Nyheter om Jansen


Sykdom har hindret de norske stjernene før Flandern rundt

Både Alexander Kristoff, Edvald Boasson-Hagen og Amund Grøndahl Jansen har slitt med et virus i oppkjøringen til de største brosteinsrittene.
Les mer om:

Kinoen er korona-stengt, men kommunen holder kiosken åpen: – Vi har aldri vært i tvil om at det er lov

Har kiosken på kommunalt eide Fredrikstad kino lov til å holde åpent? Kinosjef Jørgen Søderberg Jansen mener «ja».

«Om ikke du overfører kronene i morgen så skal det bli helvete»

En realitydeltaker som er tiltalt for å ha hvitvasket store pengebeløp for Carl Aksel Jansen (26), ble truet gjentatte ganger da hun rotet bort 80.000 kroner.
Les mer om:

Hvitvasket penger for «Paradise»-Carl Aksel: – Ville ikke skuffe ham

Mannen i 20-årene fortalte i retten at han så opp til Carl Aksel Jansen (26) fordi han kjørte sportsbiler og brukte mye penger. Nå er han dømt for uaktsom hvitvasking.
Les mer om:

Markus (26) gikk på skole i Kina da koronakrisen brøt ut. Nå skal han ut på sitt livs eventyr: – De to-tre første dagene var helt jævlige 

Markus Bjørkli Jansen (26) fra Senja er glad i utfordringer, men hans siste test er den tøffeste. 
Les mer om:

Paris-Nice rammes av nedstengning

Avslutningen på sykkelrittet Paris-Nice blir ikke som planlagt. Lokale myndigheter stenger i helgen ned Nice for å bremse smittespredningen av koronaviruset. Det tvinger sykkelarrangøren ASO til å endre etappeprogrammet.
Les mer om:

Zuzanna (24) og Jonas (26) hadde ikke faste jobber da de fikk 3,2 mill. i boliglån: – Viktig å vise at du er aktiv

Zuzanna Nogalska (24) og Jonas Jansen (26) var ikke i tvil da de så leiligheten på Strømmen. Nå har de flyttet inn, som to av de første boligeierne i det splitter nye boligprosjektet.

Lar seg ikke skremme av konkursen – nå starter Lars-Eirik (43) opp en ny restaurant i Gamlebyen

I romjulen gikk Gulating Pub i Gamlebyen konkurs. Nå er daglig leder Lars-Eirik Jansen Mørkhagen (43) klar for å starte opp kong Frederik AS.
Les mer om:

Overlegen spurtseier til Ballerini

Davide Ballerini var i en egen klasse i massespurten av Omloop Het Nieuwsblad lørdag. De norske innslagene Amund Grøndahl Jansen, Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen, Vegard Stake Laengen og Sven Erik Bystrøm satte ikke preg på etappen.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Bjørgen har fått ny jobb

Marit Bjørgen blir TV 2s langrennsekspert. Hun tiltrer i rollen allerede denne uka under VM i Oberstdorf. Det melder kanalen på sine hjemmesider. – Det kommer til å være mye engasjement, følelser, meninger, nervøsitet og sikkert også litt frustrasjon fra meg, forteller Marit Bjørgen til TV 2. Sportsredaktør Vegard Jansen Hagen er storfornøyd over å ha sikret seg den meritterte utøveren. – Vi er stolte over å ha tidenes VM-medaljør på laget. Marit Bjørgen har unik innsikt og erfaring, og brenner for skisporten. Det blir fag og følelser i skjønn forening, sier Jansen Hagen.

– Vi er veldig spente på responsen

Camilla Jansen (30) og kollegene starter behandling av angst og depresjon over nett. – Vi er veldig spente på responsen.
Les mer om:

Vordende far Grøndahl Jansen går for Touren og VM – dropper OL

Amund Grøndahl Jansen (26) får sannsynligvis sin fjerde start i Tour de France til sommeren. Før den tid skal han kjøre for egne sjanser i de største klassikerne - og bli far for første gang.

Reality-profil tiltalt for hvitvasking

En kvinne i 20-årene er tiltalt i forbindelse med bedragerisaken mot Carl Aksel Jansen.
Les mer om:

Giro d'Italia starter 8. mai

Arrangøren sykkelrittet Giro d'Italia opplyste torsdag at årets utgave av rittet starter 8. mai i Torino. Den 104. utgaven av sykkelrittet skulle opprinnelig startet på Sicilia, men grunnet den pågående virussituasjonen ble starten heller flyttet til Torino. Norge har flere syklister som kan være i diskusjonen om å sykle rittet, blant andre Amund Grøndahl Jansen som byttet lag etter fjorårets sesong. Han skal i år sykle for Team BikeExchange i 2021-sesongen. Alexander Kristoff vil mest sannsynlig ikke være med i Italia. Han er allerede tatt ut på laget til UAE til årets Tour de France.

Så lei er vi av korona: – På en skala fra 1 til 10? 37!

Det nye året skulle bli en opptur, men Anita Nock sitter fortsatt i joggebukse på hjemmekontor. Hannah Berg savner festivaler, Maria Mohn mister energi, og Jørgen Søderberg Jansen føler han er i en film han ikke ønsker å være i.
Les mer om:

Realitydeltaker tiltalt for hvitvasking av bedrageripengene til «Paradise»-Carl Aksel

En kvinne som i desember ble dømt for en falsk voldtektsanklage, har ifølge tiltalen hvitvasket 163.000 kroner for realitykjendis Carl Aksel Jansen (25).
Les mer om:

Familien Grymyr Jansen begravet: – Verden blir et fattigere sted uten dere

Charlot, Bjørn Ivar, Alma og ufødte Isak Grymyr Jansen ble i dag begravet i Gjerdrum kirke

Familien gravlegges i Gjerdrum kirke: - En utrolig trist dag

Bjørn-Ivar Grymyr Jansen (40), Charlot Grymyr Jansen (31) og datteren Alma Grymyr Jansen (2) ble fredag ettermiddag gravlagt i Gjerdrum kirke.
Les mer om:

Sterkt farvel med Alma, Isak, Charlot og Bjørn-Ivar: – Hva gjør vi nå da?

GJERDRUM (TV 2): Familie og venner tok fredag et gripende farvel med familien Grymyr Jansen som brått ble revet bort under jordskredet i Gjerdrum.

Gjerdrum-skredet: Rørende gravferd for familien Grymyr Jansen

GJERDRUM/OSLO (VG) Charlot (31) og ektemannen Bjørn Ivar Grymyr Jansen (40) skulle bli foreldre til Isak i februar. Sammen med datteren Alma (2) mistet de livet i kvikkleireskredet.

Se direkte: Bjørn-Ivar, Charlot, Alma og Isak begraves i Gjerdrum kirke

Klokka 13 starter gravferdsseremonien fra Gjerdrum kirke for Bjørn-Ivar, Charlot, Alma og Isak Grymyr Jansen. Sendingen videreformidles etter familiens eget ønske.
Les mer om:

«Paradise Hotel»-Carl Aksel tiltalt for millionbedragerier

Realityprofilen Carl Aksel Jansen (25) er tiltalt for hvitvasking og grove bedragerier for over 4,5 millioner kroner. – Han er veldig lei seg, sier hans forsvarer.
Les mer om:

Carl Aksel Jansen (25) tiltalt for millionsvindel

PORSGRUNN/OSLO: Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Carl Aksel Jansen (25) er tiltalt for hvitvasking og flere grove bedragerier for totalt over 4,5 millioner kroner.
Les mer om:

Carl Aksel Jansen (25) tiltalt for millionsvindel

PORSGRUNN/OSLO: Tidligere «Paradise Hotel»-deltaker Carl Aksel Jansen (25) er tiltalt for hvitvasking og flere grove bedragerier for totalt over 4,5 millioner kroner.
Les mer om: