Nyheter om Jevne


Torills nye sommerkjole

- Med jevne mellomrom tar jeg med en kaffekopp og setter meg ved paviljongen i Torshovparken og mimrer litt. Både utsikten og parken er egentlig like fin som før, etter min mening en av Oslos fineste parker.
Les mer om:

Politiloggen 22. oktober

– En natt på det jevne uten de store hendelsene, melder politiet søndag morgen. Politiet har likevel hatt nok av ting å henge fingrene i.

Politiloggen 21. oktober

En natt til lørdag på det jevne, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt tidlig lørdag morgen. Dette er hva nødetatene har hatt å gjøre siden midnatt.

Politiloggen lørdag 21. oktober 2017

En natt til lørdag på det jevne, melder operasjonsleder i Agder politidistrikt tidlig lørdag morgen. Dette er hva nødetatene har hatt å gjøre siden midnatt.

Kjell er 76 år og pumper jern hver dag

Senioren løfter nærmere 200 kilo i markløft, og 170 i knebøy. At han fortsatt makter slike krafttak i en alder av 76 tilskriver jevne treningsrutiner og gode gener.
Les mer om:

Vil justere kjønnsforskjeller med fedrekvoten

Det er fortsatt store kjønnsforskjeller blant toppledere i Norge. Økt pappapermisjon kan være et virkemiddel for å jevne ut den store overvekten av menn.
Les mer om:

Selvsikker Solskjær: – Sjans på medalje

- Molde har sjans på medalje. Det sier Ole Gunnar Solskjær etter at de i går kveld slo Odd 2-0. Han sier til VG at Molde har de riktige typene til å ta både medalje og å nå til topps i cupen, og at de har mange hjemmekamper igjen, og at det nå er helt opp til dem. I tillegg til å være kun tre poeng bak serietreer Brann, er Molde også i semifinalen i cupen, der de møter Lillestrøm hjemme. Gårsdagens hjemmekamp ble avgjort på overtid, og Solskjær tror det ligger mye i det at Molde klarer å vippe jevne oppgjør i deres favør mot slutten.

Fisket 12 tonn laks

I Saltdalselva var fisket på det jevne, mens i Beiarelva har det vært eventyrlig i sommer.
Les mer om:

Vil rive alle bygg på Dale

De nye eierne ønsker å jevne alle bygg på Dale med jorda – også det velkjente, monumentale hovedbygget. – Hvis alt blir revet, taper Sandnes og regionen helt utrolige kulturminneverdier, sier byantikvar Gro Persson i Sandnes.
Les mer om:

Hva gjør vi for å håndtere en jordklode som har stadig tydeligere tegn på feber?

DEBATT: Utsagnet om at bøndenes sviktende avlinger ikke påvirker den jevne forbruker, er i beste fall naivt.
Les mer om:

Lokal trio distanserte konkurrentene

Fredag var Sandnes fullt av flere tøffe skidueller, flust av unge talenter og yrende folkeliv. Til og med solen tittet fram med jevne mellomrom.
Les mer om:

4,1 millioner i pluss: – På det jevne

Aksel Hansen i Senjahopen, hadde et helt greit år i fjor.
Les mer om:

Laveste omsetningen på ti år

Men Mix Busskiosken har fremdeles jevne inntekter.
Les mer om:

Gulljubel for Elverums håndballherrer

Etter tre jevne oppgjør trakk Elverum det lengste strået med å slå Arendal 25–20 i den avgjørende kampen i herrenes håndballsluttspill i går kveld. Dette er det sjette strake sluttspill-gullet for Elverums håndballherrer, og som sluttspillvinner får laget spille om deltakelse i mesterligaen neste sesong.
Les mer om:

Godt vårvær i vente

Ingen sommer enda, men det blir jevne temperaturer og øyeblikk med sol i uka foran oss. Mens lørdagen gir noe regn, kan mandag blir riktig fin.
Les mer om:

Datteren tar avstand fra moren

De bor så nærme hverandre at hun med jevne mellomrom møter både datteren og barnabarna tilfeldig. Da er det vondt ikke å få snakke med dem.
Les mer om:

Liverpool kan komme til å møte City i enkeltkamp om plass i Mesterligaen

Den ekstremt jevne kampen om Mesterliga-plassene ble enda jevnere søndag.
Les mer om:

De har vært avgjørende for Kinas vekst. Nå snur strømmen av arbeidsvillige kinesere.

Humen/Guangzhou (Aftenposten): Bønder som har vært villige til å reise langt hjemmefra for å finne arbeid i fabrikker i byene, har vært avgjørende viktige for Kinas eventyrlige vekst de siste tiårene. Nå avtar denne jevne strømmen av billig, mobil arbeidskraft.

Nytt gigantmøte mellom Madrid-rivalene

- Dette blir fire intense, tette og jevne oppgjør og det er umulig å plukke ut favoritter.
Les mer om:

Nye Nærbø-stjerner har presentert seg

Nærbø G2004 stilte med to jevne lag i Rødspætte Cup. Det ble første- og tredjeplass.
Les mer om:

Nærbø G12 på 1. og 3. plass i Danmark

Stilte med to jevne 2004-lag i Rødspætte Cup i Frederikshavn.
Les mer om:

Umoe Mandal rigger seg for ny vekst

Nei da, Umoe Mandal har ikke bygd skip «på spek». Et søsterselskap overtar snart Wavecraft nummer tre og regnskapstallene kommer til å jevne seg ut. Og sjefen varsler vekst.
Les mer om:

SV: - Opplagt sammenheng mellom fattigdom og manglende boligpolitikk

SV mener det ikke er nok å bygge lekeplasser og plante trær for å jevne ut levekårsforskjeller mellom Storhaug-Hillevåg og Stokka-Eiganes-Hinna. De vil ha en annen boligpolitikk.
Les mer om:

Forventer en strøken bane

Radio Sørs travekspert Ingvar Ludvigsen ser for seg mye folk, spennende løp og jevne og fine forhold for alle hester når det er tid for V75 på Sørlandets Travpark. – Det ser fantastisk ut. Jeg forventer en strøken bane som…
Les mer om:

– Du bør slette kontoen med jevne mellomrom

Norske butikkar sine kundeklubbar gir deg ikkje berre rabattar. Dei samlar også informasjon om deg og dine vaner. – Du gir fra deg retten til et privatliv, seier Forbrukerrådet.