Nyheter om Jansen


Alle Premier League-kamper sendes

TV 2 viser samtlige 92 kamper på enten fjernsyn eller strømmetjenesten Sumo. Premier League gjør comeback 17. juni med de fra før utsatte kampene Manchester City – Arsenal og Aston Villa – Sheffield United. Førstnevnte kamp skal sendes «åpent» på TV 2s hovedkanal, og deretter går det slag i slag fram mot den planlagte sesongavslutningen 26. juli. Normalt får TV 2 og andre Premier League-distributører ikke vise flere enn én kamp på et gitt tidspunkt, og de må også følge programmet på engelsk TV de aller fleste dager.

Hotellgründere frister med tretopp-hytter, «utkikkstårn» og bobilplasser på Spjærøy

Hotellinvestorene Rune Kilebu og Cato Jansen frister med en offentlig tilgjengelig utkikksplass på toppen av det nye hotellet de vil oppføre ved Sand på Spjærøy.
Les mer om:

TV 2 med La Liga-rettigheter frem til 2026

Spanske La Liga og TV 2 har inngått en femårsavtale som sikrer mediehuset rettighetene til samtlige 380 kamper hver sesong, fra høsten 2021. Selv i koronakrisen er det viktig å tenke langsiktig for å sikre det beste innholdet på TV 2s plattformer. Dette er en eksklusiv avtale for en av de aller viktigste fotballrettighetene i markedet. Med lag som Barcelona og Real Madrid, samt spillere i verdensklasse; Lionel Messi og vår egen Martin Ødegaard i sentrale roller, blir dette en spennende liga å følge i årene som kommer, sier sjefredaktør og administrerende direktør Olav T.

Mads Hansen i ny «influencerkrig»: Betaler for hver følger realitydeltagerne mister

Mads Hansen er lei av at realitydeltagere som Mario Riera og Carl Aksel Jansen ikke følger coronareglene. Nå blar Hansen opp for hver person som avfølger realityprofilene.
Les mer om:

Fredrikstad-ak­tø­rer står bak ho­tell­pla­ner på Hva­ler: – Et slik ho­tell bør ha 200 rom

Rune Ki­le­bu og Cato Jansen står bak nye ho­tell­pla­ner på Spjær­øy.
Les mer om:

Kinoen åpner igjen: – Å avlyse én film er det verste vi vet, nå har vi avlyst filmer i åtte uker

I morgen åpner Fredrikstad kino. – Det blir et skritt mot det normale, sier kinosjef Jørgen Søderberg Jansen.
Les mer om:

Drive in-kino har slått an – har solgt 550 bilbilletter

Fredrikstad kino har kjørt innom sju steder på sin drive in-turné. – Vi har hatt veldig mange fornøyde publikummere, sier kinosjef Jørgen Søderberg Jansen.
Les mer om:

Lemaitre hyller sin venn Johannes Greve Muskat

Lemaitre savner Johannes Greve Muskat; deres uoffisielle tredje medlem. Vennen og kollegaen til den Oslo/Los Angeles-baserte duoen Lemaitre døde brått i fjor etter et tragisk uhell. Det ble offentliggjort at dødsårsaken skyldes smertestillende opioider (kodeine) som han tok etter en operasjon, kombinert med alkohol. Johannes Greve Muskat var en prisvinnende regissør som har laget flere musikkvideoer for Lemaitre.l Samt for artister som Arif og Sondre Lerche og utenlandske artister som HowToDressWell og Connor Youngblood. Den nye Lemaitre-singelen «Joe» er dedikert til deres bestis, som blir h

Bergkamp, Kuyt, Koeman og Henke Larsson skal kjøpe seg fotballklubb

Dennis Bergkamp og agent Rob Jansen samlet i 2019 en gjeng med fotball-legender med ett mål: Skaffe seg en fotballklubb på balløya. Et amerikansk konsortium veltet planene, men nå skal den fargerike gjengen utnytte krisen og leve ut drømmen. I fjor var det League One-klubben Wycombe Wanderers som var målet for gruppen, selv om Jansen ikke nevner navn. -Vi var nylig meget tett på en avtale. Jeg kommer ikke til å si hvilken klubb det var, men i siste øyeblikket ble vi slått av en utenlandsk investor.

Håvard Jansen endelig hjemme fra sykehuset i Italia: - Vi slåss mot en usynlig fiende overalt, det var som en krigssone

Etter tre uker i episenteret for korona-epidemien i Europa, kom Håvard Jansen endelig hjem til familen på Rognan igjen torsdag kveld.

TV 2 skal vise færøysk fotball

TV 2 har sikret seg rettighetene til eliteserien på Færøyene, som sparkes i gang 9. mai. – Vi skal bruke profilene våre og satse seriøst på dette. Dette er et tilbud til dem som savner direktesendt sport, for dem som lengter mest etter det og som tenker at dette kan være litt gøy å bruke tiden på, sier sportsredaktør Vegard Jansen Hagen til kanalens eget nettsted. Tidligere denne måneden skrev NRK at rettighetene til færøysk fotball er svært ettertraktet i en tid med lite aktiv idrett.

Fikk trene med «Mesternes Mester»-Espen(pluss)

Teamgym-lagene til Ørland Turnforening fikk en treningsøkt litt utenom det vanlige forrige uke. Da ble de geleidet gjennom en online-økt med en av tidenes beste norske turnere, Espen Jansen.
Les mer om:

Solveig og Sissel forteller om tiden i koronavirusets episenter: - Å kunne være med disse pasientene som kjempet for å få puste, det er en belastning man tar med seg

Sissel Jansen og Solveig Johnsen har de siste tre ukene jobbet på et sykehus i Bergamo i Nord-Italia.
Les mer om:

 Lemaitre hyller sin venn Johannes Greve Muskat

Lemaitre savner Johannes Greve Muskat; deres uoffisielle tredje medlem. Vennen og kollegaen til den Oslo/Los Angeles-baserte duoen Lemaitre døde brått i fjor etter et tragisk uhell. Det ble offentliggjort at dødsårsaken skyldes smertestillende opioider (kodeine) som han tok etter en operasjon, kombinert med alkohol. Johannes Greve Muskat var en prisvinnende regissør som har laget flere musikkvideoer for Lemaitre. Samt for artister som Arif og Sondre Lerche og utenlandske artister som HowToDressWell og Connor Youngblood. Den nye Lemaitre-singelen «Joe» er dedikert til deres bestis, som blir hy

I dag gjenåpner Lars Eirik (43) puben med skrekkblandet fryd

Etter å ha holdt puben stengt i seks hele uker, er det med skrekkblandet fryd Lars Eirik Jansen Mørkhagen gjenåpner Gulating Pub i Gamlebyen på selveste 1. mai.
Les mer om:

Drive-in kino samlet 70 biler: – Reist fra Kongsvinger

Fredag kveld inviterte CC Cowboys og Fredrikstad kino til verdenspremiere på konsertfilmen «Tilbake til Halden». – Mange har etterlyst utekino, forteller kinosjef Jørgen Søderberg Jansen.

Nå blir det drive-in kino hele helgen – viser 10 filmer på storskjerm

– Når vi først skulle ha opp en skjerm tenkte vi at vi ikke kunne vise bare én film, så nå blir det kino hele helgen, sier sjef ved Fredrikstad kino, Jørgen Søderberg Jansen.
Les mer om:

Kinosjefen åpner for drive in-kino – og viser som eneste kino den nye konsertfilmen til CC Cowboys

 CC Cowboys og Fredrikstad Kino inviterer til konsertfilm på Tollbodplassen fredag 24. april. – Fungerer konseptet blir det garantert flere filmer fremover, sier kinosjef Jørgen Søderberg Jansen.
Les mer om:

Ny sjakkturnering med Magnus Carlsen

Magnus Carlsen og syv av verdens beste sjakkspillere møtes fra 18. – 30. april for å konkurrere om over 2 500 000 norske kroner – den største potten noensinne for en online-turnering. TV 2 sender fra hele turneringen som starter førstkommende lørdag. Dette er et spennende initiativ av Magnus Carlsen, som vi ser frem til å dele med seerne. Når store deler av idretten er stengt ned verden over er det gledelig med en trygg, ansvarlig og likevel svært spennende konkurranse med mye i potten.

Vasker rommene selv og har portforbud etter jobb

Håvard Jansen (45) og teamet er i gang med å stelle pasienter som ligger i koma i respiratorer.
Les mer om:

Håvard (45) måtte i tenkeboksen, men angrer ikke: - Familier er halverte eller utslettet

Onsdag denne uken reiste sykepleiere, leger og logistikkpersonell fra hele landet til Italia, for å bistå landet som per nå er rammet av nest flest korona-dødsfall. Blant dem som skal bistå er saltdalingen Håvard Jansen.
Les mer om:

Sykepleier Håvard Jansen: - Sterke førsteinntrykk i Italia

- Det er mange sterke inntrykk å få rundt på avdelingene her på sykehuset.
Les mer om:

Håvard Jansen fra Rognan med i helseteam i Italia

Håvard Jansen fra Rognan er en av et team på 19 personer som er i Nord-Italia for å pleie pasienter som er rammet av koronia-viruset.
Les mer om:

Fant hvalspekk i fjæra (pluss)

Familien Jansen i Senjahopen oppdaget plutselig en merkelig gjenstand i fjæra. De syntes først at det så ut som en isbjørn.
Les mer om: