Nyheter om Hauge


– Kjekt med mykje aktivitet(pluss)

Det er inga tvil om at aktiviteten i Ulstein kulturskule er stor. Rektor Julianne Hauge fortel at ho vil det skal vere mykje liv og røre i lokala på Reiten.

Unik beliggenhet med over 5 mål tomt og lang strandlinje - bud er gitt

- Eiendommen ligger helt fantastisk til med vanvittig flott utsikt. Men kjøper må bruke en del kroner på bygningsmassen, sier Tor Martin Hauge i DNB Eiendom. Tomta er på godt over 5 mål og har lang strandlinje.
Les mer om:

Per Ragnar Larsen ansatte nesten ingen fra hjembygda

Det er ikke mange med «Fødested: Regefjord» i passet. En av dem er Per Ragnar Larsen som fyller 70 år i dag. Han var i mange år personalsjef i flere oljeselskap. Da han var personalsjef i et selskap, ansatte han nesten ingen fra Hauge i Dalane.
Les mer om:

Bellona-leder vil ikke stanse dumping av gruveavfall i Repparfjorden: – Ser ingen bedre alternativer

Bellona-leder Frederic Hauge lenket seg fast i protest mot gruveslamdumping i Jøssingfjorden i 1989. Men han ser ingen alternativer til dumping av avfall i Repparfjorden hvis gruveprosjektet skal bli noe av.
Les mer om:

Dette gjør Erik skikkelig sint(pluss)

Erik Jimenez Hauge sier at det bruker mye tid på å dyrke teaterinteressen for tiden.
Les mer om:

Elever og rektor: Firkantet fraværsgrense stenger elever ute

Skoler kan kaste elever som har alvorlige problemer hjemme - ut av skolen med fraværsgrensen i hånd. Bruk mer skjønn, krever elevene Isha (19), Reda (18) og rektor Kjell Ove Hauge (49).
Les mer om:

Gi jernet, Andrea!

Det er berre å ta av seg hatten for Andrea Hebnes Tobekk, som sist veke stod opp for sitt eige skriftspråk i Kverulantkatedralen i Stavanger. Hebnes Tobekk er førsteårselev på Jåttå vgs i byen og møter ikkje applaus for sitt ønske om å bruka nynorsk på skulen. Tvert om. Forseinka lærebøker og lærarar som ikkje legg skjul på at nynorsk er heft, er del av hennar skulekvardag. I debatten fekk ho gitt klar beskjed til både fagfolk og politisk leiing i fylkeskommunen, men ikkje berre det.

Miljøorganisasjoner roser elbil-opplæring

Bellona-leder Frederic Hauge gir tommel opp for rene elbilskoler. Det samme gjør flere miljøvernorganisasjoner.
Les mer om:

Fjellstøtt, og nesten litt romantisk

Når ungene har kapitulert for kvelden kan Mari Hauge og Audun Skanke finne fram hver sin gitar og gå musikalsk løs på livet.
Les mer om:

Måtte bryte på hjemmebane

For Mats Hauge og Ole Mikal Tørsdal gikk ikke alt som planlagt i helgens innendørs-NM.
Les mer om:

Alf (95) har ikke tatt én eneste pille i hele sitt liv: – Apotekene har ikke tjent stort på meg, nei!

Han runder 95 år og har ikke brukt en eneste pille. – Apoteket har ikke tjent noe på meg, så langt, smiler Alf Hauge, som er takknemlig for den gode helsen han har hatt i alle år.
Les mer om:

Dette er hjemmet som har våket over både adel og aids

Roy Larsens hvitmalte hjem har holdt en beskyttende hånd over både plankeadel og Skandinavias første åpent Hiv-positive, Henki Hauge Karlsen.
Les mer om:

– Eg vil vere alle sin rektor(pluss)

Sjølv om Julianne Hauge har desidert mest erfaring og bakgrunn frå korps, er ho klar på at ho skal vere rektor og leiar for alle på kulturskulen. Ho brenn for kulturskulen og har tru på framtida til skulen, samtidig som ho meiner dei bør utvikle seg.
Les mer om:

– Han signerer snart

Arent-Emil Klaussen Hauge og Vard slo Åkra 3–2 i årets første treningskamp. Men fortsetter Hauge i Vard?
Les mer om:

Rektor Kari (42) Lo Edvardsen har fått ny kommunal lederjobb

Kari Lo Edvardsen går fra en rektorjobb til en annen. Etter 18 år på Rødsmyra er hun nå sjef på Hauge skole,
Les mer om:

– Totalsvikt av Petroleumstilsynet

I flere år har Bellona vært kritisk til for svak oppfølging av oljeselskaper fra Petroleumstilsynets side. Riksrevisjonens konklusjon viser at kritikken har vært berettiget, mener Frederic Hauge.

Langdryg tomtesak mot slutten?

Boreal vil selge, og Sokndal kommune vil kjøpe det tidligere rutebilområdet sentralt på Hauge. Men først må de bli enige om prisen.
Les mer om:

Ganske feil og helt ulogisk fra melk.no

DEBATT: Direktør i Opplysningskontoret for meieriprodukter Ida Berg Hauge fortsetter å bløffe om sitt mandat og sine produkter.
Les mer om:

Kjell Magne Hauge vart rundlurt av fotballaget sitt

Kjell Magne Hauge kom til Nye Loen og trudde at han skulle levera krykker til sonen sin.
Les mer om:

Pendlerparkeringen er åpnet

Pendlerparkeringen ved innkjøringen til Hauge er offisielt åpnet.
Les mer om:

Billøs alenemor (37) spurte om flyttehjelp på Facebook. – Det har vært overveldende

Hanne Skoglund trengte hjelp til å flytte et par ting fra Skåredalen til Hauge. Da hun prøvde lykken på Facebook, lot ikke responsen vente på seg.
Les mer om:

Hedret medaljevinnerne fra yrkes-EM og -NM

Torsdag 20. desember samlet fylkesordfører Terje Damman, fylkesutdanningssjef Arly Hauge og ledere av opplæringskontorene seg på fylkeshuset. Anledningen: å hedre de syv medaljevinnerne i yrkes-NM og yrkes-VM fra Vest-Agder.
Les mer om:

Hun går fra en lederjobb til en annen

I midten av januar tar Kristine Winsvold over jobben som rektor på Borge ungdomsskole. Hun kommer fra tilsvarende stilling ved Hauge skole.
Les mer om:

Sal av parkeringsplassar (pluss)

No har Ulstein kommune hatt møte med Hauge Eiendom for å få dei til å kjøpe p-plassar i Ulstein Arena.
Les mer om:

Forstørrelses-glaset

Fem dagar igjen. For dei yngste er det fem dagar for mykje, mens dei fleste av oss vaksne neppe hadde sagt nei til eit par dagar ekstra, eller kanskje eit par døger med utvida timetal. For endå er ikkje alt i hamn, endå er det gåver å løysa, strømpebukser å kjøpa, kaker å baka og handle- og huskelister å fullføra. Endå er det mykje å gjera. Og mellom alle gjeremål, avslutningar og handleturar ligg dei som små blanke øyer: Minne, håp, forventingar. Men også sorg, vemod og lengt.
Les mer om: