Nyheter om Henriksen


Henriksen om Frp-exit: – Dårlig nytt for landsdelen

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) forventer større usikkerhet rundt hva slags politikk landet får etter Frp-exiten mandag. Samtidig frykter hun at flere prosjekter i landsdelen stopper opp.

Drapet i Dolvenskogen: Bertha (29) ble funnet drept med underlivet blottet: – En av de styggeste forbrytelser som er begått her i landet

Onsdag 11. april 1928 blir Bertha Marie Henriksen funnet drept på Dolven i Brunlanes. Halsen er knivstukket. Underlivet blottet. En hel nasjon spør seg: Hvem kan stå bak en slik bestialsk ugjerning?

West Ham har solgt Martin Samuelsen

Den norske «wonderkid» og kantspiller Martin Samuelsen begynner å bli voksen, han er bare 22 år, men er allerede en veteran som kan gå inn på de fleste lag og bidra. – Det undret oss stort da West Ham veide han og fant han for lett for Premier League før sist sesong og lånte han ut til Haugesund. For noen dager siden begynte praten om en ny låneavtale i England, men nå viser det seg at det blir et salg til Championship-klubben Hull.

Økonomisjefen på Vegårshei kom med gode nyheter til formannskapet

Sviktende inntekter og overforbruk har vært et gjentagende tema på Vegårshei det siste året. Derfor var det ekstra gledelig da økonomisjef Dan-Håkon Henriksen på tirsdagens formannskapsmøte kunne legge frem tall som viser at omleggingen i helse- og omsorgsenheten er i ferd med å gi resultater, og at inntektene i 2019 blir større enn antatt.
Les mer om:

Håper KrF snur om «fritt skolevalg»

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) er en av flere som står bak et nytt forslag for å stanse regjeringens planer om å innføre «fritt skolevalg».

Martin Samuelsen nær overgang til engelsk klubb

West Ham lånte ut Martin Samuelsen før sist sesong til Haugesund, for noen dager siden ble det klart han ikke fortsetter i Norge, men vender snuten «hjemover» til England. Det gikk bra i Haugesund, totalt ble det 39 kamper og 14 mål for Haugesund. – Hull Daily Mail skriver at den norske angrepsspilleren er nær på en overgang til Hull City. Klubben som for øyeblikket ligger på 11.plass i Championship har som mål å vende tilbake til Premier League, trolig ikke denne sesongen, men neste.

Bekreftet: Mike Jensen er solgt

Det tok ikke lange tiden før tidligere hovedtrener for Rosenborg Kåre Ingebrigtsen fikk penger mellom henna før han startet arbeidet med å tilpasse kypriotiske APOEL til sin måte å spille på. Rosenborg kaptein Mike Jensen er bekreftet solgt. Les: Hjelper lite å ha snakket med Bjørnebye nå som Mikael Dorsin bestemmer Det bekrefter klubben på egne hjemmesider, i et tårevått avskjedsintervju. – Det er egentlig vanskelig å forstå at jeg skal forlate Rosenborg. Det er mange følelser i sving, sier han til RBK.no. – Jeg er stolt av tiden min i Rosenborg.

– Det er ikke bare, bare å leve uten hender og føtter

Etter å ha fått blodforgiftning måtte Gry Hege Henriksen (48) amputere begge armer og ben. Nå håper hun C-vitaminbehandling skal tilbys de som rammes av septisk sjokk.
Les mer om:

Mistet sønnen og mannen i E8-ulykken: – Man går ut av kroppen, og ser på ting som en film 

Mechthild Henriksen slumrer i passasjersetet med hodet mot ruta, og tvillingene sover i baksetet. Så bråvåkner hun. 
Les mer om:

Nominasjonene til Idrettsgalla 2020 forteller om et sterkt idrettsår

Hovedjuryen for Idrettsgalla 2020 avsluttet onsdag sitt arbeid, og under presenteres alle nominasjonene. Idrettsgallaen avvikles på Hamar lørdag 4. januar, og sendes direkte på NRK1. Juryen har siden oktober, og helt frem til i dag, vurdert kandidatene til de ulike prisene. Selv om det har vært et etter-olympisk år, har også 2019 vært et fantastisk år for norsk toppidrett. Norske utøvere har fortsatt å være toneangivende i våre tradisjonelle vinteridretter, både i verdenscupene og i VM i Seefeld, Åre og Østersund.

Ikke rart Liverpool blir best med spillere som Adam Lallana

31-åringen fikk nitti minutter mot Monterrey på onsdag. Utover dette har det blitt snaut med kamper. Betyr dette at Lallana henger med hodet? Ikke denne karen, nei. Holdningen til Lallana må være en managers drøm. Selv med bare 11 kamper denne sesongen, forbereder midtbanespilleren seg som at han er like viktig som de de andre med mer spilletid. Les: Deschamps har planen klar for Zidane -Jeg har vært klar hele sesongen og har bidratt fra tid til annen. Vi får bruk for alle mann i troppen hvis vi skal ha suksess denne sesongen.

Marerittet snart over for Markus Henriksen

Hull har snart en halvspilt dårlig sesong bak seg, men likevel har ikke sist sesongs kaptein nordmannen Markus Henriksen fått spilletid, årsak en overgangsdeal som gikk i vasken i sommer og en furten manager. Manager Grant McCann har ikke tenkt å bruke Markus igjen, men han er villig til å la han gå.

Hull-manageren sier at Henriksen får bytte klubb i januar

Markus Henriksens Hull-mareritt tar snart slutt. Manager Grant McCann sa tirsdag at nordmannen får dra til en annen klubb i januar.
Les mer om:

Hull-manageren sier at Henriksen får bytte klubb i januar

Markus Henriksens Hull-mareritt tar snart slutt. Manager Grant McCann sa tirsdag at nordmannen får dra til en annen klubb i januar.
Les mer om:

Hull-manageren sier at Henriksen får bytte klubb i januar

Markus Henriksens Hull-mareritt tar snart slutt. Manager Grant McCann sa tirsdag at nordmannen får dra til en annen klubb i januar.
Les mer om:

Henriksen får bytte klubb i januar

Markus Henriksens (27) Hull-mareritt tar snart slutt. Nå får trønderen dra til en annen klubb i januar.
Les mer om:

Henriksen får bytte klubb i januar

Markus Henriksens (27) Hull-mareritt tar snart slutt. Nå får trønderen dra til en annen klubb i januar.
Les mer om:

Tre menn løslatt etter ransakingen på Karmøy

– Vi har kontroll på beslagene, og det er ikke grunnlag for varetektsfengsling, sier politiadvokat Jørgen Henriksen i Vest politidistrikt.

Lokale krimforfattere sier «farvel» til 111 år med faghandel her

Om kun kort tid er det omsider over etter 111 år med bokhandleri i Storgaten. I formiddag vil krimforfatterne Jan Mehlum og Jan-Robert Henriksen, sammen med kollega Jørn Lier Horst, markere dette med et aldri så lite litterært «gravøl».
Les mer om:

Andrine (20) to tidelar unna 2. omgang i debuten

– Jeg ble multihandikapet over natta. Men det nytter ikke dvele ved fortiden, sier Gry Hege Henriksen.
Les mer om:

Gry Hege måtte amputere hender og ben etter lungebetennelse

– Jeg ble multihandikapet over natta. Men det nytter ikke dvele ved fortiden, sier Gry Hege Henriksen.
Les mer om:

Friidrettsprofil bytter klubb

Hekkeløperen Amalie Iuel (25) skifter klubb fra Tyrving og skal konkurrere for Oslo-klubben Tjalve fra neste sesong. Der blir Iuel lagkamerat med andre landslagsprofiler som Karoline Bjerkeli Grøvdal, Hedda Hynne og Eivind Henriksen.
Les mer om:

Warholm vant to priser

Karsten Warholm forsynte seg av prisene da Norges største friidrettsprofiler ble hedret for sine prestasjoner i 2019-sesongen onsdag. Verdensmesteren på 400 meter hekk ble kåret til årets mannlige utøver og ble i tillegg tildelt prisen som årets navn kåret av Friidrettens Venner. Warholms treningsmakker Amalie Iuel ble kåret til årets kvinnelige utøver på gallaen i Oslo onsdag, mens Karoline Bjerkeli Grøvdal fikk prisen som årets forbilde. Stavhopper Pål Haugen Lillefosse fra Fana ble årets unge utøver.

– Glad saken endelig er belyst fra Hagerupsens side(pluss)

Helen-Marie Henriksen var kommunalsjef for helse og omsorg da saken om det omstridte helsekjøpet startet i 2013. Hun synes selv det er svært trist at saken har fått det omfanget den har fått, og spesielt med tanke på at det var hun som behandlet denne saken på vegne av rådmannen.
Les mer om:

Martin Henriksen leder Arbeiderpartiets nordområdeutvalg(pluss)

Utvalget vil jobbe med politikk for både klimaløsninger, ressurser og næringsliv, kompetanse og offentlige tjenester.
Les mer om: