Nyheter om Jakobsen


- Solskjær er et RBK-scoop

Lanseres av Jahn Ivar «Mini» Jakobsen. Selv avfeier Ole Gunnar Solskjær ryktene om at han er Rosenborg-aktuell.

- Det er faktisk pappas skyld. Han er snill, kreativ, uredd og så er han alkoholiker

Diana Jakobsen, kanskje mest kjent for Kry frisør, forteller endelig hvorfor hun engasjerer seg i de som ikke har det så greit.
Les mer om:

Arbeidstilsynet sjekket utelivs- og hotellbedrifter – bare halvparten hadde gode nok rutiner ved seksuell trakassering: – Tilstanden er altfor dårlig

Både Maja Emelie Jakobsen og Viktorija Petrauskaite på The Edge i Tromsø har opplevd ufine gjester. – Det er i hovedsak fra eldre menn man får slik oppmerksomhet, og det er så å si alltid alkohol involvert.

Derfor stiller de til gjenvalg(pluss)

Flere av toppolitikerne fra Åfjord og Roan stiller til gjenvalg i nye Åfjord kommune til neste høst. Ordførerne Vibeke Stjern (Ap) og Einar Eian (H) samt varaordførerne Jon Husdal (Sp) og Erik Jakobsen (Ap) har sagt sa. – Det er mye spennende som skjer og jeg har tru på den nye kommunen, sier Eian. 
Les mer om:

Passordene til Alf. E, Marianne, Totto og mange andre er rammet:- Ikke i min villeste fantasi hadde jeg tenkt at dette var mulig

Alf E. Jakobsen, Hilde Wøhni Joakimsen og Toralv «Toto» Hagen er rammet av hacking. Nå er passord de har brukt gjort offentlige.

Mini og Sørloth med nådeløs RBK-dom: Tidenes verste overkjøring

Tidligere Rosenborg-helt Jahn Ivar «Mini» Jakobsen (52) kan ikke huske å ha sett klubben bli så rundspilt i Eliteserien som de ble i 1–0-tapet mot Molde.
Les mer om:

Mini om RBK: - Finnes det virkelig ikke en trønder som kunne fått muligheten?

Jahn Ivar «Mini» Jakobsen skulle gjerne sett at det var mer som i gamle dager hos Rosenborg, da trøndere dominerte lagoppstillingene.
Les mer om:

– Jeg er målløs. Dette er en drøm, som et slott.

Ragnhild Jakobsen var med og kjempet for at det skulle bygges sykehjem på Vea. Nå flytter hun snart inn. Den gode stemningen på sykehjemmet i Skudeneshavn, håper hun blir med på flyttelasset.
Les mer om:

Reagerer på Trump-opptreden: - Noe man aldri opplever

- En president som ikke opptrer som en president, mener USA-ekspert Jo Jakobsen.
Les mer om:

Sak om hærverk på storsenteret tok heilt av

Førre veke gjekk senterleiar Geir Jakobsen ut og fortalde om problem med kranar som blir sett på full guffe på toaletta ved Husnes Storsenter. Saka gjekk landet rundt.
Les mer om:

Fra garasje i Våje-bygda til satsing på stor bedrift

De startet så smått i en garasje i Våje-bygda på Vegårshei, brødrene Glenn Alexander og Kenneth Jakobsen. Nå satser de på at det unike produktet, FoamRox, kan bli en stor bedrift med masse arbeidsplasser på sikt.
Les mer om:

Kongelig heder til Einar Jakobsen(pluss)

Einar Jakobsen (68) fra Inderøy ble mandag tildelt Kongens Fortjenstmedalje. Det var ordfører i Inderøy, Ida Stuberg som delte ut medaljen på vegne av kongen.

Vi ble med på tur i Jan Baalsruds fotspor(pluss)

Harald Jakobsen fra Trollvik har vært på tur i Jan Baalsruds fotspor. Her er hans fortelling fra turen.
Les mer om:

Sans for skjegg(pluss)

I helga reiste 21 år gamle skånlandjenta Villemo Jakobsen til Drammen for å utdanne seg til barberer.
Les mer om:

Kry-Diana samlet inn over 200.000 kroner til Kirkens Bymisjon: – Dette er noe av det største jeg har gjort

Innsamlingsaksjonen til Kry-frisør har gått over all forventning. Mandag morgen overrakte en rørt Diana Jakobsen pengene til Kirkens Bymisjon.
Les mer om:

Rekordmange vil gå på folkehøgskole – fullt på Haugetun

– Det er et stort press på ungdom i dag. Jeg trenger rett og slett å få senket skuldrene før jeg tar fatt på nye studier, sier Selma Jakobsen (19) – en av årets 119 elever på Haugetun Folkehøyskole.
Les mer om:

Rådmann Finess får sluttavtale, men ikke lønn til han blir 70 år

Ole Petter Finess går av som rådmann, under forutsetning av at han får en akseptabel sluttavtale. Finess vil få et større beløp, men det er ikke aktuelt å gi samme betingelser som til Roy H. Jakobsen, som fikk full lønn frem til 70.
Les mer om:

Fra VM-bronse til NM

For tre uker siden tok Svein Jakobsen VM-bronse i presisjonsorientering. I helgen står NM på programmet.
Les mer om:

Halvorsen spurtet til råsterk fjerdeplass

Kristoffer Halvorsen spurtet godt og ble nummer fire på åpningsetappen av sykkelrittet BinckBank Tour i Nederland mandag. Nederlandske Fabio Jakobsen vant.

Handlet på auksjon: Gjorde et gullkupp

Mange sikret seg noen skatter da Fretex Jessheim hadde auksjon i dag. Odd Jakobsen er en av dem, og han kjøpte gull til langt under markedspris.
Les mer om:

Helsesøster om russebråket: Vold har blitt en del av festkulturen

Helsesøster Tone Lise Jakobsen sier at hun kjenner til at det tidligere har oppstått problemer på de greske ferieøyene, men mener det har eskalert kraftig i år.
Les mer om:

Tor Inge (60) aksjonerer igjen

Tor Inge Jakobsen samlet inn 8.000 underskrifter for å redde legevakten på Åkra i 2013. Nå gjentar han en lignende aksjon etter usikkerhet som er skapt rundt fremtiden til sykehjemmet i Skudeneshavn.
Les mer om:

Tok farvel med en politisk høvding(pluss)

I går ble Sp-høvding Johan J. Jakobsen (81) gravlagt fra Haslum, Store Kapell. Mange tok farvel med politikeren og familiemannen, og mintes han i takknemlighet.
Les mer om:

Tidligere Sp-leder Johan J. Jakobsen bisatt: – Kommer til å savne ham veldig

HASLUM (VG) Sp-veteranen døde i sommer etter lengre tids sykeleie. Anne Enger sier hun opplevde Johan J. Jakobsen som et sikkerhetsnett.
Les mer om: