Nyheter om Hedmark


Aksel (8) samlet inn for andre barn - Hedmark ga 6,2 millioner

Åtteåringen gikk for at andre barn skal få gå på skolen slik som han gjør.
Les mer om:

Beslagla 2000 liter alkohol

En norskregistrert varebil ble fredag morgen stoppet av tollere i Hedmark. I bilen fant tollerne nesten 2.000 liter alkohol. Sjåføren stakk av og han er foreløpig ikke tatt.
Les mer om:

Her kan du følge Toneprisen 2017

Toneprisen er en talenkonkurranse for unge musikere med tilhørighet i Hedmark og Oppland. Konkurransen arrangeres av NRK, Eidsiva og Toneheim Folkehøgskole. Møt finalistene her.
Les mer om:

Belønnet med pris

Årets bedriftsutviklingspris i landbruket i Hedmark ble i går delt ut til Ingunn Sigstad Moen for hennes Inn på tunet-virksomhet på gården Lillehov i Løten. Prisen er på 50.000 kroner.

Frp håper å ta igjen forsinkelsen på jernbanen

Johan Aas, Hedmark Frps vara på Stortinget, sier man fortsatt jobber for å fullføre Dovrebanen fram til Åkersvika innen 2024.
Les mer om:

Rekordmange elever fullfører videregående

Aldri før har andelen elever som fullfører skoleåret i videregående opplæring vært høyere i Hedmark. Snuoperasjonen har tatt ti år.
Les mer om:

Fylkeskommunen kan redde Vea – men stiller krav

Hedmark fylkeskommune kan bli redningen for fagskolen på Vea. Kravet for å si ja til å bli ny eier, er fullfinansiering av driften fra staten.
Les mer om:

Fredag kommer innstillingen fra disse åtte

Fredag tar styret i Sykehuset Innlandet en viktig avgjørelse på vegne av 360.000 mennesker i Hedmark og Oppland. Hvem er de åtte?
Les mer om:

Ingen fastlegekontorer i Hedmark får «godkjent»

Forbrukerrådet har testet landets fastlegekontorer når det gjelder informasjon og service. Sjekk ditt kontor her.
Les mer om:

15 skadd i trafikken på under et døgn

Fra i natt til lørdag formiddag ble 15 personer skadd i trafikken i Hedmark og Oppland. Halvparten av dem kjørte på svært glatte veger.
Les mer om:

Flyplass i Sälen: – Som å tenne på huset for å halde varmen

Leiaren i Naturvernforbundet i Hedmark går hardt ut mot utbygginga av den nye flyplassen i Sälen som skal frakte skituristar til Noreg og Sverige. – Sjølvmotseiande, meiner han.
Les mer om:

Ordførere vil ikke ha nytt storsykehus ved Mjøsbrua

Lokalpolitikere reagerer på at ledelsen i Sykehuset Innlandet vil ha ett stort og nytt sykehus for Hedmark og Oppland ved Mjøsbrua.
Les mer om:

Listhaug: – Vi øser ut penger til integrering

Ledelsen i Sykehuset Innlandet har konkludert. De går inn for ett stort og nytt sykehus for Hedmark og Oppland som skal ligge ved Mjøsbrua.
Les mer om:

Vil ha ett nytt hovedsykehus i Innlandet

Ledelsen i Sykehuset Innlandet har konkludert. De går inn for ett stort og nytt sykehus for Hedmark og Oppland som skal ligge ved Mjøsbrua.
Les mer om:

Direkte klokka 12: Skjebnedag for sjukehusene

Fredag klokka 12 legger Sykehuset Innlandet fram anbefalingen for hvor mange sykehus det skal være i Hedmark og Oppland i framtida. Blir det et storsykehus ved Mjøsbrua?
Les mer om:

Elevorganisasjonen raser mot budsjettet

Eirik Johansen, som er leder i Elevorganisasjonen i Hedmark, sier han er meget skuffet over statsbudsjettet.
Les mer om:

Dette betyr statsbudsjettet for Hedmark

Her er de viktigste postene fra statsbudsjettet som omhandler Hedmark.
Les mer om:

Statsbudsjettet i Hedmark og Oppland

Regjeringens forslag til statsbudsjett for 2018 er lagt fram. Se hvordan pengene fordeles og hvordan det påvirker Hedmark og Oppland.
Les mer om:

13.000 kyllinger gikk tapt i brann

Det var ikke mulig å redde ut noen av de 13.000 kyllingene da det begynte å brenne i et fjøs på en gård i Tolga i Hedmark onsdag kveld.
Les mer om:

Full fyr i kyllingfjøs

13.000 kyllinger brant inne i et fjøs i Tolga i Hedmark onsdag kveld. Klokken 23.30 meldte politiet at ingen kyllinger kunne reddes i brannen.
Les mer om:

Slik skiller vi oss fra boligkjøpere flest

Boligkjøpere fra Hedmark skiller seg fra folk ellers i landet på tre måter: Vi er villige til å flytte lenger fra dagens bolig enn andre, vi har større utfordring enn de fleste med å få lån og vi er mer forsiktige med å kjøpe ny bolig før vi har solgt dagens bolig.
Les mer om:

Statens naturoppsyn har ikke evaluert de nye snøscooterløypene

Kjøring i de nye snøscooterløypene har fungert godt i Åsnes kommune i Hedmark, men Statens naturoppsyn har ikke evaluert ordningen i resten av landet.
Les mer om:

Fugler i veibanen forårsaket trafikkulykke i Hedmark

Åtte personer er sendt til legevakt etter at to personbiler kolliderte.
Les mer om:

Mediehistorie i Fjell-Norge

ALVDAL (NRK): En superlokal nettavis i Nord-Østerdalen i Hedmark skriver nå mediehistorie etter at den trolig får pressestøtte som heldigitalt produkt uten å ha en fortid som papiravis.
Les mer om: