Nyheter om Halle


Mariken og Guro vil film-servere deg livet med spebarn

En slippfest hos magasinet KULT fikk filmskaperne Mariken Halle og Guro Bruusgaard til å legge førpremieren sin til nettopp Tønsberg.
Les mer om:

Karoline og Lene vil fjerne moms på elektriske fritidsbåter – båtforhandler Pål mener det er feil fokus

Karoline Aarvold (H) og Lene Camilla Westgaard Halle (H) mener det bør fjernes moms på elbåter som ferdes i fjorden.
Les mer om:

«Behind the scenes» på «Ko betyr det egentle å væra frå Valdres?»

Heidi Bragerhaug måtte sjøl være testløper før sekvensen med Edel Halle skulle spilles inn. Videre ser man innspilling av rakfiskservering med Astrid Hovi på Sørre Hemsing. Også Jarle Jevne fra Vang blir filma av filmfotograf Bård Gundersen.
Les mer om:

Så mye koster det å få god langrennsteknikk

Du må punge ut for å få langrennstips fra veteraner i sporet som Siri Halle og Anette Bøe, viser en prissjekk Dine Penger har gjort.  Birken-sjef mener at de fleste kommer langt med lavpriskurs hos det lokale idrettslaget.
Les mer om:

Magnus bor alene i 13 rom: – Naboer har fortalt om ting de har sett og hørt

Da Magnus Halle som godt voksen kvittet seg med nesten alt jordisk gods for å bli noe helt annet i livet, ante han ikke at han en dag skulle flytte inn i et 400 kvadratmeter stort tømmerhus.
Les mer om:

Magnus bor alene i 13 rom: – Naboer har fortalt om ting de har sett og hørt

Da Magnus Halle som godt voksen kvittet seg med nesten alt jordisk gods for å bli noe helt annet i livet, ante han ikke at han en dag skulle flytte inn i et 400 kvadratmeter stort tømmerhus.
Les mer om:

LESARBREV: Skam dere Suldalsposten!

Lørdag 23. og søndag 24. november arrangerte Suldal Kulturskule og Songarlaget en konsert i henholdsvis Suldal og Sauda kyrkjer. Det ble da framført Requiem (dødsmesse) av Gabriel Fauré. Dette er et stort og berømt klassisk verk for solister, kor og orkester. Initiativtaker for dette var dirigenten for Songarlaget, Einar Halle, som er cellist og distriktsmusiker. Solister var kjente klassiske sangere; Amelie Aldner, mezzosopran, og Halvor Festervold Melien,, baryton.

Få med deg Faurés Requiem i Suldal kyrkje

Denne kvelden framfører Suldal kulturskule, med Songarlaget og distriktsmusikarar samt profesjonelle solistar og musikarar, Gabriel Faurés Requiem. Verdas vakraste Dette er det mest kjende verket til den franske komponisten og organisten Fauré, og blir av mange kalla verdas vakraste dødsmesse. Requiemet består av sju satsar og er ein stor klassikar innan korlitteraturen. Mezzosopran Amelie Aldner og baryton Halvor Festervoll Melien er solistar.

Distriktsmusikarane legg ut på barokkturné

Distriktsmusikar Jan Gunnar Sæbø fatta interesse for cembaloet i Sand kyrkje. Slikt kan det fort bli turné av. Suldal rundt Allereie i kveld, tysdag, spelar musikarane i Marvik kapell. Dei neste dagane skal dei spela i kyrkjene i Suldalsosen, Sand, Erfjord og Jelsa, i tillegg til Energihotellet på Nesflaten. – Cembaloet er jo ein replika av barokkens dominerande klaverinstrument. Etter mange timars arbeid på instrumentet, er det nå til å spela på.

Zoe Kravitz skal spille Catwoman i The Batman

Mjau! Bra valg? I kveld ble det bekreftet at Zoë Kravitz har fått rollen som Catwoman i kommende The Batman. Dette skriver Variety. 30-åringen er aktuell i HBO-serien Big Little Lies. DC Comics-blockbusteren, regissert av Matt Reeves, starter innspillingen rett før eller rett etter jul. Zoë Kravitz sok Bonnie Carlson i Big Little Lies (HBO) Premieren er satt til juni 2021. 17.

Fem personer fulgte Halle-skytingen live på video. Ingen skal ha meldt fra.

Den høyreekstreme 27-åringen som har tilstått å ha stått bak drapene i Halle, hadde direkte video-overføring i 36 minutter. Fem personer fulgte det som skjedde, live på Twitch.
Les mer om:

Halle-angriper erkjenner høyreekstremt motiv

27-åringen som angrep en synagoge i Halle, og som drepte to mennesker da han ikke lyktes, erkjenner å ha høyreekstreme og antisemittiske holdninger.
Les mer om:

Advarer mot økt hatkriminalitet

Tyske myndigheter kritiseres av jødiske ledere etter angrepet mot en synagoge i Halle onsdag. Trusselen fra antisemitter og høyreekstreme er veldig høy, erkjenner nå Tysklands innenriksminister.
Les mer om:

Gjerningsmannen planla massakre – frykter medhjelpere er på frifot

Den 27 år gamle tyskeren som er pågrepet for angrepet mot en jødisk synagoge i byen Halle i Tyskland, var ikke på myndighetenes liste over høyreekstremister.
Les mer om:

Synagoge-angriperens angivelige plan sirkuleres på nettet

I det som skal være et elleve sider langt dokument som av flere tyske medier omtales som et «manifest», skriver det som skal være mannen bak synagoge-angrepet i Halle i Tyskland at han ønsket å utrydde jødene.
Les mer om:

Merkel på markering etter synagogeskytingen

Tysklands statsminister Angela Merkel deltok på en markering i Berlin etter at to personer ble skutt og drept ved en jødisk synagoge i byen Halle.

Menn i uniform drepte to i Halle

Én person er pågrepet etter at to mennesker ble drept og flere såret nær en synagoge i Halle øst i Tyskland.
Les mer om:

Minst to drept i skyting ved tysk syna­goge

En person er pågrepet etter synagogeskytingen i Halle i Tyskland, opplyser politiet. Minst to personer ble drept, og flere er såret i skytingen.
Les mer om:

Minst to drept i skyting ved tysk synagoge

Minst to personer er drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland.
Les mer om:

To drept i skyting ved tysk synagoge – én person er pågrepet

To personer er drept og flere er såret etter at en person åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland.
Les mer om:

To drept i skyting ved synagoge i Tyskland - én gjerningsperson pågrepet

Én person er pågrepet etter den blodige skytingen i Halle. Terrorangrepet, som skal være motivert av hat mot jøder, ble strømmet direkte på nettet.
Les mer om:

En person pågrepet etter skyting ved tysk synagoge

En person er pågrepet etter synagogeskytingen i Halle i Tyskland, opplyser politiet. Minst to personer ble drept, og flere er såret i skytingen.
Les mer om:

Minst to drept i skyting ved synagoge i Tyskland

Én person er pågrepet, og politiet jakter på flere etter at to mennesker ble skutt og drept og flere ble såret nær en synagoge i Halle øst i Tyskland.
Les mer om:

Minst to drept i skyting ved tysk synagoge

Minst to personer er ifølge politiet drept og flere er såret etter at en mann med automatgevær åpnet ild ved en synagoge i Halle i Tyskland.
Les mer om:

Lars Olav løp fra alle

RAULAND: Ingen klarte å følge langrennsløperen Lars Olav Kåsa (15) fra Gulset ski/Team Grenland ski TTG i motbakkeløpet Vierli opp på Rauland. Han løp inn til ny løyperekord - på vinterføre. Maren Halle Haugen (15) fra Runar vant kvinneklassen.
Les mer om: