Nyheter om Hjartdal


- En krigserklæring mot Telemark

SKIEN/HJARTDAL: - Kommunen vår risikerer å miste 22 millioner kroner i kraftinntekter hvert år. Dette er en krigserklæring mot distriktene i Telemark og Norge.
Les mer om:

- Spar oss for politireform i mediene

SKIEN: - Spar oss for en ny "nærpolitireform" i medietelemark. Ikke gå for samsending med Vestfold. Det er oppfordringen fra ordføreren i Hjartdal. Også ordføreren i Tokke er kritisk.

Bekken endret løp - ødela plassen til Georg

HJARTDAL: Den store VA-utbyggingen for hytteeiere fortsetter i Tuddal og etterlater seg store sår i naturen. Georg Bergestig har ventet i tre måneder på å få tilkomstveien og parkeringsplassen i orden etter at en bekk løp løpsk.
Les mer om:

Skagerak Energi kjøper Hjartdal Elverk

Hjartdal kommune selger Hjartdal Elverk til Skagerak Energi. Kommunestyret i Hjartdal vedtok 12. juni å gå i videre forhandlinger med Skagerak Energi om salget av Hjartdal Elverk. Prosessen er nå ferdigstilt og en signert avtale er på plass mellom partene. Resultatet er at hjartdølingene nå kan se fram mot lavere nettleie og at lokale arbeidsplasser sikres, ifølge pressemeldingen.

Neste uke øker trafikken på E134

Når riksvei 36 mellom Seljord og Bø stenges mandag, vil all tungtransport omdirigeres på en lang omvei rundt Lifjell via Hjartdal og Notodden. Særlig i helgene kan trafikkøkningen bli merkbar.

Ap vant Hjartdalsvalget - fikk nesten 50 prosent av stemmene

99,8 prosent av stemmene er talt opp: Hjartdal Arbeiderpartiet ble klar vinner med 47,7 prosent av stemmene

Slik blir det spektakulære utsiktspunktet til 15 mill. – bygges neste år

SELJORD/HJARTDAL: Utsiktspunktet som skal lokke syklister, bilister og andre veifarende til det som blir «Opplevingsveien» når Mælefjelltunnelen åpner, vil gi publikum et spektakulært utsyn over Flatdal.
Les mer om:

Det nye kraftverket blir liggende midt i sentrum – en attraksjon sier ordføreren

HJARTDAL: Mange år etter at tillatelsen fra NVE kom, skal Gjuvåa kraftverk i Tuddal bygges. Midt i Tuddal sentrum. Anleggsarbeidet starter våren 2020.
Les mer om:

Selger stor fritidseiendom for 15,5 millioner

HJARTDAL: En enestående fritidseiendom er til salgs ved Bonsvatn for 15,5 millioner kroner.
Les mer om:

Ett år etter omstridt gårdsdeling vil flere ta opp gamle saker

HJARTDAL (NRK): Flere ønsker å få sakene sine vurdert på nytt etter at et søskenpar fikk dele gården.
Les mer om:

KrF-varaordfører ble norgesmester i poker!

Varaordfører, og ordførerkandidat for Kristelig Folkeparti i Hjartdal, Nils Olav Hovde, ble norgesmester i poker i går. Gevinsten ble 355 100 kroner.

Stortyv (30) tatt verdier opp mot en million kroner - nå må han møte i retten

HJARTDAL: Mannen i 30-årene som skal stå bak tyverier til en verdi av mellom 500 000 og en million kroner, har erkjent flere forhold og må belage seg på et oppgjør i tingretten.
Les mer om:

Ett skilt er eneste konsekvens etter at far (38) og datter (6) druknet

HJARTDAL: Denne sommeren er det 10 år siden en far (38) og en datter (6) ble tatt av strømmen i Sønderlandsvannet og druknet i en flomstor Skogsåi. Dobbeltdødsfallet gjorde at mange krevde tiltak, men det eneste som ble gjort var montering av et skilt.
Les mer om:

Bedrift med sju ansatte flagger ut

HJARTDAL/SELJORD: Hjartdal Landbruk og Fritid AS som holder til i Eiksenteret på Gvammen i Hjartdal, skal i april flytte inn i lokalene etter Aarbakk maskinutleige og pallefabrikk AS på Århus i Seljord.
Les mer om:

Rykker ut til brann i enebolig

HJARTDAL: Nødetatene rykker ut etter melding om brann i enebolig i Sauland.
Les mer om:

Motorsykkel veltet på E134 - en person er skadet

HJARTDAL: Akkurat nå er det lange køer av biler i begge retninger etter en MC-ulykke på E134 ved Nerigård i Hjartdal.
Les mer om:

Skrev bøter så blekket sprutet på E134

HJARTDAL: UP fikk det travelt da de hadde fartskontroll i 60-sonen på E134 i Hjartdal torsdag ettermiddag.
Les mer om:

Har du alltid drømt om å drive ditt eget pensjonat? Nå har du muligheten

HJARTDAL: Ferdig renovert og med god drift de siste årene er Nordbø pensjonat i Hjartdal til salgs. De forrige eierne dro tilbake til Nederland i april på grunn av sykdom.

Fortsatt alvorlig skadd, men utenfor livsfare

HJARTDAL: Søndag ettermiddag ble tre personer innlagt på sykehus etter en trafikkulykke på E134 i Hjartdal. Menneskene som ligger på sykehuset er kritisk skadd, men de er ikke i en livstruende tilstand lenger.

Tre innlagt med alvorlige skader etter trafikkulykke

Tre personer er innlagt på sykehus med alvorlige, men ikke livstruende, skader etter trafikkulykken på E134 i Hjartdal, søndag ettermiddag.
Les mer om:

Tre alvorlig skadd etter kollisjon med fire biler i Telemark

Tre personer er alvorlig skadd etter en trafikkulykke med fire biler involvert på E 134 i Hjartdal i Telemark. Ytterligere fire er skadd.

Nøtterøy-mann involvert i alvorlig trafikkulykke i Telemark

I alt sju personer, en av dem en mann fra Nøtterøy, er involvert i uykken i Hjartdal. – Det er en meget alvorlig ulykke, sier operasjonsleder Jan Kristian Johnsrud i Sørøst politidistrikt.

Veien stengt - anbefalt omkjøring

E134: Etter den alvorlige bilulykken i Hjartdal søndag ettermiddag er veien stengt.
Les mer om:

Seks skadd etter kollisjon med fire biler i Telemark

To personer er kritisk skadd etter en trafikkulykke med fire biler involvert på E 134 i Hjartdal i Telemark. Ytterligere fire er også skadd.
Les mer om:

Alvorlig ulykke på E 134

To personer sitter fastklemt og er kritisk skadd etter en trafikkulykke med fire biler involvert på E-134 i Hjartdal i Telemark. Fire andre er også skadd.