Nyheter om Helgesen


– Vi diskuterte navneendring til vi var helt mødd i hodet

Kristian Helgesen i Haraldsgata ble gjenåpnet mandag. Med nye drivere, nye varer og delvis nytt utseende. Ja, og nytt navn.
Les mer om:

Sterk skyting på Valnesfjord-stevne

(VALNESFJORD) Gøran Helgesen vant klasse 3-5 med hele 348 poeng, og junior Eline Johanne Kristiansen skjøt samme sum i Valnesfjord denne uka.
Les mer om:

Nye fergeleier i hver ende av ruta

Det bygges for fullt til den nye elektriske ferga som skal gå over elva, og i Ålekilene har de tauet ut pongtongen for prøveperioden med ferge til Ålekilene. Fergesjef Runar Helgesen tror på en lydløs oppstart i månedsskiftet.
Les mer om:

EndELig! Den nye elferga er på vei «hjem» og ankommer Fredrikstad i kveld

Ventetiden er over. I dette øyeblikk har Go'vakker Elen stø kurs mot Fredrikstad. – Det blir spesielt å få henne hjem, er meldingen fra fergesjef Runar Helgesen om bord i det nye, røde gliset.
Les mer om:

Måtte helt til Kirkenes for å ta lappen(pluss)

Markus Helgesen (16) måtte vente helt til høsten om han skulle ta traktorlappen i Troms. Derfor dro han til Kirkenes i stedet.
Les mer om:

Helgesen i posisjon før finalene

Gøran Helgesen har et godt utgangspunkt foran finalen i feltskyting.
Les mer om:

Markus (16) måtte reise helt fra Troms til Kirkenes for å ta den populære lappen: – Fantes ingen ledige timer

Uten førerkort for traktor kunne det blitt vanskelig for Markus Helgesen å få gjort jobben han har blitt ansatt til å gjøre på en gård på hjemstedet i Troms. Derfor hastet det med lappen, men når han skulle finne en kjøreskole måtte han helt til Kirkenes for å finne ledige timer.

Brukte langrenn som skytetrening

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BEIARN/VALNESFJORD: Det sier Hege Aune Jørgensen fra Beiarn som mener hun for tiden er på sitt toppnivå som skytter.Nylig vant hun kvalifiseringen for samlagsskytingen i Nordnorsken. Det gikk etter såkalt amerikansk uttak. Det betyr at hun er på samlaget med tre andre skyttere, og hun er eneste kvinne.I Valnesfjord lørdag lå hun veldig godt an etter 25 skudd, da hun måtte stoppe på grunn av at våpenet hadde en skrue løs.

Ingen funn i ny prøve: – Det ser veldig bra ut

– Det er ingen ting som tyder på at vannet ikke friskmeldes i morgen, sier teknisk sjef i Utsira kommune, Arvid Helgesen.
Les mer om:

Trimmer vinteren gjennom med Midnattsolrittet for øye: - Uten et mål blir det lett å droppe treninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi er jevnlig på spinning gjennom året og Midnattsolrittet er et felles mål for oss, sier Robert Helgesen(59).Rittet har blitt en tradisjon i Fauskes største bedrift.- Vi har vært med i alle år, det har blitt en tradisjon, sier Helgesen.Trener sammen I tillegg til Midnattsolrittet har SKS-gjengen også syklet Trondheim-Oslo, Lofoten Insomnia og Polarsirkelrittet.

Glit­ter­tind Forlag er klar med re­vi­dert ut­ga­ve av Norges Fjell­top­per over 2000 me­ter

Morten og Julia Helgesen i Glittertind Forlag er klar med revidert utgave av Norges Fjelltopper over 2000 meter.
Les mer om:

Stor stas da stasjonen åpnet

Det var stor stas og høy stemning rundt pumpen da Rema-eier Odd Reitan og klima- og energiminister Vidar Helgesen åpnet Uno-X’ første hydrogenstasjon på Kjørbo i Sandvika 22. november 2016.
Les mer om:

Fagernesing som oppdaga den 200 meter lange istunnelen

NRK hadde sist veke store oppslag om fenomenet i Ringsdalen på fjernsyn og på nett etter at glasiolog Anders Baumberger hadde besøkt staden. Men det var Morten Helgesen frå Fagernes som fyrst oppdaga isgrotta.
Les mer om:

Viktoria (25) blir flyktningveileder

Viktoria Helgesen (25) fra Bodø er ansatt i hel, midlertidig stilling som flyktningveileder i Steigen.
Les mer om:

Sjef for skulptur- og rhododendronparkene i Førde

– Blir ikke arbeidsledig med det første jeg nei, sier Thomas Helgesen og stryker seg over issen. Som daglig leder i Rex Garden og Rex Island har han i underkant av 13.000 rhododendron og magnolia å ivareta, pluss et variert utvalg trær.

Utslipp fra sørfylket har nådd Karmøy: – Helt grusomt

Ole Martin Helgesen (24) fra Skudeneshavn plukker jevnlig søppel. Mandag fant han en type plast han aldri hadde tidligere har vært borti.
Les mer om:

Kokken Robert (43) fra Haugesund overtar Kristian Helgesen

Robert Vikse fra Bleikemyr gikk læretiden på Hotel Continental, og har blant annet vært kjøkkensjef på ambassaden i Stockholm og cateringansvarlig for Inventum. Nå skal han drive byens 73 år gamle kolonial.

Etter 73 år i Haraldsgata, er det slutt for Helgesen

En Haugesund-kokk og en landhandler fra Bergen overtar driften i dag.
Les mer om:

– Det er jo så tåsje. For et latterlig lavmål!

Entreprenøren har politianmeldt hærverket på de nye trærne i Haraldsgata. Kjøpmann Kjell Helgesen rister på hodet og setter fargerike ord på hva han mener om slik oppførsel.
Les mer om:

Taekwondo-Julie (19) med gladmelding – endelig kreftfri

Julie Helgesen Ramsey (19) var en lovende taekwondoutøver da hun fikk påvist en sjelden kreftsykdom i fjor sommer, to år etter at moren Tone hadde fått en annen kreftdiagnose. I påsken ble hun erklært frisk av legene.
Les mer om:

Ingeniøren og rørleggeren har åpnet sin første maleriutstilling

En rørleggertjeneste for noen år siden mellom kompisene Atle Henriksen og Sven Erik Helgesen resulterte i åpning av maleriutstilling i Viker på skjærtorsdag. Utstillingen holder åpnet alle dager frem til andre påskedag.
Les mer om:

Sol året rundt i Svalbard kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Kunstneren var på Svalbard for første gang sist sommer, og hun synes det er en fascinerende plass.

– Det var helt vanvittig deilig

Jørgen Voilås og Sivert Helgesen sørget for drømmestart for nyopprykkede Djerv 1919 i årets 3. divisjon.
Les mer om:

Håper det nye «Veksthuset» kan gi økt internasjonalt samarbeid

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Blant byggene i Ny-Ålesund skiller det seg ikke spesielt ut. Det splitter nye «Veksthuset» er bygget i den samme stilen som resten av bebyggelsen på stedet. Men innholdet er nytt og spennende. - Her finner du laboratorier, lager og overnattingsmuligheter. Vi håper bygget vil gi større forskningsaktivitet her, sier direktøren i Norsk Polarinstitutt, Ole Arve Misund.