Nyheter om Hoff


Anmeldelse: HBOs første norske serie er spinnvill

HBO snur hovedstaden på hodet i sin første norske originalserie. Her er vår anmeldelse! Hvordan hadde du reagert om Oslos gater plutselig var fylt opp med barske vikinger og mennesker fra 1800-tallet? Det høres kanskje høyst usannsynlig ut, men for karakterene i Beforeigners er dette vilt nok tilfelle. Duoen bak suksessen Lilyhammer har igjen kokt sammen en potensiell seriefavoritt, denne gangen med Jens Lien (Den brysomme mannen, Okkupert, Sønner av Norge) på regi. Beforeigners er en sci-fi/drama/komedie som utspiller seg i nåtidens Norge.

Kjers­ti Hoff opnar Landbruksdagen 17. august: Ho vil for­tel­ja kor vik­tig det er for Vald­res å ha eit sterkt land­bruk

- På landbruksdagen 17. august vil eg prate om stølsutviklinga og om kor viktig det er å ha eit sterkt landbruk i Valdres, seier Kjersti Hoff.
Les mer om:

Hvaler Ap kritiserer eget vedtak i kommunestyret

– Høyresiden besitter så visst kompetanse på hva som gir kommunen inntekter, attraktivitet, tilflytning og næringsutvikling, samtidig som vi skal bevare natur og miljø, skriver Hvaler Høyres Marita Wennevold Hollen i dette svaret til Alexander Hoff, Ap.
Les mer om:

HBO satser på norske krefter

«Beforeigners» er den første norske originalproduksjonen fra HBO Europe og 21. august er det klart for den første av seks episoder. Serien kommer fra Anne Bjørnstad og Eilif Skodvin, duoen som tidligere har gitt oss «Lilyhammer» – og det virker som om de har pønsket ut et enda mer ellevilt plott denne gangen: «Mennesker fra fortiden ankommer vår tid.

Fem punkter som viser at Frp og Høyre i Hvaler driver populistisk valgkamp

– Det er en tankevekker at partiene fra høyresiden ikke har mer kompetanse på hva som gir kommunen inntekter, attraktivitet, og tilflytting av helårsboende og næringsdrivende, skriver Alexander Hoff som selv er fersk listekandidat for Ap.
Les mer om:

Variert deltakerbukett til høstens dansefest

Programlederne Katrine Moholt og Anders Hoff er klare for nok en sesong med «Skal vi danse», den 15. i rekken.

Bernhard (16) med klar melding til Eliteserie-broren etter praktmålet

– Han har ikke sjanse, sier Vigør G16-kaptein Bernhard Salvesen etter finalemålet, som Ivar Hoff ikke kan huske å ha sett vakrere.
Les mer om:

Kongens sjåfører fikk nei til lavere pensjonsalder

Det kongelige hoff har søkt om lavere pensjonsalder for kongefamiliens sjåfører. Statens pensjonskasse sier foreløpig nei.
Les mer om:

Kongens sjåfører fikk nei til lavere pensjonsalder

Det kongelige hoff har søkt om lavere pensjonsalder for kongefamiliens sjåfører. Statens pensjonskasse sier foreløpig nei.
Les mer om:

Kongens sjåfører fikk nei til lavere pensjonsalder

Det kongelige hoff fikk nei fra statens pensjonskasse da de søkte om lavere pensjonsalder for kongefamiliens sjåfører.
Les mer om:

Tua til Månefestivalen

Tua som består av vår egen Per Olav Hoff Mydske aka Skranglebein, samt et knippe anerkjente artister innen afrikanske folketoner åpner festivalområdet på månelørdagen 27. juli.
Les mer om:

Med full utelling er de på topp: - Har bare gjort halve jobben

SKIEN: Vebjørn Hoff (23) så for seg at Odd kunne kjempe om medaljer i år. Med maks uttelling blir det tabelltopp til ferien - halvveis i sesongen.
Les mer om:

Fyr og flamme på Lille Wembley

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lille Wembley er den lille friplassen/fotballbanen som ligger helt oppe ved skogkanten og inngangen til Østmarka «bakerst» på Haugerud/veien. Hvem som en gang i sin tid kom på det sjarmerende navnet, vites ikke, men et herlig navn på en lokal «fotballbane» er det. En gang i tiden var det også årlig St. Hans-feiring på stedet.

Real Madrid har gitt Bayer Leverkusen beskjed: Selger ikke Martin Ødegaard

Mens Martin Ødegaard reiser land og strand rundt med sit hoff og snakker med klubber om overgang ringer Real Madrid etter de har dratt og forteller at de ikke har tenkt til å selge.  Bayer Leverkusen sin sportsdirektør Simon Rolfes forteller til Bild hva som er situasjonen. «Det synes klart at Real Madrid ikke vil selge spilleren» Les: Virgil van Dijk tar seg fri fra ferien for viktig melding til Liverpool-supporterne Det som gjenstår er en eventuell låneavtale som Martin Ødegaard ikke er så veldig interessert i, og hvis det blir et utlån, ønsker han en langsiktig en.

Johaug verner om livet med kjæresten: – Kline kan vi gjøre hjemme

SOGNEFJELLET (VG) Etter en intens comeback-sesong kan Therese Johaug (30) nyte sommeren med kjæresten Nils Jakob Hoff (34).
Les mer om:

Reagerer på Bohinen-utspill: – Jeg forstår det ikke

PODKAST: Tidligere klubbdirektør i AaFK, Henrik Hoff, mener det var uklokt av Lars Bohinen å blåse ut mot publikum.
Les mer om:

Reagerer på Bohinen-utspill: – Jeg forstår det ikke

PODKAST: Tidligere klubbdirektør i AaFK, Henrik Hoff, mener det var uklokt av Lars Bohinen å blåse ut mot publikum.
Les mer om:

Drama fra vikingtida går igjen(pluss)

I høst kan publikum atter stifte bekjentskap med den heillokale musikalen «Sarah» av Sturla Leth-Olsen og Vidar Hoff som har gjort stor suksess to ganger tidligere.
Les mer om:

Ble anbefalt å leve som før etter at han fikk diagnosen(pluss)

Som musiker har Rolf Hoff Baltzersen opplevd så mange høydepunkter i livet at det blir vanskelig å plukke ut et spesielt. Det motsatte er enklere. – Kreftdiagnosen var en liten nedtur. Jeg tenke først det ville bli trist for ungene om jeg skulle dø, sier bassisten.
Les mer om:

Ivar Hoff om sin bror: – Oppslutningen viser hva Joar har betydd for andre

Familie, venner og ikke minst en stor skare fotballfolk tok torsdag et varmt farvel med Joar Hoff.
Les mer om:

Therese Hoff (45) satser mot nye høyder: – Vi har alltid et mål om å vokse

Etter en liten nedgang i 2018 satser eieren av Therese Hoff Dame & Herrefrisør på å toppe omsetningen, men nedgangen i søkere til faget bekymrer.
Les mer om:

Stjernelag hyller Terje Nilsen i Stormen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Den store konserten går av stabelen mandag 24. juni klokka 20. Billettsalget starter i morgen, torsdag klokka 10.00.En unik hendelse og en uforglemmelig musikalsk opplevelse står det i pressemeldingen fra Stormen. Disse skal fremføre Terje Nilsens låter: Maria Haukaas Mittet, Tungtvann, Halvdan Sivertsen, Helge Jordal, Frode Alnæs, Eva Trones, Kråkesølv, Elisabeth Moberg, Jan Gunnar Hoff og Terje Berg.

Tre unge fikk Glimt-kontrakt

Elias Hoff Melkersen, Adan Hussein and Mads Fagerli Halsøy heter de siste på Glimt-kontrakt.
Les mer om:

Anette Hoff: – Takknemlig for å spille noen som betydde så mye for så mange

Anette Hoff var i en og samme rolle i Hotel Cæsar 19 år. I tillegg til alle de andre hun hadde.
Les mer om: