Nyheter om Hassan


På Stovner: Nabosamhold og vårrengjøring

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Mona Hassan og de andre ungdommene er en del av prosjektet «Ung i jobb» som tilbyr sommerarbeid til bydelenes ungdommer. I tillegg til tilrettelagt arbeid for ungdommen har bydelen også fått midler av byrådet som skal brukes på tiltak for å få bydelens yngste og eldste personer enda nærmere. Mandag så man resultatet av ungdommelige og eldre krefter da bydelens egen lille rusken-patrulje hadde vårrengjøring ved Stovnertårnet.

Rouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe

Irans president Hassan Rouhani ber USA oppheve sanksjonene mot Iran etter de massive oversvømmelsene i landet de siste ukene.
Les mer om:

Rouhani ber USA oppheve Iran-sanksjoner etter flomkatastrofe

Irans president Hassan Rouhani ber USA oppheve sanksjonene mot Iran etter de massive oversvømmelsene i landet de siste ukene.
Les mer om:

Stor jubel for ny park

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Den er veldig kjekk. Den var bra.

Klepp-elevar brukte planleggingsdagar til LAN-treff

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Det er veldig gøy å vera her. Og så er det fint at me slepp å senda meldingar og spør om nokon vil vera med å spela. Her er det berre å møta fram, seier Nada Hassan, 7. klassing ved Kleppe skule.- Gildt å vera mange I lokalet i 2. etasjen sit eit 30-tals barn og unge tett i tett.

Klinte til med tre poeng i sesongåpningen i Obos-ligaen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skeid - HamKam 1-0 (0-0) Skeidspillerne mottar supporternes hyllest etter 1-0-seier hjemme mot HamKam i Obos-ligadebuten. Foto: Karl Andreas Kjelstrup NORDRE ÅSEN: Det har vært livat rundt Skeid i det siste, for kort tid siden ble planene om drømmen om nye Nordre Åsen presentert.

I Larvik lever minst 35 personer uten oppholdstillatelse. En av dem er Hassan.

– Jeg har ingen plan for i dag, for i morgen, for en måned eller et år. Redsel er bare et svakt ord for hvordan jeg har det, sier Hassan.
Les mer om:

Irans president på sitt første offisielle besøk i Irak

Irans president Hassan Rouhani er i Irak på sitt første offisielle besøk. Her vil han prøve å styrke båndene til Irak og med det trosse USA.
Les mer om:

Assad på besøk i Iran

Syrias president Bashar al-Assad besøkte Iran mandag, der han møtte landets øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, og president Hassan Rouhani.

Han har styrt internasjonal håndball etter eget velbefinnende siden 2000

Nå vil Hassan Moustafa endre håndballen for å tilpasse seg USA.
Les mer om:

VM-drama: Det siste denne mannen ønsker, er mer norsk jubel

For håndballens sterke sjef Hassan Moustafa passer det slett ikke med skandinavisk suksess.
Les mer om:

Iran: – De amerikanske sanksjonene er økonomisk terrorisme

Irans president Hassan Rouhani kaller de amerikanske sanksjonene mot landet «økonomisk terrorisme».
Les mer om:

Rouhani langer ut mot Israel

Irans president Hassan Rouhani tar i bruk sjelden retorikk og kaller Israel en «kreftsvulst» som Vesten har etablert for å fremme sine interesser i Midtøsten.
Les mer om:

Trakk seg fra Ap-lista

Hassan Ali Abdirasaag (55) fra Stange trakk seg fra Ap-lista i protest mot at det er for få innvandrere på lista.

Russen ønsker dialog med politiet

ROGALAND: Anas Hassan (18), som er russepresident ved Hetland videregående skole i Stavanger, kjenner seg ikke igjen i bildet Sør-Vest politidistrikt tegner av årets russ.

Iran holder militærøvelse mens sanksjoner trer i kraft

– Vi er i en økonomisk krigssituasjon, sier Irans president Hassan Rouhani, idet USA gjeninnfører sanksjoner mot landets oljenæring.
Les mer om:

Sandberg møtte president-rådgiver i Iran

Tidligere fiskeriminister Per Sandberg møtte en av president Hassan Rouhanis rådgivere under sin nylige Iran-tur. Karantenenemnda har bedt om en redegjørelse, men Sandberg avviser å ha brutt noen regler.

Rouhani: – Utenkelig at Khashoggi ble drept uten USAs støtte

Saudi-Arabia kunne ikke ha drept den regimekritiske journalisten Jamal Khashoggi uten støtte fra USA, hevder Irans president Hassan Rouhani.

Lå og sov da det dundret på døra

SKIEN: Hassan Akbari reddet seg ut av det brennende huset kun iført boxershorts og t-skjorte.
Les mer om:

Poeten Yahya Hassan dømt til psykiatrisk behandling

Den danske dikteren Yahya Hassan er dømt til psykiatrisk behandling på ubestemt tid etter å ha blitt dømt for 42 lovbrudd.
Les mer om:

Poeten Yahya Hassan dømt

Den danske dikteren Yahya Hassan er dømt til psykiatrisk behandling på ubestemt tid etter å ha blitt dømt for 42 lovbrudd.
Les mer om:

Gjorde enorm suksess med dikt om islam, vold og kriminalitet. Nå er han anklaget for 40 lovbrudd

Den dansk-palestinske poeten Yahya Hassan må møte i retten torsdag neste uke.
Les mer om:

Studentenes fredspris til sørafrikansk likestillingsaktivist

Studentenes fredspris for 2019 går til sørafrikanske Fasiha Hassan som leder en bevegelse for gratis utdanning.
Les mer om:

Kusj feirar eittårsdag

I september i fjor opna Abdelmuniem Hamza Hassan matvarebutikk Kusj i Gata. I dag inviterer han til feiring med kake og frukt til alle som kjem innom. Travelt år – Det har vore kjekt og travelt, seier Hassan om sitt første driftsår. Det vesle lokalet er festpynta og reolane er fylte til randen med matvarer.

Rouhani tror på amerikansk retur til atomavtalen

Irans president Hassan Rouhani tror USA til slutt vender tilbake til atomavtalen. Han sier også at så lenge Iran tjener på avtalen, vil landet beholde den.
Les mer om: