Nyheter om Hasan


Mustafa Hasan jobber på ny stjernespekket TV-serie

I februar ble det klart at Mustafa Hasan (19) fra Asker fikk oppholdstillatelse i Norge. Nå har han fått sin første jobb.
Les mer om:

Har den optimale løsningen klar for Bayern, men skal jobbe hardt for å lykkes

Da Manuel Neuer signerte på forlengelsen med Bayern forrige måned var dette et sterkt signal fra klubben om at de tror 36-åringen kommer til å holde verdensklassenivå ut 2023/24-sesongen. For en 25-årig keeper ble dette et signal på at her var det bare å glemme førstekeeperposisjonen. Få andre spillere har så mye metall i kroppen etter operasjoner som Manuel Neuer – og fortsatt holder verdensklasse nivå.

Forlengelsen med Neuer har gitt Bayerns sportsdirektør en skikkelig nøtt å knekke

Da Manuel Neuer signerte på forlengelsen med Bayern forrige måned var dette et sterkt signal fra klubben om at de tror 36-åringen kommer til å holde verdensklassenivå ut 2023/24-sesongen. For en 25-årig keeper ble dette et signal på at her var det bare å glemme førstekeeperposisjonen. Få andre spillere har så mye metall i kroppen etter operasjoner som Manuel Neuer – og fortsatt holder verdensklasse nivå.

Sadio Mané vil forlate Anfield etter sesongen

Det er den franske avisa L’Équipe som skriver at Radio Mané ønsker seg bort fra Anfield når overgangsvinduet åpner. Avisa skriver at Bayerns sportsdirektør Hasan Salihamidžić har hatt samtaler med Manés agenter i Mallorca tidligere, hvor han uttrykte ønsket om å signere 30-åringen. SATSER STORT: Slik blir Champions League-finalen på TV2 Spilleren selv skal være fristet og man skal være nær enighet om de personlige detaljer. Det skal dreie seg om pris på 30 millioner euro.

Endelig en god nyhet: Bayern München har signert en skikkelig spennende høyreback

Med Niklas Süle bekreftet på exit til erkerival Dortmund, Lewandowski bekreftet at han jobber for å gi seg ett år før sesongutløp i 2023 og forhandlingene med Serge Gnabry om forlengelse har fortsatt ikke gitt resultater, så har mye hos Bundesliga-giganten handlet om spillere på vei ut. Nå kommer i det minste en god nyhet fra sportsdirektøren. -Avtalen er ferdig og på plass, bekrefter Hasan Salihamidzic på søndag. Les: Fått millionbøter – oppfordrer klubben til å ta det som del av markedsføringsbudsjettet Forsterkningen det gjelder er Noussair Mazraoul.

Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker godt sammen

Det er en gjensidig respekt mellom Barcelona manager Xavi Hernández som er en legendarisk midtbanespiller og polske Robert Lewandowski som har vært en fantastisk målscorer år ut og år inn for Bayern München. Det er bare et år igjen av kontrakten med den tyske storklubben. – De siste ukene har det vært en rekke motstridende rykter som alle handler om fremtiden til Lewandowski. Sist ut er Sky Sports som melder at Robert Lewandowski og Xavi Hernández snakker sammen og raskt etter bare to samtaler blitt enige om en kontrakt som løper til sommeren 2025.

Bayern-topp bekrefter: Lewandowski vil forlate klubben

Bayern Münchens sportsdirektør Hasan Salihamidzic medgir at lagets storscorer Robert Lewandowski har takket nei til kontraktforlengelse og ønsker seg vekk. Det har versert mange rykter om at Lewandowski nærmer seg en Bayern-exit, og Barcelona skal stå klare til å signere den polske stjernespissen. Kontrakten til Lewandowski går ut sommeren 2023, og 33-åringen ønsker ikke å utvide oppholdet i den tyske storklubben. – Jeg snakket med «Lewa».

Bayern München legger seg på magen og nekter

Barcelona tenkte og med rette at siden det bare er et år igjen av Robert Lewandowski sin avtale med Bayern München blir de regjerende seriemestre nødt til å selge med rabatt for å ikke måtte la den polske superstjernen gå gratis neste sommer. – Men den gang ei!. Bayern München-president Herbert Hainer følger opp sportsdirektør Hasan Salihamidžić sine uttalelser at man må være direkte dum hvis man selger en spiller som scorer 40/50 mål i løpet av en sesong med mer forretningsmessige uttalelser.

Liverpool klare til å forhandle med Mané

Den senegalesiske spissen nåværende avtale utløper i 2023, og Liverpool er avslappet om situasjonen til tross for spekulasjoner i media den siste uka. Liverpool planlegger å gjenåpne samtaler med Sadio Mane om fremtiden etter sesongen, etter flere rapporter om interesse fra både Bayern München og Barcelona. Det ble rapportert denne uken at Bundesliga-mesterne, hadde gjort 30-åringen til et hovedmål, mens en historie i den spanske avisen Mundo Deportivo tirsdag antydet at Mane nå var et seriøst alternativ for Barcelona, ​​og at tidligere Southampton mann ville vært ivrig på å flytte til

Bayern München ser flyten i Salah samtaler bremser Sadio Mané forhandlinger

Den tyske storklubben Bayern München benytter seg av tregheten som har oppstått i Sadio Mané samtalene med å melde sin interesse. RB Salzburg og FC Metz.

Bild: Robert Lewandowski sin agent i møte med Bayern München i kveld

Det er ting på gang! – Bayern München sin største stjerne Robert Lewandowski skal angivelig levere inn en overgangsforespørsel til storklubbens sjefer. Den polske landslagsspilleren har bare ett år igjen av kontrakten, og de to partene har ennå ikke inngått en avtale om en potensiell fornyelse. Les: Real Madrid jobber intenst for å hente inn en trio til 2,5 milliarder Ifølge Bild skal Lewandowskis agent Pini Zahavi møte Bayern München i løpet av de neste timene.

Barcelona mister muligheten til signeringen som kunne ha endret alt

Dette er sommeren der Erling Haaland og Kylian Mbappé trolig beveger på seg samtidig. Paulo Dybala har bekreftet at han forlater Juventus i sommer, i Manchester er det stor usikkerhet til om Ronaldo blir å finne på Old Trafford når det sparkes i gang for neste sesong. Når du plusser på overgangsryktene rundt Bundesligas toppscorer, da blir dette et overgangsvindu som overgår det meste. Haaland går til City, Mbappé trolig til Real Madrid, Dybala kan ende opp hos en av Serie A-rivalene til Juventus, mens Ronaldo er umulig å forutsi bevegelsene til.

Bayern München ikke spesielt imponert av 500-millioners investeringen sin

Bundesliga-giganten jobbet hardt og lenge for å ta Leroy Sané hjem til tysk fotball. Schalke 04-vingen ble hentet til Manchester City i 2016 og ledet frem av Pep Guardiola fra ung og lovende til å levere fast for en av verdens beste klubber. I 2020 dro Bayern-boss Rummenigge frem de nødvendige euroene for å hente tilbake det han så som en langsiktig forsterkning. Sané kom da fra langtidsskade hos Manchester City, men dette dempet ikke iveren hos Bayern München. Det er ikke ofte Bundesliga-mesteren drar frem nesten 50 millioner euro for en spiller, i Sanés tilfelle var det med stor glede.

Ukrainer sikret HamKam-poeng

Kristiansund lå an til å ta sin første seier for sesongen, men en ukrainer sørget for 2-2 like før slutt, og KBK måtte nøye seg med sesongens første poeng. Kristiansunds svake start med tre strake tap så ut til å bli ordentlig endret på, men Jurij Jakovenko scoret sitt første HamKam-mål med fem minutter igjen av ordinær tid. KBK mistet ballen på egen halvdel i forkant av målet. Det gjør at KBK ligger nest sist med ett poeng mer enn Haugesund, som står med fire strake tap. Torgil Gjertsen scoret kampens første mål, mens Hasan Kurucay fikk utlignet like før pause.

Skikkelig dårlig timing for Bayern München at Erik ten Hag tar over hos Manchester United

Erik ten Hag ble denne uken bekreftet som ny Manchester United-manager fra neste sesong. For Bayern München kan dette bety at en signering de har jobbet for aldri kommer seg over målstreken. Ten Hag har ledet Ajax til en ny storhetstid, der klubben i stor grad har basert seg på egne talenter som sammen har utgjort en verdifull del til lagmaskineriet. På sommerens overgangsmarked kommer ten Hag til å markere retningen for Manchester United. Det vil bil en stor utskifting i United-troppen, der nederlenderen garantert vil ha inn noen av sine favorittspillere før neste sesong.

HamKam knuste Sandefjord

Det ble full påskejubel på Briskeby da HamKam slo Sandefjord 3-0 og tok sin første seier etter opprykket til Eliteserien. Backen Vegard Kongsro ble matchvinner. 3-0-seieren var av det fortjente slaget i en kamp der HamKam styrte spillet og skapte det meste av sjanser. Etter en ganske god Sandefjord-åpning tok vertene over styringen, og den første scoringen satt etter 41 minutter.

Gabriel Jesus sin drøm om å følge i fotsporene til sin store helt Rivaldo er nær

Med et slikt navn kreves det nesten at du kan gå på vannet, og ser vi på karrieren til Gabriel Jesus er det ikke så langt unna.

Bayern München sies å være i gang med jakten på spiss Darwin Nunez

Det er fullstendig kaos rundt hva som skjer med Robert Lewandowski! På den ene siden har media vært full av overskrifter inkludert i Sporten.com om at den polske superstjernen forlater Bayern München. Polsk media går så langt å skriver at han allerede blitt enig med Barcelona om en treårskontrakt. Sportsdirektør Hasan Salihamidžić har vært tydelig ute i media og avblåst det hele og pekt på at de ikke er idioter heller.

– Det første jeg lærte om norsk kultur var at man går på tur hver søndag

Sayel Hasan (26) kom til Norge i 2015 som flyktning fra Syria. Etter syv år i Norge har han lært seg norsk, fått førerkort, fullført bachelor innen film fra Universitetet i Agder og nå startet eget filmselskap. Dette er på mange måter en historie om å ikke gi opp.

Mustafa Hasan (19) får bli etter 13 år: – Nesten litt redd for å gå tilbake til et vanlig liv

Han har ikke bankkort eller bank-ID. Men han har gjeld. Det mener i hvert fall Mustafa Hasan (19).
Les mer om:

TV-anmeldelse «Uønsket»: Det menneskelige paradoks

Leo Ajkic klarer å fremstille asylbarn generelt og Mustafa Hasan spesielt både mer menneskelig og mer spisset.
Les mer om:

Mustafa Hasan (19) får bli i Norge

Etter snart 14 år i Norge får Mustafa Hasan (19) omsider oppholdstillatelse. Utlendingsnemnda mener saken ikke skaper presedens for barn i samme situasjon.
Les mer om:

Mustafa Hasan (19) får bli i Norge: – Helt utrolig

– Føles som å bli født på ny, sier Mustafa, som etter flere års kamp endelig har fått oppholdstillatelse.
Les mer om:

Mustafa Hasan (19) får bli i Norge: – Det betyr alt

UNE har avgjort at Mustafa Hasan får oppholdstillatelse i Norge.
Les mer om:

Mustafa Hasan (19) får bli i Norge: – Jeg knakk sammen

Etter snart 14 år i Norge kan Mustafa Hasan puste lettet ut. Nå får han oppholdstillatelse i Norge.
Les mer om: