Nyheter om Haug


Mer taxi-trøbbel: – Han kom med en haug av unnskyldninger

Etter å ha vært på reisefot i over 10 timer ville familien så fort som mulig hjem. Etter å ha hørt på taxisjåførene krangle i 15 minutter fikk de endelig skyss.
Les mer om:

Har du fått en haug av disse epostene i det siste?

Den siste tiden har mange av oss fått innboksen fylt opp av eposter som ber oss godkjenne lagring av personopplysninger. Bakgrunnen er nye regler fra 1. juli.
Les mer om:

«Trenger ikke seks eller syv, men to skikkelig gode»

Manager Pep Guardiola har naturlig nok etter sin rekordferd i Premier League ikke tenkt til å gjennomføre noen revolusjon i Manchester City denne sommeren. Han tenker ikke å hente inn en hel haug, men et par meget sterke spillere og han vet godt hvem det er. Les: Jorginho sin agent plaprer i vei på Radio Kiss Kiss Napoli Manageren ønsker å blir fort ferdig slik at de alle kan slappe av i sommer og få en USA reise som bare er fylt med glede.

Tysk legende: «Han fortjener ikke å spille for Bayern München

Lothar Matthaus er en legende hos Bayern München og for Tyskland. Kapteinen ledet troppene frem til en haug med trofeer, så når syvende far i huset prater, lytter München. For en spanjol kan dette bety en snarlig overgang. Thiago Alcantara ble hentet fra Barcelona da Pep Guardiola tok over som trener for den tyske klubben i 2013.

Har du fått en haug av disse epostene i det siste?

Den siste tiden har mange av oss fått innboksen fylt opp av eposter som ber oss godkjenne lagring av personopplysninger. Bakgrunnen er nye regler fra 1. juli.
Les mer om:

Har du fått en haug med disse epostene i det siste?

Den siste tiden har mange av oss fått innboksen fylt opp av eposter som ber oss godkjenne lagring av personopplysninger. Bakgrunnen er nye regler fra 1. juli.
Les mer om:

Bil- og eiendomsnestor setter tidligere Møller-topp ved rattet

Etter snart 50 år med hendene på rattet i Birger N. Haug-gruppen, har bil- og eiendomsnestoren Carl-Einar Haug startet nedbremsingen.
Les mer om:

Suksess-treneren i Italia venter på telefonen

Suksesstreneren Maurizio Sarri bragte Napoli nesten helt til topps i Serie A, og truet Juventus hele veien. Nå begynner det å haste for klubbene som har vurdert å kapre den kjederøykende italieneren . Sarri har blitt linket til en haug med klubber denne sesongen, men fortsatt gjenstår det at noen faktisk løser ut utkjøpsklausulen på 76 millioner kroner som binder treneren til Napoli. -Vi har ikke mottatt noen tilbud fra Chelsea, Tottenham, AC Milan eller Zenit St. Petersburg.

Tidenes ti beste Premier League-lag

Manchester City har slått en haug av rekorder denne sesongen. Men er de lyseblå tidenes beste lag i Premier League?

Mark Dempsey har fått sparken i klubben uten sjel og poeng

Det er lenge siden 90 tallet, men likevel, den gangen var Start full av sjel, alle på Sørlandet var stolte av klubben sin.

I flere år tenkte Iris at det var noe som manglet på campingplassen

BØ: Iris Holm Haug fra Re stortrives på Sanda camping, men har lengtet etter et sted å få tak i varm mat. Nå starter hun opp sommerkaféegrave;.
Les mer om:

Ingen umiddelbar fare for stenhaug i Gamlebyen

Lederen for foreningen Gamle Fredrikstad avviser turistsjef Maya Nielsens frykt for Gamlebyen reduseres til en haug med sten dersom tradisjoner som Forsvarets saluttering blir borte.
Les mer om:

SISTE: Slutt på all saluttering fra Gamlebyen – vi forstår om folk reagerer!

Forsvaret har bestemt at saluttstasjonen i Fredrikstad skal legges ned. – Dette henger ikke på greip. Om vi ikke tar vare på tradisjonene blir Gamlebyen en haug med sten, sier turistsjef Maya Nielsen.
Les mer om:

Fransk bevis på at det bare er tull å vente med klubb-bytte

Olivier Giroud fikk med seg en haug med kamper for Arsenal, men ble den siste sesongen stort sett nevnt i forbindelse med manglende tillit og spilletid. Men franskmannen hadde blinkets seg  ut en god oppkjøring før VM og endte opp med overgang til Chelsea i januar. Og plutselig er 31-åringen vassere enn på lenge, og roses av lagkameratene. -Han gir alltid full gass på banen og vi er meget glade for prestasjonene hans.

Jernbanen fra Haug til Seut flere milliarder dyrere: Hele traseen må vurderes på nytt

Den planlagte jernbanetraseen fra Haug i Råde til Seut gikk over flere større kvikklereområder. Utbyggingen ble dermed flere milliarder dyrere enn forventet, og nå må Bane NOR se etter rimeligere traséløsninger.
Les mer om:

Storklubbene vrimler rundt norske talenter i EM: - Flere kan komme seg ut

På tribunen i U17-EM finner man en haug av agenter og speidere. Nå tror agentprofilen Stig Lillejord flere norske spillere kan få oppfylt proffdrømmen i utlandet.
Les mer om:

Gammel skjelett-tabbe åpner for nye gravsøk

Skjeletter funnet i Stavanger domkirke på 60-tallet ble sendt til Oslo for analyse, men kom tilbake i en stor haug. Tabben ødelegger for forskningen, og nå gjøres nye gravsøk.
Les mer om:

Kom mai, du grelle, milde

Skal det være en solseng? En bildør? Eller kanskje en haug med blomsterpotter?
Les mer om:

Berge får ros etter EM-sølvet: – Fantastisk prestasjon

Stig-André Berge tapte EM-finalen i bryting mot rumenske Mihai Radu Mihut. Bryteforbundets Jacob Haug mener EM-sølvet lover bra for Berges Tokyo-plan.
Les mer om:

Frosta-ordfører: – Hadde nok informasjon til å fatte endelig vedtak(pluss)

Manglende arkeologiske utgravinger var dumt, men Trine Haug mener saken var tilstrekkelig opplyst.
Les mer om:

Flere ansatte i Frosta kommune varslet om ulovligheter – men ble ikke hørt(pluss)

Ordfører Trine Haug (Sp) konkluderte med at det ikke hadde forekommet brudd på lov- og avtaleverk i Vikaleiret-saken, til tross for varsel fra flere ansatte.
Les mer om:

Utfordrer FKH til å være først – så Brann og resten av eliteserien

Får Sverre A. Stakkestad det som han vil, ligger det en haug søppel på Stadion-matta når FKH inviterer til kamp mot Rosenborg 21. mai.

Gjør et siste desperat forsøk på å redde selskapet

PORSGRUNN: Silmag ble nylig tvangsoppløst. Nå forsøker de å gjenopprette selskapet. Men først må de betale en haug med regninger.
Les mer om:

Strandrydding på Lyngholmen

Blått hav, sol fra blå himmel – og en haug med søppel.
Les mer om: