Nyheter om Hodneland


Ikke sultent nok

Preben Hodneland bærer forestillingen «Sult» ved Riksteatret som den navnløse og sultende hovedpersonen. Oppsetningen har mange fine tilløp og en lun dose humor, men våger ikke utfordre romanen nok.
Les mer om:

Serieanmeldelse: TV 2 med intenst thrillerdrama

En pangstart på det norske serieåret! 2020 er godt i gang og med det serverer TV 2 et intenst thrillerdrama med Ingrid Bolsø Berdal i spissen. Heksejakt handler om en varsling internt i advokatfirmaet Biermann & Gude og hvilke katastrofale konsekvenser som medfølger. Ingrid Bolsø Berdal blir utsatt for heksejakt i rollen som Ida Waage. (Pål Laukli/TV 2) Kvinne i mannsdominert bransje Ida Waage (Ingrid Bolsø Berdal) er en hardtarbeidende kvinne i en mannsdominert bransje. Som økonomiansvarlig for et av landets største advokatfirma er det ingen tvil om at Ida kan det hun driver med.

- Kjip start på sesongen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VBK 2 - Havørn: 2-1Det luktet Havørn-scoring allerede etter fire minutter på Vardeneset kunstgressbane. Sesongåpningen for de blåkledde starter lovende med flere målrettede angrep.

Om huskultur i kulturhus

Musiker og komiker Igor Dunderovic og daglig leder i Norske kulturhus Nina Hodneland i dialog om kulturhus som integreringsarena.
Les mer om:

5. divisjon: Ringreven stanget Havørn til tabelltopp

Evigunge Kevin Hodneland (40) knuser ungfolene på nær sagt alle områder og herjer fortsatt til tross for alderen.
Les mer om:

Making a Murderer spesial: - Disse avhørsmetodene er bannlyst i Norge og store deler av Europa

Netflix-serien Making a Murderer har tatt verden med storm. I ti episoder graver serieskaperne i historien til amerikaneren Steven Avery som satt 18 år i fengsel, uskyldig dømt for voldtekt. Kort tid etter frifinnelsen blir Avery arrestert og anklaget for mord. Hva gikk galt i saken med Steven Avery og nevøen Brendan Dassey? Er det grunn til å tro at de er skyldige? Hvilke feil gjorde etterforskerne? Fikk de et godt nok forsvar?