Nyheter om Jahr


Endelig ferdig etter 30 år med restaurering: – Dette har vært et veldig viktig mål for meg

Når Anna Kristine Jahr Røine snart takker for seg etter 13 år som avdelingsdirektør, har hun endelig nådd sitt store mål – å fullføre restaureringen av Fetsund lenser.
Les mer om:

Ligger på nedrykksplass, velger likevel å forlenge

Strømmen har hatt store problemer til å få sesongen skikkelig igang, etter 12 kamper har klubben mellom Oslo og Lillestrøm bare klart å hente hjem 10 poeng, bare Florø gjør det dårligere.  Sportslig leder i Strømmen IF Lars Habberstad har i dag fornyet avtalen med Kristian Jahr ut sesongen 2020 og Øystein Vestvatn ut 2019. Kristian Jahr har vært i Strømmen IF siden 2014 og har totalt 106 A-lags kamper. Kristian er lagets kaptein og en meget viktig bidragsyter både på og utenfor banen. Lars Habberstad: «Kristian og Øystein er flotte rollemodeller og forbilder for klubben.

Holder humøret oppe i nedturen

(Florø – Strømmen 2-1). Mens laget styrer mot jumboplassen, er sjelden smilet langt unna hos Strømmen-spillerne. – Helt avgjørende, mener kaptein Kristian Jahr.
Les mer om:

– Det er en litt trøstesløs situasjon

På Fetsund Lenser rydder de unna søppel og trær hele dagen lang. Avdelingsdirektør Anna Kristine Jahr Røine tror alt skal gå bra, så lenge prognosene fra NVE stemmer.
Les mer om:

Overfylt i Stange - ledig hos naboene

Herman er et av 20 barn i Ottestad som står uten barnehageplass til høsten. Henriette Dagfinrud og Thomas Jahr lot seg lokke til å «fløtte hemmatt», og er skuffet over avslaget.
Les mer om:

Kan snart få øyelege

– Går det som vi håper har vi en øyelege på plass neste år, sier kommuneoverlege Per Einar Jahr.
Les mer om:

Wara avviser påstand om forsøk på å få journalist til å tie

Journalisten Bjørn Olav Jahr hevder Tor Mikkel Wara forsøkte å verve ham til Finance Credit for 15 år siden for å få ham til å tie. Wara avviser påstanden.
Les mer om:

Tar over som Strømmen-kaptein: – Jeg kjefter nok mer enn forgjengeren

Kristian Jahr (28) ser på kapteinsrollen i Strømmen som en ære. Klubben håper også at tilliten vil gjøre at han skriver ny kontrakt.
Les mer om:

Linamaria (23) lagde miniserie om sin narkomane bror Johan (26)

Linamaria Jahr Carlsens storebror, Johan, har vært rusmisbruker i flere år. Nå har hun laget en miniserie, for å vise hvordan hverdagen er for personer som sliter med rusavhengighet - og for de pårørende.
Les mer om:

Kommunen snur: Margrethe (85) får likevel bli på sykehjemmet

Familien var urolige for om Margrethe Jahr måtte bo hjemme i påvente av omsorgsbolig. Nå har det løst seg.
Les mer om:

Vet ikke hvor tanten skal bo den neste måneden: – Skaper mye usikkerhet

Margrethe Jahr har fått tilbud om plass i omsorgsbolig. Familien er bekymret for om hun må bo hjemme i det gamle huset i mellomtiden.
Les mer om:

Drapsmann ber om unnskyldning

Joe Erling Jahr (36) ber om unnskyldning for det rasistisk motiverte drapet på 15 år gamle Benjamin Hermansen i Oslo i 2001. Jahr ble i 2002 dømt til 18 års fengsel for knivdrapet
Les mer om:

Joe Erling Jahr: Ber om unnskyldning for å ha drept Benjamin Hermansen

17 år etter det rasistisk motiverte drapet ber en av Benjamin Hermansens drapsmenn om unnskyldning. – Det de gjorde mot ham, kan aldri unnskyldes, sier Benjamins mor.
Les mer om:

Drapene i Baneheia

Boken fra Bjørn Olav Jahr har gjort ham selv en bjørnetjeneste.
Les mer om:

Jahr og drapene i Baneheia

Viggo Kristiansen ble dømt på bakgrunn av indisier og Jan Helge Andersens forklaring. At indisier og vitneforklaringer kan føre til domfellelse så vi også i Orderudsaken.
Les mer om:

Leserinnlegg: Jahr og drapene i Baneheia

Viggo Kristiansen ble dømt på bakgrunn av indisier og Jan Helge Andersens forklaring. At indisier og vitneforklaringer kan føre til domfellelse så vi også i Orderudsaken.
Les mer om:

Viggos far var rasende

Viggo Kristiansens far, Svein Kristiansen, var rasende etter grillingen av journalist Bjørn Olav Jahr om boka «To historier. En sannhet».
Les mer om:

– Sannheten om Baneheiadrapene er…

Forfatter Bjørn Olav Jahr er helt klar på at det er Jan Helge Andersen som forgrep seg på og drepte de to jentene i Baneheia i 2000. Han står på det han har sagt tidligere; at saken aldri tidligere har…
Les mer om:

Hevder Viggo Kristiansen er uskyldig i Baneheia-drapene

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen er uskyldig, hevder forfatter Bjørn Olav Jahr. Hovedbevisene viser at voldtekts- og drapsdommen er et justismord, mener han.
Les mer om:

«Viggo Kristiansen er et offer for manglende rettssikkerhet»

Journalist og forfatter Bjørn Olav Jahr har blitt overbevist om Baneheia-morderens uskyld. Her er noen av hovedargumentene.
Les mer om:

Forfatteren bak ny Baneheia-bok: – Dette er et klassisk justismord

Forfatter Bjørn Olav Jahr sier han ikke hadde skrevet om Baneheia-saken hvis han ikke hadde trodd at Viggo Kristiansen var uskyldig.
Les mer om:

– Uten solide bevis vil forfatteren framstå som en kjeltring

Arne Bernt Paulsen, far til Lene Sløgedal Paulsen som ble drept i Baneheia, reagerer sterkt på boka til Bjørn Olav Jahr, som mener Viggo Kristiansen er uskyldig.

Forfatter: - Viggo Kristiansen er uskyldig dømt

Forfatter Bjørn Olav Jahr hevder i en ny bok at Viggo Kristiansen uriktig er dratt inn i Baneheia-saken.
Les mer om:

Hevder Kristiansen er uskyldig

Forfatter og journalist Bjørn Olav Jahr skriver i sin nye bok om Baneheia-drapene at Viggo Kristiansen er uskyldig dømt for drap og voldtekter.
Les mer om:

Forfatter hevder Viggo Kristiansen er uskyldig: – Det finnes ingen bevis mot ham

Forfatter og journalist Bjørn Olav Jahr skriver i sin nye bok om Baneheia-drapene at Viggo Kristiansen er uskyldig dømt for drap og voldtekter. – Det finnes ingen bevis som peker på Kristiansen, sier forfatteren til NRK.
Les mer om: