Nyheter om Husebø


Starter kraftverkbygging

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Flekkefjord Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) gav i februar 2015 konsesjon til bygging av Selura kraftverk i Flekkefjord kommune. Konsesjonen ble overført til Drangeid Energi AS i oktober 2018.

Ukens anbefalte sanger

Sonja Husebø Larsen fra Rennesøy er svak for Iron Maiden. Nå lager hun selv sanger i samme tungrock-sjanger.
Les mer om:

Sola golfklubb vil lokke flere ut på greenen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Denne helgen har de beste juniorspillerne fra hele landet vært samlet på Sola golfklubb sin bane på Forus. Srixon Tour markerer starten på en ny sesong. På banen på Forus var denne helgen 131 juniorspillere fra hele landet samlet.- 131 spillere var påmeldt, og selv om det brøt ut pilotstreik, er det 131 spillere som tok seg hit.

Fikk deler av det som trolig er et fly fra andre verdenskrig i trålen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Da fisker Kåre Husebø drog trål ute ved Kvitsøy i forrige uke fikk han langt mer enn han håpet på i nettet. Ved de søre holmene ved øya stoppet maskineriet nesten helt opp. Da trålen kom opp i dagslyset oppdaget Husebø at nettet var fylt av aluminiumsbiter - restene av et fly. - Det er et flyvrak som vi har visst om fra før, et fly som datt ned under krigen.

Rasmus var hekta på Donald Duck da han var gutt. Nå vil han lage sin egen tegneseriebok.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) - Denne er bra. Og forfatteren er en av få fra Norge som er kjent i utlandet, forteller Rasmus Husebø om en av bøkene til Jason. Jason, John Arne Sæterøy som han egentlig heter, har skrevet flere bøker og fått skryt av blant andre magasinet Time. Foto: Jo Henrik Jarstø - Det er så mye bra at jeg vet ikke hva jeg skal anbefale.Rasmus Husebø står mellom reolene av tegneserier, grafiske noveller og filmer på Sølvberget.

– I fjordene er rekene borte. Ute på havet har det alltid gått opp og ned

HAFRSFJORD: Rekefisker Kåre Husebø (68) har fisket siden 1980. Lite reker er en viktig grunn til at han nå vil satse mer på krabbe og kreps. Han tror rekebestanden tar seg opp igjen.
Les mer om:

Dyrlege vil ha nye reglar for kattehald

Sommaren er høgsesong for dumping av kattar. No vil dyrlege Hanne Husebø Kristensen i Florø ha nye reglar for kattehald.
Les mer om:

Advokater går gjerne rettens vei i parkerings-krangel

STAVANGER: Advokat Victor Husebø har hyret advokat Brynjar Meling i kampen mot Stavanger parkering.

– Hva er vitsen med en parkeringsapplikasjon om jeg må stå på parkeringsplassen for å betale?

STAVANGER: Advokat Victor Husebø har hyret advokat Brynjar Meling i kampen mot Stavanger parkering.

Stort strømbrudd i Bergen etter eksplosjon: – Det ristet i hele huset

Søndag formiddag var store deler av Bergen uten strøm. Kari Husebø er nærmeste nabo til trafostasjonen som eksploderte.
Les mer om:

Dyrlegen trur mange hundeeigarar gruar seg til nyttårsaftan

FØRDE (NRK): Når folk ikkje respekterer tidene ein har lov til å fyre opp fyrverkeri, blir nyttårsaftan endå vanskelegare for dyra, meiner dyrlege Hanne Husebø.
Les mer om:

Trur mange hundeeigarar gruar seg til nyttårsaftan

FØRDE (NRK): Når folk ikkje respekterer tidene ein har lov til å fyre opp fyrverkeri, blir nyttårsaftan endå vanskelegare for dyra, meiner dyrlege Hanne Husebø.
Les mer om:

Sola bygger ned sykehjemsplasser

Klart vi vil bo hjemme lengst mulig! Ingebjørg Husebø (89) og hennes venninner er ikke i tvil om det. Derfor gjelder det om å holde seg i sving: Med strikking, baking, stell av hus og hage, turgåing og jevnlige treff på dagsenteret på TABO.
Les mer om:

Søker fortsatt etter savnet mann på Finnøy

Arbeidsgiveren til den savnede Stian Husebø fra Nord-Talgje fortsetter leteaksjonen i Ryfylkebassenget.
Les mer om:

Karl fra Braut og Project Sonja røk ut av Norske talenter

- Dessverre, dere går ikke videre til semiinalen, var juryens beskjed til Kurt Lågeide, Karl Ørbeck, Sonja Husebø Larsen, Vidar Schea og Henning Hagen Hjelseth etter fredagens opptreden.

Tråler gjennom hele natten

Fisker Kåre Husebø tilbringer som regel tre døgn i reketråleren hver uke. I over 30 år har han drevet skalldyrbu i Tananger og han har ikke tenkt å gi seg med det første.
Les mer om:

Blomsterpigen legger ned etter 10 år

Ragnhild Husebø, daglig leder og eier av «Blomsterpigen» i Tananger, må etter 10 år legge ned bedriften. Hun er klar på at det slettes ikke skyldes at det er to blomsterbutikker i sentrum.
Les mer om: