Nyheter om Idsøe


Monica har sesongkort i engelsk toppklubb: Så mye betyr to vonde seter i plast

Fotballen ligger koronastille. Men kjærligheten til magiens spill tar ingen pause. To sønner – og to plastseter – er viktigst i livet til Monica Idsøe Rønning. I 18 år har hun hatt sesongkort på Chelseas hjemmebane. Og hun skal tilbake!
Les mer om:

Utanlandssatsing: Samtidsmusikken vil ha meir av kaka

– Eg føler meg som ein søknadsslave og sjølv om eg legger sjel i kvar søknad, er det mykje avslag. Eit av fleire vitnesbyrd frå panelet onsdag handla om usikker økonomi – så fokuset låg på å finne veger ut, og mot Music Norway, saman. – Eit nettverk er under danning, svarer Music Norway. Festivalen Borealis og KODE 2 inviterte eit sterkt tverrsnitt av ulike samtidsaktørar for open dialog under SAMT#5 – eit panelmøte dei også ga undertittel «Samling i bånn». Bakgrunnen var samtidsfeltets misnøye mot Music Norway og korleis dei dekker – eller ikkje dekker – samtidsmusikken.

Fredag går «matens Oscar» av stabelen i Stavanger

Mikals Laks og Albert Idsøe er blant finalistene når 500 publikummere samles på Clarion Energy hotell fredag for å feire norsk mat og drikke.

Fylkesmannen vil stoppe tilbygg på Bjørn Eidsvåg og konas hytte på Våganes, men politikerne gir tommel opp

Artisten Bjørn Eidsvåg og Ragnhild Idsøe vil bygge på den 84 år gamle hytta ved Ytraberget for å gjøre den mer funksjonell. Det synes både politikerne og naboene er en god idé.

Bjørn Eidsvåg har søkt om å få bygge på hytta i Sola

Bjørn Eidsvåg og kona Ragnhild Idsøe har søkt om å få bygge på familiens hytte ved Ytraberget i Sola. Politikerne sier ja, men Fylkesmannen sier nei.

Kammermusikk av internasjonal klasse

Selvsagt er det internasjonalt når musikerne heter Jian, Jelic, Slowik, Havelaar, Mathiasson, Eshpai og Azizian Idsøe. Men også det kunstneriske nivå på konserten var internasjonalt.
Les mer om:

Fortsatt gode tall fra Idsøe

Den over 190 år gamle virksomheten leverte i 2018 et årsresultat på 3,4 millioner kroner i overskudd. Dette er dårligere enn tidligere.
Les mer om:

– Nå satser vi på matfisk

Anbjørn Øglend er gründeren som slo seg opp i kjøttbransjen med Prima Jæren. I fjor kjøpte han halvdelen av slakteribedriften A. Idsøe. Nå overtar han etter Global Fish i Egersund og starter produksjon av matfisk.
Les mer om:

Tradisjonsbæreren

Albert Idsøe synes maten er for billig i Norge, liker late sauer og leder Stavangers eldste bedrift. Fredag mottok han Aftenbladets statuett for 2018.
Les mer om:

Sjekk hvordan det gikk da Aftenbladets sjefredaktør sjekket trafikken

Aftenbladet sendte direkte fra juleutfarten 21. desember. Sjefredaktør Lars Helle sjekket trafikken på veiene, flyplassen og hos Albert Idsøe i Stavanger.

Nå er de mer enn bare gode venner

Prima Jæren-gründer Anbjørn Øglend kjøper 50 prosent av Idsøe konsernet. Dermed får egersunderen en hel fot innenfor fylkets eldste bedrift og et av regionens sterkeste varemerker.
Les mer om:

Prima Jæren-gründeren eig no halvparten av A. Idsøe i Stavanger

Anbjørn Øglend har kjøpt 50 prosent av den tradisjonsrike slakteriverksemda i Stavanger
Les mer om:

Reidar er god venn med passasjerene sine. Det vet de å sette pris på.

Elevene og de ansatte ved Tilrettelagt aktivitetstilbod vet ikke hva godt de kan gjøre for å vise hvor glade de er i Reidar Idsøe.
Les mer om:

Reidar er god venn med passasjerene sine. Det vet de å sette pris på.

Elevene og de ansatte ved Tilrettelagt aktivitetstilbod vet ikke hva godt de kan gjøre for å vise hvor glade de er i Reidar Idsøe.
Les mer om:

Byr på gratis løpeglede

For mange er dørstokkmila lang når nyttårsforsettene skal etterleves. Stein Ronæs og Vegard Idsøe ved Sola Sport & Fritid inviterer derfor til gratis fellesløping hver torsdag.
Les mer om:

Utfordrer vårt skjønnhetsideal

Vibeke Idsøe lykkes et godt stykke på vei med sin filmatisering av Erik Fosnes Hansens roman "Løvekvinnen".
Les mer om:

Verdiskaper eller motspiller?

Det ligger et uutnyttet potensial i å se på nattelivet som en seriøs næringsaktør. Dette forstår ikke de som styrer byen, skriver Einar Idsøe Eidsvåg.
Les mer om:

Intelligens-pris til Asker- og Bærum-forskere

Mensa-prisen i 2015 går til Ella Maria Cosmovici Idsøe fra Gullhella og Universitetet i Stavanger og Kjell Skogen fra Sandvika og Universitetet i Oslo.