Nyheter om Johannessen


«Tjommi»-Henrik (24) har fått nye investorer

I løpet av året satser Henrik Johannessen på at 100.000 personer har tatt i bruk appen hans. Men først må han få dem til å stole på at han ikke snoker i deres private e-poster.
Les mer om:

Deler ut over 100.000 kroner: - Det har kommet inn utrolig mange fine søknader

Siw Johannessen synes det er en fryd å sitte i Jarls Ungdomsfond. Nå har de delt ut penger til mange ungdommer og deres prosjekter og aktiviteter.

Tonje (46) satset midt i den verste tida: – Da sjansen bød seg, måtte jeg ta den

PORSGRUNN: I september i fjor tok Tonje Johannessen en sjanse og sluttet i jobben sin, tross usikre koronatider. – Det var jo en ustabil tid å satse, men jeg tok den muligheten når den bød seg, forteller hun.
Les mer om:

Regjeringen åpner landet i fire trinn: - Jeg tror jeg blir gæren

Denne uken la Erna Solberg og regjeringen fram sin plan for gjenåpningen av Norge. Hjemme på Dypvåg i Tvedestrand sitter lederen av Kystkulturuka Siw Johannessen og river seg i håret.

– Emma har ingen partytriks, men hun finner narkotika på de underligste steder

Hundeprat med Tommy Johannessen (49) hundefører i Fredrikstad-politiet.

Thea ble vaksinert på drive-in

Thea Kristín Johannessen var en av over 2 millioner mennesker som fikk vaksine på amerikansk jord 1. påskedag. Hun var både lykkelig og livredd.
Les mer om:

Flensburg til topps - Gøran Johannessen scoret fire mål

Amazon innrømmer at sjåfører kan måtte tisse på flaske
Les mer om:

Nå kan du se Allsvenskan på norske skjermer

Mens den norske Eliteserien er foreløpig utsatt til mai, sparkes fotballsesongen i gang hos våre naboer i Sverige allerede lørdag 10. april. Alle kampene fra Allsvenskan vil i år bli sendt eksklusivt på discovery+ i Norge. Norske Jo Inge Bergets Malmø skal forsvare gullet, men mest oppmerksomhet er knyttet til en sensasjonell signering hos det gamle storlaget IFK Gøteborg. – Det er svært gledelig at vi endelig har fått på plass Allsvenskan på discovery+ også her i Norge. Dette gjør ventetiden til starten på Eliteserien vesentlig kortere. Allerede 10.

Pål: – Det første halvåret i fjor var, på godt norsk, elendig

Sportmann AS kan se tilbake på et godt koronaår. Men det var ikke før i sommermånedene det så lyst ut for Fredrikstad-bedriften. – Det første halvåret i fjor var, på godt norsk, elendig, sier Pål Johannessen. 
Les mer om:

Får redusert koronakompensasjonen

Fotballklubben Brann har søkt om for mye kompensasjon, mener Lotteritilsynet.
Les mer om:

Julie Rogne (25) satt på kundeservice og fikk drømmejobben som robottrener. – Hun skal ha personlighet, men vi prøver å ikke gjøre henne til et menneske.

– I løpet av ti til femten år er kunstig intelligens tilpasset de fleste yrker. Det store spørsmålet er om det er arbeid til alle når robotene kommer inn, sier professor i ledelse Jon-Arild Johannessen.

Treneren: – At man ikke har hatt noen tidshorisont å forholde seg til har gjort dette svært vanskelig

Atle Johannessen (50) har jobbet med det som kan sies å være det viktigste av det uviktige i koronatida, nemlig idrett, og i dette tilfellet breddefotball.
Les mer om:

Flyttet inn i nye lokaler: – Ingen trodde det var mulig å drive butikk på Greåker

Ellen Johannessen er glad hun har klart å motbevise alle skeptikerne. Garnbutikken Nøstetrøst går så bra at hun har flyttet inn i dobbelt så store lokaler på Greåker.
Les mer om:

Plateselskap mener Celine Madelen (18) er Fredrikstads nye stjerneskudd på den norske pophimmelen

Celine Madelen Johannessen har sluppet sin første singel, er nysignert av plateselskapet Easy Records og frontfigur for ny podkast-satsning. 2021 skal bli hennes år.
Les mer om:

Spaltisten: - Jeg tenker med dyp omsorg på alle de som jobber med å ta vare på søkkvåte klær fra ørten elleville unger

Ukas spaltist Elin B. Johannessen syns hun har mer enn nok med å ta vare på våte klær fra sine fire gutter, og tør ikke tenke på den store jobben som gjøres i skoler og barnehager.
Les mer om:

Fortsatt kriminell journalistikk i FB?

Roger Johannessen kritiserer at FB brukte betegnelsen «kriminell» om en som ikke var dømt.
Les mer om:

Ellen (36) og Mads (36) traff hverandre uvanlig tidlig i livet – men det var ikke kjærlighet ved første blikk

Da Ellen Johannessen (36) og Mads Hole (36) skulle gifte seg, hadde de verdens søteste bryllupsannonse. På bildet sitter det vordende brudeparet side om side. Han i blå sparkebukse. Hun i rosa kjole. Har de alltid vært sammen, eller?
Les mer om:

Runar Johannessen er konstituert som helsesjef

Legger opp etter tre alvorlige skader: – Det er et liv etter fotballen også
Les mer om:

Torbjørn Johannessen til minne

– Vi har mistet en hedersmann og en bauta, og vi vil savne Torbjørn, skriver presidenten i Tønsberg Rotaryklubb i dette minneordet.
Les mer om:

Jaktet på gourmetfisk på isen ved Fjeldberg

Dan Kåre Adolfsen og Ragnar Johannessen, begge fra Rolvsøy, fisket på isen ved Fjeldberg lørdag. Video: Ida Christin Foss

Selv optimist Rino (50) føler uro for kulturlivets fremtid

50-årsjubilant Rino Johannessen er normalt optimist av natur. Men nå spør han seg: - Vil vi profesjonelle kulturarbeidere ha noe levebrød å vende tilbake til når pandemien omsider er over?
Les mer om:

Søgard Johannessen i storform da Flensburg vant i Champions League

Hva er det med disse nordmennene? I flere land rister de oppgitt på hodet.

Nordmenn herjet i mesterligaen

Gøran Johannessen ble kampens store spiller med hele ni mål da Flensburg-Handewitt slo Mesjkov Brest 28-26 i håndballens mesterliga torsdag. Johannessen scoret på ni av sine 11 forsøk. Magnus Abelvik Rød bidro også sterkt med fem scoringer på sju avslutninger. Rød var ikke med for Norge i håndball-VM i Egypt i forrige måned. Det var derimot de tre andre nordmennene i klubben. Magnus Jøndal tegnet seg ikke på scoringslisten mot laget fra Hviterussland. Han hadde tre avslutninger, men ingen av dem ga uttelling. Torbjørn Bergerud sto hele kampen i mål for tyskerne.

Innvandrermiljøer fortsatt overrepresentert på smittestatistikken

Søgard Johannessen i storform da Flensburg vant i Champions League