Nyheter om Hedmark


Haram gikk i dag inn for Ørskogfjellet

For mange bilister har kjøreturen endt i grøfta i dag. I Hedmark og Oppland har det vært nesten 30 ulykker og utforkjøringer på grunn av stort snøfall.
Les mer om:

Flere titalls utforkjøringer grunnet snøkaos

For mange bilister har kjøreturen endt i grøfta i dag. I Hedmark og Oppland har det vært nesten 30 ulykker og utforkjøringer på grunn av stort snøfall.
Les mer om:

– Hamar har ikke nok byggeområder

Fylkesmannen i Hedmark mener Hamar har en stor tomtereserve, og ikke trenger å spise av dyrka mark. Ordfører Einar Busterud rister på hodet.

Sparket politimann får ikke prøvd saken i Høyesterett

Den oppsagte politimannen Stein-Robin Kleven Bergh fra Eidskog i Hedmark får ikke prøvd avskjedssaken sin for Høyesterett.

Fylkesleder i Høyre: – Nå er det tillitskrise

For halvannen uke siden fikk Kristian Tonning Riise bred støtte fra partikollegene i hjemfylket Hedmark. Nå snur fylkeslederen og omtaler situasjonen som uvirkelig.
Les mer om:

16 mobbesaker i Hedmark i fjor

I Elevundersøkelsen 2017 sier 6,6 prosent at de er blitt mobbet minst to til tre ganger i måneden. Året før svarte 6,3 prosent det samme.
Les mer om:

Frykter fotgjengerulykker som følge av snøen

Statens vegvesen i Hedmark frykter dårlig sikt som følge av brøytekanter kan føre til ulykker.

Vold og trusler står for halvparten av sakene

Av de 217 straffesakene som ble behandlet av Konfliktrådet i Hedmark i fjor, omhandler halvparten vold og trusler.
Les mer om:

«Nyttårsfeiringen i Køln er såpass lik et fylkesårsmøte i Unge Høyre at vi er nødt til å snakke om grenseløse menn»

FRIPENN: Nyttårsfeiringen i Køln er såpass lik et fylkesårsmøte i Unge Høyre at vi er nødt til å snakke om grenseløse menn, enten de kommer fra Marokko eller fra Hedmark.
Les mer om:

Nordli bisettes i dag

Tidligere statsminister Odvar Nordli bisettes i Tangen kirke i Hedmark i dag. - Nordli var hel ved, sier Thorvald Stoltenberg. Odvar Nordli gikk bort 9. januar, 90 år gammel.

Ransaket mc-klubb i drapssaken

Politiet ransaket torsdag en mc-klubb i Stange i Hedmark, skriver Hamar Arbeiderblad. Den drapssiktede ektemannen fra Brumunddal har vært styremedlem i klubben.

Føler seg lurt etter Riise-valg

Elgstua oktober 2016: Hedmark Høyres nominasjonsmøte vraker veteranen Gunnar Gundersen og går for den unge stjernen Kristian Tonning Riise. Nå føler flere i partiet at de ble lurt.

Har spilt inn navn

Hedmark Venstre har spilt inn navn som Erik Ringnes og Stig Vaagan til regjeringskabalen.
Les mer om:

Han overtar Helse Sør-Øst

I dag ble det klart at tidligere banksjef Svein Gjedrem overtar roret i helseforetaket som dekker Østfold, Akerhus, Hedmark, Oslo, Oppland, Buskerud, Vestfold, Telemark, Aust-Agder og Vest-Agder. Det var helse- og omsorgsminister Bent Høie som oppnevnte nye styremedlemmer og styreledere…

Unge Høyre avlyste Oslo-tur av hensyn til sikkerhet og pressen

Hedmark Unge Høyre har avlyst en planlagt tur til Stortinget onsdag i denne uka.
Les mer om:

Ditt nye fylke heter Innlandet

Innlandet. Det er navnet på det nye fylket for Hedmark og Oppland.
Les mer om:

Fylkesmannen griper inn mot nedbygging

Fylkesmannen i Hedmark viser til jordvernet og vil stoppe nedbygging både av Vien gård og seks andre områder med dyrka mark i Hamars nye kommuneplan.
Les mer om:

Han erstatter sparket fylkesordfører

Arnfinn Nergård (Sp) blir ny fylkesordfører i Hedmark etter at Dag Rønning før helga trakk seg på grunn av "upassende oppførsel".

Dødsulykke på E6 i Hedmark

En person er bekreftet omkommet etter en frontkollisjon på E6 utenfor Hamar. En personbil og en lastebil var innblandet i ulykken.
Les mer om:

- Alvorlig tillitsbrudd

Etter en dag i taushet, sendte Hedmark Høyre ut en pressemelding hvor de stiller seg svært kritisk til Kristian Tonning Riise.

Politiet søker etter Janne Jemtland i Våler

Kripos og lokalt politi reiste lørdag til Våler i Hedmark for å lete etter Janne Jemtland som politiet mener er drept. Fredag ble ektemannen siktet for drap. 

Reagerer på Kristian Tonning Riise-tillit

Høyre-politiker Jane Meyer reagerer på at lederen i Hedmark Høyre uttaler at hun fortsatt har tillit til stortingsrepresentant Kristian Tonning Riise.
Les mer om:

16 ulver skutt - jakta er over

Fredag ble ulv nummer 16 skutt på 12 dager i Hedmark. Dermed er det slutt på ulvejakta - i alle fall i denne omgang.
Les mer om:

Leder i Hedmark Høyre: – Har fremdeles tillit til Kristian

Leder i Hedmark Høyre har fortsatt tillit til stortingspolitiker Kristian Tonning Riise (29). Gruppeleder mener saken kom overraskende, og leder av nominasjonskomité hadde ingen informasjon.
Les mer om:

Emilie Enger Mehl: – Veldig leit for alle parter

Partikollega og stortingsrepresentant Emilie Enger Mehl (24) fra Åsnes i Hedmark, var ikke kjent med at det hadde kommet varsler mot fylkesordfører Dag Rønning.