Nyheter om Jansen


Til tross for het sommer: Kinobesøket økte i Fredrikstad i fjor

Kinosjef Jørgen Søderberg Jansen kan glise fra øre til øre. For selv med en sommer som var både lang og varm, så økte kinobesøket fra 2017 til 2018 med 11.174 (drøye fire prosent).
Les mer om:

TV2 vant i Lotto og Tipping på samme dag

Hva er det som får den norske leverandøren av Premier League fotball til å føle seg som alt annet enn en vanlig millionær? Nøkkelordene er: 45-åringen fra Kristiansund og en 51-åring fra Stuttgart. -Det er gnistrende tall, uttaler sportsredaktør Vegard Jansen Hagen pressemeldingen fra TV2. I sluttminuttene av 3-1-kampen mellom Manchester United og Huddersfield var det 775.000 nordmenn som fulgte kampen over TV-skjermen. Dette gjør Premier League-kampen til den mest sette i TV2s historie. Les: Seks nordmenn har fått kultstatus i Premier League Mest takket være Ole Gunnar Solskjær.

To levende og en død

Her klargjør Thomas Jansen og Svein Nøklegård en død person for oppbevaring i bårerommet i kapellet på sykehuset i Skien.

TV2 har snudd og kaller det årets julegave

Opprinnelig så fotballsendingene for julen annerledes ut for TV 2, men skal vi tolke pressemeldingen fra tv stasjonen har de nå bestemt seg for å vise mer fotball på grunn av en midlertidig ansettelse av en nordmann. Her kommer årets julegave fra TV 2 til det norske folk: TV 2 viser Ole Gunnar Solskjærs første hjemmekamp som Manchester United-manager på Old Trafford 2. juledag. På hovedkanalen TV 2! Les: Molde tjener en haug med millioner på Solskjær Dette betyr at TV 2 vil vise to parallelle godbiter på fotballens festdag i England, Boxing Day.

– Så lenge alt går som normalt er det Tour de France jeg skal kjøre

Amund Grøndahl Jansen er allerede høyaktuell for en retur til verdens største sykkelritt.

Brakk håndleddet etter påkjørsel: – En kjedelig måte å avslutte treningen på

Amund Grøndahl Jansen (24) fikk et ublidt møte med en bil på en treningstur nylig.
Les mer om:

Grøndahl Jansen kjørt ned av bilist på trening - brakk håndleddet

– Bilen kommer inn i rundkjøringen og meier meg rett ned.
Les mer om:

Edel ble åtte år yngre på åtte uker

SKIEN: På åtte uker har Edel Jansen fått formidable resultater. – Jeg har blitt åtte år yngre. Det er jeg veldig overrasket over, det var mest av alle.
Les mer om:

Vil selvsagt være med videre etter opprykk til Eliteserien

I år klaffet det endelig for Mjøndalen etter noen skuffende kvalifiseringsrunder for opprykk til Eliteserien. Spesielt i fjor var det tungt å svelge at Eliteserieplassen gikk til Ranheim. – Neste år får de mulighet til revansj etter å ha kapret andreplassen og direkte opprykk. Midtstopper Quint Jansen var en viktig brikke i OBOS-ligaens gjerrigste forsvar i 2018, da Mjøndalen kun slapp inn 24 mål på 30 kamper.

Amanda fra Nissenatt: -Kom dere ut på tur og få litt julestemning!

Juleskuespillet Nissenatt settes igjen opp nå i desember og de unge skuespillerne er klare i sin tale. – Om vinteren sitter alle bare inne. Her kan familier komme seg ut og samtidig komme i julestemning, sier Amanda Søderberg Jansen (10).
Les mer om:

Ole Einar Bjørndalen til TV 2

Skiskytterlegenden blir TV 2-ekspert, og debuterer allerede under sesongåpningen for skiskytterne på Sjusjøen i helgen. Ole Einar Bjørndalen (44) er tidenes mestvinnende skiskytter i verden. I april i år kunngjorde han at karrieren som aktiv utøver var over, og nå er det altså klart at TV 2 har sikret seg underskriften hans. Les: Klopp: «Jeg skal prøve å svare høflig» – Vi er stolte og glade over å få Ole Einar på laget.

Mindre nattebesøk på kinoen: 8.292 så film

Kinosjef Jørgen Søderberg Jansen tror besøksfallet i 2018 kan tilskrives to forhold: Mindre titting gjennom natten og at Blå Grotte ikke ble brukt. Artigst lørdag? Tja, popcornkanon kanskje?
Les mer om:

Har tatt et langt skritt i retning Eliteserien

Mjøndalen startet sluttspurten med en eneste gang da de var på besøk hos HamKam i kveld. – Som motivator i forkant hadde de hyret inn skiskytterlegende Ole Einar Bjørndalen som var kjent for å starte sterkt og så bare øke på.  Det har vært nære flere år på rad og nesten forventet at det ville skje også i år. Trolig har hovedtrener Vegard Hansen lært av stang ut i slutten av sesongen og satt inn alle resurser og triks i boka for å rykke opp.

Mjøndalen nærmer seg opprykk

En frisparkperle av Quint Jansen åpnet ballet da Mjøndalen slo HamKam 3-1 i 1. divisjon tirsdag og tok et sjumilssteg mot eliteserien.
Les mer om:

Grøndahl Jansen bidro til Groenewegen-triumf

Den nederlandske spurtkanonen Dylan Groenewegen vant første etappe av sykkelrittet Guangxi rundt i Kina tirsdag.
Les mer om:

Ida Gran Jansen er gravid

Ida Gran Jansen (30), kjent fra «Hele Norge Baker» og «Farmen kjendis», har bolle i ovnen.
Les mer om:

Sjefsbytte etter 20 år: – Merethe (47) ny daglig leder i BK Grafisk

Ingar Jansen gir seg som daglig leder i Sandefjord-bedriften BK Grafisk etter 20 år. Merethe Aas fra Tønsberg tar over.
Les mer om:

Arvid Jansen i fritt fall

Per Pettersons nye roman, «Menn i min situasjon», er strålende, mørk lesning. Et minimum av varme og humor klarer like fullt å klore seg fast.
Les mer om:

Her kjem Brynes nye outlet

Laurdag opnar Christoffer Jansen dørene for Outlet'n i Gamle Bryne mek.
Les mer om:

Om to uker er vi klare til å tippe hvem som vinner OBOS-Ligaen

I går tok Mjøndalen imot serieleder Aalesund Isachsen stadion. Det er nå tre lag som kjemper om seieren og de to plassene for direkte opprykk. Hovedtrener Vegard Hansen har mot normalt fått til en meget sterkt høstløp hvor de sanker poeng hver eneste kamp. Kampen jevn hvor begge lag var tydelig ikke klare for å tape, forskjellen i går var at Mjøndalen har Tonny Brochmann som 10 minutter før slutt satte inn det første.

Se bildene fra europacupkampen i Kongstenhallen

Se bildene fra FBKs seier over nederlandske Morrenhof Jansen Dalfsen.
Les mer om:

FBK må heve seg i 2. omgang

PAUSE: Morrenhof Jansen Dalfsen - Fredrikstad BK 15-14
Les mer om:

Nylig dømt eldrebedrager bak nytt svindelraid

Bare noen uker etter at han ble dømt for en rekke tyverier og bedragerier mot eldre klarte ikke Alpocino Jansen (32) å holde seg unna nye ofre.
Les mer om: