Nyheter om Hermansen


Haakon og Halvard tredoblet omsetningen på ett år: – Vi må ha større lager

Drøye tre år etter at de startet firmaet Baatdeler.no, har Haakon Hermansen og Halvard Norum fått smake på suksessen.
Les mer om:

Gatene lyste opp etter drapet på Benjamin Hermansen. 20 år senere kaller idretten rasisme en «blindsone».

Stor nedgang i antall registrerte krefttilfeller da koronasmitten kom
Les mer om:

Nå vil han hjelpe mosjonister – denne «tabben» bør du unngå

SKIEN: Mange mosjonister bruker titusenvis av kroner på dyre sykler og utstyr. Hvorfor ikke legge litt i et tilpasset treningsopplegg også? spør Sindre Eid Hermansen. Nå kommer han med råd før «vårslippet» om noen uker.
Les mer om:

Noah (18) fra Fredrikstad debuterte for Sampdoria – mot Juventus

– Jeg skal ikke legge skjul på at jeg var nervøs, veldig nervøs var jeg faktisk. Kanskje aller mest fordi motstanderen var Juventus, smiler Noah Bech Hermansen (18).

Astrid og Åse minnet Benjamin, som ble drept: – Det er noe som ikke må glemmes

For 20 år siden ble Sebastian Hermansen drept av nynazister i Oslo. Tirsdag ble dagen markert utenfor Sommerlyst.
Les mer om:

Lys og stillhet til minne om Benjamin Hermansen

Rådhusklokkene spilte The Beatles' «Yesterday», og på Holmlia ble 20-årsdagen for drapet på Benjamin Hermansen markert med fakler og ett minutts stillhet.
Les mer om:

Ett minutts stillhet til minne om Benjamin Hermansen

Rådhusklokkene spilte The Beatles' «Yesterday», og på Holmlia ble 20-årsdagen for drapet på Benjamin Hermansen markert med ett minutts stillhet.
Les mer om:

Urban Legend-skaperen lanserer tegneserie til minne om Benjamin Hermansen

Benjamins Minnefond og tegneserieskaperen Josef Tzegai Yohannes lanserer et spesial-nummer av The Urban Legend dedikert til Benjamin Hermansen.
Les mer om:

20 år siden drapet på Benjamin Hermansen

Tirsdag er det 20 år siden 15 år gamle Benjamin Hermansen ble drept av erklærte nynazister på Holmlia i Oslo.
Les mer om:

Han kjente Benjamin godt som liten. Slik minnes David vennen som ble drept: – Verdens beste gutt

26. januar er det 20 år siden Benjamin Hermansen ble brutalt knivdrept utenfor blokken hvor han bodde på Åsbråten på Holmlia. David kjente Benjamin godt. Han minnes en bamse som aldri ville noen vondt.
Les mer om:

Slik blir minnemarkeringen av Benjamin Hermansen på 20-års dagen for drapet

26. januar 2001 ble 15 år gamle Benjamin Hermansen brutalt knivdrept på Åsbråten på Holmlia. 20 år etter drapet skal Hermansen bli minnet flere steder gjennom hele dagen.
Les mer om:

34 leger ved Asker og Bærum legevakt får ikke trekke oppsigelse: – Kan virke som en hevnaksjon

President i Legeforeningen Marit Hermansen sier til VG at kommunens beslutning grenser til det uforsvarlige.

Legeforeningen mener leger må få stå først i vaksinekøen

Økt koronasmitte må føre til at leger og helsepersonell prioriteres i vaksinekøen, foran risikogruppene, mener Legeforeningens president Marit Hermansen.
Les mer om:

Se hvem som var på julekonsert i Glemmen kirke

“Julekonserten” oppsto i 2019 da de fire kjente artistene; Cathrine Iversen, Alexander Hermansen, Renate Gjerløw Larsen og Morten Gjerløw Larsen fra Fredrikstad gikk sammen. Tirsdag kveld tok mange turen for å se på konserten. Klang og julestemning gikk gjennom kirken.

800 år siden siden sist man kunne se dette

– Julestjerna er kommet, sier Trond Hugo Hermansen i Astronomiforeningen i Agder. Saturn og Jupiter er nå svært nær hverandre, og dette har ikke blitt sett på 800 år.
Les mer om:

Politikerne ønsker ett minutt stillhet for Benjamin Hermansen: – Vi må aldri glemme

I forbindelse med 20-års dagen for det brutale drapet på 15 år gamle Benjamin Hermansen, ønsker leder i bydelsutvalget i Søndre Nordstrand, Ola Mannsåker en markering for å minnes det som skjedde.
Les mer om:

Julekonsert med Alexander Hermansen og Renate Gjerløw Larsen

SpareBank 1 Østfold Akershus inviterer til lokal julekonsert - garantert koronafri. Jula er like rundt hjørnet, og annerledesåret 2020 er snart historie. Vanligvis arrangerer banken og EiendomsMegler 1 et felles julebord for sine ansatte, men i år har de valgt å «koronastøtte» den lokale restaurantnæringen og lokalt kulturliv, med å gi gavekort på 216 restaurantbesøk og en digital julekonsert til alle ansatte og samarbeidspartnere.

Nå er Roger utsolgt: – Det har tatt helt av, folk kjøper usett

SKIEN: Eiendomsutvikler Roger Hermansen opplever en voldsom pågang i hyttemarkedet. Nå er han utsolgt for hytter for 2021 og folk har begynt å sette seg på liste for å kjøpe hytter han bygger i 2022. Samtidig setter Roger snart i gang byggingen av Glassmestergården i Skien.
Les mer om:

Medisinutdanningen får 10 nye millioner i gave

Folke Hermansen AS gir 10 millioner kroner i gave til Universitetet i Stavanger (UiS). Pengene skal gå til etablering av medisinutdanning.

Tom Hugos julestunt

Artisten Tom Hugo Hermansen har en ekstremt travel førjulstid. I løpet av noen få uker skal han holde hele 200 minijulekonserter. De kan dukke opp når og hvor som helst i sentrum av Kristiansand.
Les mer om:

Da Tina (45) mistet jobben bestemte hun seg like godt for å ta over hele familiebedriften: – Jeg drømmer om å gjøre noen endringer

Moren har sørget for at den tradisjonsrike butikken har holdt stand og vel så det gjennom mange år og en koronapandemi. Nå er det Tina Hermansen sin tur til å sørge for fortsettelsen – med både gamle tradisjoner og nye påfunn.
Les mer om:

Scooter Braun selger katalogen til Taylor Swift til investeringsfond

Scooter Braun selger musikken til  Taylor Swift – og tjener grovt. OPPDATERT: Taylor Swift forteller nå hvordan Scooter Braun presset henne For et drøyt år siden sikret manageren og mogulen seg de seks første albumene til popstjernen, da hans selskap Ithaca Holdings LLC kjøpte labelen Big Machine. Nå kjøper et ikke navngitt investeringsfond hele katalogen til Taylor Swift for mer enn 300 millioner dollar. Det tilsvarer 2,7 milliarder kroner. Det blir et lukrativt salg for Scooter, da han kjøpte hele Big Machine for omtrent det samme, skriver Variety. Med labelen fikk Scooter også med musikken

Markerer 15 år uten en eneste avlyst forestilling: – Vi skal sørge for å lage ordentlig julestemning

28. november er det premiere på NisseNatt som har 15-års jubileum i år. En juleforestilling som handler om nissejenta som må finne nissefar og gjøre ham frisk fra en kraftig forkjølelse: – Jeg så inn i spåkula da jeg skrev stykket, sier Alexander Hermansen og refererer til korona-situasjonen.
Les mer om: