Nyheter om Helle


Frykter de må helle ut 1.400 liter øl: – Jeg vet ikke hva jeg skal si en gang. Det er helt vilt

Bareierne i Tromsø synes det er uforståelig at de fortsatt må holde stengt.
Les mer om:

Her skulle banken bygge filial – nå vil den nye eieren at det åpnes for boligbygging

Kragerø Sparebank skal i sin tid ha kjøpt tomta for å bygge bankfilial på Helle. Nå vil den nye eieren legge til rette for nye boliger i området.
Les mer om:

SE BILDENE: Slik ser interiøret ut på Helle gaard

Småbruk-idyll hos Kristine og André Helle på Helle gaard i Saltnes, Råde.
Les mer om:

Kristine Helle (45): – Første gang jeg kom hit hørte jeg bare den nydelige lyden av gresshopper

Kristine og André Helle fulgte drømmen og flyttet fra rekkehus på Jeløy til småbruk i Saltnes i Råde. Der har skuldrene senket seg.
Les mer om:

Flere SUS-medar­beidere har testet posi­tivt de siste ukene

– Med en økende smitte i befolkningen venter vi flere innleggelser den kommende tiden. Vi har gode planer for å håndtere dette, og kan ta inn covid-19-pasienter samtidig som vi skåner den daglige driften, sier administrerende direktør Helle Schøyen ved Helse Stavanger.

Rettsstaten må dyrkast – frå dag til dag og frå sak til sak

DEBATT: Lars Helle har ein klok kommentar i avisa den 22. desember 2020. Han peikar på at det er sprekkar og hól i rettsstaten som bør setjast under debatt og tettast til.
Les mer om:

Helle fikk ønsket sitt oppfylt like før hun døde: – Hun var syk, men fastlegen hennes mente det var forsvarlig

Den 20. april i år feiret Helle Mikkelsen og Helge Saastadhagen 25 år med kjærlighet. Noen av de siste ukene Helle levde, oppfylte han hennes ønske om å dra på bobil-ferie. Det ble en fantastisk reise. Få uker etter, 2. august, sovnet Helle stille inn etter tre års kamp mot kreften. I år er en plass tom når Helge og barna Simon og Emma feirer jul sammen.
Les mer om:

Krisehåndtereren

I store deler av sitt voksne liv har Helle Schøyen møtt mennesker i krise. Under en av de største krisene i fredstid ble hun spurt om å lede et av fylkets største virksomheter. – Jeg tenkte «har jeg det som trengs?». Så svarte hun ja.
Les mer om:

Merkingen til bodøinfluencer Siril (21) var med på å gi historisk bot: - Veldig kjipt

Forbrukertilsynet mener Bodøinfluenser Siril Helle, sammen med selskapet Sports Nutrition har brutt markedsføringsloven. Nå får selskapet en historisk bot.
Les mer om:

Merkingen til bodøinfluencer Siril (21) var med på å gi historisk bot: - Veldig kjipt

Forbrukertilsynet mener Bodøinfluenser Siril Helle, sammen med selskapet Sports Nutrition har brutt markedsføringsloven. Nå får selskapet en historisk bot.
Les mer om:

Laget solcelleanlegg på fjelltopp

Bonde Torbjørn Helle har montert et solcelleanlegg på en fjelltopp over gården sin. På sikt vil anlegget dekke all strøm han trenger.
Les mer om:

Vaktmester Andris Helle er et ja-menneske – til alle døgnets tider

– Jeg ønsker at vår kjære vaktmester Andris Helle skal få ei juleglede, opplyser Anne Marie Lundemoen, og det har jeg nok alle beboerne her ved helselagsboligene på Nesjordet med på.
Les mer om:

På jakt etter medisinplanter

En gjeng forskere har slått seg sammen for å gjenoppdage nordiske medisinplanter. I sommer var de på leting i Valdres, hjemplassen til professor Helle Wangensteen, som er en del av prosjektet. I Valdres fant de blant annet en spennende lyngplante som kan vise seg å bli viktig.
Les mer om:

Aftenbladet jublar over 30.000 digitale abonnentar

Onsdag ettermiddag nådde Aftenbladet 30.000 digitale abonnentar – eit mål sjefredaktør Lars Helle for få år sidan trudde var komplett urealistisk.
Les mer om:

Aslaug har en alvorlig lungesykdom: Dør dersom hun blir smittet

– Jeg er ikke lettskremt og har mye rundt meg som gir glede i hverdagen, sier Aslaug Fossen Helle som er en av mange i risikogruppa.
Les mer om:

Helle Marie (32) med jaktsuksess: – Gutta er litt belærende

Hver dag kommer det nye medlemmer. Helle Marie Johannessen (32) traff et stort behov da hun startet gruppen Jaktjenter på Facebook.
Les mer om:

Chrissy Teigen tatoverer minne om sønnen Jack

Chrissy Teigen skrev et nydelig, åpent brev om bortgangen til sin baby Jack. Nå minner hun den lille gutten via en tatovering med navnet hans på håndleddet. Rett nedenfor har hun tatovert John etter John Legend og navnene til datteren og sønnen Luna og Miles. Babyen døde 20 uker ut i svangerskapet. Chrissy deler dette bildet av hånden sin, med den nye tatoveringen, som holder hånden til John. (Twitter/chrissyteigen) I helgen hadde Chrissy Teigen og John Legend sin første date-night etter tragedien. 34-åringen postet en liten speilselfie-snutt fra badet: I forrige uke skrev hun at «Jack vil al

Vil åpne hotell her: – Vi har fått nøkkelen til herregården

SKIEN: I samarbeid med Statsbygg har Helle Riis og Guri Danielsen startet «Frogner talks» på Frogner hovedgård. Nå vil «Thelma & Louise» åpne bokhotell der.

Helle Løvseth fra Tvedestrand vant kongepokalen

Helle Løvseth fra Tvedestrand har funnet sitt surfeeldorado på Jæren. Sist helg gikk hun helt til topps i kvinneklassen i bølgesurf-NM på hjemmebane, og fikk en historisk kongepokal av kronprinsparet.

Chrissy Teigen skriver åpent brev om sønnens dødsfall

Chrissy Teigen åpner opp etter at hun og John Legend mistet babyen Jack. I slutten av september ble hun innlagt på sykehus på grunn av komplikasjoner ved graviditeten. Chrissy dokumenterte prosessen i sosiale medier, og fortalte blant annet om kraftige blødninger. Til slutt fortalte 34-åringen at de mistet babyen. I det hjerteskjærende innlegget, forteller Chrissy Teigen om hva hun var igjennom og hvor mye støtten i etterkant har betydd for henne. Du kan lese brevet nedenfor. Jeg ante ikke når jeg ville være klar til å skrive dette.

Kronprinsparet delte ut kongepokal til NM-vinnarane i surfing

Helle Løvseth frå Jæren Surf by Bore Surfeklubb fekk kongepokalen for kvinner, og Luca Nino Petersen-Guichard i frikøyringslaget fekk kongepokalen for menn.

Tre spørsmål til sjefredaktør Helle etter en bokanmeldelse

DEBATT: Kan Harald Liebichs egne ord om mistenkeliggjøring som mental strategi rettes mot ham selv etter hans bokanmeldelse av «Motvekt – Fakta om klima» i Aftenbladet 15 oktober?
Les mer om:

Per Ole ble bitt av «nytt» blodsugende insekt: – Helt jævlig

Naturfotograf Per Ole Halvorsen fra Helle karakteriserer bittet fra den relativt nyoppdaga hjortelusflua som helt jævlig.
Les mer om:

KBK-spiller satser mot Paralympics: – Fokuset mitt er å overse begrensningene

Med både EM- og VM-gull i bagasjen har Helle Sofie Sagøy (22) flyttet til Kristiansand for å vinne Paralympics-medalje i Tokyo neste år.
Les mer om: