Nyheter om Jacobsen


Til tross for "papirmølla" og en byggeplass som nabo stortrives Stine (41) som salongeier

Da Stine Strømnes Johnsen, etter 14 år som ansatt, tok overfrisørsalongen til Vidar Jacobsen, fikk hun med en byggeplass foran inngangspartiet på kjøpet.
Les mer om:

Universiaden 2019: Victor Asp tok Norges andre mesterskapsmedalje

Den 30. utgaven av Sommeruniversiaden pågår nå i Napoli. Tre norske taekwondo-utøvere har konkurrert denne uken, og Victor Asp (20) fra Oslo tok torsdag kveld sølv i klassen -74 kg. Universiaden varer fra 3. til 14. juli, og denne gang deltar 8 000 deltakere fra 125 nasjoner. Arrangementet i Napoli er med dette det største fleridrettsarrangementet i 2019. Den norske troppen består av 60 personer, og Victor Asps sølvmedalje er Norges andre medalje i mesterskapet.

Syklet for kreftsaken - fikk syklene ståjlet i Paris

Valter Jacobsen er én av flere fra Fauske som fikk syklene sine stjålet i Paris. Tyvene stakk av med utstyr for minst 400.000 kroner.
Les mer om:

Karine (20) "perset" blant verdensstjerner

Med tiden 25,69 slo Karine Jacobsen fra BSK sin gamle personlige rekord med sju hundredeler under Audun Boysen Memorial på Bislett stadion.
Les mer om:

Lei av pågående turister rundt boligene

- Hvis turismen og lokalbefolkningen skal leve lykkelig sammen, har vi en lang vei å gå, mener Sølvi Jacobsen.
Les mer om:

Trym (18) og Emil (16) klare for ungdoms-VM i bueskyting

Trym Andreas Isnes (18) og Emil Langved Jacobsen (16) er uttatt til ungdoms-VM i bueskyting.
Les mer om:

Klæbo går verdenscupåpning i Kina

Johannes Høsflot Klæbo er tatt ut til å gå verdenscupåpningen på rulleski i Kina 4. til 6. juli, bekrefter skiforbundet. 200 meter, tradisjonell sprint og fellesstart i fri teknikk står på programmet. Astrid Uhrenholdt Jacobsen stiller også til start.
Les mer om:

– Hadde jeg visst hvor mye arbeid det var, hadde jeg tenkt meg om tre ganger

– Folk skulle bare visst hvor mye arbeid som ligger bak, sier Ironman-sjef Ivar Jacobsen. Men snart er det slutt. Neste år kan han endelig slappe av.
Les mer om:

Giftfritt Nesset mobiliserte til storstilt markering i Tingvoll(pluss)

– Dette er ødeleggende for våre livsbetingelser, sa nestleder Stig O. Jacobsen i sin appell til miljøministeren.
Les mer om:

Astrid Uhrenholdt Jacobsen er valgt til leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen (32) er valgt til ny leder av utøverkomiteen og representant i Idrettsstyret. – Det er først og fremst en stor ære å få lede en gjeng med så mye engasjement på vegne av norske utøvere. Når det gjelder min rolle i Idrettsstyret forventer jeg en bratt læringskurve, sier Uhrenholdt Jacobsen. Astrid Uhrenholdt Jacobsen erstatter Kjartan Haugen som har vært leder av utøverkomiteen. – Kjartan har vært en ekstremt dyktig leder, og det er store sko å fylle.

Astrid Uhrenholdt Jacobsen blir leder av utøverkomiteen

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen er ny leder av Norges idrettsforbunds utøverkomité. 32-åringen har dermed også fått en plass i Idrettsstyret. 
Les mer om:

Jacobsen leder utøverkomiteen

Langrennsløper Astrid Uhrenholdt Jacobsen er ny leder av Norges idrettsforbunds utøverkomite. 32-åringen har dermed også fått en plass i Idrettsstyret. Hun erstatter Kjartan Haugen. – Det er først og fremst en stor ære å lede en gjeng med så mye engasjement på vegne av norske utøvere, sier Jacobsen.
Les mer om:

JACOBSEN VALGT

– Jeg forventer en bratt læringskurve, sier Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
Les mer om:

Legger ned Nesna og Sandnessjøen som studiesteder

Nord universitet har vedtatt å legge ned to av sine ni studiesteder. - En trist dag for hele Nordland, sier tidligere studiesjef Alf Magne Jacobsen.
Les mer om:

Stopp for Selma i Sulitjelma

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.) Produksjonen av spleisenåler har stanset.  Eieren, Odd Jacobsen fra Tønsberg valgte å flytte produksjonen sørover. Den populære nåla produseres nå, ifølge eieren, billigere og mer effektivt på en fabrikk i Ål i Hallingdal.Selma er en fabrikk som produserer nåler som brukes til å spleise tau, fem eller fire nåler i hver pakke. Det er også mulig å kjøpe løse.

Flere søker endring i hverdagen: – Det viktigste er å finne verdiene i oss selv

I voksen alder søkte Lise Thoresen, Brit Nina Solli og Hanne K. Jacobsen en endring i sin egen tilværelse. De tok coachingutdannelse, og i dag hjelper de andre å gjøre endringer, og finne sine verdier i livet.

Nå blir det fotballskole på Fauske

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Normalt går fotballskola rett før skolestart, men på grunn av årets prosjekt med fotballfritidsordning er den flyttet til neste uke og fotballskola arrangeres 27. og 28. juni. - Det ble trangt i kalenderen.

Kommentar: Dampskipsbrygga er et genialt byutviklingsgrep

Nå er det ikke lenger bilene – men menneskene – som har rangen på Dampskipsbrygga. Det er et moderne og helt riktig byutviklingsgrep, skriver FBs Jon Jacobsen i denne kommentaren.
Les mer om:

Reagerer på at taxiene ikke får kjøre i tungbilfeltet på brua: Taxisentralen frykter at elever blir stående lenge i kø

I august blir det eget tungbilfelt på Fredrikstadbrua, og ifølge forslaget blir det ikke tillatt for taxier å kjøre i feltet. Styreleder Thomas Jacobsen i Taxisentralen minner om at taxiene kjører skolebarn og eldre.
Les mer om:

Møter Avaldsnes i retten: – Jeg synes det er unødvendig

Tidligere Avaldsnes-trener Per Inge Jacobsen møter i oktober sin tidligere arbeidsgiver i retten.
Les mer om:

Politikertopp: – Milliardprosjektet nedskaleres – dobbeltsporet kan stoppe på Seut

Fylkesvaraordfører Siv H. Jacobsen har vært i møte med Jernbanedirektoratet og fått nye signaler om utbyggingen i Østfold. Hun frykter at det ikke blir dobbeltspor gjennom Fredrikstad og Sarpsborg – men at utbyggingen stanser på Seut.

Kommentar: Godt å se at FBs journalistikk fungerer, men trygghet i eget hjem kan ikke være avhengig av medieomtale

I et hjem et sted i Fredrikstad har en småbarnsmor de siste månedene levd i frykt for eget liv. Hun har vært overlatt til seg selv og en voldsalarm, for politiet har ikke vært i stand til å gi den beskyttelsen hun har krav på, skriver FBs Jon Jacobsen i denne kommentaren.

Ny festival på Nordstrand: Falck og Jacobsen vil gi deg Gåsehud ved Fjorden

Christer Falck følger opp suksessen med Gåsehud-konsertene i Nordstrand kirke med en lokal festival. Med seg på laget har han Catharina Jacobsen. De lover store navn på plakaten, panoramautsikt mot fjorden og stor gåsehudfaktor.

Vemund (12) slo Astrid Uhrenholdt Jacobsen i terrengløp

Unge Vemund Myhre fra Vegårshei slo igjen de fleste voksne i et knallhardt terrengløp, deriblant langrennslandslagets Astrid Uhrenholdt Jacobsen.
Les mer om:

Nå skal Ragnhilds bilder henge i familiens hus på Lykkeberg

Formannskapet har kjøpt ti akvareller malt av Ragnhild Jacobsen (1868-1961). Hun malte dem som svært ung, og nå får de plass i vielsesrommet på Lykkeberg, eid av hennes onkel Julius Nicolai Jacobsen og bygd 1873–1875.
Les mer om: