Nyheter om Hetland


Budsjettkrisa i Vindafjord: Fredar Ølen omsorgssenter

Alle i Vindafjord formannskap, bortsett frå Venstres Rune Hetland, seier nei til rådmann Yngve Folven Bergesens dramatiske forslag om å leggja ned Ølen omsorgssenter.
Les mer om:

Klar for skule og jobb

Første klasse: Synne Hetland, 6 år Synne Hetland, Sand, begynnar i dag i første klasse på Sand skule. Korleis trur du det blir på skulen? – Eg trur det blir kjekt og gøy. Og så gler eg meg til at mamma skal jobba i naboklasserommet, for det veit eg. Men du skal ikkje ha mamma til lærar, vel? – Nei, eg skal ha Linda, og henne kjenner eg. Eg trur ikkje ho er noko streng.

Suldal Bad med vått fritids-tilbod etter skuletid

3900 liter vatn i timen renn inn i bassenget nå når det nærmar seg fullt. Tysdag denne veka, etter tolv og ein halv dag, reknar Hetland med at bassenget er fylt heilt opp.

Lokalavis-leiaren gir seg

Rune Hetland har varsla styret om at han ønskjer avløysing som generalsekretær i Landsslaget for lokalaviser (LLA). Vindafjordingen har hatt jobben sidan 1994 og skal halda fram i organisasjonen, men i redusert stilling som rådgjevar. I pressemeldinga frå LLA berømmer styreleiar Tomas Bruvik innsatsen Hetland har lagt ned for å betra rammevilkåra og auka respekten for lokalavisene. – Særleg var Rune sentral då norske medier fekk 0-moms.
Les mer om:

Spent Aleksander fikk Nadya som dansepartner: – Kjenner på presset

Helt siden svømmeren Aleksander Hetland (36) vant «Mesternes mester» i 2015, har Nadya Khamitskaya Andersen (36) drømt om å få lære ham å danse.
Les mer om:

Her er deltagerne i Skal vi danse sesong 15

Spennende!!! I selveste operahuset ble det tirsdag formiddag kjent hvilke 12 norske kjendiser som er klare for den nye sesongen av Skal vi danse. I den norske versjonen av Dancing With The Stars ser vi denne sesongen unge stjerner som Isabel Raad, Adrian Sellevoll, Emilie «Voe» Nereng, Jørgine «Funkygine» Vasstrand og YouTube-godsnuten Victor «Weird Norwegian» Sotberg. Skal vi danse 2019 byr også på POWER-duoen Bahareh Letnes og Per Sandberg. Den tidligere FrP-politikeren blir også å se i både Charterfeber og Farmen Kjendis. Her er hele årets bukett:  Isabel Raad (Blogger/forfatter/tv-personli

Variert deltakerbukett til høstens dansefest

Programlederne Katrine Moholt og Anders Hoff er klare for nok en sesong med «Skal vi danse», den 15. i rekken.

Ingen medalje, men nordisk rekord

Henrik Chrstiansen blei nummer fem i finalen på 1500 m fri, på ny nordisk rekord 14.45,35. - Dette er sterkt, sa NRKs ekspertkommentator Alexander Hetland. Tyske Florain Welbeck vann på 14.36,54.
Les mer om:

Ny styreleder ved UiS

Anne Marit Panengstuen, ny konsernsjef i Nortura, er oppnevnt som ny styreleder ved Universitetet i Stavanger (UiS). Tidligere sjefredaktør i Aftenbladet, Tom Hetland, er blant de nye styremedlemmene.
Les mer om:

Lokalt teatertalent til skotsk gigantfestival

I august drar skodespelar og dramatikar Emilie Hetland til Edinburgh og den gigantiske teaterfestivalen Fringe med sitt eige, sjølvskrivne stykke. Som blant anna involverer Carolas «Fångad av en stormvind».
Les mer om:

Reiser til Pattaya på befaring før VM-kongress

Da FIS-kongressen i 2020 ble lagt til Pattaya, foreslo trondheimspolitikere at VM-komiteen skulle holde seg unna. Nå er det klart at VM-general Guri Hetland skal dra dit to ganger.
Les mer om:

Reiser til Pattaya på befaring før VM-kongress

Da FIS-kongressen i 2020 ble lagt til Pattaya, foreslo trondheimspolitikere at VM-komiteen skulle holde seg unna. Nå er det klart at VM-general Guri Hetland skal dra dit to ganger.
Les mer om:

Unge med spiseforstyrrelser sitter mer stille

Som tenåring hadde Tina Hetland (28) spiseforstyrrelser, var overvektig og beveget seg lite. En ny studie viser at ungdommer som henne er minst aktive. – Å be noen som meg trene mer, vil i verste fall hatt motsatt effekt.
Les mer om:

No kan du møta eit sterkt, tungt folk på Fotland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Utstilliga består av i alt 17 ulike grafiske kunstuttrykk, som alle er henta frå boka «Utanfor, i vest, bryt havet på».- Utstillinga kan gjerne kallas «Det er eit sterkt, tungt folk», fortel kunstnaren, som også har stilt ut på Fotland tidlegare.Jan Th. Værp sine teikningar er ei tolking av Arne Garborgs innleiing i boka «Fred». Utstillingen blir opna av Tom Hetland sundag 19.

Pollestad fekk ein pangstart på 17. mai

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Idet klokka nærmar seg kvart på åtte, rullar Sofie (7) og Johnny Rosland ut på gata, i ein liten grøn militærjeep. På slep har far og dotter ein tilhengar med kanon på, for å starta grunnlovsdagen med eit smell.Sofie synest det er kjekt med kanon, men at lyden kan vera høg og litt skræmande.Johnny Rosland seier at kanonen vart kjøpt på Finn.no, for å markera 75-årsdagen til faren.

Truleg til retten først neste vår

Det var i august 2017 at ein suldøl blei varetektsfengsla og sikta i saka, som politiet i fleire rundar har varsla at snart skulle vera ferdig etterforska. Men det har tatt tid. Statsadvokaten tar ut tiltale Per i dag er saka ferdig etterforska, og skal til statsadvokaten som avgjer den endelege tiltalen.

Tungt å få kandidater til menighetsrådsvalget

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Hetland nevnes til jobb i Sverige

Norske Guri Hetland skal være aktuell til en av de ledige trenerstillingene på det svenske landslaget i langrenn, skriver Expressen. Både treneren for de kvinnelige utøverne, herretreneren og landslagssjefen har den siste tiden sagt opp sine stillinger. – Hun er på vår liste, sier Ola Strömberg, som er president i det svenske skiforbundet. Guri Hetland har tidligere vært sportssjef for det sveitsiske landslaget, og er nå prosjektleder for Trondheims søknad om å bli arrangør av VM på ski 2025.

Frp om bompenger: - Det er en snuoperasjon på gang

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den 20. mai skal kommunestyret stemme over bompenger på ny E39. Hva stemmer Frp der?- Det som er helt klinkende klart, er at vi er imot bompenger, sier May Helen Hetland Ervik, leder av Eigersund Frp.- Så da stemmer dere også nei til ny vei?- Et nei til bompenger er ikke et nei til vei.- Nye veier har vært veldig tydelige på at det er nettopp det det er.- Jeg hører hva som blir sagt.

Frp om kampen for E39-traseen: Vil holde trykket oppe

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi har aldri sett så tydelig som nå at de åpner for alternativ R2, sier May Helen Hetland Ervik.Lederen for Eigersund Frp var fornøyd da Statens vegvesen tirsdag offentliggjorde sin anbefaling for ny E39-trasé. Anbefalingen er R1, traseen som går lengst fra Egersund.Samtidig fraråder de ikke R2, alternativet som politikere og næringsliv i Eigersund mener er mest gunstig.

Nordic Winter Sports Conference: Stjernegalleri med blant andre Hetland og Estil

Verdens fremste forskere, landslagstrenere og trenere stiller.
Les mer om:

Nordic Winter Sports Conference: Stjernegalleri med blant andre Hetland, Estil og Iversen

Verdens fremste forskere, landslagstrenere og trenere stiller.
Les mer om:

Bildeserie fra biltreffet i Egersund:

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi liker biler, fordi de er kule og lager høy lyd! fortalte en entustiastisk Ulrik Hetland Andresen på 11 år.Han og kameraten Benjamin Hatleskog (11) hadde nettopp spilt ferdig fotballkamp og satt i bilen på vei hjem. Tilfeldigvis gikk snakket i biler, forteller guttene, da de så at sentrum var fylt opp av biler av alle slag. Gutta hoppa rett ut av bilen for å kikke nærmere.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

Hvis ingen utfordrer Trondheim, er det 25 år siden FIS var i samme situasjon

Kun én gang har det skjedd at bare én by har søkt om å få arrangere ski-VM i nordiske grener. Torsdag får Guri Hetland vite om Trondheim blir eneste søker til mesterskapet i 2025.
Les mer om: