Nyheter om Haddal


– Skuffende, nedslående og forferdelig trist

SKIEN: Han nekter å gi opp, men må jobbe med motivasjonen. Nok en gang er åpningen av breddefotballen utsatt. – Skuffende, sier Pors-trener Stig Haddal.
Les mer om:

Warholm vurderer å trekkje seg

Karsten Warholm vurderer sin deltaking i Diamond League-stemnet i Monaco neste helg, etter at fyrstedømet på torsdag fekk status som eit «raudt land» av Folkehelseinstituttet. – Slik situasjonen er no så treng vi tid. Vi er i ei vurderingsfase, og har ikkje meir informasjon om saka no, skriv Warholm sin mor og manager, Kristine Haddal i ein SMS til NRK. Til arrangøren av stemnet har Warholm sjølv sagt at Monaco blir eit høgdepunkt for han denne sesongen. Det norske friidrettsforbundet seier til NRK at dei ikkje vil forby norske utøvarar å reise til stemnet.

Asfaltlegging i Haddal

Les mer om:

Ber om at det finnes en løsning: – Det er ikke rettferdig

PORSGRUNN: Pors, Stathelle, Fossum og Snøgg vil måtte kjempe mot spillere som har trent fullkontakt opp mot tre måneder når serien sparkes i gang, mens de selv fortsatt terper på teknikk og driver fysisk trening. – Det skal ikke være sånn, sier Pors-trener Stig Haddal.
Les mer om:

Pengar til nytt lydanlegg(pluss)

Grendehuset i Haddal har fått eit flunkande nytt lydanlegg. Pris: 75.000 kroner.
Les mer om:

Fiskeriminister med munnbind frå Haddal(pluss)

Ein statsråd dukka nyleg opp med eit munnbind som Elin-Grethe Haddal i Haddal har sydd.
Les mer om:

Vurderer halv sesong: – Kanskje like greit at vi snakkes neste år

SKIEN: De har fortsatt en drøm, men blir det ikke fotball før sommeren mener Stig Haddal det beste kan være å avlyse hele sesongen, trene på og heller snakkes i april 2021.
Les mer om:

Warholm støtter OL-utsettelsen

OL-håpet Karsten Warholm mener en utsettelse av lekene var det fornuftige, og at de forsøker å holde fokus på utvikling i en krevende periode. – Vi forstår også at idrett er sekundært nå og at det er mange som har det mye verre enn oss,sier han, i en felles uttalelse via sin mor og manager Kristine Haddal.
Les mer om:

– Eg trur det blir gøy(pluss)

Rakel Haddal Ringstad (6 år) gler seg til å få gå på ballett igjen. Sjølv om det førebels blir i eiga stove.
Les mer om:

God Morgen Norge-Wenche gler seg til å heidre dei frivillige(pluss)

Wenche Andersen gler seg veldig til å kome til Ulsteinvik for å møte Karsten Warholm og mora Kristine Haddal og alle dei frivillige som står på for Karsten Warholm International.
Les mer om:

- Pengar frå Eiksundsambandet kan ikkje brukast til turveg(pluss)

Statens vegvesen vil ikkje betale ut overskytande pengar frå Eiksundsambandet til turveg mellom Haddal og Selvågtunnelen.
Les mer om:

Først nektet de, så snudde alt: – Den uttalelsen står jeg fortsatt for

PORSGRUNN: De byttet fra Urædd til erkefienden, og tok med seg fire spillere. Det lever imidlertid Stig Haddal og Anders Haugseth fint med. Nå vil de gjenreise Pors som områdets klare nummer to-klubb.
Les mer om:

– Har alltid vore draumen(pluss)

– Eg har den beste kontorutsikta, proklamerer Alexander Haddal Molvær, som til sommaren er ferdig utdanna yrkessjåfør.
Les mer om:

Warholm om kjendislivet: – Mamma er djevelens advokat

NORGES IDRETTSHØGSKOLE (VG) Etter å ha blitt en ettertraktet kjendis i løpet av kort tid forteller Karsten Warholm (23) at mamma og manager Kristine Haddal er blitt en djevelens advokat for ham, mens trener Leif Olav Alnes er den som holder ham hardest i ørene.

Nå er det bekreftet – han tar den mye omtalte jobben

PORSGRUNN: Nå er det klart. Stig Haddal og Anders Haugseth bytter beite og setter kursen over elva. Fra øst til vest. Fra Urædd til Pors.
Les mer om:

Stig (32) har fått tilbud om den mye omtalte jobben - vurderer om det er riktig vei til toppen

SKIEN/PORSGRUNN: Stig Haddal (32) håper at han klarer å komme fram til en beslutning i løpet av kort tid.
Les mer om:

Doble quiz-meistrar i Haddal

Ikkje berre ei klasse, men to klasser ved Haddal skule vart sist veke kåra til vinnarar av KlasseQUIZEN.
Les mer om:

Har et mål om å nå toppen - nå kan han ende opp hos rivalen

PORSGRUNN: Pors har tatt kontakt med Urædd om hovedtrener Stig Haddal. Hovedpersonen selv vil bruke tid på å avgjøre framtiden.
Les mer om:

Urædd-sjefen raste etter tre røde kort og ellevilt opprykksdrama: – Det er en skam

DRAMMEN: (Åssiden – Urædd 2-0, 2–0 sammenlagt) Urædd-trener Stig Haddal var rasende på dommertrioen etter at opprykket til 3. divisjon glapp.
Les mer om:

Denne duoen har en helt ukjent CV - én sommer «lurte» de til seg jobber på Oslos beste vestkant

SKIEN: De har utgitt seg for å være malere og jobbet som «dagmammaer» på Oslos vestkant. Stig Haddal (32) og Anders Haugseth (31) har nok større forutsetninger for å lykkes sammen som fotballtrenere.
Les mer om:

Har fått 800 000 kroner til utredning: – Vi vurderer å flytte

PORSGRUNN: Grenland Friteater ønsker å etablere et senter for fri scenekunst i Porsgrunn. - Vi har begynt å se på aktuelle tomter, sier prosjektleder Dag Haddal og kunstnerisk leder Tor Arne Ursin.

De er helt suverene, men drømmen kan bli knust: – Det er en skam!

BAMBLE: De står med 19 seire og én uavgjort på 20 spilte kamper. Likevel kan Urædd miste opprykket til 3. divisjon. Det reagerer trener Stig Haddal sterkt på.
Les mer om: