Nyheter om Helgesen


Ble kvitt diabetes type 2

Det er mulig å bli kvitt diabetes type 2. Berit Helgesen er nå helt frisk, etter 20 år som diabetespasient.
Les mer om:

Over 100 bruker Ålekilen-ferga hver dag: – Som forventet

Fergesjef Runar Helgesen synes trafikken på den nye fergeforbindelsen Ålekilen-Sentrum er som forventet. – Drøye 100 brukere hver dag er som forventet. Etter jul tror jeg vi skal justere tidene litt, sier han.
Les mer om:

Så mye av bompengene dine fikk bompengesjefen i lønn

SKIEN: Bompengesjefen med ansvar for Telemark hadde en inntekt på 1,3 millioner kroner i fjor. Lønna er fastsatt av styreleder Gunn Marit Helgesen og resten av styret. Selv fikk hun 100 000 bompengekroner for styrelederjobben.
Les mer om:

Byfergene vant ny og gjev pris under Fredrikstadkonferansen

Onsdag ettermiddag ble det avgjort at Byfergene stakk av med årets Publisitetspris under Fredrikstadkonferansen. Trafikkleder Runar Helgesen hyller de ansatte.
Les mer om:

Slutt for bluesfestivalen?

Tallene for årets festival er enda ikke klare. Leder i Longyearbyen bluesklubb, Espen Helgesen, er usikker på om han kommer til å fortsette å lede festivalen.
Les mer om:

Rapport: – Havvind kan dekka verdas totale energibehov

– Det er forferdeleg mykje negativt som skjer med havet men havet kan også bli løysinga, seier tidlegare klimaminister Vidar Helgesen.
Les mer om:

Regjeringen oppretter 19 nye «helsefelleskap»

Statsminister Erna Solberg (H) og helseminister Bent Høie (H) underskriver onsdag ettermiddag en avtale med KS-styreleder Gunn Marit Helgesen, tidligere Kommunenes sentralforbund, om å opprette 19 «helsefellesskap» i Norge.

Han er fra Skjervøy og elsker fisk. Det gjør arbeidsgiveren hans også(pluss)

Chris Helgesen (28) har kapret kremjobben i Statene.
Les mer om:

Einar, Anne og Tiril skal kjempe for at Tønsberg skal bli en slik hovedstad

Går det som Anne Helgesen, Tiril Engelstad og Einar Schistad nå ønsker seg, skal Tønsberg snart markere seg skikkelig på enda et «kart».

Opplev turen på en ny måte: Få enda mer ut av ditt nærområde

Julia og Morten Helgesen, som driver Glittertind Forlag i Skrautvål, hadde egentlig lagt bort tanken om å lage en ny utgave av «På tur i Valdres».
Les mer om:

Fylkene får flere oppgaver, men ikke mer penger

Fylkene sitter igjen med nullvekst i frie inntekter etter sammenslåinger og nytt inntektssystem fra 2020. KS-styreleder Gunn Marit Helgesen (H) frykter det blir for stramt.
Les mer om:

Høilis eiendomsselskap har søkt igangsettingstillatelse for oppussing av fasaden i Farmannsgate 2: – Bare detaljer gjenstår

– Vi var på befaring i bygget med byggesaksbehandler og byantikvaren tidligere denne uken og skal møtes igjen fredag for å finne løsninger, sier eiendomssjef Runar Helgesen i Terje Høili Eiendom.
Les mer om:

Daniel (33) flyttet tilbake til Bodø etter 13 år: – Alt føles helt rett

Etter nærmere 13 år som utflytter bestemte Daniel Øvrevold Helgesen (33) og familien seg for å flytte tilbake til hjembyen Bodø.
Les mer om:

Gunn Marit ble kalt Hitler og Goebbels: – Jeg har kommet hjem, grått og tenkt om det virkelig er verdt det

PORSGRUNN: Ballasten fra en oppvekst under enkle kår har gjort Gunn Marit Helgesen til den politikeren og det mennesket hun er i dag.
Les mer om:

Bli med på «Valgspillet»

NRK gjør politikk til en lek når deltakerne i maratonsendingen «Valgspillet» er ordførere for en dag. Emilie Helgesen, Bernt Ola Volungholen, og Harald Eia er ordførere for Hamar.
Les mer om:

– Vi diskuterte navneendring til vi var helt mødd i hodet

Kristian Helgesen i Haraldsgata ble gjenåpnet mandag. Med nye drivere, nye varer og delvis nytt utseende. Ja, og nytt navn.
Les mer om:

Sterk skyting på Valnesfjord-stevne

(VALNESFJORD) Gøran Helgesen vant klasse 3-5 med hele 348 poeng, og junior Eline Johanne Kristiansen skjøt samme sum i Valnesfjord denne uka.
Les mer om:

Nye fergeleier i hver ende av ruta

Det bygges for fullt til den nye elektriske ferga som skal gå over elva, og i Ålekilene har de tauet ut pongtongen for prøveperioden med ferge til Ålekilene. Fergesjef Runar Helgesen tror på en lydløs oppstart i månedsskiftet.
Les mer om:

EndELig! Den nye elferga er på vei «hjem» og ankommer Fredrikstad i kveld

Ventetiden er over. I dette øyeblikk har Go'vakker Elen stø kurs mot Fredrikstad. – Det blir spesielt å få henne hjem, er meldingen fra fergesjef Runar Helgesen om bord i det nye, røde gliset.
Les mer om:

Måtte helt til Kirkenes for å ta lappen(pluss)

Markus Helgesen (16) måtte vente helt til høsten om han skulle ta traktorlappen i Troms. Derfor dro han til Kirkenes i stedet.
Les mer om:

Helgesen i posisjon før finalene

Gøran Helgesen har et godt utgangspunkt foran finalen i feltskyting.
Les mer om:

Markus (16) måtte reise helt fra Troms til Kirkenes for å ta den populære lappen: – Fantes ingen ledige timer

Uten førerkort for traktor kunne det blitt vanskelig for Markus Helgesen å få gjort jobben han har blitt ansatt til å gjøre på en gård på hjemstedet i Troms. Derfor hastet det med lappen, men når han skulle finne en kjøreskole måtte han helt til Kirkenes for å finne ledige timer.

Brukte langrenn som skytetrening

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN/VALNESFJORD: Det sier Hege Aune Jørgensen fra Beiarn som mener hun for tiden er på sitt toppnivå som skytter.Nylig vant hun kvalifiseringen for samlagsskytingen i Nordnorsken. Det gikk etter såkalt amerikansk uttak. Det betyr at hun er på samlaget med tre andre skyttere, og hun er eneste kvinne.I Valnesfjord lørdag lå hun veldig godt an etter 25 skudd, da hun måtte stoppe på grunn av at våpenet hadde en skrue løs.

Ingen funn i ny prøve: – Det ser veldig bra ut

– Det er ingen ting som tyder på at vannet ikke friskmeldes i morgen, sier teknisk sjef i Utsira kommune, Arvid Helgesen.
Les mer om:

Trimmer vinteren gjennom med Midnattsolrittet for øye: - Uten et mål blir det lett å droppe treninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er jevnlig på spinning gjennom året og Midnattsolrittet er et felles mål for oss, sier Robert Helgesen(59).Rittet har blitt en tradisjon i Fauskes største bedrift.- Vi har vært med i alle år, det har blitt en tradisjon, sier Helgesen.Trener sammen I tillegg til Midnattsolrittet har SKS-gjengen også syklet Trondheim-Oslo, Lofoten Insomnia og Polarsirkelrittet.