Nyheter om Haddal


Nå er det bekreftet – han tar den mye omtalte jobben

PORSGRUNN: Nå er det klart. Stig Haddal og Anders Haugseth bytter beite og setter kursen over elva. Fra øst til vest. Fra Urædd til Pors.
Les mer om:

Stig (32) har fått tilbud om den mye omtalte jobben - vurderer om det er riktig vei til toppen

SKIEN/PORSGRUNN: Stig Haddal (32) håper at han klarer å komme fram til en beslutning i løpet av kort tid.
Les mer om:

Doble quiz-meistrar i Haddal

Ikkje berre ei klasse, men to klasser ved Haddal skule vart sist veke kåra til vinnarar av KlasseQUIZEN.
Les mer om:

Har et mål om å nå toppen - nå kan han ende opp hos rivalen

PORSGRUNN: Pors har tatt kontakt med Urædd om hovedtrener Stig Haddal. Hovedpersonen selv vil bruke tid på å avgjøre framtiden.
Les mer om:

Urædd-sjefen raste etter tre røde kort og ellevilt opprykksdrama: – Det er en skam

DRAMMEN: (Åssiden – Urædd 2-0, 2–0 sammenlagt) Urædd-trener Stig Haddal var rasende på dommertrioen etter at opprykket til 3. divisjon glapp.
Les mer om:

Denne duoen har en helt ukjent CV - én sommer «lurte» de til seg jobber på Oslos beste vestkant

SKIEN: De har utgitt seg for å være malere og jobbet som «dagmammaer» på Oslos vestkant. Stig Haddal (32) og Anders Haugseth (31) har nok større forutsetninger for å lykkes sammen som fotballtrenere.
Les mer om:

Har fått 800 000 kroner til utredning: – Vi vurderer å flytte

PORSGRUNN: Grenland Friteater ønsker å etablere et senter for fri scenekunst i Porsgrunn. - Vi har begynt å se på aktuelle tomter, sier prosjektleder Dag Haddal og kunstnerisk leder Tor Arne Ursin.

De er helt suverene, men drømmen kan bli knust: – Det er en skam!

BAMBLE: De står med 19 seire og én uavgjort på 20 spilte kamper. Likevel kan Urædd miste opprykket til 3. divisjon. Det reagerer trener Stig Haddal sterkt på.
Les mer om:

Trafikkulukke i Haddal

Les mer om:

Derfor er Norges største VM-gullhåp aldri skadet

Karsten Warholm (23) pådro seg en krampe etter å ha satt europarekord på Bislett og en matforgiftning foran lag-EM senere i sommer. Men Norges største VM-gullhåp er så å si aldri skadet. Her forklarer blant andre mamma Kristine Gølin Haddal og landslagslege Ove Talsnes hvorfor.
Les mer om:

Stig (31) ble hastefraktet til sykehus etter alvorlig illebefinnende: – Det kunne vært over hvis jeg hadde hatt mer uflaks

SKIEN/VARDE: Urædd-trener Stig Haddal (31) er glad for at han kan kose seg i Danmark med venner og familie etter den alvorlige hendelsen for noen uker siden.

Vasslaust i Haddal

Les mer om:

Barnebarnet tek over bikubane etter 50 år

Knut Haddal (85) er alvorleg kreftsjuk, og reknar ikkje med å leve ut året. I over 50 år har han drive med birøkt. No er han uendeleg glad for at barnebarnet Kevin Øvrelid (23) tek over biene.
Les mer om:

Haddal IL 51 år(pluss)

Les mer om:

17. mai i Haddal og Eiksund

Les mer om:

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Bruker millioner på nytt kunstgress, så elendig var det gamle

PORSGRUNN: Det 12 år gamle kunstgresset på Kjølnes byttes ut i disse dager. Ikke en dag for tidlig, mener a-lagstrener Stig Haddal.
Les mer om:

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.