Nyheter om Henriksen


Eilif har bedre tid til å være kunstner som pensjonist, enn da han levde av å være kunstner

Materialet er 10.000 år, inspirasjonen 500 år. Keramiker Eilif Henriksen (77) graver opp leira med spade.
Les mer om:

Nå er det alvor mellom USA og Iran

I dette intervjuet om den alvorlige konflikten som bygger seg opp mellom USA og Iran, bruker historieprofessor Hilde Henriksen Waage ordet «farlig» ni ganger.
Les mer om:

SUS har rekordlav behandlingstid av slagpasienter

Hvert minutt teller ved et hjerneslag. Det har Stavanger Universitetssjukehus (SUS) tatt på alvor. Judith Henriksen fikk behandling innen femten minutter etter at ambulansehelikopteret landet på SUS.
Les mer om:

Harstad-folk bruker i snitt 25.000 kroner på ferien i år: Banksjefens sparetips(pluss)

Banksjef Håvard Henriksen i DNB Bank ASA har mange gode tips som kan gjøre ferieturen din billigere.
Les mer om:

Debatten tok fyr da kommunen lanserte eget ungdomshus: – Jeg synes ikke det er riktig å dele ungdommene på to

Da venstrepolitikerne Suzy Haugan og Raymond Henriksen skrev en kronikk om det nye ungdomshuset, kokte det i kommentarfeltet.
Les mer om:

Finner roen med tærne i et Markavann

Bydelsdirektør Øyvind Henriksen legger bak seg et flott semester i bydelen. Sommeren bruker han på vingården i Ungarn og jazz, før åremålet hans må fornyes i oktober.
Les mer om:

«La lokalradioene få selge digitale bingoblokker»

Stortingsrepresentant Kari Henriksen (Ap) skriver i dette leserinnlegget at Stortinget naturlig nok ikke har nevnt radiobingo som kilde til spillproblemer.

Dette er blomsten som får brunsneglen til å rygge unna

NABOFYLKET: Cathrine Henriksen vet råd til deg som føler det er vanskelig å finne rett plante til gravene på kirkegården. Hun kommer også med sitt beste rose-tips.
Les mer om:

- Vanskelig å få til en god balanse mellom jobb og fritid

Marit Henriksen har som leder for helse og omsorg i Vegårhsie kommune sendt ut brev til alle sine ansatte.
Les mer om:

– Det er to ting jeg kan i livet. Arrestere folk og få dem til å le

Nøtterøy-mannen Jan-Robert Henriksen fortsetter forfatterdrømmen ved å gi ut sin andre krimbok. Her hentes inspirasjonen fra et langt liv i politiet.
Les mer om:

Runar (25) får bot for å toppe TITO-børsen: – Dette blir dyrt!

Runar Henriksen er best på iTromsøs TITO-børs. Her er hele listen med over 100 spillere som har fått poeng.
Les mer om:

Runar (25) får bot for å toppe TITO-børsen: – Dette blir dyrt!

Runar Henriksen er best på iTromsøs TITO-børs. Her er hele listen med over 100 spillere som har fått poeng.
Les mer om:

Høygravide Monica frykter fødsel uten jordmor(pluss)

Monica Henriksen venter sin andre sønn på sensommeren. På grunn av den manglende jordmorberedskapen i fellesferien, føler hun seg nå utrygg i tiden som kommer.
Les mer om:

Ingen disser Skjervøys nye barnehage(pluss)

Rådmann og ordfører i Skjervøy kan «overrekke» en flunkende ny barnehage til styrer Ragnhild Fjellstad Henriksen.

Sykler 100 mil for å lage TV-serie om Sigrid Toresdatter(pluss)

Sjefredaktør Kjell Rune Henriksen sykler fra Harstad til Stiklestad for å lage nettserie om røttene til Tore Hunds søster.

Kåre Ingebrigtsen har tidligere Brann spiller i kikkerten

Det kan se ut som Sivert Heltne Nilsen reiser sydover i Europa i etapper, i fjor sommer dro den tidligere Brann-spilleren til AC Horsens i Danmark og nå kan det se ut som om reisen fortsetter nedover til Belgia. Kåre Ingebrigtsen sin nye klubb – Oostende – skal være interessert i å kjøpe skriver det danske nettstedet tipsbladet.dk. Les: Var sikkert litt kleint da «Bruttern» ringte Rosenborg for å hente Pål André Helland Så langt har det ikke kommet et bud på Heltne Nilsen, men Oostende skal ha forhørt seg om spilleren. «Alle våre spillere er til salgs på en eller annen måte.

Ingen disser Skjervøys nye barnehage

Rådmann og ordfører i Skjervøy kan «overrekke» en flunkende ny barnehage til styrer Ragnhild Fjellstad Henriksen.

Stemningsrapport fra Glommafestivalen fredag ettermiddag

Musikkbrunch/Takk, skipper Erik m/Alexander Hermansen og Paul Henriksen og Emil fra Lønneberget m/venner

Tre personer satte i dag lønna til idrettspresidenten til 1,4 millioner kroner. Den ordningen vil nyvalgte Sebastian (21) sette en stopper for

Avtroppet NIF-styremedlem Anne Berit Figenschau og påtroppet NIF-styremedlem Sebastian Henriksen er klar på at dagens ordning med at tre personer i kompensasjonsutvalget bestemmer lønna til idrettspresident Berit Kjøll, er feil for norsk idrett. 

1 av 3 skjønner ikke hva det offentlige mener

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: En av tre nordmenn sliter med å forstå innholdet i brev de mottar fra offentlige etater. Andelen som ikke klarer å oppfatte budskapet fra offentlige tjenestetilbud, har økt siden 2013. Det kom frem i Statens innbyggerundersøkelse for 2017.

Lofotens sykkelferge finansierer «verdens beste hobby»

På sykkelferie i Lofoten kan du unngå en ekkel tunnel og få en flott båttur isteden ved å ta sykkelfergen. Den finansierer båthobbyen til gamle Lofoten-fiskere. – Én gang havet, alltid havet, sier Sverre Henriksen.
Les mer om:

Paris Saint-Germain i ferd med å fullføre avtale med Chelsea tenåring

Chelsea har sovet i timen, og nå vil de miste sitt enorme keepertalent Marcin Bulka til Paris Saint-Germain uten å tjene en eneste krone.  Le Parisien har oppdaget Polens U20 målvakt, som ikke lenger har kontrakt på Stamford Bridge, tett «om-slynget» av folk fra Paris Saint-Germain. – Avisen skriver videre at de skal ha blitt enige om en avtale med 19.åringen  på tre år og at den avtalen snart annonseres. Les: Markus Henriksen får ny manager i Hull De som har observert Marcin Bulka på trening og i kamp omtaler han som noe av det tøffeste de har sett hos en så ung keeper.

Markus Henriksen får ny manager i Hull

39 år gamle Grant McCann er en forholdsvis fersk manager som har gjort pliktløpet med å både være manager i League two og one. – For første gang skal han må lede en klubb i Championship. McCann blir leder for klubben og nordmannen Markus Henriksen som er en slags veteran som «allerede» har over to sesonger bak seg for Hull City.

Markus Henriksen får ny manager

Grant McCann tar over ledelsen for den engelske mesterskapsserieklubben Hull. Der blir han trener for norske Markus Henriksen.
Les mer om:

Markus Henriksen får ny manager

Grant McCann tar over ledelsen for den engelske mesterskapsserieklubben Hull. Der blir han trener for norske Markus Henriksen.
Les mer om: