Nyheter om Heistad


Greit med legevakt på Heistad, men ikke på Rugtvedt

SKIEN: For Porsgrunns politikere ser det ut til å være greit med en ny legevakt på Heistad-området. Men ikke på Rugtvedt. Det blir for langt unna og i feil kommune. Og for Bambles politikere er det trolig motsatt. Rugtvedt går greit. Men ikke på Heistad, det er tross alt fem minutter unna.
Les mer om:

Beboere mistet nattesøvn på grunn av støy - ett år senere erkjenner byggherre-giganten feil og gjør grep

HEISTAD: Beboerne i det splitter nye leilighetsprosjektet Heistad Brygge klagde allerede ved innflytting i desember 2018 på intens støy fra en varmepumpe. Et drøyt år senere skal det gjøres tiltak, men borettslaget er skeptiske til om det vil virke.
Les mer om:

Endelig fikk Malin åpne kafeen: – Dette har vi venta på!

HEISTAD: Fredag kveld kom godkjenningen Malin Hansen trengte for å kunne åpne Banken kafe på Heistad på ordentlig. Lørdag formiddag var det tilnærmet fullt i lokalene.
Les mer om:

Klager på søtaktig, kvalmende lukt, men finner ikke kilden

PORSGRUNN: En beboer på Heistad opplevde det som beskrives som søtaktig kvalmende lukt mandag 2. desember. Nå har Miljørettet helsevern i kommunen svart på bekymringen, men forklaringen på lukten vet de ikke.
Les mer om:

Halvpartene av elevene borte fra skolen: – Vi ble litt overrasket da vi så fraværet i går

HEISTAD: Sykdom og influensa er en del av julestria hos svært mange. Influensaen er nå i ferd med å gjøre sitt inntog i regionen, men flere har også blitt innlagt på sykehus med det som er kraftig forkjølelse.
Les mer om:

Massiv støtte til kafeen, men Malin får ikke åpne

PORSGRUNN: Malin Hansen venter og venter på å kunne åpne dørene til den nye kafeen på Heistad på ordentlig. Gårdeierne på sin side fortviler over det de mener er motarbeiding heller enn samarbeid fra kommunens side.
Les mer om:

I dette lokalet ved elva kommer det noe helt nytt

PORSGRUNN: Båtbutikken Triex flytter fra Heistad og inn i nye lokaler i Drangedalsvegen 100.
Les mer om:

18 personer tråkket for hardt på gassen

PORSGRUNN: Det ble en heller kostbar desemberkveld for 18 bilførere på Heistad tirsdag.
Les mer om:

Kluss rundt bruksendring - Malins kaféåpning må vente

HEISTAD: Gårdeier har fått avslag på søknad om bruksendring for lokalet der nye Banken Café på Heistad skal inn. Dermed må åpningen av kafeen vente.
Les mer om:

Betina (38) fikk 200 søkere og har et luksusproblem: Men nå har hun funnet løsningen

PORSGRUNN: Da Heistad barneskole lyste ut de ledige stillingene som miljøarbeider og barne -og ungdomsarbeider forventet de ikke en slik enorm interesse. Nå har de satt av seks dager til intervjuer.
Les mer om:

Nytt parkeringshus på Heistad?

PORSGRUNN: Vi fikk i ettermiddag tilsendt dette bildet fra en TA-leser som nå lurer på om Heistad har fått parkeringshus.
Les mer om:

Martinius (11 mnd) får nye ører fra folket

HEISTAD/OSLO (NRK): Folkefinansiering via nettet tar av. Daniel og Martine Osen Ellefsen fra Porsgrunn er overveldet over hvor mye penger som har kommet inn til sønnen Martinius, som trenger nye ører.

Malin (22) satser i de gamle bank-lokalene

HEISTAD: Malin Hansen vil om kort tid ønske velkommen til Banken Café, midt i Heistad sentrum. Her blir det mulighet for alt fra frokost til a la carte med hvite duker.
Les mer om:

Her kommer det nær 100 nye boliger

HEISTAD: Pancom, Bratsberg gruppen og PBBL har kjøpt størstedelen av det hittil privateide jordet ved Lundevegen på Heistad og er klare for storstilt boligutbygging på eiendommen.
Les mer om:

Han reiser overalt for interessen sin: - Det var like mange som drakk på utsiden, som på tribunen

PORSGRUNN: Marius Helgå håper å se 150 fotballkamper live i år. Fra eliteseriefotball til latvisk 4. divisjon. Onsdag var han på Heistad.
Les mer om:

Trude henger opp bilder i andres hjem: - Det handler også om minner og følelser

PORSGRUNN: I nærmere 50 år bodde Reidunn Folkestad i et stort hus på Heistad, med bilder på mange vegger. Det bød på utfordringer da hun flyttet inn i ny leilighet. – Kunstmøblering handler det like mye om følelser som å få det fint, sier Trude Lyng. Galleristen er stadig på farten og hjelper til med å henge opp bilder.

Tråkket altfor hardt på gassen – mistet lappen på stedet

PORSGRUNN: En mann i 60-årene må trolig belage seg på en lengre periode som fotgjenger etter at han tråkket altfor hardt på gassen på Heistad tirsdag formiddag.

NÅ: Elsykkel og bil har kollidert

PORSGRUNN: Nødetatene har rykket ut etter melding om en trafikkulykke på Heistad.

Barn kom nærmest uskadd fra kollisjon med lastebil

PORSGRUNN: Et barn på sykkel slapp unna med mindre skader etter en trafikkulykke på Heistad, onsdag ettermiddag.

Tre biler i ulykke på Heistad – en bilfører mistet førerkortet

PORSGRUNN: En bilfører måtte levere fra seg førerkortet etter et trafikkuhell ikke langt fra Heistad barneskole fredag ettermiddag.

Demonstrerte for ny E18: - Ta befolkningen på alvor

PORSGRUNN: Politikerne ble møtt av demonstranter fra velforeninger på Heistad og Skjelsvik, som ønsker seg to halve kryss, i stedet for et fullt på Ås - og tunnel på Skjelsvik.
Les mer om:

Lastebil står i brann - flere forsøker å slukke

PORSGRUNN: En lastebil står i brann på Heistad. Politiet melder om mye sort røyk fra bilen.

– Den stjålne båten er funnet, på Sandøya

PORSGRUNN: Kommunes båt som ble stjålet fra brygga på Heistad har kommet til rette.
Les mer om:

Sindre (19) opplevde festmarerittet - nå er en av de ubudne gjestene dømt

PORSGRUNN: I fjor vinter gikk en ungdomsfest ut av kontroll på Heistad. Da politiet ankom stedet ble de truet av en 16-åring. Nå er straffen klar.
Les mer om:

Tarjei (35) har store planer for den store næringseiendommen: - Nå kommer også etterlengtet kafé og møteplass

HEISTAD: Bosatt på Heistad syntes Tarjei Christiansen det var trist å kjøre forbi det forfalne næringsbygget, midt i sentrum. Nå er den en del av eiendomsporteføljen hans og er gjenstand for store forandringer.
Les mer om: