Nyheter om Haugland


Brukar ferien på å lære om mental helse

HAUGLAND (NRK): Ungdomar frå heile landet brukar sommarferien på å lære meir om mental helse.
Les mer om:

NM-rittet ble avbrutt grunnet sikkerheten. Nå refser sykkeltopp forbundet – og krever pengene tilbake.

Uno-X sjef Jens Haugland forventer at forbundet refunderer tapte kostnader til klubbene som deltok i NM. Det kan føre til at det ikke blir flere ritt, mener arrangøren.
Les mer om:

NM-rittet ble avbrutt grunnet sikkerheten. Nå refser sykkeltopp forbundet – og krever pengene tilbake.

Uno-X sjef Jens Haugland forventer at Cykleforbundet dekker kostnadene til klubbene som deltok i NM. Det kan føre til at det ikke blir flere ritt, mener arrangøren.
Les mer om:

– Sjokkert over hvor vanskelig det var å få ektefellen til Norge

TV 2 (Stockholm): Sindre Haugland (37) ga opp kampen om å få familiegjenforening med sin iranske ektefelle i Norge.
Les mer om:

Markerer 25 år med originalmedlemmene

– Det er gøy, og det er sjelden vi gjør sånne ting.

Torleif Haugland (KrF) mener han var heldig, som ikke selv ble beskyldt for kameraderi

- Jeg opplever det som personhets, sier Torleif Haugland (KrF). Han har ofte vært uenig med Erling Holm, Carl F. Berthelsen og Solveig Røvik i politiske saker. Men redeligheten deres er han ikke i tvil om. Det gjorde han klinkende klart for politikerne i formannskapet onsdag.

Frykter at kamp om pengene i Harstadpakken kan føre til at ny VGS i Harstad ryker(pluss)

Hans-Arne Haugland frykter en drakamp mellom ny rundkjøring på Seljestad og gang- og sykkelvei fra Kanebogen til Byskillet. Et av ofrene i kampen kan bli den nye videregående skolen.
Les mer om:

Misliker at ny park stjeler sjøutsikt

Ingunn Orø Haugland går daglig tur i Strandpromenaden. Nå har spaserturen blitt én attraksjon fattigere – utsikten mot sjøen og horisonten i det fjerne.
Les mer om:

Nye sjefer på sykehuset: – Det føles godt å komme tilbake

Kirsten Haugland blir ny direktør for Barne- og ungdomsklinikken (BUK) ved Ahus,10 år etter at hun forlot den. Erik Borge Skei har på sin side forlatt BUK etter 11 år for å bli direktør i medisinsk divisjon.

Derfor tror hun boligprisene vil stige

- Jeg er mer optimistisk på vegne av det norske boligmarkedet enn OECD synes å være, sier Kjersti Haugland i DNB Markets.
Les mer om:

Leserinnlegg: Svalbard - fra kullavhengighet til fornybarforbilde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mars 2019 var den 100. måneden på rad med temperatur over normalt på Svalbard. Temperaturen på Svalbard har allerede økt 3-5 grader på 40-50 år, og kan øke med skremmende 10 grader dette århundret.I lys av dette er det et betydelig paradoks at Svalbardsamfunnet helt og holdent er bygget på fossil energibruk. Det kan og må vi gjøre noe med.

Sjå bilete frå feiringa på Hognestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Hognestad er ikkje tilskodarane i fleirtal. Her går dei aller fleste i toget, eller triller. Her var mange leiketraktorar og ein stor ein, som sørgde for at ungane Haugland gardsbarnehage kjørde standsmessig i toget. Etter ein god runde i toget, marsjerte alle inn i Hognestadhallen, med korps, faner, stort og smått. Talen for dagen vart halden av fire sjuandeklassingar og skulekoret sørgde for den rette stemninga.

Gledet seg til is, brus og pølser resten av dagen

Ine Haugland, Kiram Asludin og Ingrid Tunheim gledet seg over det flotte og varme 17. mai været. Samtidig ville de trykke inn så mye is, brus og pølser de bare klarte resten av dagen.
Les mer om:

Forslag til løysing i bomsaka: Klepp-rådmannen har ikkje gitt opp å få bomstasjonar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BOM: Medan fleire politikarar ser på bomringen Utbyggingspakke Jæren som død, har ikkje Klepp-rådmannen gitt opp. Nå ligg det nye forslag på bordet.Tre løysingar Etter at Time kommunestyre valde å gjera endringar som kan svekka økonomien i Utbyggingspakke Jæren, kalla Klepp-ordførar Ane Mari Braut Nese inn til ekstraordinært kommunestyremøte. Ho lanserte samtidig overraskande at ho sjølv hadde snudd og nå ville stemma nei.

Ap-Lars nektar å ta skulda for at bompakken no ligg i ruinar

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Tysdag for ei veke sidan sa 17 av 27 kommunestyrerepresentantar i Time ja til bom, under vilkår av at den planlagde bommen i Arne Garborgs veg blei flytta til Haugland og kommunegrensa mot Hå.Ap hadde på førehand varsla at dei ville stemma imot bompakken om ikkje den planlagde bommen blei flytta.Dagen før vedtok politikarane i Klepp bom, med knappast mogleg fleirtal. Saka kjem opp igjen i kommunestyret i Klepp måndag 27. mai.

Sjeføkonom skuffet og overrasket over regjeringens oljepengebruk

Sjeføkonom Kjersti Haugland i DNB mener regjeringen bruker oljepenger som om landet skulle vært i krise. – Den skyver regningen over på de unge, sier hun.
Les mer om:

Klepp-ordføraren sin bråvending kom ikkje heilt overraskande på Reinert

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Når bomsaka kjem opp att, kjem Klepp-ordføraren til å stemma nei

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I går kveld - ei veke etter at Klepp kommunestyre sa ja med knappast mogeleg fleirtal (16-15) - vart det kjend at Klepp-politikarene får bomsaka til ny behandling. No fortel ordførar Ane Mari Braut Nese at ho kjem til å skifta side når saka skal opp att i eit ekstraordinært møte i kommunestyret 27.

Klepp behandlar bomsaka på ny

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer.

Vårkampanje og valgkamp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Denne helgen avsluttes Arbeiderpartiets vårkampanje I to uker har det vært stor aktivitet i hele landet, og kampanjen rundes av med nasjonal aksjonsdag i dag lørdag, forteller ordførerkandidat Svein Hobbesland i Flekkefjord til Agder.Vårkampanjen handler om at partiet går ut og møter innbyggere med blomster og Arbeiderparties program.

Fysikk - mer enn bare formler og beregninger

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ulikt de andre årene fikk fysikk-klassene denne gang følge av elever fra både IT-, kjemi- og de teoretiske matte-klassene. Tor-Inge Rake, rektor, Trond Tjorteland, lærer, Marianne Haugland, lærer, Biyanka Dimcheva, elev, Bjørn-Erik Aagedal, elev og Isak Westerholm, elev.KJØP BILDE Tormod Nag stod som reiseleder og realfagslærerne: Arne Stokkeland, Anne Seland og Nils Kjell Gyland ble med på den lange bussturen til Sveits.

Flere steder i landet er det nå et opprør mot bompenger - men ikke i Tvedestrand

- Har vi sagt A, får vi si B, sa Torleif Haugland (KrF). Han og flertallet i formannskapet sluttet seg tirsdag til bompengesatsene på ny E18 mellom Tvedestrand og Arendal.

Lover minimalt med kjøring på Hoveveien når ny vei kommer

Noen av de tunge kjøretøyene på Hoveveien kommer fra Ørland Transport. - Når ny vei kommer, blir det minimalt med kjøring på Hoveveien, lover daglig leder Kjell Haugland.
Les mer om:

«Mulig jeg er blind, men her er det røde kortet»

Dommer Terje «FIFA» Haugland gjester Fotballradioen.
Les mer om:

«Mulig jeg er blind, men her er det røde kortet»

Dommer Terje «FIFA» Haugland gjester Fotballradioen.
Les mer om: