Nyheter om Johannessen


Inntil nylig drev han suksess-butikk i Tromsø sentrum. Nå trenger han hjelp hver eneste dag: – Hvis jeg reiser meg fra stolen, kan jeg gå i bakken

Finn Johannessen får hjemmehjelp av privat selskap. Nå har familien fått beskjed om at tilbudet forsvinner.
Les mer om:

Klesvask på Selbak og sosial kontroll i innvandrermiljøer

Roger Johannessen: – På Selbak gjaldt den negative sosiale kontrollen klesvask på helligdager. For mange unge i innvandrermiljøet (kanskje våre naboer) er temaet frihet til selv å bestemme over eget liv – hver dag hele året. 
Les mer om:

Årets spillere i norsk håndball kåret

Henny Ella Reistad og Aksel Horgen mottok fredag hver sin pris som Årets eliteseriespiller i norsk håndball.  Prisene ble utdelt under Norsk Topphåndballs årsfest som ble arrangert fredag kveld, i forbindelse med det pågående klubbseminaret på Lillestrøm. Drammen-spilleren Aksel Horgen var selv til stede og mottok hederen som Årets eliteseriespiller. Det samme var Vipers’ stjerneskudd Henny Ella Reistad da hun ble ropt opp til tilsvarende pris på kvinnesiden.

Her ryker Spania-kampen for ulykkesfuglen

Landslagets ulykkesfugl Gøran Johannessen skadet seg da han forsvant over reklameskiltet mot Østerrike.
Les mer om:

Fant drømmejobben

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg har virkelig funnet drømmejobben, sier Ida smilende når hun møter Svalbardposten på kaféen Fruene.33-åringen sikter til jobben hun i vår fikk på skolen i Longyearbyen. Der brukes hun til alt fra SFO til vikartimer, og det har gitt mersmak.- Ingen dag er lik, og ungene gir så mye. De er en fryd å jobbe med, sier hun.Studiene i maskiningeniørfaget ved NTNU har dama fra Fredrikstad lagt på hylla.

Stavanger-kar forlenget kontrakten med den tyske mesteren

Gøran Søgard Johannessen (25) binder seg til storlaget SG Flensburg-Handewitt til 2023.
Les mer om:

Stavanger-kar forlenget kontrakten med den tyske mesteren

Gøran Søgard Johannessen (25) binder seg til storlaget SG Flensburg-Handewitt til 2023.
Les mer om:

Tøff maraton i sterk vind, men bare smil å se

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Med 553 deltagere, pluss barna som var med i minimaraton, gikk årets Spitsbergen Marathon inn i historien som det løpet med desidert flest deltagere til nå. Og veksten kan fortsette.- Vi har allerede fått en del påmeldinger til neste års maraton.

Odin Johannessen ny direktør i Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR)

Generalmajor Odin Johannessen (57) blir ny direktør i Næringslivets Sikkerhetsråd (NSR). Johannessen er i dag sjef for Hæren.

Mona nyter å være tilbake etter skaden – skjøt Fløya til tabelltopp

Mona Ophus Johannessen (22) har allerede scoret flere mål denne sesongen enn hun gjorde i hele fjor.
Les mer om:

Mona nyter å være tilbake etter skaden – skjøt Fløya til tabelltopp

Mona Ophus Johannessen (22) har allerede scoret flere mål denne sesongen enn hun gjorde i hele fjor.
Les mer om:

Slik ble livet etter overfallet

– Jeg hadde drømmejobben, sier Kenneth Johannessen.
Les mer om:

Flere på det gamle bildet møtte i skolegården denne uka: De fortalte blant annet om «buksevannet»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: De har mye å skravle om, i skolegården på Grefsen. Ikke rart, det er mye å summere opp. Det er nemlig 60 år siden de gikk ut av syvende klasse, ved Grefsen skole. Tilbake på skoletrappa, helt til venstre nåværende rektor Are Enger, og klar til å ta med gjengen på en omvisning på skolen, bak fra venstre: Tommy Melle, Bjørn Melsom, Ronald Eriksen, Åse Husabø og John Norheim.

- Longyearbyen er i et vakuum

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Terje Aunevik er lokalstyrelederkandidat for Venstre, og daglig leder i logistikkselskapet Pole Position. Selskapet, som i dag eies av Store Norske, var med lenge, men måtte gi seg i budkampen om lagerhallen på Bykaia.

Var uvenner – nå lager de sommershow på Kadettangen

Da Mattis Johannessen og Tora Christine Dietrichson gikk sammen på Rud, kunne de ikke fordra hverandre. Nå lager de sommershow på Kadettangen.
Les mer om:

Siste sang med gjengen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det kommer til å bli vemodig, men vi skal i hvert fall sørge for en solid avslutning, sier leder for koret, Anne Marie Jakobsen.Avskjedskonserten vil finne sted tirsdag 28. mai i Oppsal samfunnshus klokka 19.00. Koret har hatt sin base i Bydel Østensjø med faste øvelser på Manglerud gård. Men flere av sangerne bor i Groruddalen.

Kristin-drapet: – Lovet at jeg skulle ta den jævelen

ÅSTED NORGE (TV 2): Han er pappaen som aldri ga seg med å finne svar på hvem som sto bak drapet på sin 12 år gamle datter Kristin. Nå ser Roar Juel Johannessen og familien frem til å sette siste punktum i saken.
Les mer om:

Her solgte de 763.000 klesplagg og sportsartikler i fjor – se hvorfor inntektene likevel gikk litt ned

Familiebedriften Sportmann omsatte for rundt 150 millioner kroner i fjor og gikk i pluss med over fem millioner. Innehaver Pål Johannessen er likevel ikke superfornøyd.
Les mer om:

Elisabeth (32) fikk hjelp til å flytte inn

Elisabeth Johannessen Sannes kjøpte leiligheten i Rektor Steens gate i januar, men har fortsatt ikke flyttet inn. Fredag fikk hun profesjonell hjelp.
Les mer om:

Johannessen og Rød nærmere gull

Gøran Johannessen scoret seks mål da Flensburg-Handewitt slo Stuttgart 30-20 og tok et nytt steg mot tysk seriegull i håndball. Laget tok sin 30. seier på 32 seriekamper. Det gjenstår to seriekamper av sesongen. Magnus Rød scoret fem mål.
Les mer om:

Fra fordums pastell til moderne glam. Familien lot seg ikke skremme av at alle overflater måtte pusses opp.

Familien Johannessen hadde bare tre uker på seg til å pusse opp 60-tallsrekkehuset i Gressvik i Fredrikstad.
Les mer om:

Fra fordums pastell til moderne glam. Familien lot seg ikke skremme av at alle overflater måtte pusses opp.

Familien Johannessen hadde bare tre uker på seg til å pusse opp 60-tallsrekkehuset i Gressvik i Fredrikstad.
Les mer om:

Kråkerøy ble straffet hardt

(Kråkerøy-Lørenskog 1-4) – Vi åpner med to gode sjanser, men blir straffet hardt, sier Kråkerøy-trener Bjørnar Johannessen.
Les mer om:

Se hvilke 22 spillere som starter kveldens Hå-slag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Varhaug har hatt en tung start på sesongen, men fikk en skikkelig opptur i form av en 5-3-seier mot Solas andrelag for noen dager siden.Nærbøs sesongstart har vært blytung. På de fire første kampene har det bare blitt ett poeng.

Partiene ruster seg til lokal kamp om din stemme

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag denne uken var aller siste frist for lokalpartiene til å levere lister til høstens lokalvalg. I Longyearbyen stiller fem partier med lister. Fremskrittspartiet har ikke hatt representanter i foregående periode, og de stilte heller ikke med liste til siste valg. Det gjør de denne gangen.