Nyheter om HBO


Justice League Snyder Cut eksisterer – og HBO Max skal vise den

Justice League-versjonen til Zack Snyder, døpt Snyder Cut, har vært en urban legende siden 2017. Men det var ikke tøys. Til neste år slippes director’s cut-versjonen av Justice League, hvor vi får se blockbusteren slik Zack Snyder ønsket. HBO Max og Warner Bros.
Les mer om:

Ruby Rose trekker seg som Batwoman før sesong 2

Ruby Rose vil ikke lenger spille Batwoman. Alle bak og foran kameratene til Batwoman ble henrykte over at The CW ga grønt lys til sesong 2. Serier med kvinnelige, lesbiske superhelter er tross alt sjelden kost. Men hovedpersonen Ruby Rose alias Bruce Waynes kusine Kate Kane var neppe like begeistret. I natt trakk hun seg, uten å forklare hvorfor. – Jeg har tatt den veldig vanskelige avgjørelsen om å ikke vende tilbake til Batwoman i neste sesong, sier australieren ifølge Los Angeles Times. – Dette var ikke en avgjørelse jeg tok lett på, da jeg har den største respekten for rollebesetningen, cr

Kudrow: – Skal ikke spille Phoebe

Gjenforeningen av TV-serien «Friends», som skal gjøres for HBO sin nye strømmetjeneste HBO Max, skal ikke by på de velkjente rollefigurene.
Les mer om:

Ti ferske TV-seriar å sjå fram til

Steve Carell som general Mark R. Naird i Netflix-komedien «Space Force». Foto: Aaron Epstein/Netflix «Space Force» I denne kommande Netflix-komedien har Greg Daniels, skaparen av amerikanske «The Office» og «Parks and Recreation», flytta fokuset ut i rommet. Om ikkje anna er det dit karakterane siktar. I serien får sjåarane nemleg møte generalen Mark R. Naird, spelt av Steve Carell, som får i oppdrag å dra i gang den amerikanske romstyrken. I andre roller ser vi John Malkovich, Ben Schwartz og Diana Silvers.

Netflix i Europa har fortsatt redusert streaming-kvalitet

Netflix’ koronatiltak for nettet vedvarer. Da koronaviruset begynte å blusse opp i Europa, ble EU-kommisjonær Thierry Breton for det indre marked i EU bekymret for overbelastning av internettet grunnet mer videostreaming. EU avtalte med Netflix, Disney+, Amazon Prime Video og YouTube at de skulle redusere kvaliteten på sine filmer og serier med 25 prosent.

Ti ferske TV-serier å se fram til

Space Force I denne kommende Netflix-komedien har Greg Daniels, skaperen av amerikanske «The Office» og «Parks and Recreation», flyttet fokuset ut i rommet. Om ikke annet er det dit karakterene sikter. I serien får seerne nemlig møte generalen Mark R. Naird, spilt av Steve Carell, som får i oppdrag å dra i gang den amerikanske romstyrken. I andre roller ser vi John Malkovich, Ben Schwartz og Diana Silvers. Premiere på Netflix 29 mai. The Eddy «La La Land»-regissøren Damien Chazelles siste stikk er et fransk-amerikansk musikaldrama i miniserieformatet, der handlingen utspiller seg i Paris.

TV-seriene du gikk glipp av

Kanskje er det nå du skal se den banebrytende spenningsserien «Lost» eller dypdykke i overklassens verden med «Downton Abbey»? Uten verken festivaler eller utenlandsreiser i sikte er det mer tid enn vanlig til å utforske serie-utbudet som kan strømmes. Her er noen riktige perler med mange episoder slik at du ikke går tom så fort. La Casa de Papel Den spanske suksesserien som på norsk har fått tittelen «Papirhuset» er ikke noe for den som lengter etter ro og ettertenksomhet. Historien om den maskerte juntaen og deres fremstøt mot det spanske myntverket fortelles i høyhastighet.

Her er nyhetene som kommer hos HBO og Netflix i mai

Vi har sjekket premieredatoene på seriene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få oversikt!
Les mer om:

80-tallsfilmen Hellraiser blir HBO-serie

HBO lager TV-serien Hellraiser, basert på skrekkfilmene med Pinhead. Streamingtjenesten og kanalen har sikret seg rettighetene og hyret David Gordon Green til å regissere piloten og flere av episodene ifølge Deadline. Manus til HBO-versjonen av Hellraiser er ved Michael Dougherty (Superman Returns, X2: X-Men United, X-Men: Apocalypse) og Mark Verheiden (Hemlock Grove, Daredevil, Ash vs Evil Dead). Premieredatoen og skuespillerne er ennå ikke annonsert. HBO har hyret regissør David Gordon Green til å gjøre TV-showet Hellraiser.
Les mer om:

HBO Max integreres i Apple

Den nye streamingtjenesten HBO Max lanseres via Apple. I kveld blir det annonsert at avtalen mellom de to gigantene er klare. Den nye streamingtjenesten HBO Max blir integrert med Apple TV-appen på iPhone, iPad og Apple TV, ifølge Variety. Oppstart i USA er 27.

«Westworld» åpner portene igjen – fjerde sesong bekreftet

Science fiction-serien «Westworld» får en fjerde sesong, melder HBO. «Fra underholdningsparken med ville vesten-tema til fremtidens teknokratiske metropol: Vi har kost oss med hver eneste overraskelse de mesterlige fortellerne Jonathan Nolan og Lisa Joy har bydd oss på. Vi kan nesten ikke vente med å se hvor veien går videre», sier programsjefen i HBO, Casey Bloys, i en pressemelding. LES OGSÅ: Kvinneorientert Star Wars-versjon på vei. Den svært så forseggjorte serien «Westworld» hadde premiere på HBO i 2016.
Les mer om:

Det er lov å ha det gøy

Mange har begynt å få brakke-syke selv om vi her i Norge er flinke til å gå tur, det er hyggelig nok, men ikke spesielt morsomt. – Når man har sett ferdig Netflix og HBO og har snakket ferdig med de du eventuelt bor sammen med er et spill å foretrekke. Tiden går fortere når man faktisk er aktiv foran en skjerm i motsetning til å sitte der med en fjernkontroll og en pose med smågodt. Hos oss finner du alt du kan tenke det og ikke tenke det av underholdning for voksne som liker å spille klikk på linken norges automaten , det åpner seg opp en verden av moro.

Kelvin Harrison Jr. til Euphoria sesong 2?

Ordet på bransjegatene er at Kelvin Harrison Jr. har fått tilbudt en rolle i Euphoria sesong 2. HBO-serien, som lages av A24, og skuespilleren selv har ennå ikke bekreftet castingen, ifølge Collider. 25-åringen er kjent fra fjorårets drama Waves og skrekkfilmen It Comes at Night; begge produsert av A24. I førstnevnte spiller Kelvin Harrison Jr. mot Alexa Demie alias Maddy Perez i Euphoria. Så ja: Det utgjør mening av Kelvin har fått en rolle. HBO har ennå ikke annonsert en premieredato for sesong 2, hvis innspilling har blitt utsatt grunnet koronaviruset.

Netflix-trailer: Når Ellie og Paul forelsker seg i samme jente…

Denne ser flott ut? Amerikanske high school-filmer har en tendens til å følge en av to-tre oppskrifter, men The Half of It er ikke heeelt som de andre. Ikke bare har Netflix droppet Noah Centineo i hovedrollen, historien handler om en jente som faller for en annen jente.

Netflix fyrer løs med Chris Hemsworth via brødrene Russo

Karantene-action. Hvor lenge må kinoene holde stengt og hvor vant blir folk til å se nye filmer hjemme istedenfor i en kinosal? (Generelt sett, når vil folk tørre å henge ut i rom med mange fremmede?) Netflix, som allerede har gjort sitt når det kommer til å redusere kinobesøk, serverer nå den kliss nye action-thrilleren Extraction med Chris Hemsworth. Sannsynligvis svak terningkast 4?

Streamingtjenesten Quibi skiller seg drastisk fra Netflix og HBO

Trenger du enda en app i rotasjonen? Streamingtjenesten Quibi er nå tilgjengelig.

Disse nyhetene kommer på HBO og Netflix i april

Vi har sjekket premieredatoene på seriene hos både Netflix og HBO, slik at du kan få full oversikt!
Les mer om:

Visste du at HBO Nordic ikke er det beste stedet å se HBO-innhold?

Vi har sjekket kvaliteten på 12 strømmetjenester.
Les mer om:

Filming av «Friends»-gjenforening stanset på grunn av koronautbruddet

Kilder sier til amerikanske Variety at innspillingen skulle begynt i neste uke, men at den er nå forsinket og tidligst kan begynne i mai. Spesialepisoden blir tilgjengelig på en ny strømmetjeneste, HBO Max. Verken Warner Bros.
Les mer om:

Filmblogg: Krim i korona-karantenen

HBO Nordic og Netflix har flere gode krimserier som kan gi deg noe annet å være redd for enn koronaviruset.
Les mer om:

TV-serie-tips for de neste ukene

Det er mange som holder seg inne om dagen (og godt er det) og som kommer til å være inne mye de neste ukene. Da kan det bli litt ekstra tid til å se på serier. LES OGSÅ: Ny storfilm utsettes i 11 måneder. Strømmetilbudet er imidlertid blitt rene jungelen, og det er ikke alltid like lett å finne fram. Her er våre anbefalinger: «Homeland» «Homeland» har kommet inn i sin åttende sesong og det er på tide å knytte noen tråder sammen. Spørsmålet er: Kommer manusforfatterne til å klare å lande dette på en måte som seerne er fornøyd med?

730 møtte ikonet Carly Rae Jepsen: – Jeg er den verste til å slå opp med folk

Popmusikkens indie-dronning Carly Rae Jepsen forteller 730.no om hvordan hun tok kontroll over karrieren, gjorde 200 låter for et album, og den gangen hun dumpa en fyr på toppen av et fjell. Vi har sjelden lagt skjul på vår fascinasjon for Carly Rae Jepsen.  Da den kanadiske popfrelseren popartisten startet den siste verdensturnéen sin i Stockholm i fjor, krysset vi grensene for å kunne slå av en prat med Carly om berg- og dalbanen som er hennes karriere.  Altså:  Fra å klistre opp egne konsertplakater i gatene i Vancouver, til å slippe en av de største kommersielle suksessene i moderne popmus

Trenger du å koble av eller har du blitt satt i karantene? Sjekk ut mars-nyhetene på Netflix og HBO

Netflix og HBO Nordic byr på flere store strømme-nyheter denne måneden.
Les mer om:

HBO Nordic: Ny smakesnutt fra The Undoing med Nicole Kidman og Hugh Grant

Nicole Kidman og HBO sammen igjen! Blir dette like bra som Big Little Lies? Hypen fortsetter i alle fall å øke for The Undoing via denne nye smakesnutten. Den 52 år gamle, evigunge, australske superstjernen teamer opp med Big Little Lies-skaperen David E. Kelley og danske Susanne Bier; den første kvinnelige regissøren til å vinne både Golden Globe, Emmy Award og European Film Award Se den nye traileren til den kommende HBO-serien The Undoing nedenfor, hvor Nicole spiller mot Hugh Grant. I The Undoing ser vi Nicole som karakteren Grace Sachs.

Filmblogg: Seriepremierer i mars

Både HBO Nordic og Netflix byr på en rekke premierer som den norske «Bloodride», og nye sesonger av etablerte favoritter. Husker du «Westworld»?
Les mer om: