Nyheter om Hoel


Inspirasjoner: Jørn Hoel velger Svein Gundersen

Inspirasjoner: Jørn Hoel velger Svein GundersenJørn Hoel har vært en størrelse i norsk musikkliv siden midten av 80-tallet, og den personen han mer enn noen annen har å takke for at suksessen kom da den gjorde er produsent- og låtskriverlegenden Svein Gundersen.Les mer
Les mer om:

Maria (43) fikk strømregning på 19.000 kroner. Nå har hun fått hjelp av rådgiver Ole Harald – her er rådene

Husker du Maria Bech som fikk strømregning på oppunder 20.000 kroner? Nå har energirådgiver Ole Harald Hoel sett på huset, og han har en rekke råd, både til Maria og andre forbrukere.
Les mer om:

Maria (43) fikk strømregning på 19.000 kroner. Nå har hun fått hjelp av rådgiver Ole Harald – her er rådene

Maria Bech fikk strømregning på oppunder 20.000 kroner. Nå har energirådgiver Ole Harald Hoel sett på huset, og han har en rekke råd, både til Maria og andre forbrukere.
Les mer om:

Presenterer et tilbud om offentlig toalett i Lyngør

Anette Hoel har på vegne av Lyngør vel kommet med et innspill til Tvedestrand kommune når det gjelder offentlig toalett i Lyngør.
Les mer om:

Persson vant finalerennet i Ski Classics

Svenske Emil Persson vant sesongens aller siste Ski Classics i herreklassen, foran Johan Hoel. Persson spurtslo nordmannen på oppløpet i det 70 kilometer lange rennet fra Ylläs til Levi. Andreas Nygaard hadde allerede vunnet sammenlagt før lørdagens renn, og ble nummer tre. Brita Johansson Norgren vant kvinneklassen, og tok dermed sin 25 seier i Ski Classics. Svensken har varslet at hun legger opp som langløper etter dette rennet. Norske Astrid Øyre Slind ble nummer to.

Regattakonserter fire kvelder på rad i sommer: Nå har Asbjørn booket disse kjendisartistene til Tvedestrand

Jørn Hoel og Steinar Albrigtsen er klare for å holde konsert i teltet i Bakkeskåt torsdag 7. juli, og arrangør Asbjørn Olimstad jobber med å få et kjent band til å starte konsertrekken allerede på onsdagskvelden.

Eksperten tror disse kan bli ny landslagstrener: – Vil være skandaløst

En åpenbar kandidat, et trygt valg, et mulig comeback, et spennende valg eller en joker? TV 2s ekspert Jesper Hoel har pekt ut fem menn han mener bør være aktuelle som ny landslagstrener.
Les mer om:

Fortviler over høye drivstoffpriser: – Vi jobber gratis

Svend Ingvar Hoel Larsen frykter for konsekvensene om det ikke blir tatt grep om de høye drivstoffprisene.
Les mer om:

- Absolutt ingen hjelp

Artist Jørn Hoel mener kulturlivet fortsatt blir nedprioritert, og retter kraftig kritikk mot kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen. Kulturministeren avviser kritikken.

Lotte (35) lever med ekstreme smerter

Lotte Hoel (35) lever med en diagnose som på det verste gjør henne sengeliggende to uker i strekk.
Les mer om:

Lotte (35) lever med ekstreme smerter

Lotte Hoel (35) lever med en diagnose som på det verste gjør henne sengeliggende to uker i strekk.
Les mer om:

Lotte (35) lever med ekstreme smerter

Lotte Hoel (35) lever med en diagnose som på det verste gjør henne sengeliggende to uker i strekk.
Les mer om:

Bestevenninner i tøff duell: – Vi må legge vennskapet til side i 60 minutter

(Romerike Ravens-Byåsen 23-26). De har vært bestevenner i mange år. Søndag sto Frida Haug Hoel og Julie Bøe Jacobsen på hver sin banehalvdel i Skedsmohallen.
Les mer om:

«Om balsfjordingan har mat og tørre klea, då døyr de nesten aldri!»

Burde vi alle, for mange år siden, ha skaffet oss litt familie i Balsfjorden? Burde vi dessuten ha skaffet oss en hageflekk med plass til noen mandelpoteter og et lite hønsehus? Dette er spørsmål som melder seg straks man har lest noen kapitler av den herlige boka som Dag Hoel ga ut i høst, «I Hamsuns kalosjer».
Les mer om:

Her ble flere smittet i går

- Det er forventet mer smitte fremover og vi må leve med det, sier Sektorleder læring og oppvekst, Ester Kristine Hoel.
Les mer om:

Merket ikke at taket fløy av: – Naboen kom på døren

Torsdag kveld ble brått annerledes for Fredrik Gjester Hoel (31) og familien da taket ikke lenger var på toppen av huset deres i Kinsarvik.
Les mer om:

Sjokkerende legebesøk

Jørn Hoel forsvarer sin medvirkning i programmet «16 ukers helvete» på TVNorge, og mener det kan ha bidratt til å redde livet hans. - Fastlegen min var så bekymret at han nesten ikke ville slippe meg ut av døra på legekontoret, sier Hoel.
Les mer om:

Jørn Hoel forsvarer slanking: - Jeg var nødt til å gå ned i vekt for å unngå livsfare

Tromsøværingen Jørn Hoel (64) mener deltakelsen i TV-programmet «16 ukers helvete» kan ha reddet livet hans.
Les mer om:

- Nå er det pakket og gjort klar tester til barna

I romjula har sektorleder for læring og oppvekst i Tvedestrand, Esther Kristine Hoel, og kommunelege Ingeborg Sundsdal Steinsrud fordelt ut hurtigtester til skolebarna. Nå kan barna testes før skolestart.
Les mer om:

Stemningsfull julenatt i Grorud kirke

Stor stemning, store sangnumre og store artister. Med Wenche Myhre, Emil Solli-Tangen og Jørn Hoel var også forventningene store - det eneste som ikke var stort var publikumsantallet!

Bjørgen imponerte eksperten: – Hun ser veldig pigg ut

Marit Bjørgen og Team Ragde-Charge ble trukket frem som favoritter før lørdagens lagtempo i Ski Classics. Og Bjørgen og lagvenninne Anniken Gjerde Alnæs tok ledelsen fra start og økte hele veien inn til mål. Gutta Johan Hoel og Karstein Johaug på Ragde-Charge rykket fra resten av gutta på laget og tok også ledelsen.

Tok farvel med Vegar Hoel

STAVANGER/OSLO (VG) Skuespilleren Vegar Hoel døde 8. november etter lang tids sykdom. Han ble 47 år gammel. Fredag ble han bisatt fra Stavanger konserthus – byens storstue.

- Lærerne jobber med mye vi ikke «ser»

- Vi har god kvalitet i skolen og flinke folk som jobber tett på elevene, sier sektorleder for læring og oppvekst i Tvedestrand, Esther Kristine Hoel.
Les mer om:

Skuespilleren Vegar Hoel (47) er død

Skuespiller Vegar Hoel døde mandag på Stavanger universitetssjukehus etter lang tids sykdom. Han ble 47 år gammel.
Les mer om:

Mest lest siste uke