Nyheter om Jakobsen


Jobber døgnet rundt med snøanlegget på Skullerud. – Vi håper å ha løypene klare til midten av desember

Minusgrader gjør at snøproduksjonen er i gang på Skullerud, men med mildvær i vente er det fortsatt en god stund til man kan gå den første runden på sletta. Jon Kristian Jakobsen og kollegene jobber nå døgnet rundt for å produsere nok snø.
Les mer om:

Utflytta Dyrøyværinger sjokkerte — fikk ferie-tomta rasert av kommunen(pluss)

Samboerparet Vanja Jakobsen og John Arild Johansen i Sandnes i Rogaland fikk tirsdag sjokkbilder av eiendommen deres på Bjørkebakken i Dyrøy.

Mobbeombudet reagerer på sjikanebrevet som Taran (14) mottok: – Brutalt!(pluss)

Mobbeombud Hans Lieng syns det er trist å lese om fjortenåringen Taran Jakobsen fra Verdal som opplevde å motta sjikanebrev på trappa til sitt eget hjem sist helg.
Les mer om:

Etterforskningsleder: – Det er viktig at man forsøker å løse konflikter på lavest mulig nivå(pluss)

Taran (14) fikk sjikanebrev levert på trappa, pappa Frank Jakobsen valgte å anmelde saken. Ifølge politiet er det lite de kan gjøre ut fra innholdet i brevet og informasjonen de sitter inne med.
Les mer om:

Far rystet over brev på trappen der datteren blir grovt mobbet(pluss)

Frank Jakobsen er rystet over et håndskrevet mobbebrev som datteren Taran (14) fant på trappa hjemme på Ørmelen. Mandag formiddag anmeldte han episoden til politiet.
Les mer om:

Rystet over håndskrevet brev der Taran (14) blir grovt mobbet(pluss)

Frank Jakobsen er rystet over et håndskrevet mobbebrev som datteren Taran (14) fant på trappa hjemme på Ørmelen. Mandag formiddag anmeldte han episoden til politiet.
Les mer om:

RBK-leder stoppet Helland-intervju: – Helt håpløst

RBK-profiler reagerer voldsomt etter at mediesjef Trond Alstad grep inn og stoppet et NRK-intervju med Pål André Helland. Jahn Ivar «Mini» Jakobsen er helt oppgitt over reaksjonen.
Les mer om:

Trump skaper usikkerhet blant allierte: – USAs fiender tror de kan gå enda lenger

– USA mangler en strategisk plan for Midtøsten. Dette bidrar til å undergrave USAs posisjon og troverdighet som stormakt på kort og lang sikt, mener professor i statsvitenskap, Jo Jakobsen.

– Alt tyder på at det gikk fort da båttyven kom seg fra brygga i Tønsberg

Onsdag kveld kunne Bjarne Jakobsen endelig fortøye «Relax» hjemme i Sandefjord. Den 39 fots store seilbåten skal nå på land.

Seniornett advarer medlemmene sine om såkalt «Olga-svindel»

Hjerterått at svindlerne går etter eldre mennesker, sier leder i Seniornett Horten, Bjørn Jakobsen.
Les mer om:

Har trukket både selger og megler for retten etter kjøp av en bygård i 2017(pluss)

Karl Erik Aagaard-Nilsen (Eiendom-Nord AS) har saksøkt Svein Erik Eriksen, Eirik Jakobsen (Jess Eiendom AS) og Tryg Forsikring AS med krav om prisavslag/erstatning etter kjøpet av Torvet 1a i 2017.

Familiens båt ble stjålet to ganger. Her blir den mistenkte tyven pågrepet

Seilbåten ekteparet Ellen Friele og Bjarne Jakobsen har hatt glede av utallige timer i 12-13 år, ble ble stjålet to ganger på bare noen dager. Onsdag ble den mistenkte tyven pågrepet etter en omfattende politiaksjon.
Les mer om:

I årevis var denne båten familiens feriested. Nå skulle den selges. Men plutselig er båten søkk borte. – Vi er helt satt ut.

Seilbåten ekteparet Ellen Friele og Bjarne Jakobsen har hatt glede av utallige timer i 12-13 år, er nå stjålet fra brygga i Sandefjord. – Det var ikke sånn det skulle skje at vi skulle være uten båt, sier Friele.

– Jeg har fått sikkert over 40 forespørsler i helgen fra folk som vil bli kjørt til eller fra fest, men vi skal ikke bruke den slik

Marius Jakobsen og kompanjongen Hege Heggeli har sett den økende turiststrømmingen til Alta, og som mange andre har de lyst til å tilby turistene noe. Men de har valgt en litt mer uvanlig løsning, og gått til innkjøp av en limousin.
Les mer om:

Marius (28) får kjemperespons på oppfinnelsen sin

- Softwork har fått en kickstart etter Bygg Reis Deg, forteller Marius Jakobsen, tømreren som har laget en «el-genser» til fugepistoler. 28-åringen er dessuten snart klar med nye oppfinnelser.
Les mer om:

– Alle har et forhold til bensinstasjoner

Etter flere omstillinger og en del nedleggelser, var det på høy tid å få samlet historien, synes Kirsten Linde og Petter Tønder Jakobsen.
Les mer om:

Lill Tove (49) måtte ut med 700.000 kroner for å få hjelp i Mexico da hun ble nektet behandling i Norge : – De sa jeg var for gammel

Med blikket konsentrert foran seg balanserer hun med begge beina støtt på ei ustødig plate. Denne høsten er det tre år siden Lill Tove Jakobsen (49) dro til Mexico, for behandlingen Norge ikke vil gi.
Les mer om:

FOH-sjef Rune Jakobsen: – Ved en nasjonal krise trenger vi alle de større flyplassene, og Bodø er høyaktuell

FOH er kommet for å bli og vil bli styrket, sier FOH-sjef, generalløytnant Rune Jakobsen.
Les mer om:

Beatleskoret trenger ny dirigent fra nyttår

Styremedlem Elisabeth Ø. Jakobsen er en smule desperat. Hun frykter en mulig nedleggelse av Beatleskoret hvis ikke de skaffer seg en ny dirigent. Ti medlemmer fra Fredrikstad og Sarpsborg drar i dag nytte av Svenn Poppe jr., men dirigenten vil fra nyttår satse mer på Ricochets.

Debatten er så moraliserende, polariserende, dømmende og hatsk

Klimadebatten er nå i ferd med å ødelegge debattklimaet, skriver Klaus Onni Jakobsen.
Les mer om:

Sinnasnekker'n heier på oppfinnelsen til Marius (28)

Tømreren Marius Jakobsen (28) har lagt fra seg hammeren og tatt en pause i snekringen. Nå brukes tiden på å lansere oppfinnelsen han har jobbet med i tre år. Torsdag demonstrerte han det nye produktet for «Sinna-snekker'n» - og fikk god respons fra Otto Robsahm.
Les mer om:

Forsvarets operative sjef: Kan ikke forsvare Norge til alliert hjelp kommer

BODØ (VG) Hæren er nå for liten til å forsvare Norge i en konflikt inntil forsterkninger fra NATO er på plass. Det er statusrapporten fra Forsvarets operative sjef, Rune Jakobsen. Om få dager skal han selv til Russland.

Forsvarstopp: – Trenger en brigade til

Hæren er for liten til å forsvare Norge i en konflikt inntil NATO-forsterkninger er på plass, mener Rune Jakobsen, sjef for Forsvarets operative hovedkvarter.
Les mer om:

Muslim eller kristen?

Ovennevnte var overskriften på et innlegg i Fædrelandsvennen nylig forfattet av Oddvar Jakobsen.
Les mer om:

Terrengskader Eidhaugen

SE VIDEO: Her sykler nabo Pål Jakobsen på det som en gang var en tursti på Kaldfjord-siden av Eidhaugen.
Les mer om: