Nyheter om Jakobsen


Får halvannen million

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Aktivitetsarena Valnesfjord er et samarbeid mellom Valnesfjord IL og Valnesfjord Helsesportssenter (VHSS).

I mål med større bredbåndsdekning i kommunen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SØRFOLD: - Det er veldig bra at vi har fått til dette. Mye arbeid ligger bak, blant annet ble det sendt en god søknad til Nkom (Nasjonal kommunikasjonsmyndighet) som utløste et tilskudd på 3 millioner kroner til Sørfold kommune. Bredbåndsutbygging er ikke definert som en kommunes ansvar, men å styrke samfunnsutviklingen er uten tvil en kommunal oppgave, sa ordfører Lars Evjenth da han tok i mot sluttrapporten fra NK-Nett.

Fant død mann ved utløpet av Nidelva i Trondheim

En død mann er funnet i sjøen ved utløpet av Nidelva. Identiteten til mannen er foreløpig ukjent, men politiet opplyser at det ikke er den savnede Odin André Hagen Jakobsen (18).

Svarer på «Mini» Jakobsens likelønnsutspill: – Lavmål

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen mener det er feil at fotballandslagene fordeler inntektene likt for både herre- og kvinnelandslaget. – Det synes jeg er lavmål, svarer landslagskeeper Ingrid Hjelmseth.
Les mer om:

Mini Jakobsen med brannfakkel i landslagsdebatten: – Hvorfor skal det være likelønn?

Tidligere Rosenborg- og landslagsspiller Jahn Ivar «Mini» Jakobsen mener likestillingen i fotball er i ferd med å gå for langt.
Les mer om:

80 nye boliger: Nå er entreprenør på plass, og dato for første spadetak

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: WK Entreprenør AS har vunnet Oslo kommunes konkurranse om å få bygge 80 moderne Omsorg+ -boliger og flytte en verneverdig sveitservilla på Kjelsås. Nå starter planleggingen av prosjektet for fullt.- Nå som kontrakten er signert, gleder vi oss til å starte forprosjektet i samspill med WK Entreprenør, sier administrerende direktør i Boligbygg, Marit Jakobsen Leganger.

Delte poengene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi skulle selvfølgelig gjerne hatt alle tre, men ett poeng var greit nok fra dette opgjøret. En solid middag, men ikke noe flambert, oppsummerer Eirik Kjønø etter helgens toppkamp hjemme mot Kjelsås.Der fikk Grorud-treneren se at hans disipler styrte det meste av kampen.- Alt i alt synes jeg vi leverte en god prestasjon.

Best og verst fra influencer-Norge: Mai

«Best og verst fra blogg-Norge» skifter navn! Landets mest lettbeinte spalte har hele tiden inkludert bloggere som bruker YouTube og Instagram som plattform, men nå utvider vi det videre. Mye interessant innhold eksisterer jo utenfor bloggene, så fremover blir det enda mer snacks fra Insta, Snap, fjernsyn og alt det måtte være – i tillegg til blogg. Ellers er konseptet er det samme.

Betalte fem millioner for kald lagerhall

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det var mange om beinet da Per Lund solgte en tredjedel av en stålhall på Bykaia i forrige uke. Pole Position og Universitetet i Tromsø var to av dem. Men alle andre måtte gi seg da LNS Spitsbergen la fem millioner kroner på bordet.- I og med at vi eier alle lagerbyggene vest for denne hallen, er den kanskje verd mer for oss enn for de andre.

Siste sang med gjengen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det kommer til å bli vemodig, men vi skal i hvert fall sørge for en solid avslutning, sier leder for koret, Anne Marie Jakobsen.Avskjedskonserten vil finne sted tirsdag 28. mai i Oppsal samfunnshus klokka 19.00. Koret har hatt sin base i Bydel Østensjø med faste øvelser på Manglerud gård. Men flere av sangerne bor i Groruddalen.

- Nå har festivalen blitt en tradisjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Helga i countrymusikkens navn har satt sitt preg på høstmørket på Fauske de siste to årene. Nå er det akkurat annonsert at det kommer til å bli en ny runde med fest, cowboyhatter og slide-gitar i september. - Vi er veldig glade for at det fremdeles viser seg at interessen for festivalen på hotellet er stor.

Leserinnlegg: Svalbardhallen er viktig!

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tiden er overmoden for å se nærmere på anleggssituasjonen for idrett og fysisk aktivitet i Longyearbyen. Svalbardhallen har i flere år hatt sprengt kapasitet. Allerede for cirka ti år siden ble samtaler om utvidelse av Svalbardhallen startet. Som følge ble en Delplan for idrett og fysisk aktivitet vedtatt i 2014.

Hunden til Christin (26) ble forgiftet: – Et under at Dexter overlevde

Hunden til Christin Straum Jakobsen fra Leknes og ektemann Benjamin Straum Jakobsen fra Napp ble skikkelig syk.
Les mer om:

Hunden til Christin (26) ble forgiftet: – Et under at Dexter overlevde

Hunden til Christin Straum Jakobsen fra Leknes og ektemann Benjamin Straum Jakobsen fra Napp ble skikkelig syk.
Les mer om:

Hunden til Christin (26) ble narkoforgiftet: – Et under at Dexter overlevde

Hunden til Christin Straum Jakobsen fra Leknes og ektemann Benjamin Straum Jakobsen fra Napp ble skikkelig syk.
Les mer om:

Frithjof Jakobsen til minne

Det var med sorg vi denne uka fikk meldingen om at Frithjof hadde sovnet stille inn.
Les mer om:

I dag går denne gjengen i tog for siste gong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I dag blir siste tog for gjengen i Varhaug skulemusikkorps. Korpset blir lagt på is grunn av lite rekruttering over fleire år. I år tel korpset, med stort og smått, ti musikantar i alderen ni til 18 år.- Det er trist at det er slutt, slår Ole Elias Bergersen (18) fast. Ole Elias og Hanna Tomine Bergersen er tvillingar og korpsentusiastar. 18-åringane er dei eldste i Varhaug skulemusikkorps i dag.

Mini: - Det må ta slutt

- Jeg ser hvordan Horneland tenker om Bendtner, sier Jahn Ivar «Mini» Jakobsen.
Les mer om:

Alf blir pappa til hvalen – bekrefter ansvaret. Nå kan den mates

Onsdag ettermiddag ble Alf E. Jakobsen formelt tilsatt som matfar til den tamme belugahvalen i Hammerfest. For å gi tillatelse til mating, satte nemlig Fiskeridirektoratet som krav at ordføreren måtte ta ansvaret.

Anne-Gry har tatt fatt på sin tredje sesong som driver: - I år får vi gjester fra blant annet Malaysia

– Det er godt å være i gang igjen, smiler Anne-Gry Jakobsen.
Les mer om:

Ny kafé i Elvegaten åpner i juni

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi skal fikse litt på lokalene, så er vi klar til å gå i gang, opplyser Jakobsen, som har inngått en leiekontrakt med huseieren, Veli Akalp. Han regner med å være klar for publikum innen midten av juni.Den nye kaféverten planlegger å ha åpent hver dag til minimum i åtte-tida om kvelden.- Jeg får justere åpningstidene etter hvordan besøket blir. Men jeg har ikke lyst til å stenge for tidlig heller.

Reddet fotoalbumet, men ikke bunaden

Siv Jakobsen er utdannet branningeniør og vet alt om flammers herjinger. Da det brann på Storhaug i går, fikk hun oppleve et branndrama selv.
Les mer om:

Terrengløp på Søyland

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flere løpere holdt god fart i den kuperte løypen på fem kilometer med start/mål ved Søyland skole. Moi-løperen Bjørnar Stenberg, som nå bor i Flekkefjord, var enda en gang den klart raskeste. Han løp inn til den gode tiden 19,14.- Dette var min første konkurranse i den fine terrengløypen på Søyland. Den første stigningen var lengre enn forventet - i lettere terreng fokuserte jeg på å holde farten oppe.

Kan bli rapportert til Datatilsynet etter Facebook-innlegg om hærverk

NRK Hordaland skriv at ei mor vil rapportera senterleiar Geir Jakobsen til Datatilsynet etter at han måndag la ut eit innlegg på Facebook om ungdom som gjorde hærverk på senteret.

Får stille ut bildene sine i flotte Tranøy fyr

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Fauskedamens kommende salgsutstilling "I er landskap" ble nylig montert, med god hjelp i fra Ritas mann.- Dette er en helt spesiell utstillingsarena, og jeg er så glad for å at jeg fikk denne muligheten.