Nyheter om Haug


730.no x Tate McRae (17): – Jeg har en veldig gammel sjel

Tate McRae er kanskje ikke så kjent at foreldrene dine vet hvem hun er. Men det er i ferd med å endres – i rekordfart. Låten «you broke me first» har mild sagt tatt sine æresrunder på hitlistene i 2020. Singelen, som kom ut for et halvt år siden, ligger for øyeblikket på topp 5 i Norge.

Never Have I Ever sesong 2 skjer ifølge Netflix

Never Have I Ever sesong 2 har fått en vrien start. I likhet med produksjonen av en haug av andre serier og filmer grunnet COVID-19. Fire måneder etter at Netflix ga grønt lys til den nye sesongen, har koronaviruset gjort at innspillingen ennå ikke har startet. Samtidig som Netflix valgte å kansellere en haug av sine serier. Netflix legger ned blant annet showene: Glow, The Society, Altered Carbon, I Am Not Okay With This, Teenage Bounty Hunters, The Dark Crystal: Age of Resistance og Away. Internettet begynte å spekulere om det samme ville skje med Mindy Kaling-serien, hvor nykommeren

Bergkamp junior på prøvespill hos Arsenal

Det kan være en lidelse å være sønnen til en fotballegende. Oppsiden er at du blir omtalt når du gjør noe bra, nedsiden er at du alltid sammenlignes med senior. Dette er også hverdagen til Mitchel Bergkamp. Pappa Dennis har heltestatus i Arsenal-delen av London, nå har det kommet en mulighet for 22-åringen Mitchel. Nederlenderen kommer på free transfer etter at han forlot andredivisjonslaget Almere City i hjemlandet.

Nå deles det ut en haug med t-skjorter: Mange har gått topp turer

Åmlis 20 topp turer er populære, det er også t-skjortene som deles ut.
Les mer om:

Ullensvangordførar Roald Aga Haug er rasande:- Lyse/Hydro-avtalen er ran av Røldal og Suldal

— Eg er rasande. Innbyggjarane i Suldal og Ullensvang kommunar er frårøva milliardverdiar i evig tid. Eg håpar på omkamp om beslutninga i Stortinget om at sjølve kraftkommunane ikkje lenger skulle få 10 prosent av eigedomsretten til krafta etter heimfall. Det var ein del av samfunnskontrakten den gong Hydro fekk lov til å demma ned 18 stølar og heile Valldalen på 1960-talet.

Reisetiden til og fra Oslo blir 51 minutter: Bane NOR vil bygge Haug-Seut og ruste opp dagens Fredrikstad stasjon

Planene om full utbygging til Sarpsborg legges bort. Nå går Bane NOR inn for å bygge dobbeltspor fra Haug i Råde til Seut og gjøre en oppgradering ved dagens stasjon. Fredrikstad kan dermed få to tog i timen og fire i rush.

Halloween-filmene rangert fra dårligst til best

Knask eller knep? Eller en slakterkniv i strupen? Blodtørstige The Shape alias Michael Myers har gjort halloween ekstra skummel helt siden John Carpenter ga ham liv via sin ikoniske klassiker i 1978. Historien starter med at unge Michael dreper sin storesøster, og blir plassert i et sanatorium. Michael Myers som ung morder i første Halloween (Compass International Pictures) 15 år senere vender han tilbake, enda mer forstyrret, for å drepe innbyggerne i sin fiktive hjemby Haddonfield mens det er halloween. Det hele akkompagnert av denne musikken – også laget av John Carpenter: Med 11 filmer ha

Topp 9 norske singler som kom i dag

Norsk musikk-fest hver fredag. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom alle slipp – og her samler vi som vanlig et utvalg. Ha en fin helg! Gi lyd fra deg til noen du ikke har snakket med på lenge. Astrid S «If I Can’t Have You» Debutalbumet til Astrid Smeplass er her, syv år etter hun ble Idol-Astrid. For så å raskt bli Astrid S og en av Norges mest kjente – og mest spilte – popstjerner. At 23-åringen tok seg god tid med sin første plate har ikke noe å si, ettersom hun kontinuerlig har sluppet nok musikk til å fylle flere skiver.

Prioriterer Seljestad-Røldal: – Grunn til å heise flagget

Roald Aga Haug er styreleder i E 134 Haukelivegen AS og ordfører i Ullensvang. Han er begeistret over Statens vegvesen vil prioritere Seljestad-Røldal i første NTP-periode.

Fredag kan Christian André Pettersen bli Europamester for andre gang

Etter mange måneders hardtrening, tre korona-tester og en haug med mellomlandinger, er Christian André Pettersen og laget hans endelig klare for å forsvare Europamester-tittelen i Tallinn fredag.
Les mer om:

Det blir kampvotering om Hagen som toppkandidat i Oppland Frp

Lillehammer Frp vil vrake Frp-nestor Carl I. Hagen som stortingskandidat for Oppland Frp, melder TV 2. De vil heller foreslå Wenche Haug Almestrand.

Blir kampvotering om Hagen-comeback: – Hans tid er forbi

Lillehammer Frp vil vrake Carl I. Hagen som stortingskandidat for Oppland Frp. Wenche Haug Almestrand er nå foreslått som toppkandidaten.

Masse julekonserter, men dårligere økonomi, mindre publikum og større risiko

Jo, det blir en haug med julekonserter i år også, blant annet med Mia Gundersen, Mari Eriksen Bølla, Mia Gundersen, Espen Hana, Britt-Synnøve Johansen, Tommy Fredvang og Eir Inderhaug. Det blir også langt lavere publikumstall, mye dårligere økonomi og en del avlysninger.

Juan Mata har fått et tilbud det er ekstremt vanskelig å si nei takk til

Den 32 år gamle spanske offensive midtbanespilleren Juan Mata har trolig gjort sitt i Manchester United drakt. Manchester United hentet han i 2014 fra Chelsea, det har vært noen veldig gode år, men spilletiden har gradvis blitt mindre under Ole Gunnar Solskjær sin ledelse.

Crystal Palace henter hjem tidligere Liverpool-spiller

Debuten kom hos Palace i 2008, den første profesjonelle kontrakten kom to dager senere. Manager Neil Warnock sendte ut varslet: Denne spilleren har en stor fremtid i fotballen. Tolv år senere blir det nok et gjensyn med Nathanial Clyne på Selhurst Park. Clyne spilte over hundre kamper for Palace og var i 2010/11-sesongen den yngste spilleren i ligaen som har spilt hver eneste kamp denne sesongen.

Derfor er jernbanen fra Råde til Sarpsborg blitt hele 28 milliarder dyrere

Dårlige grunnforhold står for 12,4 milliarder av det gigantiske prishoppet for ny jernbane fra Haug i Råde til Klavestad i Sarpsborg. Men stasjonene er også blitt 5,5 milliarder dyrere og deponiløsningene 3,6 milliarder.
Les mer om:

Sveriges landslagsmålvakt Robin Olsen skal endelig spille for Englands beste manager

Sveriges landslagskeeper ønsker, som de aller fleste skulle vi tro å spille for de beste klubbene og de dyktigste lederne. Everton befinner seg litt overraskende på førsteplassen i Premier League, hvor de «største klubbene» i England er til dels langt nede på tabellen. Det er tidlig i sesongen, men likevel, manager Carlo Ancelotti har startet sesongen med fire strake seiere. – Den meget rutinerte manageren har vunnet Champions League med Real Madrid og tatt en hel haug med andre titler med klubber som Juventus, AC Milan, Paris Saint-Germain og Chelsea.

Haug vann Gloppen halvmaraton

Sjur Haug var raskast i spurten og gjekk til topps i Gloppen halvmaraton laurdag.
Les mer om:

Benedikte (32) startet som vikar, nå har hun overtatt driften: – Jeg har alltid hatt lyst til å drive min egen kafé

Benedikte Haug er ny daglig leder på Abraham kaffebar ved Brygga i Tønsberg.
Les mer om:

Topp 6 musikkvideoer som kom i dag ✨

Til tross for en helvetes pandemi: Det lages fortsatt storslåtte musikkvideoer i 2020. Her hos 730.no prøver vi å vie aller mest oppmerksomhet til norsk musikk, men det er jo klart at det slippes mye bra globalt også. I dag har det kommet en drøss med flotte musikkvideoer fra verdensmarkedet. Vi klarte ikke å bestemme oss for bare én å skrive om, og samler heller en håndfull i samme sak. Håper dere liker. Her er seks flotte musikkvideoer som kom i dag: BLACKPINK – Lovesick Girls Favorittjentene våre fra Sør-Korea slapp album i dag! Passende nok heter det The Album.

Solskjær har funnet spilleren motstanderne bare kan glemme å analysere

Donny van de Beeks agent var illsint etter at klienten hans måtte starte fra benken i to av tre kamper. Etter onsdagens cupkamp mot Brighton tror vi ikke vi kommer til å høre så mye mer fra agenten: Donny-boy er inne. Etter 3-0 seieren var det helt tydelig at Ole Gunnar Solskjær har hentet en midtbanespiller som skal skape uorden hos motstanderne med sin uforutsigbarhet når det gjelder posisjon og løpebane. -Han er en anderledes type venstreside-spiller i forhold til James og Rashford. Han kommer på innsiden og finner de gode «pockets».

Spansk media: Nå blir det Premier League på Dembele

Barcelona la igjen nesten 1,5 milliarder kroner i 2017 hos Dortmund da de fant det de trodde var Neymar-plaster i Ousmane Demble. Tre år senere skal La Liga-giganten være villig til å ta et solid tap på investeringen. Ifølge spanske AS er det United som nå overtaler Barcelona til å selge 23-åringen for rundt 600 millioner kroner.

Klubbeier driter seg totalt ut

Vi merker blodet begynner å bruse når vi hører Fulham-eier Tony Khan gi forklaringen på hvorfor klubben står med null poeng etter tre kamper. -Jeg lover at det kommer nye spillere og at klubben skal prestere bedre, sier Khan på Twitter etter 3-0 tapet mot Aston Villa på Craven Cottage. En grei unnskyldning etter det solide tapet mot klubben som var på god vei ned til Championship forrige sesong? Definitivt ikke. Les: Ikke god nok for Chelsea, men sendes nå til verdens beste klubb

A$AP Ferg: – Jeg er A$AP Mob

A$AP Ferg kastet ut av A$AP Mob eller ei? Tidligere denne måneden ble A$AP Ferg ifølge to av gruppens grunnleggere kastet ut. Mens andre medlemmer mente Ferg fortsatt var med. Hovedpersonen selv ga noen hint om hva han mente, men har i etterkant holdt tyst. I et intervju med Hot 97 svarer han i dag på spørsmål om status mellom han og gruppen han vokste opp med. – Jeg er A$AP Mob, sier Ferg til Ebro Darden, og understreker at han ikke kan kastes ut. – Hvem har veivet dette flagget de siste årene?

Disney-versjonen av WAP med Cardi B og Megan Thee Stallion

Disney gir nye levende bilder til «WAP» via YouTube. Vel, det er ikke Disney og YouTube som står bak. Melissa Scultz og Jonathan Schultz fra Schizzel Productions har lånt glimt fra en haug av klassiske filmer og satt sammen til NSFW-låten og publisert snutten hos YT. Cardi B og Megan Thee Stallion har ennå ikke kommentert Disney-parodien på deres Wet Ass Pussy-anthem. Våt hit: «WAP» med Cardi B og Megan Thee Stallion har blitt nummer 1 i syv land (Atlantic/Warner) Men de gir trolig to tomler opp? Vi får servert klassisk og nyere Disney-materiale. Fra Bambi, Snehvit og de syv dvergene, Peter Pa