Nyheter om Haugland


Har gått på valutasmell: Orgelet i Dypvåg kirke blir 1,5 millioner kroner dyrere

Det nye orgelet til Dypvåg kirke skulle opprinnelig koste 4,5 millioner. - Da kontrakten skulle skrives, rådet alle eksperter oss til å ha den i euro. Det er det klart at vi taper på, sier Torleif Haugland.
Les mer om:

Voldtektssaken: – Hun har det tungt og vanskelig

– Dette er en fryktelig opplevelse for henne, sier Helene Haugland, bistandsadvokat for kvinnen som skal ha blitt voldtatt av en partifelle i forbindelse med Rogaland Frps årsmøte i Haugesund sist helg.

KrF-politiker vil ha slutt på banning i formannskapet

I Jan Dukenes sykefravær var det varaordfører June Marcussen (V) som ledet tirsdagens formannskapsmøte. Tidligere ordfører Torleif Haugland mente hun klarte seg bra, men KrF-politikeren hadde en klage.

Ferdig flere måneder før planen: Tunnelåpning i høst(pluss)

En fornøyd prosjektleder Hans Arne Haugland kan opplyse at Harstadåstunnelen trolig kan åpnes tre måneder før planen.
Les mer om:

Søvnløse superbjørner med ny musikk fra Horntveths studio

Passing Trains er ute 15. februar, mens EP-en den er en forsmak på, Daydream Hibernation, slippes 26. april.

Foreslår forsøk med fleksibel skolestart i Kristiansand

Lederen av regjeringens ekspertutvalg, Camilla Stoltenberg, mener Norge bør prøve fleksibel skolestart. Tove Welle Haugland (KrF) tar initiativ til at Kristiansand blir en forsøkskommune.

Då Eldbjørg Haugland var 69 år, fekk ho ny jobb. No er ho 75 og stortrivst på arbeid.

- Det er herleg å ha noko å gå til, seier Eldbjørg Haugland, nett komen heim til leilegheita i Hulda Garborgs veg sentralt på Bryne.
Les mer om:

Retten refser påtalemyndigheten

Påtalemyndigheten ba om Haugland tingretts kjennelse til å foreta midlertidig beslag av førerkortet til en 59 år gammel mann. Det fikk den ikke.
Les mer om:

Reiser helt fra Oslo for å smake kompene til Idunn

DRANGEDAL: Det er neppe mange i Telemark som lager flere komper enn Idunn Haugland på Neslandsvatn.
Les mer om:

Storsvindler fant offer på Instagram

En 28 år gammel notorisk svindler sitter igjen på tiltalebenken i Haugland tingrett. 80 personer er rammet av mannens bedragerier, noen fant han på Instagram.
Les mer om:

Tove Welle Haugland: - Grunn til å være veldig begeistret

– Vi kan nesten lese KrFs hjertesaker ut av regjeringsplattformen. Så det er grunn til å være veldig begeistret over at vi får ny regjering.
Les mer om:

Gyllen gave til HIL

Hanne og Terje Haugland gir medaljesamlingene sine til Haugesund IL.
Les mer om:

4500 skal konkurrere i Oslo Skifestival: Jubileum og rekordpåmelding

- Det blir spennende med 4500 starter i løpet av helgen. Det er en solid påmeldingsrekord, sier Jarle Haugland i Høybråten og Stovner langrenn.
Les mer om:

En ukjent milliardær, en styrtrik fiskeoppdretter og en misfornøyd lokalbank. Hva er det som skjer på fjellet?

SKIEN: En emisjon på mange millioner kroner. Milliardær og «ukjente» Leif Jørgen Moger fra Lørenskog utenfor Oslo og den styrtrike fiskeoppdretteren Kjell Haugland fra vestlandet på vei inn med penger og en advokat med ambisjoner om vekst på Skinnarbu. Og i bygda en trelasthandler og en lokalbank som ikke er helt fornøyd. Hva er det som skjer på fjellet?

Hun blir leder for Nav Lister

Når nye Nav Lister etableres blir Bente Haugland fra Kvinesdal sjefen.
Les mer om:

Ine (16) på eksklusiv talentliste: – Jeg får ofte høre om Atle Skårdal

SKIEN/OPPDAL: Ine Haugland (16) er landets raskeste 16-åring på alpinski. Nylig kåret Aftenposten henne til det femte største talentet i landet.

Ole Martin røk ut av Mesternes mester

Reaksjonsevnen til Ole Martin Årst (44) kom til kort i møte med tidligere friidrettsutøver Hanne Haugland (51) i kveldens nattest i Mesternes mester.
Les mer om:

I desember fikk Fjordsenteret godkjent sine byggeplaner: - Ulovlig, mener tre politikere

I desember godkjente kommunestyret planen for nytt næringsbygg, 20 fritidsleiligheter og nytt småbåtanlegg i Sagesund. Torleif Haugland (KrF), Line Mørch (V) og Andreas Westheimer (MDG) mener vedtaket er ulovlig.
Les mer om:

Det kjennes som om jeg ennå tygger på en stor kamel, sier Vidar Haugland om avviklingen av pelsdyrnæringen

Vidar Haugland er skuffet over pelsdyrsaken, stolt over familien, imponert over ordføreren, og ønsker ikke å forplikte Klepp til en stor klimasatsing. Han ser heller ikke bort fra at Time og Klepp kan bli ett, på sikt.
Les mer om:

Hanne Haugland ut av komfortsonen i «Mesternes mester»

Når «Mesternes mester» går inn i sin tiende sesong på NRK fredag 4. januar, blir en lokal idrettshelt å se på skjermen.
Les mer om:

Glade jul, hellige jul! Engler daler ned i skjul

Det er ikkje nytt at førjulstida kan vera stressande. Dei som i dag blir fortørna over tidleg julehandel og julestress, skal vita at alt var ikkje betre før i tida. Den tida då økonomien for dei fleste var skral, med minne om ein krig i nær fortid, og med tanken på den kalde krigen som byrja og bygga seg opp, så kunne livet av og til bli tyngande for folk. Men jul skulle feirast av høg og låg som budde på Ropeidhalvøya, dette året som alle føregåande år.

Aldri mer alene

Den natta Jesus ble født, som sann Gud og sant menneske, ble det opprettet en evigvarende forbindelse mellom Gud og mennesker, skriver biskop Helga Haugland Byfuglien, preses i Bispemøtet.
Les mer om:

Svinesundparken Motell til salgs – håper på 30 millioner

Motellet på Svinesundparken er blitt lagt ut for salg, og ifølge megler Runar Haugland i Metra Næringsmegling har interessen vært upåklagelig.
Les mer om: