Nyheter om Haug


Brautmania på treningsfeltet – tysk storavis på Haaland-jakt på Bryne

Erling Braut Haaland (19) er brennhet i Tyskland. Tirsdag hadde han en sjarmoffensiv mot en haug med fans på treningsfeltet. Samtidig var en tysk storavis på Bryne-besøk.

Dette bekymrer foreldre seg unødig for: – Mange vegrer seg for å stramme selene på barnet godt nok.

Som nybakt forelder får man plutselig en haug med uventede bekymringer kastet over seg: Strammer jeg selen på barnet godt nok? Hva slags sko bør barnet ha? Er det farlig for barnet å sove på magen? Fysioterapeut Henriette Paulsen gjør det litt lettere ved å svare på spørsmålene dine.
Les mer om:

Fra Harry Potter til Guns Akimbo: Daniel Radcliffe sliter i sin nye absurde actionfilm

WTF? Etter åtte runder som Harry Potter har Daniel Radcliffe god nok råd til å lage et par snodige filmer. Men Guns Akimbo ser ut til å ta kaken. Under innspillingen i 2018 ble bildet ovenfor til en haug av middels memes. Som for eksempel dette: Harry Potter and THAT MOTHA FUCKIN THANG ON ME pic.twitter.com/KWPfXM3s0I — reezy (@febreezanator) May 17, 2018 I Guns Akimbo spiller 30-åringen lasaronen Miles Harris. Han er egentlig er en TV-spillprogrammerer, men lever stort sett et trultete liv på sofaen.

Nok en milliardær planlegger kjøp av Premier League-klubb

Han er rangert av Forbes som afrikas rikeste mann. Nå forteller han at en av de tingene han mangler i livet er en engelsk fotballklubb. Nigerianske Dangote har bestemt seg for at han ikke skal være dårligere enn likesinnede russere, araberne og amerikanere, som «alle» har har sin egen egen Premier League-lekegrind.

Kjøleskapet til Kim Kardashian vekker oppsikt: – Spiser dere luft?

Kim Kardashian har nok en gang klart å blåse opp en Twitter-storm. Det er ikke stjernen i undertøy som vekker oppsikt denne gangen, men heller hva som befinner seg i familiens kjøleskap. Det har vært mye kritikk fra fansen det siste døgnet etter at Kim poserte foran et tomt kjøleskap, kun fylt med vann og melk. Instagram-posten viser Keeping up with the Kardashians-stjernen i kjent stil, selvsagt ikledd hennes egen SKIMS-kolleksjon #spons View this post on Instagram Shop the Cotton Collection NOW at SKIMS.COM and enjoy free shipping on domestic orders over $

Savnet Stavanger-mann funnet død i København

Dansk politi melder tirsdag kveld at den savnede Ragnar Haug er funnet død. Det er ikke mistanke om at det noe kriminelt har skjedd.
Les mer om:

Dua Lipa med kleint stunt for The Ellen DeGeneres show

One talk is all it takes? Talkshow-verten Ellen er ikke fremmed for å utfordre gjestene sine på alle slags finurlige måter. Vi har tidligere sett Michelle Obama på handletur, Sofia Vergara bli styrt med ørepropp og en hel haug med kjendiser bli skremt fra sans og samling. Det ser heller ikke ut til at Ellen har noen planer om å slutte med ulumskhetene. Denne gangen er det Dua Lipa som står for tur, og stjernen tok den snodige utfordringen på strak arm. Den britisk-albanske stjernen måtte, i forkledning, fremførte egne låttekster i form av samtaler med totalt fremmede. La oss si det sånn – noen

Mann fra Stavanger-området forsvunnet i Danmark

Det er Ragnar Haug fra Stavanger-området som er forsvunnet i Danmark. Nå etterlyser dansk politi en koksgrå bil med firehjulstrekk.
Les mer om:

Mann fra Stavanger-området meldt savnet i Danmark

Det er Ragnar Haug fra Stavanger-området som er forsvunnet i Danmark. Nå etterlyser dansk politi en koksgrå bil med firehjulstrekk.
Les mer om:

Ragnar (56) savnet i Danmark

Nordmannen Ragnar Haug har vært savnet i Danmark siden 2. juledag.
Les mer om:

Den norske familiefaren Ragnar (56) er forsvunnet

Ragnar Haug er bosatt i Brønshøj i Danmark. Siden 2. juledag har han vært forsvunnet.
Les mer om:

Bekreftet: Carlo Ancelotti ansatt som ny Everton manager

Everton har skrevet en kontrakt med den italienske trenerlegende Carlo Ancelotti for de neste fire og et halvt årene. – Det er ikke lenge siden han fikk sparken fra kaosklubben Napoli, det fikk ikke noen negative konsekvenser for hans videre karrière.  Everton har trolig gravd dypt i skattekista for å sikre seg 60 åringen som har en meget imponerende merittliste og en haug av beilere. Ancelotti har tidligere vist at han kan vinne også i England.

Sterke reaksjoner etter RB-sak om ny LSK-trener: – Merkelig

Styreleder i Sarpsborg 08, Cato Haug, sier at det ikke er aktuelt fra deres side at Geir Bakke vil ta over LSK foran 2020-sesongen.
Les mer om:

Flinke fjøsnisser fikser førjulsstemningen

Ho, ho, ho er det noen flinke barn her? Ja, en hel haug, og de kaller seg for Trollskogen Teater.
Les mer om:

Nick Cannon om beefen med Eminem: – Jeg vant!

Dekadens sjukeste rap-beef! Denne uken valgte Eminem å tørke støv av uvennskapet med Mariah Careys eks Nick Cannon. Hvem vant? Nick, som debuterte som artist i 2001, to år etter at Eminem slo gjennom med The Slim Shady LP, mener at det ikke er noen tvil. – Jeg vant!!!

Harry Styles gjenforent med eksen Kendall Jenner – se video!

I disse dager er det jaggu godt å være fan av Harry Styles. Førstkommende fredag slipper 25-åringen sitt andre album som soloartist.

Napoli må bla opp gigantlønn og garantier for ny manager

Managerstolen i Napoli er ledig etter at Carlo Ancelotti fikk sparken tirsdag kveld, selvsagt, som klubben skriver er både vennskap og respekt intakt.  Ifølge italienske Sport Mediaset er Napoli allerede nær med å skrive avtale med en ny manager, men det kommer til å koste.

Kjekke ting du kan gjøre denne førjulshelga

En røys med konserter i ymse sjangre, humorshows, og en haug med juleting - inkludert verdens største nissefest? Kjør helg!
Les mer om:

Medan me ventar i Erfjord

Andre søndag i advent fekk ei fullsett kyrje i Erfjord påfyll i ventetida. Onsdagsklubbkoret song, lys blei tende, og Lise Nøstbakken trakterte pianoet. Erfjord skulekorps spelte, og både presten og konfirmantane hadde opplesing. Kristin Sandvik og Martin Haug Tieghem framførte ein instrumental, og heile kyrkjelyden fekk stemma i allsongen denne søndag ettermiddagen.
Les mer om:

Ole Gunnar Solskjær er Baby Yoda

Akkurat da «The Dark side» ser ut til å vinne klarer Ole Gunnar Solskjær å sprenge døds-stjernen ikke bare en gang, men to ganger på rad.  Ole Gunnar Solskjær er Baby Yoda og Marcus Rashford er Luke Skywalker. Les: Liverpool kan glemme Steven Gerrard Bilde av Baby Yoda slik at dere som ikke har Disney + og får sett Mandalorian skjønner hva vi snakker om. For bare noen dager siden sendte den alltid blide mesteren det beste Portugal hadde å by på hjem med null poeng.

Hvordan er det mulig?

Hvordan er det mulig at halve NRK og en haug med VG-journalister livedekker et PR-stunt i Nordishavet hvor elitesoldater og eventyrere har takket nei til sysselmannens rause tilbud om evakuering fra isødet?
Les mer om:

Skiløper saksøkes for millionbeløp

Tommy Haug ble skadet for livet i alpinbakken. Nå krever han erstatning fra skiløperen han mener hadde ansvaret for ulykken.
Les mer om:

Sarpsborg 08-toppene gir seg. Spillerne fikk beskjed før årets siste trening på Stadion

Både styreleder Cato Haug (55)og daglig leder Espen Engebretsen (55) har bestemt seg for å slutte i Sarpsborg 08. Spillerne fikk beskjeden foran årets siste trening på Sarpsborg stadion i formiddag.
Les mer om:

Teamer opp med Twilight-kona i ny vampyrserie hos Netflix

Fortsatt blodtørst? En skulle kanskje tro at Ian Somerhalder var lei av vampyrer etter åtte år som Damon Salvatore i The Vampire Diaries, men den gang ei. Denne uken er den deilige 40-åringen nemlig igjen aktuell med en intens blodsuger-serie – V Wars hos Netflix. Til forandring ser vi ikke Ian som vampyr i V Wars, han starter iallfall som et sprell levende menneske. Louisiana-skuespilleren, også kjent fra LOST og Smallville, spiller Dr.

Ny podkast: Innfrir det nye Stavanger-flertallet det de lovet i valgkampen?

I ukens Aftenbla-bla analyserer vi Hekkan-kameratenes Stavanger-budsjett. - Det viser hvor vanskelig det er å innfri en haug med valgløfter samtidig som du skal få budsjettet til å gå opp, sier kommentator Harald Birkevold.
Les mer om: