Nyheter om Hogstad


– Kan være vanskelig - og stigmatiserende(pluss)

– Vi er veldig glad for at fagavdelingen har lyttet til våre innspill, sier leder for FAU ved Kvam Barnehage, Ingrid Johnsen Hogstad.
Les mer om:

Odd-lag i ukjent flydrama: – Vi holdt på å gå ned. Det var skremmende

KRAGERØ: Han smiler av hendelsen nå, men syntes det var skremmende den gang. Odd-legende Tor-Erling Hogstad (59) deler flere historier fra karrieren, blant annet flydramaet på vei hjem fra en bortekamp på Vestlandet i 1979.

Har investert i blomsterautomat: - Greit å ha et alternativ etter stengetid(pluss)

En surferunde på Instagram ga Ole Hogstad i Trondheim ideen om å prøve ut en annerledes form for blomsterleveranse.

Stangeland Maskin godtar 750.000 kroner i forelegg

Tiltalen mot Stangeland Maskin er frafalt, men entreprenøren har godtatt et forelegg på 750.000 kroner etter ulovlig lagring av masse fra IVAR sitt komposteringsanlegg på Hogstad.
Les mer om:

Thaibokser Hogstad med imponerende seier i Manila: – Fysisk overlegen

Anne Line Hogstad (32) fikk en fantastisk start på sin kontrakt med kampsportgiganten ONE Championship, og vant på poeng mot det australske stortalentet Alma Juniku (19).

Thaibokser Anne Line fikk storkontrakt: – Tidenes julegave

Anne Line Hogstad (32) har signert en lengre avtale med kampsportorganisasjonen ONE Championship, og debuterer mot det australske stortalentet Alma Juniku (18) i Manila 31. januar.

Nå blir han solabu - etter fem års kamp

Odd Hogstad på Røyneberg har siden 2014 jobbet for å få flyttet kommunegrensen, slik at familiens hus havner i Sola i stedet for Stavanger. Etter omkamp i Stavanger bystyre, ser det nå ut til at han får viljen sin..
Les mer om:

«Ulv er døden for sauenæringa»(pluss)

Sauebonde og leder i Frol beitelag, Einar-Andre Hogstad, er sliten etter en sommer som har gått med til å lete etter kadaver – og han er ikke alene.
Les mer om:

«Ulven kan vi ikke leve med. Dette er døden for sauenæringa»(pluss)

Sauebonde og leder i Frol beitelag, Einar-Andre Hogstad, er sliten etter en sommer som har gått med til å lete etter kadaver – og han er ikke alene.
Les mer om:

FFK knuste naboene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I kveld viste Agder kampen mellom Flekkefjord FK og Kvinesdal IL direkte på vår nettsiden. Sendingen startet et kvarter før kamp, og kveldens kommentatorer er Lars Frøsland og Per Erik Røgenes. Kampen, som endte 4-0 til FFK blir mulig å se i opptak øverst i saken.Røgenes følger KIL svært tett og han var for første gang med som kommentator for Agder TV.

Her er Agders nye journalist

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Hogstad startet egentlig i stillingen i forrige uke, men med to dager rett på kurs. Mandag hadde han sin første skikkelige arbeidsdag i avisen.Han er oppvokst i Gyland, men bor nå i Flekkefjord. Etter 13 år i læreryrket, siste som lærer ved Flekkefjord ungdomsskole, ville han ta et jobbskifte.- Jeg har alltid vært opptatt av det som rører seg og jeg har alltid likt å skrive.

FFK-lag videre i NM-kvalifisering

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fotball, NM G16 Telenor Cup regional kvalifisering Flekkefjord G16-Kragerø 2-0Det var årsbeste av guttene. Et bunnsolid forsvar skapte trygghet, godt støttet opp av en hardtarbeidende midtbane. Strukturen satt og FFK skapte mange sjanser etter godt offensivt spill. Fredrik Lien scoret begge målene og gjorde i tillegg en mannsjobb som førsteforsvarer. Men denne seieren var først og fremst en lagseier.

