Nyheter om Haug


Er bilen din litt kjedelig å se på? Det kan Monica (41) og Ivar (54) fikse

TINN: Dekorlakkererne Monica Thordén Haug og Ivar Åsland driver lakkstudioet 2Design i Tinn Austbygd i Telemark. TV-serien «Rådebank» har gitt proffe lakkerere mer oppmerksomhet, men paret hadde allerede sprengte ordrebøker. Det er mange som brenner for å få kjøretøyet sitt dekket av flammer.
Les mer om:

Ny keeper på plass i VIF: Bråtveit skrev kontrakt ut året

Per Kristian Bråtveit forlater Djurgården for å spille for Vålerenga ut sesongen. Signeringen ble gjort en uke etter salget av Kjetil Haug til fransk fotball. Vålerenga trengte mer erfaring på keeperplassen etter at Haug endte opp i Toulouse. De siste årene har Bråtveit vært i Djurgården (Sverige), Groningen (Nederland) og Nîmes (Frankrike). Han hadde en kontrakt med Djurgården ut årets sesong, men skal i stedet hjelpe VIF ut av en sportslig knipe. – Jeg gleder meg til å møte gutta, være med å snu en litt tøff periode for klubben og ikke minst til å spille foran Klanen.

Skal ikke ta ut en krone i overskudd: – Vi har ikke drevet noe før, vi har bare vært gjester

DRANGEDAL: – Vi har aldri drevet noen campingplass, vi. Vi har bare vært gjester, sier Ronny Gamnes og Oddvar Haug. Men siden 1. mars har de fått en ny status på Voje camping i Drangedal.
Les mer om:

Vålerenga slått ut av cupen - til tross for strafferedning

Vålerenga-krise ble et faktum i det de røk ut i cupens tredje runde mot Bodø/Glimt. Ulrik Saltnes ble matchvinner på tampen da Glimt sikret 1-0. Vålerengas keeper Magnus Sjøeng får i sin debykamp en strafferedning som var med på å holde hjemmelagets håp oppe helt til siste minutt. Men i det ordinær tid er ute setter Glimt kaptein Saltnes kampens eneste mål, og sørger for at nordlendingene går videre til neste runde i cupen. – Vi er inne i en motgangsperiode, så får vi si det slik at vi i dag var opp mot vårt beste mot et godt lag.

Plutselig sto haugen med møbler i brann - ingen innrømmer å ha tent på

En haug med møbler ble tirsdag ettermiddag satt fyr på i et boligområde i Porsgrunn. Så langt har ingen erkjent å ha gjort det.
Les mer om:

Bekreftet: Vålerenga-keeper Haug klar for Toulouse

Målvakten Kjetil Haug er klar for den franske klubben Toulouse. Vålerenga må på jakt etter en ny førstekeeper.
Les mer om:

Keeperkrise hos nedrykkstruede Vålerenga

Vålerengas førstevalg Kjetil Haug er klar for franske Toulouse. Nå må en andredivisjonsspiller vokte buret frem til en ny keeper er på plass.
Les mer om:

Toulouse spør folk på gata: – Kjenner du til denne personen Kjetil?

Det er ikke vanskelig å tenke seg svaret på den franske Ligue 1-klubben Toulouse sin anket på gata. – Svaret er nei, men det har de tenkt til å gjøre noe med. Vålerenga sin førstekeeper Kjetil Haug er solgt uten at pris er oppgitt, til Oslo klubben sine hjemmesider bekrefter. «Det er en fantastisk mulighet som enhver fotballspiller drømmer om. Det er synd å skulle forlate denne fantastiske klubben, og ikke minst supporterne som har hjulpet meg og stått bak meg på veien.

Vålerenga-keeper til fransk fotball

Målvakta Kjetil Haug er klar for Toulouse. Vålerenga må på jakt etter ein ny førstekeeper. Fotballklubben bekreftar overgangen på sin nettstad tysdag. Måndag var Haug på medisinsk sjekk i Frankrike, etter å ha spelt for Vålerenga mot Odd søndag. Vålerenga står igjen med keeperungutane Magnus Sjøeng og Storm Strand-Kolbjørnsen i A-stallen. Sportssjef Joachim Jönsson har varsla at laget prøver å sikre seg eit nytt førsteval.

TV 2: Vålerengas keeper selges til Toulouse

Vålerenga-keeper Kjetil Haug forteller til TV 2 at han har spilt sin siste kamp for Oslo-klubben etter 0-1-tapet hjemme mot Odd søndag kveld.
Les mer om:

Blir profesjonell liga: – Overraskende at det ikke har skjedd før

Fra 2022/2023-sesongen blir Serie A på kvinnesiden en profesjonell liga. Det synes Anja Sønstevold (30) og Sophie Román Haug (23) er på tide.
Les mer om:

Torgeir Børven ble for dyr

Vålerenga som virkelig sliter i årets Eliteserie har prøvd å hente tilbake Gaziantep-spiss Torgeir Børven, men som sportssjef Joacim Jonsson til Dagbladet det blir ingen retur. «Det går på kontrakten hans og økonomi. Vi har en grense vi også, og vi går ikke over den. Sånn situasjonen er nå, er det uaktuelt for oss. Da må de i så fall komme tilbake til oss. Vi kommer ikke tilbake til dem» Oslo klubben hadde virkelig trengt en som vet hvor målet står, denne sesongen har vært et trist skue.

Toppdommer om drittslengingen: – Jeg tror vi er i ferd med å få et kjempeproblem

Både toppdommer Tom Harald Hagen og dommeransvarlig i NFF Nordland, Kjell Nikolaisen, reagerer og advarer etter å ha hørt historien til 15 år gamle Simen Haug.

Dommer Simen (15) ble oppringt og kalt «feit homo» etter kamp – nå tar han et oppgjør mot kulturen

Simen Haug (15) fra Glomfjord er i ferd med å miste gleden av å dømme fotballkamper på aldersbestemt nivå.
Les mer om:

Her «våkner» August (20) etter mirakelvendingen: – Jeg har skrubbsår på magen, men det er det verdt

(Eidsvold Turn – Kongsvinger 3-2). August Jenssen husker knapt hvordan han fullbyrdet cupsensasjonen før han våknet med ansiktet i kunstgresset, og en haug med lagkamerater over seg.
Les mer om:

Burnley har tatt valget

Kjetil Knutsen, Wayne Rooney og en haug andre trenere har vært linket til jobben hos Burnley. Det endte dessverre med nedrykk og Championship-spill «selv uten» Sean Dyche som fikk sparken i april. For Vincent Kompany blir dette likevel en mulighet til å forme Burnley-laget før han skal opp mot City, Liverpool og resten av Englands beste klubber. På mandag skjer det.

Henning leide ut med Airbnb – så gikk det galt: – Jeg våknet opp til en haug med ubesvarte anrop

Kommer med et tips andre Airbnb-utleiere bør passe på å dobbeltsjekke.
Les mer om:

Sjekk de bilene som ble oppstilt på kaikanten i Bodø: – Det er så fantastisk vakkert her

En haug med Porscher inntok Bodø onsdag kveld.
Les mer om:

Calvin Ramsay hentes til Liverpool

Han blir 19 i juli, denne sesongen ble han kåret til Scottish Premierships beste unge spiller. Skottland har en rik tradisjon på å bringe frem forsvarsspillere på øverste nivå i Premier League, Andy Robertsen, Kieran Tierney og Nathan Patterson (fra Rangers til Everton i januar). Calvin Ramsay er nestemann opp. Speidere fra de større klubbene har valfartet til Aberdeen de siste månedene for å få med seg fenomenet Ramsay.

Bekreftet: Der kom Real Madrids genistrek nr.2

Thomas Tuchel og Chelsea kjempet i det lengste for å rette opp feilen til Frank Lampard. Den tidligere manageren ignorerte totalt Antonio Rüdigerer, som med Tuchel langs sidelinjen ble forvandlet til Champions League-mester. Nå er den tyske landslagsspilleren klar for neste Champions League-mester. Real Madrid har gjort et godt stykke arbeid de siste månedene. Etter at Rüdiger på kontraktsutløp i sommer kunne forhandle med andre klubber, har La Liga-giganten sørget for at Chelseas forhandlngsfremstøt førte inn i en blindvei.

Kristoffer Ajer er vinneren

Da midtstopperen bestemte seg for exit fra Celtic var det ikke overraskende stor interesse fra ulike storklubber. Ajer valgte seg den minste bien i Premier League, klubben som hadde posisjonert seg til å få teste seg mot gigantene, med en hjemmebane som rommet 17250 tilskuere. Ikke overraskende var flere forstå-seg-påere kritiske til den norske landslagsspillerens valg av Brentford. Det viste seg å være ingen grunn til bekymring, Ajer ble vinneren.

Anne inviterer til audition for «Nissene og den magiske juletrommen»

Haug produksjoner skal denne julen sette opp den nyskrevne juleforestillingen «Nissene og den magiske juletromme» - og nå trenger de skuespillerbarn.
Les mer om:

Se premiekonserten til ære for vinnerne av Klassequizen

Lena ungdomsskole stakk av med seieren i årets sesong av Klassequizen. Nå er de hedersgjester når hjembygda huser en haug med kjente artister.
Les mer om:

Conor Gallagher får muligheten han har kjempet for

Det jobbes knallhardt på bakrommet hos Chelsea for å redde klubben fra å gå inn i sommeren med tvangstrøye på overgangsmarkedet, der den nye eieren er i skikkelig trøbbel hvor kjøpet kan bli kansellert. Thomas Tuchel mister Rüdiger og Christensen, men alt er ikke helt mørkt før sommeren. Chelsea har en haug med spillere sendt på utleie, to har vist de fortjener å bli hentet inn før neste sesong.

Nicklas Bendtner hever igjen kvaliteten hos en klubb

Vi digget Lord Bendtner da han var på topp hos Arsenal, dansken var underholdende hos RBK, etter dette ble det hele krampeaktig med forsøk på å etablere seg hos FC København og så noen sesonger med TV-kameraene på slep i sin egen reality-serie. Nå innser vi at dansken tilhører en tidligere generasjonen spillere som føler seg gamle når de passerer 30. For Bendtner er faktisk ikke eldre enn 34. I dagens internasjonale toppfotball er det nå en haug med stjernespillere som holder seg på topp – også etter passerte 34.