Nyheter om Johannessen


Johanne (12) får støtte for innlegget sitt: «Hva kan vi gjøre og hvor kan vi være? Vi er ikke pøbler, og liker ikke å bli sett på sånn»

Johanne Johannessen fra Tromsdalen mener ungdom i bydelen mangler gode samlingssteder.
Les mer om:

Bjørnar (42) blir sjef på den største barneskolen i Fredrikstad

Han har spilt 80 obligatoriske kamper for FFK, men er nå mer opptatt av skoleledelse. I august blir Bjørnar Johannessen rektor på Nøkleby skole.

Klubbleder på Jøtul er sjokkert over politikerne: – Det er skikkelig krise for mange av våre medlemmer

Klubbleder Arild Johannessen på Jøtul sier han er sjokkert over at politikere kan behandle folk på denne måten. 90 permitterte venter fortsatt på å få utbetalt lønn på rundt 27.000 kroner brutto hver.
Les mer om:

Pål (53) samarbeider med mongolsk house-DJ: – Da henvendelsen kom måtte jeg sjekke flere ganger om det var virus

Denne uka slapp den mongolske DJ-en Zoéina låten «Shine». Vokalen er det fredrikstadmannen Pål Johannessen som har, og lørdag kan du oppleve den live på FBTV og Facebook.
Les mer om:

Fredrikstad-duoen Yapuma med korona-låt: – Vi vil spre litt glede

Mads Johannessen og Yngve Palm, som utgjør duoen Yapuma, har gitt ut låta «Pandemi».
Les mer om:

Torbjørn Røe Isaksen lover fortgang i utbetaling til Jøtul-ansatte – men gir ingen dato

Arbeids- og sosialminister Torbjørn Røe Isaksen (H) sier at myndighetene jobber på spreng for å kunne betale 18 dagers lønn. Klubbleder Arild Johannessen ved Jøtul sier statsråden ikke kommer med noe nytt.

Hvordan går det med merkingen, hr. redaktør?

– Jeg mener at FBs nettavis reduseres kvalitativt gjennom å presentere bilder og tekst i front som viser seg å være linker til andre aviser i Amedia-konsernet. Praksisen er rett og slett lureri, skriver Roger Johannessen som forbereder klage til Pressens Faglige Utvalg.

17. mai-turen endte med mayday

– Han har vært veldig redd, og ikke helt vant med sjøen, sier skipsfører Vidar Johannessen på redningsskøyten «Bergen Kreds» om mayday-meldingen på 17. mai.
Les mer om:

Gründeren feirer 75 år: – Skulle vært foruten det siste året!

Han er kjent som Sportmann-gründer og en markant fotballeder i Fredrikstad. Han ble takket av med en personlig hilsen av Cristiano Ronaldo (35), da hans tid som UEFA-delegat var over. – Å bli 75 år er noe jeg har sett frem imot, men jeg skulle gjerne vært foruten det siste året, konstaterer Svein Johannessen.

Lang ventetid for å få svar på negative koronaprøver

– Vi er klar over problemet og det jobbes med å finne en bedre løsning, sier smittevernoverlege Runar Johannessen i Stavanger.

Nye regler for barnefotballen: – Kan bli en utfordring i hverdagen

Fotballeder i Gresvik IF, Arne Morten Johannessen (51) registrerer at Regjeringen gjennom en ny smittevern-veileder for idretten åpner opp for at spillere inntil 4. klasse kan ha fysisk kontakt på banen.
Les mer om:

Trener Atle Johannessen: Har fått flere spillere tilbake til treningsfeltet

Trener for Valdres FK-herrene, Atle Johannessen, oppsummerer koronahverdagen for sine gutter. Både Fagernes IL og Valdres FK har trent en stund oppe på Fagernes Idrettspark Blåbærmyra etter at koronarestriksjonene ble lettet på.
Les mer om:

En dag for glede, takknemlighet og ettertanke

– Gjennom sin langvarige holdningskamp har krigsgenerasjonen vært garantister for at grunnverdiene de en gang kjempet for har blitt holdt levende, skriver Petter Ringen Johannessen. Vi er ved et veiskille fordi tidsvitnene ubønnhørlig er på vei ut av tiden.
Les mer om:

Norske kvinner i krig - den «skjulte» innsatsen

Under andre verdenskrig bidro Norges kvinner i alle deler av motstandskampen. Mange satte liv og helse på spill ved å engasjere seg i etterretning, flyktningtrafikk eller illegal presse, mens andre tok aktivt del i sabotasje og militær motstandsvirksomhet. Likevel er deres innsats som regel blitt feid under teppet. Dessuten har kvinnene selv ofte kviet seg for å stå fram med sine opplevelser. Høsten 2020 kommer historiker Mari Jonassen med boken Norske kvinner i krig 1939 – 1945. På frigjøringsdagen møter du henne i samtale med statsstipendiat Petter Ringen Johannessen.

Katrine vil gi bort en kjempe-rododendron, men ingen klarer å få den med seg

I to måneder har Katrine Skodven Johannessen prøvd å gi bort rododendronbusken som står i hagen på Nordseter. Problemet er bare at den er så stor at ingen får den med seg.
Les mer om:

Katrine vil gi bort en kjempe-rhododendron, men ingen klarer å få den med seg

I to måneder har Katrine Skodven Johannessen prøvd å gi bort rhododendron-busken som står i hagen på Nordseter. Problemet er bare at den er så stor at ingen får den med seg.
Les mer om:

– Litt av en opplevelse(pluss)

Arne Magne Johannessen fulgte kvalene utover Eresfjorden.
Les mer om:

The man in black is back – blir trener for Valdres FK for tredje gang

Atle Johannessen overtar som trener for Valdres FKs herrelag, etter at Ole Anders Ulven tidligere i vår ble løst fra kontrakten som gikk ut denne sesongen.
Les mer om:

Vilde (26) takker mamma Siw: - Uten henne hadde jeg aldri turt å satse

Vilde Johannessen fra Gjeving setter i disse dager opp teater i bakgårder i Oslo.
Les mer om:

Da frisørsalongene stengte, ble vi avslørt som en gjeng med gråsprengte, falske blondiner

– Ettervekst kan være grusomt, men det varmer mitt hjerte at så mange har det nå, sier kjendisfrisør Trond Skeide Johannessen.
Les mer om:

«Arnie» og Gresvik IF solgte pølser, kaffe og vafler for 15.000 kroner – uten at kiosken en gang var åpen

– Det har gått unna på pølsesalget. Merkelig nok er det mange som har kjøpt pølse til nettopp meg, gliser Arne Morten «Arnie» Johannessen.
Les mer om:

- Det dreier seg om historie

Jobben er hobby og lidenskap. – Jeg er ytterst privilegert. Tenk å kunne holde på med det jeg trives aller best med, og samtidig få betalt for det, sier Petter Ringen Johannessen med et smil. Fredag 24. april runder han 50 år.
Les mer om:

Svar til Roger Johannessen om økonomisk sosialhjelp

Bjørnar Laabak i dette svaret til Roger Johannessen: – Mitt ja til at Fredrikstad kommune må spare penger, også til økonomisk sosialhjelp, er fordi økningen de siste par årene er vesentlig.
Les mer om:

Vinterhagen til Ted (37) og Linn (34) har du aldri sett maken til: – Jeg har helt dilla på belysning

I et helt normalt hus i en helt normal gate i Gakori i Alta bor Ted Johannessen sammen med kona Linn og deres to barn. Men om man hadde sett hagen fra veien, hadde man raskt forstått at her finnes en uteplass helt utenom det vanlige. 
Les mer om:

Vinterhagen til Ted (37) og Linn (34) har du aldri sett maken til: – Jeg har helt dilla på belysning

I et helt normalt hus i en helt normal gate i Gakori i Alta bor Ted Johannessen sammen med kona Linn og deres to barn. Men om man hadde sett hagen fra veien, hadde man raskt forstått at her finnes en uteplass helt utenom det vanlige. 
Les mer om: