Nyheter om Ingebretsen


Her overraskes Tone med en snau million millioner: – Jeg finner ikke ord

– Dette redder hele situasjonen for oss, sier Tone Ingebretsen før VM i november.
Les mer om:

Her overraskes Tone med en snau million: – Jeg finner ikke ord

– Dette redder hele situasjonen for oss, sier Tone Ingebretsen før VM i november.
Les mer om:

Her overraskes Tone med en snau million millioner: – Jeg finner ikke ord

– Dette redder hele situasjonen for oss, sier Tone Ingebretsen før VM i november.
Les mer om:

Her overraskes Tone med en snau million: – Jeg finner ikke ord

– Dette redder hele situasjonen for oss, sier Tone Ingebretsen før VM i november.
Les mer om:

Skulle egentlig gi seg – nå kommer nok ei bok

KVITESEID: Jon Ingebretsen sa i sin tid at «Naturen og eg 3» fra 2018 skulle være hans siste bok. Nå er han for lengst klar med nok ei bok.
Les mer om:

Politiet etterlyser bil - ble stjålet foran øynene på de ansatte

Har du sett denne bilen, da kan du tipse politiet, skrev Tom Ingebretsen på sin Facebook-side onsdag kveld.
Les mer om:

Manglerud Star med spillerflukt – hele juniorlaget er nå borte: – Manglerud er ikke lenger en klubb for meg

Mario Ingebretsen (18) og Arthik Kanna (18) har spilt i klubben hele sitt liv. Frem til nå. Etter konflikt og bråk med klubben orket verken de, eller lagkameratene mer av klubben de har spilt fotball for siden de var seks år gamle.
Les mer om:

Venndøl vant BJJ Scandinavian Open

Venndølen Ørjan Tambini Ingebretsen fra Kristiansand Bryteklubb vant stevnets største og hardeste vektklasse.

Hun hadde aldri deltatt i organisert løping. Lørdag fullførte Lina (35) Oslo Maraton.

Deltagelsen på Oslo Maraton økte på samtlige distanser. Én av dem som fullførte, var debutanten Lina Ingebretsen.
Les mer om:

Hun hadde aldri deltatt i organisert løping. Lørdag fullførte Lina (35) Oslo Maraton.

Deltagelsen på Oslo Maraton økte på samtlige distanser. Én av dem som fullførte, var debutanten Lina Ingebretsen.
Les mer om:

Etter 16 år kunne han blitt en del av posisjonen, men nå er han ute

KVITESEID: Etter 16 år i politikken trer Jon Ingebretsen til side. Nå er det Egil Jøsendal som skal inn i hans sted i Kviteseid.
Les mer om:

Nederland viser de er i ferd med å bli en stormakt igjen under Ronald Koeman

Etter at tidligere Everton manager Ronald Koeman overtok et skadeskutt landslag for et par år siden har han bygget opp et lag som begynner å minne om gode gamle dager da Nederland var en fotballstormakt.  I slike ting er det aldri bare en sak som gjelder, han har helt klart fått god drahjelp av suksessen til Ajax og deres produksjon av superstjerner og ekstraordinære spillere som Virgil van Dijk som blir forbi løpt vært jubelår. Les: Bjørn Petter Ingebretsen (BP) tilbake der han hører hjemme Det er ikke en rett linje for Nederland tilbake til toppen, i EM-kvalifiseringen har de støtt på proble

Det kan bli tøft for Tottenham i januar vinduet

Denne høsten har vært langt svakere for Tottenham enn det vi så sist sesong, de ligger faktisk under Manchester United på en 9.plass etter fire runder med bare fem poeng.  Manager Mauricio Pochettino kom seg bedre igjennom sommeren enn de fleste regnet med på forhånd, det overrasket mange at Tottenham kjøpte for mer enn de solgte, største «tap» må være høyrebacken Kieran Trippier.

Bjørn Petter Ingebretsen (BP) tilbake der han hører hjemme

Det var sykdom som gjorde at Bjørn Petter Ingebretsen måtte trekke seg som hovedtrener for Strømsgodset, men nå er han klar for å bli trener i drammensklubben igjen, han blir trener for Godsets nye G14-lag. Først og fremst er det viktig å understreke at Strømsgodset fortsetter satsinga på spillerutvikling med minst samme kraft som tidligere. Vi ser at andre aktører prøver å framstille det som at Strømsgodset ikke lenger er på banen når det kommer til spillerutvikling. Det er feil. Det er vi.

Strømsgodset i krise har hentet ny trener som ikke akkurat oser av suksess

Man skjønner hvor dypt krisen i Strømsgodset stikker når de blir slått ut av cupen mot Post-Nord laget Fram Larvik.

To skjebnekamper i neste serierunde

Tidligere i dag møttes de to bunnlagene Stabæk og Tromsø på Nadderud stadion. Stabæk har fått tilbake Jan Jönsson som hovedtrener etter at Henning Berg valgte å bli trener for et sydenlag. Tromsø på sin side holder på sin finske trener Simo Valakari til tross for en midt sagt elendig start på sesongen, bare 7 poeng på 11.kamper, samme poengsum som Stabæk, men de har bare før idag spilt 9.kamper.  Tromsø har egentlig gjort en rekke bra kamper spillemessig, men blitt hardt straffet.

John Arne Riise blir ikke den nye Strømsgodset treneren

Til tross for å ha brukt alle sine kontakter i media, flyttet til Drammens-området, sluttet som sportssjef Malta klubben Birkirkara, delt ut pamfletter utenfor Marienlyst stadion og satt igang engasjerende diskusjoner i sosiale medier om spillerstil og posisjoner ser Strømsgodset ut til å gå en annen vei.  Strømsgodset har vært på trenerjakt siden «BP» Ingebretsen måtte gi seg av helsemessige årsaker for en knapp måned siden.

Anita (40) pynter kaker med alt fra pupper til perler og peoner. Nå har hun ordre to år fram i tid.

Anita Ingebretsen har knapt tid til å markedsføre seg, men ordreboka er full langt fram i tid takket være jungeltelegrafen og sosiale medier. Brudepar i 2021 har allerede booket bryllupskake hos henne.
Les mer om:

John Arne Riise foreslår seg selv enda en gang

De som så Vålerenga på 16 mai vinne 2 – 0 over Strømsgodset så et drammens lag som var usedvanlig tafatte. – Bare Rosenborg og Tromsø gjør det dårligere i Eliteserien, etter 8 kamper har de bare 6.poeng.  John Arne Riise har flyttet til Drammens område og har lenge før Bjørn Petter Ingebretsen trakk seg fra stillingen som hovedtrener på grunn av helseproblemer har den tidligere Liverpool, Roma og Molde spilleren forslått seg selv i en trenerrolle i klubben.

Jostein Flo sykmeldt

Bjørn Petter Ingebretsen trakk seg onsdag som trener i Strømsgodset av helsemessige årsaker. Nå er sportssjef Jostein Flo sykmeldt pga. en hjerteklaff som ikke fungerer optimalt.
Les mer om:

Godsets sportssjef Jostein Flo har hjerteflimmer og er sykmeldt

Dagen etter at det ble kjent at Bjørn Petter Ingebretsen må trekke seg som hovedtrener, opplyser Strømsgodset at Jostein Flo er sykmeldt som følge av hjerteflimmer.
Les mer om:

Bjørn Petter Ingebretsen gir seg i Strømsgodset

Årets sesong har vært et kappløp mot bunnen for Ranheim, Rosenborg, Tromsø, Stabæk og Strømsgodset. – Vi har vært rimelig sikre på at Ranheim ville beholde sin hovedtrener Svein Maalen uansett hva som skjer, de andre har vi ikke vært like sikre på ville fortsette og det med god grunn.  Det er ikke resultatene, men helse som gjør at BP, Bjørn Petter Ingebretsen gir seg som hovedtrener for Strømsgodset. Les: Er ikke nok for Leroy Sané – i samtaler med ny klubb Dag Lindseth Andersen forteller om avgangen til BP og jakten på ny hovedtrener i Strømsgodset.

Daglig leder til VG: Flere har tatt kontakt med Godset om trenerjobben

DRAMMEN (VG) Strømsgodset har startet prosessen med å finne en ny hovedtrener etter at Bjørn Petter Ingebretsen (51) trakk seg onsdag. Bare timer etter den nyheten har flere kandidater tatt kontakt med klubben om jobben.

Strømsgodset-trener gir seg etter råd fra legen

Bjørn Petter Ingebretsen gir seg som hovedtrener for Strømsgodset av helsemessige årsaker.
Les mer om:

Eurosport-ekspert lanserer Rekdal som kandidat til Godset-jobben

Onsdag trakk Bjørn Petter Ingebretsen seg som Strømsgodset-trener. Eurosports Joacim Jonsson mener ekspert-kollega Kjetil Rekdal vil være et godt valg som drammensernes nye sjef.