Nyheter om Haug


Ole Gunnar Solskjær er Baby Yoda

Akkurat da «The Dark side» ser ut til å vinne klarer Ole Gunnar Solskjær å sprenge døds-stjernen ikke bare en gang, men to ganger på rad.  Ole Gunnar Solskjær er Baby Yoda og Marcus Rashford er Luke Skywalker. Les: Liverpool kan glemme Steven Gerrard Bilde av Baby Yoda slik at dere som ikke har Disney + og får sett Mandalorian skjønner hva vi snakker om. For bare noen dager siden sendte den alltid blide mesteren det beste Portugal hadde å by på hjem med null poeng.

Hvordan er det mulig?

Hvordan er det mulig at halve NRK og en haug med VG-journalister livedekker et PR-stunt i Nordishavet hvor elitesoldater og eventyrere har takket nei til sysselmannens rause tilbud om evakuering fra isødet?
Les mer om:

Skiløper saksøkes for millionbeløp

Tommy Haug ble skadet for livet i alpinbakken. Nå krever han erstatning fra skiløperen han mener hadde ansvaret for ulykken.
Les mer om:

Sarpsborg 08-toppene gir seg. Spillerne fikk beskjed før årets siste trening på Stadion

Både styreleder Cato Haug (55)og daglig leder Espen Engebretsen (55) har bestemt seg for å slutte i Sarpsborg 08. Spillerne fikk beskjeden foran årets siste trening på Sarpsborg stadion i formiddag.
Les mer om:

Teamer opp med Twilight-kona i ny vampyrserie hos Netflix

Fortsatt blodtørst? En skulle kanskje tro at Ian Somerhalder var lei av vampyrer etter åtte år som Damon Salvatore i The Vampire Diaries, men den gang ei. Denne uken er den deilige 40-åringen nemlig igjen aktuell med en intens blodsuger-serie – V Wars hos Netflix. Til forandring ser vi ikke Ian som vampyr i V Wars, han starter iallfall som et sprell levende menneske. Louisiana-skuespilleren, også kjent fra LOST og Smallville, spiller Dr.

Ny podkast: Innfrir det nye Stavanger-flertallet det de lovet i valgkampen?

I ukens Aftenbla-bla analyserer vi Hekkan-kameratenes Stavanger-budsjett. - Det viser hvor vanskelig det er å innfri en haug med valgløfter samtidig som du skal få budsjettet til å gå opp, sier kommentator Harald Birkevold.
Les mer om:

LESARBREV: Skam dere Suldalsposten!

Lørdag 23. og søndag 24. november arrangerte Suldal Kulturskule og Songarlaget en konsert i henholdsvis Suldal og Sauda kyrkjer. Det ble da framført Requiem (dødsmesse) av Gabriel Fauré. Dette er et stort og berømt klassisk verk for solister, kor og orkester. Initiativtaker for dette var dirigenten for Songarlaget, Einar Halle, som er cellist og distriktsmusiker. Solister var kjente klassiske sangere; Amelie Aldner, mezzosopran, og Halvor Festervold Melien,, baryton.

– En haug med gode minner fra Valdres

Ole Paus (72) solgte leiligheten på Beitostølen fordi det ble for mye «utbygging og grådighet». Lørdag tar han med seg «en liten håndfull ømhet» og inviterer til «hjemme alene»-fest i Tingnes kirke.
Les mer om:

Elbilen har fordeler som forklarer dagens elbil-politikk

Bypakke-leder Jostein Haug minner om elbilens miljøfordeler i dette svaret til Tom Hagen som mente elbiler tar samme plass på veiene som fossilbiler og at eierne bør bidra med bompenger.
Les mer om:

Ola (28) eier den omdiskuterte torgvogna: – Aldri meningen å skape bråk

– Det var aldri meningen å ødelegge for noen eller å skape bråk, sier eieren av den omdiskuterte torgvogna på Tønsberg torv, Ola Haug.
Les mer om:

Gratis dekkskifte skal vintersykling lettere – vi bestemmer ikke dekkprisen

Jostein Haug, Bypakke Nedre Glomma, svarer Louise Jensen som savnet rimeligere dekk på Piggdekkdagen. – De som kjøper piggdekk får 500 kroner i rabatt fra Bypakka. Forhandlerne bestemmer hvilke dekk som tilbys og prisen.

Norsk videopremiere: Bli med på bingo med Larsiveli og venner

2019 har vært produktivt for Larsiveli, som i sommer vrengte sjelen sin på en av årets mest personlige norske raplåter. På tampen av året serverer den 27 år gamle Horten-gutten bangeren «Bingo», produsert av Pluto. Sistnevnte gjester musikkvideoen sammen med Pasha, Snow Boyz, Jonas V, Larsivelis bror Palme og evigunge Joddski som pamp. Se premieren nedenfor vår prat med Def Jam Norways Vestfold-prins. Larsiveli, hvorfor døper du en låt etter det klassiske sjansespillet bingo? – Livet handler om å ta sjanser og i det siste har jeg tatt mange av dem.

Shia LaBeouf spiller sin egen (ikke så flotte) far i sin nye film Honey Boy

Terapeutisk film? Før Transformers hadde Shia LaBeouf allerede spilt i 14 filmer. Men det var robotene i forkledning som tok ham fra Disney-stjerne til ekte Hollywood-stjerne. I etterkant har du sannsynligvis irritert deg over skuespilleren minst én gang.
Les mer om:

Få med deg Faurés Requiem i Suldal kyrkje

Denne kvelden framfører Suldal kulturskule, med Songarlaget og distriktsmusikarar samt profesjonelle solistar og musikarar, Gabriel Faurés Requiem. Verdas vakraste Dette er det mest kjende verket til den franske komponisten og organisten Fauré, og blir av mange kalla verdas vakraste dødsmesse. Requiemet består av sju satsar og er ein stor klassikar innan korlitteraturen. Mezzosopran Amelie Aldner og baryton Halvor Festervoll Melien er solistar.

Tok tre gull i NM, men ble ikke norgesmester

Kjøttbransjens årlige NM i kjøttprodukter deler ut en hel haug med gull og andre medaljer. Haugesund-produsenten Toma Mat ble tildelt tre gull i år.
Les mer om:

Daglig leder for bypakka svarer: – Derfor må vi kreve inn bompenger

Snart får vi det første svaret på om folk flest lar seg påvirke av bompengeinnkrevingen som starter denne uken. – Bypakka handler vel så mye om miljøvennlige tiltak som bedre veier for bilistene, sier daglig leder for bypakka, Jostein Haug.
Les mer om:

Disney+ startet i går og har allerede 10 millioner registrerte brukere

Be for Netflix? Mens en haug av nordmenn tørker støv av snuskete torrent-plattformer for å se kritikerroste The Mandalorian, har amerikanere, kanadiere og nederlendere nå tilgang til Disney+. Streaming-tjenesten åpnet på tirsdag og kan skryte av en solid start: Disney+ har allerede til sammen 10 millioner registrerte brukere i USA, Canada og Nederland, ifølge sin pressemelding. Den store interessen førte til tekniske vanskeligheter kort tid etter at tjenesten ble aktivert. Disney+ tilbyr syv dagers gratis medlemskap, før man velger om man vil bli abonnent. Målet til Disney+ er å gå forbi Netfl

Ingen enighet på bryggekanten

Utbygger mener alt er i tråd med kontrakten, og vil innkalle til overtagelse av leiligheten på Tordenskiold Brygge. Even Haug avventer nå fra råd fra sin advokat før familien tar stilling til overtagelsen.
Les mer om:

Mener balkongen er blitt ubrukelig

Balkongen er gått fra å være fantastisk til å bli ubrukelig, mener Even Haug om foreldrenes leilighet. Tegninger viste dypere balkonger, men nå er de krympet så mye at det ikke går an å ha møbler der, mener han. 
Les mer om:

Lager mat til folk på farta: – Målet er å doble omsetningen på tre år

Rami Haug Khoury smiler bredt. – Her skjer det spennende saker, sier den arbeidende styrelederen i Waldemars AS i Lillestrøm.
Les mer om:

Flytrøbbel for United-supportere på Gardermoen: – En haug med rasende folk

Et SAS-fly med tekniske problemer skapte frustrasjon og fortvilelse hos flere Manchester United-supportere.
Les mer om:

Flytrøbbel for United-supportere på Gardermoen: – En haug med rasende folk her

Et SAS-fly med tekniske problemer skaper frustrasjon og fortvilelse hos flere supportere av Manchester United. De skal etter planen se kamp på Old Trafford torsdag kveld.

United-supportere sitter fast på Gardermoen: – En haug med rasende folk her

Et SAS-fly med tekniske problemer skaper frustrasjon og fortvilelse hos flere supportere av Manchester United. De skal se kamp på Old Trafford torsdag kveld.

Flytrøbbel for United-supportere på Gardermoen: – En haug med rasende folk

Et SAS-fly med tekniske problemer skapte frustrasjon og fortvilelse hos flere Manchester United-supportere.
Les mer om: