Nyheter om Haug


400 millioner var langtfra nok til å hente Hugo Ekitike til Premier League

Newcastle United er ikke overraskende linket til en haug med spillere som i første omgang skal redde klubben fra nedrykk, så være byggesteiner for langsiktig sportslig suksess. Selv om det er mer rykterøyk enn ild, har en fransk 19-åring vært en reell kandidat til overgang i januar. Hugo Ekitike hadde et utleieopphold hos danske Velje forrige sesong, men det er i Reims-drakta i Ligue 1 senterforwarden har imponert Newcastle. Denne sesongen har 19-åringen hamret inn 8 scoringer på 17 Ligue 1-kamper.

Veteraner for Vexit – Harald, Erik og Roar har fått nok: Vil skilles fra Telemark

Vestfold og Telemark utvikler seg i helt ulike retninger, og bør gå hver til sitt, mener de politiske veteranene Harald Haug Andersen (Ap), Roar Jonstang (H) og Erik Holmelin (H). De er ikke enige i fylkesdirektørens argumenter for å beholde storfylket.
Les mer om:

Bookingene går til himmels etter TV 2-suksess: - Det har kokt!

Stig Hjerkinn Haug booket 150 gjestedøgn på 24 timer etter lørdagens "Hver gang vi møtes".
Les mer om:

Slutter i sjefsjobben: - Får se hva det blir til nå...

Hun var lei av pendling og startet i sjefsjobben hos Skorve Entreprenør, som blant annet akkurat nå bygger store Vannfronten Park på Notodden, i september. Nå har Ruth Gunlaug Haug (59) fra Hjartdal allerede sluttet i sjefsjobben.
Les mer om:

Bekreftet: Nå er det John Terrys tur på Stamford Bridge

Frank Lampard fikk muligheten til en retur til klubben han hadde tjent hele karrieren, nå er det Terrys tur. Forskjellen er at Terry går inn på en vei der han ikke risikerer å bli tuppet ut underveis. På onsdag bekrefter Chelsea at de har engasjert klubblegende og tidligere assistenttrener for Aston Villa som trener og mentor for de unge talentene. Les: Stemningen i Manchester United er på «all-time low»! Spillere sliter med «Ralf Rangnicks-metode» John Terry is returning to Cobham to begin a coaching consultancy role at the Chelsea Academy. More here.

Harald (Ap) har fått mye respons etter innlegget om fylkesdeling: – Alle sier at de er enige

– Det er faktisk mange som har tatt kontakt, sier tidligere Tønsberg-ordfører Harald Haug Andersen (Ap) etter at han nylig tok til orde for å skille Vestfold og Telemark i et innlegg i Tønsbergs Blad.

Drikke til julematen: – Både hvitvin og musserende kan være godt til fet mat

Julemat, riskrem, julekaker og juleøl, en haug av fet og mektig mat som ofte krever både fem og ti minutter på sofaen etter det er fortært. Nils Harald Schrøen ved Nordpolet anbefaler derfor et litt lettere drikkealternativ til de som synes det kan bli litt vel mye av det gode.
Les mer om:

Sergio Ramos fikk nesten en omgang på banen før han sendte seg selv i dusjen

Sergio Ramos har dratt på seg en haug med gule kort og også sin del av røde i løpet av tiden hos Real Madrid. Når du har voktet midtforsvaret til en av verdens desidert beste klubb i 671 kamper er kort en del av gamet. Men når du knapt har vært på banen for din nye arbeidsgiver, blir et rødt kort etter innbytte i andre omgang noe annet. Sergio Ramos vil så gjerne. Mot Lorient som befinner seg på 15. plass i Ligue, startet PSG uten Mbappé og Neymar, men hadde Messi på topp.

Ullensvang inn som eier i Haugaland Kraft

– Jeg vil trekke fram følgende: 12 nye arbeidsplasser innen to år, inntil 22 nye arbeidsplasser innen fem år, sier Ullensvang-ordfører Roald Aga Haug.

Tottenham har startet langspurten

Det var Tottenhams første kamp på to uker. Rødt kort til Andy Robertson, fire scoringer og en haug med annet krydder. Vi kjenner vi har savnet Spurs og Antonio Conte i sirkusmanesjen på balløya. Det var kamper som dette Tottenham tidligere tapte. Med Conte hojende langs sidelinjen tok Spurs et sterkt og viktig poeng midt i et salig viruskaos med spillere fraværende.

Juleaksjonen: – Selv om vi har fått inn mye penger, skal vi drive videre i samme ånden

Onsdag avsluttes Fædrelandsvennens juleaksjon med «Hjelp oss å hjelpe». Resultatet er over én million kroner, og en haug med gaver, gavekort, utstyr og mat.
Les mer om:

Chelsea stanget mot Juventus

Guro Reiten og resten av Chelsea stanget og stanget mot Juventus onsdag kveld. Vertene fra London hadde en haug med sjanser, men de maktet ikke å overliste Juventus-keeper Pauline Peyraud Magnin. Dermed endte kampen 0-0, og spenningen i gruppa lever.

Ukas desidert deiligste seier!

Som vi unner Rafael Benitez og Everton denne seieren. Selv med «vår mann» Martin Ødegaard hos det tapende laget, var 2-1 seieren til Everton på mandag befriende. Sportsdirektøren hos Toffees hadde gått av noen timer tidligere, Benitez kunne være nestemann ut. Tre poeng kom som en befrielse.

Evertons styreleder Bill Kenwright har kalt inn til krisemøte

De tre siste kampene er god nok forklaring på hvorfor det er innkalt til krisemøte, når vi i tillegg til 4 – 1 tapet mot Liverpool, 1 – 0 tapet for Brentford og 3 – 0 tapet mot Manchester City vet at de åtte siste kampene har vært uten seier skjønner vi også at tiden for «vente og se er over». Everton holder krisemøte om fremtiden til manager Rafael Benítez. Les: Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter The Mirror melder at klubbens styreleder, Bill Kenwright, har kalt inn til krisemøte.

Everton har tatt en haug med telefoner for å sjekke ut potensiell Benitez-erstatter

Nå har ikke Rafel Benitez hatt mange måneder å jobbe med Everton-spillerne, men for en klubb som Everton er utviklingen med spanjolen ved roret ingen løsning. Carlo Ancelotti viste forrige sesong i perioder at Everton har potensialet til en plass blant topp 5-6 i Premier League. Derfor blir 15 poeng på 14 kamper en uutholdelig situasjon for klubben.

Gro Merete tok initiativet og fridde til «alle» – kommunen tar strømregninga

Sammen med en haug ja-folk, bedrifter, lag og foreninger har Gro Merete Holde sørga for at det nå blir ekstra stor julestemning i Bagn sentrum.
Les mer om:

Spissen vil til utlandet - LSK Kvinner sier nei: – Skuffet over at de ikke gir meg muligheten til å leve av fotballen

Sophie Roman Haug drømmer om en karriere i utlandet, Roma ønsker å kjøpe henne, men LSK Kvinner sier nei. Nå håper spissen at konflikten får en fin slutt.
Les mer om:

LSK Kvinner vil ikke selge spiss til Italia – agent mener kravet er urimelig

Italienske AS Roma har lagt inn to bud på LSK-spiss Sophie Román Haug (22). Agenten er frustert over manglende fornuft og samarbeidsvilje hos romeriksklubben.
Les mer om:

VIF-keeper mister sesonginnspurten

Vålerenga-målvakt Kjetil Haug har skadet skulderen og går glipp av de siste to rundene i Eliteserien, opplyser VIF. Haug pådro seg skaden i en duell i søndagens ligakamp mot Odd. Han måtte forlate banen med smerter i skulderen. Mathias Dyngeland skal vokte Vålerenga-buret i Haugs skadefravær. Laget møter Mjøndalen (h) og Kristiansund (b) i årets to siste kamper.

Plukket søppel i Otra: – Det er noe forbaska idioti

Frivillige fra Åros Undervannsklubb brukte lørdag formiddag på å plukke søppel opp fra bunnen av Otra. De fant blant annet en haug av sykler.
Les mer om:

Premiereklar gjeng: Nytt og spennende for barna – nostalgisk for de voksne

12. desember er det premiere på juleforestillingen «Snekker Andersen & Julenissen» på Speilet. – Jeg ønsker å føre kulturarven videre til den nye generasjonen, sier produsent Anne Haug (21).
Les mer om:

Over tusen barn fylte Torvet: – Jeg blir så rørt

Over tusen barnehagebarn, dobbelt så mange boller, et juletre, en brannbil og en hel haug med hjerter – samlingen på Torvet var vellykket.
Les mer om:

Nå bor Pernille og Ivar på det ferdige småbruket: – Det føles som om vi har vunnet i Lotto

De trodde det ville gå mange år og enda mer egeninnsats før drømmen kunne oppfylles. Men ved hjelp av et tv-program og en haug med lokale håndverkere bor nå Pernille, Ivar og ungene på småbruket Rosenlund i Heradsbygd. – Vi flyttet inn på dagen, og stortrives. Det føles som å vinne i Lotto, sier de. Og til våren blir det påbygg.
Les mer om:

Med kjæresten på rød løper: – Imponert og stolt over Linnéa

NIEU SCENE (VG) Premierefesten til «Da vi styrte internett», lokket en haug med kjendiser torsdag. Programleder Linnéa Myhre (31) var selvskreven gjest. Hun kom sammen med programlederkjæresten Emil Gukild (29).
Les mer om:

Follestad og Almaas skapte Pernille og Ivars nye hjem: – Jeg var redd for at de skulle velge helt gyselige farger

De trodde det ville gå mange år og enda mer egeninnsats før drømmen kunne oppfylles. Men ved hjelp av et tv-program og en haug med lokale håndverkere bor nå Pernille, Ivar og ungene på småbruket Rosenlund i Heradsbygd. – Vi flyttet inn på dagen, og stortrives. Det føles som å vinne i Lotto, sier de. Og til våren blir det påbygg.