Nyheter om Helgesen


Ingen funn i ny prøve: – Det ser veldig bra ut

– Det er ingen ting som tyder på at vannet ikke friskmeldes i morgen, sier teknisk sjef i Utsira kommune, Arvid Helgesen.
Les mer om:

Trimmer vinteren gjennom med Midnattsolrittet for øye: - Uten et mål blir det lett å droppe treninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er jevnlig på spinning gjennom året og Midnattsolrittet er et felles mål for oss, sier Robert Helgesen(59).Rittet har blitt en tradisjon i Fauskes største bedrift.- Vi har vært med i alle år, det har blitt en tradisjon, sier Helgesen.Trener sammen I tillegg til Midnattsolrittet har SKS-gjengen også syklet Trondheim-Oslo, Lofoten Insomnia og Polarsirkelrittet.

Glit­ter­tind Forlag er klar med re­vi­dert ut­ga­ve av Norges Fjell­top­per over 2000 me­ter

Morten og Julia Helgesen i Glittertind Forlag er klar med revidert utgave av Norges Fjelltopper over 2000 meter.
Les mer om:

Stor stas da stasjonen åpnet

Det var stor stas og høy stemning rundt pumpen da Rema-eier Odd Reitan og klima- og energiminister Vidar Helgesen åpnet Uno-X’ første hydrogenstasjon på Kjørbo i Sandvika 22. november 2016.
Les mer om:

Fagernesing som oppdaga den 200 meter lange istunnelen

NRK hadde sist veke store oppslag om fenomenet i Ringsdalen på fjernsyn og på nett etter at glasiolog Anders Baumberger hadde besøkt staden. Men det var Morten Helgesen frå Fagernes som fyrst oppdaga isgrotta.
Les mer om:

Viktoria (25) blir flyktningveileder

Viktoria Helgesen (25) fra Bodø er ansatt i hel, midlertidig stilling som flyktningveileder i Steigen.
Les mer om:

Sjef for skulptur- og rhododendronparkene i Førde

– Blir ikke arbeidsledig med det første jeg nei, sier Thomas Helgesen og stryker seg over issen. Som daglig leder i Rex Garden og Rex Island har han i underkant av 13.000 rhododendron og magnolia å ivareta, pluss et variert utvalg trær.

Utslipp fra sørfylket har nådd Karmøy: – Helt grusomt

Ole Martin Helgesen (24) fra Skudeneshavn plukker jevnlig søppel. Mandag fant han en type plast han aldri hadde tidligere har vært borti.
Les mer om:

Kokken Robert (43) fra Haugesund overtar Kristian Helgesen

Robert Vikse fra Bleikemyr gikk læretiden på Hotel Continental, og har blant annet vært kjøkkensjef på ambassaden i Stockholm og cateringansvarlig for Inventum. Nå skal han drive byens 73 år gamle kolonial.

Etter 73 år i Haraldsgata, er det slutt for Helgesen

En Haugesund-kokk og en landhandler fra Bergen overtar driften i dag.
Les mer om:

– Det er jo så tåsje. For et latterlig lavmål!

Entreprenøren har politianmeldt hærverket på de nye trærne i Haraldsgata. Kjøpmann Kjell Helgesen rister på hodet og setter fargerike ord på hva han mener om slik oppførsel.
Les mer om:

Taekwondo-Julie (19) med gladmelding – endelig kreftfri

Julie Helgesen Ramsey (19) var en lovende taekwondoutøver da hun fikk påvist en sjelden kreftsykdom i fjor sommer, to år etter at moren Tone hadde fått en annen kreftdiagnose. I påsken ble hun erklært frisk av legene.
Les mer om:

Ingeniøren og rørleggeren har åpnet sin første maleriutstilling

En rørleggertjeneste for noen år siden mellom kompisene Atle Henriksen og Sven Erik Helgesen resulterte i åpning av maleriutstilling i Viker på skjærtorsdag. Utstillingen holder åpnet alle dager frem til andre påskedag.
Les mer om:

Sol året rundt i Svalbard kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kunstneren var på Svalbard for første gang sist sommer, og hun synes det er en fascinerende plass.

– Det var helt vanvittig deilig

Jørgen Voilås og Sivert Helgesen sørget for drømmestart for nyopprykkede Djerv 1919 i årets 3. divisjon.
Les mer om:

Håper det nye «Veksthuset» kan gi økt internasjonalt samarbeid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Blant byggene i Ny-Ålesund skiller det seg ikke spesielt ut. Det splitter nye «Veksthuset» er bygget i den samme stilen som resten av bebyggelsen på stedet. Men innholdet er nytt og spennende. - Her finner du laboratorier, lager og overnattingsmuligheter. Vi håper bygget vil gi større forskningsaktivitet her, sier direktøren i Norsk Polarinstitutt, Ole Arve Misund.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Godtemumsene nummer fire i Åsnes Expedition Amundsen

Team Godtemumsene med skrautvålsbygdingen Morten Helgesen og Sindre Lindstad på laget vart nummer fire i Åsnes Expedition Amundsen som gjekk av stabelen i helga.

Eigerjenta Silje Skaara Helgesen på landslaget

Ho har vore på nasjonale samlingar før, men denne gongen er det som del av J15-landslaget at Eiger-jenta skal til Sarpsborg på talentsamling.
Les mer om:

Tidligere ansatt informerte rådmannen om forhold hun mente var kritikkverdige ved bofellesskapet

Da Hild Helgesen sluttet som miljøterapeut i en bolig i Oserødmyra bofellesskap, var det ved å melde om det hun mente var kritikkverdige.
Les mer om:

Carine (48) sa opp lederjobb - i stedet startet hun opp eget firma

For andre gang i sitt yrkesaktive liv, velger Carine Helgesen å satse som gründer. – Dette har jeg ønsket å gjøre lenge. Nå får jeg får brukt all min erfaring og kunnskap, forteller 48-åringen.
Les mer om:

Anja fant ski for titusener i fjæra – stammet fra uheldig skifamilie

I full storm ble skiboksen til Silje Helgesen Haraldsvik revet av bilen idet de krysset Tverlandsbrua. Et steinkast unna fant en forundret familie en haug med ski i fjæra.
Les mer om:

– Vi ønsker jo bare å få trærne bort

Christian Helgesen snakker på vegne av 17 leilighetseiere i Kopervik. De er oppgitt over trær på kommunens eiendom som skygger for 11 av leilighetene.
Les mer om:

Håper på avklaring om deponi i Brevik før valget

TØNSBERG: – V håper det kommer en avklaring på deponisaken før valget. Det sier fylkesordførerkandidat Gunn Marit Helgesen og nyvalgt leder for Vestfold og Telemark Høyre, fylkesordfører i Vestfold, Rune Hogsnes.