Nyheter om Haugen


Opnar stasjon nummer 69 i Julsundet(pluss)

Bunker Oil AS, med hovedkontor i Ålesund, opnar i løpet av tidleg haust sin 69. stasjon, denne gong i Julsundet. – Vi ser at dette er eit område i vekst og ønsker difor å etablere ein stasjon her, seier bensinstasjonsjef Gunnar Haugen i Bunker Oil.
Les mer om:

– Her er det jammen trangt om plassen..!(pluss)

– På grunn av cruisetrafikken og sperringer rundt parken, begynte vi riggingen allerede søndag. Det går bra takket være samarbeidet med havna, politiet og kommunen, sier Therese Østby Haugen i Moldejazz.
Les mer om:

– Her er det trangt om plassen..!(pluss)

– På grunn av cruisetrafikken og sperringer rundt parken, begynte vi riggingen allerede søndag. Det går bra takket være samarbeidet med havna, politiet og kommunen, sier Therese Østby Haugen i Moldejazz.
Les mer om:

Aktor ber om 12 års forvaring i Vinstra-saken

Aktor ber om tolv års forvaring med en minstetid på åtte år for 17-åringen som er tiltalt for å ha drept Laura Iris Haugen (16) på Vinstra i oktober i fjor.
Les mer om:

Aktor ber om forvaring i 12 år for Vinstra-tiltalt

LILLEHAMMER (VG) Aktor Jo Christian Jordet mener det er bevist at tiltalte var tilregnelig da Laura Iris Haugen (16) ble drept på Vinstra i fjor. – Dette er en grotesk sak, sa han.
Les mer om:

Krever forvaring for 17-åring

Påtalemyndigheten mener gutten (17) som drepte Laura Iris Haugen (16) på Vinstra i fjor, skal dømmes til forvaring. Spørsmålet om guttens tilregnelighet har vært sentralt i saken.
Les mer om:

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er valgt til leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) er valgt til ny leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret. – Det er først og fremst en stor ære å få lede en gjeng med så mye engasjement på vegne av norske utøvere. Når det gjelder min rolle i Idrettsstyret forventer jeg en bratt læringskurve, sier Uhrenholdt Jacobsen. Astrid Uhrenholdt Jacobsen erstatter Kjartan Haugen som har vært leder av utøverkomiteen. – Kjartan har vært en ekstremt dyktig leder, og det er store sko å fylle.

Jacobsen leder utøverkomiteen

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen er ny leder av Norges idrettsforbunds utøverkomite. 32-åringen har dermed også fått en plass i Idrettsstyret. Hun erstatter Kjartan Haugen. – Det er først og fremst en stor ære å lede en gjeng med så mye engasjement på vegne av norske utøvere, sier Jacobsen.
Les mer om:

Usikre på Vinstra-tiltalt

Psykiaterne som har fulgt 17-åringen som er tiltalt for å ha drept Laura Iris Haugen (16) på Vinstra i fjor, er usikre på om gutten var psykotisk under drapet.
Les mer om:

Oppfordring til FFK, FBK, Stjernen og Østfold-idretten: Bli med i Pride-paraden

– Bli med i Pride-paraden i Fredrikstad i august og vis med handling at idrett er for alle, er oppfordringen fra Skogstrand-lagleder Andreas Haugen til idretten Fredrikstad og Østfold.

Avdødes tante: – Hun var så vakker der hun lå

LILLEHAMMER (VG) Laura Iris Haugen (16) sin tante fortalte om sorgen familien går igjennom. – Det er et sorgens hus, sa tanten.
Les mer om:

Brannvesenet måtte rykke ut til lagerbygning på Vallø

– Vi målte 150 grader inne i haugen, sier brannmester Steinar Holm.
Les mer om:

Moren om Iris: – Elsket å reise

– Iris ville bli tannlege eller kjeveortoped. Hun ønsket også på sikt å stifte familie, sier moren til Laura Iris Haugen (16) til Dagbladet.
Les mer om:

21.000 elever gjør som dem, og tilbringer en ferieuke på skolen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSEN: - Jeg er veldig glad for at Osloskolen har et slikt flott tilbud til elevene i sommerferien. Og det er stas å se at de strømmer på, forventningsfulle og spente, sier Marte Gerhardsen.I tre uker har hun vært direktør i Utdanningsetaten. Hun forteller om besøk på flere av skolene i hovedstaden, og at det er mye nytt å sette seg inn i.- Det har vært utrolig gøy, og litt overveldende.

Lærer mener tiltalte oppførte seg normalt på drapsdagen

LILLEHAMMER (VG) Dagen Laura Iris Haugen (16) ble drept gikk tiltalte fra skolen rundt 13.40. To timer senere gikk han til angrep på jenta.
Les mer om:

HRS er stor på jernskrap i landsdelen: Haugen når nye høyder(pluss)

Hålogaland ressursselskap befatter seg ikke bare med husholdningsavfall. Datterselskapet HRS Metallco er blant landsdelens største på sitt felt.
Les mer om:

Haugen scoret hattrick for Sogndal

Sogndal slo Skeid 4-2 og tok sin tredje strake seier i 1. divisjon i fotball. Sigurd Haugen slo til med hattrick.
Les mer om:

Tre mål for Haugen då Sogndal slo Skeid 4–2

Arbeids- og sosialminister Anniken Hauglie sier en melding om fare for tap av liv og helse som en konsekvens av sykehusstreiken gjorde at regjeringen bruker tvungen lønnsnemnd i sykehusstreiken.
Les mer om:

Kristoffer Haugen hadde raskeste tid over Besseggen lørdag på sterke 1 time og 21 minutter

Det var ganske så sterk vind da løperne tok spranget de 14 kilometerne over Besseggen lørdag. Vinnertida var på sterke 1.21. 02 ved Kristoffer Haugen, som løper for Monkehåjen GT.
Les mer om:

Søstera til Iris: – Livet føles meningsløst uten henne

LILLEHAMMER (NRK): Etter at søstera ble brutalt drept i oktober i fjor, har livet blitt et mareritt for Linnea Haugen (20) og resten av familien.
Les mer om:

- Et paradoks at dette får holde på

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Svalbardposten møter Hauan på Sjøskrenten. Vi befinner oss bak Svalbard snøscooterutleie (SSU) sine lokaler. Her holder de på å renovere en hall. Området er overøst med rester av isolasjonsmaterialer og byggematerialer. Rundt omkring er det hauger av snøskuterdeler. Malingsspann står stablet i en haug ved siden av dieseltanker, hvorav én uten lokk.

Samferdsleministeren mjukar opp reglar for utanlandske sjåførar

Det nytter ikke å overlate til svinenæringen å rydde opp i eget fjøs, mener Norun Haugen. Hun avdekket omfattende mishandling av norske griser.
Les mer om:

Norun Haugen mener landbruksministeren løper fra ansvaret

Det nytter ikke å overlate til svinenæringen å rydde opp i eget fjøs, mener Norun Haugen. Hun avdekket omfattende mishandling av norske griser.
Les mer om:

Storesøster om Iris (16): – Var bestevenninner fra første stund

LILLEHAMMER (TV 2): Det er åtte måneder siden Laura Iris Haugen (16) ble drept utenfor sitt eget hjem. For storesøsteren (20) er sorgen bunnløs.
Les mer om:

Drapstiltaltes far: – Fortvilet

Faren til gutten som er tiltalt for å ha drept Laura Iris Haugen (16) på Vinstra i oktober i fjor, forteller at han og kona var svært bekymrede for guttens utvikling.
Les mer om: