Nyheter om Jonsson


FFKs G14-planer er en innrømmelse av at samarbeidsprosjektet ikke fungerer

Joacim Jonsson mener FFKs planer om et G14-lag kan være bra, men mener samtidig at det setter store krav til FFK. Prosessen bak avgjørelsen står derimot til styrk, mener Jonsson som mener klubben gambler med omdømmet. Her er denne ukens Fotballbloggen.
Les mer om:

Fotballbloggen slakter FFKs spillerlogistikk: – Jeg har ikke opplevd en klubb som så til de grader neglisjerer det viktigste punktet i fotballen

Er det slik at FFK mener at spillerlogistikken prioriteres nok per dags dato, må jeg dessverre si at de som driver med det, ikke er dyktige nok. Det skriver Joacim Jonsson i ukens fotballblogg.
Les mer om:

– Vi er for slepphendte(pluss)

Enhetsleder Halfdan Jonsson erkjenner at kommunen ikke har gjort jobben sin, men anmoder om å se framover.
Les mer om:

Bandt renten før rentemøtet: – Dette gjør vi for sikkerheten

Peter Johannes (31) og Karoline Korsvold Jonsson (30) venter barn og valgte derfor å binde renten på boliglånet. De er ikke alene, men BI-lektor Dag Jørgen Hveem vil generelt fraråde rentebinding.
Les mer om:

Kom fra PostNord til toppen av Eliteserien: «Har lyst å være med videre»

Ranheim har imponert alle etter opprykket til Eliteserien, det er bare å se i øyene at Trondheim nå har to toppklubber, mens Oslo har en. – Amatørklubbens oppskrift er en «sakte» profesjonalisering hvor stabile inntekter kommer først og spillerlønninger kommer senere. Det må være en av vinterens beste signeringer Les på F7: Øl-gigant fjerner plasten rundt ølboksene Det eneste som er rart ved at Eirik Valla Dønnem er Ranheim spiller er at ikke noen hentet han opp fra Byåsen og PostNord ligaen tidligere.

Fotballbloggen: «FFK har en rød tråd»

– Valgene av spillertyper som har blitt tatt opp av Per-Mathias Høgmo er også meget interessant. Det gir en klar pekepinn hvordan trenere i klubbens ungdomsavdelingen bør tenke, skiver Joacim Jonsson i denne Fotballbloggen.
Les mer om:

Breddeklubbene svarer Jonsson: – Serieomleggingen vanskeliggjør sammenligning

– Klubbene må skape sitt eget fundament, og da blir det for enkelt å tro at alt ordner seg dersom FFK rykker opp, sier Selbak-trener om kritikken fra Joacim Jonsson.
Les mer om:

Fotballbloggen: – Fotballen i Fredrikstad har aldri vært på et svakere nivå

FBs fotballblogger Joacim Jonsson tar i denne ukens fotballblogg pulsen på lokalfotballen i Fredrikstad, og forklarer hva han mener må til dersom den skal heve seg.
Les mer om:

Selger en av sine beste og henter tilbake en tidligere kaptein

Etter halvspilt sesong ligger Viking og Mjøndalen begge helt øverst i OBOS-Ligaen. Mjøndalen ligger på fjerdeplass to poeng bak Viking som har 28 poeng.   Han vært meget god Ylldren Ibrahimaj rykker opp to poeng på tabellen og forlater Mjøndalen til fordel for førstedivisjonsrival Viking. Omtrent samtidig forteller klubben de har hentet tilbake Joachim Olsen Solberg som har spilt for Sandefjord det siste halvannet år. Les: Har allerede levert åtte år og 275 kamper tilbake og klar for opprykkskamp Men selger samtidig Ylldren Ibrahimaj til Viking.

Joacim Jonsson triller terning på FFK

FBs fotballblogger Joacim Jonsson vurderer FFK-spillernes prestasjoner så langt denne sesongen.
Les mer om:

– Uten opprykk må klubben nedprioritere ungdomsvirksomheten

FBs fotballblogger Joacim Jonsson skriver i denne ukens Fotballblogg om kultur – og viktigheten av den.
Les mer om:

En av disse fem spiller bør FFK hente i sommer

I dagens Fotballblogg tar Joacim Jonsson for seg hvilke spillere FFK bør vurdere i dette overgangsvinduet.
Les mer om:

Fotballbloggen: – Tomas tenker et steg foran de fleste

-"Man vet hva man får av Thomas Lopez Borgersen. Kanskje var det en fremtidig FFK-kaptein som debuterte fra start". Det skriver Joacim Jonsson i denne ukens Fotballblogg.
Les mer om:

– Dere er mine hverdagshelter. Takk for alt dere gjør!

Joacim Jonsson hyller trenerne i barnefotballen i denne ukens Fotballblogg.
Les mer om:

Tror ikke Jenssen blir solgt: – Det er nesten ikke marked for keepere

Årets FFK-snakkis og ener på banen har vært Håvar Jenssen (22). Det garanterer Joacim Jonsson at andre klubber legger merke til. Men: – Jeg tror ikke han blir solgt, sier FBs fotballekspert.
Les mer om:

Jonsson: – Kommer det et Rekdal-bud, så selg!

Fotballekspert Joacim Jonsson besøker Fotballmagasinets podkast for å snakke om sesongen så langt og om forventningene til helgens toppkamp mot Raufoss. Han er ikke i tvil om FFK bør selge talentene Rekdal og Farah dersom det kommer bud.
Les mer om:

Fotballbloggen: – FFK har et større problem enn en ny spiss

«Jeg hører allerede på «byen» hvordan det ropes høyt på en ny spiss til sommeren. Ja, det er riktig, FFK trenger en ny spiss, men problemet er mye dypere enn det.» Det skriver Joacim Jonsson i denne ukens Fotballblogg.
Les mer om:

Bohinen langet ut mot ekspert - før han ledet AaFK til sterk seier

Få timer før start langet Lars Bohinen ut mot Joacim Jonsson på ny og kalte svenskens oppførsel for pinlig. Dernest ledet han AaFK til en sterk bortetriumf.
Les mer om:

Her er summene FFK kan sitte igjen med for Farah og Rekdal

Det finnes kun én ting som bør bekymre daglig leder Joacim Heier: Kontraktssituasjonen til Thomas Rekdal og Anas Farah. Det skriver Joacim Jonsson i denne ukens Fotballblogg.
Les mer om:

Fotballbloggen: Kun èn spiller på Moss ville tatt en plass på årets FFK-lag

- Økonomi og fotballkultur er ekstremt viktig for å kunne etablere seg på toppnivå i 2018. Det er noe FFK har og MFK savner, skriver Joacim Jonsson i Fotballbloggen.
Les mer om:

Jon og Elias er klare for sprint-distansen i EM

Orienteringssløperne Jon Aukrust Osmoen og Elias Jonsson fra Nydalens SK skal representere Norge i EM i orientering i Sveits i mai.
Les mer om:

Jonsson vurderer: Slik blir topp og bunn i FFKs avdeling

Joacim Jonsson går gjennom FFKs motstandere i denne ukens fotballblogg.
Les mer om:

Har alltid drømt om å spille for Rosenborg – Panikkjøp?

Fotballekspert Joacim Jonsson skjønner lite av Rosenborgs valg om å hente Rafik Zekhnini og Even Hovland. Han tror trønderne har fått panikk etter en tung sesongstart. Det er ikke normalt for Rosenborg som er Norges beste fotballklubb å bare hente to poeng på de første tre kampene.

Dette er Høgmos aller vanskeligste valg

Joacim Jonsson om den tøffe konkurransen i FFK.
Les mer om: