Nyheter om Jacobsen


Riiber kan ikke delta i spesialhopp i OL

Kombinertstjerna Jarl Magnus Riiber imponerte med 2.-plass i NM i spesialhopp i Holmenkollen tirsdag. Det førte til spekulasjoner om hvorvidt han kunne steppe inn i det norske laget i lagkonkurransen under OL i Beijing dersom Norge ikke har fire spesialhoppere som kan stille. Problemstillingen ble særlig aktuell fordi det tidligere tirsdag ble klart at Daniel Andre Tande var koronasmittet.

Stoltenberg og heiagjengen

Kommentar: Overraskende nok kunne jeg i helgen lese i Dagens Næringsliv noe som kan forstås som et subtilt forsvar av Jens Stoltenberg som sentralbanksjef. Mannen bak kommentaren, Frithjof Jacobsen er politisk redaktør i Dagens Næringsliv. Noe av det samme kunne jeg lese i VG. Men mer direkte, graden av subtilitet var justert ned. Her var det rene ord for penga. Man kan få inntrykk av at de setter inn siste støtet nå, med argumenter som skal sikre Jens Stoltenberg nok en toppjobb.

Her falt mange trær over strømlinjen i de voldsomme vindkastene

- Strømforsyningen og fiberen til Reinsfjell henger i en tynn tråd, forteller Øystein Jacobsen til Tvedestrandsposten.
Les mer om:

Jubler over grønt nivå for videregående skole: – JIPPI

Rektor ved Lambertseter Videregående skole Siv Jacobsen gleder seg til en mer normal skolehverdag. – Det har det vært tyngre for elevene nå enn noen gang, sier hun til AO.
Les mer om:

– Reven kom hver kveld for en godbit

Hos Vidar Jacobsen på Krossnes spiste Mikkel av bordet hver kveld i flere måneder. Nå tror Vidar at reven er skutt.
Les mer om:

Jarle Jacobsen: - Vi har et klart resultat. Spørsmålet er om sveibuen har visst hva de har stemt på

Mandag sa sveibuene sin mening. De ønsker å bli værende i Vestland. Dette sier Rogaland-forkjemperne dagen derpå.
Les mer om:

Tre nye koronasmitta i Øystre Slidre søndag. Slik er status i Valdres per no

Kommunelege Arild Jacobsen opplyste søndag 9. januar om to nye positive PCR-testar i kommunen etter testing den 7. januar. Fredag 7. januar var det registrert tre nye positive PCR-testar. Slik er status i Valdres.
Les mer om:

Bjørn vil ha slutt på skjenkestopp: – Blir som å utvise hele laget når en spiller får rødt kort

Bjørn B. Jacobsen mener at når FHI ikke vet om skjenkestopp har en effekt, skal ikke restaurantbransjen fortsette å blø.
Les mer om:

- Han var nok litt nervøs

Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen letter på sløret om den første tiden som offisielle kjærester.
Les mer om:

Da Stian gikk inn hit, ble han forbanna – nå er han en av eierne

LANGESUND: – Det første jeg gjorde da jeg sto opp var å spy – og så ringte jeg og sa at jeg gjerne vil ha jobben, forteller Stian Jacobsen (37).
Les mer om:

Kom hjem like før drapet: – Dette er helt uvirkelig

Knut Egil Jacobsen har bodd i Presthaugblokkene i 24 år. Han beskriver nabolaget sitt som svært stille og rolig.
Les mer om:

Arbeiderpartiet kan stoppe oppløsning av Viken

Fylkesrådsleder Siv Henriette Jacobsen (Ap) i Viken vil ha oppløsning av storfylket. Men diskusjonen i Ap kan ende med at partiet sier nei.

Kan stoppe oppløsning av Viken

Fylkesrådsleder Siv Henriette Jacobsen (Ap) i Viken vil ha oppløsning av storfylket Viken. Men diskusjonen i Ap kan ende med at partiet sier nei.
Les mer om:

Arbeiderpartiet kan stoppe oppløsning av Viken

Fylkesrådsleder Siv Henriette Jacobsen (Ap) i Viken vil ha oppløsning av storfylket. Men diskusjonen i Ap kan ende med at partiet sier nei.

God julehandel for lokale butikker: – Vi går inn i 2022 med friskt mot

Klesforretningene Rino Hansen og Ferner Jacobsen har har hatt nok å gjøre i juletiden, til tross for mange avlyste julebord og selskaper. Men førstnevnte merket en rask endring etter pressekonferansen tidligere i desember.
Les mer om:

Har ikke skjedd på 15 år: – Har ikke noe fornuftig svar

15 år har gått siden Anders Jacobsen vant hoppuka som den hittil siste nordmannen. Noen enkel forklaring finnes ikke, men med to gode norske kandidater til start, har Johan Remen Evensen tro på at seieren endelig skal komme.
Les mer om:

70 millioner ekstra per år til skoler: God nyhet for Frederik II og Arena Fredrikstad

Fylkesrådsleder Siv H. Jacobsen (Ap) sier at de 70 millionene fra den nye regjeringen vil gjøre det mulig å starte bygging av Frederik II i 2025.

- Trodde ikke hun hadde noe i topplokket

Verken Tonje Frigstad (21) eller Simon Tronstad Jacobsen (23) skulle finne kjærligheten på «Farmen», men gjorde de det likevel?

Rygg ny daglig leder i Brann

Therese Andvik Rygg er konstituert som daglig leder i Brann, melder klubben på sine nettsider. Rygg har hatt stillingen som leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann i to år. Rygg skal dele på arbeidsoppgavene som Vibeke Johannesen hadde sammen med økonomisjef Bjarte Eikeland og sportssjef Jimmi Nagel Jacobsen. Rygg tar over etter at Brann Vibeke Johannesen gikk av som leder lørdag. Samtidig stilte hele styret sine plasser til disposisjon. Brann har hatt et vanskelig år som endte med nedrykk.

Rygg konstituert som daglig leder i Brann

Therese Andvik Rygg er konstituert som daglig leder i Brann. Rygg har hatt stillingen som leder for marked, kommunikasjon og bærekraft i Brann i to år. – Det kjennes veldig rart. Jeg må først og fremst si at det har vært en tøff helg, seier Rygg. Hun forteller at det var tøft for de ansatte i klubben å høre at Vibeke Johannesen trakk seg som daglig leder lørdag, etter sju år i jobben. Rygg vil ikke ha jobben mer enn noen måneder. – Jeg har ingen planer om å søke om denne stillingen.

Har aldri sett noe så sykt: – Marit gjør en strålende kamp

Marit Røsberg Jacobsen (27) storspilte i forsvar, skaffet straffe og laget en fantastisk scoring da hun sikret seg sin første VM-tittel mot Frankrike søndag kveld.
Les mer om:

Frykter at eldre isolerer seg i julen: – Jeg er bekymret

50.000 eldre nordmenn skal feire jul alene, viser en fersk VG-undersøkelse. Eldreombud Bente Jacobsen advarer om mer ensomhet og avlyste legetimer blant de eldre som nå har fått beskjed om å «skjerme» seg.
Les mer om:

– Viser at det er mulig å komme langt

Det er en spesiell grunn til at Marit Røsberg Jacobsen er ekstra stolt over å være på landslaget.
Les mer om:

Bjørn reagerer på at kultur- og utelivet må ta regningen igjen: – Restaurantbesøk er ikke en russefest

Bjørn B. Jacobsen reagerer på at det er trygt å samles enkelte steder, og utrygt andre steder.
Les mer om:

Branns sportssjef om timingen for trenerskiftet: – Det er historie

Jimmi Nagel Jacobsen snakker ut om sine første måneder i Brann. De endte med nedrykk.
Les mer om: