Nyheter om Hauan


Reagerer på parkeringsservice(pluss)

Arne Martin Hauan fra Bogen opplever at han ikke får refundert parkeringsutgifter man skal ha tilbake. Men parkeringsselskapet avviser dette.
Les mer om:

Håkon og familiens hus blir stadig plaget av ungdommer: – På torsdag fyrte de av fyrverkeri rett mot døra

Familien Hauan har flere ganger før opplevd at ungdom ringer på dørene og løper. Torsdag kveld tok ungdommene det et steg lenger: – Det er livsfarlig.
Les mer om:

Oppdaget vannlekkasje på Fauske

Det har oppstått lekkasje på hovedvannledningen i nedre del av Hauan.
Les mer om:

Etter at den skredfarlige veien var stengt strømmet det på med biler: - Det vi holder på med er en form for russisk rulett

Varslingsrutinene er for dårlige, mener brøytesjåfør Arnold Hauan. Han frykter en skredkatastrofe på denne utsatte og sterkt traffikerte veien i Tromsø.
Les mer om:

Enstemmig nei til å leie videre

(FAUSKE) Oppvekst- og kulturutvalget fulgte rådmannens innstilling om ikke å inngå nye leieavtaler med Hauan grendehus.
Les mer om:

Frykter økonomisk krise: - Forsamlingshuset mister fotfestet

(FAUSKE) Hauan grendehus kommer i en økonomisk kattepine dersom kommunen ikke lenger er leie- taker i bygget.
Les mer om:

Spaltist Torfinn Zakariassen: Sykehus = risiko

er oppvokst på Strøksnes og er 65 år. Han er Ingeniør og jobber som byggeleder i Kystverket. Han bor i Hauan, er gift med Anne og har to voksne barn og tre barnebarn. Han trives best ved et fjellvann en fin sommerdag. Han har skrevet to bøker "Hulejæsene i Horndalen" og "NI LIV og full av faen"
Les mer om:

Ingen fanget Hauan Mina

Pengesterke hingster jaget 40 meter bak Hauan Mina. Alle trodde at de skulle ta igjen Våle-hoppa, med "bare" 60.000 premiekroner på kontoen. Eirik Høitomt kjørte som den mesteren han er. Og seier ble det. I Nils Østbys minneløp.
Les mer om:

Kommunen vil ikke leie gymsalen i Hauan

Kommunen ser ikke de har noe behov for å inngå langtidsleie av Hauan grendehus.
Les mer om:

Hade, Hadeland

er oppvokst på Strøksnes og er 65 år. Han er Ingeniør og jobber som byggeleder i Kystverket. Han bor i Hauan, er gift med Anne og har to voksne barn og tre barnebarn. Han trives best ved et fjellvann en fin sommerdag. Han har skrevet to bøker "Hulejæsene i Horndalen" og "NI LIV og full av faen"
Les mer om:

Ber bilister kjøre ekstra varsomt under omlegging av trafikken i Hauan

Ber bilister kjøre ekstra varsomt under omlegging av trafikken i Hauan
Les mer om:

Sp-reklame i grøfta: – ikke greit, sier Vegvesenet

«Vi tror på hele Tinn» reklamerer Tinn Sp i grøfta ved Fv. 37. – Ugreit at politiske partier forsøpler langs veien, sier overingeniør Lars Gunvald Hauan i Vegvesenet.
Les mer om:

Trafikkmønsteret i Hauan blir endret i høst

FAUSKE: Fauske kommune enhet VVA skal skifte ut vann- og avløpsledninger i Rognveien mellom Bjørkveien og Gryttingveien i høst. Fra slutten av augus...
Les mer om:

Spaltisten: - Monopolistene

Lørdagens spaltist er oppvokst på Strøksnes og nå blitt 59 år. Han er ingeniør og jobber som byggeleder i Kystverket. Han bor i Hauan, er gift med Anne og har to voksne barn og to barnebarn. Han trives best ved et fjellvann en fin sommerdag. Han har skrevet to bøker, "Hulejæsene i Horndalen" og "NI LIV og full av faen".
Les mer om:

Omsorg for de kriminelle

Ukas spaltist er oppvokst på Strøksnes og nå blitt 59 år. Han er ingeniør og jobber som byggeleder i Kystverket. Han bor i Hauan, er gift med Anne og har to voksne barn og to barnebarn. Han trives best ved et fjellvann en fin sommerdag. Han har skrevet to bøker; "Hulejæsene i Horndal" og "NI LIV og full av faen".
Les mer om:

- Dere har gjort en kjempejobb

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Godding representerer partiet Rødt som var det eneste partiet som stemte mot nedleggelsen av Hauan og Erikstad skole. Hun sier til Saltenposten at hun veldig gjerne ville ha vært tilstede på avslutningen, men at hun har hatt det så travelt i det siste at hun rett og slett ikke fikk det med seg. Hun synes det er trist at ingen politikere var tilstede og hun har i løpet av de siste dagene snakket med skoleledelsen i Hauan.

Uteble fra avslutning

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Onsdag samlet skoleforestillingen lærere, foreldre og nærmere seksti elever for aller siste gang i gymsalen. Hauan skole avsluttet omlag femti års drift, og med det ble skolen historie.Til tross for at publikum kunne vitne om et forrykende show med sang og dans var også stunden preget av alvor.

- Et paradoks at dette får holde på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Svalbardposten møter Hauan på Sjøskrenten. Vi befinner oss bak Svalbard snøscooterutleie (SSU) sine lokaler. Her holder de på å renovere en hall. Området er overøst med rester av isolasjonsmaterialer og byggematerialer. Rundt omkring er det hauger av snøskuterdeler. Malingsspann står stablet i en haug ved siden av dieseltanker, hvorav én uten lokk.

Omkjøring i Hauan grunnet gravearbeid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Seljeveien vil bli stengt i vestre ende, og i forbindelse med denne rehabiliteringen må trafikk i området benytte andre anbefalte veier.Gang- og sykkeltrafikk langs Gryttingveien og Bjørkveien må følge oppsatte ledegjerder. Arbeidene planlegges oppstartet over pinse og vil pågå en god tid framover.

For et år siden knakk han ankelen, nå er Benjamin(15) klar til å utfordre Europas beste brytere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg håper på en god plassering i EM og det hadde vært kult med medalje, men vi får se. Jeg skal gjøre mitt beste, sier Benjamin Hansen før avreise hjemme i Hauan.Pappas hjemmelagde kanelboller får stå i fred, nå handler det om å gå ned noen kilo for å klareres for bryting i 60-kilosklassen for gutter 16 år.Harde forberedelser - Jeg har trent hardt i noen uker, også har jeg roet ned denne uka for å toppe formen litt.

Utlyste ikke leder-stillinger i kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltenposten har fått reaksjoner på at ledende stillinger som rektor-stillingen i Valnesfjord skole og stillingen som folkehelserådgiver i kommunen ikke ble utlyst offentlig.Rådmann Geir Mikkelsen kan bekrefte at disse to stillingene ikke ble utlyst. Han viser til at ansettelsene har foregått i tett samarbeid med arbeidstaker-organisasjonene og innenfor det avtaleverket kommunen har.

Vil organisere innbyggerne og rydde opp i lekeplassjungelen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.
Les mer om:

Blandakoret inviterer til huskonsert med "Norsk på norsk"

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fauske blandakor skal holde huskonsert og og ønsker velkommen til Hauan grendehus kommende tirsdag.- Vi ønsker velkommen til ei trivelig stund tirsdag 4. juni klokka 18.30. Da blir det "Huskonsert" på grendehuset, opplyser Sissel Mohus i Fauske blandakor.Norsk på norsk Koret har satt sammen et program med korsang, allsang, salg av kaffe og kaker, samt loddsalg med fine premier.

- Kryssordene må ikke bli for lette, da blir det fort kjedelig

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er søndag formiddag, og Bjørg Borge sitter i godstolen i stua i tomannsboligen i Gryttingveien i Hauan. Her er det utsikt til både fjord og litt fjell. Saltenpostens kryssord fra gårdagens lørdagsutgave er allerede ferdigløst. - Jeg strevde med å finne løsningsordet denne gangen, innrømmer Bjørg.Da snakker vi ikke om løsningsordet i selve kryssordet, selve navnet til personen på bildet.

Siste tog fra Hauan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Skolen legges som kjent ned etter dette skoleåret, og selv om været var strålende og dette først og fremst var en festdag, så var det nok en vemodig dag for mange både barn og foreldre.Oppslutningen var stor om toget, som var anført av flaggbærer Rune Strand.