Nyheter om Haugen


Pårørende kritiserer manglende info: – Mange er engstelige(pluss)

Enhetsleder Baard B. Haugen fikk lørdag ettermiddag beskjed om at en ansatt på Bergsodden var smittet av covid-19.
Les mer om:

Billettprisen økte med 34,9 prosent i ett jafs: – Vi har sett at dette kom uheldig ut og har stoppet det

Billettprisen for brukere av kommunal transportordning fikk et kraftig hopp da bystyret vedtok budsjettet for 2021. – Vi var ikke oppmerksomme på dette, sier Anne Mari Haugen (Ap).
Les mer om:

Etterforskes av politiet etter Farmen-fest

Per Gunvald Haugen og resten av Farmen-deltagerne risikerer nå bøter på over 200.000 kroner etter mistanke om brudd på smittevernreglene etter Farmen-fest i Finnmark.

Møtt av sjokk-syn: - Alt er knust

- Alt er knust, sier «Farmen»-vinner Per Gunvald Haugen.
Les mer om:

Mann (32) tiltalt etter knivangrep i Sarpsborg sentrum

Den 32 år gamle mannen som knivstakk og drepte Marianne Haugen (54) i Sarpsborg sentrum i fjor sommer er nå tiltalt.
Les mer om:

Mann tiltalt for knivdrap

En 32 år gammel mann er tiltalt for å ha drept Marianne Haugen i Sarpsborg i juli. Påtalemyndigheten ber om at mannen underlegges tvungent psykisk helsevern.
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.

Kan havne i tingretten: Stor avstand mellom Strabag og Statens vegvesen

Statens vegvesen signerte kontrakt med østerrikske Strabag AG om bygging av Øye-Eidsbru på E16 i Vang i 2016. I etterkant har ikke partene klart å bli enige om et økonomisk sluttoppgjør. – Det er stor avstand, sier prosjektleder for E16 Filefjell i Statens vegvesen, Odd Erik Haugen.

Dyrevernsaktivist raser etter dom mot Fredrikstad-bonde: – Føyer seg inn i rekken av svik mot griser

Dyrevernsaktivist og filmskaper Norun Haugen er i harnisk etter at lagmannsretten tidligere denne uken halverte straffen for en Fredrikstad-bonde som er dømt for ulovlig og smertefull kastrering av griser. – Er griser mindre verdt enn hunder og katter?
Les mer om:

I fem uker har Sofie Karoline (25) levd i isolasjon på et hotell: – Hadde trodd jeg skulle få mer brakkesyke

Sofie Karoline Haugen har i en måned levd i en boble borte fra samboeren og familien, alt for å kunne få meg seg årets store mål.
Les mer om:

Tillater iskjøring på Skorstølvannet: – Dette er for å ha en plass å kjøre under organiserte forhold

– Dette er et tilbud som er med på å skape mestring. Det er mange som har bil som hobby og bruker mye av fritiden sin på å skru og å sette seg inn i det, sier Olav Haugen Hasdal.
Les mer om:

Sensasjonelt norsk VM-gull

Ragne Wiklund (20) overrasket stort ved å ta VM-gull på 1500 meter på skøyter i Heerenveen søndag. Wiklund gikk inn til 4.-plass på 3000 meter tidligere i mesterskapet. Brittany Bowe fra USA ble nummer to med 0,42 sekunder opp til Wiklund. – Dette er helt sykt! Nå skal jeg ut å kose meg på 5000 meter, sa 20-åringen i et intervju mens det siste paret sto klar på startstrek. Sofie Karoline Haugen sier at hun var litt rørt etter Ragne Wiklunds kjempeløp på personlig rekord.
Les mer om:

Etter flere merkelige hendelser vil ikke Silje ha pakker i postkassa: - Respektløst

Etter flere merkelige hendelser har Silje Haugen bestemt seg for at det er bedre å betale 20 kroner ekstra for å få sendt pakker til posthuset.
Les mer om:

Etter flere merkelige hendelser vil ikke Silje ha pakker i postkassa: - Respektløst

Etter flere merkelige hendelser har Silje Haugen bestemt seg for at det er bedre å betale 20 kroner ekstra for å få sendt pakker til posthuset.
Les mer om:

Vil tiltale 32-åring for knivdrap på Marianne Haugen (54)

Påtalemyndigheten ber om at den drapssiktede mannen (32) tiltales for å ha knivdrept Marianne Haugen (54) og for å ha forsøkt å drepe to andre kvinner i Sarpsborg sent om kvelden 14. juli i fjor.
Les mer om:

Har tatt med seg massasjebenken og flyttet til Tvedestrand

Tone Bøen Haugen (43) har drevet som massør på Brokelandsheia i 10 år. Nå har hun etablert seg i Kontrast-bygget i Tvedestrand sentrum.
Les mer om:

Robert smiler over det Kasper (19) og Matias (18) har gjort: – De er «inga pojkar» lenger

Kasper Haugen Furu (19) og Matias Landsrød Haug (18) skal ikke bare levere mål og poeng her og nå. Kanskje gir de også klingende avkastning på sikt.
Les mer om:

Cecilie mener at mobbinga gjorde henne ufør - nå møter hun kommunen i retten

DRANGEDAL: Cecilie Haugen sto fram i flere medier og fortalte om mobbinga under oppveksten i Drangedal. Til høsten møter hun Drangedal kommune i retten.
Les mer om:

Avslører hotellplaner i sentrum: – Vi er i sluttforhandlinger med en kjede

Siden høsten 2019 har lokalene i Storgata stått tomme. Nå avslører Jan Peter Haugen at planene er å bygge et hotell på tomta hvor Bohus holdt til i en årrekke.
Les mer om:

– Jeg har sagt ja til alle verv jeg er blitt spurt om. Slik endte jeg her

Torvastadbuen Thordis Marie Widvey Haugen er ny politisk rådgiver for helse- og omsorgsminister Bent Høie.

Cecilie mener at mobbinga gjorde henne ufør - nå møter hun kommunen i retten

DRANGEDAL: Cecilie Haugen sto fram i flere medier og fortalte om mobbinga under oppveksten i Drangedal. Til høsten møter hun Drangedal kommune i retten.
Les mer om:

Troppen til skøyte-VM er klar

Norges Skøyteforbund sender det de selv kaller en ung og sulten tropp til enkeltdistanse-VM i Heerenveen. Norge har fått historisk mange kvoteplasser. I forrige enkeltdistanse-VM hadde Norge elleve plasser. Når mesterskapet i Heerenveen går av stabelen neste helg, har Norge hele 26 kvoteplasser. – Vi vil kjempe om gull på lagtempo for menn, og medalje for kvinner. I tillegg har vi flere outsidere til medaljer på de individuelle distansene.

Storslalåm-seier til Haugan

Timon Haugan var i egen klasse i europacuprennet i storslalåm i italienske Folgaria onsdag. Opdalingen vant rennet 51 hundredels sekund foran amerikanske River Radamus og østerrikske Dominik Raschner. De delte annenplassen. Med seieren fulgte Haugan opp pallplassen i tirsdagens europacuprenn i Italia. Da ble han nummer to. Alexander Steen Olsen ble nummer seks i onsdagens renn. Han var slått med 67 hundredeler av landsmannen. Patrick Haugen Veisten ble nummer 16.

Får skryt av Mancini: Lykken er i ferd med å snu for Mario Balotelli

Jeg tror enhver motstander av Mario Balotelli svelger en gang til når de ser han på motsatt banehalvdel. – Noe av det som gjør han så bra, er også det som gir han problemer med sjefer, media og noen ganger også medspillere. Den italienske angriperen er en angriper i rette forstand, noe som brakte han til verdens største klubber og til det Italienske landslaget. Mario Balotelli har egentlig siden hans suksess sesong i AC Milan (2013 -2014) hvor han bøttet inn mål og var kongen på haugen vært en nedtur.

Makkens signatur-sykkel stjålet: – Den er uerstattelig for meg

Sykkelen har vært med nesten hele verden rundt, og den skulle henge på hedersplass i den nye garasjen. Nå er signatursykkelen til frikjøringsproffen Mads Makken Haugen stjålet fra et lager på Lillehammer.
Les mer om: