Nyheter om Haug


Skjemmes over byens skutervrak - vil ha klare regler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Du har sannsynligvis lagt merke til det. Longyearbyen er skuternes by. Med omtrent like mange snøskutere som innbyggere er det kanskje ikke rart det setter sitt preg på stedet. Men at de skal stå overalt, mange i mer eller mindre vraket tilstand - år etter år - er noe flere etater har fått nok av.- Man blir frustrert, for dette har aldri blitt fulgt skikkelig opp med regelverk.

Rodrygo, Real Madrids nye brasilianer: «Jeg er en bit Neymar»

Han er 18, brasilianer, spiss og spiller nå for en av verdens beste klubber. Ikke rart når du ser på deg selv som en bit Neymar – men med potensialet for mer. Her er igjen et bevis på at når en nasjon har sine stjerner, har kidsa noe å se opp til og strekke seg etter.

Fra Netflix-suksess til rolle i TV 2-serie

Det melder den norske TV-kanalen i en pressemelding tirsdag ettermiddag. Ifølge kanalen er «Hjerteslag» en historie om «alt det fine og vonde som kommer med en forelskelse – og ikke minst om hvordan et tilfeldig møte mellom to unge mennesker kan forandre livet for alltid». LES OGSÅ: Avslører «Game of Thrones»-skuffelse. – Det er ingen tvil om at kjærligheten står høyt i kurs på TV 2 denne høsten. Med «Hjerteslag» ønsker vi å vise at kjærligheten er lunefull og aldri helt som på «film». Likevel skjer mirakler.
Les mer om:

Verdens dyreste til salgs

Paris Saint-Germain brøt all fornuft da de i 2017 hentet Neymar for 222 millioner euro fra Barcelona, nå er verdens dyreste ifølge L’Equipe blitt lagt ut til salgs. Klubb president, Nasser al-Khelaifi, konkluderte nylig at han ikke lenger ville ha stjernenykker hos sine spillere og krevde mer hardt arbeid fremover.

Hånd i hånd rundt Ullevål sykehus

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)ULLEVÅL: Ei hand å holde i, sang Nordberg-bosatte Hoel på hagefesten rett over Kirkeveien, etter at aksjonen som trolig samlet noen tusen mennesker rundt sykehuset var avsluttet. Jørn Hoel, som bor på Nordberg, stilte opp gratis til hagekonsert. Foto: Karl Andreas Kjelstrup - Det ble en kjempesuksess, sier en sliten, rørt og veldig fornøyd initiativtaker Lene Haug til Nordre Aker Budstikke.

Don't Worry, Madcon lover trøkk på årets Tjuvstart i Storteltet

Madcon, en av Norges mest kjente rap- og hiphopgrupper tar turen til Fagernes og Norsk Rakfiskfestival. Duoen Tshawe Baqwa («Kapricon») og Yosef Wolde-Mariam («Critical») har en haug med store hits på samvittigheten, som «Beggin’», «Glow», «One life» og «Don’t Worry», og de har vunnet hele fem Spellemannpriser.
Les mer om:

- Slo og truet med å partere en person med motorsag

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FAUSKE: Ugjerningen skal ifølge tiltalen ha funnet rundt klokken 3 natt til søndag 5. november 2017. Der skal samme natt gjentatte ganger ha slått offeret mot hode og kropp. I tiltalen står det også at de har holdt en pute over ansiktet slik at han ikke fikk puste. I tillegg skal de ha dyttet og dratt han rundt leiligheten.De er også tiltalt for uberettiget å ha skaffet seg adgang til en annens hus.

De største nyhetene fra Microsofts E3-show

Game Pass Ultimate, Xbox Scarlett, spillkontroller til 1800 kroner og en haug med spill.
Les mer om:

Samehetsdommen blir stående

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)50-åringens forsvarer, advokat Tor Haug, opplyser til Saltenposten at de har bestemt seg for ikke å anke saken. Grunnen ar at de tror det er vanskelig å få saken inn i Høyesterett.

Festivalfjas med Bergenfest-aktuelle Tom Walker

Bergen! Bergen! Bergen! Tom Walker er ikke bare aktuell med sin Zara Larsson-duett «Now You’re Gone», skotten er jaggu også klar for norsk sommer, nærmere bestemt bergensk sommer. Neste uke står nemlig «Leave A Light On»-sangeren på scenen i Vestlandets vakre hovedstad. Vi tok en kjapp prat med Tom Walker for å lade opp til årets Bergenfest. Hva er hans beste og verste festival-minner, og hva vet han om Bergen og norske artister? Les praten mens du hører på noen av Glasgow-godguttens beste låter:  Hei Tom! Er du klar for festivalsommer?

Independent: Manchester United leder løpet mot signering av midtbanespiller

James Maddison har gradvis gått gradene med spill for Coventry, Norwich, Aberdeen og Leicester siden 2018. Nå ser det ut som neste steg vil bli gigantisk. En av de kommende store i England. (foto: maddison, twitter) Vel, Leicester-supportere ser sikkert ikke klubben sin som noe dårligere enn Manchester United.

Debatt: Alternativ Ullevål-rapport: Fullt mulig, men dyrere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Styret i Helse Sør-Øst RHF vedtok i sitt møte i januar 2019 at de ønsket å få belyst en utbygging på Ullevål som et alternativ til samling av regionfunksjonene på Gaustad. Nå er det lagt frem en rapport som skal styrebehandles 20. juni 2019: Rapport om Ullevål som alternativ lokalisering til Gaustad. Gunn Kristin Sande, kommunikasjonsdirektør Helse Sør-Øst.

Harry Redknapp: Det er ikke Pogbas skyld

Pogba ble Uniteds toppscorer med 13 mål denne sesongen. Dette var ikke nok. For når kvaliteten på franskmannens prestasjoner bølger i så stor grad som det har gjort de siste tolv månedene, stilles det spørsmål til om Pogba er riktig byggestein for United. Harry Redknapp er overbevist om at han er det. 72-åringen har ledet en haug med engelske klubber i og utenfor Premier League, og sitter med en god del tyngde bak utspillene sine. Når Harry snakker, lytter vi. Ikke hans skyld at det gikk så galt.

Satte «Her bor vi»-rekord på Kjøita

Et hel haug med entusiastiske beboere strømmet ut i den «hemmelige hagen» da God Helg kom på besøk til de nyeste blokkene på elvebredden.
Les mer om:

Tente på en haug med plast - brannvesenet rykket ut

Bare i dag har brannvesenet rykket ut og slokket to søppelbranner. Nå går brannvesenet ut med en oppfordring om å slutte å brenne søppel og heller bringe det til nærmeste gjenvinningsstasjon.
Les mer om:

– Kjøtet på dyret blir som fôret dyret har spist, seier professor Anna Haug

Kristi Himmelfartsdag hadde Nortura samling på Røn samfunnshus. Dit kom professor Anna Haug for å prate om kjøt og helse, før det vart sosialt samvær med grilling.
Les mer om:

Her har noen dumpet datamaskiner, støvsuger, tv og andre skjermer i skogen

På skogstur med hunden Bello kom Egil Robbestad over en haug med elektriske produkter som noen hadde slengt fra seg.
Les mer om:

«"Belysningen" av Ullevål sykehus-alternativet er sterkt kritikkverdig»

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I Helse Sør-Øst sitt styremøte 31. januar vedtok styret å be om en «belysning» av Ullevålsalternativet. Ansattes representanter i styret gikk mot vedtaket. De mente at en belysning ikke ville styrke beslutningsgrunnlaget, og ønsket i stedet en likeverdig utredning av mulighetene ved en utbygging på Ullevål-tomta.Tirsdag 28. mai presenterte prosjektorganisasjonen sin belysning.

Her er vinneren som får opptre på H&M Loves Music Oslo

Usignert hype! Sommeren starter offisielt med H&M Loves Music på Vulkan i Oslo lørdag 1. juni. Den norske musikkfesten har 16 norske artister på plakaten, inkludert både etablerte stjerner og nyere navn. Men én artist er ekstra fersk, nemlig nykommeren som vant konkurransen om å få opptre på festivalen. Det kom inn en haug av lekre bidrag via den norske musikk-appen Voisey. Etter nøye vurdering falt valget til slutt på Daniel Kalelic fra Ellingsrud i Oslo. 20-åringen har laget musikk så lenge kan kan huske og drømmer om å bli artist på heltid. Gratulerer, Daniel!

Kaka ønsker å komme tilbake til Milan

Den brasilianske offensive midtbanespilleren Kaka tilhører den eksklusive klubben av Ballon d’Or-vinnere. – Han har lagt fotballskoene på hylla, men har ikke lyst å slutte med fotball. Kaka fortalte Fox Sports Brasil han ønsker å komme tilbake til AC Milano som han har spilt for i to omganger, «muligens som sportsdirektør». Les: Crisis what crisis? – fire poeng på ni kamper! Når en Ballon d’Or vinner sier de har lyst på noe pleier de å få det. – Kaka tar jobber seriøst og studerer fotball-ledelse.

Trent av Mbappé senior – skal bli like stor som Kylian

Han spilte i samme ungdomsklubb som en av verdens aller beste spillere, Kylian Mbappé. Etter at Mbappé senior holdt sin magiske hånd over William Saliba, er 18-åringen nå løftet frem som den neste Thuram. Selv om vi ikke er så veldig keen på å bruke den neste…, er det her rett og rimelig for å forklare hvorfor Arsenal som én av tyve klubber er villig til å strekke seg langt for å bringe tenåringen til Emirates. Saliba startet i samme klubb som Mbappé, AS Bondy, og har etter flyttingen fra nordlige Paris til Ligue 1-klubben St.

Agent jobber med bytte av Ivan Perisic mot Manchester United-spiller

Inter har ikke lagt skjul de siste månedene at Romelu Lukaku er høyt oppe på ønskelisten. Og når italienerne i tillegg har noe United har traktet etter, kan det fort bli en spesiell handel i sommer. Antonio Conte er på vei inn som erstatter for Luciano Spalletti på San Siro neste sesong. Med Mauro Icardi på vei ut, trenger Inter en spiss av ypperste klasse. Det mener de at de finner i Lukaku. Manchester United på sin side har i lengre tid vært på utkikk etter en ny ving – á la Inter-spilleren Ivan Perisic. Utgått på dato hos United?

Mor og datter med dugnadsånden i blodet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lovise Mæland er for mange i Tananger et kjent navn. Det er ikke så rart, for snart har hun vært med som frivillig i speideren i 43 år. Sønnen og datteren er hovedgrunnen til at hun begynte som leder, og siden har hun aldri sett tilbake.- Det hele startet da sønnen min begynte i speideren. På den tiden så var det sånn at man kom inn dersom foreldre meldte seg som ledere.