Nyheter om Ingebrigtsen


Norge stiller med 22 utøvere i friidretts-VM

Norges Friidrettsforbund sender åtte kvinner og 14 menn til VM i friidrett i Eugene. Mesterskapet varer fra 15. til 24. juli. Jakob Ingebrigtsen og Karsten Warholm er de fremste profilene, men ennå ikke helt sikkert at sistnevnte konkurrerer. Han trener seg for tiden opp etter en lårskade. Stav for herrer og 1500 meter for herrer er øvelsene der Norge fyller kvoten på fem utøvere. Seks av kvinnene er kvalifisert for individuelle øvelser: Elisabeth Slettum, IL Skjalg – 200 meter Hedda Hynne, IK Tjalve – 800 meter. Karoline Bjerkeli Grøvdal, IK Tjalve – 5000 meter.

Eksminister kjemper om å bli ordfører – i Bodø!

Odd Emil Ingebrigtsen var egentlig helt ferdig i politikken, og hadde forsonet seg med tanken på at han aldri ble Bodø-ordfører. Så ble han minister. Og nå vil han gjøre et nytt forsøk på å oppfylle ordfører-drømmen.

Kan gå mot en nervepirrende duell: – Han er virkelig den våte drømmen for partiet

Den kan gå mot en spennende ordførerduell mellom nåværende ordfører Ida Pinnerød (Ap) og Odd Emil Ingebrigtsen (H). Det mener de to politiske ekspertene Avisa Nordland har snakket med.

Det er kun positivt om Bodø får to sterke ordførerkandidater, uansett utfall

Det går mot et tungvektsoppgjør i bodøpolitikken; Ida Pinnerød i rødt hjørne vs. Odd Emil Ingebrigtsen i blått.
Les mer om:

Har sagt ja til å være Høyres ordførerkandidat: – Hvis man er opptatt av å gjøre verden bedre, kan man likeså godt bidra selv

Etter mye påtrykk sier Odd Emil Ingebrigtsen (57) ja til å være Bodø Høyres ordførerkandidat til valget i 2023. – Det gjør noe med meg når mange har tro på meg.

Henrik Ingebrigtsen følger VM fra «sofakroken»: – Vil ikke være turist

Henrik Ingebrigtsen forteller at han ikke har noen planer om å være til stede i verdensmesterskapet i Eugene som tilskuer og antyder at han blir hjemme.
Les mer om:

Narve Gilje Nordås VM-klar - uten trener Gjert Ingebrigtsen

Narve Gilje Nordås (23) er VM-klar. Men 5000-meterhåpet får ikke med seg Gjert Ingebrigtsen som trener til mesterskapet i USA om tre uker.

Disse er klare for VM i friidrett

Toppidrettssjefen Erlend Slokvik kunne etter helgens NM i Stjørdal bekrefte utøverne som er VM-klare. De som har tatt VM-kravet er: Karsten Warholm, Amalie Iuel, Line Kloster, Jakob og Filip Ingebrigtsen, Jacob Boutera, Eivind Henriksen, Pål Haugen Lillefosse, Sondre Guttormsen. Men det er flere norske utøvere som ligger an til å komme med på ranking: Hedda Hynne, Marcus Thomsen, Simen Guttormsen, Sander Aae Skotheim, Elisabeth Slettum. Slokvik melder også om flere andre norske utøvere som kan bli VM-klare.

Truet etter avlysning: - Ubehagelig

Festivalarrangør Thomas Ingebrigtsen mottar trusler etter at Johnny Depp og Jeff Beck måtte kansellere besøket i Kristiansund.

Forsvarer helikopterbruk

Beslutninga om å hente Gjert Ingebrigtsen med luftambulanse under en episode av «Med Monsen på villspor» skapte reaksjoner. Tirsdag var saken tema i Kringkastingsrådet, der NRK forsvarte helikopterbruken.
Les mer om:

Filip Ingebrigtsen droppet USA-avreise med brødrene: – En kamp mot klokken

Jakob Ingebrigtsen (21) har reist over Atlanteren sammen med storebror Henrik (31) for å gjøre de siste forberedelsene i høyden inn mot VM i Eugene i USA. Men det er usikkert om de får selskap av Filip Ingebrigtsen (29).
Les mer om:

Henrik Ingebrigtsen om forholdet til Gjert: – På bedringens vei

I den nyeste episoden av podkasten «Hvordan har du det, mann?», med VGTV-profil Erik Follestad, forteller eldstebror Ingebrigtsen om bruddet med far og tidligere trener Gjert.
Les mer om:

Hyller broren

Norge har plutselig fått flere superstjerner i verdensidretter. Jakob Ingebrigtsen (21) peker på en mann i egen familie når han forklarer det norske idrettsunderet.
Les mer om:

Merket for livet

Jakob Ingebrigtsen kan kalle seg kongen av 1500 meter. Nå har han dessuten tatovert inn et hint av kongetittel på kroppen. Fallhøyden er stor. Ambisjonene er enda større. - Det er motivasjon til meg selv, fra mange steder på kroppen, forklarer han til Dagbladet om tatoveringene.
Les mer om:

Slik forklarer han alle tatoveringene: – Det som skjer når man kjeder seg

BISLETT (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) pryder kroppen sin med nye tatoveringer omtrent i samme takt som han setter rekorder og vinner mesterskapsgull.
Les mer om:

Filip Ingebrigtsen må nøye seg med 1500 meter i VM

Det blir ingen 5000 meter på Filip Ingebrigtsen i VM i Eugene i juli. Nå reiser han til USA for å finne formen på 1500 meter i stedet.
Les mer om:

Jakobs forvandling: – Er noe med å skape sitt eget navn

Jakob Ingebrigtsen (21) vil skille seg ut.
Les mer om:

Slakter Henrik og Filip Ingebrigtsen:- Helt miserabelt

- Jeg vet ikke hva de holdt på med, sier Gjert Ingrebrigtsen-elev Narve Gilje Nordås til Dagbladet.
Les mer om:

Slik holder han seg unna trøbbel: – Jeg er ikke blitt smartere

Før havnet Jakob Ingebrigtsen ofte i trøbbel under løp. Selv mener han det er en enkel forklaring på hvorfor det ikke skjer lenger.
Les mer om:

Gjert Ingebrigtsen uenig med sønnen: – Det blir litt nedlatende

Jeg blir ikke lenger støl. Får jeg ikke noe ut av treningsøkten da, undrer leser. Dette svarer Yngvar Andersen.
Les mer om:

Gjert Ingebrigtsen uenig med sønnen: – Det blir litt nedlatende

BISLETT (VG) Gjert Ingebrigtsen-trente Narve Gilje Nordås (23) klarte ikke VM-kravet på 5000 meter. Det tenker Filip Ingebrigtsen (29) er like greit. Han mener det ikke er vits å reise til mesterskap som turist.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen rett bak europarekorden – satte norsk rekord

Jakob Ingebrigtsen var 14/100 sekund unna Steve Crams europarekord på en engelsk mil under Bislett Games. Han vant med 3.46,46.
Les mer om:

Vekker oppsikt

Få sportsstjerner har opplevd større omveltning i karrieren enn Jakob Ingebrigtsen. Suksessen hans trekkes fram verden over.
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen viste stor­form: – Eg er veldig godt fornøgd

Mann tiltalt for million­tyverier fra Frog­ner-leilig­heter i Oslo
Les mer om:

Jakob Ingebrigtsen misset europarekord: – Det er helt konge

BISLETT (VG) Jakob Ingebrigtsen (21) vant som han ville, men slettet ikke Steve Crams 37 år gamle europarekord på drømmemila i Bislett Games. Han havnet 14 hundredeler bak.
Les mer om: