Nyheter om Hermansen


Sjekk den utstillingen - og pass deg for T-Rex

Inspiria Science Center har virkelig slått på "stortromma" med dinosaurus-utstillingen «Dinosauria – fakta og myter», som hadde førpremiere torsdag denne uken. Fredag åpnes utstillingen for allmenneheten. Første etasje på Inspiria er forvandlet til en liten jungel med de skumle og forhistoriske dyrene. En liten Jurassic Park-verden, der dinosaurene både beveger seg og lager lyder. Hele konseptet er gjennomført fra butikk til show i Da Vinci-salen, og skattejakt, fossilutgraving og en oppslukende tidsreise i planetariet.
Les mer om:

Hun overtar Utsikten alene

Agnes Berntsen har kjøpt ut Kurt Mosvold og Svein Hermansen fra Utsikten Hotell. Heretter er det hennes alene.
Les mer om:

– Er med for frivillighetens del

147 påmeldte stod på startstreken da det «nye» Spitsbergen Marathon gikk av stabelen lørdag. Kanskje mest imponert var folk av 82-åringen Robert Hermansen, som fullførte ti kilometer med glans.
Les mer om:

Over 1000 amerikanere søkte seg inn på musikkskolen LIMPI i Lillehammer: Jazara (18) kom gjennom nåløyet

LIMPI søker nye studenter! Det andre året på superskolen nærmer seg nå slutten, og det betyr at LIMPI snart er klare for å ta imot et nytt kull. Som i fjor har vi tatt turen til Lillehammer for å prate med noen av de råflinke unge talentene. Vi møtte svensk-albanske Ermina (21), norsk-nederlandske Jop (19) og amerikanske Jazara (18), som alle er artister/sangere.  Hvert kull består av 16 artister, 16 låtskrivere og 16 produsenter. Jop er den eneste fra klassen som opprinnelig kommer fra Lillehammer.

260 veteranbiler og 100 motorsykler i kortesje

Som en ekte veteranbil- entusiast var det ingenting som gledet Alexander Hermansen mer enn at det dukket opp 260 veteranbiler, samt 100 motorsykler til veteranbil-kortesjen han arrangerte 17. mai.
Les mer om:

– Alle tre har vi opplevd å ikke bli helt godtatt for den vi er

– Det var aldri en tanke å slutte. Eurovision var i fjor, men vi er her, sier Alexandra Rotan. Egentlig skulle Keiinos albumdebut slippes løs samme uke som Spellemannprisen ble delt ut i mars. Tom Hugo var sprekkeferdig av stolthet over at en Melodi Grand Prix-sang var nominert til Årets låt, noe som er svært uvanlig. Men koronaen kom og Spellemann ble avlyst. – Vi ble rådet til å sette platen på vent. Etter noen uker begynte vi å høre fra internasjonale fans, i land der folk ikke fikk gå ut og ble sittende hjemme.

Utvekslingsplanene gikk i vasken for Matilde (20): – Ikke det samme å studere i Australia hjemmefra

Mathilde Teoline Hermansen (20) hadde gledet seg til et semester i varmere strøk. Tilbudet om å ta studiet hjemmefra var ikke like fristende.
Les mer om:

Nå er sjøørretfisket i gang, dette må du tenke på(pluss)

Daglig leder i Reisa Elvelag, Hermann Olaussen Hermansen, ønsker å opplyse folk om reglene rundt fiske av sjøørret.
Les mer om:

Kritikken er rettet mot Fredriksstad Blad, ikke Alexander Hermansen

– Mitt innlegg ikke ment som et personangrep på A. Hermansen, men en kritikk av Fredriksstad Blad og hva de får seg til å publisere og hvem de gir spalteplass, skriver Marit Jørgensen i dette svaret til Ole-Henrik Mohn Pettersen.

Sitt rolig i båten Alexander

– Mediehåndtering er så definitivt en av de virkelig store utfordringene, og her har nok en og annen en del å lære av Hermansen, skriver Ole-Henrik Mohn Pettersen når han forsvarer Alexander Hermansen etter kritikken av «klippekort» i Fredriksstad Blad.
Les mer om:

Alexander Hermansen med «klippekort» i Fredriksstad Blad

– Dessverre har vi over flere år nå sett at når Alexander Hermansen sier hopp, så hopper hele redaksjonen i Fredriksstad Blad og står i giv akt, skriver Marit Jørgensen, og er særlig kritisk til hans video fra 1. mai på Nordre Sandøy.

Verdens beste musikkskole? 5 ting du må du vite om LIMPI!

LIMPI søker nye studenter! Vil du leve av å lage musikk? Er du klar for å jobbe beinhardt for å oppfylle drømmen? Da er kanskje Lillehammer Institute of Music Production and Industries stedet for deg. For tredje år på rad søker LIMPI nå artister, produsenter og låtskrivere som vil forme fremtiden. Her er 5 ting du må vite om superskolen! 1) Hos LIMPI lærer du fra de aller beste Vil du jobbe med Bibi Bourelly som skrev «Bitch Better Have My Money» for Rihanna?

Musikkskolen LIMPI: Når Stargate ber deg lage en låt for Lil Nas X

Vil du lære av de aller, aller beste? Som den ene halvdelen av Stargate, tidenes største norske pop-suksess, har Tor Erik Hermansen nok å henge fingrene i. Men mellom sessions med artister som Sam Smith, Sia og Khalid flyr Rihannas norske favoritt likevel hjem til Norge for å veilede unge LIMPI-studenter. Hva er det med skolen som gjør at giganter som Tor Erik Hermansen (Beyoncé), Bibi Bourelly (Rihanna), Sarah Hudson (Katy Perry) og Andreas Schuller (Justin Bieber) prioriterer LIMPI-besøk? Og hvordan er egentlig livet på skolen?

Alexander (42) skal spre feststemning på 17. mai – vil kjøre kortesje med veteranbiler over hele byen

Alexander Hermansen frykter en tam 17. mai og lanserer dette for å få opp stemningen: En lang kortesje med veteranbiler, pyntet med flagg og løv, skal kjøre gjennom Fredrikstads boligstrøk.
Les mer om:

Tina totalrenoverte rekkehus etter at faren til barna døde: – Hos meg finner du ikke en eneste hvit vegg!

Da faren til de tre barna hennes døde, kjøpte Tina Hermansen et rekkehus på Skedsmokorset. Nå bor hun i det hun kaller en fargeklatt av et drømmehus.
Les mer om:

Tina totalrenoverte rekkehus etter at faren til barna døde: – Hos meg finner du ikke en eneste hvit vegg!

Da faren til de tre barna hennes døde, kjøpte Tina Hermansen et rekkehus på Skedsmokorset. Nå bor hun i det hun kaller en fargeklatt av et drømmehus.
Les mer om:

Tina totalrenoverte rekkehus etter at faren til barna døde: – Hos meg finner du ikke en eneste hvit vegg!

Da faren til de tre barna hennes døde, kjøpte Tina Hermansen et rekkehus på Skedsmokorset. Nå bor hun i det hun kaller en fargeklatt av et drømmehus.
Les mer om:

Fikk avslag på dispensasjonssøknad og mener at kommunen bevisst har trenert tidsfristen (pluss)

Kona til Asbjørn Hermansen har legeattest på at hun ikke kan gå på ski til hytta, men kommunen mener at hun er frisk nok.
Les mer om:

Fikk avslag på dispensasjonssøknad og mener at kommunen bevisst har trenert tidsfristen

Kona til Asbjørn Hermansen har legeattest på at hun ikke kan gå på ski til hytta, men kommunen mener at hun er frisk nok.
Les mer om:

Nå får de endelig koronafast datter hjem fra Peru

I to uker har Kjerstin og Hans Hermansen jobbet på spreng med å få dattera Sara Alfrida Stallemo (20) hjem fra en studietur i Peru.
Les mer om:

Lanserer nytt boligprosjekt tross koronakrise: – Kjøper du leilighet her får du med elbil på kjøpet

SKIEN: Planen var å vente med lansering til koronakrisen er over, men prosjektet er klart og interessen har vært høy. Eiendomsutvikler Roger Hermansen vil lokke nye kjøpere med flere nyvinninger.
Les mer om:

Dette må du tenke på før du kjøper din første bolig: Fredrikstad-meglernes beste tips

FB har snakket med tre av byens meglere om hva man bør tenke på når man skal kjøpe sin første bolig. – Vær realistisk, man får som regel ikke drømmeboligen med en gang, sier Amund Tvete Hermansen (34) fra Eie Eiendomsmegling.
Les mer om:

Har ringt 40 personer om å bli ny leder - alle har kommet med samme svar

Tormod Hermansen har gitt opp håpet om å få på plass en leder i FRID foran mandagens årsmøte.
Les mer om:

730 x Kråkesølv: Dette må du aldri gjøre i Bodø

Kråkesølv har levert nydelig norsk musikk i over et tiår, og nå er endelig deres sjette album ute i verden. Kristoffer Magnus Nohr Unstad, Fredrik William Olsen, Petter Waldemar Nohr Unstad og Jørgen Smådal Larsen har tatt saken i egne hender, de har nemlg både skrevet, produsert og gitt ut musikken selv. Godt jobba, gutta! I sommer turnerte Bodø-bandet for å feire 10-årsjubileet til debutalbumet Trådnøsting. Snart legger de ut på releaseturné for Force Majeure, hvor de titter innom både Bergen, Trondheim, Tromsø, Bodø og Oslo. Vi tok en prat med Kråkesølv om musikken, livet og Bodø.

Avslører den brutale hverdagen

Frode Hermansen ble slått ned på jobb i Oslo fengsel. Tillitsvalgte slår nå alarm om en mer brutal arbeidshverdag.