Nyheter om Jonsson


VIF-sjef på intern jakt etter Trøim-avsløring: – Skal røykes ut

Vålerenga-sportssjef Joacim Jonsson (48) er forbannet etter at innholdet i et møte mellom klubbeier Tor Olav Trøim (59) og spillergruppen ble lekket til media.
Les mer om:

Torgeir Børven ble for dyr

Vålerenga som virkelig sliter i årets Eliteserie har prøvd å hente tilbake Gaziantep-spiss Torgeir Børven, men som sportssjef Joacim Jonsson til Dagbladet det blir ingen retur. «Det går på kontrakten hans og økonomi. Vi har en grense vi også, og vi går ikke over den. Sånn situasjonen er nå, er det uaktuelt for oss. Da må de i så fall komme tilbake til oss. Vi kommer ikke tilbake til dem» Oslo klubben hadde virkelig trengt en som vet hvor målet står, denne sesongen har vært et trist skue.

– Børven for dyr for Vålerenga

Vålerenga har prøvd å sikre seg Gaziantep-spiss Torgeir Børven, men det blir ingen retur til gamleklubben, opplyser sportssjef Joacim Jonsson til Dagbladet. – Det går på kontrakten hans og økonomi. Vi har en grense vi også, og vi går ikke over den. Sånn situasjonen er nå, er det uaktuelt for oss. Da må de i så fall komme tilbake til oss. Vi kommer ikke tilbake til dem, sier han til avisen. 30 år gamle Børven er under kontrakt med tyrkiske Gaziantep fram til neste sommer. Han spilte for Oslo-klubben tilbake i 2012- og 2013-sesongen. I 2019 ble han toppscorer i Eliteserien med 21 mål.

Orientering: Pallplass til NTNUI i Jukola-stafetten

Elias Jonsson løp NTNUI inn til tredjeplass i verdens største klubbstafett i orientering, Jukola-stafetten, søndag. Det norske laget var til slutt slått av bare svenske Stora Tuna og Ravinen. Stora Tuna vant i overlegen stil, mens det skilte 13 sekunder mellom Ravinen og NTNUI i kampen om annenplassen. Samtidig holdt Elias Jonsson unna for den svenske klubben Linné, som kun var fire sekunder bak i mål. Linné vant nylig Tiomila. – Dette er helt fantastisk.
Les mer om:

Jonsson med krass kritikk mot NFF: - Et kjempeproblem i norsk fotball

Profilen mener det må gjøres raske endringer.
Les mer om:

Her er Jonssons «svorske» drømmelag - norsk dominans

Vålerengas svenske sportssjef Joacim Jonsson har plukket ut et drømmelag av tilgjengelige norske og svenske spillere. Tidligere landslagsassistent Per Joar Hansen advarer mot å bli historieløse.

Fagermo smadret av Rosenborg: – Bør begynne å se på andre kandidater

Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga fortsatte tapsrekken etter 0–4 hjemme mot Rosenborg. Etter kampen freder sportssjef Joachim Jonsson Vålerenga-treneren.

Fagermo smadret av Rosenborg: – Bør begynne å se på andre kandidater

Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga fortsatte tapsrekken etter 0–4 hjemme mot Rosenborg. Etter kampen freder sportssjef Joachim Jonsson Vålerenga-treneren.

Fagermo smadret av Rosenborg: – Bør begynne å se på andre kandidater

Dag-Eilev Fagermo og Vålerenga fortsatte tapsrekken etter 0–4 hjemme mot Rosenborg. Etter kampen freder sportssjef Joachim Jonsson Vålerenga-treneren.

Kaller VIF-sjefen urealistisk: – Det er science fiction

Joacim Jonsson var overbevist om at Vålerenga skulle styre kampen mot serieleder Lillestrøm sist. Det får TV 2s fotballekspert til å reagere. Nå venter ny skjebnekamp for Oslo-klubben.

Fagermo frykter ikke sparken: – Totalt historieløst

Dag-Eilev Fagermo mener Vålerenga må tenke langsiktig. Sportssjef Joacim Jonsson er klar på at Fagermos stilling ikke er tema. I stedet lover Jonsson nye spillere til sommeren.
Les mer om:

Trykket øker mot Fagermo: – Da er de historieløse

LILLESTRØM (VG) (Lillestrøm - Vålerenga 2–0) Dag-Eilev Fagermo får hard kritikk for uttalelser etter det ydmykende tapet for erkerival Lillestrøm – og sier at å sparke ham ville vært «historieløst». Sportssjef Joacim Jonsson mener Fagermo skal vinne titler i Vålerenga.

Åpenhjertig Joacim Jonsson: Føler på et svik overfor barna

Joacim Jonsson (48) mener han mislykkes om ikke Vålerenga blir best i Norge.

Brann gikk på ny hjemmesmell

Brann ledet lenge mot Sogndal, men måtte ta til takke med ett poeng. Vegard Leikvoll Moberg ordnet 1-0, men Jonatan Jonsson utlignet til 1-1 etter at Brann ble redusert til ti mann

Jonsson slaktet norske sportssjefer. Nå sitter han i samme stol: – Vi skal bygge en toppklubb

1. april tiltrådte Joacim Jonsson (47) jobben han omtaler som den mest spennende i Fotball-Norge. Dette sier svensken etter et par uker som sportssjef i Vålerenga.
Les mer om:

Skredobservatør Patrik unnslapp storskred på samme plass i fjor: - Aldri før gått et så stort skred her

Den erfarne skikjøreren, NVE-observatøren og turistbedrift-eieren Patrik Jonsson var selv involvert i en skredulykke i Beretlia i Lyngen i fjor. Skredet tok livet av en hund og halvveis begravde en skikjører.
Les mer om:

– Man kan si mye om meg, men feig er jeg ikke

Fra omstridt TV-ekspert til toppjobb i Vålerenga. I dette intervjuet forteller Joacim Jonsson om drapstruslene, nedturen i Fredrikstad og den store drømmen for Vålerenga.

Slik overbeviste han Fagermo

Tirsdag ble Joacim Jonsson (47) introdusert som ny sportssjef i Vålerenga. Den profilerte svensken er klar på alt han nå foretar seg blir fulgt nøye med på.
Les mer om:

FBs podkastpanel er oppgitt: – Hvordan i alle dager klarte du å snakke deg til den jobben?

Fredriksstad Blads fotballpodkast sesongåpner med nyheten om at podkastmedlem Joacim Jonsson har fått ny toppjobb i Vålerenga. Det får flere til å riste på hodet.
Les mer om:

Jonsson spår Fagermo-møter med høy temperatur

Tidligere Discovery-ekspert Joachim Jonsson ble tirsdag presentert som Vålerengas nye sportssjef. Der fikk han blant annet spørsmål om hvordan det blir å jobbe med Dag-Eilev Fagermo, som han ofte har kritisert i sin rolle som ekspert. – Vi har vært uenig mange ganger. Det har vært masse frem og tilbake i mediene. Men det er høyt under taket, og det er ingen prestisje. Jeg opplever altfor ofte at man skal gå rundt å stryke hverandre på ryggen. Er det noe som driver utvikling og man blir bedre av, så er det uenighet.
Les mer om:

Sportssjef Jonsson har sablet ned nye kolleger: – Mange vil elske å se meg mislykkes

VALLE (VG) TV-profilen Joacim Jonsson er Vålerengas nye sportssjef – og måtte svare på spørsmål om en voldsom tirade mot sine nye kolleger for to år siden.
Les mer om:

Joacim Jonsson er ny sportslig leder i Vålerenga

Joacim Jonsson (47) er Vålerengas nye sportssjef. Det bekrefter klubben på sitt nettsted.
Les mer om:

Jonsson er ny sportslig leder i Vålerenga

Joacim Jonsson er Vålerengas nye sportssjef. Det bekrefter klubben på sitt nettsted. – Dette er den mest spennende jobben man kan ha i Fotball-Norge. Jeg er utrolig stolt og ikke minst takknemlig for den tilliten Vålerenga viser meg. Jeg gleder meg enormt til å komme i gang, sier Jonsson til VIFs nettsted. VG opplyste mandag at Jonsson var aktuell for jobben.

Jonsson til Vålerenga

Joacim Jonsson (47) er Vålerengas nye sportssjef. Det bekrefter klubben på sitt nettsted. Mer på TV2.no.
Les mer om:

Aktuell for toppjobb i Vålerenga

Joacim Jonsson (47) skal være en het kandidat til den ledige sportssjef-jobben i Vålerenga.
Les mer om:

Mest lest siste uke