Nyheter om Jacobsen


Resultater Astrid Uhrenholdt Jacobsen

Slik gikk det gjennom sesongen 2018-2019:
Les mer om:

Ønsker Dæhlie-klær som viser mindre kropp

Langrennsstjernen Astrid Uhrenholdt Jacobsen har gitt beskjed til klesprodusenten Dæhlie om at hun ønsker et bredere utvalg klær som minsker fokuset på kropp i langrenn.
Les mer om:

Sprint-Saltdalkameratene 2-2

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Saltdalingene ledet både 1- 0 og 2-1, begge målene ved Vegard Særen, før Jonas Melvik utlignet tre minutter før slutt. Det var for øvrig en saltdaling som scoret Sprints første mål. Det var kampens fineste scoring av Lars Jøran Gusjås. Fra over 20 meter dundret han ballen helt oppe i krysset.Straffe Sprint fikk straffespark på stillingen 1-1. Sondre Nyland skjøt i stanga, tok returen og scoret.

– De som ikke gjør det så godt blir tvangsinnmeldt til Birkebeiner'n, og må dra meg i pulk

Bjørn B. Jacobsen har tatt en prat med radioprofil Finn Bjelke som for første gang i løpet av sine 20 år som PopQuiz-vert, skal sende PopQuiz utenfor studio. Det beskriver han som radiohistorie, og det skjer på Beitostølen påskeaften.
Les mer om:

Se lokaloppgjøret EIK - Bryne fra kl. 16.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Ventetiden er over. I ettermiddag smeller det med et realt lokaloppgjør i Egersund. EIK blir sett på som den største opprykkskandidaten, både av seg selv og andre. Bryne kan reise til «Okka by» med lave skuldre, og planen er selvsagt å få med seg minst ett poeng hjem til Jæren. Bryne har trent på eget gras denne uka, for å forberede seg på underlaget i Egersund.

Lettare kvardag med elektronisk medisindispenser

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Før fekk Magnus Andreas Jacobsen i Egersund besøk av heimesjukepleia kvar morgon. I tillegg fekk han ein telefon i åtte-tida om kvelden. Då ville heimesjukepleiaren forsikra seg om at han hadde tatt tablettane sine.Godt fornøgd Nå varslar dispenseren med lyd og lys når det er tid for å ta medisinen. Magnus trykkjer på ein blinkande knapp for å få ut medisinposen.

Jacobsen ba Dæhlie ta klesgrep – ønsket å vise mindre hud

Langrennsstjernen Astrid Uhrenholdt Jacobsen har gitt beskjed til klesprodusenten Dæhlie om at hun ønsker et bredere utvalg klær som minsker fokuset på kropp i langrenn.
Les mer om:

Roy Jacobsens Vigeland

BOKANMELDELSE: Roy Jacobsen skriver «På randen av Vigeland» med en form for åpenhet som vi kjenner godt fra bøkene til Karl Ove Knausgård, men hos Jacobsen er det mer rom for tolkninger.

Roy Jacobsens Vigeland

BOKANMELDELSE: Roy Jacobsen skriver «På randen av Vigeland» med en form for åpenhet som vi kjenner godt fra bøkene til Karl Ove Knausgård, men hos Jacobsen er det mer rom for tolkninger.

Roy Jacobsens Vigeland

BOKANMELDELSE: Roy Jacobsen skriver «På randen av Vigeland» med en form for åpenhet som vi kjenner godt fra bøkene til Karl Ove Knausgård, men hos Jacobsen er det mer rom for tolkninger.

Tromsø Håndballklubb fikk besøk av landslagspiller

Onsdag ble THK besøk av landslagspiller Marit Røsberg Jacobsen. Håndballklubbens spiller, Eline M. Tønsberg kom gjennom nåløyet.
Les mer om:

Åpenhjertig Jacobsen om tapet av broren

- Det var som å miste en del av seg selv.
Les mer om:

Håbu vil bli ny rådmann i Sokndal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter andre gangs utlysing er søkerlista blitt betydelig lengre. Den inneholder nå 17 navn. Kun ei kvinne har søkt. Tre av kandidatene har bedt om at navnene deres blir unntatt offentlighet.- Vi er veldig godt fornøyd med søkerlista denne gangen.

17 vil bli rådmann i Sokndal

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Etter andre gangs utlysing er søkerlista blitt betydelig lengre. Den inneholder nå 17 navn. Kun ei kvinne har søkt. Tre av kandidatene har bedt om at navnene deres blir unntatt offentlighet. - Vi er veldig godt fornøyd med søkerlista denne gangen.

Bryne vant generalpøven

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne - Vidar 3-2 (1-1)Bryne møtte Vidar til årets første kamp på Bryne stadion og generalprøve alvoret sparkes i gang i Egersund neste helg. Rogvi Baldvinsson fikk sjansen fra start som den sentrale på midtbanen, mens nykommer Sean Aerts ikke var i kamptroppen.

Idrettspresidenten opna racketanlegg

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Laurdag var det offisiell opning for det nye racketanlegget på Lagård i Egersund, som inneheld banar for både tennis, squash, badminton, padeltennis og bordtennis. Anlegget til Egersund Racketklubb har fått ein ekstra tennisbane, samt ein ny padelbane. Foajeen er òg ny.

Firmaet God Jord kan få pris for Årets Hageprodukt under Hagemessa på Lillestrøm

Gründarane Olav Amund Lie og Knut Arne Jacobsen frå Skammestein opplever utruleg god respons, både for den nyutvikla brakkingspresenninga som er nominert, og for jordforbetringsmiddelet biokol.

Baldvinsson på midtbanen i generalprøven?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På trening denne uka har Rogvi Baldvinsson blitt drillet i den dyptliggende midtbanerollen. En posisjon som Sean Aerts har spilt i hele vinter og vært tiltenkt i sesongen som kommer.

Naboprotester i Bøbakkan mot salg av friområde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er Trond Midtbø som spør. Han er en av naboene som har levert en klage til Sokndal kommune på den planlagte utbyggingen.I 2015 vedtok formannskapet å selge arealet på vel to mål til Drageland Eiendomsutvikling, under forutsetning av at det blir omregulert. Planen var først å sette opp tre eneboliger. Nå er det to boliger som gjelder.Naboene liker ikke planen.

Denne familien taper flere hundre tusen på å selge boligen - og prisene skal ytterligere ned

Den som kjøpte bolig da prisene var på topp i 2012 og 2013 og skal selge i dag, må forberede seg på et kraftig verditap, sier regionsjef Gaute Thise Jacobsen i Eiendomsmegler 1.
Les mer om:

Onsdag kveld kåres det beste fra årets skolerevyer

Seks skoler fra Asker og Bærum står på scenen under årets revykavalkade. Sandvika-elev Hans Fredrik Jacobsen (16) er den eneste som er nominert i kategorien «beste skuespiller».
Les mer om:

Venstre skal ikke mene noe, bare eksistere?

DEBATT: Vi er veldig glade for at dagens univers skiller seg ganske grunnleggende fra Tor Jacobsen Ualand skisserer i Aftenbladet 19.3. i peldyrdebatten. La oss fortsette med det.
Les mer om:

- Meld fra om du ser ei snøugle

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)SALTEN: Lemen er nemlig hovednæring for snøugla i hekketiden.Sterkt truet Snøugla har gått sterkt tilbake som hekkefugl i Norge de siste tiårene, og arten er oppført som «Sterkt truet» i den norske rødlista for truete arter.

Odin (19) har vært savnet i 134 dager: – Vi føler oss maktesløse

ÅSTED NORGE (TV 2): Natt til søndag 18. november filmes Odin André Hagen Jacobsen av flere overvåkingskameraer i Trondheim sentrum. Klokka 05:40 blir han sporløst borte.

Dopingjournalist til angrep på Astrid Jacobsen

ARDs dopingjournalist Hajo Seppelt kom til Oslo for å holde foredrag om dopingskandalen i Seefeld. Plutselig gikk han til angrep på Astrid Uhrenholdt Jacobsen og norsk idrett - paradoksalt nok basert på svindleren Johannes Dürrs astmauttalelser.
Les mer om: