Nyheter om Halsen


Yungasveien i Bolivia: – Det var et mirakel at jeg overlevde

Hvis du er på utkikk etter sykkeltur der du kjører med hjertet i halsen og nervene i helspenn, så er Yungasveien mellom La Cumbre og Yolosa i Bolivia strekningen for deg.
Les mer om:

Nå holdt det: Kaster ut klubbens dyreste spiller og tar regningen

Gianelli Imbula ble hentet til Stoke fra Porto, januar 2016. Da var det stormende jubel og litt hjertet i halsen, etter å signert kontrakt med klubbenhistoriens dyreste spiller. Debuten kom allerede på begynnelsen av februar, første scoring allerede etter to uker. Sesongen endte med at Imbula fikk mye ros for sin innsats som bidro til at Stoke kunne ta en sterk 9. plass i Premier Leage (bare én plass bak Liverpool!) Les: Var enige med Real Madrid om Bale-overgang Så gikk det meste galt.

– Skjønner at han sitter med hjertet i halsen

(LSK – Bodø/Glimt 1-4). Geir Bakke ønsker at Sheriff Sinyan blir mer brutal «når det brenner på dass». Midtstopperen selv er sikker på at han bare vil fortsette å vokse med tilliten.

Sikkerhetsekspert slår alarm om Lillestrøm stasjon

Sigurd Heier fra Lillestrøm er avdelingsdirektør i Direktoratet for sikkerhet og beredskap og daglig bruker av Lillestrøm stasjon. – Jeg har hjertet i halsen nesten daglig, sier han om sine opplevelser på perrongen.
Les mer om:

- Ikke gå ned der. Å herregud! Nei, nei, nei, nei, nei!

Mari-Christin Eriksen fikk hjertet i halsen da hun så elgen tråkke rundt oppå taket.
Les mer om:

VM-arenaen alle frykter: – Det kjennes ut som om man har en strikk rundt halsen

ANTERSELVA (NRK): Denne uka starter VM i skiskyting. Ingen stadion har gitt så mange utøvere like vonde opplevelser.
Les mer om:

Tobias forteller om dramaet: - Ble overfalt, ranet og rispet i ansiktet med kniv i Midtbyen(pluss)

NTNU-studenten Tobias Borthen forteller at han fikk en kniv rettet mot halsen da han ble ranet i Midtbyen i Trondheim i fjor høst.
Les mer om:

Tobias forteller om dramaet: - Jeg var redd det var mitt siste øyeblikk(pluss)

NTNU-studenten Tobias Borthen forteller at han fikk en kniv rettet mot halsen da han ble ranet i Midtbyen i Trondheim i fjor høst.
Les mer om:

Fredrikstad-mann dømt for brutal mishandling av to (!) samboere: Slo henne med en vannkoker, surret ledning rundt halsen hennes og truet med å begrave henne i hagen

Fredrikstad-mannen i 50-årene nektet for å slått, sparket og truet sine to tidligere samboere, men ble ikke hørt retten. Nå er han dømt til elleve måneders fengsel for det retten anser som mishandling over tid.
Les mer om:

-Ser ut som ei slagmark

-Det kom et vanvittig brak, og dermed forsvant taket på det gamle grisefjøset, og like etter løsna flere takplater på låven. Heldigvis var ingen ute på tunet, sier Solvor Mowinckel Småkasin med gråten i halsen.
Les mer om:

– Jeg ser på det med hjertet i halsen og klump i magen

De er ikke mange, men de setter eget og andre liv i fare i alpinbakken.
Les mer om:

Google sendte private videoer til fremmede

Denne e-posten kan gi klump i halsen.
Les mer om:

Vurderer å sette opp bom: – Mange kjører fort og naboene har hjertet i halsen

Kommunen vurderer nye tiltak for å få slutt på ulovlig bilkjøring.
Les mer om:

Reidar er bekymret for at det kan skje en alvorlig ulykke her: – Mange foreldre går med hjertet i halsen

Reidar Gotteberg (MDG) mener det bør iverksettes tiltak for å øke trafikksikkerheten ved lyskryssene på Teie torv og Teiehøyden.
Les mer om:

Postpunk-ikon Andy Gill er død

Det bekreftet bandet på sosiale medier i går kveld norsk tid. «Det er vanskelig for å skrive dette, men vår kjære venn og store leder døde i dag. Andys siste turné i november var slik han ville takke for seg på; med en Stratocaster rundt halsen og øredøvende feedback», skriver blant annet bandkollegaene Thomas McNeice, John Sterry og Tobias Humble via en melding på Twitter. Leeds-bandet Gang of Four eksisterte fra 1977 til 1984, og deretter har de dukket opp flere ganger, hele tiden ledet av gitarist Andy Gill. Andy Gill.
Les mer om:

Tiltale: Kvinne ble festet til veggen med kjetting og voldtatt

Med en metallkjetting surret rundt halsen skal kvinnen ha blitt voldtatt i åtte timer mens hun var naglet fast til en vegg.
Les mer om:

Ga meg klump i halsen

«Little Women» er en morsom og rørende filmatisering av den klassiske romanen, selv om kjærlighetshistoriene kunne vært bedre ivaretatt.
Les mer om:

Utlover dusør for å redde denne krokodillen

Myndigheter i Indonesia ber omverdenen om hjelp til følgende oppgave: Å hjelpe en krokodille som i over tre år har hatt et motorsykkeldekk rundt halsen.
Les mer om:

Godt stell gir godt sauekjøt

Temadagen Suldal sau og geit har invitert til på Træ Gården i Sandsbygda, er fullteikna. Det er eit tettpakka program, men også rigga plass til det sosiale med middag på kvelden, der sjølvsagt sau og lam er på menyen. Godt liv Slaktar og forsandbu Stian Espedal er medarrangør og kurshaldar. Norturaslaktaren er godt kjent blant suldalsbøndene. Han er klar på at dyrevelferd skal vera i hovudsetet i heile sauen sitt liv.

Med klump i halsen forlater Beate klubben hun elsker etter over 20 år: – Det er veldig tungt

Fløya-uroen har krevd nok et «offer». Beate Ytreberg (55) tar samme vei ut som de sju A-spillerne som ga seg tirsdag.
Les mer om:

Trusler, politianmeldelse, legevaktbesøk og ungdomsgjeng på tribunen. Oppvasken etter guttekampen har vart i to måneder

Lenge etter at dommeren hadde blåst av fortsatte den ampre kampen mellom Halsen og Teies guttelag. Trusler på sosiale medier endte med at en Teie-spiller leverte inn en politianmeldelse.
Les mer om:

Forskere gjenskaper stemmen til en 3000 år gammel mumie

Etter å ha scannet mumien av den egyptiske presten Nesyamun 3D-printet de en modell av munnhulen og halsen hans.
Les mer om:

Reagerer på ny Olin-film: – I går stakk jeg fingrene i halsen for første gang på lenge

Jeg har en spiseforstyrrelse, og inntil filmplakaten til filmen «Selvportrett» inntok bybildet hadde jeg kontroll på den.
Les mer om:

Ytring: Jeg stakk fingeren i halsen igjen

Jeg har en spiseforstyrrelse, og inntil filmplakaten til filmen «Selvportrett» inntok bybildet hadde jeg kontroll på den.
Les mer om:

Mennene som bløffet tyskerne

Soldatene som marsjerer langs det hvite stakittgjerdet later som ingen ting. Trolig hadde de alle hjertet i halsen. De ble de første til å løsne skudd mot fienden under okkupasjonen av Norge i nord.
Les mer om: