Nyheter om HBO


Knutby-dokumentar til HBO i vår

Koronaforvirret? Disse råd og regler gjelder i din kommune
Les mer om:

Knutby-dokumentar til HBO i vår

Dårlig lønnsomhet og nedbemanninger har preget forskningskonsernet. Nå går toppsjefen av.
Les mer om:

HBO Max bekrefter «Sex og singelliv»-oppfølger

Snart blir det gjensyn med den populære TV-serien, hinter stjernene på sosiale medier.
Les mer om:

Dette er nyhetene hos Netflix, Disney+ og HBO i januar

Vi har sjekket premieredatoene for de nye seriene hos de tre strømmetjenestene.
Les mer om:

«Vikings» mest populær på HBO Nordic

«Vikings» ble den mest sette serien på HBO Nordic i året som gikk.
Les mer om:

Euphoria-spesialen setter nettet i fyr og flammer

Euphoria-spesialen er snodig, men gjør susen. SPOILER-ALARM (Selv om episoden neppe vil bli veldig ødelagt hvis du leser dette før du ser den.) I natt slapp HBO Max såkalte Euphoria Special Episode Part 1: Rue – Trouble Don’t Last Always. Dette er den første av to nye Euphoria-episoder som vises fra og med mandag hos HBO Nordic. Spesialen ble laget da innspillingen av sesong 2 brått måtte stanse grunnet COVID-19, og man ser at den ble til i karantene. Vi fortsetter der sesong 1 sluttet. Men hele episoden er en samtale mellom Rue Bennett og hennes sponsor Ali. Vel, utenom åpningen… Episoden b

Alle Warner Bros' 2021-filmer blir strømmet på HBO

Filmselskapet Warner Bros. kommer til å slippe hele filmkatalogen for 2021 på den nye strømmetjenesten HBO Max samtidig som filmene har premiere på kino.
Les mer om:

HBO Nordic blir til HBO Max i 2021

Skal bety dobling av innholdet og kanskje 4K-kvalitet.
Les mer om:

Alle Warner Bros' 2021-filmer blir strømmet på HBO

Filmselskapet Warner Bros. kommer til å slippe hele filmkatalogen for 2021 på den nye strømmetjenesten HBO Max samtidig som filmene har premiere på kino.
Les mer om:

Warner Bros. slipper alle 2021-filmene sine rett på HBO Max samtidig med kino

Warner Bros. gleder sine HBO-abonnenter. Det historiske, men fremoverlente, gigantiske Hollywood-studioet gjør det dog svært vanskelig for kinobransjen. I kveld annonserer Warner Bros.

Dette er nyhetene hos HBO, Netflix og Disney+ i desember

Vi har sjekket premieredatoene for de nye seriene hos de tre strømmetjenestene.
Les mer om:

Forbes 30 under 30: Hvor rik ble Roddy Ricch i 2020?

Roddy Ricch klarte seg bra i år. Til tross for at pandemien i 2020 kuttet de fleste artisters konsertinntekter med nesten 100 %. Roddy Ricch alias Rodrick Wayne Moore, Jr., som nylig fylte 22 år, skulle egentlig på en lukrativ verdensturné. Blant annet til Norge for å spille på Kadetten i Sandvika utenfor Oslo.

Anmeldelse av Industry: Sex, drugs og karriere i London

Industry er enda en HBO-serie med ekstreme liv innen finans i fokus. Mens deres seneste flaggskip Succession er en klassisk form for TV-serie som viser striden innad i et gigantisk familieselskap, er Industry en moderne, kjapt fortalt, mindre produksjon.

The Undoing: Internettet reagerer på slutten av HBO-serien

The Undoing ble avsluttet i dag. SPOILER-ALARM SPOILER-ALARM Endelig fikk vi vite hvem som er morderen i den påkostede HBO-serien fra kaksete Upper East Side på Manhattan. Vel, de tusenvis som har lest Jean Hanff Korelitz-romanen You Should Have Known fra 2014 – som The Undoing er basert på – har visst det lenge. I boken får vi med en gang vite at personen som drepte unge Elena Alves er hennes elsker Dr.

Red Dot: Iskald svensk skrekk fra Netflix

Red Dot viser hvor jævlig katter har det. I dag slapp Netflix første teaser til sin første svenske spillefilm. Og som tittelen antyder handler det om en rød prikk, nærmere bestemt en rød laser, ikke helt ulik den man erter kattepuser med. Hvem står bak? Hva vil de? Hvem vet.

Euphoria er tilbake – men Zendaya minner om at det ikke er sesong 2

Euphoria fortsetter i neste måned. Endelig! Mange fans tror at det er sesong 2 som starter i desember. Noe som ikke er så rart. Men Zendaya minner når om det er kun to episoder på gang. Denne spesialen vil fungere som en bro mellom sesong 1 og sesong 2. 24-åringen, som via sin karakter i år ble den yngste kvinnelige Emmy-vinneren noensinne, kommuniserer dette via et bilde hun postet natt til torsdag. «DETTE ER IKKE SESONG 2», står det på innlegget hun deler. På det uklare bildet ligger Rue i sengen og ser ikke ut til å være i god form. 17 år gamle Rue Bennett ble avhengig av oksykodon-piller

«The Last Of Us» sikter mot TV-serieformatet

Etter noen måneders venting har HBO gitt grønt lys til å lage TV-serie basert på TV-spill-serien «The Last Of Us», skriver Hollywood Reporter.
Les mer om:

Ariana Grande og Timothée Chalamet spiller kjærester i Netflix’ Don’t Look Up?

Nok en grunn til å glede seg til Don’t Look Up? Netflix’ kommende politiske satire er fylt til randen med store stjerner.

Skjebnen til Wonder Woman 1984: Premiere på kino og streaming samtidig

Wonder Woman 1984 har blitt utsatt gang på gang. Hva skulle WarnerMedia gjøre med Warner Bros.’ DC-blockbuster? Putte den på kino midt i en pandemi og håpe på at det går bedre enn det gjorde med deres Tenet i sommer? Planen med WW84 var å dra inn 1 milliard dollar på kino på verdensbasis. Men håpet brast trolig da Christopher Nolan-blockbusteren kun spilte inn 56 millioner dollar på kino i USA og 353 millioner dollar totalt. Bare produksjonsbudsjettet til sci-fi-thrilleren var på over 200 millioner dollar, så det endelige regnestykket med markedsføringskostnader, etc.

Wonder Woman 1984 kan ende rett på streaming hos HBO Max

Wonder Woman 1984 skulle egentlig bli en av årets største kinofilmer. Typ 1 milliard dollar på kino på verdensbasis, noe første Wonder Woman nesten dro inn i 2017. Den kommende Patty Jenkins-regisserte DC-blockbusteren med Gal Gadot og Kristen Wiig har blitt utsatt flere ganger grunnet COVID-19. Sommerens storfilm skulle Warner Bros.

The Witches aka Heksene får kritikk for fremstilling av funksjonsnedsettelser

Produsentene av The Witches legger seg flate etter sterke reaksjoner på det de beskriver som skremmende fremstilling av personer med nedsatt funksjonsevne. Roald Dahls historie om The Witches aka Heksene ble først filmatisert i 1990, men nå får vi frisket opp minnet i en ny utgave. Les om filmen og se traileren her. De sterke reaksjonene omhandler hendene til Anne Hathaway sin karakter Anne spiller Grand High Witch, en heks som mangler flere fingre. (Warner Bros) Heksas hender kan minne om ectrodactyly, også kjent som split hands/foot-misdannelse. Ectrodactyly er en sjelden, genetisk tilstand

Matilda De Angelis: Hvem er den nye HBO-stjernen fra The Undoing?

Matilda De Angelis har blitt en internasjonal stjerne over natten. Eller i alle fall i løpet av de siste dagene. Italieneren, født i universitetsbyen Bologna i 1995, debuterer nå som skuespiller i en engelskspråklig produksjon via HBO. Nærmere bestemt mot superstjerner Nicole Kidman og Hugh Grant i HBO-serien The Undoing, hvor hun har rollen som Elena Alves. Matilda De Angelis som Elena Alves (HBO) Serien er i sin andre episode, og vi skal ikke røpe noe av handlingen så langt. Men i den psykologiske thrilleren står den mystiske karakteren til Matilda De Angelis sentralt. The Undoing starter me

Dette er nyhetene hos Netflix, HBO og Disney i november

Vi har sjekket premieredatoene for de nye seriene hos de tre strømmetjenestene.
Les mer om:

– Det er fantastisk å se rikinger gå i oppløsning

Nicole Kidman og Hugh Grant lever et problemfritt luksusliv i The Undoing på HBO. Så rakner tilværelsen.
Les mer om:

Big Little Lies sesong 3 er på gli ifølge Nicole Kidman

Big Little Lies er i gang med sesong 3. Det bekrefter Nicole Kidman. – Det er en historie som blir kokt sammen nå, forteller hun til iHeart Radio-podcasten JAM Nation. (Snart blir radio til podcaster.) – Gruppen vår med kvinner ville alle gjøre [sesong 3], sier Nicole og forklarer at kun de grunnleggende detaljene straks spikres. – Kjernen av idéene bare må bare først bli fastsatt. At en av de mest sette HBO-seriene fortsetter, er noe man vanligvis tar for gitt. Men Big Little Lies ble presentert som en miniserie som skulle avslutte etter første sesong i 2017. Serien er basert på Liane Moriart