Nyheter om Haugland


– Kjekt å være tilbake

Etter å ha holdt stengt i tre måneder, åpnet landets treningssentre mandag. Det var blant andre Ulrikke Hetland (32), Hilde Haugland (44) og Inger Nesheim (50) glade for.

To sølv til Ørsta IL friidrett på Bislett

Elias Hovden Nilsen og Andrine Hjellen Haugland frå Ørsta IL friidrett tok begge sølv på BULs og Tjalves stemneserie på Bislett del 2 søndag 14. juni.

Det kom som et sjokk når ekteparet tok over: – Du er jo på jobb hele tiden

VINJE: Ekteparet Elin Haugland Hommo (33) og Odd Arne Hommo (43) tok over Groven camping i mars 2019. De så fort hva de kunne gjøre for å forbedre stedet, og brettet opp ermene.

Laila trodde det var banken som ringte for å hjelpe henne. Nå er hun 197.000 kroner fattigere

– Et stort og voksende samfunnsproblem, sier Thor-Christian Haugland i SR-Bank.
Les mer om:

Nettovergriper fikk to års fengsel

Kynisk og grovt hensynsløs. Slik beskriver Haugland tingrett handlingene til en trebarnsfar (49) overfor mindreårige jenter.
Les mer om:

«Laksevielse» ved Otra: – Har spøkt i lang tid at hvis jeg skal gifte meg, må det bli i rød-sona

Stein Erik Røinås og Rita Haugland Røinås ga hverandre sitt ja ved Otras bredd lørdagen før laksesesongen kastes i gang. Et mer passende vielsessted kunne knapt vært mulig.
Les mer om:

Hun er første kvinne til å lede Otra Idrettslag

Else Haugland er den første kvinnelige leder av Otra IL i lagets 60-årige historie.
Les mer om:

Her har det vært stengt i flere måneder - nå røper de at noe nytt er på gang

SKIEN: Kafeen Moori la ned driften i høst. Lokalene har stått tomme siden den gang, men nå røper Tom Henrik Haugland i Grenland Invest at et spennende konsept er i ferd med å åpne.
Les mer om:

Økonomer tror ikke krisebudsjettet holder: – Kommer til å sprenges

Både Kjersti Haugland og Jan Ludvig Andreassen mener revidert nasjonalbudsjett er mer som en løypemelding når det gjelder oljepengebruk - og tror flere milliarder må sprøytes inn i norsk økonomi.
Les mer om:

Sjeføkonom i DNB om reviderttallene: – Dystert, men kunne vært verre

Anslagene i revidert nasjonalbudsjett er dramatiske, og det er riktig av regjeringen å bruke store penger nå, sier sjeføkonom i DNB, Kjersti Haugland.
Les mer om:

Delte film fra Longyearbyen: Sett av ti millioner

Arne Veim Haugland (29) la ut en video på nettsiden «TikTok» hvor han stuper gjennom isen ved havna. Klippet er nå sett av ti millioner, og han har fått noen tusen flere følgere på bildedelingstjenesten Instagram.

Ny samisk stemme går popveien for å gjøre musikken mer tilgjengelig

– Jeg lager den musikken som kommer til meg. Familiebakgrunnen min er drivkraften, dette prosjektet er selvterapeutisk. Og så er det hyggelig om noen vil høre, sier Kajsa Balto til NTB. For hun er oppvokst i Oslo, hoppet inn og ut av samisk identitet i oppveksten, og kan takke sin stae far for at hun forstår nordsamisk. – Han ga aldri opp det samiske språket. Han snakket samisk og joiket til meg, jeg svarte på norsk.

Dessverre kan man si at HVPU-reformen opphevet hvis Fredrikstad bygger Furutun

– Aldri mer skal Norge se store institusjoner. Det er frihetsberøvelse og forhistorisk og brudd på menneskerettigheter. Jeg og alle funksjonshemmede i Norge krever likestilling, frihet og frigjøring fra systemet, skriver Andreas Haugland Ausland.

Nedtur uten sidestykke for norsk økonomi

I mars alene falt fastlands-BNP 14 prosent, viser foreløpige anslag fra SSB. Sjeføkonom i DNB, Kjersti Haugland mener det er umulig å unngå resesjon.
Les mer om:

Feil om Farsunds Avis

Magne Haugland har i Farsunds Avis18.april et leserinnlegg om Fædrelandsvennen og Farsunds Avis som utkom under krigen. Min far, Einar Holmer Hoven, var redaktør i Farsunds Avis fra 1939 til han døde i 1953. Han var da bl.a. styremedlem i Norsk Redaktørforening.
Les mer om:

- De tre skoleskipene våre er kopier. Vi kunne hatt et fjerde, bygd i Norge under seilskutetiden. Jeg vil finne ut hvorfor vi mislyktes

Håkon Haugland er født og oppvokst på Gjeving. Nå har Stiftelsen Lingard Skuteminne engasjert historikeren til å skrive bok om den berømte Lyngørskuta Lingard.
Les mer om:

Hanne (38) sa opp jobben for å hjelpe da sykehuset trengte flere folk

I løpet av én uke sa Hanne Torland Haugland opp jobben hun "alltid" har hatt i Haugaland Kraft og startet opp i ny på Haugesund sjukehus.

Tilbyr direktesending av begravelser

Begrensningene på 20 personer i begravelser har vært vanskelig for mange å forstå, men selv ikke i en begravelse tar koronaviruset fri. – Alvoret har sunket inn. De pårørende er veldig hensynsfulle, sier daglig leder i begravelsesbyrået Bøe, John Haugland.
Les mer om:

– Ingen lyspunkt i sikte

Sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB Markets sliter med å finne noe å glede seg over.
Les mer om:

Sara (19) og Doris (20) prøver å komme seg ut av Italia: – Håper vi ikke blir sittende fast her

Tirsdag trer kraftige karantenetiltak til i hele Italia. Norske Sara Eik (19) og Doris Haugland (20) prøver å komme seg ut av landet.
Les mer om:

En bønn til Valgerd: Hjelp oss å få gjenreist Onsøyheimen

Sammen med sin farmor Annie Arnesen (101) ber Ann-Chatrin Linqvis Leonardsen fylkesmann Valgerd Svarstad Haugland engasjere seg for å få nye Onsøyheimen bygget. – Det politiske spillet rundt denne saken vekker bekymring.
Les mer om:

Laila fant sin redningsmann i Skammestein

Fylt av emojier sender Laila Haugland ei melding til avisa Valdres, for å fortelle at redningsmannen er funnet, i Skammestein.
Les mer om:

Larm rundt artistbetaling

Kulturrådet har bedt Bylarm om å betale artistene bedre, og samtidig kuttet i støtta til festivalen. – De kveler Bylarms sjel, sier programsjef Joakim Haugland.
Les mer om:

Iskald, søkkvåt og illeluktende tilgriset av gjørme var det dramatisk for Laila – nå søker hun sin "redningsmann"

Sjøl om det begynner å bli ei stund siden nå, vil gjerne Laila Haugland få takke en mann som hun beskriver som en hverdagshelt. Samtidig forteller hun historien for avisa Valdres' lesere.
Les mer om:

Norske Niklas (17) spilte på Old Trafford. Ble hyllet av fansen: – Helt sinnssykt

Foran 1400 entusiastiske bortesupportere fikk Niklas Haugland (17) spille på Old Trafford. Leeds-manageren har et godt øye til ham.
Les mer om: