Nyheter om Hellas


Til EM på rekordtid, nå forlenger landslagssjefen

Den Italienske landslagssjefen Roberto Mancini har ifølge flere italienske medier, inkludert Calciomercato.com, forlenget kontrakten sin med Italia til 2022. – Han skal ha en klausul i kontrakten sin som automatisk ville forlenge avtalen hvis Italia kvalifiserte seg til EM i 2020. Italia som for kort tid siden var fullstendig ute å kjøre og ikke engang klarte å kvalifisere seg til VM har på rekordtid sikret seg EM billett. De har syv seire og kvalifiserte seg med tre kamper igjen lørdag kveld.

Sergio Ramos satte imponerende rekord mot Norge

Mens Italia i går måtte slite en stund for å lage hull på Hellas sin forsvars-vegg, men etter pause med Jorginho og Federico Bernardeschi sørget for 2-0 og EM-billett, møtte Spania et Norge som var fast bestemt på å holde på drømmen om sluttspill.

Italia til EM etter syv seirer

Italia slo Hellas 2–0 lørdag, og er klare for EM i 2020. Italienerne måtte vente på scoring i 63 minutter, men da satte Jorginho 1–0 på straffe. Federico Bernardeschi sørget for 2–0. Italia står med syv seirer på syv kamper i gruppa.
Les mer om:

Italia klare for EM etter seier over Hellas

Italia er klare for EM 2020 etter 2-0-seier over Hellas.
Les mer om:

Fredagsfjas: Ronny Brede Aase deler sine beste tips og verste partyminner ♡

Fredag = fredagsfjas. Den semi-faste spalten hvor våre favorittfjes brekker ned sitt favorittfjas når det nærmer seg helg. Tidlig i september kunne Ronny Brede Aase fortelle at han, sammen med Markus Neby og Silje Nordnes, trer av etter 10 år i tjenesten P3-troikaen er nå inne i sin aller siste sesong. Det er lov å kjenne på følelsene: View this post on Instagram En spesiell dag for oss i #p3morgen Les mer om hvorfor vi gir oss på p3.no A post shared by NRK P3 (@nrkp3) on Sep 4, 2019 at 1:07am PDT I dag brekker den sertifiserte nasjonalskatten ned sin

Gresk ferieøy fløymde over etter styrtregn: – Det var i alle fall ein halv meter djupt

Roy Olav Førde og svogeren kasta seg i vatnet då gatene i Hellas fløymde over. – Jo varmare hava blir, jo større er sjansen for tropiske stormar og styrtregn, seier meteorologen.
Les mer om:

FN ber om rask evakuering av Moria-leiren i Hellas

En afghansk kvinne og et lite barn omkom i en brann i leiren på Lesvos i helga.
Les mer om:

Mor og barn omkom i brann i Moria-leiren i Hellas

En kvinne og hennes barn mistet livet da det begynte å brenne i den overfylte Moria-leiren på øya Lesvos i Hellas søndag, melder greske medier.
Les mer om:

Mor og barn omkom i brann i gresk flyktningleir

En kvinne og hennes barn mistet livet da det begynte å brenne i den overfylte Moria-leiren på øya Lesvos i Hellas søndag, ifølge greske medier.
Les mer om:

Minst én omkom i brann i flyktningleir i Hellas

Minst én person mistet livet da det begynte å brenne i den overfylte Moria-leiren på øya Lesvos i Hellas, opplyser det greske helsedepartementet.
Les mer om:

Flere pågrepet for ulovlig adopsjon og salg av menneskeegg i Hellas

Gruppen skal ha utnyttet gravide kvinner fra Bulgaria, og solgt de nyfødte barna videre til barnløse par.
Les mer om:

Fortsatt strandet i Hellas: - Vi vet ingenting

Ving flyr som normalt, men fortsatt er det ingen løsning i sikte for venneparene fra Kragerø som har vært på ferie i Parga.
Les mer om:

Christinas (29) første syden-tur ble «Vippsreklame»

I dag blir Christina Bendiksen vartet opp av kjæresten på bursdagen sin, og hans kolleger herjer vilt på Facebook med paret, som nylig sto i fare for å bli sittende feriefast i Hellas.
Les mer om:

Skulle feire mamma i Hellas – frykter sydenturen går i vasken(pluss)

Monica Lie og resten av familien fra Levanger har planlagt å reise til Hellas for å feire moren hennes som fyller 60 år. Nå står både turen og bursdagsfeiringen i fare.
Les mer om:

Venneparene skulle reise hjem da SMS'en tikket inn: - Frokosten smakte ikke like godt i dag

Etter en uke på ferie i Hellas, skulle venneparene fra Kragerø etter planen være på vei til flyplassen. Slik ble det imidlertid ikke.
Les mer om:

Laila-Brith og venninnene er blant de tusenvis av Ving-reisende som rammes av konkursen: – Det er verst for de ansatte

Denne venninnegjengen skulle en uke til Hellas i dag mandag. Men de kom ikke lenger enn til Gardermoen før de måtte ta flybussen hjem til Fredrikstad igjen.

Hellas ber om hjelp etter at leir på Lesvos stengte porten for nye asylsøkere

Den greske regjeringen ber om hjelp fra utlandet etter at antall asylsøkere i Moria-leiren på Lesvos passerte 12.000, og leiren sa nei til å ta imot flere.
Les mer om:

Elin og Mona sitter konkursfast på flyplassen: – Veldig trist

Venninnene Elin Høye og Mona Fjeld skulle mandag morgen til Hellas, mens sitter konkursfast på flyplassen. – Kanskje vi må bytte ut shorts med fjellbukse.
Les mer om:

Inter framleis utan poengtap

Inter tok sin fjerde siger av fire mogelege med 2-0 mot byrival Milan. Marcelo Brozovic og Romelu Lukaku scora i andre omgang. Det er Lukakus tredje mål i Serie A etter overgangen frå Manchester United. Inter leier framfor Juventus, som slo Hellas Verona 2-1. Milan er nummer 9.

Tottenham rotet bort seier

Forrige sesongs tapende Champions League-finalist Tottenham gikk på bortesmell i Hellas. London-klubben ledet 2-0, men kampen mot Olympiakos og Omar Elabdellaoui endte 2-2.
Les mer om:

Norske spillere i Champions League

Gruppespillet i Champions League sparkes i gang med en rekke storoppgjør allerede den første dagen. Liverpool gjester Napoli, Barcelona tar turen til Dortmund og Chelsea tar imot Valencia. Samtidig er det et norsk oppgjør i første runde, når Sander Berges Genk møter RB Salzburg og Erling Braut Haaland. Hvilke norske spillere er med i årets Champion League, og hva kan vi forvente av dem? Sander Berge – Genk Etter å ha briljert i fjorårssesongen i Belgia, samt spilt seg inn på det norske landslaget, var det stor interesse rundt nordmannen i sommer.

Paal Jensen med ny låt: – Jeg blir inspirert på Skopelos

SKIEN: Hver sommer i flere år har Paal Jensen latt seg inspirere på Skopelos i Hellas. – Jeg er veldig fascinert av gresk musikk, sier Jensen, som er ute med låten «Shimmering Wings».
Les mer om:

Stanset smuglerliga på flyplass

Politiet i Hellas sier de har stanset en internasjonal smuglerliga og konfiskert hundrevis av forfalskede og stjålne pass på flyplassen i Aten.

Gresk politi slo til mot smuglerliga på flyplassen i Aten

Politiet i Hellas sier de har stanset en internasjonal smuglerliga og konfiskert hundrevis av forfalskede og stjålne pass på flyplassen i Aten
Les mer om: