Nyheter om Haug


LESARBREV: Om skuleplasseringa på Ropeidhalvøya

Alle har me kjensler for skule, og mykje kan seiast og meinast om både innhald og anna. Nytt skuleår er i gang, og eg ønskjer alt godt for alle ledd i oppvekstsystemet vårt! Nå før valet kjenner eg for å løfta opp nokre tankar om plassering av skulen på Ropeidhalvøya. Mange kjensler er knytt til dette òg. Eg engasjerte meg ikkje i sist skuleplasseringssak på halvøya anna enn at eg registrerte at den pågjekk i fleire år, og at kommuneadministrasjonen gjorde ein ryddig og demokratisk jobb.

Lokalfotball-bonanza direkte på h-avis.no

I høst får du en haug med lokale fotballkamper direkte på h-avis.no.
Les mer om:

Scoret med huseier Davidsen som ekspertkommentator: – Nå blir det nye forhandlinger om husleien!

Ola Haug benyttet sjansen til å sikre seg gode forhandlingskort da huseier Vidar Davidsen var ekspertkommentator under Arnadal - Nøtterøy.
Les mer om:

Topp 50: Disse norske artistene er størst på Instagram

Her er topp 50! For Kari og Ola Nordmann bør ikke antall følgere på Instagram bety noe. Men for mennesker som lever av å være populære har det selvfølgelig litt å si. Vi har trålet gjennom tallene til en haug av landets store og små artister. Topplisten preges selvsagt av artister med stor internasjonalt rekkevidde, men vi finner også flere som hovedsakelig holder seg til hjemlandet.

Snoop Dogg lister sine topp 5 rappere

Det er usedvanlig sjelden kost å pushe 50 og fortsatt være en relativt relevant rapper. Snoop Dogg har klart dette kunststykket. Men hvilke rapveteraner er rapveteranens største favoritter? Svaret gir han til morgenshowet til Nick Cannon hos Power 106 i snutten nedenfor. Snoop Dogg topp 5 1. Slick Rick 2. Ice Cube 3. Rakim 4. Big Daddy Kane og KRS-One 5. Snoop Dogg Ja, Doggy Dogg bryter janteloven og lister seg selv. Det hører med til historien at han på fredag slapp sitt 17.
Les mer om:

Nostalgisk Quentin Tarantino gir fansen og Hollywood det de vil ha

I en av scenene i Once Upon a Time in Hollywood, spiser den fremadstormende filmstjernen Sharon Tate sitt siste måltid på El Coyote i West Hollywood. Et par minutters gange bortenfor den klassiske restauranten ligger New Beverly Cinema. Da Quentin Tarantino vokste opp i Los Angeles på 60- og 70-tallet var han oppslukt av filmer, og kinoen ble hans favoritt. Senere ble små kinosaler truet av store kinokomplekser, og i 2007 stanset Quentin planene om å rive bygget ved å kjøpe kinoen.

UEFA har bestemt hvem som er de beste spillerne i verden

På torsdag kom meldingen fra UEFA. To gjengangere og én nykommer har albuet seg plass blant topp tre. Og de tre som kjemper om å kunne titulere seg som verdens beste forrige sesong, er: Cristiano Ronaldo Lionel Messi Virgil van Dijk Det er en jury bestående av 80 trenere en haug med journalister som har kommet frem til de nominerte. Les på Popidol: Vinmonopolet har undersøkt drikkevanene til studenter Her er de syv neste: 4 . Alisson Becker  – 57 poeng 5 . Sadio Mané  – 51 poeng 6 . Mohamed Salah  – 49 poeng 7 . Eden Hazard  – 38 poeng 8 . Matthijs de Ligt  – 27 poeng 9.

Se Travis Scott og Kylie Jenner hoppe fra 2 milliarder kroners yacht

Solid sommerferie. Kylie Jenner fylte 22 år på lørdag og feirer sin bursdagsuke i Italia. For anledningen leier kosmetikkmogulen en 2,1 milliarder kroners yacht på 350 fot, sammen med Stormi og Travis Scott. Ifølge Architectural Digest er den ukentlige hyren på 10 millioner kroner. View this post on Instagram A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Aug 12, 2019 at 12:03pm PDT Kylie koser seg, samtidig som hun viser frem… Sin sminke: Yummy mummy på yacht (Instagram/kyliejenner) Mellom en haug av reklamesnutter for kosmetikk på sin Instagram Stories, er

Smerteleg tap for LSK

LSK får problem med å gå vidare til utslagsrundane i kvinnenes meisterliga etter 2-3 for Anderlecht i kvalifiseringa. Ina Gausdal og Sophie Roman Haug scora LSKs mål. I mellomtida scora Anderlecht tre. LSK møter PAOK i siste kamp tysdag. Berre gruppevinnaren gå vidare.
Les mer om:

Her er dansken som skal «redde» Stabæk etter salget av Franck Boli

Stabæk var på forsommeren virkelig ute å kjøre og pilene pekte rett ned i OBOS-Ligaen, de fikk på plass ny hovedtrener i Jan Jönsson som tidligere har ledet klubben i deres «gullperiode».

Hva skjedde egentlig på slutten av Euphoria?

Rue: – I fuckin’ hate this town… 

Jules: – If I could, I’d burn it to the fucking ground.

Frosta-ordføreren snakker ut: – Det var verre for familien enn for meg(pluss)

Frosta-ordfører Trine Haug (Sp) innrømmer at det har vært tøft å stå i stormen, men hun vil likevel være den som leder oppryddingsprosessen i kommunen etter valget.
Les mer om:

Kattungene ble funnet i en haug med søppel: – Det er et tydelig tegn på at noen har dumpet dem der

Fire tamme og en død kattunge ble funnet inne på et industriområde i Andebu. Else Angeltun fra Dyrebeskyttelsen i Vestfold oppfordrer alle katteeiere til å vaksinere og id-merke kjæledyret sitt.
Les mer om:

- Ligger på pappas arm

Kim André Nielsen (34) og Benjamin Sørvang Nielsen (7) omkom i en tragisk ulykke i Danmark. Onsdag ble det holdt begravelse for dem i Haug kirke i Hokksund.
Les mer om:

– Folk kommer på natta og dumper søpla si. Det er helt tragisk

Kari Elise Vollset gikk på søndag tur i området bak Strømmen Storsenter. Synet som møtte henne var en haug med søppel. – Jeg blir sint.
Les mer om:

Gjorde funnet i stranda på fem minutter: - Første gang jeg hører at det ligger spiker igjen

På fem minutter fant Margrethe (44) en haug med rustne spiker i bystranda i Bodø.
Les mer om:

Borettslag fortviler - blir ikke kvitt forlatt bil full av tyvegods

SKIEN: På borettslagets parkering har noen satt fra seg en utenlandsk bil uten skilter med det som ser ut til å være en haug med tyvegods. Rune Godal har gjentatte ganger kontaktet politiet for å få hjelp, uten resultat.
Les mer om:

Disse rare tingene gis bort på Finn akkurat nå

Vi har samlet sammen en haug med rare ting som gis bort i Stavanger og omegn – akkurat nå!
Les mer om:

Dødsulykken i Danmark: – Benjamin ligger her på pappas arm

HOKKSUND (VG) Torsdag tok venner og familie farvel med Kim André Nielsen (34) og sønnen Benjamin (7) i Haug Kirke. – Det er et mareritt, sa presten.
Les mer om:

– Den samansveisa familien blei splitta hjarteskjerande og brutalt

HOKKSUND (NRK): Haug kirke var fullsett da Kim André Nielsen og Benjamin Sørvang Nielsen blei gravlagt i dag. Far og son døydde i den tragiske togulukka i Danmark.
Les mer om:

- Benjamin ligger her på pappas arm i kista

Far og sønn omkom da familiebilen ble påkjørt av et tog i Danmark 6. juli. I dag begraves de i Haug kirke.
Les mer om:

Erling Braut Haaland nominert til Golden Boy

Erling Braut Haaland som nå har blitt 18 år gammel har virkelig blitt lagt merke til etter han i januar forlot Molde og reiste til den østeriske klubben Red Bull Salzburg.

Bane NOR utsetter anbefaling om hvilken trasé som skal bygges først: Boret 130 meter uten å finne fjell

Bane NOR trenger mer tid på å gi en anbefaling om hvor jernbaneutbyggingen skal starte mellom Haug i Råde og Klavestad i Skjeberg. Prosjektsjef Elisabeth Nordli sier at Bane NOR skal vurdere de tekniske løsningene og se på muligheter for å bygge billigere.
Les mer om:

Stor bildeserie: Folk på Buktafestivalen 2015-2017

Vi tar en haug med bilder av folk på Bukta hvert år. Her er en bildeserie av festivalgjengerne vi møtte på Bukta i 2015, 2016 og 2017.
Les mer om: