Nyheter om Haddal


Har fått 800 000 kroner til utredning: – Vi vurderer å flytte

PORSGRUNN: Grenland Friteater ønsker å etablere et senter for fri scenekunst i Porsgrunn. - Vi har begynt å se på aktuelle tomter, sier prosjektleder Dag Haddal og kunstnerisk leder Tor Arne Ursin.

De er helt suverene, men drømmen kan bli knust: – Det er en skam!

BAMBLE: De står med 19 seire og én uavgjort på 20 spilte kamper. Likevel kan Urædd miste opprykket til 3. divisjon. Det reagerer trener Stig Haddal sterkt på.
Les mer om:

Trafikkulukke i Haddal

Les mer om:

Derfor er Norges største VM-gullhåp aldri skadet

Karsten Warholm (23) pådro seg en krampe etter å ha satt europarekord på Bislett og en matforgiftning foran lag-EM senere i sommer. Men Norges største VM-gullhåp er så å si aldri skadet. Her forklarer blant andre mamma Kristine Gølin Haddal og landslagslege Ove Talsnes hvorfor.
Les mer om:

Stig (31) ble hastefraktet til sykehus etter alvorlig illebefinnende: – Det kunne vært over hvis jeg hadde hatt mer uflaks

SKIEN/VARDE: Urædd-trener Stig Haddal (31) er glad for at han kan kose seg i Danmark med venner og familie etter den alvorlige hendelsen for noen uker siden.

Vasslaust i Haddal

Les mer om:

Barnebarnet tek over bikubane etter 50 år

Knut Haddal (85) er alvorleg kreftsjuk, og reknar ikkje med å leve ut året. I over 50 år har han drive med birøkt. No er han uendeleg glad for at barnebarnet Kevin Øvrelid (23) tek over biene.
Les mer om:

Haddal IL 51 år(pluss)

Les mer om:

17. mai i Haddal og Eiksund

Les mer om:

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Bruker millioner på nytt kunstgress, så elendig var det gamle

PORSGRUNN: Det 12 år gamle kunstgresset på Kjølnes byttes ut i disse dager. Ikke en dag for tidlig, mener a-lagstrener Stig Haddal.
Les mer om:

God start for karusellen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I konkurranseklassen var Bjørnar Stenberg fra Flekkefjord den klart raskeste i den kuperte løypen på 5,6 kilometer med start/mål ved Kvinesdal stadion. Kvindølen Tore Tjørnhom holdt følge med vinneren på de to første kilometerne - på siste del av distansen ble tempoet skrudd opp og Stenberg gikk til topps på 20.11.

Prikkfrie finaler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hverken Leif Sindre eller broren Joar Vetle M. Kongevold fra Flikka gjorde noen feil i finalen under lørdagen samlagstevne i felt i Heddeland og Breland.Med fullt hus i den innledende skytingen ble det 42 treff på begge. Også Øyvind Lilledrange skjøt 42 treff, men manglet tre innertreff på topplassen.

Vil skape blest om Haddal(pluss)

Knut Kleiven fekk med seg Ulstein formannskap på at kommunen bør gjere noko for å få fleire til å flytte til Haddal.
Les mer om:

Fare for at INGEN Østfold-lag rykker opp fra 4. divisjon – Rettferdig, mener Østsiden-treneren

Denne sesongen kan ende med at ingen Østfold-lag rykker opp fra 4. divisjon. – Vinneren må gjennom en opprykkskvalifisering, men det synes jeg er helt greit, sier Østsiden-trener Tor Arild Jansson Haddal.
Les mer om:

Avdelingane er klare

Flø 2, Haddal og Hjørungavåg i same avdeling i sjuarserien.
Les mer om:

– Ikkje godt nok(pluss)

På ferjebillettane til den nye ferja står det ikkje prisen på reisa. Det gjer at Kåre Leif Haddal (78) får problem med å få refundert pasientreisene sine.
Les mer om:

Fullt hus i feltåpning

Flikkas Christopher Haddal imponerte stort i felt åpning på Sørlandet med dobbel stevne. I Greipstad ble det femte plass og 30/18. Det var 6 inn tref...
Les mer om:

– Vi er klare til å kjempe (pluss)

– Ei nedlegging av Haddal skule vil få fatale konsekvensar for bygda, seier Lill Marit Baade, FAU-medlem ved Haddal skule og tidlegare kommunepolitikar.
Les mer om: