Nyheter om Jakobsen


Full rulle for Freddy og Mari: - Tjener bra på ei festivalhelg

Freddy Myrvold og Mari Jakobsen fra BUHU tattoo pakket utstyret i bilen og tok turen til årets Blåfrostfestival. Selv om de lørdag ettermiddag innså at de ikke hadde pakket så mange nåler som de kanskje burde, har dagene blitt fullbooket og kundene er fornøyde. 
Les mer om:

Nesten for Kristoff og Hoelgaard

Alexander Kristoff og Daniel Hoelgaard var med i spurten om seier på første etappe i Volta ao Algarve, men nådde ikke opp. Kristoff ble nummer fire og Hoelgaard nummer ni da Fabio Jakobsen fra QuickStep tok første stikk i etapperittet sør i Portugal.
Les mer om:

Anders (19) ringte etter ambulanse da Cato ble alvorlig syk – 50 mil unna

Anders Strand ble så bekymret av det Cato Martin Jakobsen skrev på Facebook at han ringte etter ambulanse – til tross for at de satt i hvert sitt fylke.

Signert dansk kantspiller med fortid i Bodø/Glimt

Sportssjef i Sarpsborg 08 Thomas Berntsen skryter hemningsløst av klubbens nysignering, Alexander Jakobsen: «En spiller med tempo og teknikk. Toppnivået er høyt» Alexander Jakobsen har signert en ettårskontrakt med Sarpsborg 08. Den danske 25-åringen kommer til Sarpsborg 08 fra spill i IFK Norrköping, men har tidligere representert Bodø/Glimt. Les: Cadena Ser: Barcelona betalte for «drittpakke» på Messi Mandag ankom han klubbens treningsleir i Marbella for å bli en del av troppen.

Noe er fryktelig galt

Jakobsen kan like utviklingen så mye han vil, men selv om han liker sitt eget nabolag på Furuset, så hindrer ikke det opptil 2000 etnisk norske fra å flytte fra Groruddalen årlig.
Les mer om:

- Forferdelig trist og uheldig

En drøy uke etter «Debatten» deler Belinda Jakobsen og Kristin Gjelsvik en ny episode av podkasten sin. Her er «hengepupper og lange kjønnslepper» et av temaene.
Les mer om:

Kristoff og Hagen bak de beste

Verken Edvald Boasson Hagen eller Alexander Kristoff hadde sine beste dager på sykkelsetet fredag. De ble henholdsvis nummer tolv i Bessèges og nummer ti i Valenciana. Rittet Volta à la Comunitat Valenciana ble avgjort i en massespurt i Torrevieja. Her var Alexander Kristoff sjanseløs. Nederlandske Dylan Groenewegen vant foran landsmann Fabio Jakobsen og slovenske Matej Mohoric. I franske Etoile de Bessèges klarte to utbrytere så vidt å holde unna for et jaktende hovedfelt. Belgiske Dries de Bondt vant foran tyske Georg Zimmermann.
Les mer om:

De er forelsket i femtitallet. Det synes på interiøret.

– Møblene den gang var designet for å vare. Samtidig er de både funksjonelle og fine, sier Astrid Marie Helland (29) og Jakob Tønder Jakobsen (30).
Les mer om:

De er forelsket i femtitallet. Det synes på interiøret

– Møblene den gang var designet for å vare. Samtidig er de både funksjonelle og fine, sier Astrid Marie Helland (29) og Jakob Tønder Jakobsen (30).
Les mer om:

Kristoff på tredjeplass

Alexander Kristoff var med i kampen om sigeren på fyrste etappe av rittet Volta a la Communitat Valenciana, men Dylan Groenewegen blei for sterk i spurten. Nederlenderen vann framfor Fabio Jakobsen, mens Kristoff endte på tredjeplass på den 180 kilometer lange etappen. Fem dagars-rittet i Spania er sesongdebuten til Kristoff.
Les mer om:

10 elger påkjørt i Sørfold i januar

Det er meget stor elgfare flere steder i kommunen, advarer næringssjef og viltansvarlig Gerd Bente Jakobsen.
Les mer om:

5. klassingene Ingrid og Thea fikk plutselig en idé: Nå gir de en solid pengegave til Røde Kors

Ingrid Pernille Larsen (10) og Thea Jakobsen (10) har solgt kaker og saft i sommer og utover høsten. Nå gir de bort mesteparten til Røde Kors.

Noen satser på oppdrett av hunder og laks, Magnus satser på dette...

TOKKE: Magnus Jakobsen har nå søkt om midler for å drive oppdrett av noe så uvanlig som apollosommerfugler.
Les mer om:

Fem år i samme kjede: – Ikke mål å selge mye(pluss)

Boligmarkedet i Harstad er sunt, men også prissensitivt. Det fastslår hovedeier av Privatmegleren Harstad, Eirik Jakobsen. Han feirer fem år under Privatmegler-paraplyen.
Les mer om:

Bobil-saken: Brukte sparepengene på drømmebilen som ble en fiasko

- Vi brukte alle våre sparepenger på det vi så på som drømmebilen. Da er det tragisk at den ikke holdt mål, sier Kjell Sverre Jakobsen.
Les mer om:

Ballade Video XXXVII: Elegi over Avicii

Nye videoer med Benedicte Brænden, Siv Jakobsen, Siri Byrkjedal, Kvelertak, Bendik Baksaas og Fredrik Høyer. Samt en kommende dokumentar med Ine Hoem.
Les mer om:

Karen Jonette Jakobsen har fylt 100 år: – Aldri angret på noe i livet(pluss)

Hun leser avisen uten briller – og har hukommelse som en ungdom. Tirsdag fylte hun 100. Førr ei dame!
Les mer om:

– Pappa lærte meg uendelig mye. Den kunnskapen skal jeg ta med meg videre

Bunnløs i sorgen etter tapet av sin far Arne Jakobsen, ser Ada Martine (33) fram imot nye utfordringer i horisonten.
Les mer om:

YesMan har fått ny markedsfører

– Vi har vært for dårlig på å markedsføre oss, sier Petter Losnegård (53) i YesMan. Den biten skal Geir Jakobsen (57) ta seg av.
Les mer om:

– Jeg skylder deg en stor takk for dette, Ole(pluss)

Pensjonisten og fiskeren Kåre Jakobsen skled på flytebryggen og havnet i det iskalde havet i Senjahopen. Kreftene var i ferd med å ebbe ut da Ole Berg fra Tennskjær dukket opp og fikk dratt ham opp av havet.
Les mer om:

– Hva nå, eksordfører Roar Åge Jakobsen?(pluss)

Da Berg kommune ble en del av Senja kommune, var det slutt på Roar Åge Jakobsens jobb på rådhuset på Skaland.
Les mer om:

- En grusom advarsel

Det etterforskes påstander om at det ukrainske flyet som styrtet, ble skutt ned. Om det stemmer, mener professor Jo Jakobsen at det er en advarsel om eskaleringspotensialet i konflikten.
Les mer om:

Marius (29) takker for støtten fra næringsfondet - snart reiser han til Kina med nye oppfinnelser

Før sommeren reiser Marius Jakobsen i Softwork AS til Kina for å teste ut prototyper på nye produkter. Nå går Det regionale næringsfondet i Østregionen inn med 120.000 kroner i støtte til produktutviklingen.
Les mer om:

Professor: – En krigserklæring fra USA

USA kan vente seg flere angrep mot allierte, mot amerikanske økonomiske interesser i regionen og potensielt også Israel etter attentatet på den iranske generalen Qasem Soleimani, sier NTNU-professor Jo Jakobsen.

- Vet ikke hvordan, men hevnen kommer

Midtøsten-ekspert Jo Jakobsen forteller til Dagbladet at Iran vil hevne drapet på general Qasem Soleimani – man vet bare ikke når og hvordan.
Les mer om: