Nyheter om HaugeLinas legger ut på tur igjen

Linas Hauge ble i fjor kåret til Årets Salangsværing, etter at han gikk rundt i hele Troms fylke i løpet av 52 dager.
Les mer om:

Feiret 17. mai på Gullhaug skole for 20. gang

- Vi har klart å skape tradisjoner som gjør denne dagen til en festdag på Gullhaug, sa rektor Ane Hauge i sin velkomsttale
Les mer om:

– I kveld skal vi røyklegge hele byen

Kvelden før nasjonaldagen samlet alle MC-klubbene fra Sørlandet seg på Tangen for 20. gang. – Dette er større enn både julaften, bursdag og påske, sier Kåre Rypestøl og Sigmund Hauge.
Les mer om:

– Større enn både julaften, bursdag og påske

Kvelden før nasjonaldagen samlet alle MC og tempo klubbene fra Sørlandet seg på Tangen for 20. gang. – Dette er større enn både julaften, bursdag og påske, sier Kåre Rypestøl og Sigmund Hauge.
Les mer om:

Sju nye drillere klare for 17. mai

Tvedestrand skolekorps har fått sju nye drillere, forteller korpsets leder Greta Hauge.
Les mer om:

Israel bruker Eurovision for å hvitvaske sin okkupasjon

– Fagforbundet stiller seg solidarisk med palestinske kunstnere og kulturarbeidere som har oppfordret til boikott og svart skjerm, skriver Pål Andreas Hauge Christiansen.

Vil ha gul stripe på fylkesvei 44

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Rådmannens forslag innebar å få gul midtstripe, belysning og 80 km/t som fartsgrense helt fra Egersund til Åna-Sira. Dette var et poeng Kjell-Tore Sand (Ap) støttet.- Både Jøssingfjord Vitenmuseum og KNA Raceway er langs strekket mellom Sokndal og Åna.

– Ingen tro på at politikerne tar tak

Bellona-leder Frederic Hauge har ingen tro på at stortingspolitikerne vil gjøre noe mer med Riksrevisjonens rapport om Petroleumstilsynet.

Iskald Hauge da sjansen bød seg: – Jeg ventet ut keeperen

8. juli 2016 scoret Jens Petter Hauge sitt første mål i Eliteserien.
Les mer om:

Utvisning og straffemål

Haugesund fikk Torbjørn Kallevåg utvist etter bare 25 minutter og måtte nøye seg med 1-1 hjemme mot Bodø/Glimt. Målene kom med ett minutts mellomrom. Jens Petter Hauge scoret fra straffemerket etter 75 minutter, før Alexander Stølås utlignet.

Satte seg selv opp som dommeransvarlig to måneder før han fikk jobben

Nær to måneder før han fikk jobben, skrev Terje Hauge, på oppfordring, et notat på 44 sider om dommerne i et fremtidsperspektiv – med seg selv som dommeransvarlig.
Les mer om:

Uteliggerne var uønsket i samfunnet. Nå blir livene deres hedret

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENÅSEN: Harald Grande (1927-2017) var en av mange som bygget seg små hytter i marka etter krigen. Her bodde menn og kvinner på siden av samfunnet. Flere av dem hadde gjort en innsats for landet før og etter 2. verdenskrig. Men storsamfunnet maktet ikke ta seg av dem.

Kjetil Knutsen skryter av Jens Petter (19): – Han er en ekstremt fotballklok spiller

Jens Petter Hauge (19) venter fortsatt på sjansen fra start i Eliteserien i år, men Glimt-trener Kjetil Knutsen er meget fornøyd med sin unge elev.
Les mer om:

To miljøforkjempere sterkt uenige om avfallslagring: Oddekalv krever at Kronos Titan bygger renseanlegg

Kurt Oddekalv krever i et brev til klima- og miljøminister Ola Elvestuen at Kronos Titan resirkulerer svovelsyren og avslutter skiping av avfall til Langøya, senest i 2024. Frederic Hauge støtter fortsatt lagring, i Brevik.
Les mer om:

Nå skal «glemt» karmøybu hedres med minnesmerke

Det er kanskje den største kulturpersonligheten det er satt jakke og to sko på i Karmøy, sier Aleksander Hauge.
Les mer om:

Jan Hauge slutter i Stavanger Forum

Administrerende direktør Jan Hauge slutter i Stavanger Forum. Bystyret vedtok tidligere i år omfattende kutt i organisasjonen.
Les mer om:

Se Storm - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for den første virkelig store testen for Brynes andrelag. I dagens bortekamp mot Storm, som holder til i Skien, stiller juniortrener Jørn Hagen med et svært ungt mannskap. Et ikke helt toppet juniorlag, for å være mer presis.

Profiler har fått nok. Nå svarer forbundet

Men Terje Hauge lover at temaet skal tas opp til diskusjon når norske eliteseriedommere skal samles fremover.
Les mer om:

Rema planlegg butikk på Varhaug

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Næringsliv: I fleire år har Rema 1000 planlagt butikk på Statoil-tomta på Varhaug.Nå har politikarane i kommuneplanutvalet blitt usikre på om dei ønskjer ein butikk her. Tysdag valde eit fleirtal å ta ut tomta av det som blir definert som sentrumskjerne.

Skal­la i trap­pa og slo "høl i hue" rett før sesongstart, men lørdag åpna Eskil Hauge (17) målfesten, da Valdres FK knuste Vestfossen

Rundt 200 Vald­res-sup­por­te­re støt­ta laget sitt til 4-1-seier over Vest­fos­sen.
Les mer om:

Kreative barn på påskeverksted

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette skal bli et påskeegg, sier Ingeborg Oldernes Hoen (10).Hun sitter og tegner sammen med fem andre barn rundt bordet hos Arctic Workshop. I lokalene, som ligger inntil, Galleri Svalbard, leker de minste på gulvet, noen tegner og andre lager fine perlemotiver.Ved siden av Ingeborg sitter Frida Hov Rugtvedt (9) og Brage Hauge Larsen (10).

DT på lederplass om brannen: Bestod prøven - imponerende innsats

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)«Det kunne fort utviklet seg til å bli en katastrofe på linje med Lærdal og Flatanger», var brannsjef i Rogaland, Nils-Erik Haagenrud sin oppsummering da brannene som herjet i Sokndal omsider kom under kontroll. Det er en vurdering det er all grunn til å sette sin lit til. Haagenrud har mange års erfaring med skogbranner. Nå ble det heldigvis ingen katastrofe. Det var langt fra selvsagt det skulle bli utfallet.

Brannvesen og politi tror organisert bråtebrann var kilde til storbrannen i Sokndal

Men politiets etterforskningsleder er i tvil om storbrannen som rystet innbyggerne i Hauge i Dalane noensinne vil bli oppklart.
Les mer om: