Nyheter om Ingebrigtsen


Kasper Skaanes blir Brann-spiller igjen

Kåre Ingebrigtsen henter Kasper Skaanes tilbake.
Les mer om:

Dette bildet viser noe som kan koste Brann 600.000 kroner. Treneren mener det er verdt det.

– Jeg er mest opptatt av hva som er bra for Brann, sier trener Kåre Ingebrigtsen.
Les mer om:

Norge står på sitt i torskekrangel med EU

Fiskeriminister Odd Emil Ingebrigtsen (H) mener EU må ha misforstått Svalbard-traktaten i en krangel om torskekvoter i fiskerivernsonen ved Svalbard.
Les mer om:

Troppen til innandørs-EM

Norges Friidrettsforbund har tatt ut følgende utøvere til årets innendørs-EM i polske Torun 4.- 7. mars: Kvinner: Helene Rønningen, IL Tyrving, 60 meter. Henriette Jæger, Aremark IF, 400 meter og femkamp. Hedda Hynne, IK Tjalve, 800 meter. Andrea Rooth, Lambertseter IF, 60 meter hekk. Menn: Even Meinseth, IL Gular, 60 meter. Jacob Vaula, IL Gular, 60 meter. Mathias Hove Johansen, IL Skjalg, 60 meter. Tobias Grønstad, IK Tjalve, 800 meter. Jakob Ingebrigtsen, Sandnes IL, 1500 meter og 3000 meter. Filip Ingebrigtsen, Sandnes IL, 1500 meter og 3000 meter.

Framsyn Fritid AS – utbygging i LNF-område

Det synes som om det er tilstrekkelig å lokke med solcellepanel og krydre med ord som «miljøvennlig» og «klimavennlig» for å få tillatelse til å bygge ut et LNF områdene, skriver Laila Ingebrigtsen på Beitostølen i dette leserinnlegget.
Les mer om:

Vålerenga sender stortalent Oliver Johansen Braude ut i verden

I dag fyller Vålerengas midtbanetalent Oliver Johansen Braude 17 år. Etter prøvespill for flere klubber i Europa bar det til slutt den nederlandske klubben Heerenveen som sikret seg Braude sin underskrift. I morgen reiser Braude til Nederland, men det er først i juli at overgangen gjøres permanent.

Pål André Helland kunne valgt en utenlandsk klubb og tjent mye mer

De aller fleste var fullstendig klar over hva som skulle skje da Lillestrøm kalte inn til pressekonferanse i dag. De har signert med en spiller som faktisk har flest titler av alle som er aktive. Pål André Helland forlater sin barndoms-klubb Rosenborg. Lenge var vi i Sporten overbevist at høyrevingen ville følge etter sin gamle sjef Kåre Ingebrigtsen til Brann, men etter hvert kom det frem at den døren var lukket. Les: Ancelotti avkrefter nesten hele ryktet om James Rodriguez «Det føles veldig godt og veldig riktig.

Får skyte 1278 vågehval i år(pluss)

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen har innvilget samme antall dyr som i fjor.
Les mer om:

Ingebrigtsen kopierer sin egen RBK-plan

Bringaker debuterer for Sandnes Ulf mot FKH
Les mer om:

Nå trener Brann ti økter i uken: Ingebrigtsen kopierer sin egen RBK-plan

I fjor måtte Brann-treneren bremse hardtreningen. Nå prøver han på nytt.
Les mer om:

Drømmedebut av Moldes 18 år gamle juvel: - Det lukter litt Haaland

Ingebrigtsen kopierer sin egen RBK-plan
Les mer om:

Ellevill opphenting av Molde, men kapteinen var tøff i kritikken

Ingebrigtsen kopierer sin egen RBK-plan
Les mer om:

Innreiseforbudet for sesongarbeiderne: – Arbeides med ordning for strengt nødvendig næringskritisk personell

Fiskeri- og sjømatminister Odd Emil Ingebrigtsen erkjenner at innreiseforbudet er krevende for fiskerinæringen, spesielt i Lofoten. Det arbeides nå med å få til en søknadsbasert ordning for at næringslivet skal kunne få inn strengt nødvendig næringskritisk personell

Hege gir seg - årsaken heter Kåre

Hege Leirfall Ingebrigtsen har informert Glimts valgkomité om at hun ikke er aktuell for en ny periode i klubbens styre.
Les mer om:

– Grensen er ikke nådd ennå

Tidligere norgesrekordholder på 1500 meter er dypt imponert over Jakob Ingebrigtsen (20) etter nok et superløp. Nå tror han han flere rekorder kan stå for fall.
Les mer om:

Imponert Gjert Ingebrigtsen: – Ingenting biter på Jakob

Gjert Ingebrigtsen (55) er mektig imponert og bruker de største superlativene for å beskrive Jakob Ingebrigtsens (20) rekordløp på 1500 meter i franske Liévin.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen satte europeisk rekord på 1500 meter

Jakob Ingebrigtsen knuste all motstand i Frankrike og løp inn til ny europeisk rekord innendørs med 3.31,80 på 1500 meter.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen knuste legendens rekord og sjokkerte treneren

Jakob Ingebrigtsen brøt nye barrierer da han ikke bare satte europarekord med 3.31.80 på 1500 m innendørs, men for første gang også slo en av legenden Hicham El Guerrouj rekorder.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen med europeisk rekord på 1500 meter

Jakob Ingebrigtsen (20) klinket til med en meget sterk tid da han knuste alle på 1500 meter i franske Lievin. Tiden 3.31,80 er ny europeisk rekord innendørs.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen satte europeisk rekord

Abonnenter og pakker løftet Polaris da annonsene sviktet
Les mer om:

Ingebrigtsen smadret enda en europarekord: – I dag var det veldig lett

Jakob Ingebrigtsen leverte en 1500 meter ingen annen europeer har vært i nærheten av innendørs og slo samtidig Hicham El Guerroujs stevnerekord. Nå begynner han også å tro det også er mulig å slå verdensrekorden utendørs, som tilhører nettopp El Guerrouj.
Les mer om:

Smadret europarekorden med halvannet sekund: – Ganske drøyt

Jakob Ingebrigtsen leverte en 1500 meter ingen annen europeer har vært i nærheten av innendørs og slo samtidig Hicham El Guerroujs stevnerekord. Nå begynner han også å tro det også er mulig å slå verdensrekorden utendørs, som tilhører nettopp El Guerrouj.
Les mer om:

Ingebrigtsen satte europarekord

Jakob Ingebrigtsen (20) knuste motstanderne da han løp inn til 3.31,81 under 1500 meter innendørs i franske Liévin. Det holdt til ny europarekord.
Les mer om:

- Steg mot himmelen

Jakob Ingebrigtsen (20) viste fryktinngytende form i sesongdebuten. Tirsdag utklasset han verdenseliten, og satte europeisk rekord på 1500 meter innendørs. Det overrasker selv pappa Gjert.
Les mer om: