Nyheter om Hoel


Vokste opp i båt og på øy: Halvt havfrue og helt frivillig

For Anette Hoel (48) på Lyngør er kystkultur noe høyst levende. Hele livet har hun tilbragt i båt eller på øy.
Les mer om:

– Hadde aldri trodd jeg skulle holde på så lenge(pluss)

I 1989 fikk Ragnhild Hoel en idé om å starte opp egen hudpleiesalong. Det som skulle være et prøveprosjekt på to år ble til et 30 år langt jobb-eventyr.
Les mer om:

Musikalske kamerater

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De har vært der tidligere, både sammen og hver for seg. Men publikum får ikke nok av dem. Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er blant favorittene som har gjestet parkkveldene opp gjennom årene - og de ble ønsket høylydt velkommen tilbake.Tung beskjed Men denne gangen var det spesielt gledelig for Steinar selv å være tilbake på Tveten gård.

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

- Kan det være en død hvalunge? spør Ben Emil (18)

Da Ben Emil Hoel kjørte i båt fra Lyngør til Sandøya i dag så han noe han aldri har sett før.
Les mer om:

Jørn og Steinar spiller sammen igjen etter sykdommen: – En sånn diagnose er veldig ensom

Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel er fulle av felles røverhistorier. I fjor var ikke livet like morsomt.
Les mer om:

– Jeg tenker at vi skal slutte å si norsk film og annen film. Film er film

«Skal dere gå allerede?» er en ordentlig norsk uavhengig film. Laget utenfor det norske filmsystemet, har Mona gått tilbake til kjernen av det å lage film. Et friskt pust i det norske filmlandskapet. GAFFA.no tok en prat med henne under Oslo Pix. Hvis man tenker på dogmefilm, så er det ofte en forventning om at det skal være kjipt og trist. Men «Skal dere gå allerede?» er mer lykkelig og feel-good. Var det et bevisst valg? – Nei, det var ikke noe bevisst motiv. Denne filmen har denne kroppen og disse forutsetningene ganske uavhengig av tanken om dogme.

Hånd i hånd rundt Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Ei hand å holde i, sang Nordberg-bosatte Hoel på hagefesten rett over Kirkeveien, etter at aksjonen som trolig samlet noen tusen mennesker rundt sykehuset var avsluttet. Jørn Hoel, som bor på Nordberg, stilte opp gratis til hagekonsert. Foto: Karl Andreas Kjelstrup - Det ble en kjempesuksess, sier en sliten, rørt og veldig fornøyd initiativtaker Lene Haug til Nordre Aker Budstikke.

Litt mindre ditt?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De nye vedtektene har ligget fremme offentlig på Svalbardbutikken siden 28. mai og torsdag 6. juni er det kalt inn til ekstraordinær generalforsamling.Coop Svalbard er assosiert medlem i Coop Norge og har sine helt spesielle regler.

Legger bak seg «et svært vanskelig år»

Fjoråret holdt på å ta knekken på kunstneren Sverre Hoel. Nå ser han fremover – med ny utstilling i Bærum kunstforening.
Les mer om:

Matshow med Jørn Hoel(pluss)

Første helga i september arrangeres Arktisk Vinfest for 7. gang. Vintog og Winemakers Dinner blir det også i år, men med ny vri.
Les mer om:

Klinte til med ektemannen på åpningsdagen

Mange støttet opp om nyåpningen av Lyngørporten i dag, og over 60 gjester har bestilt middag og konsert med Jørn Hoel i kveld.
Les mer om:

Ny sesong i Museumshaven: Jørn Hoel kommer tilbake - og han har en matrett som serveres sammen med konserten

Linn Rasmussen er i full gang med å gjøre klart til en en ny sesong i den grønne oasen midt i sentrum, Museumshaven. Flere av sommerens artister er allerede booket, og neste uke starter kommunen reparasjonen av scenen.
Les mer om:

Første serietap for Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord forventet en tøff kamp mot Jerv 2 og måtte returnere poengløse fra Grimstad. Dermed maktet heller ikke rødtrøyene å hente tilbake tabelltoppen selv om spillerne leverte en kjempekamp. -Vi tapte på enkle feil, så ærlige må vi være. Men spillerne la ned en kjempeinnsats mot et veldig godt lag så vi er fornøyd med alt utenom resultatet, sier FFK trener Øyvind Maude Nedland.

Stemte mot strømmen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To representanter fra Coop sentralt hadde kommet for å bistå i årsmøtet som gikk av stabelen på Polarhotellet torsdag kveld.

Kjempet godt i tøft løp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Formen var mye bedre enn under femmila i NM forrige helg. Jeg hadde bra energi i starten og det gikk veldig bra på de første milene. Da kjempet jeg om 11.

William (5) og Aurora (9) ryddet sammen med russen

Etter en heidundrende russefeiring på Vaulen så det mildt sagt fælt ut ved den populære badestranda søndag formiddag. Slik ville ikke William Bøe Fuglerud og Aurora Hoel ha det.
Les mer om:

William (5) og Aurora (9,5) ryddet etter russen

Etter en heidundrende russefeiring på Vaulen så det mildt sagt fælt ut ved den populære badestranda søndag formiddag. Slik ville ikke William Fuglerud og Aurora Hoel ha det.
Les mer om:

William (5) og Aurora (9,5) ryddet sammen med russen

Etter en heidundrende russefeiring på Vaulen så det mildt sagt fælt ut ved den populære badestranda søndag formiddag. Slik ville ikke William Fuglerud og Aurora Hoel ha det.
Les mer om:

Thele langt bak i Reistadløpet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Reistadløpet, som er en del av Ski Classics ble arrangert ved Bardu i dag. Flekkefjords Joar Thele deltok, men kom et stykke ned på resultatlistene. Rennet var det nest siste denne sesongen i Ski Classics, og herreklassen ble vunnet av Mikael Gunnulfsen på tiden 2:00:59. Distansen var 50 kilometer i klassisk stil. Nummer to ble Johan Hoel, mens altså Joar Thele fra Flekkefjord kom på 22. plass. Tiden hans ble 2:07:26.

Overraskelses-seier til Gunnulfsen

Mikael Gunnulfsen (Team Telemark) har ikke gått andre Ski Classics-løp enn Birken før, men i lørdagens Reistadløp gikk han til topps foran Johan Hoel og Eirik Valnes. – Det er stort. Før start håpet jeg bare å være med og kjempe, sier han.
Les mer om:

Ønsket av større klubber – valgte å bli: – Et kompliment til klubben

Rælingen vil bygge laget rundt Frida Haug Hoel (20) etter at profilen forlenget avtalen med eliteserieklubben.
Les mer om:

– Det kan bety alt

RÆLINGEN: (Rælingen – Skrim 27-27) Slik beskriver Frida Haug Hoel betydningen av sin utlikning 45 sekunder før slutt, likt som redningen til Victoria Bakken i kampens siste kast.
Les mer om:

Formel 1-føre i Norgescup Hommelvik – Johan Hoel overlegen vinner

Det var et særdeles raskt føre da det søndag ble satt punktum for Norgescup Hommelvik med 15 km klassisk for seniorgutta.
Les mer om:

NC Hommelvik: Hoel raskest i prologen

77 hundredeler skilte det mellom raskeste mann og neste løper under sprintprologen av Norgescup Hommelvik fredag.
Les mer om: