Nyheter om Helgesen


Har kjøpt opp boet – vil åpne Helgesen Landhandleri i Haraldsgata

– Dette er en institusjon som vi ønsker å videreføre, sier Ove-Henning Bjørsvik om den tradisjonsrike kolonialen i Haraldsgata. Det synes huseier og tidligere kjøpmann Kjell Helgesen er en stor lettelse.
Les mer om:

Raser mot DNB-reklame: - Lureri

Tidligere TV 2-reporter Jon Øyvind Helgesen spiller nyhetsanker i DNB-reklame. - Uakseptabelt, sier presseekspert. - Litt på jordet, svarer Helgesen om kritikken.
Les mer om:

Derfor sender helsesykepleiere og ansatte i skolen videohilsener: – Vi savner elevene våre, og vil vise at vi gleder oss til å se dem igjen

– Da vi sendte ut den første videohilsenen, svarte elevene med å sende en tilbake. Jeg gråt da jeg så den, sier rektor på Hvaler ungdomsskole, Mette Helgesen.
Les mer om:

Har frigitt navn etter traktorulykke

Det var Kjell Eivind Helgesen som omkom i traktorulykken i Roaldsvik i Tysvær søndag.
Les mer om:

Korea-ekspert til VG: – Det er et overdrevet ryktespill

– Når tidligere gatefeiere i Nord-Korea nå er blitt eksperter og analytikere på Kim-regimet, er det kanskje på tide å dempe rykteflommen, sier Geir Helgesen, mangeårig kjenner av politikk og kultur på den Koreanske-halvøya.
Les mer om:

Helgesen & Vikse Landhandleri er konkurs: – Et nederlag

I august i fjor ble Kristian Helgesen i Haraldsgata gjenåpnet med nytt navn, nye drivere, nye varer og delvis nytt utseende. Nå er butikken historie.
Les mer om:

Glade for å være tilbake i barnehagen

Denne uken åpnet barnehagene i Longyearbyen. Det synes Edward Prytz Mathisen (6), Håkon Hammervoll Helgesen (6) og Sofia Sitdikova (5) i Kullungen barnehage er fint.

Da meldingen kom ble de nedringt av kundene

PORSGRUNN: Telefonen til Gina Helgesen ved Rock frisør har omtrent ikke stått stille etter at frisørsalongene fikk en åpningsdato.
Les mer om:

Nesten 600000 i ekstra godtgjørelse til millionlønnen

SKIEN: 12. februar ble fylkesvaraordfører Sven Tore Løkslid valgt til nestleder i kommunenes og fylkenes interesseorganisasjon KS. Mens Gunn Marit Helgesen ble valgt til første nestleder. For begge to, lukrative posisjoner.
Les mer om:

Satser med nytt samarbeid: – Det beste vi har gjort

PORSGRUNN: Gina Helgesen går nye veier. Sammen med Helene Skredderbakken rocker den sprudlende frisøren opp Meierigården og Vestsiden helse – og aktivitetssenter. På to dager pusset de opp to salonger. – Her blir det mye latter og moro.
Les mer om:

Dommer-kritikerne Wahlberg og «Læffen» måtte dømme selv: – Det var en aha-opplevelse!

Etter å ha kritisert dømmingen i Stjernehallen, ble Jörgen Wahlberg og Jan-Erik «Læffen» Helgesen utfordret: Døm selv! Den utfordringen tok de, og det var neppe noen overraskelse at ingen av dem gjorde feil i debuten ...
Les mer om:

Helgesen fikk 300 000 kroner i ekstra lønn

SKIEN: Gunn Marit Helgesen blir nestleder i KS, i stedet for leder. Samtidig vedtok KS å heve første nestleders godtgjørelse med 300 000 kroner. Dermed vil hun som nestleder motta i overkant av 750 000 kroner i godtgjørelse for dette vervet. Sven Tore Løkslid ble også nestleder. Og får en godtgjørelse på 450 000 kroner.
Les mer om:

Sperret av tre steder

Vaktsjef Inge Helgesen i teknisk enhet i Haugesund kommune var ute i natt for å sikre kaiområdet i Haugesund.
Les mer om:

Gunn Marit mister jobben

SKIEN: Gunn Marit Helgesen mister jobben som leder av kommunenes interesseorganisasjon KS. Helgesen har vært leder de siste åtte årene Men nå ser det ut til at Senterpartiet kaprer toppjobben.
Les mer om:

Gangbrua er mørklagt – kommunen ser på løsninger

Gangbrua mangler helt lys i rekkverket. Runar Helgesen i Parkering og Transport i kommunen sier at nytt lyssystem vil koste mye penger. De ser på nye løsninger.
Les mer om:

Da klarer de ikke engang å bli enige om å male utedo-døra ...

Stig Arild Helgesen leder Rogaland bonde- og småbrukarlag og bor på garden Steinbru i Tysvær. Han mener at dyrket mark skal brukes til matproduksjon – om det nå skjer i stor eller i liten skala.
Les mer om:

Etter endt festival stråler Anne av lykke: – Alt klaffet

– Det pleier alltid å være en og annen «småkatastrofe» når jeg går i gang med noe. Men ikke denne gangen, forteller festivalsjef Anne Helgesen etter at helgas Figurfestspill i Tønsberg nå er vel overstått.
Les mer om:

Da lillebroren til Tom døde, trodde familien han hadde noe med dødsfallet å gjøre

Tom Helgesen (61) fra Sarpsborg vil aldri glemme 20. november 1960.
Les mer om:

En telefon fra en eldre kunde, ga Gina en ny idé: - Håper det kan bli et populært tilbud

PORSGRUNN: Gina Helgesen hos Rock Frisør tar nye grep for å øke kundemassen, men viktigst er ønske om å gjøre noe litt ekstra for de eldre som kanskje har vanskelig for å komme seg til byen for hårpleie.
Les mer om:

Fortviler over fylkesbudsjettet

VRÅDAL: Fylkespolitikerne i Vestfold og Telemark er fortvilet over forslaget til budsjett og langtidsbudsjett. For dette er et budsjett etter politikernes mening på ekstremt overordnet nivå. Her er det lite tall for politikerne å ta tak i. – Jeg har aldri vært så ukomfortabel i hele mitt politiske liv, sier Gunn Marit Helgesen fra Høyre.
Les mer om:

Vil bytte ut Helgesen med Løkslid

VRÅDAL: Arbeiderpartiet ønsker å bytte ut leder av KS, Gunn Marit Helgesen, med fylkesvaraordfører Sven Tore Løkslid, Ap. En telemarking kan bli byttet ut med en annen. Men Senterpartiet vil også ha dette toppvervet.

Podkast: – O'Brien har fått dommerne imot seg. Det er ingen tvil

Det blir nok av snakk og sterke meninger når kommentatorduoen fra Stjernehallen, Jan Erik «Læffen» Helgesen og Jörgen Wahlberg, gjester denne ukas utgave av Stjernen-podden.
Les mer om:

Vibeke (67) vil kun bruke kontanter i desember

Dette er en protest, sier Vibeke Helgesen Ekroll. For to år siden gikk hun over til å bruke utelukkende kontanter.
Les mer om:

Her venter de på raketten

Eiscat som ligger på fjellet over Gruve 7 er ett av de viktigste observasjonspunktene for rakettoppskytingen fra Andøya Romsenter. Espen Helgesen og Martin Langteigen venter parat.
Les mer om:

Instagram-forbildene vi trenger flere av

Har influencere et ufortjent dårlig rykte? Vel, vi skal ikke gå altfor dypt inn på akkurat dét temaet. Men det hersker ingen tvil om at det finnes mange godhjertede mennesker verden over – også i sosiale medier. De siste par årene har 730 lagt merke til at antall «grønne» påvirkere er i stor vekst. Noen blogger om klimavennlige hverdagstips, andre tar i et tak og viser resultatene i SoMe. Ole Martin Helgesen fra Skudeneshavn på Karmøy er én av dem.  25-åringen rydder kysten der han selv kommer fra, og deler opplevelsene videre på Instagram-kontoen @OlePlukkerOpp.  – Jeg begynte med søppelplukk