Nyheter om HBO


HBO gjenoppliver populær ungdomsserie

Den nye sesongen, som skal sendes på strømmetjenesten HBO Max, kommer ikke til å fortsette i de gamle rollefigurenes liv. I stedet vil handlingen utspille seg åtte år etter originalseriens siste hendelser. Men akkurat som før, vil seerne kunne følge privilegerte ungdommer på en skole på Manhattan. LES OGSÅ: Meghan Markle om sitt nye liv. – Serien kommer til å ta opp hvor mye sosiale medier og New York-verden har endret seg i årene som har gått, skriver HBO Max i en uttalelse. The post HBO gjenoppliver populær ungdomsserie appeared first on GAFFA.no.
Les mer om:

Den utrolige historien bak «Game of Thrones»-stjernas Emmy-nominasjon

Det er Entertainment Weekly som avslører at skuespillerinnen selv meldte seg til konkurranse i kategorien «Outstanding Supporting Actress in a Drama Series» – og ikke strømmetjenesten HBO. Mange «Game of Thrones»-fans nok vil være enige om at hun fortjente en nominasjon for sin rolletolkning. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Lion King». «Game of Thrones» sikret seg hele 32 nominasjoner til årets Emmy, noe som er ny rekord.
Les mer om:

Ryktene om nye Gossip Girl var sanne

Gossip Girl vender tilbake i en ny variant. Det har lenge vært bransje-gossip om at serien får en omstart. Ikke så rart, ettersom det harde luksuslivet på Upper East Side på Manhattan ble en global suksess fra 2007 til 2012 via seks sesonger. Ryktene viste seg å være sanne. Onsdag kveld ble det ifølge Variety bekreftet at serien har fått grønt lys til en omstart. Handlingen i nye Gossip Girl finner nå sted i 2020; åtte år etter siste sesong 6. En ny gjeng med tenåringer på posh privatskole i New York blir introdusert til Gossip Girl-nettstedet, som fortsatt overvåker det sosiale livet blant de

«Game of Thrones» kapret 32 Emmy-nominasjoner – ny rekord for HBOs suksesserie

Forrige rekord hadde «NYPD Blue», som fikk 27 nominasjoner til den prestisjetunge amerikanske TV-prisen i 1994. Fantasyseriens triumf gjør at HBO tar tilbake Emmy-tronen etter at strømmetjenesten Netflix i fjor for første gang fikk flere nominasjoner enn TV-veteranen. LES OGSÅ: Anmeldelse av «The Lion King». Nest flest Emmy-nominasjoner i år får «The Marvelous Mrs.
Les mer om:

Lar seg ikke påvirke av rasende fans til å endre «Game of Thrones»-slutten

George R.R. Martin lar ikke fansens raseri over siste sesong av «Game of Thrones»-serien på HBO påvirke planene han har for bøkene.
Les mer om:

Her er årets gjeveste Emmy-nominasjoner

Game of Thrones, Killing Eve og When They See Us er blant de med flest nominasjoner. Vil Game of Thrones gruse konkurrentene i de 32 (!) rekordmange kategoriene de er nominert i, tross dårlig kritikk? Andre store nominasjonsdryss: Chernobyl (19 nominasjoner),  Saturday Night Live (18 nominasjoner), Barry (17 nominasjoner) Fosse/Verdon (17 nominasjoner) og When They See Us (16 nominasjoner). Det får vi svar på når den gjeve prisutdelingen Emmy Awards deles ut for 17. gang 22.

Norgesaktuelle Pink fikk kjeft for bildedeling på Instagram

Den amerikanske sangeren la søndag ut bilder fra et besøk i Berlin. Et av dem viser Willow (8) og Jameson (2) som løper etter hverandre i Holocaust-minnesmerket – tilegnet Europas myrdete jøder under andre verdenskrig. «Dette er ikke stedet å leke gjemsel på», sto det i én kommentar, ifølge E!

Nikolaj Coster-Waldau fra Game of Thrones: – Vi jobbet ræva av oss for å lage den beste avslutningen

Den siste sesongen av Game of Thrones fikk kjørt seg. En stor del av fansen gikk ikke rundt grøten når det kom til å ytre sin enormt store skuffelse Alt fra produksjonskvaliteten på den store kampepisoden «The Long Night» til det generelle handlingsforløpet – som her stort sett ikke følger romanserien til George R. R.

HBO vil vise dokumentarserie om drapet som rystet Sverige

Bak står to journalister, Anton Berg og Martin Johnson. – Det stemmer at HBO Europe er i en fremskreden utviklingskjede av dokumentarserien om Knutby, sier Karin Larsdotter i HBO Nordic til den svenske avisens blogg Spoiler Alert. LES OGSÅ: Hollywood-legenden Rip Torn er død. Serien skal lages av Warner Bros. Men Larsdotter kan eller vil ikke røpe noen nærmere detaljer om når serien kan tenkes å ha premiere. Det er i år 15 år siden Sverige rystet ble rystet av et drap og et drapsforsøk i en kristen sekt nord for Stockholm. En norsk pastor soner en livstidsdom for sin rolle.

Netflix kan få utvalget sitt kraftig redusert

I forrige måned annonserte Netflix US at de kommer til å miste The Office; sin mest populære serie.

HBO med nok en norsk originalserie

Det er danske Kim Fupz Aakeson som har skrevet «Utmark» – eller «Wilderness», som blir engelsk tittel. Det melder Deadline. Bak seg har Fupz Aakeson manuset til «Cold Pursuit», som er Hollywood-nyinnspillingen av Hans Petter Molands «Kraftidioten», og «En ganske snill mann». Regissør blir islendingen Dagur Kári, kjent for blant annet multiprisvinnende «The Good Heart». LES OGSÅ: Anmeldelse av «Stranger Things 3». Det er Finn Gjerdrum og Stein Kvae i filmselskapet Paradox som produserer «Utmark».

HBO bestiller ny norsk komedie

Åtte episoder med norsk humor om hevn på landsbygda skal sendes på HBO Nordic.
Les mer om:

Allerede for sent å beholde Ander Herrera da Ole Gunnar Solskjær var på plass

Ander Herrera slet med å få spilletid under tidligere Manchester United manager Jose Mourinho, og til tross for oppsving etter at Ole Gunnar Solskjær overtok var det ikke mulig å overtale den spanske midtbanespilleren om å bli på Old Trafford.  Paris Saint-Germain fikk han gratis, men kompenserte deler av det med å doble lønna i en avtale som varer frem til sommeren 2024. Les: «Jeg vil aldri glemme United» -Den ekstreme lønna vil hjelpe «Paris Saint-Germain er den største klubben i Frankrike, som fortsetter å utvikle seg og som spiller for å vinne alle mulige titler.

Ble 18 år for en måned siden, i dag skrev Einar Iversen proffkontrakt med Everton

Einar Iversen ble kåret til årets akademispiller i Everton sist sesong og han var kaptein for deres kaptein for deres U18-lag. Så da var det bare å vente til 18 årsdagen med å skrive proffkontrakt. – Det skjedde i dag. Iversen som er midtbanespiller har allerede vært i Liverpool i to år og bevist han er god nok for «voksen» Everton. Noen landskamper har det også blitt for U21. Det skriver lokalavisen Sunnhordland. (NB betalings-mur) Les på Popidol: Tett mellom nyheter på Netflix og HBO i juli

Slutt etter 602 kamper, 210 mål og 28 trofeer

Hele Arjen Robben sin karriere har han vært intens og tøff på banen og snill som et lam på utsiden. – Nå har den 35 år gamle nederlenderen gjort det vanskelige valget å legge fotballskoene på hylla.  «Uten tvil den vanskeligste beslutningen jeg har tatt i min karriere» Da årets sesong var over var det også slutt for Arjen Robben for FC Bayern München en klubb han har spilt for i 10 år.

Dansk unggutt fra Superligaklubben AC Horsens til et Arendal lag med ambisjoner

Driver du og roter nede i Post-Nord ligaen er det viktig med ambisjoner og fans som er villige til å ta i et tak. Arendal Fotball har begge deler, men må kneppe opp et hatt for å klare opprykk til høsten.

Kåre «Bruttern» Ingebrigtsen henter forsterkninger i gamleklubben

Det er lett å glemme at tidligere Rosenborg hovedtrener Kåre Ingebrigtsen en gang var utenlandsproff. – Han var midtbanespiller som varierte mellom å spille for Rosenborg, Lillestrøm og en snartur innom Strømsgodset i tillegg til to sesonger for Manchester City.  Det er Premier League mesteren Manchester City vi mener når vi skriver han henter forsterkninger i gamleklubben.

Verdensener Novak Djokovic lekende lett videre i Wimbledon

Serberen jakter sin femte seier på gresset i Wimbledon. Regjerende mester Novak Djokovic hadde full kontroll mot amerikanske Denis Kudla i annen runde i Wimbledon onsdag. Verdenseneren vant 6-3, 6-2, 6-2. Serberen jakter sin femte seier på gresset i Wimbledon. Foreløpig har det gått helt uten trøbbel. Mandag slo han tyske Philipp Kohlschreiber. Onsdag var det Kudla som måtte takke for seg. Nå venter polske Hubert Hurkacz i tredje runde. Han er på 48.-plass på verdensrankingen.

Et par timer etter Rodri dro til Manchester City var erstatteren klar

Mens Manchester City etter klubbrekord etter å ha utløst utkjøpsklausulen på Rodri kunne Atletico Madrid hente erstatteren gratis. Les: Bekreftet: Manchester City har aldri betalt mer for en spiller Atletico Madrid har  signert den mexicanske midtbanespilleren Hector Herrera (29) på det som ble en meget hektisk dag for klubben.

Henter tilbake utlånt midtbanespiller

Det blir helt klart større fokus på utlånte spillere for Chelsea denne sommeren i og med deres kjøpsforbud i dette og neste overgangsvindu. Siden de signerte Mario Pasalic fra Hajduk Split tilbake i 2014 har han ikke spilt en eneste kamp for klubben, men istedenfor stablet opp en imponerende rekke med utlån. Vi nevner i fleng og i rekkefølge:  → Elche 2015–2016​ → Monaco 2016–2017​ → Milan 2017–2018​ → Spartak Moskva 2018–​ → Atalanta Les: På tide å bli Leeds United fan før de blir store, søkkrike og populære Congratulations, Mario!

Sevilla setter klubbrekord

Det er ganske tydelig at den spanske klubben Sevilla har fått selvtillit etter en bra sesong med 6.plass i La Liga og kvalifisering til Europaligaen. – De har vært aktive på overgangsmarkedet etter de fikk inn den tidligere spanske landssalgssjefen Julen Lopetegui som manager. Nå setter de klubbrekord med det som blir deres femte signering denne sommeren, Sevilla bekrefter de har signert Bordeaux’ forsvarsspiller Jules Kounde for 25 millioner euro. Les: ESPN: Buffon skal endelig få spille med Ronaldo! ¡Tenemos nuevo refuerzo para la línea defensiva! ¡Bienvenido @jkeey4!

Marca: Gareth Bale legges igjen inn som «sukker» i Real Madrid-handel

Vi har hørt det før, men historien om Bale som lokkemiddel for å lure Pogba ut av hendene til United har fått liv igjen. Spanske Marca følger Real Madrid tettere enn de fleste, og har tidligere fått med seg at Paul Pogba defineres av Zidane som nøkkelspiller for managerens versjon 2.0. Dette betyr at Real ikke kommer til å gi seg med det første. Where will Paul Pogba be playing his football next season? pic.twitter.com/e4IgM6exkC — Goal (@goal) June 25, 2019 Les: Matthijs de Ligt – Ajax har funnet erstatteren Noen som har sett serien Billions på HBO?

Hvem er de rå skuespillerne i Euphoria og hva har de gjort før?

Saken beskriver karakterene og referer til litt av handlingen, men vi har lagt vekt på å ikke spolere. HBO ser ut til å ha truffet blink med nye Euphoria; en av de beste – og drøyeste – ungdomsseriene på lenge. Showet, basert på den israelske 2012-serien med samme navn, følger 17 år gamle Rue, som også har fortellerstemmen. Karakteren er inspirert av det turbulente livet til serieskaperen Sam Levinson, som var inn og ut av rehab som tenåring. Fezco med serieskaper Sam Levinson (HBO) 34-åringen har regissert og skrevet den nye, amerikanske versjonen av serien. Faren til Sam er den Oscar-vinnend

Dette kommer på Netflix og HBO i juli

Lite som skjer i sommer? Ikke på strømmefronten. I juli kommer det mange, mange, mange nyheter - inkludert flere vi har ventet lenge på!
Les mer om:

Seriene som ikke tar sommerferie

Ettersom juni leverte en flom av nye serier så er det en smule roligere fremover. Det betyr absolutt ikke at du har lite å plukke fra. I juli kan du daffe i skyggen med både nytt og gammelt.