Nyheter om Haug


Her er barnas flotte korona-tegninger

Den norske kirke i Tromsø har tatt initiativet til at barn i alle aldre skal tegne tankene sine i koronatida. Målet er å få tilsendt en hel haug med tegninger. Alle tegningene blir hengt opp i Ishavskatedralen. En del av tegningene vil også bli presentert her på nordlys.no. Bildene skal sendes til tegninger@kirken.tromso.no.
Les mer om:

Eliteserieklubbene får trene organisert igjen

Norsk Toppfotball er lei av å vente på avklaring fra helsemyndighetene om organisert trening og vedtok mandag kveld at organisert trening for Eliteserien og OBOS-ligaen kan vende tilbake til treningsfeltet fra 1.april. Vedtaket innebærer fortsatt at klubbene følger myndighetenes råd om uteaktivitet. Spillerne kan trene i små grupper på opp til fem personer så lenge alle holder én meters avstand til hverandre. Les: Den tidligere United-kapteinen har funnet ungdomskilden hos Conte «Vi har ventet på rådene fra helsemyndighetene som vi skulle få via fotballforbundet.

VG: Kan trene organisert igjen

Fra og med 1. april får Eliteserie- og Obosliga-klubbene trene i små grupper. Norsk Toppfotball (NTF) fattet mandag kveld et vedtak om at klubbene skal følge myndighetenes råd om uteaktivitet. Styreleder i NTF, Cato Haug, bekrefter til VG at de kan trene organisert i små grupper på opp til fem personer så lenge alle holder én meters avstand. Leder for Toppfotball Kvinner, Hege Jørgensen, forteller til NRK at de vil avvente et eventuelt vedtak til de har fått en avklaring fra myndighetene.
Les mer om:

Er Ellen DeGeneres egentlig slem? NikkieTutorials setter fyr på ryktebålet

De som tilbringer mye tid på Twitter (eventuelt Jodel) har trolig fått med seg ryktene om Ellen DeGeneres. Det sies nemlig at den berømte talkshow-verten – som tilsynelatende har godhet i DNA-et sitt – egentlig er en drittkjerring. Historiene om slemme-Ellen skal være velkjente i Hollywood, men av ukjente grunner har de aldri nådd frem til folk flest.  Den seneste uken har mange ugunstige rykter om Ellen blitt delt på Twitter. Ingen har selvfølgelig håndfaste bevis, så ta det med en klype salt.

Trenger krisepakke for buss: Østfold Kollektivtrafikk taper rundt to millioner per uke

Fylkesråd Kristoffer Robin Haug ber regjeringen komme med en krisepakke for buss raskt. Hvis ikke, kan busstilbudet kollapse, med langvarige følger.
Les mer om:

Skrev ut en haug med bøter under første kontroll: - Folk kom løpende og spurte hva vi drev på med

Denne uka reiste mannskaper fra Odda parkering AS rundt for å slå ned på feilparkeringer i sentrum for første gang. Det gikk ikke upåaktet hen.
Les mer om:

Ballade video XLVI: Ringer i stillheten

Ferske og fine videoer med Marte Wulff, Sondre Lerche, Lido, Kristian Haug og Cathrin. Og en helt ny sang om koronasituasjonen fra deLillos. Innlegget Ballade video XLVI: Ringer i stillheten dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Veerle med online lunsjkonsert frå Suldalsosen

I dag føremiddag, klokka 11.30, inviterer distrikstmusikar Veerle Haug Tieghem til online-konsert, direkte frå Prestavikjo konsertsal. Det vil seia kjellaren i huset heime på Suldalsosen. For å få kunna sjå og høyra konserten, kan ein gå inn via Facebook-sida til Distriktsmusikarane i Ryfylke for så å klikka seg vidare på YouTube-lenka. Konsertprogrammet er som følgjande: Til Våren – Edvard Grieg 1.
Les mer om:

Per Jostein fant nyfødt kalv i veien: – Så ut som en haug med gress

En nyfødt iskald kalv på villspor. Det var ikke det Per Jostein Simensen forventet da han kom kjørende i traileren forbi Gyl i Møre og Romsdal

Tragisk latterlig at Liverpool får spille seg til Premier League-trofeet

Mens Premier League og klubbene er klare for å krumme nakken og gjennomføre sesongen, syntes United-legenden Rio Ferdinand det hele begynner å bli tragisk latterlig. Vi lar den tidligere United-spilleren forklare hvofor han fortsatt mener sesongen bør nulles ut uten vinnere eller tapere. Først kommer oppvarmingen: -Jeg vet at det vil være en haug med Liverpool-supportere som sier. «Å, Rio, dette sier du bare fordi du har spilt for Man United». Men jeg kan ikke se hvordan dette skal kunne gjennomføres uten helserisiko. Så enkelt er det.

Anmeldelse: Emma. er en fargerik adapsjon av en litt kjedelig roman

Siden alle kinoer i Norge er stengt i 14 dager, ble Emma. sluppet rett på nettet via Viaplay. (PS: Kinas 70 000 kinoer gjenåpner snart etter å hatt koronastengt siden januar.) Les Emma.-anmeldelsen til 730.no nedenfor. Jane Austen-romanen Emma blir til vill satire i hendene på Autumn De Wilde. Emma Woodhouse presenteres som en «vakker, smart og rik» pike som har levd sine 21 første år uten nevneverdig motgang. Hennes favoritthobby er tilsynelatende å finne staselige ektemenn for venninnene sine, men selv er hun bastant på at hun ikke ønsker å gifte seg. Og hvorfor skal hun det?

Lazio kan takke Jürgen Klopp

Ciro Immobile (kult navn for en spiller som kjeppjager ballen mot motstandernes mål) har rukket å fylle CV´en med spill for en haug med store klubber. Denne sesongen har det tatt helt av hos Lazio. Klubben ligger ett fattig poeng bak Juventus, og Immobile holder god avstand til Ronaldo på toppscorerlisten.
Les mer om:

Nå er det gamle Lambertseterhjemmet snart borte – siste rest rives denne uken

Snart er det bare en haug med stein igjen av det tidligere Lambertseterhjemmet. Rivingen blir trolig ferdig i løpet av uken.
Les mer om:

TV 2: Norsk Toppfotball ber om strakstiltak for å unngå fotballkonkurser

Cato Haug, nyvalgt leder i Norsk Toppfotball, krever strakstiltak fra regjeringen for å unngå konkurser i fotballen som følge av coronaviruset.
Les mer om:

Hele 91 Premier League-spillere deler skjebne med Adam Lallana

Alt er satt på vent i fotballens verden, heldigvis. Wayne Rooney opplevde at fotballspillere ble brukt som forsøksdyr da andre idrettsarrangementer ble avlyst mens fotballen fortsatte på balløya. På fredag fikk Rooney avgjørelsen om full stopp. Det er en haug med spillere i Premier League som blir spesielt påvirket. Når det bare er noen få måneder før kontrakten din går ut 30. juni – uten at en løsning er på plass for neste sesong – da går du en urolig karantenetid i møte. Det gjelder faktisk en god del spillere som sitter i denne «saksa».

Russepresidentene forteller: – Når det kommer til russetiden, ser det mørkt ut

– Det er gjennomgående forståelse for avlysning av treff, men også ekstrem skuffelse. Nå tror jeg de fleste venter på nyheter om reguleringer av rulling, russetog, og andre arrangementer som dåp, sier russepresident på Greveskogen videregående skole, Rakel Villmones Haug.
Les mer om:

Ullensvang er allereie i ein anstrengt situasjon: — Ei reell fare for overbelastning av helsetenestene

— Eg registrerer at nokre av innbyggarane ikkje tar situasjonen alvorleg nok, og det bekymrar meg når eg ser korleis denne pandemien har utvikla seg, seier Ullensvang-ordførar Roald Aga Haug.
Les mer om:

Disse feiret kvinnedagen i Bodø

8. mars er kvinnedagen og en haug med bodøværinger møtte opp for å markere blant annet likestilling utenfor Stormen bibliotek.
Les mer om:

Discovery brøt med Get: Get-kunder mister en haug med kanaler

Discovery har brutt forhandlingene med Telia om en ny distribusjonsavtale for kanalene de tilbyr.
Les mer om:

Faglig råd: - Stopp Sesilåmi i år

Verneområdeforvalter Jørn Trygve Haug anbefaler styret for verneområdet i Setesdal Vesthei å stoppe årets utgave av Sesilåmi.
Les mer om:

Topp 7 norske sanger som kom i dag

Snart vår? Vi får se… En ting som er sikkert er at det er FREDAG. Det betyr ikke bare helg, men også en haug av norske slipp. Her har vi luket ut et par godbiter i flere sjangere <3! Astrid S & Brett Young «I Do» Som Astrid Smeplass lovet tidligere denne måneden; her er hennes nye singel. Slitsom kjærlighetssorg pakket inn i søte toner, sannsynligvis fra Berkåk-jentas antesiperte debutalbum. Astrid teamer opp med den amerikanske Big Machine-countrystjernen Brett Young, hvis forrige plate tok førsteplass på Billboard Top Country Albums.
Les mer om:

Liverpool kan nå vifte med 500 millioner kroner

Det er ikke mange som ikke lar seg imponere av Liverpool, selv om de uten det røde skjerfet hengende over senga ikke innrømmer det. Nå kommer beviset på pengeflommen som fulgte suksessen til Klopp og gjengen. Nå kan klubben i den røde delen av Liverpool vifte med et overskudd før skatt på rundt en halv milliard kroner. I overskudd! Det er oppsumeringen av året som sluttet i mai 2019, som nå blir delt med omverdenen.

Nye eiere vil videreføre konkursrammet butikk – men usikkert om de får lov

SKIEN: De nye eierne av sportskjeden legger nå ned en haug med butikker, men vil videreføre G-Max i Skien som Intersport-butikk. Det er likevel usikkert om Konkurransetilsynet godkjenner denne løsningen.

George Clooney kjøper tidligere storklubb i krise

Hva er man egentlig uten å eie en fotballklubb når pengene svir i lomma? Det har blitt popis å investere i det neste store håpet, filmstjernen Clooney er ikke unntaket. Nå ser det ut til at «Danny Ocean» ser på fotball som et ledd i transformeringen av spanske Malaga til Europas Hollywood. Byen huser en haug med grupperinger av film og TV-producere som lager serier for Amazon, Clooney inkludert. Fotballklubben Malaga har ligget med brukket rygg siden de forsvant ut av La Liga i 2018.

Anniken og foreldregruppa på Tjøme reagerer på kommunens kuttforslag: – Prosessen virker forhastet

Foreldrene på Tjøme vant i høst fram da det ble bestemt at Tjøme ungdomsskole skulle bli liggende på Haug. Nå ser kommunen på kostnadsbesparende grep for rehabiliteringen. Disse grepene er ikke FAU overbegeistret for.
Les mer om: