Nyheter om Haug


Sir Solskjær passerer urlegenden på Old Trafford

Etter Uniteds seier over Tottenham på søndag og en haug med tekst om Ole Gunnars Solskjærs fortreffelighet, bruker vi likevel muligheten til å skvise den siste saften ut av appelsinen.  For når United-vikaren Solskjær tar over rekorden til selveste urlegenden på Old Trafford: Sir Matt Busbys, fortjener det en kort hyllest. Med seks seire på de første seks kampene som manager, er den legendariske manageren Sir Matt passert med én kamp. Må vike for Sir Solskjær. Les: Pochettino: Bedre å tape for Solskjær enn å vinne mot Mourinho Cardiff, Huddersfield, Bournemouth, Newcastle, Reading  og Tottenha

Kai og Gine våknet opp til et brak: – Stua var mørkere enn til vanlig

Kai og Gine Haug våknet opp til en noe mørkere stue enn ellers fredag morgen. Terrassedekket dekket nemlig for store deler av vinduene.
Les mer om:

– Hva tenker de på?(pluss)

En haug plastdunker lå i vegkanten da Olav Hansen kom syklende på Hustad Ny Jord i høst. Han stiller seg spørrende til mentaliteten når folk gir blaffen og slenger fra seg slikt i naturen.
Les mer om:

Hvis det finnes en fotballgud, heies det ikke på Real Madrid om dagen

Real Madrid var verdens beste klubb. Selv om de er regjerende mestere i Champions League, sliter vi dette året med å bruke merkelappen Best. Nå fortsetter problemene å tårne seg opp for Madrid-klubben. Tilbakelagt er Ronaldos exit, Julen Lopeteguis gjesteopptreden og den seige starten i La liga.

Denne trenden blant ungdommer ser Ingeborg (27) store problemer med: – Tennene kan smelte bort

Utenfor en Meny-butikk ligger det slengt fra seg en hel haug med sekker, og butikken er stappfull av ungdommer. Er det noe spesielt som foregår der inne? Er det en kjendis i byen, som tilfeldigvis er ute og handler? – Neida, vi er her for å kjøpe energidrikk vi, sier en av elevene som står med en fargerik boks i hånda og et lurt smil om munnen.
Les mer om:

Denne trenden blant ungdommer ser Ingeborg (27) store problemer med: – Tennene kan smelte bort

Utenfor en Meny-butikk i Sandefjord ligger det slengt fra seg en hel haug med sekker, og butikken er stappfull av ungdommer. Er det noe spesielt som foregår der inne? Er det en kjendis i byen, som tilfeldigvis er ute og handler? – Neida, vi er her for å kjøpe energidrikk vi, sier en av elevene som står med en fargerik boks i hånda og et lurt smil om munnen.
Les mer om:

Denne trenden blant ungdommer ser Ingeborg (27) store problemer med: – Tennene kan smelte bort

Utenfor en Meny-butikk i Sandefjord ligger det slengt fra seg en hel haug med sekker, og butikken er stappfull av ungdommer. Er det noe spesielt som foregår der inne? Er det en kjendis i byen, som tilfeldigvis er ute og handler? – Neida, vi er her for å kjøpe energidrikk vi, sier en av elevene som står med en fargerik boks i hånda og et lurt smil om munnen.
Les mer om:

Fotballspeider hardt ut mot agentbransjen: - Det er jo egentlig helt «galimatias»

Speider Stig Torbjørnsen har hentet en haug med spillere til norsk fotball opp gjennom åra. Nå er han speider i IFK Norrköping, og kommer med sterk kritikk mot agentbransjen.
Les mer om:

Molde har skjønt at de må ut på trenerjakt

Ikke at vi har ringt Eliteserie-klubben nå midt i romjulen, men tillater oss likevel å trekke en konklusjon etter 4-1-seieren til Manchester United mot Bournemouth på søndag. Kritikerne, som løftet begge øyebrynene da en ung trener fra en liga oppe ved nordpolen skulle hentes inn som redningsmann på selveste Old Trafford, regnet ikke Solskjær som kandidat til den permanente manager-jobben. Vi tillater oss å peke nese til denne gjengen og slenge ut påstanden: Aldri i verden at Manchester United gir slipp på Ole Gunnar Solskjær!!! Han har gitt livsgnisten tilbake til Pogba (foto: united twitter

Solskjær har fjernet kryptonitten i buksa til Supermann Pogba

Denne sesongen har en haug med Manchester United-supportere kritisert Paul Pogba for manglende vilje, lagfølelse og ferdigheter. Nå viser det seg at det var Jose Mourinho som var ketchupen som hadde satt seg fast i flaskehalsen. Nå skal vi ikke gi Jose Mourinho skylden for all elendighet hos United, for dette fortjener ikke portugiseren. Men når det kommer til kjemien mellom Pogba og Mourinho, er det ikke tvil om at dette har hindret franskmannen fra å ha det gøy og slippe seg løs i kamper. Show-mannen Pogba tilbake.

– Balanserer dagdrømmer og virkelighet

«Linni er trolig en av samtidens klokeste ordtemmere i norsk hiphop. Metaforene, flowen og dramaturgien er kompleks nok til at den setter tankene i gang, men lettsvelgelig nok til ikke å bli pompøs ordsjonglering», skrev GAFFAs anmelder da vi oppsummerte musikkåret 2017 og kåret Medium, den tredje utgivelsen i trilogien hans, til et av det årets 50 beste album. LES OGSÅ: Nå kan du stemme på dine favoritter til GAFFA-Prisen 2018. Nå er han snart klar med fjerdealbumet Silkesvarten, som ifølge presseskrivet inneholder «referanser til norsk black metal og gatekultur.
Les mer om:

PSG ønsker å kopiere to av to spillerne sine

PSG har en haug med store stjerner, men det er to Thomas Tuchel trekker frem når det blir snakk om overgangsvinduet. Og ikke de du først assosierer med PSG-navnet. På spørsmål om hvilke spillertyper PSG-treneren kunne ha tenkt seg på overgangsvinduet i januar, kom svaret kjapt. -Det er enkelt. Jeg vil ha en ekstra Verratti og en ekstra Marquinhos. De har toppkvalitet, topp personligheter og er samtidig toppspillere – noe som er svært vanskelig å finne, sier Tuchel ifølge AS. Har visst alt. (foto: verratti, twitter) Les: Det kommer ikke til å skje, Mourinho! Har visst alt – del II.
Les mer om:

«Bruttern» til Molde?

Ole Gunnar Solskjær er «hjemme» i Manchester United og blir manager ut sesongen. – Klarer han å snu skuta og at klubben ender på topp fire i Premier League og dermed kvalifiserer seg til Champions League blir det permanent. Oppdraget som har forbløffet de aller fleste var for godt til at Ole Gunnar Solskjær kunne si nei.

TV2 har snudd og kaller det årets julegave

Opprinnelig så fotballsendingene for julen annerledes ut for TV 2, men skal vi tolke pressemeldingen fra tv stasjonen har de nå bestemt seg for å vise mer fotball på grunn av en midlertidig ansettelse av en nordmann. Her kommer årets julegave fra TV 2 til det norske folk: TV 2 viser Ole Gunnar Solskjærs første hjemmekamp som Manchester United-manager på Old Trafford 2. juledag. På hovedkanalen TV 2! Les: Molde tjener en haug med millioner på Solskjær Dette betyr at TV 2 vil vise to parallelle godbiter på fotballens festdag i England, Boxing Day.

Læregutten Thierry Henry får hjelp i Monaco

Arsenal-legenden har hatt det like tøft som forventet som ny manager for Monaco.

Molde tjener en haug med millioner på Solskjær

Det nærmer seg jul og Manchester United har åpnet gavesekken på forskudd. Her lå gaven til Molde.  Nå skal vi ikke si at å sende hovedtreneren sin bort på dagen ikke medfører noen ulemper for Molde, men pakken fra United kommer likevel godt med før neste års sesongstart i Eliteserien. Ifølge Sky Sports, mottar Molde rundt 20 millioner kroner for å låne ut Solskjær til United frem til slutten av sesongen. Bringer også glede til Molde i sitt fravær. (foto: united, twitter) Les: Avskjedstalen til Jose Mourinho Solskjær har kontrakt med Eliteserieklubben frem til 2021.

Her gjemte eksmannen regningene: Slik startet Hildes gjeldsmareritt

Sørfold (NRK): Hun skulle rydde på et kott da hun fant en haug av brev gjemt under en planke. Hilde Lundestad var i dyp gjeld.
Les mer om:

Vil overlate øleventyret på Lambertseter i nye hender

Lars Haug, som driver ølbutikken Gulating Lambertseter, har fått seg ny jobb og gir seg neste vår. Men han har et brennende ønske om at butikken skal leve videre.
Les mer om:

Sarpsborg-trener sa nei til RBK

Styreleder Cato Haug i Sarpsborg bekrefter til VG at Rosenborg har snakket med trener Geir Bakke. Bakke sa nei til å bli ny RBK-trener. Verken treneren selv eller styreleder Ivar Koteng i RBK vil bekrefte dette til VG.

Geir Bakke takket nei til Rosenborg. Blir i Sarpsborg 08.

Sarpsborg 08s styreleder Cato Haug bekrefter overfor SA lørdag kveld at Geir Bakke har takket nei til et tilbud om å blir Rosenborgs nye hovedtrener.

Rosenborg ville ha Geir Bakke – Sarpsborg-treneren sa nei

Styreleder Cato Haug i Sarpsborg bekrefter at Rosenborg har bedt om å få snakke med Geir Bakke. Men suksesstreneren forlater ikke Østfold.

LSK knuste Sandviken

LSK Kvinner slo Sandviken 4-0 i cupfinalen og blei cupmeister for fjerde gong. Guro Reiten scora to mål på dei første 11 minutta. Emilie Haavi og Sophie Haug scora i andre omgang.
Les mer om:

Tidenes spanske målscorer slår følge med Barcelona-legenden

36-åringen har levert 80 scoringer på 124 kamper for New York City FC. Vi husker ham best fra fire år i Barcelona og som spansk landslagsspiss. Nå slår han følge med en gammel lagkompis. David Villa. Når du er den mestscorende spilleren på et av verdens desidert beste landslag de siste ti årene, har du teft. I VM 2010 stod også Villa tilbake som en av toppscorerne i mesterskapet. Was this @Guaje7Villa’s best #MLS goal?

Får hjelp av tidligere storscorer

Kun dager før cupfinalen fikk Sophie Román Haug (19) og resten av angrepsspillerne til LSK Kvinner veiledning av Geir Frigård.
Les mer om:

Spill for galleriet

Nok en gang har P3 Gull gått av stabelen i hovedstaden. Kjente og synlige artister feiret det norske musikkåret. I fjor var undertegnende en sint og oppgitt skribent som manet til revolusjon, nå er vi her ett år senere. Og denne gangen var jeg i løvens hule – på selve prisutdelingen! Så hvordan står det til med P3 ett år senere? For det første er det fryktelig rart å være på en konsert/prisutdeling laget for å vises på tv.