Kan bli barnefamilier og folk med rusproblemer i samme bygg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kleivan 10 er tidligere foreslått revet og erstattet med et nytt bygg for vanskeligstilte. Nå foreslår Flekkefjord kommune at bygget renoveres for 2,5 millioner kroner og brukes til to leiligheter for barnefamilier i 1. og 2.

- Snø nok til skirenn!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I dag skinte solen fra en skyfri himmel også på Knaben Det er lite snø igjen på Sanden, men Knaben og Fjotland IL fant nok til å arrangere skirenn Foto: Mindor Mæland - Det er masse folk her oppe som koser seg, forteller Mindor Mæland i Flekkefjord Røde Kors til Agder. Klokken tikker ned til start Foto: Mindor Mæland Påskerennet til Knaben og Fjotland IL samlet mange unge og gamle på sanden i år også.

Historia om Jakob Rott som kasta sjølve futen på dør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I barneåra, på 1950-talet, var soverommet mitt i Holarhagjen i den vestre salen oppe på loftet. Glaset vende mot vestnordvest med storslått utsikt mot havet og Rott. Som eit slags eventyrland låg øya.

Julie (18) hørte et drønn - så løp hun ut og så røyk og den totalskadde bilen

SKIEN: En personbil ble smadret av toget ved planovergangen på Menstad sist fredag. To personer befant seg i bilen, men kom fra ulykken med livet i behold. For Julie Hogstad (18) ble det en opplevelse hun sent glemmer.
Les mer om:

Lund får digitalsjef

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lund kommune ble rett før jul med i DigiRogaland, i likhet med de aller fleste kommunene i Rogaland. Flere av kommunene har nå digitaliseringssjefer eller digitaliseringsrådgivere. I februar lyste Lund ut stillingen som det førstnevnte. Nå har kommunen ansatt flekkefjæringen Jan Rune Hogstad i stillingen.- Vi valgte Jan Rune ut fra en totalvurdering opp mot stillingen.

Trimeriet har fått ny eier

Etter åtte års drift overlater Frode M. Tesaker driften av Trimeriet til Jan Erik Hogstad.
Les mer om:

Gjentar «En by for alle»: – Det skapte et veldig stort engasjement

Etter rørende tilbakemeldinger etter fjorårets mangfold- og likestillingsuke, gleder prosjektleder Toril Hogstad seg til historiens andre runde av «En by for alle».
Les mer om:

Fylkesmannen politianmelder IVAR for organisk utslipp

Fylkesmannen anmeldte torsdag IVAR og T. Stangeland Maskin for å ha lagret kompost på Hogstad på en slik måte at det medførte et kraftig, ukontrollert, organisk utslipp til Kvednhusbekken i slutten av oktober/begynnelsen av november.
Les mer om:

– Bør anmeldes

Daglig leder i Naturvernforbundet i Rogaland, Erik Thoring sier det vil bli opp til Fylkesmannen å eventuelt anmelde IVAR for utslippet ved Hogstad. Han vil likevel anbefale dem å gjøre det.
Les mer om:

Pumpet komposten rett ut i Lutsivassdraget

Når Stangeland maskin skulle rydde opp i kompostvannet fra IVARs komposteringsanlegg på Hogstad, pumpet de det rett ut i Lutsivannet.
Les mer om:

Pumpet kompostvannet rett ut i Lutsivassdraget

Når Stangeland maskin skulle rydde opp i kompostvannet fra IVARs komposteringsanlegg på Hogstad, pumpet de det rett ut i Lutsivannet.
Les mer om:

Fylkesmannen gir IVAR frist til å fjerne forurenset kompost

SANDNES: Avrenning fra IVARs komposteringsanlegg på Hogstad i Sandnes forurenser Kvednhusbekken som renner ut i Lutsivatnet. Nå krever Fylkesmannen at IVAR rydder opp.
Les mer om:

IVAR-søl kan bli politianmeldt

Fylkesmannens miljøvernavdeling vurderer å politianmelde kraftig avrenning fra IVARs komposteringsanlegg på Hogstad i Sandnes. Utslippene har forurenset en bekk som renner ut i Lutsivatnet.
Les mer om: