Nyheter om Halsen


PSG har gitt opp Neymar – nå står Mbappé for tur

Mens fotballverden jobber med å analysere eksplisitte og implisitte signaler fra Neymar, senior og PSG for å forutse hva som skjer med den brasilianske superstjernen i sommer, heller sportsdirektøren mer olje på bålet i Paris. "Neymar can leave, if there is an offer that suits everyone." PSG's sporting director has spoken. Read: https://t.co/8vl82ZVhVQ pic.twitter.com/BUWQcZ8AjZ — BBC Sport (@BBCSport) July 10, 2019 Les: Brøndby – den perfekte utviklingsplattformen for norske talentet Denne gangen om Kylian Mbappe.

Stinkbombe i grøftekanten: – Eg får spy opp i halsen

Aust for bommen på Leiro ligg det restar etter ein trailer som køyrde gale i desember.
Les mer om:

Politiet fant dumpet hund i vannet med kjetting rundt halsen

Politiet fant torsdag en død hund i vannet på Garnes i Bergen. Hunden var tilsynelatende dumpet der med kjetting rundt halsen, og politiet etterforsker saken.

Fant hund dumpet med kjetting rundt halsen i vannet

- Det er forferdelig å tenke at noen kan gjøre slikt mot et dyr.
Les mer om:

Statsadvokaten henlegger straffesaken etter at barnehagebarn døde

I januar i år døde en ettåring etter å ha falt ut av barnevognen og blitt hengende fast ned en stropp rundt halsen. Nå er barnehagen ilagt en foretaksstraff på 750.000 kroner.
Les mer om:

Ingen tiltalt etter at 1-åring døydde i barnehage – barnehageselskapet får bot

Statsadvokaten legg bort saka der ein eitt år gamal gut fall ut av ei barnevogn og blei hengande fast med ein stropp rundt halsen. Akasia Barnehage får 750.000 kroner i føretaksstraff.
Les mer om:

Hvert tredje barn blir kjørt til skolen, mange på grunn av farlig skolevei: – Trygge skoleveier bør være en prioritet

– I valget mellom å sende barna ut på skoleveien med hjertet i halsen og å kjøre dem, er det klart mange velger å kjøre, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i medlemsorganisasjonen NAF.
Les mer om:

Pretec fikk byggesaksgebyr på 670.000 kroner – timespris på 11.100 kroner

Styreleder Even Andre Karlsen satte muligens kaffen i halsen etter å ha mottatt sjokkregningen på 670.000 kroner for behandlingen av byggesøknaden i forbindelse med nybygget til Pretec på Kampenes.
Les mer om:

Klumpen i halsen

Kallaliklumpen – et nytt fotopunkt på vippen over Lysefjorden.
Les mer om:

Fansen har lykkes med å pipe Philippe Coutinho bort fra Barcelona

Det er mindre enn to år siden spanske medier satte sangriaen i halsen over Barcelona sitt gigantkjøp av Philippe Coutinho fra Liverpool. 1,5 milliarder kroner var mer enn de var vant til, men så hadde de også fått store penger for Neymar.  For ifølge avisen The Mirror, som viser til franske rapporter, har Coutinho sin agent den siste tiden vært i samtaler med Paris Saint-Germain Det har ikke gått som planlagt i Barcelona, det har selvsagt vært noen meget gode kamper og enkeltprestasjoner, men det har ikke vært i nærheten av det som Philippe Coutinho viste frem i Liverpool.

Margit (102) var dronning for en dag da sykehjemmet ble «bondegård»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDBERG: 12. juni fyller sykehjemsbeboer Margit Louise Hjelvold 102 år, og hennes personlige assistent Siv Brønstad Nordby syntes at Margit fortjente en stor fest. Derfor satte hun i gang planleggingen av en bursdag som beboerne på Nordberghjemmet vil huske i lang tid fremover.

14 års fengsel for Grefsen-drapet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)OSLO/GREFSEN: Mannen i 30-årene døde etter stikkskadene han ble påført i brystet og halsen, av sin kone i deres hjem i Nordhagaveien på Grefsen i juli 2017. Kvinnen, som er i 50-årene, ble i Oslo tingrett dømt til 13,5 års fengsel i november 2018.Kvinnen anket, og nå har Borgarting lagmannsrett avsagt den enstemmige dommen, som er et halvt år strengere enn det tingretten kom frem til.

Langer ut mot Norge

- Jeg satt med hjertet i halsen. Det er vel en av de dårligere landskampene vi har spilt, sier Drillo etter 2-0 mot Færøyene.

Gratulerer til jentene: De har det moro, ikke minst er det gøy å vinne kamper sammen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FREDRIKSTAD: Det som omtales som Norges største håndballcup, Fredrikstad Cup, ble igjen arrangert i helgen. - Da tar vi i 700 lag i alderen 9 (2009) til 18 (2000) år fra hele Norge.

- Det skjer noe i Nordre Aker

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: - Noe skjer i Nordre Aker Arbeiderparti. Vi har fått flere nye aktive medlemmer som ønsker å delta i valgkampen. 16 år med borgerlig flertall er nok, sier Eileen Fuglsnes, valgkampleder i Arbeiderpartiets lokallag i Nordre Aker.Torsdag denne uken samlet partiet gamle og nye medlemmer til valgkampskolering på Kjelsås Folkets hus. Og der fikk lokallaget besøk av «sjefen sjølv», byrådsleder Raymond Johansen.

Denne syklende ordføreren lar seg ikke stoppe av regn ...

Ordfører Roar Jonstang var vel så sporty som elevene da han i silregn kom syklende til skoleidrettsstevnet i Nesskogen på onsdag. Han åpnet det hele ganske så våt, men med skjorte, slips og ordførerkjedet på plass rundt halsen.
Les mer om:

Drapsforsøket på Nordberg: Kvinne (69) overlevde takket være rask førstehjelp

Etter å ha fått halsen kuttet over med kniv, mistet den 69 år gamle kvinnen 2,25 liter blod. Nå er hennes tidligere kjæreste (51) dømt til fengsel i seks år og seks måneder for å ha forsøkt å drepe henne.

Hvert tredje barn blir kjørt til skolen – mange på grunn av farlig skolevei

– I valget mellom å sende barna ut på skoleveien med hjertet i halsen og å kjøre dem, er det klart mange velger å kjøre, sier Camilla Ryste i NAF.
Les mer om:

Her kan du gå fire kilometer med hjertet i halsen

Er du ute etter et adrenalinkick med beina på jorda, er dette veien å gå.
Les mer om:

– Jeg har klump i halsen når butikken min blir nedlagt

– Det var her jeg kjøpte morsmelkerstatning for 23 år siden. Det er her jeg har handlet siden. Og nå får jeg den siste handlelappen fra Coop Prix. Jeg har en klump i halsen.
Les mer om:

Dømt for å ha drept ektemannen - anker saken

Den 51 år gamle kvinnen mente hun handlet i nødverge da hun stakk ektemannen i brystet og halsen med kniv.
Les mer om:

Førerhunden «Wita» ble angrepet av en annen hund på gata – tanna sto igjen i halsen

Sporet av en hjørnetann i halsen vitner om en svært uhyggelig opplevelse for førerhunden «Wita» etter at hun ble angrepet av en annen hund på gata ved Helsehuset på Kråkerøy denne uken. – Jeg er fortsatt skjelven, sier eieren Camilla Andersen.
Les mer om:

Gjett hva Kahrs har rundt halsen på jobben på mandag

For to uker siden meldte Marit Kahrs seg til tjeneste for sitt kjære idrettslag. Søndag oppnådde orientereren noe hun aldri har klart tidligere; NM-medalje som senior. Den kom i sprintstafetten.
Les mer om:

På denne skolen trenger nesten ingen elever spesialundervisning lenger

For fire år siden måtte én av fem elever ved Halsen ungdomsskole tas ut av klassen. Så tok skolen grep. I dag får nesten ingen spesialundervisning utenfor klasserommet.
Les mer om: