Nyheter om Halle


– Tror mange eldre vil sette stor pris på dette(pluss)

Halle Fossbakk tror at svært mange eldre vil sette stor pris på at et apotek snart vil være på plass i Coop Extra-butikken på Andselv.
Les mer om:

– Det var som lyden av et tog(pluss)

Rundt om i Lavangen er folk i gang med å rydde etter stormen Frank før helga. Halle Fossbakk er glad det ikke gikk liv og naboen Ole Jacob Olsen beskriver stormen som å lyden av et tog. I Krambuvika er solide takstoler knekt av.
Les mer om:

Her ser Halle på restene av garasjen. Kvelden før sto den 40 meter lenger bort

«Frank» var på besøk i Lavangen natt til fredag.
Les mer om:

Søker ny spissmakker til Michail Antonio

Premier League-klubben West Ham med David Moyes ved roret legger ikke skjul på mangelen på et nytt navn for spissposten. I kveld når West Ham tar imot West Bromwich er de sparsomt bemannet i angrepet. Michail Antonio er for tiden den eneste frontfiguren i West Ham-troppen etter at Sebastien Haller forlot The Hammers og byttet til Ajax (22,5 millioner euro) tidligere denne måneden. Haller var i sin tid West Hams dyreste kjøp (50 millioner euro sommeren 2019) og til tross for at kjøpet til Ajax var halle prisen var det mer enn noen nederlandsk klubb har brukt på en spiller.

Tidligere landslagsspiller saksøkt på grunn av disse eneboligene i Nordstrand bydel. Nå må han betale

– Retten har her forsøkt å komme frem til et balansert resultat, noe Gunnar Halle har respekt for, sier LSK-profilens advokat.
Les mer om:

Tidligere landslagsspiller og LSK-profil saksøkt på grunn av disse eneboligene. Nå må han betale

– Retten har her forsøkt å komme frem til et balansert resultat, noe Gunnar Halle har respekt for, sier LSK-profilens advokat.
Les mer om:

Elliot Page står frem som transkjønnet

Elliot Page forteller sin historie. I et åpent brev skriver den Oscar-nominerte skuespilleren at han er transkjønnet. Juno-stjernen, som ble verdenskjent under navnet Ellen Page, føler seg heldig som har kommet til et punkt i livet sitt hvor han kan fortelle dette. Les det vakre brevet til Elliot nedenfor. «Jeg er overveldet av takknemlighet for de utrolige menneskene som har støttet meg på denne reisen», skriver 33-åringen. Elliot ber om tålmodighet fremover og uttrykker bekymring. «Gleden min er ekte, men den er også sårbar», fortsetter han. «Jeg er også redd.
Les mer om:

Grammy 2020: Her er de nominerte

OPPDATERT: Ikke uventet er The Weeknd forbanna på Grammy-ledelsen. Han skriver at de «forblir korrupte» og at de må bli åpne om hvordan de jobber med musikkbransjen når det kommer til prisene. Abel fikk null nominasjoner, noe de fleste ser på som et absurd ran. Les den opprinnelige Grammy-saken nedenfor. The Grammys remain corrupt.

People’s Choice Awards: Ellen elsker sine ansatte, Demi Lovato spøker om bruddet

Ellen DeGeneres: Er hun fremdeles slem? Eller var hun aldri det? Under søndagens 46. utgave av People’s Choice Awards holdt hun en koselig takketale til sine ansatte. Tidligere i livets år 2020 ble The Ellen DeGeneres Show utsatt for en intern gransking Etterforskingen kommer i kjølevannet av en rekke klager fra personer som jobber for Ellen DeGeneres’ TV-produksjon. Du kan lese om «fryktkulturen» som spøker i gangene hos Warner Bros.

Slik tror de at det kan blir mer batteridreven båtidyll

Under Vestmarkonferansen på Kragerø Resort mandag kveld, møtte Arendals havnefogd Rune Hvass, stortingsrepresentant Lene Westgaard Halle (H) og Naturvernforbundets seniorrådgiver og marinbiolog Per-Erik Schulze til diskusjon på scenen, hvor temaet var overgangen til batteridrevne båter med nullutslipp. 
Les mer om:

Gunnar Halle saksøkt: – Det er usedvanlig dårlig fundert

Gunnar Halle er saksøkt og må møte i retten etter en tvist om overskudd i forbindelse med boligbygging. Halle og hans advokat avviser kravet.
Les mer om:

Nomadland med Frances McDormand er en soleklar Oscar-favoritt

Nomadland bør man glede seg til. Ikke bare gir de fleste anmeldere fra festivalene filmen to store tomler opp. Under årets – selvfølgelig digitale – Toronto International Film Festival, som avsluttet i går, vant Nomadland publikumsprisen People’s Choice Award. Noe som ofte er en stor pekepinn når det kommer til Academy Awards. Det er i alle fall mange filmer som har gått fra TIFF- til Oscar-seier. Som for eksempel The King’s Speech, Silver Linings Playbook, 12 Years A Slave, Room La La Land og Three Billboards Outside Ebbing, Missouri. Nomadland er basert på non-fiction-boken Nomadland: Surviv

Zendaya og John David Washington i Netflix’ Malcolm & Marie fra Euphoria-skaperen

Zendaya som kjæresten til John David Washington – filmet i karantene. Netflix bekrefter at de har sikret seg filmen Malcolm & Marie med stjerneparet. John David Washington spiller en filmskaper, mens Zendaya Maree Stoermer Coleman har rollen som kjæresten. Når de kommer hjem etter en filmpremiere, begynner de å snakke om sin fortid – før diskusjonen tar en uventet vri som tester deres forhold. Vi kan takke COVID-19 for filmen. I sommer ble shooten til Euphoria sesong 2 avbrutt av pandemien, og Zendayas usedvanlig trange timeplan ble brått åpen. Hun spurte derfor Sam Levinson om han kunne skriv

Willow Smith flytter hjemmefra, har kjøpt seg hus

Willow Smith har fått seg sitt eget hjem. Det har kanskje ikke vært så lett å bo med mor og far etter oppvasken dem i mellom i full offentlighet. Nå reiser Willow i alle fall fra Jada Pinkett Smith og Will Smith. 19-åringen har kjøpt seg sitt eget hus i Malibu utenfor Los Angeles. Ifølge prospektet til Realtor får tenåringen 277 kvm å boltre seg på – noen meter fra havet og med solid utsikt. Huset, som kostet henne – kanskje med litt hjelp fra mor og far – 28 millioner kroner, er bygget i 2011. Det har fire soverom og fire bad, med solenergipanel og nesten 1,5 mål tomt (1500 kvadratmeter). (In

MTVs VMA 2020 var rare greier

Satt du oppe og så VMA i natt? Da er du trolig blodfan av BTS eller Lady Gaga. Eller bare veldig glad i populærkultur. Prisutdelingen pleide å være en stor begivenhet, men i år var det tydelig at MTV-showet har mistet sin posisjon. Og det var ikke bare litt stusselig på grunn av COVID-19. Med årene har seertallene rast, og det er langt mellom skandalene eller de store snakkisene. I 2010 slo VMA rekord med 11,4 millioner seere. Året etter var tallet 12,4 millioner. Etter det har det bare gått nedover.

Jostein får ikke bruke hytta – vil saksøke staten

Flere tusen hytteeiere med hytte i Sverige raser over karantenekravet. Jostein Halle og flere andre varsler søksmål mot staten. – Vi føler myndighetene håner oss, sier han.
Les mer om:

Beyoncé deler videoen til Brown Skin Girl feat. Blue Ivy, SAINt JHN & WizKid

Beyoncé feirer alle nyanser av brun hud. Nå har Queen B lagt ut musikkvideoen til «Brown Skin Girl» feat. Blue Ivy, SAINt JHN, & Wizkid. Se den smellvakre snutten Beyoncé nedenfor. (Instagram/beyonce) Utenom datteren har hun med sin Destiny’s Child-«søster», Kelly Rowland, supermodell-O.G. Naomi Campbell og den kenyansk-meksikanske Oscar-vinnende skuespilleren Lupita Nyong’o (12 Years a Slave, Black Panther, Us). – Vi ville at alle karakterer skulle bli filmet i kongelig lys.

Det lønte seg for Fredrik Aursnes «å vente på noe bedre»

Til tross for at Molde tufser om dagen og, hvis ikke de skjerper seg kraftig kan komme til å gi fra seg sølvet i årets Eliteserie peker verdien til Fredrik Aursnes rett i opp. Daily Mail melder at Aursnes som de fleste eksperter i Norge mener er på vei til Toulouse i Ligue 2 skal være av stor interesse for Leeds.

Hytteeiere om nye reiseregler til Sverige: – Vi blir ikke lyttet til

Norske eiere av fritidsboliger i Sverige fortviler over at nesten alle regionene i landet har blitt markert som «røde». Jostein Halle (64) ønsker et unntak for dem som kun ønsker å oppholde seg på hytta.
Les mer om:

Alicia Keys lager dokumentar om seks ikoniske svarte stjerner

Og i den prosessen forandret de både seg selv – og publikum, ifølge Deadlines omtale. De seks er sangerne Nina Simone, Lena Horne og Abbey Lincoln og skuespillerne Diahann Carroll, Cicely Tyson og Pam Grier, som ifølge Alicia Keys var «sterke, uredde kvinner som stod opp mot rasisme, sexisme, utfrysning og trakasserier». Langdokumentaren, som Keys lager for kanalen PBS, tar i bruk både tidligere intervjuer og opptak av dem, såvel som å snakke med personer som i sin tur er blitt inspirert av dem – blant andre Halle Berry, Samuel L Jackson og Alicia Keys selv.
Les mer om:

Her stanset nynazistens kuler – klarte ikke å skyte seg inn i synagogen

HALLE (NRK): Nynazisten Stephan Baillet (28) pepret denne lille inngangsdøren med kuler. Angrepet mot synagogen ble en vekker for mange i Tyskland, denne uken startet rettssaken.
Les mer om:

Gamle norske Leeds-helter hyller Bielsa: – Vil bli husket for alltid

Eirik Bakke og Gunnar Halle var med forrige gang Leeds spilte i Premier League. De er imponert over snuoperasjonen i klubben og håper «The Whites» klarer å klore seg fast på øverste nivå.
Les mer om:

X-Men fyller 20 år – her er 20 fakta

X-Men har bursdag. Det klassiske Marvel-verket, som var forut for sin tid, fyller 20 år i dag. En bekmørk skygge over jubileet – og alle hans filmer – er at regissør Bryan Singer (Bohemian Rhapsody) er anklaget for overgrep mot mindreårige gutter. Han ble derfor fjernet fra produksjonen av fjorårets X-Men: Dark Phoenix. Etterforskning pågår.

Javicia Leslie tar over rollen som Batwoman fra Ruby Rose

Javicia Leslie blir nye Batwoman. Ruby Rose trakk seg brått som DC Comics-karakteren kort tid før sesong 2 av serien skulle begynne produksjonen. Hennes erstatter er begeistret over å få ta over. – Jeg er ekstremt stolt av å bli den første svarte skuespilleren til å spille den ikoniske rollen som Batwoman, sier Javicia Leslie i en pressemelding fra The CW. – Som en biseksuel kvinne er det en ære å få bli med i denne banebrytende serien som har vært så viktig for LHBTQ+-miljøet. 33-åringen skal spille karakteren Ryan Wilder, som blir nye Batwoman etter Rubys karakter Kate Kane. Ruby Rose på Syd