Nyheter om Haukåsen


Dommerrangering for 2020-sesongen

NFFs dommerkomité har oppnevnt hoveddommere, assistentdommere og veiledere i Eliteserien, Toppserien, OBOS-ligaen, 1. divisjon kvinner og PostNord-ligaen for fotballsesongen 2020. Les: City nedlagt, nå skal Solskjær få United-spillerne til å fungere hele veien I fjor var det flere som la merke til at Premier League-dommer Bobby Madley (34) flyttet til Norge til sin kjæreste og han fikk da dømme kamper på i fjerdedivisjon her hjemme. Han har helt klart kvalifikasjonene i orden.

To venninner møtes

VANG: Etter å ha vært venninner i tretti år, stiller de ut glass og strikk sammen. Det skjer på Haukåsen i Vang i september
Les mer om:

Forsvinningssaka: No har syklisten meldt seg

Politiet ettersøkte føraren av ein mørk Audi og ein syklist i samband med forsvinninga til Christer Fretheim Flem (37) ved Haukåsen i Sogndal. No har syklisten teke kontakt.

Kongsvinger fikk 10.000 i bot

Kongsvinger må betale 10.000 kroner i bot etter at linjedommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen ble sprayet i ansiktet under en kamp mot Ranheim i april. En bosnier i 20-årene ble pågrepet noen minutter etter ugjerningen. Han fikk 12.000 kroner i bot og ble sendt ut av Norge. Ifølge Glåmdalen mener Doms- og sanksjonsutvalget i Norges Fotballforbund at «Kongsvinger er ansvarlig for det som skjedde, både at mannen seg inn på tribunen med en ulovlig gjenstand og at han kom seg ut på banen».

Kongsvinger fikk 10.000 i bot

Kongsvinger må betale 10.000 kroner i bot etter at linjedommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen ble sprayet i ansiktet under en kamp mot Ranheim i april.

Spray-mysteriet: Landet i Sverige, dro til Kongsvinger og overfalt dommer. Ingen vet hvorfor

Politiet vurderer saken som avsluttet. Dette fordi ingen har anmeldt angrepet på Ole Andreas Skogsrud Haukåsen.

Linjemann angrepet med pepperspray av tilskuer i Obos-ligakamp

Linjedommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen fullførte kampen. Gjerningspersonen er pågrepet.
Les mer om:

Linjemann angrepet med spray i OBOS-ligakamp

Her forsøker linjedommer Ole Andreas Skogsrud Haukåsen å få synet tilbake etter at en tilskuer angrep ham med spray.
Les mer om:

Ber regjeringa betala for flyhangar på Haukåsen

Den nye storkommunen i Sogn vil at regjeringa blir med å spleise på flyhangar på Sogndal lufthamn.
Les mer om:

Ingen funn trass i leiting med spesialhundar

To kriminalsøkshundar frå hundepatruljen i Bergen søkte i går gjennom eitt område på Haukåsen i Sogndal utan å gjere funn av Christer, som har vore sakna sidan 9. mai.
Les mer om:

Opnar tilsynssak etter at mann forsvann

Fylkesmannen i Sogn og Fjordane opprettar tilsynssak etter at ein bebuar hjå Melås Helse forsvann medan han var med institusjonen på tur på Haukåsen i Sogn.
Les mer om:

Regionlensmann rosar leitemannskapa

Regionlensmann Arne Johannessen i Sogn er imponert over innsatsen til dei frivillige under leiteaksjonen ved Haukåsen i Sogndal.

Ein person sakna: - Det verst tenkelege ein kan oppleve

HAUKÅSEN (NRK): Dei tilsette ved institusjonen som 37-åringen forsvann frå måndag kveld er sterkt prega av det som har skjedd. Dei deltek for fullt i leitinga.
Les mer om:

Startar manngard etter sakna 37-åring

Det har blitt leita med full styrke i heile natt etter ein mann ved Haukåsen i Sogndal etter at han kom vekk frå turfølgje i går.
Les mer om: