Nyheter om Hetland


Kjell-Petter reagerer kraftig etter mandagens busstur: - Det er forkastelig

Kjell-Petter Hetland er forbannet etter mandagens busstur.
Les mer om:

Kremmerånden er medfødt i sportsfamilien Hetland: – Nå snør det tikroninger

Koronaen kom sigende og la seg som en gjerrig tåke over Hetland Sport denne våren, men da våknet patriotismen i Sandnes. 84 år i sportsbransjen har gitt oppturer og nedturer for familien Hetland.
Les mer om:

Nord-Jæren må bli én kommune

KOMMENTAR: Vi har hatt kommunesammenslåinger på Nord-Jæren mange ganger tidligere. Rekk opp hånden den som savner Hetland kommune.
Les mer om:

130-åring med stor medlemsvekst: Fra 400 til 1200 turnere på få år

– Alle barn bør gå på turn, mener æresmedlem i Sandnes turn, Paul Hetland. Og det kan virke som om mange tar ham på ordet. 3. desember er klubben 130 år og meget vital.
Les mer om:

Suksess for NCLs nye lakserute: – Ser på nye ruter til Baltikum og Iberia

– Stadig flere ser miljøeffekten av å flytte godstrafikken fra veg til sjø. Nå ser vi på muligheten for å starte opp nye ruter, sier administrerende direktør i NCL, Bente Hetland.
Les mer om:

Stoppet foran veisperringen. Så kom superstjerna susende.

Bodil Hetland møtte på Tom Cruise på norgesferien.
Les mer om:

HETLAND PÅ PALLEN ETTER 70 KM

Les mer om:

Se koronateater direkte klokka 19.00

Hva har koronatida gjort med oss? I kveld kan du se hvordan skuespiller Emilie Hetland tolker disse spesielle månedene.
Les mer om:

Emilie (27) tok inspirasjon frå korona til si nye framsyning

Då Emilie Hetland sat i karantene, begynte ho å skrive. Det resulterte i framsyninga «Da var alt i orden».
Les mer om:

Stupeulykken: Foreslår å flytte ni av elleve stupebrett i Stavanger

Senterpartiets Birger Wikre Hetland foreslår å flytte ni av elleve stupebrett i Stavanger der det er for grunt. Ingen av politikerne vil fjerne alle stupebrettene.
Les mer om:

– Kjekt å være tilbake

Etter å ha holdt stengt i tre måneder, åpnet landets treningssentre mandag. Det var blant andre Ulrikke Hetland (32), Hilde Haugland (44) og Inger Nesheim (50) glade for.

«Maskineriet» satte premièrerekord på Viaplay første døgnet: – Veldig morsomt

Viaplays nye thrillerserie, «Maskineriet», satte premièrerekord i helgen. På rollelisten står 16 år gamle Jakob Amadeus Hetland fra Fredrikstad.
Les mer om:

Først ble stuen tømt for møbler. Så slo tyvene til igjen mens Monica og datteren var få meter unna

Monica Ramos Hetland og familien har to ganger den siste måneden opplevd tyverier for store verdier fra hytta langs Austre Karmøyveg. De er langt fra alene.
Les mer om:

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune

Omsetting av eigedomar i Suldal kommune Rota 35 (Gnr 5, bnr 1, fnr 22) er overdrege for kr 200.000 til Anne Brit Mikkelsen (31.03.2020) Suldalsvegen 901 (Gnr 13, bnr 14) er overdrege for kr 200.000 frå Ole Martin Eikeland til Oddvin Marvik (27.03.2020) Indre Ryfylkevegen 2038 (Gnr 168, bnr 4) er overdrege for kr 100.000 frå Odd Jostein Aas til John Magne Johnsen (06.04.2020) Lagarhusvegen 1 (Gnr 103, bnr 112) er overdrege frå Judith Jonassen til Olaug Marie Jonassen, Karin Sirevaag, Astri Johanne Jonassen Vaage og

Glade 4.klassingar feira skulestarten på Sand skule

Det var fullt oppmøte, tolv samstemte fjerdeklassingar, som var kjempeglade for å kunna leika saman igjen og for å få komma tilbake til lærarane og skulen. Skuleklare Kontaktlærar Ingvill Hetland fortel om ein klasse som var veldig klar for skulestart. – Dei har gleda seg og vore spente. Det tok ganske lang tid å komma i gang i dag. Det var mykje som skulle forteljast, seier læraren og smiler godt. Og mykje tar lengre tid nå enn før.

Tiltalebeslutninga er klar

Det er snart tre år sidan politiet varetektsfengsla ein suldøl og sikta han for internettovergrep. Først nå er tiltalebeslutninga klar, og det er sett av fem dagar til rettssaka, som begynner i Haugaland Tingrett 25.mai. Det er Statsadvokaten i Rogaland som har tatt ut tiltalen, og statsadvokat Folke Åmlid karakteriserer saka som alvorleg. Seks fornærma Talet på fornærma er færre enn det politiet først la til grunn i starten av etterforskinga.

Våknet til høylytte diskusjoner mellom Jacobsen og Hetland: – Morsomt å høre på

Astrid Uhrenholdt Jacobsen tror selv hun var «obsternasig» og krevende å forholde seg til. I stedet hylles hun for sin åpenhet og sin evne til å stille kritiske spørsmål.
Les mer om:

En av disse er Norges beste java­programmerer

Den yngste er 21 år, den eldste er 45. De bor i Trondheim, Ålesund, Bergen, Askøy, Sandnes, Moss, Asker, Lierskogen og Oslo. De er alle i øveste skikt i DNDs «NM i (java-)programmering», Rosing Coding Challenge. Det var 180 påmeldte til Rosing Coding Challenge. Blant de var ca 10 prosent kvinner. Alle som nådde opp i finalen er menn.

Hetland har fått ny jobb: OL-gullvinneren forlater idrettsskolen

Tidligere OL-vinner og verdensmester i langrenn, Tor-Arne Hetland forlater idretten og Meråker videregående skole.

Hetland har fått ny jobb: OL-gullvinneren forlater idrettsskolen

Tidligere OL-vinner og verdensmester i langrenn, Tor-Arne Hetland forlater idretten og Meråker videregående skole.

Rystet Hetland: - Skremmende

Olympisk mester Cameron van der Burgh (31) er svært hardt rammet av coronaviruset. Han er topptrent, men har astma. Det setter en støkk i toppidrettsmiljøet i spesielt langrenns- og svømmesporten.
Les mer om:

Fulle skip: – Godset går, ikke vær redd

Direktør Bente Hetland i Haugesund-rederiet NCL forteller at alle skip er fulle med varer, og ser ikke tegn til nedgang før om muligens to uker. 
Les mer om:

Fanfare og feiring i badet

Dei tolv barna og tre vaksne frå Vinjar barnehage hadde ein liten mistanke om at kanskje vart det akkurat dei som vart tikka inn og braut målsnora.

Brannopprøret blir konsulentmat

Kritikken går blant anna på at lokale leiarar ute i kommunane ikkje blir involverte i avgjerder som gjeld beredskapen lokalt. Mannskapet i Skånevik har varsla at dei vil leggja ned arbeidet om ikkje samarbeidsklimaet betrar seg. Stiller seg bak brevet Morten Aarhus, utrykkingsleiar lokalt, seier mannskapet i Suldal stiller seg bak brevet, men at det ikkje er aktuelt for dei å leggja ned arbeidet. – Eg håper styret vil ta tak i dette, og at det blir ordna opp i.

Støvlene som skal redde Grethes bein

Legene ville amputere beinet til Grethe Valskaar Hetland. Så fikk hun tak i disse vakuumstøvlene.
Les mer om: