Nyheter om Hoftun


LESARBREV: Framtidas Omsorg

Fleire av oss som jobber ved demensavdelinga på sjukeheimen vil gjerne komme med våre synspunkt angåande samlokalisering. Me har lang fartstid og mykje kompetanse som gjer at det me meiner kan vere med å bety noko. Brukerane våre bur på avdelinga vår i mange år før dei går bort, med kjende stemmer og andlet rundt seg.

Veg-møte med høg temperatur

I sist veke møttest kommuneadministrasjonen og fastbuande og hytteigarar på Hylsstronda for etablering av veglag til Tangen. 22 personar, som hadde meldt si interesse i førekant, møtte.

Suldal med god medaljefangst under helgas KM

Under helgas KM – langrenn på Hovden, fekk Suldal flere krinsmeistrar. Gull, sølv og bronse på klassisk Først under laurdagens klassiske distanserenn, der Ella Tjøstheim gjekk til gull i J13-klasse der suldalsjentene verkeleg viser igjen. For hakk i hæl kom Mathea Vik og stakk av med bronsen, mens Nora Nerheim plasserte seg på ein fin sjetteplass. I G13 presterte Thomas Bakka sølvmedalje, mens Tobias Lunde fekk ein fin sjuandeplass, og i J15 fekk Maria Lunde bronsemedalje.

Ungdommen vil ha like prisvilkår i Suldal Bad

Når styret i Suldal Bad torsdag samlar seg til møte, er ungdomspris ei av sakene som kjem på bordet. Forskjellen Ungdomsrådet hadde saka oppe i sitt møte sist veke, og nå har dei finslipt argumenta i eit brev til styret.

Flotte resultat av skiløparar frå Suldal IL i Holmenkollen

Dei konkurrerte på Oslo Skifestival, og dei fem ivrige skiløparane frå Suldalsosen, viste god form i løypa. Både på klassisk og i skøyting og ikkje minst, i stafettane. God stemning Oddny Lunde Bakka, fortel om kjempegod stemning i Holmenkollen og ei kjekk oppleving for alle. – Det er lite snø, i Holmenkollen også, så utøvarane konkurrerte på kunstsnø. For å spara på snøen, blei det berre ein liten tur i ut løypene før konkurransane starta.

Straks skal sommergjesten fra Gjeving i ilden: - Det var her hun debuterte

Bestefar Odd Hoftun på Gjeving tar på seg æren for at barnebarnet Anna Hoftun Jæger begynte å opptre.
Les mer om:

Får ikke med seg Hoftun til Kypros

Kåre Ingebrigtsen ville ha med seg Erik Hoftun til sin nye klubb Apoel Nikosia, men fikk det ikke som han ville.
Les mer om:

Får ikke med seg Hoftun til Kypros

Kåre Ingebrigtsen ville ha med seg Erik Hoftun til sin nye klubb Apoel Nikosia, men fikk det ikke som han ville.
Les mer om:

- Ble satt ut

Kåre Ingebrigtsen (54) fikk telefon fra APOEL Nikosia seint på julaften. - Du får ikke mye tid til å tenke, sier treneren, som trolig blir gjenforent med Erik Hoftun (50) på Kypros.
Les mer om:

Åpner seg om tiden etter RBK-sparkingen: Barberte hodet og dro på biltur i tre uker

Erik Hoftun snakker ut om konflikten med Rosenborg, 850 mil med bilterapi og sitt nye liv i «showbiz».
Les mer om:

Åpner seg om tiden etter RBK-sparkingen: Barberte hodet og dro på biltur i tre uker

Erik Hoftun snakker ut om konflikten med Rosenborg, 850 mil med bilterapi og sitt nye liv i «showbiz».
Les mer om:

Den fascinerande fortida

For det er fascinerande tidsreiser som ligg skjult mellom permane. Suldal Sogelag leverer år etter år eit utruleg flott og ambisiøst årsskrift på høgt nivå, og ein imponert lesar føler for å slå fast at om årsskriftet etterkvart er noko av ein tradisjon, er det verkeleg inga sjølvfølgje. Skrivelyst Gammalt frå Suldal strålar av gode pennar, gode fotografar, formidlings-lyst og er eit imponerande vitnesbyrd om kor mykje kulturkommunen Suldal har å takka eldsjeler og frivillige for.

Bygningsvernpris til eldhus i Kvilldal

Bygningen byggjeskikk-juryen har bete seg merke i, er det gamle eldhuset på garden. Nå er det blitt sett i stand igjen både utvendig og innvendig. Gode handverkarar Bakka fortel at det vesle huset er frå 1936. Nå var det på tide å gjera noko med det.
Les mer om:

Ingri Helena (14): – Har de gløymt brua vår?

Suldalsposten blei med niandeklassingen over brua ein tur nyleg. Kjenn korleis det gyngar! Havrevoll tar tak i rekkverket og får heile konstruksjonen til å rista. Brua kom opp midt på 60-talet under anleggstida på Nesflaten og var den gong dimensjonert for lastebil som frakta masse frå grustaket på Nesflaten-sida til Kilen. Nå er brua ein kjærkommen snarveg for bygdefolket. – Skuleungane brukar den, og så spring me over når me har 3000 meteren i gymmen, men du ser; det er ikkje bra her, peikar ho. Den stor

Halloweenfesten i nabolaget i Bodø tok helt av i år. Ser du noen du kjenner?

De siste fire årene har halloweenfesten på Grønnåsen i Bodø bare blitt større og større. I fjor var det nesten 1.000 besøkende. I år satser arrangørene Jøran Nohr, Per-Axel Hoftun og Joakim Andreassen på langt flere.
Les mer om:

Satt i samme rom da Hoftun ble sparket: Nå snakker han ut om de dramatiske Rosenborg-dagene

Hugo Pereira har byttet ut Mike Jensen og Alexander Søderlund med James Rodríguez og Radamel Falcao. Men portugiseren drømmer om å komme tilbake som ny hovedtrener på Lerkendal.
Les mer om:

Satt i samme rom da Hoftun ble sparket: Nå snakker han ut om de dramatiske Rosenborg-dagene

Hugo Pereira har byttet ut Mike Jensen og Alexander Søderlund med James Rodríguez og Radamel Falcao. Men portugiseren drømmer om å komme tilbake som ny hovedtrener på Lerkendal.
Les mer om:

God inntekt på bommen i Breiastølsdalen

Den kommunale bommen kom opp i vår og vart sett i drift frå 1. juli. Sidan då har det passert over 4 600 bilar gjennom bommen, noko som betyr over 200 000 kroner, når også årskorta er tatt med. Fleire passerande enn venta – Me er overraska over så mykje trafikk inn i heia. Det seier einingsleiar Tormod Hoftun i Suldal kommune. Pengane som kjem inn på bommen er øyremerkte vedlikehald av Blåsjøvegen.

Ingebrigtsen og Hoftun slår tilbake mot Rosenborg

OSLO SENTRUM (VG) Kåre Ingebrigtsen (53) og Erik Hoftun (50) mener Rosenborg-ledelsen har kommet med flere feilaktige påstander etter rettssaken mellom partene.

B-laget vraker Ronaldo og Messi, men tar med Hoftun (!)

Champions League-historiens mestscorende spillere får ikke plass på «B-lagets» alternative drømmelag. Derimot er to tidligere Rosenborg-stjerner med ...
Les mer om:

Men nå blir det betre

Mangelen på offentleg toalett rundt om i turistkommunen Suldal har vore ei kjelde til frustrasjon i fleirfaldige år. På Suldalsosen har hageeigarar opplevd å ha trengde gjester på hagebesøk i sommarsesongen, men nå er eit offentleg avtrede like rundt hjørnet.

Årets konfirmantar

Her er lista over årets konfirmantar: Humanistiske konfirmantar Folkets Hus, Sauda 4. mai Karsten Berekvam Frikk Bratås Theo Herheim Egge Arin Eirikssønn Åshild Helstrup Hindenes Olav Eino Hovind Odin Ripel Jensen Silje Ekkjestøl Lien Tuva Ekkjestøl Lien Sebastian Listøl Mira Isabella Skaar Madsen Ingrid Renata Nielsen Simen Rønhovde Sindre Steine Jakob Lindanger Sørensen Marvik kapell 4. mai Daniel Byrkjedal Finnvik Hanne Rebekka Hebnes Sondre Hebnes Elias Kjølvik Jelsa kyrkje 5.

Vil starte opp bedriftsfotballserie

Njål Hoftun og Thomas Mayer tek no initiativ til ein bedriftsserie i fotball. Målet er å kome i gang til hausten.
Les mer om:

Bratseth benekter Hoftun-påstand og svarer Ingebrigtsen

RBK-styremedlem Rune Bratseth mener Erik Hoftun gjenga Nils Arne Eggen-møtet galt. Han er også uenig med Kåre Ingebrigtsen som etterlyste styret på treninger.
Les mer om:

Advokater langer ut mot RBK: – De har gjort alle feil det går an å gjøre

Advokat Per Arne Flod og idrettsjurist Gunnar-Martin Kjenner er svært kritiske til måten Rosenborg har håndtert saken mellom klubben, Kåre Ingebrigtsen og Erik Hoftun på.