Nyheter om Haugen


Aalesund-seier over Strømsgodset

Sigurd Haugen scoret kampens eneste mål da Aalesund vant over Strømsgodset på hjemmebane. Vertene styrte hele showet før hvilen, men lagene tok pause på 0-0. Det var derfor helt fortjent da Haugen satte inn seiersmålet etter drøyt 50 minutter. Erikson Spinola «Nenass» Lima slo en nydelig ball mot Haugen, som dro seg inn fra venstre, dro av to mann og fyrte av en avslutning. Viljar Myhra fikk en hånd på skuddet, men klarte ikke å hindre baklengsmålet, skildrer NTB.
Les mer om:

Dommer innrømmer feil etter Godset-annullering

(Aalesund – Strømsgodset 1–0) Sigurd Haugen ble matchvinner for Aalesund. Etterpå handlet alt om dommerens annullering av Strømsgodsets nettkjenning.
Les mer om:

Kampfiksingsenhet kobler seg på etter avsløring om pengetilbud i friidretts-NM

Gular-løperne ble tilbudt penger for å hjelpe en konkurrent til en bedre tid på 1500-meteren i NM i Stjørdal sist helg. Lotteritilsynet skal se på saken. Det melder Bergensavisen. I første omgang vil tilsynets kampfiksingsenhet gå i dialog med Norges idrettsforbund. – Med forbehold om at vi ikke har oversikt over hele hendelsesforløpet, så finner vi det alvorlig dersom deltakere i en idrettskonkurranse utfører en handling som kan fjerne hele eller deler av den usikkerhet som er forbundet med konkurranser.

Duplantis satte utendørsrekord i Stockholm

Mundo Duplantis satte nok en rekord i stavsprang under Diamond League-stevnet i Stockholm. Pål Haugen Lillefosse prøvde på norsk rekord, men mislyktes.
Les mer om:

Duplantis tok verdensrekord på hjemmebane

Armand Duplantis leverte varene så til de grader på hjemmebane i Stockholm. Svensk-amerikaneren leverte et stavhopp på 6,16 meter, og tok dermed verdensrekord i stavhopp. – Det betyr veldig mye for meg. Jeg bodde fem minutter fra stadion, så det betyr litt ekstra. Det er en fantastisk følelse, sier Duplantis til NRK. Det er svensken som hadde den forrige verdensrekorden, med 6,15. Han forteller at det ligger mye bak det å slå sin egen rekord gang etter gang. – Noen ganger er det mer komplisert. Folk vil se noe nytt og noe som aldri har skjedd før.

Norge stiller med 22 utøvere i friidretts-VM

Norges Friidrettsforbund sender åtte kvinner og 14 menn til VM i friidrett i Eugene. Mesterskapet varer fra 15. til 24. juli. Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm er de fremste profilene, men ennå ikke helt sikkert at sistnevnte konkurrerer. Han trener seg for tiden opp etter en lårskade. Stav for herrer og 1500 meter for herrer er øvelsene der Norge fyller kvoten på fem utøvere. Seks av kvinnene er kvalifisert for individuelle øvelser: Elisabeth Slettum, IL Skjalg – 200 meter Hedda Hynne, IK Tjalve – 800 meter. Karoline Bjerkeli Grøvdal, IK Tjalve – 5000 meter.

Plutselig sto haugen med møbler i brann - ingen innrømmer å ha tent på

En haug med møbler ble tirsdag ettermiddag satt fyr på i et boligområde i Porsgrunn. Så langt har ingen erkjent å ha gjort det.
Les mer om:

Eric (17) lar ikke rullestolen stoppe drømmen hans

Eric Haugen er fast bestemt på å bli fotballtrener. Nå har drømmen gått i oppfyllelse.
Les mer om:

Kongepokal til Iuel: – Skal ha den på nattbordet

Pål Haugen Lillefosse og Bærums-jenta Amalie Iuel er tildelt årets kongepokaler for sine prestasjoner under friidretts-NM i Stjørdal.
Les mer om:

Disse er klare for VM i friidrett

Toppidrettssjefen Erlend Slokvik kunne etter helgens NM i Stjørdal bekrefte utøverne som er VM-klare. De som har tatt VM-kravet er: Karsten Warholm, Amalie Iuel, Line Kloster, Jakob og Filip Ingebrigtsen, Jacob Boutera, Eivind Henriksen, Pål Haugen Lillefosse, Sondre Guttormsen. Men det er flere norske utøvere som ligger an til å komme med på ranking: Hedda Hynne, Marcus Thomsen, Simen Guttormsen, Sander Aae Skotheim, Elisabeth Slettum. Slokvik melder også om flere andre norske utøvere som kan bli VM-klare.

Iuel og Lillefosse fikk kongepokalen

Amalie Iuels mesterskapsrekord på 400 meter hekk sørget for at Tjalve-løperen kan ta med seg kongepokalen hjem fra Stjørdal. Hun vant på tiden 55,03. Hun senket dermed rekorden sin fra 2019 (56,08) med over ett sekund. – Den er fin altså, det er ordentlig stas. Det er det gjeveste du kan vinne under et NM. Det føles veldig godt, sier Iuel til NRK. Pål Haugen Lillefosse fikk herrenes kongepokal. Han vant lørdagens stavkonkurranse med norsk rekord, 5,86 meter. – Det er stort altså. Det er noe av det gjeveste jeg kan oppnå.
Les mer om:

Pål Haugen Lillefosse satte ny norsk rekord i stav under friidretts-NM i Stjørdal

Pål Haugen Lillefosse meldte seg inn i kampen om kongepokalen etter å ha satt ny norgesrekord på 5,86 meter. Lillefosse forbedret norgesrekorden med en centimeter etter at han tidligere denne måneden, under Trond Mohn Games i Bergen, satt ny daværende norsk rekord på 5,85 meter. Med Lillefossens sterke resultater det siste året har han markert seg som en kandidat til å ta medalje under sommerens VM i Eugene. I 2022 er han nemlig verdens tredje beste stavhopper utendørs. – Mine ambisjoner er å klare det. Jeg skal ikke lyve til dere der.

Knut og Kjartan om angrepet i Oslo: – Jeg tror det er viktig at ingen er alene i dag

– Det er viktig at vi feirer kjærligheten for ingenting kan vinne over den, til og med ikke terror, sier Knut Haugen Pelerud.
Les mer om:

Mener behandlingen av bystyre-politiker er uakseptabelt - ber andre fordømme oppførselen

Rødt i Bodø mener behandlingen av Thor Arne Angelsen (Ap) er helt uakseptabel. De forventer en beklagelse fra Anne Mari Haugen (Ap) og Ingrid Lien (Sp), og oppfordrer de andre partiene i bystyret om å komme på banen og fordømme oppførselen.
Les mer om:

Hevder dette beviser at sportssjefen løy til NRK

Konflikten mellom europamesteren og eget forbund vil tilsynelatende ingen ende ta. Nå kommer Hilde Mikkelsen Haugen (30) med løgnanklager mot sin tidligere sportssjef.
Les mer om:

Styrkeløftprofil fra Lillehammer mener dette beviser at sportssjefen løy

Konflikten mellom europamesteren og eget forbund vil tilsynelatende ingen ende ta. Nå kommer Hilde Mikkelsen Haugen (30) med løgnanklager mot sin tidligere sportssjef.

Knut og Kjartan om veien til å bli fedre: – Det var mye jeg ikke visste om kvinnekroppen

Knut Ivar Haugen Pelerud og Kjartan Pelerud Haugen delte personlige detaljer om kampen i et intervju på Svingen på Sletta.
Les mer om:

Storscoreren følte han måtte prestere: – Dette var min tredje sjanse

ÅLESUND (VG) Sigurd Haugen (24) har tatt Eliteserien med storm. Med seks mål på elleve kamper for nyopprykkede Aalesund, føler 24-åringen at han endelig har grepet sjansen på det øverste nivået.

Vålerenga tok poeng etter sterk opphenting

Det så bekmørkt ut for Vålerenga lenge, men med fem gode minutter snudde de fra 0-2 til 2-2 mot Aalesund. Det var først Sigurd Haugen som sendte Aalesund i ledelsen med et kontant hodestøt like før pausen. Vondt skulle bli til verre, da Torbjørn Kallevåg banket inn 2-0 for hjemmelaget. Men så snudde det. Først reduserte Vålerenga ved scoring av Jacob Dicko Eng. Deretter utlignet blåtrøyene da Ivan Näsberg stanget ballen i nettet etter corner.

Litt etter litt mistet Daniel (22) evnen til å spille sitt eget instrument: – Det var helt uvirkelig

SKIEN/OSLO: Daniel Haugen (22) har spilt musikk siden han var åtte år. Men sommeren før han skulle begynne på musikkhøgskolen, fikk han dystoni: – Det var helt uvirkelig at jeg plutselig ikke kunne spille lenger.
Les mer om:

Lillefosse fornøyd med resultatet sitt under Bislett Games

Pål Haugen Lillefosse klarte ikke gjøre det bedre enn han gjorde på Trond Mohn Games, men innehar fortsatt norgesrekorden i stavhopp.
Les mer om:

Duplantis vant på Bislett foran Guttormsen og Lillefosse

Verdensrekordholder Armand Duplantis vant stavkonkurransen under Bislett Games med 6,02. Sondre Guttormsen og Pål Haugen Lillefosse fulgte nærmest med 5,80. Duplantis har verdensrekorden på 6,20, men forholdene under årets Bislett Games ble etter hvert vanskelige på grunn av et par kraftige regnskurer. Han hadde noen dårlige forsøk på 5,92 før han gikk over i tredje forsøk. Han svingte seg også himmelhøyt over 6,02 da konkurransen allerede var vunnet. Det er sesongbeste for svensken. Han forsøkte seg også på 6,10, uten å lykkes. Faktisk gikk han over i fjerde forsøk på 5,92.
Les mer om:

Et sykkeltreff utenom det vanlige: – Folka som snur seg er enten glade eller forskrekka

SKIEN/OSLO: Forrige lørdag var det et sykkeltreff utenom det vanlige i Oslo. Kompisene Lars Kvålo (21), Daniel Haugen (22) og Tormod Foldøy Hageberg (21) fra Skien, tok turen. Det er noe de sent vil glemme.
Les mer om:

«Makken» drar inn André Villa og lager spektakulære ting i heimkommuna

Vel heime fra TV-opptak i Frankrike er Mads André «Makken» Haugen (34) i gang med det som skal ende opp i et gedigent spektakulært event i Vang forsommeren 2023.
Les mer om: