Nyheter om IdlandLokale nisjebutikker leverer millionoverskudd

HANDEL: Eikhi på Bryne, Idland 1869 i Langgata og Capone på Kvadrat er blant landets mest lønnsomme nisjebutikker.
Les mer om:

Garasjen er samlingspunktet for familien Idland. Slik bygger du treningsrom hjemme.

Dette er rådene til deg som vil bygge treningsrom i huset.
Les mer om:

Garasjen er samlingspunktet for familien Idland. Slik bygger du treningsrom hjemme.

Dette er rådene til deg som vil bygge treningsrom i huset.
Les mer om:

Kanonbra feltskyting av Sven (68) på Landsskytterstevnet

Sven Idland (68) imponerte mandag med 30/25 på den innledende feltskytingen i V65 i Landsskytterstevnet på Evje.
Les mer om:

Eirik (19) fra Sandnes vant suverent: – Det smakte veldig godt

Eirik Idland trakk det lengste strået i 19/20-årsklassen i skiskyting. Selv med noen bom på skyting, så holdt farten til en suveren seier.
Les mer om:

Eirik (19) fra Sandnes vant suverent: – Det smakte veldig godt

Eirik Idland trakk det lengste strået i 19/20-årsklassen i skiskyting. Selv med noen bom på skyting, så holdt farten til en suveren seier.
Les mer om:

Sven Idland til finalen i V65

Sven Idland (68) klarte fredag 250 poeng og fullt hus første konkurransedagen på Landsskytterstevnet på Evje.
Les mer om:

Blinkfestivalen - mer enn bare ski

Byggearbeid har startet i Sandnes sentrum nå som «Blinken» er mindre enn to uker unna. Men Arne Idland er glad for at det er mer enn kun idrett som trekker folk til arrangementet.
Les mer om:

Bjerkreimløparar spring Holmenkollstafetten for 40. gong

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bjerkreim IL har ein lang tradisjon knytt til Holmenkollstafetten. Første gongen BIL stilte lag i den 15 etappar lange stafetten gjennom hovudstadsgatene, var i 1978. Sidan har klubben aldri skofta.I år reiser eitt herrelag og to damelag frå Bjerkreim til Oslo for å springa stafett, det vil altså seia heile 45 løparar. Blant dei mannlege løparane er det to «jubelgutar»: Magne Egeland og Harald Idland, som begge deltar for 40.

Sola golfklubb vil lokke flere ut på greenen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Denne helgen har de beste juniorspillerne fra hele landet vært samlet på Sola golfklubb sin bane på Forus. Srixon Tour markerer starten på en ny sesong. På banen på Forus var denne helgen 131 juniorspillere fra hele landet samlet.- 131 spillere var påmeldt, og selv om det brøt ut pilotstreik, er det 131 spillere som tok seg hit.

Berseløpet samla 100 deltakarar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)97 av dei 100 som stilte til start, fullførte løpet. Mange tok seg heilt ut i den 5,5 kilometer lange løypa og heiv seg ned då dei passerte målstreken.For Salim Yousif frå EIK Friidrett gjekk det betre enn forventa. - Men det var tungt den første kilometeren, kommenterte Yousif, som vann løpet på tida 18,19.Best av damene var Sara Aarseth frå Spirit. Ho sprang på 21,31.

To av disse Bryne-guttene håper på spilletid og seier mot Bryne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Jeg tror Bryne er et mye bedre lag nå enn på samme tid i fjor.Ordene tilhører Geir Dahle Høyland. Han er Bryne-supporter for livet, sønnen til Gabriel Høyland må jo være dét, men mandag håper han Bryne taper.27-åringen spilte sin alderbestemte fotball for Bryne, og har bak seg to perioder som a-lagsspiller. I fjor var han i Frøyland, i år frister han lykken hos nyopprykkede Sola.

Mange på jaktfeltstevne

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)For mange jegere er jaktfeltstevnet på Flikka liksom start på årets jaktsesong. I år deltok 100 personer på jaktfeltstevnet.Roger Haver skjøt 25 treff. Inga Røyland var beste dame med 20 treff, mens NM-mesteren Matthias Flikka stoppet på 24 treff, bare et bak vinneren.Skytingen var både på Flikka og på Stølen.Noen resultater: Klasse JEG K (Kvinner) 1. Irina Røyland - 20/12 2. Birgitte Spilde - 14/8 3. Lene Gyland - 13/8 4.

- Klart det er surt å sitte igjen med ett poeng når vi leder 2-0

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det startet forsiktig på solfylte Sola stadion lørdag ettermiddag da dommeren blåste i gang 2. divisjonskampen mellom Sola og Kvik Halden. Gjestene kom raskt i føringen og styrte det meste de innledende minuttene. Spillet var knapt over Kvik Halden sin banehalvdel før et kvarter ut i kampen. Da hadde Sola ved flere anledninger måttet stanse gjestenes fremtog, og keeper Lars Sveingard i Sola-buret fikk en del å gjøre.

Kaptein Alexander Idland tror Sola holder plassen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Spillerportrettet: Sola-kaptein Alexander Idland går inn i sin fjerde sesong i Sola FK. Han kom til Sola etter å ha tilbragt fem sesonger i divisjonsrival Vidar. I Sola har han opplevd både opprykk og nedrykk. Overgangen til Sola er ikke noe han angrer på, og nå ser han frem til å ta fatt på en ny sesong med Sola. - Jeg ønsket meg ny utfordringer, så det var det som var grunnen til at jeg gikk til Sola.

Bildespesial fra kretsmesterskapet i terrengløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)EIK friidrett var lørdag vertskap og arrangør for kretsmesterskapet i terrengløp. Det ble kåret kretsmestere i hele 26 forskjellige klasser, delt opp etter alder og kjønn. Christina Toogood fra Sandnes IL er sikkert allerede lei av spøker om etternavnet, men det blir nok ikke mindre av dét etter at hun vant senior-kvinneklassen i suverén stil.

Kårar kretsens beste i Vannbassengan

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Nestleiar Thomas Hetland i EIK friidrett har vore med å arrangera mange løp. Når det er kretsmeistrar som skal kårast, er det både ekstra stas og litt ekstra utfordrande.- Det er kjekt å vera ansvarleg for eit KM-arrangement. Samtidig betyr det at me har eit reglement og gitte rammer å forhalda oss til. Deltakarane må for eksempel tilhøyra ein friidrettsklubb for å kunna konkurrera i KM.

Hillsong-pastor sier opp i protest

Pastor i Hillsong Kristiansand, Marie Fugleset Idland, har ikke tillit til lederparet Jostein og Brit Krogedal. Nå sier hun opp.
Les mer om:

Væpnet politiøvelse ved skole i Asker – varslet ikke på forhånd

Rektor ved Nesbru videregående skole, Brynhild Idland, sier politiet har beklaget.
Les mer om:

Sven (67) fra Sem vant feltskytingen

Sven Idland (67) vant fredag formiddag feltskytingen i V65 på Landsskytterstevnet i Stjørdal.
Les mer om:

30 treff av Sven (67) i V65-klassen

Sven Idland (67) klarte mandag 30 treff og fullt hus i feltskytingen i klasse V65 på Landsskytterstevnet i Stjørdal.
Les mer om:

Rednecks-ungkaren er ny nestleder i FrP på Vegårshei

- Her i huset kommer ingen politiker inn, utbasunerte Magnar Idland fra verandaen hjemme på Værland da opptakene til siste sesong av «Norske rednecks» startet. Etter at han ble nestleder i FrP på Vegårshei, sliter han litt med det utsagnet.
Les mer om:

Sola-kaptein Aleksander Idland etter kampen: - Vi tar med oss en god opplevelse

Sola ga Sandnes Ulf skikkelig motstand i NM-kampen, men det holdt ikke for de gulkledde.
Les mer om: