Nyheter om Johannessen


Lidenskap for MC førte dem sammen: - Barna får ikke lov til å kjøre moped

Lyden avslører dem. En flerrende brumming. Familien Lydersen/Johannessen er i farta.
Les mer om:

Lidenskap for MC førte dem sammen: - Barna får ikke lov til å kjøre moped

Lyden avslører dem. En flerrende brumming. Familien Lydersen/Johannessen er i farta.
Les mer om:

Vil ha nytt lokalsamfunnsutvalg som er uavhengig av kommunen

Roger Johannessen fikk protokollert dette forslaget på årsmøtet i Hauge Lokalsamfunnsutvalg: «Utvalget nedlegger seg selv. Det opprettes en frivillig organisasjon uavhengig av Fredrikstad kommune.»

Standup-komiker: - Jeg tror folk bommer litt på hoppkanten om hva humor er

Standup-komiker Roy-Arne Johannessen fjaser ikke. Ok - litt, da.
Les mer om:

Krasjet bilen og løp fra politiet – siden har ingen sett han

Etter at Fredrik Johannessen Lie (18) løp fra politiet etter et trafikkuhell på Sotra utenfor Bergen i 2015, har ingen sett han. Nå ønsker foreldrene å få svar på hva som egentlig skjedde med sønnen.

Rune nektet å sitte på da Sarpsborg 08-buss kom for å hente korpset hans på 17. mai

- Jeg har en betennelse under foten og var usikker på om jeg i det hele klarte å gå i 17. mai-toget i år. Men jeg gikk heller en lang omvei fremfor å gå ombord på den bussen, ler Rune Johannessen som spiller baryton i Borge Musikkorps.

Nå kan du leie nesten 1.000 kvadratmeter på bryggekanten

– Kjempelokaler. Midt i smørøyet både i forhold til Brygga og Tønsberg sentrum. Det sier Harald M. Johannessen i Johannessen Eiendomsmegling, om lokalene på bryggekanten som nå skal leies ut.
Les mer om:

Råsterk skyting på Vestlandet

Råde-skytter Einar Skovly klinket til med 2. plass sammenlagt i Lerum Cup, mens Fredrikstad-jenta Julie Paulsen Johannessen ble nummer tre.

Som liten fikk ikke Thomas danse eller plystre. Det kunne påkalle djevelen: – Det er skrekkelig dårlig gjort mot et lite barn

Thomas Johannessen (46) vokste opp i kirkesamfunnet Delk. – Det var aldri fri, aldri et pusterom.
Les mer om:

Tastaveden-elever vant NRKs klassequiz

STAVANGER: 10. klassingene Guro Jønnevald Halvorsen, Jonas Bråthen Mulehamn og Tobias Leifseth Johannessen fra Tastaveden skole vant NRKs klassequiz, som ble tv-sendt lørdag kveld.

Arven etter krigsgenerasjonen

Petter Ringen Johannessen forteller på frigjøringsdagen om da han og krigshelten Gunnar Sønsteby begge opplevde at verset «Kjemp for alt hva du har kjært» slo imot dem med full kraft.

Tertnes kapret Vipers back

Vipers Kristiansand mister en av sine viktige spillere når backen Kristin Nørstebø begynner for Tertnes neste sesong. Tertnes har ambisjoner om å være med helt i toppen i norsk håndball og da er erfaringen til Kristin viktig å ta med seg. Vipers har klart å bli seriemestre og vippe Larvik ned fra det hegemoniet de har hatt i en årrekke. I pressemeldingen fra Tertnes sier Nørstebø: «Tertnes er en seriøs klubb med høye ambisjoner og det er imponerende at de lykkes så godt sesong etter sesong.

For lettvint å si at «noen faller utenfor»

– Det er ikke dekkende å si at folk «faller utenfor». Det er på høy tid å erkjenne at folk hindres ved at noen stempler, fordømmer eller setter ben på dem, skriver Roger Johannessen i dette tilsvaret til Trond Svandal.
Les mer om:

I dag kan han spille sin siste toppkamp for Haslum

Haslums Håvard Johannessen (23) kan spille sin siste toppkamp som håndballspiller torsdag. Men han håper han kan forlenge karrieren ut sluttspillet. Kampen kan du se live her.
Les mer om:

Reiselivet, et gode eller et onde?

I dette leserinnlegget etterlyser Stein-Ove Johannessen (høyrepolitiker og hotellsjef) mer positiv omtale av reiselivsnæringen på Svalbard.
Les mer om:

Vestfossen-treneren vil helst glemme møtet med Valdres

Vestfossen-trener Frode Johannessen hadde ingen god forklaring på at laget hans ga bort alt av initiativ og målteft etter hvilen, skriver Drammens Tidende.
Les mer om:

Slik tjener vi penger på ferieboligen

– Med utleie finansierer vi driftskostnadene og en god del av rentene og lånet på ferieboligen vår, forteller Thomas Johannessen – som er en av tusenvis av nordmenn som leier ut sin utenlandske feriebolig.

Tom hedret for sin innsats i Libanon(pluss)

Han deltok i UNIFIL-operasjonen i Libanon i fire kontigenter fra 1981 til og med 1994. På fredag fikk han Forsvarets medalje for internasjonale operasjoner overakt av hærsjefen, generalmajor Odin Johannessen.
Les mer om:

Marthe trodde hun hadde satt et høyt mål for innsamlingen. Hun fikk inn fjorten ganger så mye.

I stedet for gaver til bursdagen ønsket Marthe Eek Johannessen at folk skulle gi penger til Sykehusklovnene via Facebook. Få har samlet inn mer penger enn henne der.
Les mer om:

Sportmann-Pål kan glise hele veien til banken – gikk 8,3 millioner kroner i pluss i 2017

Sportmann-sjef Pål Johannessen har all grunn til å smile. Regnskapet til Fredrikstad-bedriften viser et plussresultat på hele 8,3 millioner kroner før skatt i 2017.
Les mer om:

Deltagerne på Selbaks fotballskole sommeren 1986

108 fotballspillere deltok på Selbaks fotballskole sommeren 1986. Glenn Strömberg, Reine Almquist, Kai Erik Herlovsen og Edgar Johannessen stilte som trenere. Dessverre mangler vi ett bilde av laget som kalte seg «Argentina».
Les mer om:

- Vi ønsker mest av alt å gi penger

- Vi har fått 37 søknader! Det er helt fantasisk og definitivt ny rekord, sier styreleder Siw Johannessen.
Les mer om:

Kiwi-Tonje (26) er Norges mest profilerte butikksjef

Bare 22 år gammel fikk Tonje Johannessen ansvaret med å drive sin helt egen butikk på Kråkerøy. Fire år senere leder hun en av regionens beste Kiwi-butikker og er butikkjedens frontfigur i reklamekampanjer over hele landet.
Les mer om:

Ansetter koordinator for å bekjempe barnefattigdom

Antall barn som vokser opp i husholdninger med vedvarende lavinntekt øker - også i Tvedestrand. - Vi jobber med dette. Det er viktig å forebygge selv om problemet vokser. Nå blir Tvedestrand med i et nytt satsingsprosjekt, sier Kristin de Lange Johannessen.

Kristins familie ønsker en endring i lovverket

Familien til 12 år gamle Kristin Juel Johannessen, som ble drept i 1999, er opprørt fordi de ikke får den økonomiske erstatningen de ble tilkjent i retten.
Les mer om: