Nyheter om Jansson


Den skadde klatreren fra sykesenga: – Har hørt om disse ulykkene og alltid tenkt «Hvordan er det mulig?»

Hun var alene i hallen for å klatre søndag formiddag. Så gikk det galt for Malin Jansson Lagerkvist.
Les mer om:

Skulle til russisk klubb i mars, nå sitter speidere fra Barcelona og Manchester United på tribunen

Hammarbys sportssjef er ikke i tvil om at de sitter på en fotballjuvel som skal utvikles videre i det store utland – og etterlate seg en godt fornøyd økonomidirektør hos Allsvenskan-klubben. 18-åringen Williot Swedberg står registert med imponerende 5 scoringer på sesongens 6 første kamper i Allsvenskan. Den offensive midtbanespilleren var på The Guardians liste over de 60 største unge fotballtalentene i verden i 2021, i februar 2022 var Swedborg ifølge ryktene tett på en signering med Lokomotiv Moskva for rundt 4,5 millioner euro.

Ajer med målgivende i Brentford-seier

Kristoffer Ajer gjorde sin tredje målgivende i Premier League da Brentford slo Watford 2-1 lørdag. Nordmannen stusset ballen videre til Christian Nørgaard etter et langt innkast. Emmanuel Dennis scoret deretter for Watford, før Pontus Jansson scoret det avgjørende målet fem minutter på overtid. Det målet ble assistert av Christian Eriksen. Brentford, som har imponert i Premier League denne sesongen, ligger nå på 11. plass på tabellen.

Hevder Robbie Fowler ville trene Hammarby

Den tidligere Liverpool-stjernen Robbie Fowler skal ha vært interessert i trenerjobben i den svenske fotballklubben Hammarby. Det er avisen Aftonbladet som hevder å ha kilder på at Fowler var på listen over navn da Stockholm-klubben jaktet ny trener i forrige måned. – Det blir alltid sånn, at når det er en trenerjobb ledig, får man en del forskjellige navn til seg. Det fikk vi denne gangen også.

SE VIDEO: Rådyret jages, sklir og smadrer gjerdet: – Jeg ble bekymret

Da Birk Jansson (16) så rådyret løpe i full fart mot gjerdet til Nordseterhjemmet, tok han opp mobilen og begynte å filme.
Les mer om:

Alle er venner igjen! Marti Cifuentes på plass hos Hammarby

Hva som har skjedd på bak lukkede dører i kommunikasjonen mellom Aalborg og Hammarby er så langt holdt hemmelig.

Nekter Marti Cifuentes å bli med til sol og varme på Malta

Den spanske treneren Marti Cifuentes forlot norsk fotball og Sandefjord etter endt 2020 sesong og dro videre til den danske Superliga-klubben Aalborg. Tidligere denne uken med stor stolthet presenterte Hammarby 39 år gamle Marti Cifuentes som ny hovedtrener. Aalborg og Hammarby havnet umiddelbart i konflikt.

Dansk media: Jakter Sten Grytebust

Sten Grytebust har vært hos FCK siden sommeren 2019, men står så langt notert med bare 24 kamper for den danske hovedstadsklubben. Denne sesongen har 32-åringen vært på utleie til bunnlaget Velje, med 13 kamper mellom stengene. Her har Grytebust gjort sakene godt, med det han beskriver som en av sine beste kamper i karrieren.

Sportssjef Jesper Jansson: Med Sebastian på laget ​​har vi nå to av landets mest lovende unge keepere

Hammarby hadde en helt ok sesong i Allsvenskan i fjor, de endte på en 8.plass etter en ruglete sluttspurt. Spesielt organiseringen av forsvaret var det mye å sette fingeren på. I vinter har Hammarby vært aktive og ifølge Sportssjef Jesper Jansson kommer det en del forsterkninger i løpet av de nærmeste dagene.

Chelsea videre etter selvmål av Brentfords svenske kaptein

Chelsea er videre til semifinalen i ligacupen etter å ha slått Brentford 2-0 onsdag. Chelsea slet lenge med å score, men tok ledelsen etter at Brentfords svenske kaptein Pontus Jansson sendte ballen i eget mål. Chelseas James kom seg fri på høyresiden og slo et knallhardt innlegg. Foran mål var Jansson både uheldig og udyktig da han dunket ballen opp i eget nettak. Seks minutter senere fastsatte Jorginho sluttresultatet.
Les mer om:

Biene fra Brentford mer skremmende enn Manchester United og Everton

Claudio Ranieri har ledet Joshua King og Watford til gigantiske seire som 4-1 mot Manchester United og 2-5 på Goodison Park mot Everton. På papiret skulle lille Brentford være en betydelig enklere motstander, men det vakre med fotball er at det på papiret har null betydning når dommeren blåser til kamp. Watford var på god vei mot seier i fredagens kamp mot Brentford etter Emmanuel Dennis-scoring i første omgang.

Milos Milojevic har takket nei til Rosenborg

Det er svenske fotbollskanalen som har fingeren på tempen vedrørende Rosenborg sin jakt på ny hovedtrener. – De skriver i dag at Milos Milojevic har takket nei og er ute av bildet. Adresseavisen melder på sin side at tvil hos Rosenborg om treneren bidro til utfallet. Les: Hvorfor Ralf Rangnick lander på samme konklusjon som Ole Gunnar Solskjær Rosenborgs styre hadde torsdag foreløpig ikke har bestemt seg for at de vil ha Milos Milojevic som sin nye trener, til tross for at serberen nylig var på besøk i Trondheim.

Her drømmer Oscar (19) seg bort til flere rå opplevelser

Han stortrives alene på gutterommet, men også foran tribuner med mest mulig «kok». For en uke siden opplevde Oscar Kjøge Jansson (19) sin til heftigste opplevelse til nå i karrièren.
Les mer om:

Rosenborg kobles til serbisk trener

Milos Milojevic (39) er en kandidat i Rosenborgs trenerjakt, erfarer Nidaros. Selv vil ikke serberen kommentere ryktene. RBK jobber for å finne en erstatter for Åge Hareide etter årets sesong. Mandag kveld skriver Nidaros at Milojevic har snakket med trønderne. «Jeg har ingen kommentar. Jeg er Hammarby-trener og har fokus på de tre siste kampene», skriver serberen i en tekstmelding til Fotbollskanalen. Det svenske nettstedet har også kontaktet Hammarbys sportssjef Jesper Jansson. Også han er lite snakkesalig. – Milos har avtale med oss.

Endelig skal de feire jubileum!

– Dette blir et flott opplegg med bredde og elite i skjønn forening!, inviterer Irene Aarset Jansson ved Den Norske Ballettskole og Akademi.
Les mer om:

Kjetil utvider med ny dyreklinikk: – Alt på ett sted

Ombyggingen i nabolokalet er i full gang, og Kjetil G. Jansson gleder seg til å åpne en splitter ny dyreklinikk i Farmandstredet.
Les mer om:

Bra 2020 for Jansson & Larsen Regnskap

– Solid dokumentasjon om norsk industripolitikk
Les mer om:

Oscar (18) roser mental trening: – Jeg fikk litt nerver, men jeg prøvde å ufarliggjøre det

Han var maskot for idolet Celso Borges og på kjøkkenet henger det et bilde av ham og Raio Piiroja. Oscar Kjøge Jansson (18) kan se tilbake to spesielle uker som FFK-spiller, hvor han har hatt stor nytte av mental trening.
Les mer om:

Fikk tillit fra start - klarte seg strålende

Oscar Kjøge Jansson leverte varene i FFKs midtforsvar. Oscar får en sekser på FB-børsen, mens vi mener stopperkollega Mads Nielsen var rødbuksens beste
Les mer om:

Aleesami ute – FFK starter med 18-åring

Ayoub Aleesami er ikke med i troppen mot Ranheim. Det betyr at FFK trolig vil starte med unggutten Oscar Kjøge Jansson (18) i midtforsvaret mot Ranheim i kveld.
Les mer om:

Mummimammas historie

Livet til Tove Jansson var mer preget av sex, vin og løssluppen jazzdansing enn du kanskje har gått rundt og trodd.
Les mer om:

– Gjør at vi får opplevd mer av området

Irene Aarset Jansson (40) oppdager stadig flere sider av Valdres. Middagen hun fikk servert på høyfjellshotell i vinter, endte mildt sagt med mer enn et smakfullt måltid.
Les mer om:

Oscar (18) ble matcvinner for FFK

18 år gamle Oscar Kjøge Jansson ble matchvinner da FFK tok sesongoppkjøringens tredje strake triumf.
Les mer om:

Marcus (28) fra Bodø med på luksusprosjekt i Lofoten

John Eilert Skonseng (30) og Marcus Johan Pettersen Jansson (28) har etablert selskapet Enjoy-Lofoten AS. Nå vil de tilby en ny overnattingsløsning i Lofoten.

Mest lest siste uke