Nyheter om Haug


Historia om Jakob Rott som kasta sjølve futen på dør

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)I barneåra, på 1950-talet, var soverommet mitt i Holarhagjen i den vestre salen oppe på loftet. Glaset vende mot vestnordvest med storslått utsikt mot havet og Rott. Som eit slags eventyrland låg øya.

Haug-ansatte får eksperthjelp for å takle utagerende elever

Eksterne eksperter er hyret inn for å kurse ansatte i å håndtere spesielt utagerende elever ved Haug skole.
Les mer om:

Kontroll på krattbrann

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det brenner oppe på en haug på grensen mellom Lund og Eigersund. Røyken driver ned mot E39 og 110-sentralen blir nesten nedringt av meldinger om brann, fortalte brannsjef John Skåland i Lund til Agder i sekstiden torsdag ettermiddag. - Brannen er på kanten av et plantefelt nå. Vi har hatt oppe drone for å få en oversikt.

Dette kan du strømme i påsken

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Innbitt kamp om tronen Tittel: Game of Thrones Hva: TV-serie, 8 sesonger Hvor: HBO NordicGame of Thrones er en serie som for veldig mange ikke trenger noen introduksjon, ei heller er det en ny serie lenger. Like fullt er den aktuell da vi i disse dager har tatt fatt på siste og avgjørende sesong i den kritikerroste fantasy-serien. Glem faktiske steder, glem historiske personligheter og glem religion slik vi kjenner det.

– Nå skal jeg leve et «normalt» liv noen dager

Hedda Haug Strand debuterete i EM på seniornivå forrige uke. Det ble en fin erfaring for jenta som representerer Tønsbergkameratene.
Les mer om:

Norsk supertalent «tvinges» til Sverige

HALMSTAD/OSLO (NRK): Borgar Haug (16) ble nylig tidenes yngste kongepokalvinner i bordtennis. Nå sikter han seg inn mot verdenstoppen – i Sverige.
Les mer om:

Norsk supertalent «tvinges» til Sverige

HALMSTAD/OSLO (NRK): Borgar Haug (16) ble nylig tidenes yngste kongepokalvinner i bordtennis. Nå sikter han seg inn mot verdenstoppen – i Sverige.
Les mer om:

Norsk supertalent «tvinges» til Sverige

HALMSTAD/OSLO (NRK): Borgar Haug (16) ble nylig tidenes yngste kongepokalvinner i bordtennis. Nå sikter han seg inn mot verdenstoppen – i Sverige.
Les mer om:

Fikk deler av det som trolig er et fly fra andre verdenskrig i trålen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)FLY: Da fisker Kåre Husebø drog trål ute ved Kvitsøy i forrige uke fikk han langt mer enn han håpet på i nettet. Ved de søre holmene ved øya stoppet maskineriet nesten helt opp. Da trålen kom opp i dagslyset oppdaget Husebø at nettet var fylt av aluminiumsbiter - restene av et fly. - Det er et flyvrak som vi har visst om fra før, et fly som datt ned under krigen.

Kenneth Stokness er en musikkens ja-mann.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Om det så hadde meldt seg 50 nye aspiranter til skolekorpset, hadde han tatt imot dem. Kenneth Stokness er raus når det kommer til rekruttering.- Vel, det hadde kanskje vært litt vanskelig å ta imot så mange aspiranter på én gang. Men det hadde jo vært kjempegøy, da. Jeg håper at den gode trenden vi har nå, vil fortsette.

Takket nei til EM-kamp og «en haug med penger»

Alexander Hagen kunne fått drømmen oppfylt da han denne helga fikk tilbud om EM-kamp i boksing. Det var bare et problem.
Les mer om:

Rykket ut til mindre låvebrann

Lørdag ettermiddag fikk brannvesenet melding om brann på en låve ved Øvre Haug i Nittedal, men brannen ble raskt bragt under kontroll.

Ny seier til Norges ishockeykvinner, opprykkshåpet lever

Madelén Haug Hansen og Millie Sirum noterte tre målpoeng hver da Norges kvinnelandslag i ishockey vant 4–0 over Slovakia i VM 1. divisjon gruppe A fredag.
Les mer om:

Ny seier til Norges ishockeykvinner, opprykkshåpet lever

Madelén Haug Hansen og Millie Sirum noterte tre målpoeng hver da Norges kvinnelandslag i ishockey vant 4–0 over Slovakia i VM 1. divisjon gruppe A fredag.
Les mer om:

Haug og Huset skal skjøtte politiets forebyggende arbeid i Høstons fravær: - Store sko å fylle

Fram til sommeren 2020 skal Tina Thorsrud Haug og Espen Huset sammen fylle rollen som kriminalitetsforebyggende kontakt hos politiet.

Frida fortsetter å høste fotopris og hederlige omtaler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)VALNESFJORD/DRAMMEN: - Det ble bronse og to hederlige omtaler på meg i år! Jeg er kjempefornøyd - og storkoser meg i Drammen med resten av Norges fotografforbund, annonserte Valnesfjord-jenta på sin hjemmeside i går.Bronse fikk hun for det kunstneriske konseptbildet «Finding path» og igjen blir hennes bryllupsbilder lagt merke til.

Stille optimisme under driftsstansen på Titania

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Toks, som er leder i Sandbekk Gruvearbeiderforening, mener det er grunn til å se positivt på framtida på tross av den forestående fire måneder lange driftsstansen.- Markedssituasjonen som ligger bak dette, er ikke ny. Den er velkjent for bedriften og for de 220 ansatte. Det er i slike perioder en må tenke nytt og lete etter fleksible løsninger og flere bein å stå på. Konsernet vårt, Kronos, gjør det nå.

Anke av samehetssaken er berammet for lagretten: Fikk du med deg NRK-podkasten om Viktoria, Margrethe, Hans og hatefulle ytringer?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Lian ønsker å ta opp teamer som tradisjonelt sett ikke har vært snakket så mye om, og i første episode er det hatefulle ytringer som tas opp. Der får vi møte Viktoria, Margrethe og Hans Petersen fra Saltdal, i forbindelse med rettssaken mot en mann tiltalt for samehets.Hans Petersen har anmeldt nover 15 personer for samehets, og en av anmeldelse har ført til både rettssak og dom.

Liv Hobberstad runder 80 og er særdeles språkbevisst. Til slutt godtok hun journalistens bokmål.

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bokmål er ikke helt stuereint hos den skriveføre, språkbevisste Liv Hobberstad som feirer rundt tall i dag, lørdag 6. april.- Ja, ja, det får gå for denne gang, smiler hun.Sjelden sur Kledelig antrukket, i rosa blazer, smalt skjørt og matchende rosa, høyhælte sko. Leppestiften har samme farge som jakken. Liv Hobberstad har nettopp kommet hjem fra trening på «Iden», og strutter av godt humør.

Kva skjer på Ryfylkedagane?

På kveldstid blir det god sjanse til å få gang på dansefoten, og på dagtid lovar dei varierte opplevingar for alle. Ryfylkedagane fell i år saman med pinsehelga. Rock og country på dialekt Dei lokale heltane i Trave, startar musikk-helga fredagskvelden før det populære telemarksbandet Hardhaus entrar teltet. Larsen lover rock og country på dialekt og garanterer høg stemning. – Me gjorde avtale med Hardhaus allereie i fjor, dette gler me oss til!

Terningkast 6! Netflix’ svenske serie om skoleskyting er skremmende god

Spenning, løgner, frykt og kjærlighet. Den nye Netflix-serien Quicksand inneholder alt en ungdomskrim burde ha. I første episode av svenske Quicksand – Størst av alt blir vi kastet rett inn i handling. En skolemassakre finner sted i det velstående strøket Djursholm i Stockholm. 18 år gamle Maja Norberg blir pågrepet og siktet for drap. Vi blir introdusert for skyteepisoden, men får ikke vite nøyaktig hva som har skjedd med det første.

Første titt på Joaquin Phoenix som The Joker – se trailer!

Jeg trodde livet mitt var en tragedie, men nå innser jeg at… Det er en komedie.  Onsdag ettermiddag kom endelig teaser-traileren til Joker, som tilsynelatende bekrefter at dette blir en DC-film ulik alle andre DC-filmer. I den psykologiske thrilleren ser vi Joaquin Phoenix følge i fotsporene til Heath Ledger – og Jack Nicholson, Jared Leto og et par andre som den ikoniske superskurken som debuterte som tegneseriefigur i 1940. Hvordan ble Batman-antagonisten den han ble? 2019-filmen vies til Jokerens livshistorie.
Les mer om:

Selena Gomez og en haug med stjerner stiller i zombie-komedie

2019s feteste zombie-film? The Dead Don’t Die kan fort bli en av årets artigste kinoopplevelser. Jim Jarmusch er mest kjent for kritikerfavoritter som Broken Flowers, Only Lovers Left Alive, Paterson og Stranger Than Paradise.

Midlertidig Starttrener på plass

I går ble Start enige med Kjetil Rekdal om at han slutter i klubben mot en haug med penger, nå har Sørlandsklubben ansatt en midlertidig trener.  Les: Dagens minst overraskende nyhet om Start og Kjetil Rekdal Start skal ledes av Joey Hardarson fram til klubben har funnet en fast erstatter for Kjetil Rekdal – Hardarson får med seg Andreas Jensen og Atle Roar Håland som støttespillere.

Pål Golberg skal stake sitt første Kobberløp

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SULITJELMA: Pål Golberg slutter seg til «Team Eidissen» under det 51. utgaven av Kobberløpet som går av stabelen i Sulitjelma lørdag 6. april. Benn Eidissen er allerede vertskap for Martin Johnsrud Sundby, Niklas Dyrhaug, Didrik Tønseth, HC Holund og skilegenden Bjørn Dæhlie. Eidissen er glad for å få en toppløper til på gjestelista.- Golberg imponerte under lørdagens NM-femmil på Lygna.