Nyheter om Hellum


Skuespillerkollega etter dramaet: – Sjokk og sorg

De meritterte skuespillerne Kyrre Hellum og André Eriksen har tidligere jobbet med gjerningsmannen bak Bislett-angrepet. En regissør som jobbet tett med avdøde, mener mediene har skapt et unyansert bilde av kollegaen.
Les mer om:

Matchvinner på tampen for Arendal

En scoring av Andreas Hellum etter 88 minutter førte til 1-0-seier over Vard lørdag.
Les mer om:

Ulrik (13) har møtt miljøministeren – nå skal han til FN-toppmøte

Det er travle dager for Ulrik Hellum. Møtet med statsråden er allerede unnagjort – og snart setter han seg på flyet til Glasgow.
Les mer om:

Tomålsscorer i sjette strake seier

To mål fra Andreas Hellum mot Notodden sørget for at Arendal topper sin 2. divisjonsavdeling med 18 poeng av 18 mulige.
Les mer om:

Kommer til Senjahopen 10. juli(pluss)

På kvelden 10. juli ankommer Statsråd Lehmkuhl Senjahopen etter at skipet startet fra Nordkapp noen dager før. Prosjektleder Thomas Hellum ser gjerne at båteiere møter båten, og at publikum er på kaia lørdag kveld.
Les mer om:

Drømmestart mot opprykksfavoritten

Preben Skeie og Andreas Hellum sørget for Arendal-scoringene som sendte Skeid poengløse av sin egen hjemmebane.
Les mer om:

Kråkerøygutten Ulrik (12) fikk møte minister

I forrige uke var han invitert til Utenriksdepartementet. Neste uke er det duket for møte med statsministeren. 12 år gamle Ulrik Hellum setter allerede spor etter seg i norsk klimapolitikk.

Han blir butikksjef for den nye herreavdelinga til Feel Good Store: – Jeg er superklar (pluss)

Fredrik Hellum er navnet på personen som blir butikksjef for den nye herreavdelinga hos Feel Good Store på Finnsnes. Hellum, som er fra Silsand, og nå bor i Sørreisa, er klar for å ta fatt på oppgaven.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Ida (22) fikk hjerneslag som 16-åring: – Jeg har mistet mange venner

I 2015 endret livet seg for alltid for Ida Juliana Hellum (22) fra Son. Til tross for at hun ikke vet hva fremtiden bringer, forsøker hun å fokusere på det positive.
Les mer om:

Ida (22) fikk hjerneslag som 16-åring: – Jeg har mistet mange venner

I 2015 endret livet seg for alltid for Ida Juliana Hellum (22) fra Son. Til tross for at hun ikke vet hva fremtiden bringer, forsøker hun å fokusere på det positive.
Les mer om:

Brann snublet mot lavtliggende Mjøndalen

Bergen (Sporten) (Brann – Mjøndalen 0-1) Kåre Ingebrigtsen fikk en marerittstart på Brann-jobben. Mjøndalen vant 1–0 på Stadion. Kåre Ingebrigtsens menn hadde sjanse på sjanse gjennom hele oppgjøret, men det var til slutt Andreas Hellum som assistert av Lars Olden Larsen stjal alle poengene i Bergen.Hjemmelagets Daouda Bamba traff metallet i første omgang og var nær ved å ta Brann i ledelsen ved flere anledninger.Det Mjøndalen manglet i det offensive spillet tok de igjen defensivt.

Brann-tap i Ingebrigtsens debut

Med bare ett mål på de siste fire kampene var Andreas Hellums scoring sårt etterlengtet da Mjøndalen slo Brann 1–0 på bortebane søndag. Kåre Ingebrigtsens menn hadde sjanse på sjanse gjennom hele oppgjøret, men det var til slutt Andreas Hellum, assistert av Lars Olden Larsen, som stjal alle poengene i Bergen. – Det viser hvor hardt og brutalt fotball kan være. Jeg synes vi i store perioder er veldig bra og skaper mer enn nok målsjanser til å vinne. Så har de ett skudd på mål og det går inn, det er små marginer i fotball, sa Ingebrigtsen til NRK etter kampen.

Eilif i fri utfoldelse

I vinter var Eilif Hellum Noraker (20) hos Liv Bernhoft Osa på Nationaltheatret for å gjøre rolleforberedelser. Nå han han fått plass på ei ettertrakta teaterlinje og har planer om å kombinere skolegangen med dans for Frikar.
Les mer om:

Eilif fikk Drømmestipendet 2019: - Dette betyr veldig mye

Det var stående applaus og høye hattespark da Eilif Hellum Noraker (19) mottok Drømmestipendet torsdag.
Les mer om:

Stadig flere boliger tømmes, men rivingen blir utsatt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Svalbardposten skrev i februar at rivingen av de første boligene i Lia skulle begynne i mai. Den våkne leser vil kunne konstatere at kalenderen nå sier at vi er i midten av juni. De første nøklene til boliger som skal rives ble overlevert til staten i slutten av april, men så langt har rivingen uteblitt.De siste fire månedene har prosjektet blitt skjøvet minst to måneder ut i tid, viser det seg.

Ytterligere 41 boenheter i faresonen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det ser ut til å være et problem i de øverste jord- og berglagene i Sukkertoppen. Det blir vanskelig å fundamentere de planlagte støtteforbygningene skikkelig, sier prosjektleder for skredsikring i Longyearbyen lokalstyre (LL), Øyvind Hellum.Forverret scenario I 2018 gjorde man et såkalt «konseptvalg» for å skredsikre utsatt bebyggelse i Lia og nedenfor Vannledningsdalen.

Her ser Andreas situasjonen alle snakker om: – Jeg hadde ikke trengt å se det på nytt

(Strømmen – HamKam 0-0). Andreas Hellum (21) var sikker på at han hadde sendt Strømmen i ledelsen, men scoring ble det aldri. – Det er to stykker på hele banen som ikke ser at ballen er inne, sier den frustrerte spissen.
Les mer om:

Sterk seriestart av Kjelsås-jentene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KJELSÅS: Vårens vakreste eventyr for mange: Serien og fotballkampene er igjen i gang. Kjelsås Fotball-jenter startet årets sesong med en sterk 6-1 seier borte mot naboene Korsvoll, i nivå 1 jenter 14 år.Onsdag 10. april var det første hjemmekamp i år, her oppsummerer støtteapparatet kampen:«På Grefsen Stadion var det en gjeng spente Kjelsåsjenter som skulle spille 11'er fotball for første gang, på Grefsen Stadion.

– Med selvtillit kommer det flere

(Jerv – Strømmen 1-1). Andreas Hellum så lagkameratene bomme og bomme. Likevel mener han ingen mistet troen etter sjansesløsingen.
Les mer om:

Sikret poeng etter massiv sjansesløsing

(Jerv – Strømmen 1-1). Etter at lagkameratene hadde mulighet etter mulighet gjorde Andreas Hellum det enkelt. Det holdt til et svært fortjent bortepoeng.
Les mer om:

Nesten én million så «Klokken minutt for minutt»

– Imponerende tall for kanskje det særeste vi har gjort, sier programskaper Thomas Hellum.
Les mer om:

«Trenger mer spilletid for å utvikle seg videre»

21 år gamle Sebastian Temte Hansen har vært i Mjøndalen siden han var en liten gutt, han har vært på diverse utlån til fram Larvik og Ørn Horten, nå blir det en ny låneavtale for midtbanespilleren, denne gangen til Notodden. Leieavtalen er ut året  året, men med mulighet for MIF til å hente Sebastian tilbake i sommer. Les: Ajax-sjefen mener Juventus blir et par hakk for store Sportslig leder i MIF Fotball, Kenneth Karlsen sier til egen web: «Sebastian trenger spilletid på høyt nivå for å utvikle seg videre. Notodden er perfekt for han nå.

Her er Strømmens nye spiss: – Vi er veldig fornøyd

Andreas Hellum (21) håper oppholdet i Strømmen kan bringe ham nærmere eliteseriespill.
Les mer om:

Angrepstalent leies ut til Strømmen

Den lokale Mjøndalen gutten Andreas Hellum skrev under en treårsavtale i vår og har ifølge sportssjef Kenneth Karlsen hatt en fin utvikling siden da, men ikke godt nok til å få spilt tilstrekkelig i Eliteserien.  «Hellum har kontrakt med MIF ut sesongen 2020, han er i fin utvikling. Han trenger spilletid i denne sesongen, og vi velger å leie han ut til Strømmen.