Nyheter om Haug


På biblioteket rasler det i lego når barna driver byutvikling

Jones Kadim (3) sitter oppå en diger haug med lego og bygger en tunnel for toget. Høstens byggeeventyr er i gang igjen på biblioteket i Tønsberg.
Les mer om:

Bane NOR vurderer dobbeltspor-endringer: Aktuelt å starte med utbyggingen i Fredrikstad

Opprinnelig skulle strekningen fra Haug i Råde til Seut utbygges med dobbeltspor først – og deretter Seut-Sarpsborg. Nå kan det bli endringer, slik at utbyggingen starter i byene Fredrikstad og Sarpsborg.  

En haug av ting fra The Office er lagt ut til salgs - bestill her

Skaff deg effekter fra TV-serien.
Les mer om:

Lensmannskontoret stinker marihuana etter plantasje-raid

I garasjen på Porsanger lensmannskontor henger marihuanaplanter «til tørk» på et politisperrebånd. Og i en haug med beslagsposer ligger det flere planter. Lukten av marihuana fra beslaget av 40 planter er sterkt fremtredende på lensmannskontoret.
Les mer om:

LSK Kvinner tre kamper fra enorm bragd

(Stabæk-LSK Kvinner 0–2) En scoring hver av Sophie Haug og Ingrid Kværnvolden sørget for Lillestrøms 19. strake seier i Toppserien.
Les mer om:

Disse var ute på byen lørdag natt

Nordlys møtte en haug med blide fjes i Tromsøs uteliv.
Les mer om:

Over 72.000 flere har tatt livmorhalsprøve som et resultat av #sjekkdeg-kampanjen

Mandag klokka 14 svarer lege Cecilie Golden og gynekolog Ala Jabri Haug fra kvinneklinikken på Ahus på spørsmål om celleprøver og livmorhalskreft på rb.no.
Les mer om:

Bjøråsen blomstrer: Fra fortvilelse til fellesskap

Stemninga på Bjøråsen skole har gått fra truende til trygg på bare noen uker. Grunnlaget for den forvandlingen legges gjennom morgentrening og felles frokost. Torsdag tok både byråd, ordfører og en hel haug med skuelystne etater turen opp for å se hva de har fått til på Bjøråsen.
Les mer om:

Samferdselsministeren fikk leksjon i Råde om dårlige grunnforhold: – Sier seg selv at det må gjøres en jobb

Her får nybakt samferdselsminister Jon Georg Dale (Frp) se noe av årsaken til at det trekker ut i langdrag med jernbaneutbygging mellom Haug og Seut: Råde-lera. Det ble ikke akkurat noen løfter om raskere bane av det.
Les mer om:

Her ligger veistikkene strødd: Ovenfor veien, nedenfor veien, ved- og oppi flere vann, i elva og ellers rundt omkring

En iFinnmark-tipser har sendt avisen en haug med bilder som viser at mange brøytestikker ligger etterlatt i naturen.
Les mer om:

Benket i 10 CL-kamper: – Det er klart jeg ble skuffet

Sophie Román Haug (19) har sittet på benken i ti mesterligakamper. Nå håper LSK Kvinner-spissen at hun endelig får sjansen til å sette teori ut i praksis.
Les mer om:

Tidligere Chelsea-trener skal redde supermakten

Guus Hiddink er en trenerlegende. Selv om 71-åringen ikke har vært i spotlighten på noen år etter at han fikk et kort opphold som trener i en overgangsfase hos Chelsea i 2015/16-sesongen, kan vi ramse opp en haug med klubber og landslag på CV´en.

Ønsker ikke å ta noen sjanser, henter inn en keeper til

Du trenger ikke lang fotballfaglig utdannelse for å skjønne at det kan være lurt å ha et par tre keepere å spille på i tilfelle noe skulle skje. For et par uker siden møtte Kongsvinger Levanger på bortebane og da måtte keeper Aleksey Gorodovoy måtte forlate banen. – Når situasjonen har blitt som den har blitt med Aleksey, så ønsker vi ikke å ta noen sjanser.

Flere artister var med på minnekonserten til Magnus Bein: - Han gjorde et virkelig inntrykk

En hel haug med artister var med på minnekonserten til Magnus Bein, og ordene deres varmet minst like mye som musikken.
Les mer om:

Tenk om det skulle komme en haug uanmeldte gjester i konfirmasjonen til sønnen din.

Slik har mange konsertarrangører det hver helg.
Les mer om:

Det sprer seg som en epidemi i Premier League

Da fotballreglene gjorde tilbakespill til keeper mindre attraktivt, så vi en haug med komiske situasjoner der keeperne som var vant til å bruke hanskene plutselig måtte ta frem ferdigheter med beina – som veldig få hadde på lager. Nå er vi jommen tilbake til en ny æra med keeper-tabber langs bakken. Liverpool har så langt stilt i egen klasse med Loris Karius´ og Alisson´tafatte forsøk på å drible seg ut av feltet. Les: Se Alisson ute på bærtur Nå er det Arsenals Petr Cech som melder seg på i klubben.

– Det har overrasket oss litt at han har vært så god

Aleksandr Vasyutin (23) er blitt en umiddelbar hit i Sarpsborg. Styreleder Cato Haug vet godt at Europaliga-spill er et godt utstillingsvindu for klubbens spillere.
Les mer om:

Slik så det ut etter at renovatørene hadde tømt søpla: – Jeg fikk helt sjokk

En beboer i Adlers gate i Tønsberg kunne ikke tro sine egne øyne etter at renovatørene hadde etterlatt seg en haug med søppel.
Les mer om:

– Slik skal det ikke se ut

En leser reagerer på behandlingen av eldre gravsteiner ved Revheim kirke, hvor gravsteinene er kastet i en haug. - Slik skal det ikke være, sier gravlundsjef.
Les mer om:

- Styrk skole og samarbeid(pluss)

- Man trenger ikke å omorganisere noe som helst, sier professor Peder Haug, om fremtidens tilbud til barn som trenger spesialpedagogisk oppfølging.
Les mer om:

Når er Northug privat nok?

Får vi fremover en haug med «hjemme hos-reportasjer», der Petter Northug og Heidi Weng snakker ut om private ting over et glass temperert Red Bull?

Hvis den som har rigga dette bålet tenner på, blir det bråk

På Gulskjær i Vestegårdskilen har noen lagt en diger haug med gamle møbler og annet rask klart til påtenning. Skjer det, blir forholdet anmeldt.
Les mer om:

Tek snart tredjeslåtten

Treng meir fôr – Første og andre slåtten i år, tilsvarer første slåtten i fjor. Det seier seg sjølv at ein treng meir fòr, konstaterer han. Nå meiner han jordbrukarane har fått nok regn, og at nokre veker med godvêr kan redda vinterfòret. – Då snakkar eg om oss, som driv relativt smått. Større bønder er nok uansett avhengige av å kjøpa fôr. Mistar kvalitet Haug vil rasjonera fòret utover vinteren ved å ikkje legga nye lam. Det betyr færre munnar å metta når våren kjem.
Les mer om:

Nøtterøy slo Falk i prestisjekampen

To røde kort, mange tominuttere og en haug med 7-metere. Skulle ikke tro dette kun var en oppkjøringskamp.
Les mer om: