Nyheter om Johannessen


Therese-saken etterforskes ikke

Kripos mener det er svært begrensede muligheter for å oppklare Therese-saken, og anbefaler derfor ikke videre etterforskning. Therese Johannessen har vært savnet siden 1988.
Les mer om:

Moren til Therese vil aldri gi opp jakten på svar

Det har vært en tung dag for Inger-Lise Johannessen, mor til ni år gamle Therese som forsvant i 1988. Tirsdag konkluderte nemlig Kripos med at de legger bort forsvinningssaken.
Les mer om:

Anbefaler ikke videre etterforskning av Therese-saken

Kripos’ cold case-enhet anbefaler ikke videre etterforskning av Therese-saken, om Therese Johannessen som forsvant fra Fjell i Drammen 3. juli 1988.
Les mer om:

Fikk sjokk da hun åpnet pasientjournalen: – Jeg ble skeptisk og redd

Marianne Misje Johannessen (30) skulle logge seg inn på den statlige tjenesten Min Helse, da hun fikk opp detaljert informasjon om en ambulansetur hun ikke kunne huske å ha tatt del i.
Les mer om:

Lars Arne Nilsen etter motgangen: – Jeg har ikke vært redd for jobben min

BERGEN (VG) Fredag formiddag gikk daglig leder i Brann, Vibeke Johannessen, ut og garanterte for at Lars Arne Nilsen er trener i klubben også i 2020. Noen timer senere tok bergenserne sin første trepoenger på 68 dager.

Professor i psykiatri: – Foreldre ønsker å være sine barns søstre og brødre. Ikke deres mor og far

Mange unge opplever at tilværelsen blir en lang motbakke. Men psykiske lidelser trenger ikke bli en evig kamp i mørke. Livet kan bli godt igjen – om de får hjelp. Lik den professor Jan Olav Johannessen har gitt flere tusen mennesker gjennom et langt yrkesliv.
Les mer om:

– «I hekkane! Jeg kan ikke dele dette», tenkte jeg med meg sjøl

Etter åtte måneder som arbeidsledig gjorde Morten Avaldsnes Johannessen et uvanlig grep. Resultatet overrasket ham.
Les mer om:

Ønsker historier, dagbøker, gjenstander og minner fra deg

For å bygge opp Polar Bear-museet trenger Gaute Jacobsen i Fredrikstad museum og statsstipendiat Petter Ringen Johannessen hjelp fra folk i Fredrikstad og Østfold.

– Folk kommer helt fra Porsgrunn for å spise pizza her

SILJAN: Inger Lise Johannessen er god på mat, derfor kommer folk langveis fra for å spise hos henne. – Jeg lager for eksempel pizzaen fra bunn, det har jeg skjønt at lønner seg, sier Inger Lise, som har overtatt driften av Solvika kafé.

Viking-veteranene lovpriser Berntsen: – Genialt å hente Tripic

Olav Nilsen, Arne Johannessen og Anbjørn Ekeland, veteraner med lassevis av kamper for Viking FK, lovpriser trener Bjarne Berntsen.

Viking-veteranene lovpriser Berntsen: – Genialt å hente Tripic

Olav Nilsen, Arne Johannessen og Anbjørn Ekeland, veteraner med lassevis av kamper for Viking FK, lovpriser trener Bjarne Berntsen.

Prest og skribent Geir Harald Johannessen er død

Sokneprest Geir Harald Johannessen er ikke lenger iblant oss. Han sovnet stille inn 21. oktober etter lang tids sykdom, 76 år gammel. Med ham er en betydelig predikant og forfatter død. Hele 26 bøker er signert den gode skribenten.
Les mer om:

Legger ned butikken

Christer Falck har fått nok av å drive forlag og plateselskap, og legger ned begge deler. Innen høsten 2020 er det slutt. – Jeg ble 50 år i august, og omtrent samtidig som Platekompaniet gikk ut med nyheten om å gå fra 11 til 3 butikker, tenkte jeg at det kanskje er greit å gi seg før det går helt gærent. For det gjør det, innleder han det mye kommenterte innlegget på Facebook. På plateselskapet C+C Records har Falck gitt ut over 100 plater, inklusive en rekke omfattende samlebokser.

Toget – et sjansespill

Eva Johannessen: – Det nye navnet "Vy", kan jo være en vy, et håp om at det en gang i fremtiden vil bli; det går alltid et tog og ikke som nå, at det står alltid et tog.
Les mer om:

Kjersti (42) fra Bodø slapp gjennom nåløyet: - Det betyr veldig mye å bli plukket ut

Glasskunstneren Kjersti Johannessen (42) fra Bodø kom seg igjennom nåløyet og ble plukket ut som en av 57 kunstnere til å delta på Årsutstillingen 2019 i Bergen.

Kvinner må ta mer ansvar for egen økonomi

SKIEN: Kvinner må ta grep om egen økonomi. De kommer nesten alltid dårligst ut hvis vi ser på deres privatøkonomi målt mot mannens, sier finansrådgiverne Jan Johannessen og Heidi Ellingsen ved DnB Telemark.

Elin Johannessen: Hvordan bruker du tiden din?

Elin Johannessener en 83-modell produsert i Beiarn, stasjonert på Tverlandet. Stadig mindre blank i lakken, litt rust her og der, men full av hestekrefter under panseret. I baksetet sitter fire gutter født på fire og et halvt år, og kilometerstanden loggføres inne på eventyrelin.blogg.no.
Les mer om:

Gründeren som ble PC-livvakt

Øivind Johannessen står oppført som nyregistrert i Brønnøysundregisteret med firmaet datatyveri.no. I virkeligheten har Dypvåg-mannen drevet selskapet i over 20 år.

Mestermøte i Åsgårdstrand

29 lag bestående av norgesmestre, verdensmestre og landslaget i seiling møtes i Åsgårdstrand 11. og 12. oktober for å kjempe om kongepokalen og tittelen «Mesternes Mester». Seilsporten har mange ulike båtklasser som det kåres norgesmestre i, men nå på tampen av seilsesongen skal det avgjøres hvem som er aller best av dem alle. I Mesternes Mester møtes alle mestrene på like vilkår og seiler i samme båttype, kjølbåten J/70, som benyttes i seilsportsligaen.

I 70 år har butikken holdt ut i Tromsø sentrum: – Man må fornye seg, hvis ikke ville vi vært borte

I september fylte Brødrene Johannessen 70 år, og det skal markeres i slutten av denne uka. 
Les mer om:

Nordmenn i målform da Flensburg slo topplag

Magnus Abelvik Rød, Gøran Johannessen og Magnus Jøndal sto for tolv av målene da Flensburg-Handewitt slo Füchse Berlin 27-23 i den tyske toppdivisjonen søndag.

Nordmenn i målform da Flensburg slo topplag

Magnus Abelvik Rød, Gøran Johannessen og Magnus Jøndal sto for tolv av målene da Flensburg-Handewitt slo Füchse Berlin 27-23 i den tyske toppdivisjonen søndag.

Lena (46) strikker for at Martinius skal få nye ører

PORSGRUNN: Da Lena Johannessen fra Porsgrunn hørte om innsamlingsaksjonen til støtte for Martinius,som er født uten ører, bestemte hun seg for å gjøre en innsats selv.
Les mer om:

Sykehuskafeen kan vinne høythengende bransjepris

Bocuse d'Or-vinner Ørjan Johannessen er blant dommerne som skal bestemme om Hjertet Kafé på Kalnes eller en av de fem andre finalistene skal gå av som vinner av prisen årets matgledebedrift.
Les mer om:

Bli med under presenningen på Rådhuset

HAUGESUND: Arbeidene på kuppeltaket ved Haugesund rådhus viser nå igjen. Et spesielt oppdrag for fagfolkene dette. Fotograf Tor André Johannessen fikk i torsdag anledning til å besøke byggeplassen på rådhusets høyeste punkt.
Les mer om: