Nyheter om Haugen


Laget ny salme til bispedømmets bursdag

En splitter ny salme er laget i anledning Borg bispedømmes 50 års-feiring. Den er komponert av Rolvsøys kantor Ivar S. Haugen med tekst av Ingrid Brækken Melve.
Les mer om:

Nikolai (23) har en usynlig sykdom – nå ønsker han mer åpenhet om sex

Nikolai Raabye Haugen (23) er lei av at helsevesenet snur ryggen til seksualiteten til funksjonshemmede.
Les mer om:

Kjartan fra Hedalen vant hytte til 3.5 millioner kroner

- Det var en lørdag morgen for ett år siden at mannen min sa på impulsen; Jeg melder oss på Sommerhytta! I konkurranse med 300 andre ble vi plukket ut som et av fire par, fortalte Kjartan Haugen fra Hedalen som gikk ut fra videregående på Fagernes i 1993 til avisa Valdres i mars i år.
Les mer om:

Avgjorde sekundet før slutt: Videre i NM

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den satt langt inne, men smakte veldig godt, sier Grorud-trener Eirik Kjønø til Akers Avis Groruddalen.Ett minutt tidligere var Grorud-treneren med på en ellevill feiring på Grorud kunstgress da Preben Mankowitz, ett sekund før andre ekstra omgang var ferdigspilt, satte inn den avgjørende 1-0-scoringen.- Vi eide denne kampen her, og vant til slutt fortjent.

Sakkyndige om Vinstra-siktede: Ikke psykotisk i gjerningsøyeblikket

17-åringen som er siktet for drapet på Laura Iris Haugen (16) på Vinstra var ikke psykotisk i gjerningsøyeblikket.
Les mer om:

Den skadde Molde-backen bekrefter: – Jeg er ikke tilbake før etter ferien

Kristoffer Haugen (25) tror det tar enda en måned før han kan spille kamp for MFK igjen.
Les mer om:

Den skadde Molde-backen bekrefter: – Jeg er ikke tilbake før etter ferien

Kristoffer Haugen (25) tror det tar enda en måned før han kan spille kamp for MFK igjen.
Les mer om:

Skryter av politiinnsats etter mobiltyveri

– Politiet får dessverre mye pepper for ikke å være til stede, sier Gunhild Haugen fra Asker etter et mobiltyveri på 17. mai.
Les mer om:

Keeper-Haugen fra sofaen: – Frustrerende for alle

BRATISLAVA (VG) Ishockeylandslagets mangeårige førstekeeper Lars Haugen (32) innrømmer at det er «forferdelig» å måtte se lagkameratene kjempe for å unngå nedrykk fra A-VM fra sofaen hjemme i Norge.
Les mer om:

17. mai på Haugen skole: Nye uniformer til den store dagen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er første gang siden korpset ble startet for snart 42 år siden vi har hatt anledning til å gå til anskaffelse av nye uniformer til alle. Enkelte uniformer har blitt skiftet ut gjennom årene, men nå stiller samtlige med splitter nye uniformer, smiler korpsleder Olga Skrinde.Mye prøving - Det er supert at vi rakk å få alle uniformene i tide til 17. mai.

Moren døde av kreft. Øystein (36) så ikke for seg at det skulle spille inn på både karrierevalg og oppladningen til årets 17. mai

I dag skal Øystein Haugen gjøre noe ingen har gjort før. Det blir garantert et slit.
Les mer om:

Retten: Vinstra-drapet fremstår forberedt og planlagt

De sakkyndige mener det er fare for at gutten som er siktet for drapet på Laura Iris Haugen (16) på Vinstra, vil begå nye alvorlige straffbare handlinger.
Les mer om:

Retten om Vinstra-drapet: Fremstår forberedt og planlagt

De sakkyndige mener det er fare for at gutten som er siktet for drapet på Laura Iris Haugen (16) vil begå nye alvorlige straffbare handlinger. Samtidig beskriver retten handlinger som fremstår planlagte.
Les mer om:

Stavhopptalentet drømmer om Tokyo-OL: – Vil ha store mål

Pål Haugen Lillefosse (17) har allerede rukket å sette norsk juniorrekord i 2019. Nå vil bergenseren begynne å konkurrere med eliten.
Les mer om:

Stavhopptalentet drømmer om Tokyo-OL: – Vil ha store mål

Pål Haugen Lillefosse (17) har allerede rukket å sette norsk juniorrekord i 2019. Nå vil bergenseren begynne å konkurrere med eliten.
Les mer om:

Kjempesjanse for Haugen

Slik enda oppgjeret på Hamar for Sogndal
Les mer om:

Nubben vellag reagerer på forureina bekk i nærmiljøet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Nå er det gått så lang tid at eg synest det er rart at kommunen ikkje greier å få stoppa utsleppet, identifisera kven som har gjort det, og få reinsa vatnet. Det er det me ber om. Inntil vidare meiner me at dei må varsla om at vatnet ikkje er friskt, seier Bjørn Vikås.Vellagsleiaren viser veg gjennom det store, grøne parkdraget som Time kommune og utbyggjaren av Svertingstad gard, Jadarhus, gjorde ferdig hausten 2014.

Nå skal dette kunstverket flyttes for å gjøre plass til ny kirke

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Monumentet «Verna og Pilhær» av kunstneren Elisabeth Jarstø står i dag i veien for den nye kirken. Spadestikket til denne er tatt, og snart blir det full utbygging på tomten mellom Løå og kulturhuset. Dermed må monumentet flyttes.

Mange nye landsmenn stemmer sosialistisk. Det ville jeg også gjort, hadde jeg fått de samme godene

Wenche Haugen: – Nå er det snart kommunevalg, og hvis du er enig i det som skjer i Fredrikstad når det gjelder integreringen, så er det bare å stemme på et sosialistisk parti.
Les mer om:

Frøyland fikk det enklere mot Varhaug enn mot Viking

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frøyland - Varhaug 2-0 (2-0)Det var tilbake til hverdagen for Frøyland mandag kveld. Viking var byttet ut med Varhaug, og tilskuertallet var redusert fra 1031 til godt under 100. Men denne kampen var minst like viktig for Frøyland - og for Varhaug. For Frøyland handlet det om å komme skikkelig i gang med seriespillet etter en amputert start, og det handlet om å vise at det er i toppen en skal være.

Hotelldirektør konstituert som reiselivssjef

Hotelldirektør på Astoria Hotell, Vidar Haugen, er konstituert som reiselivssjef inntil en ny fast reiselivssjef er på plass.
Les mer om:

Arild Haugen blir trener for ambisiøs sørlending

Tidligere strongman og proffbokser Arild Haugen skal trene Stanley Hofstædter til suksess i ringen.
Les mer om:

Andris hadde ingen livsarvingar - ga 8,1 millionar kroner til kommunen

Kommunalsjef Ragnhild Strømmen Strand i Vestre Slidre er nesten mållaus over omtanken Andris A. Haugen synte sambygdingane gjennom den testamentariske gåva.

Hockeygutta om keeper Haugen: – Han vil bli savnet

Ishockeylandslagets mangeårige førstekeeper Lars Haugen (32) vil bli sårt savnet i VM etter at han nylig sa nei til å spille mesterskapet som starter i Slovakia neste uke.
Les mer om:

Haugen konstituert som reiselivssjef

Hotelldirektør på Astoria Hotell, Vidar Haugen, er konstituert som reiselivssjef inntil en ny fast reiselivssjef er på plass.
Les mer om: