Nyheter om Jansen


Uttaket til sykkel-VM er klart

Sven Erik Bystrøm, Vegard Stake Laengen, Alexander Kristoff, Edvald Boasson Hagen, Carl Fredrik Hagen og Amund Grøndahl Jansen skal sykle herrenes fellesstart for Norge i Yorkshire

Her er Norges tropp til sykkel-VM

Norges Cykleforbund offentliggjorde i ettermiddag troppen til årets sykkel-VM, i Yorkshire i England 22-29. september. På mennenes landeveisritt på mesterskapets siste dag skal følgende seks representere Norge: Alexander Kristoff (UAE), Edvald Boasson Hagen (Dimension Data), Amund Grøndahl Jansen (Jumbo-Visma), Carl Fredrik Hagen (Lotto Soudal), Svein Erik Bystrøm (UAE) og Vegard Stake Laengen (UAE). Landeveisrittet starter i Leeds, har målgang i Harrogate og er 285 kilometer langt. – Vi bygger laget rundt våre kapteiner.

Over en million fulgte Sverige mot Norge på TV 2

1.028.000 så på det meste EM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Norge på TV 2 i går kveld. 898.000 seere fulgte i snitt hele kampen, som er årets høyeste seertall på TV 2. Dette ga kampen en andel på 66,4 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 år og 65,2 prosent i målgruppen 10-79 år. Les: Manchester United-spiller ble sendt til Kina – Dette er strålende seertall som igjen viser at landslaget har bred appell i befolkningen.

Sa opp jobben som politi for å jobbe med ungdommer

Linn-Magritt Jansen Bru (28) flyttet til Karmøy for å jobbe som politi. Etter ett år sa hun opp jobben for å gjøre noe hun følte var enda mer meningsfullt.
Les mer om:

Grøndahl Jansen nær etappeseier: – Utrolig skuffende

Amund Grøndahl Jansen endte noen få meter bak etappevinner Markus Hoelgaard i den siste etappen av Arctic Race.
Les mer om:

Elektronikaduoen får boltre seg i operahuset – trodde noen tullet med dem

Los Angeles-baserte Lemâitre er blant annet kjent for store liveshow som har gitt dem innpass på både Coachella, Lollapalooza og Roskilde. Men da Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund, som utgjør Lemâitre, fikk spørsmål om å legge turen innom Den Norske Opera og Ballett i Oslo, tok det litt tid før det sank inn. – Jeg trodde noen tullet med oss da vi fikk spørsmålet.

Kristoff misset, slått av Jansen i spurt da Viviani vant

Alexander Kristoff bommet i spurten av rittet London-Surrey og endte på sjuendeplass. Elia Viviani vant, mens Amund Grøndahl Jansen ble nr. fem.
Les mer om:

Kristoff nest beste nordmann i spurten

Alexander Kristoff bommet i spurten av rittet London-Surrey og endte på sjuendeplass. Elia Viviani vant, mens Amund Grøndahl Jansen ble nr. fem.
Les mer om:

Kristoff nest beste nordmann i spurten

Alexander Kristoff bommet i spurten av rittet London-Surrey og endte på sjuendeplass. Elia Viviani vant, mens Amund Grøndahl Jansen ble nr. fem.
Les mer om:

Slaktes på børsen: Edvald får terningkast to

Amund Grøndahl Jansen trekkes fram som den norske rytteren som har imponert mest i årets Tour de France. Edvald Boasson Hagen er i motsatt ende av skalaen.

Topplag til Arctic Race

Profflaget Jumbo Visma og norske Amund Grøndahl Jansen er meldt til årets utgave av Arctic Race of Norway.

Ansettelsen var i mot rådmannens innstilling

Blant de 16 søkerne til stillingen som enhetsleder samfunn i Åmli, var Jan Terje Jansen som for tiden er konstituert i stillingen.
Les mer om:

Auksjonerer bort sykkeltrøye til inntekt for Redd Barna: – Fint å kunne bidra med noe utover min egen karriere

Amund Grøndahl Jansen håper å samle inn 50.000 kroner til Redd Barna.
Les mer om:

Gulating Pub solgt etter ett års drift

Gulating Pub i Gamlebyen drev i ett år, og rakk på sju måneder å pådra seg millionunderskudd. Nå er det nye drivere på plass, og overtar en gjeldfri pub. Lars Eirik Jansen Mørkhagen (42) og Frode Rodal (42) kan glede seg over en super start med Tall Ships Races i juli.
Les mer om:

Grøndahl Jansen flyttet på enerom

Amund Grøndahl Jansen (25) er satt på antibiotika-kur.
Les mer om:

Tidligere doper tror ikke touren er ren: – Det har vært doping siden det første Tour de France

ALBI/OSLO (NRK): Verken Amund Grøndahl Jansen eller Alexander Kristoff tror sykkelsporten er ren. Tidligere toppsyklist og doper, Michael Rasmussen, mener man fortsatt kan dope seg uten å bli avslørt.

Grøndahl Jansen om kosttilskudd-saken: – Det blir litt søkt

Nordmannen mener det blir kokt suppe på spiker.
Les mer om:

Grøndahl Jansen om Tour-suksessen: – Stemningen på laget er mildt sagt innafor

Haga-syklisten Amund Grøndahl Jansen (25) beskriver den første uka i årets Tour de France som «over all forventning.»

Grøndahl Jansen: – Man føler seg nesten utenfor

Lagkompisene til Amund Grøndahl Jensen fleiper med nordmannen, etter at de en etter en har vunnet etapper i årets Tour de France.

Bruker 200 mill. på Tour-lag: – Langrenn er en mikrosport i verdenssammenheng

COLMAR (VG) Det norske IT-selskapet Visma spytter inn 200 millioner kroner i Tour de France-laget til Amund Grøndahl Jansen (25). Og de er skråsikre på at det er verdt pengene.

Hylles av lagkompisene: – Amund er i sitt livs form

Det har vært en drømmestart på Tour de France for Amund Grøndahl Jansen og laget.

- Noe av det største man kan vinne som et lag

Overlykkelig Grøndahl Jansen etter podie-opptreden.
Les mer om: