Nyheter om Jacobsen


Bjørn Jacobsen innstilt som ny leder i Møre og Romsdal SV

Jacobsen har lang politisk erfaring. Han representerer i dag SV i Moldes kommunestyre.

Johaug vant sin første sprint

Therese Johaug tok sin første verdenscupseier i sprint da hun var suveren opp alpinbakken i Åre. Johaug vant foran Heidi Weng og Astrid Uhrenholdt Jacobsen, og økte dermed også sammenlagtledelsen i Ski Tour.

Johaug før seieren: – Jeg var fly forbannet

ÅRE/OSLO (VG) Therese Johaug knuste alle i sprintfinalen, og vant foran Heidi Weng og Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Men hun holdt på å tulle det til i kvartfinalen.

- Viktig at Logan Air ikke priser seg ut

– Jeg håper ruten blir en suksess, sier Alma Strømme Jacobsen som driver Gruppereiser i Haugesund.

Myhres beskjed gjør skistjernen glad: – Vi snakker mye om det

Julie Myhre er imponert over mottagelsen hun har fått på elitelaget. Det gleder Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
Les mer om:

Myhres beskjed gjør skistjernen glad: – Vi snakker mye om det

Julie Myhre er imponert over mottagelsen hun har fått på elitelaget. Det gleder Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
Les mer om:

Ap-politiker: Stavanger bør innlede til flørt med Strand, Hjelmeland, Sola og Randaberg

Ap-politiker Øyvind Jacobsen mener Stavanger bør invitere fire nabokommuner til nye samtaler om kommunesammenslåing.

Litt mindre folk på forsinkede busser etter gratisperiode

Etter tre måneder med gratis busstilbud i Fredrikstad, så kom hverdagen tilbake. Tillitsvalgt for Fredrikstads bussjåfører i Vy, Svein H. Jacobsen, så mange av avgangene ble forsinket.

Tønseth vraket til Ski Tour

Didrik Tønseth får ikke være med i Ski Tour som begynner i Sverige på lørdag. Touren avsluttes i Trondheim helgen etter. Johannes Høsflot Klæbo er tatt ut, til tross for at han fikk et brudd i fingeren forrige helg. Her er uttaket: Menn: Pål Golberg, Hans Christer Holund, Emil Iversen, Johannes Høsflot Klæbo, Finn Hågen Krogh.

Johaug vann då junior imponerte

18 år gamle Helene Marie Fossesholm imponerte alle då ho gjekk inn til ein femteplass på fellesstart i 10 kilometer fristil i Falun. Juniorløparen hadde også eit lite fall, men kom likevel berre 36 sekund bak Johaug som vann. Johaug fekk lenge god konkurranse frå svenske Ebba Andersson som til slutt tok andreplassen før Heidi Weng på tredje, og Astrid Uhrenholdt Jacobsen på femteplass.

Falla parkert da svensk stjerneskudd vant i Falun

Både Maiken Caspersen Falla og Astrid Uhrenholdt Jacobsen fikk det tungt i sprintfinalen i Falun.
Les mer om:

Falla parkert da svensk stjerneskudd vant i Falun

Både Maiken Caspersen Falla og Astrid Uhrenholdt Jacobsen fikk det tungt i sprintfinalen i Falun.
Les mer om:

Svahn vant i Falun

Linn Svahn vant lørdagens sprint på hjemmebane i Falun. Russiske Natalja Neprjajeva ble nummer to, mens Jonna Sundling kapret den siste plassen på pallen. Maiken Caspersen Falla endte på 5.-plass, mens Astrid Uhrenholdt Jacobsen ble nummer 6.
Les mer om:

Overraskende svak prolog

Ane Appelkvist Stenseth ble best av de norske på 6.-plass, men derfra må man helt ned til 14.-plass før man finner neste norske kvinne, som er Anna Svendsen. Fra 16.-plass til 20.-plass utgjør Heidi Weng, Maiken Caspersen Falla, Therese Johaug, Tiril Udnes Weng og Astrid Uhrenholdt Jacobsen en norsk klynge. Det må kunne sies å være overraskende svakt. Sverige kan til gjengjeld vise til syv løpere blant de ti beste i prologen, inkludert Johanna Hagström, som har vært raskest av alle. – De er knust av en del unge svensker, sier Torgeir Bjørn om de øvrige favorittene.

Bare hater bomringen

Hat er et sterkt ord, men likevel det mest dekkende for hva mange føler for bomstasjonene som har kommet opp rundt Fredrikstad sentrum, skriver FBs sjefredaktør Jon Jacobsen i denne kommentaren.
Les mer om:

Ny samferdselsminister MÅ bli en oppgradering for Østfold

De siste samferdselsministerne har vært bånn i bøtta for Fredrikstad og Nedre Glomma-regionen. Knut Arild Hareide må bli en opptur, nesten uansett hvor lite han får utrettet, skriver FBs sjefredaktør Jon Jacobsen.

13 løparar klare for Ski Tour

På kvinnesida er Maiken Caspersen Falla, Ingvild Flugstad Østberg, Ragnhild Haga, Tiril Udnes Weng, Therese Johaug, Astrid Uhrenholdt Jacobsen og Heidi Weng er teken ut til touren som startar i Östersund 15.februar. Blant mennene er som NRK erfarte fredag, Johannes Høsflot Klæbo, Pål Golberg, Hans Christer Holund, Simen Hegstad Krüger, Sjur Røthe og Emil Iversen klare. Dermed er det fire plassar blant herrene og tre plassar hos kvinnene å kjempe om i dei siste verdscuprenna i Falun neste helg.

Kastet jobbsøknaden i søpla(pluss)

Nina Jacobsen var i gang med å søke kantinejobb på Sjøholt folkehøgskole da hun så avisartikkelen om verdidokumentet til Indremisjonsforbundet. Søknaden gikk rett i søpla.
Les mer om:

Johaug tok overlegent NM-gull

Therese Johaug (31) tok sitt 13. NM-gull på suverent vis torsdag. Hun vant ti-kilometeren på Konnerud 44,6 sekunder foran Astrid Uhrenholdt Jacobsen. Tiril Udnes Weng tok bronse.
Les mer om:

Suveren Johaug norgesmester igjen

Therese Johaug (31) tok sitt 13. NM-gull da hun vant 10 km fristil på Konnerud torsdag formiddag. – Jeg er veldig fornøyd. Det var et kjapt føre, is og litt krevende å gå, men jeg føler jeg klarte å løse det på en best mulig måte, sier Johaug til NRK. Astrid Uhrenholdt Jacobsen tok sølv, 44,6 sekunder bak Johaug. Tiril Udnes Weng endte på tredjeplass.

Nesten ingen flytter til Sarpsborg: – Pågangen er stor, men vi har ingenting å tilby

Det er lite innflytting til Sarpsborg. Ifølge daglig leder i DNB Eiendom, Jens Olav Jacobsen ser folk utenbys fra på Sarpsborg som en attraktiv by. Megleren får mange henvendelser, men må dessverre skuffe de fleste av dem.
Les mer om:

Arvinger til Årum teglverk har brukt millionbeløp på utbygging - savner forklaring på politikernes helomvending

Etter flere år med planlegging, leste eierne plutselig i avisen at næringsområdet deres på Domberg ikke er aktuelt for utbygging. Styreleder Lars J. H. Jacobsen i Aarum Teglverk AS etterlyser en begrunnelse for at området ved E6 er trukket fra kartet.
Les mer om:

Ap ber bymiljøetaten snu i amcar-saken

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, sier han forventer at bymiljøetaten snur, og at amcar-arrangementet på USAs nasjonaldag får gå sin gang i Frognerparken.
Les mer om:

Sorry, Sarpsborg – men det er Fredrikstad som er solbyen

Selvsagt trenger Fredrikstad en egen værstasjon, slik at vi får dokumentert det vi alle innerst inne vet: Det er vi som er sommer- og solbyen, skriver FBs sjefredaktør Jon Jacobsen.

Ap ber Bymiljøetaten snu i Amcar-saken

Leder i Oslo Ap, Frode Jacobsen, sier han forventer at bymiljøetaten snur, og at amcar-arrangementet på USAs nasjonaldag får gå sin gang i Frognerparken.
Les mer om: