Nyheter om HBO


Quibi stenger etter seks måneder?

OPPDATERT: Quibi bekrefter at de legger ned. Streameren mener de ikke lykkes fordi idéen ikke var god nok, samt at pandemien gjorde det ekstra vanskelig for konseptet.

Jo Nesbø-roman blir HBO-serie

Jo Nesbø-romanen «Sønnen» fra 2014 blir nå TV-serie på HBO. Det melder bransjenettstedet Deadline. – Det er en ære, sier Nesbø til NRK.
Les mer om:

Jo Nesbø-roman blir HBO-serie

Jo Nesbø-romanen «Sønnen» fra 2014 blir nå TV-serie på HBO. Det melder bransjenettstedet Deadline. – Det er en ære, sier Nesbø til NRK.
Les mer om:

Jo Nesbø om HBO-serie: – En ære

HBO skal lage tv-serie av Jo Nesbø-romanen «Sønnen».

Jo Nesbø om HBO-serie: – En ære

HBO skal lage TV-serie av Jo Nesbø-romanen «Sønnen».

Jo Nesbø om HBO-serie: – En ære

HBO skal lage tv-serie av Jo Nesbø-romanen «Sønnen».

Jo Nesbø om HBO-serie: – En ære

HBO skal lage tv-serie av Jo Nesbø-romanen «Sønnen».

Jo Nesbø-romanen Sønnen blir til HBO-serien The Son med Jake Gyllenhaal

Jo Nesbø x Jake Gyllenhaal. Den norske forfatterens roman Sønnen filmatiseres. Boken blir nå til HBO-serien The Son med Jake Gyllenhaal i hovedrollen og som co-produsent sammen med Jo Nesbø. Romanen finner sted i Oslo og handler om narkomane Sonny som lenge har sittet fengslet.

Er Matthew Morton den nye kjæresten til Sofia Richie?

Sofia Richie og Matthew Morton ser ut til å ha funnet tonen! Kort tid etter bruddet med Scott Disick (37) kan det se ut som at 22-åringen har sett seg ferdig med singellivet. Nå har modellen blitt sett med 27 år gamle Cha Cha Matcha-gründeren Matthew Morton, og en kilde har uttalt seg om forholdet. Det er ikke mange ukene siden det blusset opp rykter om at Jaden Smith og Sofia tok opp romansen fra 2012. Iført matchende badetøy gikk de hånd i hånd på en strand i Malibu, og helte tennvæske på «ryktebålet». Nå er det nytt gossipmateriale som skal holde flammene i live. De første bildene av Morto

Euphoria nærmer seg sesong 2 – Zendaya og HBO annonserer premiere på ny episode

Euphoria forsetter i desember. Det annonserer Zendaya mandag natt. Detaljene rundt fortsettelsen på den A24-produserte HBO-serien er vage, utenom at det blir premiere på «to spesielle episoder» i desember. Den første slippes 6. desember. Zendaya poster et nærbilde av øyet til Jules (Hunter Schafer), hvor man ser Rue (Zendaya) i pupillen. «Vi har virkelig savnet dem», skriver Daya. «To spesielle episoder av Euphoria kommer snart. Første 6.

Bier fikk med seg stjerneduo i HBO-serie

Susanne Bier har trukket i regitrådene når den seks timer lange serien «The Undoing» straks lander på HBO Nordic.
Les mer om:

Bier fikk med seg stjerneduo i HBO-serie

Susanne Bier har trukket i regitrådene når den seks timer lange serien «The Undoing» straks lander på HBO Nordic.
Les mer om:

Kanye West ber for Issa Rae etter Saturday Night Live-sketsj

Kanye West likte ikke humoren til Issa Rae og Saturday Night Live. «Jeg har alltid sagt at SNL bruker svarte personer til å holde andre svarte personer tilbake», skriver Ye. «Hjertet mitt går ut til Issa Rae. Jeg ber for henne og hennes familie», fortsetter firebarnsfaren dramatisk. «Jeg vet mine 20 års tjeneste i underholdningsbransjen har fremmet våre evner til å bli mer suksessfulle.» Her er Twitter-innlegget til Chicago-stjernen: Kanye West legger også vet et Google-skjermbilde på spansk som viser et søk på Issa Rae. YEEZY/G.O.O.D.

Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Timothee Chalamet i Netflix’ Don’t Look Up

Leonardo DiCaprio får bra følge i sin nye film Don’t Look Up. I kveld bekrefter Deadline at Leonardo skal spille mot både Meryl Streep og Timothee Chalamet. Regissør og manusforatter er Adam McKay, som lager komedien for Netflix. Filmen handler om to amatøraktige astronomer – trolig spilt av de to godgutta – som drar på medieturné for å advare om en asteroide som truer med å ødelegge jordkloden. Oscar-vinnerne Leonardo, Meryl og Timmy er ikke de eneste stjernene som streaming-giganten har sikret seg til prosjektet. Det er nå også klart at Don’t Look Up får med Ariana Grande, Kid Cudi, Jonah Hi

Mad Max: Furiosa med Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II

Mad Max-oppfølgeren Furiosa har fått hovedrolleinnehavere. I kveld bekrefter regissør George Miller at Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth og Yahya Abdul-Mateen II skal spille i Furiosa ifølge Deadline. Filmen er forløperen til 2015-suksessen Mad Max: Fury Road. Tittelen referer til Charlize Theron-karakteren som Anya skal spille en yngre versjon av. Vi får nå historien om Imperator Furiosa før hun traff gale Max Rockatansky i Fury Road. Anya Taylor-Joy (Instagram/anyataylorjoy) George Millers opprinnelige plan var å la 45 år gamle Charlize spille den 20 år gamle karakteren via de-aging-effekter

Folkets dom: De beste sportsdokumentarene på strømmetjenestene

Vi har kartlagt Netflix, Viaplay, Amazon, HBO, NRK Nett-TV og TV 2 Sumo for å finne ut hvilke sportsdokumentarer som har fått best rangering av folket.
Les mer om:

Alexander Skarsgård er blodig i traileren til Stephen King-serien The Stand

Alexander Skarsgård er tilbake i ny stor tv-serie. Etter å ha spilt den forferdelige ektemannen til Nicole Kidman i HBO-sukssen Big Little Lies, er den svenske skuespilleren klar i The Stand. Handlingen finner sted (passende nok?) etter at en pandemi med et influensa-lignende virus har drept nesten hele jordens befolkning. Skjebnen til de overlevende vi følger ligger i hånden til 108 år gamle Mother Abagail, mens deres eksistens er truet av den mektige, onde Randall Flagg alias The Dark Man. 44-åringen fra Stockholm spiller sistnevnte, mens Whoopi Goldberg har rollen som Abagail. Alexander Ska

Saint Maud er The Exorcist møter Carrie? Norgesaktuell horror hylles

Saint Maud lyder guffen, men skal være god. Den psykologiske, britiske grøsseren, som har premiere i England i kveld, får i alle fall tommelen opp fra nesten alle kritikere i hjemlandet. Til glede for regissør og manusforfatter Rose Glass, som her debuterer. I filmen møter vi Maud; en troende hjelpepleier som jobber på et hospice; en institusjon for pasienter i livets sluttfase. Her blir hun besatt av å redde sjelen til en døende danser som er til behandling, men mørke krefter – og hennes syndige fortid – truer. Mood?

Game of Thrones’ forløper House of the Dragon får Paddy Considine i hovedrollen

Paddy Considine er den første skuespilleren som booket til House of the Dragon. Etter at HBO måtte ende sitt store flaggskip Game of Thrones, har de store planer for sin kommende prequel. Briten skal her spille King Viserys Targaryen, som ifølge HBO er Westeros’ utvalgte til å ta over etter den gamle kongen Jaehaerys Targarye. Paddy Considine (David M. Benett/Getty) I pressemeldingen, sitert av Deadline, beskrives karakteren som en godsnute – som kanskje får feil jobb. «En varm, snill og anstendig mann. Viserys eneste ønske er å bære arven fra bestefaren videre.

Cobra Kai får grønt lys til sesong 4 fra Netflix

Cobra Kai med gladnyhet for fansen. YouTube-serien har hatt stor suksess hos Netflix, og i kveld fikk sesong 4 grønt lys fra streameren. I uken hvor sesong 1 og 2 ble sluppet, hadde Cobra Kai flere Netflix-seere enn både The Office og The Umbrella Academy. Sesong 3 kommer 8.

HBO starter produksjon av esker: – En betydelig investering

Trykkeriet HBO Nova Print har kjøpt ut maskinparken som produserer eskene til Hardanger Bestikk. Nå er målet å doble omsetningen og rekruttere flere ansatte.
Les mer om:

HBO bekrefter bestillingen av andre runde «Beforeigners»: Ny drapssak i vente for Lars og Alfhildr

Torsdag bekreftet HBO Nordic at det blir en ny sesong av «Beforeigners», som har innspillingsstart i oktober, ifølge Kampanje.
Les mer om:

Supergirl ender med sesong 6

Supergirl sier farvel. Men det blir én runde til. I kveld annonserer The CW at serien med Melissa Benoist ender etter kommende sesong 6. Ifølge Deadline starter innspillingen med kusinen til Superman etter planen i slutten av september, etter en lang pause først grunnet Melissas graviditet og deretter COVID-19. Premieredatoen til siste sesong av Supergirl, som vises også hos Netflix, annonseres snart. Superjenta takker for seg via Instgram. «Å si at det har vært en ære å portrettere denne ikoniske karakteren vil være en gigantisk underdrivelse», skriver 31-åringen til sine 4,4 millioner følger

«Schitt’s Creek» gjorde rent bord i Emmy-utdelingen

Den første prisen i Hollywoods første store prisutdeling etter at pandemien rammet, gikk til Catherine O’Hara. Hun ble tildelt prisen for beste kvinnelige skuespiller i en komedie for rollen i «Schitt’s Creek». Serien følger en familie som havner i økonomisk krise og tvinges til å flytte. Den blir blant annet vist på Netflix i USA. I Norge er den innkjøpt av TV 2 Sumo. Neste pris gikk til O’Haras kollega Eugene Levy, som fikk prisen for innsatsen i samme serie.

Emmy 2020: Her er årets vinnere

Emmy Awards 2020 visste at det kom til å måtte bli en amputert affære. Men likevel klarte de å lage en relativt bra produksjon. Jimmy Kimmel var Emmy-vert med hjelp fra DJ D-Nice. Selvfølgelig uten rød løper-fest i forkant og uten folk i salen på grunn av COVID-19. Men i de første minuttene av sendingen klippet de inn eldre Emmy-opptak, slik at det så ut som salen var full av stjerner som lo og klappet til det Jimmy sa. Det fremstod ganske ekte – og veldig absurd. (Tenk at det var slik før.) – Selvfølgelig har vi ikke et publikum. Dette er ikke et MAGA-stevne.