Nyheter om Hermansen


FFK-talent (17) på prøvespill hos italiensk Serie B-klubb

FFK-midtstopperen og G17-landslagsspiller Noah Bech Hermansen (17) besøker den italienske klubben Virtus Entella denne uken.
Les mer om:

50 år på samme arbeidsplass

En aktiv og humørfylt jubilant, trofast mot familien, jobben, FFK og lokalsamfunnet på Krossnes. Det er Gunnar Hermansen i et nøtteskall.
Les mer om:

– I min bransje er det ofte lite raushet – derfor skal jeg fremsnakke 24 kolleger

Alexander Hermansen (42) har laget seg sin egen julekalender på Facebook. Der skal han fremsnakke 24 kolleger.

Fredrikstad-spillere fikk gjev Sarpsborg 08-pris

I helgen fikk Trosvik-gutten Leo Bech Hermansen (16) prisen som årets unge spiller i Sarpsborg 08. På jentesiden fikk Andrea Ungar Jensen (17), som kommer fra Begby IL, samme pris.

De har store ambisjoner for det 100 år gamle bygget: - Vi ser et stort potensial

SKIEN: Roger Hermansen, Kirstin Skjøstad Leiren og Hans Gundersen går med planer om ytterligere utbygging på Lie.

Slik skal veien feires: med korps, opp til 180 gjester – og bomring

Det blir korps, det blir Alexander Hermansen, det blir besøk fra samferdselsdepartementet og 160–180 inviterte når den nye veien mellom Ørebekk og Simo (og bomringen) åpner i morgen, fredag.

Sindre (26) fikk prestisjetung jobb: – Jeg «safer» ikke, for å si det sånn

SKIEN: Sindre Eid Hermansen (26) innrømmer at det er en sjanse å ta, å trolig måtte gi fra seg en solid jobb i skoleverket. Men da Joker Fuel of Norway ringte, klarte ikke bøheringen å si nei.
Les mer om:

De var først ute som godkjent dagmammabedrift: Nå har de bestemt seg for å legge ned

SKIEN: Julie Skjelbred og Irene R. Hermansen startet den første godkjente dagmammavirksomheten i Grenland i april i år, men det hele ble kortvarig. Nå blir det studier i stedet.

Tina vil endre restaurantopplevelsen i Lillestrøm: – Ventetiden går ned og omsetningen øker

Tina Hermansen (44) mener Lillestrøm bør bli den første byen i Norge som virkelig tar steget ut i en ny restaurantopplevelse.

Spente før møtet startet - men de smilte etterpå

Kurt Eivind Hagane og søstera, Gunnhild Hermansen, ønsker å selge gården de for ni år siden arvet etter sin bror. For å få gjennomført løsningen de har valgt, må de ha politikernes godkjenning.
Les mer om:

– Vi må åpne øynene for rasisme mot adopterte

Venner av drepte Johanne Zhangjia Ihle-Hansen og Benjamin Hermansen advarer. Onsdag gikk de i tog sammen med hundrevis av mennesker i en markering mot rasisme.
Les mer om:

Vet du hvem denne kvinnen er?

Portrettet har hengt på syrommet til Liv Hermansen i rundt 30 år. Nå ønsker eieren at den mystiske kvinnen på bildet skal få komme hjem til kvinnen selv eller noen som kjenner eller kjente henne.
Les mer om:

Se bilder fra vandreteater om Erling Johansen 100 år på Isegran

I 2019 er det 100 år siden Erling Johansen ble født. Jubileet feires med et nyskrevet historisk vandreteater hvor Alexander Hermansen spiller tittelrollen. Med seg har han seks unge skuespillere fra barne- og ungdomsteaterne i Fredrikstad. Utendørs vandreteater. Manus: Alexander Hermansen. Regi: Sara Hadjian.

I kveld kan du se FFK-Noah mot Sverige

FFKs unge og lovende midtstopper Noah Bech Hermansen er med i den norske G17-troppen som i kveld møter Sverige i en firenasjonersturnering. Kampen ser du direkte her fra 17.30.
Les mer om:

Erling Johansen hylles med egen forestilling

«100 år med Erling Johansen» heter forestillingen på Isegran, og Alexander Hermansen (41) skal gestalte arkeologen som gikk bort i 2000, 80 år gammel. Han var født 1919.
Les mer om:

8 gode podcaster uten skravling

Podcaster har utvilsomt kommet for å bli, og det finnes knapt en kjendis eller et mediehus som ikke har en egen pod eller to. For noen har podcast nesten blitt den nye psykologen. Mange av de største inneholder en god dose med skravling – og flere av dem er både morsomme og fine.

nordmenn evakuert etter brann

Skogen utenfor den lille byen Pythagorion på Samos har stått i full fyr i dag. – Ubehagelig, forteller norske Kristine Wang Hermansen som ferierer med mannen sin.

Karoline (25) satser sparepengene på egen kleskolleksjon

Haugesunder Karoline Hermansen (25) har alltid ønsket å lage sin egen kleskolleksjon. I fjor bestemte designeren seg for å satse. Nå er plaggene for salg.
Les mer om:

Anmeldelse: Cornelis – ta mej faen

– La det være sagt; på sitt beste er Alexander Hermansen og hans musikalske matroser ypperlig fortolkere av den vreeswijkske skattkiste, skriver anmelder Christen Hvam.
Les mer om:

Avslutter sommerferien med CornelisCabaret 14 år etter oppstarten

Fredag sparker Alexander Hermansen, Rolf Stagre og Rodrigo Villagra i gang årets utgave av CornelisCabaret. De neste tre ukene blir det sju forestillinger på Najaden.
Les mer om:

Skiltet viser parkering forbudt. Likevel parkerer p-selskapet der: – Det finnes unntak

Øyvind Hermansen reagerte sporenstreks da han så parkeringsvakta fra Skedsmo kommune hadde parkert på et område som er skiltet parkering forbudt. Nå viser det seg at det har de faktisk lov til.
Les mer om:

Derek (32) reiste fra Fredrikstad til Eidsberg for å redde en katt – se den dramatiske redningsaksjonen

Anne Helene Hermansen (55) lette etter katten sin i én uke. Da hun fant den satt den i toppen av et tre. Verken naboer eller brannvesenet kunne hjelpe. Redningen kom fra uventet hold.

Da Christian (21) kom tilbake til bilen hadde noen lagt igjen en lapp på dashbordet: – Hva f... er det her for noe?

Mens Christian Hermansen (21) var inne på butikken, har noen fysisk vært inne i bilen hans og lagt igjen en lapp på dashbordet. Den var av det hissige slaget.
Les mer om:

Christian (21) fant en lapp på dashbordet i bilen sin: – Jeg blir forbanna

Mens Christian Hermansen (21) var inne på butikken, har noen fysisk vært inne i bilen hans og lagt igjen en lapp på dashbordet. Den var av det hissige slaget.
Les mer om:

Da Christian (21) kom tilbake til bilen hadde noen lagt igjen en lapp på dashbordet: – Hva f... er det her for noe?

Mens Christian Hermansen (21) var inne på butikken, har noen fysisk vært inne i bilen hans og lagt igjen en lapp på dashbordet. Den var av det hissige slaget.
Les mer om: