Nyheter om Jentoft


Spionen som gråt. Bokanmeldelse: Morten Jentoft: «I grenseland. Frode Berg»

Under rettsaken fremsto Frode Berg som en gråtkvalt og angrende spion, overlatt til seg selv i fiendeland. Men er historien så enkel?
Les mer om:

Spionen som gråt. Bokanmeldelse: Morten Jentoft: «I grenseland. Frode Berg»

Under rettsaken fremsto Frode Berg som en gråtkvalt og angrende spion, overlatt til seg selv i fiendeland. Men er historien så enkel?
Les mer om:

Bok-premiere på Gruvelageret

«I grenseland», boka om Frode Berg-saken, utgis ikke før om en måneds tid. Forfatter og utenriksreporter i NRK Morten Jentoft leste utdrag på Gruvelageret onsdag kveld.
Les mer om:

Dagens turtips: En fantastisk flott foss

Robert Jentoft tok med barnebarna til Ingeborgfossen forleden. En tur han anbefaler andre.
Les mer om:

Når politisk retorikk blir viktigere enn fakta

I Fædrelandsvennen fredag 16.6 kommer Arendal Arbeiderparti med Nina Jentoft i spissen med alvorlige anklager mot fylkesordfører Arne Thomassen, mot Høyre og mot fylkeskommunen.
Les mer om:

Morten Jentoft skal skrive bok om Frode Berg

NRK-journalist og forfatter Morten Jentoft skal skrive bok om Frode Berg. Boken skal etter planen være klar i høst og gis ut på Gyldendal forlag.
Les mer om:

Morten Jentoft skal skrive boken om Frode Berg

NRK-journalist og forfatter Morten Jentoft skal skrive boken om Frode Berg. Boken skal etter planen være klar i høst og gis ut på Gyldendal forlag.
Les mer om:

Høy temperatur i bilbutikker etter brannen på Sola

Bilforhandlere på Haugalandet har aldri vært borti noe lignende. – Vi merker allerede stor pågang, sier ansvarlig leder i Kverneland Bil, Finn Jentoft.

Se bilder fra isbryting i Saltdalselva

Robert Jentoft har vært ute og fotorafert i formiddag.
Les mer om:

Storfjord planlegger å bygge ut tre soner(pluss)

Ordfører Knut Jentoft sier at man i Storfjord allerede er godt i gang med å bygge ut gratis WiFi-soner i kommunen.

Sjokkseriens voldsomme sextreff: - Realistisk

- Jeg kjenner til transjenter som har opplevd dette, det å gå ut og ha en ugrei sexopplevelse med eldre menn, sier transkvinne og samfunnsdebattant Christine Jentoft.
Les mer om:

Den utskjelte

Christine Jentoft levde sine første 20 år som mann. Så bestemte hun seg for å leve resten av livet som seg selv. Men det var ikke alle klare for.
Les mer om:

Flomstore elver i Saltdal med trær som flyter

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)De høye temperaturene de par siste dagene har satt fart i snøsmeltingen i fjellet. Dette har også ført til at både Saltdalselva og Lønselva er flomstore. - Jeg kjørte over Saltfjellet i går og kunne se hvor mye større vannføringen var blitt i løpet av noen få dager. Kjørte også langs Saltdalselva, på østsiden fra Os og til Langvad bru. Stor vannstand og mye trær som flyter nedover elva og utover fjorden.

Noen har vært og ryddet opp på Skansenøyra

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Turgåere ble møtt av et lite trivelig syn da de kom til Øyra mandag morgen. Der var det søppel spredt utover, og en benk var ødelagt av ukjente personer. Nå er området imidlertid ryddet.- Jeg tok en kjøretur innom der idag og ble gledelig overrasket. Det var alt søppelet ryddet og fjernet, i tillegg stod benken nyreparert og fin i regnværet. Det er tydelig noen angrende syndere som har tatt ansvar og ordnet opp.

Oppgitt over hærverk på Øyra

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTDAL: Turgåere ble møtt av et lite trivelig syn da de kom til Øyra mandag morgen. Der var det søppel spredt utover, og en bank var ødelagt av ukjente personer.Robert Jentoft var en av de tre initiativtakerne som fikk samlet inn pengene som gikk til innkjøp av materiale til flere benker.

Idrettspresidenten opna racketanlegg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Laurdag var det offisiell opning for det nye racketanlegget på Lagård i Egersund, som inneheld banar for både tennis, squash, badminton, padeltennis og bordtennis. Anlegget til Egersund Racketklubb har fått ein ekstra tennisbane, samt ein ny padelbane. Foajeen er òg ny.

Fauske Inner Wheel gir til de minste i Salten

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Damene i Fauske Inner Wheel tenker på barna når de har sine lokale hjelpeprosjekt.- Ikke alle vet hvem vi er eller hva vi står for, sier Tordis Jentoft i Fauske Inner Wheel.Vårt hovedfokus er hjelp og støtte til kvinner og barn her hjemme lokalt og i resten av verden, fortsetter hun.Prosjekter Klubben bidrar med pengegaver til lokale, nasjonale og internasjonale prosjekter.

– Vi er veldig spente etter vedtaket i Tromsø(pluss)

Ordfører Knut Jentoft i Storfjord håper på en julegave i form av et lakseslakteri i Skibotn.

Her har ordføreren takket nei til millionlønn

- Jeg trenger ikke mer penger, sier ordfører Knut Jentoft (70) i Storfjord kommune.

Her har ordføreren takket nei til millionlønn

- Jeg trenger ikke mer penger, sier ordfører Knut Jentoft (70) i Storfjord kommune.

Dette småbruket gikk for 1,4 millioner over prisantydning dagen etter visning

– Det var ubeskrivelig god interesse rundt småbruket, sier eiendomsmegler i Meglerhuset Rele Olav Jentoft.
Les mer om:

Jentoft – Jeg er ikke ute etter å være brubygger

Jeg vil rette folks oppmerksomhet mot hva som er i ferd med å skje på premissene til en mikroskopisk andel av befolkningen.
Les mer om:

Rognan-paret valgte bobil framfor hytte

Robert Jentoft (58) og Sissel Gabrielsen (58) fra Rognan følger trenden når de valgte å kjøpe seg bobil framfor hytte eller campingvogn.
Les mer om:

50 år i Moskva–NRKs eldste korrespondentkontor

MOSKVA (NRK) NRK opprettet sitt korrespondentkontor i Moskva i 1968. Nå i august er Morten Jentoft ferdig med sin andre periode som korrespondent. Det har dreid seg mye om krig og konflikt, men også om varme mennesker og gode pølser.
Les mer om:

Fra kollektivbruket Oktober til økologisk gårdsdrift

MOSKVA (NRK): Bønder som produserer økologisk mat, forsøker å endre synet på russisk landbruk. Nå forbinder de fleste jordbruksproduksjon i det store landet med kollektivbruk og sprøytemidler. Det skriver Morten Jentoft i Korrespondentbrevet.
Les mer om: