Nyheter om Jacobsen


Tror det er helt realistisk å få bukt med plast i Oslofjorden – hvis man vil

Null plastforsøpling i Oslofjorden bør være innen rekkevidde, hvis det bare gjøres en ordentlig innsats, mener fylkesvaraordfører Siv Henriette Jacobsen (Ap). Nå utfordrer hun fylkesordføreren.
Les mer om:

Kommentar: Dette kan bli det helt store for Fredrikstad – eller fullstendig flopp

Et gigantisk datasenter på Værste? Nyheten som ble sluppet onsdag betyr trolig ett av to ytterpunkter for Fredrikstad: En næringslivsnyhet av dimensjoner, eller et initiativ som renner ut i sanden, skriver FBs Jon Jacobsen i denne kommentaren.

Jacobsen holder fast i planen

– Det er litt nytt, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
Les mer om:

Treneren tror Jacobsen legger opp

BEITOSTØLEN (NRK): Astrid Uhrenholdt Jacobsen forbereder seg til VM-sesongen som om det er hennes siste.
Les mer om:

Frisør-arving : – Veldig tilfeldig at jeg endte opp i dette yrket

Pia Kristine Moi Jacobsen vokste opp med å jobbe for mamma og frisørgründer Maja Moi. For snart to år siden åpnet hun sin egen salong.
Les mer om:

Frisør-arving : – Veldig tilfeldig at jeg endte opp i dette yrket

Pia Kristine Moi Jacobsen vokste opp med å jobbe for mamma og frisørgründer Maja Moi. For snart to år siden åpnet hun sin egen salong.
Les mer om:

Astrid Uhrenholdt Jacobsen: – Noen ting må man nedprioritere

I mange år har Astrid Uhrenholdt Jacobsen kombinert studier og langrennskarriere på øverste nivå.
Les mer om:

Målmaskinen har startet opp igjen

I september måtte storscorer Pål Alexander Kirkevold gjennomføre en operasjon i ankelen. Det var ekstremt dårlige nyheter for klubben hans Hobro som med all tydelighet viste hvor avhengig de er av nordmannen. – Hobro uten Pål Alexander Kirkevold ligger på sisteplass i Superligaen.  Les: Til Malmö for å støtte S08? Da MÅ du få med deg dette! I dag var det cupkamp mot Odense, Hobro tapte, men deres norske toppscorer var tilbake og satte selvfølgelig inn et mål. – De tapte hele 4 – 2, men puster nå lettet ut.

Mesterskapsekspert Jacobsen holder fast i planen

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (31) har ingen planer om å finne toppformen før jul denne sesongen heller.
Les mer om:

Johaug og Uhrenholdt Jacobsen trener på Beitostølen

Mandag møtte avisa Valdres både Therese Johaug og Astrid Uhrenholdt Jacobsen på Beitostølen skistadion. Men, også Johannes Høsflot Klæbo har funnet vegen til Valdres og de glimrende treningsforholdene.
Les mer om:

Beate (32) fødte i sin egen stue – 13.000 personer følger hjemmefødsler på Snapchat

«Snap-jordmor» Kristina Jacobsen (46) slår et slag for hjemmefødsler, og deler fødende kvinners opplevelser på Snapchat.
Les mer om:

Årets navn og årets utøver

Det var ingen store overraskelser, men en hyggelig kveld på Gardermoen der årets Friidrettsgalla ble arrangert.   «Lillebror» Jakob Ingebrigtsen var den store vinneren, han ble både årets navn og fikk utøvernes pris. Løperstjernen vant avstemningen blant utøverne foran de øvrige nominerte Karsten Warholm, Henrik Ingebrigtsen, Sigrid Borge og Sigrid Jervell Våg, melder friidrett.no.

Se video: Danset seg helt til topps i NM

Thobias J. Jacobsen og Martine Jonette Bjørnstad Karlsen tuktet all motstand og ble norgesmestere i swing lørdag.

Kommentar: Derfor er heisekranene i sentrum godt nytt for Fredrikstad

Etter gjentatte forsinkelser og utsettelser, skyter nå tre store byggeprosjekter fart i Fredrikstad sentrum omtrent samtidig. Det er gode nyheter på flere måter, skriver FBs Jon Jacobsen i denne kommentaren.
Les mer om:

– Jeg bruker psykolog

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (31) deltar gjerne i debatten om angst og depresjon i idretten. Selv bruker hun psykolog.
Les mer om:

Flytter 170 meter til splitter nye lokaler

– Jeg måtte velge: Skulle jeg fortsette, stoppe, eller prøve å gi litt gass? Jeg valgte det siste, sier Ivar Jacobsen hos klesbutikken ICON i sentrum.
Les mer om:

Astrid nærmer seg legelivet

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (31) ser at legedrømmen stadig rykker nærmere.
Les mer om:

Jordmor Kristina når livredde kvinner på sosiale medier: – Noen av jentene jeg møter er redde allerede før de er gravide

Kristina Jacobsen deler hverdagen som hjemmejordmor på Snapchat. Med snart 12.000 abonnenter, gir hun følgerne sine muligheten til å «bli med» på en fødsel hjemme. Livredde unge jenter er en av målgruppene hun ønsker å nå.
Les mer om:

Ferner Jacobsen rigger for fremtiden

Med en ny, digital tjeneste vil Ferner Jacobsen tilby målsydde dresser til en langt rimeligere penge.
Les mer om:

Flere store navn bekreftet til Trondheim Rocks 2019

I sommer ble den første utgaven av Trondheim Rocks arrangert på Dahls Arena. Den første utgaven av festivalen kunne blant annet by på Iron Maiden som toppnavn på plakaten. Lørdag morgen bekreftes det at festivalen vender tilbake i 2019 med et solid førstelipp ledet an av legendariske Iggy Pop (bildet). – Han er kjent som en av de mest dynamiske scenepersonlighetene gjennom tidene.

Ekspert etter mer Northug-trøbbel: – Nekter å avskrive ham

Petter Northug må reise hjem fra høydesamling i likhet med Therese Johaug, Emil Iversen og Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Tross mer sykdom for Northug, mister ikke Torgeir Bjørn håpet.

Kristiansand-jente med bronse i NEVZA U17

Rikke Hagehei Jacobsen fra Kristiansand Sandvolleyballklubb bidro til pallplasering for det norske jentelandslaget i volleyball.
Les mer om:

Johaug sendt hjem fra samling

Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Therese Johaug, Petter Northug og Emil Iversen har reist hjem fra landslagets høydesamling i Val Senales.

Northug og Johaug sendt hjem fra samling: – Svært ubeleilig for Petter

Astrid Uhrenholdt Jacobsen, Therese Johaug, Petter Northug og Emil Iversen har reist hjem fra landslagets høydesamling i Val Senales.

Da forbundet kom til Astrid Uhrenholdt Jacobsen for hjelp, stilte hun ett klart krav

Da Norges Idrettsforbund (NIF) ba Astrid Uhrenholdt Jacobsen om å stille som Norges kandidat til WADAs utøverkomite, var det ett krav som var ufravikelig for henne.
Les mer om: