Nyheter om Haug


6000 gamle spill - rett i nettleseren

Nettstedet Archive.org har oppdatert med en haug av nye titler.
Les mer om:

Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg

De trodde først de hadde funnet en haug med stein. Men haugen turgåerne hadde oppdaget ved Kongsberg, viste seg å være tonnevis med kobbermynter fra 50-tallet.

Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg

De trodde først de hadde funnet en haug med stein. Men haugen turgåerne hadde oppdaget ved Kongsberg, viste seg å være tonnevis med kobbermynter fra 50-tallet.

Turgåere fant tonnevis med mynter ved Kongsberg

De trodde først de hadde funnet en haug med stein. Men haugen turgåerne hadde oppdaget ved Kongsberg, viste seg å være tonnevis med kobbermynter fra 50-tallet.

Fant flere tonn med mynter i skogen

De var i skogen på jakt etter sopp, men i det de trodde var en haug med skiferstein fant de det som kan vise seg å være flere tonn med mynter.
Les mer om:

Her ble det brått slutt på gratis parkering: - Kommunen jobber som en kapitalist uten bruk av sunn fornuft

PORSGRUNN: I løpet av høstferien endret kommunen reglene ved en gratis parkeringsplass for elever og lærere ved Porsgrunn videregående. Det endte med en haug med bøter da skolen åpnet igjen denne uka. Nå kommer en lærer med skarp kritikk av kommunen.
Les mer om:

Kulinarisk rockedugnad

Et hemmelig lokale, to stjernekokker, en fotograf, ett band, en haug med gode hjelpere og 160 gjester. Lørdag samlet gode krefter seg for å lage et uforglemmelig måltid, med mål om at litt færre skal få brystkreft.
Les mer om:

Joe Budden kaller Logic den verste rapperen noensinne

Logic er en av klodens mest populære rappere, med to album på førsteplass på Billboard 200. Men ikke alle er like imponert over ferdighetene til den 29 år gamle Def Jam-stjernen. I alle fall ikke Joe Budden. Etter å ha hørt verset til Logic på French Montanas nye, litt pussige, Three 6 Mafia-aktige, Juicy J-produserte singel «Twisted», var Joe streng. (Låten har også med Juicy J og A$AP Rocky.) – Logic, du er lett en av de verste rapperene som noen gang har velsignet en mikrofon. Jeg må være ærlig med deg, sier Joe Budden i sin podcast. – Jeg vet ikke hva de forteller deg hos Def Jam.

Tre menn fra Sarpsborg dømt til 2,5 år fengsel for kokainsmugling

Da de tre mennene fra Sarpsborg skulle smugle et kokainparti til Norge for snart tre år siden, visste de ikke at de hadde en haug med politispanere fra både Norge og Sverige i hælene som fulgte med på alle deres bevegelser.

Summer Walker inspirerte Drake til å lage to nye låter klokken halv åtte om morgenen

VM i koselig kompliment? Drake er fanboy når det kommer til Summer Walker og hennes «debutalbum» Over It. Jamfør DM-er fra kanadieren som 23-åringen postet på nettet. Tilbakemeldingen bør være de fleste artisters drøm å få: – Du fikk meg akkurat til å skrive to sanger, skriver Drake til Summer. – Klokken er 7:30 her. – Albumet er sinnssykt, fortsetter Drizzy og legger til hylgråtende smiley. – At jeg inspirerer deg er sinnssykt, svarer hun. Usnau tilbakemelding for Summer LVRN/Interscope/Universal) Drake skriver også at «Fun Girl» er hans favoritt. Han legger i alle fall til en haug av kokend

Statsbudsjettet: Uaktuelt å bygge Haug-Sarpsborg etter de opprinnelige planene

Å bygge dobbeltspor fra Haug i Råde til Sarpsborg for 30–40 milliarder blir for dyrt. Regjeringen slår nå fast at det ikke er aktuelt å gå videre med prosjektet i dets nåværende form. Prisøkningen skal analyseres. Det er dermed høyst usikkert hva som faktisk skjer med jernbaneutbyggingen.

Haugalandspakken mangler over 1,5 milliarder. Nå må de slipe knivene

Politikerne som styrer Haugalandspakken innser at de mangler en haug med penger for å fullføre alt. Nå vil de spare og kutte.
Les mer om:

Videopremiere: Lars Vaular løper på giftig strand i Estland

Det er bare Lars Vaular som kan lage Lars Vaular-videoer. Hvem andre ville løpt rundt på en strand i Estland – vel vitende om at området er forlatt etter funn av radioaktivt avfall – for å så bli overrasket over at det kanskje fortsatt er et giftig område? Lars holder heldigvis roen og tenker at det ordner seg. Se premiere på den Erik Treimann-regisserte videoen til «Våken» nedenfor! Hei Lars! Hva opptar deg mest om dagen? – Ganske mye egentlig, gleder meg til å vise fram albumet mitt «flere steder alltid», samtidig som jeg gjør meg klar til turne igjen.

Bane NOR kan spare en halv milliard på å droppe Råde stasjon: Rafshol reagerer kraftig på nytt spareforslag

Å utsette eller å droppe bygging av Råde stasjon kan gi en besparelse på en halv milliard kroner, mener Bane NOR. Dette er en av sparemulighetene når hele jernbaneutbyggingen fra Haug i Råde til Klavestad skal vurderes på nytt.
Les mer om:

Nye vinnere! Se noen av Norges mest cheesy sjekkereplikker

Har du en sjekkereplikk som er så cheesy at selv nyheten Cheesy King fra Burger King ville blitt sjalu? Da må du skynde deg hvis du vil vinne gavekort og merch! For noen uker siden startet vi jakten på tidenes mest cheesy sjekkereplikk, og jaggu fikk vi svar. Konkurransen er et samarbeid mellom Burger King og 730.no. Vinneren av en ekstra cheesy premie kåres 4. oktober, og vi har allerede delt ut en haug med premier i kommentarfeltene på vår Instagram.  Her er 5 splitter nye vinnere: Her er noen av vinnerne fra forrige runde:     Vi kontakter også mange direkte via 730s Instagram.
Les mer om:

Mener balkongen er blitt ubrukelig

Balkongen er gått fra å være fantastisk til å bli ubrukelig, mener Even Haug om foreldrenes leilighet. Tegninger viste dypere balkonger, men nå er de krympet så mye at det ikke går an å ha møbler der, mener han. 
Les mer om:

Matias (17) er Nøtterøys nye «gullkalv»: – Jeg liker å få med meg publikum

Matias Landsrød Haug har skrevet under på en langtidskontrakt med Nøtterøy Håndball – takket være støttespillere som bidrar.
Les mer om:

Fagermo har fått en haug med meldinger: Gullfoten må hviles

SKIEN: Espen Ruuds lyskeskade er grunnen til at han ikke har tatt frispark. Nå mister Odds gullfot etter all sannsynlighet søndagens bortekamp i Drammen. Det blir flere forandringer på Odd-laget.
Les mer om:

The Game er trist på vegne av 6ix9ine – se video

Selv før han begynte med sitt tystemaraton i rettsalen, hadde 6ix9ine beef med en haug av rappere. Blant annet med The Game, som kalte 69 for «fake-ass blood». Det betyr ikke at Compton-stjernen ikke har sympati for situasjonen til 23-åringen, som ble involvert med notoriske Nine Trey Gangsta Bloods alias NTG etter å ha møtt dem under innspillingen av sin video til «GUMMO». – Jeg er trist på vegne av den gutten, sier The Game i TMZ-snutten nedenfor. – Det er trist at mange unge blir dratt inn i dette uten at de vet hva de gjør og at de hevder at de er noe de ikke er. Ikke uventet blir det dog

Cato Haug: – Så ikke varselslampene blinke rødt

Styreleder i Sarpsborg 08, Cato Haug, innrømmer at de ikke så for seg at det skulle bli så tøft som det har blitt, selv om de ble advart av Europa League-motstandere.
Les mer om:

ESPN: Nå skjer det hos Barcelona

Det er ikke noe nytt. Toppklubben med en historie som tilsier at de skal vinne nær sagt samtlige kamper, sliter. Forrige sesong var det Real Madrid som «plutselig» mistet kontakten med toppen i La Liga, og denne gangen er det Barcelona som starter med store svakhetstegn. Nede på 8.

Emma Steinbakken (16) går tilbake til start – se videopremiere

«Ukens aller beste slipp» skrev vi da Emma Steinbakken (da 15) slapp «Not Gonna Cry» i november 2018, og jaggu har ikke låten blitt noe mindre vakker i september 2019. Det første artist-året har vært preget av en haug med konserter og flere nye slipp, men nå går Emma Steinbakken tilbake til start. Iallfall litt. I dag slipper Jessheim-jenta nemlig musikkvideoen til debutsingelen «Not Gonna Cry». Musikkvideoen kommer i forbindelse med at Emmas internasjonale team ønsker å vise frem musikken hennes utenlands.

Kas­tes ut i Bagnskleiva: Naturvernforbundet sam­let inn en haug med søp­pel langs Beg­na elv

Man­dag tok Na­tur­vern­for­bun­det i Vald­res en ny ryd­de­ak­sjon ne­den­for E16 i Bagnskleiva, men den­ne gang helt nede ved Beg­na elv. Der sam­let de inn man­ge ku­bikk med skrot, med alt fra trak­tor­dekk til hau­ge­vis med plast­kan­ner. Spesielt tomme 10-literskanner for Ad-blue var kastet utfor.
Les mer om:

Diakonvigsling og bispebesøk

Den nye Stavanger-biskopen hadde sitt første besøk i Suldal som biskop. Nykomponert haustsong – Bygdekvinnelaget på Sand hadde pynta kyrkja så flott til hausttakkefesten og vigslinga, rosar kyrkjeverje Anne Marit Øvstebø. Ho fortel at biskopen hadde Gje oss i dag vårt daglege brød, som tema for preika denne søndagen. Mange deltok under gudstenesta, og Øvstebø trekk fram både prosjekt-koret frå mellomtrinnet på Sand skule og den nye haust-songen, som blei framført for første gong i kyrkja.

Peter og Torkild kjørte fra Tønsberg til Mongolia i «drittbil», nå har turen blitt TV-serie: – Det var den råeste opplevelsen jeg har hatt i mitt liv

22.000 kilometer på verdens verste veier, gjennom noen av klodens mest brutale diktaturer, i en gammel haug av en liten Skoda. Nå er turen blitt TV-serie på NRK.
Les mer om: