Nyheter om Hoel


Steinar er tilbake på scenen i Bodø: - Jeg hadde sett hvordan det var å bli så populær med Jørn Hoel. Jentene tisset seg ut. De kastet trusene sine på scenen

Han føler seg frisk nå. I alle fall frisk nok til å gjøre konserter. Lørdag er Steinar Albrigtsen endelig på konsertscenen i Bodø igjen, i byen han har så mange gode minner fra.
Les mer om:

Dugnadsjentene

Anne Grete Skrettingland, Anette Hoel, Hilde Furseth og Tonje Olsen og andre turnforeldre baker masse kaker til inntekt for turngruppa hvert eneste år.
Les mer om:

Gir seg som direktør

PORSGRUNN: Direktør i PBBL, Anders Hoel, nærmer seg 72 år og har bestemt seg for å bli pensjonist.
Les mer om:

Svømmelærer Hoel er skremt av alle ulykkene: – Grusomme tall

– Jeg får frysninger av sommerens drukningsstatistikk, sier Harald Hoel, svømmeinstruktøren som gjennom 50 år har lært over 20.000 barn å svømme. At penger til opplæring står ubrukt, sjokkerer.
Les mer om:

Underholdt med kjente slagere og «frekke» kommentarer til publikum

Jørn Hoel var i velkjent slag da han holdt konsert i Museumshaven i Tvedestrand fredag kveld.
Les mer om:

Jørn hoel i Museumshaven

Konsert i Museumshaven
Les mer om:

Koste seg med mange konserter og kveldsåpne butikker

Både lokale musikere og kjendisartist Jørn Hoel underholdt i Tvedestrand sentrum i går kveld.
Les mer om:

Stemningsfull start på museet(pluss)

Den amerikanske rockeren Luke Elliot har nesten gjort nordmann av seg, faktisk i den grad at han har blitt svigersønnen til Jørn Hoel, men han er fortsatt en fullblods amerikansk rocker av meget bra kvalitet.
Les mer om:

Vokste opp i båt og på øy: Halvt havfrue og helt frivillig

For Anette Hoel (48) på Lyngør er kystkultur noe høyst levende. Hele livet har hun tilbragt i båt eller på øy.
Les mer om:

– Hadde aldri trodd jeg skulle holde på så lenge(pluss)

I 1989 fikk Ragnhild Hoel en idé om å starte opp egen hudpleiesalong. Det som skulle være et prøveprosjekt på to år ble til et 30 år langt jobb-eventyr.
Les mer om:

Musikalske kamerater

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De har vært der tidligere, både sammen og hver for seg. Men publikum får ikke nok av dem. Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er blant favorittene som har gjestet parkkveldene opp gjennom årene - og de ble ønsket høylydt velkommen tilbake.Tung beskjed Men denne gangen var det spesielt gledelig for Steinar selv å være tilbake på Tveten gård.

Suksess med «Steinbruddet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rittet «Steinbruddet» er en del av Landeveiscupen som arrangeres på Østlandet for sykkelryttere i alderen 10-16 år. Rittene avholdes som en serie på åtte ritt med en blanding av fellesstarter, tempo og sprint. Onsdag 5. juni var SK Rye arrangør for «Steinbruddet» for første gang i historien, og hvilken sykkelfest det ble! Nyvinningen i landeveiscupen ble avholdt på den lukkede rulleski-arenaen på Lillomarka arena.

- Kan det være en død hvalunge? spør Ben Emil (18)

Da Ben Emil Hoel kjørte i båt fra Lyngør til Sandøya i dag så han noe han aldri har sett før.
Les mer om:

Jørn og Steinar spiller sammen igjen etter sykdommen: – En sånn diagnose er veldig ensom

Steinar Albrigtsen og Jørn Hoel er fulle av felles røverhistorier. I fjor var ikke livet like morsomt.
Les mer om:

– Jeg tenker at vi skal slutte å si norsk film og annen film. Film er film

«Skal dere gå allerede?» er en ordentlig norsk uavhengig film. Laget utenfor det norske filmsystemet, har Mona gått tilbake til kjernen av det å lage film. Et friskt pust i det norske filmlandskapet. GAFFA.no tok en prat med henne under Oslo Pix. Hvis man tenker på dogmefilm, så er det ofte en forventning om at det skal være kjipt og trist. Men «Skal dere gå allerede?» er mer lykkelig og feel-good. Var det et bevisst valg? – Nei, det var ikke noe bevisst motiv. Denne filmen har denne kroppen og disse forutsetningene ganske uavhengig av tanken om dogme.

Hånd i hånd rundt Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Ei hand å holde i, sang Nordberg-bosatte Hoel på hagefesten rett over Kirkeveien, etter at aksjonen som trolig samlet noen tusen mennesker rundt sykehuset var avsluttet. Jørn Hoel, som bor på Nordberg, stilte opp gratis til hagekonsert. Foto: Karl Andreas Kjelstrup - Det ble en kjempesuksess, sier en sliten, rørt og veldig fornøyd initiativtaker Lene Haug til Nordre Aker Budstikke.

Litt mindre ditt?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De nye vedtektene har ligget fremme offentlig på Svalbardbutikken siden 28. mai og torsdag 6. juni er det kalt inn til ekstraordinær generalforsamling.Coop Svalbard er assosiert medlem i Coop Norge og har sine helt spesielle regler.

Legger bak seg «et svært vanskelig år»

Fjoråret holdt på å ta knekken på kunstneren Sverre Hoel. Nå ser han fremover – med ny utstilling i Bærum kunstforening.
Les mer om:

Matshow med Jørn Hoel(pluss)

Første helga i september arrangeres Arktisk Vinfest for 7. gang. Vintog og Winemakers Dinner blir det også i år, men med ny vri.
Les mer om:

Klinte til med ektemannen på åpningsdagen

Mange støttet opp om nyåpningen av Lyngørporten i dag, og over 60 gjester har bestilt middag og konsert med Jørn Hoel i kveld.
Les mer om:

Ny sesong i Museumshaven: Jørn Hoel kommer tilbake - og han har en matrett som serveres sammen med konserten

Linn Rasmussen er i full gang med å gjøre klart til en en ny sesong i den grønne oasen midt i sentrum, Museumshaven. Flere av sommerens artister er allerede booket, og neste uke starter kommunen reparasjonen av scenen.
Les mer om:

Første serietap for Flekkefjord

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord forventet en tøff kamp mot Jerv 2 og måtte returnere poengløse fra Grimstad. Dermed maktet heller ikke rødtrøyene å hente tilbake tabelltoppen selv om spillerne leverte en kjempekamp. -Vi tapte på enkle feil, så ærlige må vi være. Men spillerne la ned en kjempeinnsats mot et veldig godt lag så vi er fornøyd med alt utenom resultatet, sier FFK trener Øyvind Maude Nedland.

Stemte mot strømmen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)To representanter fra Coop sentralt hadde kommet for å bistå i årsmøtet som gikk av stabelen på Polarhotellet torsdag kveld.

Kjempet godt i tøft løp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Formen var mye bedre enn under femmila i NM forrige helg. Jeg hadde bra energi i starten og det gikk veldig bra på de første milene. Da kjempet jeg om 11.