Nyheter om Hetland


- Nå kan vi planlegge bryllup

Aleksander Hetland ga alt da han deltok i «Skal vi danse». Nå er han klar for å finne tilbake til hverdagen.
Les mer om:

NRKs ekspertkommentator Hetland: – Kun snakk om tid før en av disse to er best

Henrik Christiansen klinket til med dagens andre sølvmedalje for Norge på 1500 meter fri i svømme-EM i Glasgow. Tomoe Zenimoto Hvas svømte inn til sølv på 200 meter medley.

NRKs ekspertkommentator Hetland: – Kun snakk om tid før en av disse to er best

Henrik Christiansen klinket til med dagens andre sølvmedalje for Norge på 1500 meter fri i svømme-EM i Glasgow. Tomoe Zenimoto Hvas svømte inn til sølv på 200 meter medley.

900.000 så Hetland vinne «Skal vi danse»

Over 900.000 seere så sluttminuttene av «Skal vi danse»-finalen da Aleksander Hetland og Nadya Khamitskaya ble kåret til vinnere.
Les mer om:

Derfor skal han trekke seg unna rampelyset

Aleksander Hetland har de siste ukene vært på «alles» lepper. Men etter «Skal vi danse» har han andre planer.
Les mer om:

«Skal vi danse»-vinner Aleksander Hetland om kjæresten: – Det er hun som har ofret mest

Etter tidenes jevneste «Skal vi danse»-finale, stakk Aleksander Hetland (36) og Nadya Khamitskaya (36) av med seieren foran Jørgine Massa Vasstrand (30) og Jørgen Nilsen (29) da seerne bestemte.
Les mer om:

Jørgine på andreplass i «Skal vi danse»

Jørgine Massa Vasstrand måtte se seg slått av Aleksander Hetland i finalen i det populære danseprogrammet
Les mer om:

«Skal vi danse»-rekord: – Aldri vært delt ut like mange tiere

Både Jørgine Massa Vasstrand (30), Jørgen Nilsen (29) og Aleksander Hetland (36) og Nadya Khamitskaya (36) fikk 40 poeng på alle tre finaledanser før Aleksander stakk av med seieren.
Les mer om:

Bryllupsklare Aleksander Hetland: – Det er klart «Skal vi danse» påvirker forholdet

Finalisten utsatte bryllupet da han takket ja til dansekonkurransen.
Les mer om:

«Skal vi danse»-finalist Aleksander Hetland: – Kroppen min er helt forandret

Den profilerte svømmeren har mistet mellom fem og seks kilo ved å svinge seg på danseparketten. Nå jubler han over bedre selvtillit også. – Helt sykt, mener han.
Les mer om:

Gjorde som Tone

Jørgine Massa Vasstrand, og Aleksander Hetland, tar helt spesielle grep for å vinne «Skal vi danse» lørdag kveld.
Les mer om:

Sissel (47) har solgt to boliger de to siste årene: Den første tok én dag, den andre gikk unna på Facebook etter 20 minutter

– Det er jo ganske utrolig, og så har jeg fått prisantydning for begge. Det er jeg veldig godt fornøyd med, sier Sissel Hetland.
Les mer om:

Jakob Amadeus (16) fra Beitostølen er med i Viaplays nye actionthriller

Jakob Amadeus Hetland er bare 16 år gammel, men har allerede en lang skuespillerkarrière bak seg. I disse dager er han med på innspillingen av Viaplays nye storsatsing «Maskinisten» og på innspillingen er Kristoffer Joner er hans coach.

Jakob Amadeus (16) i ny dramaserie om Strømstad-ferga: – Stor hjelp å ha Kristoffer Joner som coach

Jakob Amadeus Hetland er bare 16 år gammel, men har allerede en lang skuespillerkarrière bak seg. I disse dager er han med på innspillingen av Viaplays nye storsatsing «Maskinisten», samtidig som han forbereder seg til oppsetningen av «West Side Story» i Moss i april.

Jørgine Vasstrand og Aleksander Hetland til «Skal vi danse»-finale

Danseeventyret er over for Victor Sotberg. Dermed skal treningsbloggeren og svømmeprofilen møte hverandre til dansefinale neste lørdag.
Les mer om:

Slik lager du stjernekokkens favorittrett

Bli med inn på kjøkkenet til stjernekokken Trond Moi og hans matglade nabo Pål Hetland for inspirasjon og tips til hvordan lage magi i hverdagen.
Les mer om:

Valget vakte oppsikt. Her er luksusen som venter skitoppene.

– Jeg synes ikke det klinger godt med Pattaya og forbinder det med noe annet enn skiidrett, sier Guri Hetland.
Les mer om:

Valget vakte oppsikt. Her er luksusen som venter skitoppene.

– Jeg synes ikke det klinger godt med Pattaya og forbinder det med noe annet enn skiidrett, sier Guri Hetland.
Les mer om:

Godt budsjett-nytt for dei minste lokalavisene

Suldalsposten er nemnt som ei av lokalavisene som vil nyta godt av det når regjeringa i budsjettet nå føreslår eit løft i produksjonstilskotet på 30 millionar kroner. Forslaget inneber også å inflasjonsjustera tilskotet med 10 millionar kroner, og dermed er auken på totalt 40 millionar kroner. Også innovasjonsstøtta er føreslått dobla. – Lokalavisene er grunnfjellet i det norske medielandskapet, og LLA har i mange år kjempa for at den viktige samfunnsrolla til lokalavisene skal bli meir verdsatt.
Les mer om:

Tårer i øynene etter maktdemonstrasjon

Aleksander Hetland fikk full pott.
Les mer om:

Rune Hetland (V) frå ja til nei: Vindafjord snur i vindkraftsaka

For nokre veker sidan sa eit fleirtal i Vindafjord formannskap (V og Sp) i prinsippet ja til bygging av vindturbinanlegg i kommunen – stikk imot det politikarane i nabokommunane Tysvær og Etne har sagt.

Budsjettkrisa i Vindafjord: Fredar Ølen omsorgssenter

Alle i Vindafjord formannskap, bortsett frå Venstres Rune Hetland, seier nei til rådmann Yngve Folven Bergesens dramatiske forslag om å leggja ned Ølen omsorgssenter.
Les mer om:

Klar for skule og jobb

Første klasse: Synne Hetland, 6 år Synne Hetland, Sand, begynnar i dag i første klasse på Sand skule. Korleis trur du det blir på skulen? – Eg trur det blir kjekt og gøy. Og så gler eg meg til at mamma skal jobba i naboklasserommet, for det veit eg. Men du skal ikkje ha mamma til lærar, vel? – Nei, eg skal ha Linda, og henne kjenner eg. Eg trur ikkje ho er noko streng.

Suldal Bad med vått fritids-tilbod etter skuletid

3900 liter vatn i timen renn inn i bassenget nå når det nærmar seg fullt. Tysdag denne veka, etter tolv og ein halv dag, reknar Hetland med at bassenget er fylt heilt opp.

Lokalavis-leiaren gir seg

Rune Hetland har varsla styret om at han ønskjer avløysing som generalsekretær i Landsslaget for lokalaviser (LLA). Vindafjordingen har hatt jobben sidan 1994 og skal halda fram i organisasjonen, men i redusert stilling som rådgjevar. I pressemeldinga frå LLA berømmer styreleiar Tomas Bruvik innsatsen Hetland har lagt ned for å betra rammevilkåra og auka respekten for lokalavisene. – Særleg var Rune sentral då norske medier fekk 0-moms.
Les mer om: