Nyheter om Halland


Flere kvinner på scenen? Ikke skyld på at de ikke finnes, jobb bedre med programmet!

KOMMENTAR: Vi må slutte å skylde på at det ikke finnes kvinnelige foredragsholdere eller foredragsholdere med innvandrerbakgrunn, skriver Sesilie Urkegjerde Halland.
Les mer om:

Erling Braut Haaland ute med skade

Det ble tre scoringer i forrige Champions League-runde og ett mot Liverpool. Men det norske landslaget får ikke glede av 19-åringens flyt. Det er RB Salzburg som melder at angrepsspilleren ikke stiller mot Atlach på lørdag og at det også resulterer i at han melder avbud til det Norske Landslaget. Les: Tottenham har bestemt seg for å gi United kamp om toppmål Halland has a bruising (haematoma) around hip flexibel on the right side and is not avaiable to play in the match today.

Lastebilsjåfør ber syklister vise mer hensyn: «Jeg jobber i marka, og er livredd for å bli drapsmann»

Hallgeir Halland forteller om farlige situasjoner i marka, og at han frykter å få en syklist under hjulene.
Les mer om:

Gyllene Tider takket for seg – nå kommer boken

Journalisten Jan-Owe Wikström har fulgt Gyllene Tider siden starten i 1978. Fotografen Anders Roos har på sin tatt tusenvis av bilder av bandet. De to har slått seg sammen og gir ut bok om det Gyllene Tider i november, melder SVT Nyheter Halland. Boken skal ta utgangspunkt i bandet siste konsert, men den skal også fortelle hele historien om bandet fra Halmstad. Dessuten kommer boken til å inneholde portrettintervjuer med bandmedlemmene – samt minner fra fansen. LES OGSÅ: Dette var høydepunktene på Øyafestivalen. Gyllene Tiders avskjedsturné startet 4. juli og ble avsluttet i Halmstad 10.
Les mer om:

E-post-svindleren angrer nok på at han prøvde å lure Ole

– Noen valgte Amiga og spill, andre PC og programmering, sier Ole Halland. Selv tilhører han den siste kategorien. Resultatet er 14 ansatte og 30 millioner i omsetning.
Les mer om:

– Bomskudd fra Kystfiskarlaget

– Norges Kystfiskarlag sin nestleder Kjell Olav Halland hevder fiskeriministeren flytter på vedtatte politiske målsetninger uten ryggdekning hos hverken kystbefolkningen eller Storting når det gjelder beslutningen om å øke kvotetaket for kystflåten.
Les mer om:

Vannstanden har gått ned på Halland camping

Campingplassen i Rennebu er fortsatt oversvømt. Men vi kan ikke gjøre noe annet enn å la naturen gå sin gang, mener NVE.
Les mer om:

Hyttebeboere evakueres på grunn av flom

Flere personer er evakuert etter at en elv flommet over ved Halland Camping i Rennebu i Sør-Trøndelag.

Hytter i Sør-Trøndelag evakueres

Hyttebeboerne på Halland Camping i Rennebu i Sør-Trøndelag evakueres etter at en elv har flommet over. Det er stor snøsmelting som forårsaker flommen.

Campingplass evakuert etter flom i Rennebu

Hyttebeboerne på Halland Camping i Rennebu i Sør-Trøndelag er evakuert, etter at en elv har flommet over og ført til oversvømmelse på campingplassen.

Vil ha med flere

Livsgledekonsulent Helene Halland ønsker flere frivillige som kan skape livsglede på Fauske sykehjem.
Les mer om:

Strekkjer seg mot nye høgder

Frida Halland (15) og Eline Røstbø Treeck (13) gler seg til premieren på «Nøtteknekkarens Saga». Magdalena From Delis er meir nervøs enn nokon gong; Saman med Nathanael Larsson har ho nemleg laga heile førestillinga sjølv.
Les mer om:

Meldingene strømmer inn etter Brennpunkt-dokumentar

STATHELLE (NRK): Anne Sissel Halland har fått en mengde meldinger etter at hun sto frem med sin historie i Brennpunkt. Halland var nærmest avhengig av TV-kanalen Visjon Norge. Det endte med at hun ble nedbrutt og deprimert.
Les mer om:

Hekta på Hanvold

Anne Sissel Halland følte seg pressa til å gje pengar til Visjon Norge. No har kvinna frå Stathelle slutta å gje gåver til den omstridde TV-kanalen.
Les mer om:

Hekta på Hanvold

– Jeg følte et veldig press på å gi penger til Visjon Norge, sier Anne Sissel Halland. Hun satt skuffet tilbake.
Les mer om:

«Med alle greiner og røter som hang ut til sida, kunne eg like gjerne ha spidda henne»

Anleggsførar Morten Halland var nær ved å skada ei kvinne under arbeid med den nye turvegen rundt Ådlands­vatnet. Han ber folk visa respekt for anleggs­området, før det skjer ei alvorleg ulukke.
Les mer om:

Her sit kokken og frys ...

Kokk Randi Halland (33) har byta ut gryter og panner med fleece og varmeflaske.]]>
Les mer om:

Malerkollegaene doblet antall måltider - raste ned i vekt

- Det var mye enklere enn jeg trodde, sier Rune Halland - som har gått ned 24 kg.
Les mer om: