Nyheter om Johannessen


Gøran er en optimistisk pessimist. Han tenker alltid at hans neste flytur kan bli den siste, men skjer det, så skjer det

Gøran Søgard Johannessen Alder: 26 Stilling: Håndballspiller Arbeidsgiver: SG Flensburg – Handewitt og Norges Håndballforbund Sivil status/barn: Singel Hjemsted: Stavanger

Kjent lege oppgitt over skjenketidene: – Det er ikke mindre farlig å drikke alkohol inne enn ute

Lege, tidligere idrettsleder og lokalpolitiker Karl-Arne Johannessen forstår ikke hvorfor det skal være tillatt å drikke alkohol inne til klokka 0200, men ute bare til midnatt.
Les mer om:

Millionoverskudd for Brødrene Johannessen: – Butikken er «liv laga»

De tre nye eierne av klesbutikken har lagt et godt 2019 bak seg.
Les mer om:

En ny Bakke på gang i Sogndal: – Bestefaren hadde vært stolt

Med Eirik som far og Svein som bestefar, er det store sko å fylle for Sogndal-debutant Johan Johannessen Bakke (16).

En ny Bakke på gang i Sogndal: – Bestefaren hadde vært stolt

Med Eirik som far og Svein som bestefar, er det store sko å fylle for Sogndal-debutant Johan Johannessen Bakke (16).

Trener Atle Johannesen: – Når jeg ser inn i øynene på spillerne våre som kommer tilbake, som presterer, som gir juling, som oser vilje; da ser jeg positivt på framtida

Trener for herrene, Atle Johannessen, som nå møter interkretslag i en serie som heter «G19 ekstra kamper», deler sine tanker om oppstarten med seriespill nå i høst. Dette skriver Valdres FK på sine heimesider.
Les mer om:

Denne bygningen er til salgs – gjett hva du må betale

Kontoreiendommen Ramdalveien 6A er lagt ut for salg, uten prisantydning. – Vi har et par interessenter vi jobber med, sier eiendomsmegler Harald M. Johannessen.
Les mer om:

Investerte millioner, så kom koronaen: – Endelig ferdig!

Den 169 år gamle butikken til Ingunn Johannessen ble beskrevet som et helsehus, da Tysvær-ordføreren klippet snora i Slåttevik fredag ettermiddag.
Les mer om:

Karusell-comeback etter drøyt 30 år

Etter 33 års fravær i Terrengkarusellen er kristiansanderen Jostein Johannessen (54) tilbake i løypene.
Les mer om:

Nettmøte: Spør Stavanger-ordføreren om koronatiltak

Koronatiltak vil prege også høsten. Stavangers ordfører Kari Nessa Nordtun, smittevernoverlege Runar Johannessen og helse- og velferdsdirektør Eli Karin Fosse svarer på dine spørmål onsdag.

Disse var på konsert med Lars Klevstrand og Hege Klevås Johannessen

Søndag kveld inviterte musikerne Lars Klevstrand og Hege Klevås Johannessen til sensommerkonsert på Båthuset Scene. Nordiske viser ble spilt, med spesiell vekt på den svenske visesangeren Evert Taube.
Les mer om:

Valdres/Fagernes G19-2 snudde kampen mot Raufoss og det holdt nesten: - Det mest positive av alt, var at vi aldri ga oss, sier trener Atle Johannessen

Valdres/Fagernes 2 sitt G19-lag spiller i en "Ekstraserie" i påvente av at den vanlige serien skal starte opp. Fredag kveld spilte de jevnt med heimelaget på Nammo stadion, men Raufoss scoret seiersmålet i sluttminuttene og vant 3-2.
Les mer om:

– Ikke gjør som meg, ikke følg drømmen. Gå heller på jobb og betal lånet. Det kan bli fryktelig tøft ellers

En klovn på pauserommet, slik beskriver Roy-Arne Johannessen seg selv.
Les mer om:

Hvaler-konsert helt uten coverlåter

Under navnet Art For Fun presenterte Anne Cedervall, Pål Johannessen og Susanne Klerud en forrykende konsert i Hvalerhallen, kun med originallåter. I de imponerende fremførelsene beviste de at lokale artister, alle fra Nedre Glomma-regionen, ikke bør ty til låter fra mer berømte musikere for å lage et helstøpt show. Susanne Klerud og Pål Johannessen stod bak en rekke komposisjoner selv. Med seg hadde de Henrik Granli Øieroset på gitar, Fredrik Andrè Olsen på tangentinstrumenter, Jan Erik Olausen på bass, Ragnar Slensvik på trommer.

Nick fra Tønsberg har populær podkast om klær: – Å være velkledd handler om mer enn å være fjong

Nick Johannessen er en vanlig familiefar fra Vestskogen – med 13.000 følgere på Instagram. Gjennom bloggen «Well Dressed Dad» og podkasten «Garmology» sprer han budskapet om at å være velkledd ikke trenger å gå på bekostning av bærekraft.

Ny leder i Svalbard Turn: Dugnadsdronninga

I nyejobben skal Elisabeth Leinan Johannessen (48) blant annet inspirere andre til dugnadsjobbing. Det ser hun ikke mørkt på.
Les mer om:

Klippet seg for å donere håret sitt til andre

Julia Emmeline Johannessen (16) har alltid hatt et langt flott hår – helt ned til korsryggen. Men ikke nå lenger. Ungjenta ville at andre unge uten hår skulle få litt av hennes.
Les mer om:

Kaller ungdommen idioter uten fornuft og empati

Lege og professor innen medisin, Jan Vincents Johannessen, går hardt ut mot det han oppfatter som ungdommens manglende vilje til å følge smittevernregler.
Les mer om:

Kaller ungdommen idioter uten fornuft og empati

Lege og professor innen medisin, Jan Vincents Johannessen, går hardt ut mot det han oppfatter som ungdommens manglende vilje til å følge smittevernregler.
Les mer om:

Nytt billettsystem ville gitt bussinntekter i koronatiden. Østfold Kollektivtrafikk har ikke fulgt opp

Terje Wilhelm Johannessen mener et moderne billettsystem hadde reddet Østfold Kollektivtrafikk fra den store inntektssvikten under koronakrisen. – Hva med utsalgssteder og automater og og billettlesere om bord i bussene?

Slipper fem musikkvideoer fra Nedre Glomma: – Vi vil vise hva byenes musikere har å by på

I samarbeid med Opplev Hvaler slipper Pål Johannessen og en rekke musikere fra Fredrikstad og Sarpsborg fem musikkvideoer filmet under koronakrisen. 21. august blir det konsert i Brottet.

Elisabeth er ny daglig leder i Svalbard Turn

Elisabeth Leinan Johannessen trer inn i stillingen som ny daglig leder i Svalbard Turn fra 1. september. Det skriver klubben selv i en pressemelding.
Les mer om:

Rune Johannessen fyller 60 år, se bilder fra kveldens hageselskap.

Mannen med det store smilet, Rune Johannessen, alltid klar for et prosjekt og leke med barn og barnebarn, ble behørig feiret av familie og venner hjemme i familiens hage i kveld. Sommeren kom akkurat tilbake i tide- og solen strålte om kapp med jubilanten.

Renate og Tom hadde koronavennlig bryllup: – Vi hadde smittevernreglene på baksiden av invitasjonene

Renate Iren Heggelund og Tom Vidar Johannessen giftet seg på Nordre Skøyen Hovedgård og har passet på å følge smittevernsregler gjennom hele dagen.

Fra «ferie» i Stavanger til blodslit i Tyskland: Gøran Johannessen kan måtte spille nesten 100 kamper på ni måneder

Etter fire måneder hjemme i Stavanger, er Gøran Søgard Johannessen (26) tilbake i Flensburg. Mandag starter oppkjøringen til en helt spesiell sesong.