Nyheter om Halden


Ektepar i Halden truet med kniv av innbruddstyver

Et ektepar ble truet med kniv da to personer brøt seg inn huset deres i Halden mandag morgen. En mann i 20-årene er pågrepet.
Les mer om:

Ektepar i Halden truet med kniv av innbruddstyver

Et ektepar ble truet med kniv da to personer brøt seg inn huset deres i Batteriveien i Halden mandag morgen. En mann i 20-årene er pågrepet.
Les mer om:

Ektepar knivranet i egen bolig

Et ektepar i 40-årene våknet natt til mandag opp til at to personer hadde tatt seg inn i hjemmet deres i Halden. Politiet etterforsker saken som grovt ran.
Les mer om:

Hjemmeran i Halden

Et ektepar fra Halden våknet av uvedkommende i huset natt til mandag. En gjerningsperson truet den ene beboeren med kniv og fikk med seg diverse tyvegods. Én mann er pågrepet.
Les mer om:

Kvinnelig sjåfør slo og skallet etter politiet som kom for å hjelpe

Ei kvinne i 20-årene fra Moss var på vei til Halden i oktober i fjor, men da hun kom til Råde gikk bilen tom for bensin. Da politiet kom for å bistå slo hun seg vrang og gikk til angrep på dem.
Les mer om:

Fine duetter med Halden-stempel

Halden er byen på treriksgrensa mellom Norge, Sverige og USA.
Les mer om:

Se Bryne - Byåsen direkte fra kl. 16.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Bryne trenger tre poeng for å henge med helt der oppe på tabellen i 2. divisjon avd. 1. Det er også viktig å komme på vinnersporet igjen etter tapet for Kvik Halden for en uke siden.Byåsen har tapt sine fire siste seriekamper, og røk i tillegg ut av cupen i første runde. Bryne må finne seg i å være storfavoritt. Rogvi Baldvinsson og Bryne får besøk av Byåsen søndag ettermiddag. Foto: Tarjei Sel

En kunstforening som ikke tar pause

Lørdag 25. mai åpner sommerutstilling nummer 63 i regi av Råde Kunstforening. Utstillingslokalet Galleri Gamle Tomb huser for anledningen fire kunstnere: Tor-Magnus Lundeby, Råde, Yvonne Jeanette Karlsen, Fredrikstad, Torill E. Woldheim, Halden og Kaja Vedvik, Drøbak.

Branntilløp i en tørketrommel og ei sprukket leppe i Halden blant hendelsene natt til 18. mai

Til tross for at mange feststemte innbygger fortsatte 17. mai-feiringen ut over natten, melder politiet om en relativt rolig natt.
Les mer om:

Sjå bilete frå feiringa på Hognestad

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)På Hognestad er ikkje tilskodarane i fleirtal. Her går dei aller fleste i toget, eller triller. Her var mange leiketraktorar og ein stor ein, som sørgde for at ungane Haugland gardsbarnehage kjørde standsmessig i toget. Etter ein god runde i toget, marsjerte alle inn i Hognestadhallen, med korps, faner, stort og smått. Talen for dagen vart halden av fire sjuandeklassingar og skulekoret sørgde for den rette stemninga.

Profilert idrettsutøver i Halden dømt for grov vold

Sommeren 2018 gikk en profil fra Halden-idretten til angrep på en annen mann og mishandlet han grovt. Årsaken var en krangel om en hund.
Les mer om:

Tons of Rock presenterer planene for sitt nye festivalområde i Oslo

Tons of Rock har de siste årene vokst frem som landets største festival med fokus på hardrock og metal.
Les mer om:

Hele familien siktet i omfattende heleri-sak

Ytterligere tre personer er siktet i heleri-saken mot en familie i Halden. Det betyr at hele familien er siktet i saken.
Les mer om:

Se Chaibs drømmescoring mot Bryne

Eks FFK-spiller Youssef Chaib (22) scoret et vanvittig mål da Kvik Halden slo Bryne 2–0.
Les mer om:

Chaib med drømmetreff for Kvik

Youssef Chaib fikk drømmetreff da hans Kvik Halden tok imot Bryne i 2. divisjon, avedling 1 i helgen.
Les mer om:

Bryne gikk på sesongens første tap

Kvik Halden ble for sterke da Jan Halvor Halvorsens menn gikk på årets første tap.
Les mer om:

Bryne gikk på sesongens første tap

Kvik Halden ble for sterke da Jan Halvor Halvorsens menn gikk på årets første tap.
Les mer om:

Se Kvik Halden - Bryne direkte fra kl. 17.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Det er klart for Brynes andre bortekamp denne sesongen. Motstander Kvik Halden slo Fredrikstad i forrige hjemmekamp, og for en uke siden ble det 1-1 mot Hødd i Ulsteinvik. Det er ingen enkel oppgave Jan Halvor Halvorsens menn går til, med andre ord.Her er tabellen. Omar Fonstad El Ghaouti (t.v.) og Robert Undheim spiller i Halden i dag. Foto: Tarjei Sel

Tons of Rock-scenene har fått navn

Munch lot seg inspirere til «Skrik»-motivet da han gikk tur på en sti langs Ekebergåsen i Oslo, og fikk sin angstopplevelse. Siste helgen i juni har Tons of Rock premiere på Ekeberg, etter i flere år å ha blitt arrangert i Halden. Fredag ble det kjent at hardrock- og metalfestivalen har inngått et samarbeid med Munchmuseet. LES OGSÅ: Norsk festival avlyst. «Skrik» – på engelsk «Scream» – blir navnet på den største teltscenen.

Se Flint - Bryne II direkte fra kl. 13.00

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Brynes andrelag spiller i ettermiddag sesongens femte kamp i 3. divisjon. På de fire første har det blitt to seire og to tap. Som sist, mot Storm, preges laguttaket av at a-laget spiller kamp. Unntaket er Andreas Juvet Hoppestad, som reiser til Halden for å sitte på benken med a-laget i morgen.Mot Flint er nevnte Hoppestad, Petter Øfsteng, Sondre Svalestad Hovland og Torben Dvergsdal de eneste fra a-troppen.

Bryne må sørover i andre NM-runde

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Norges Fotballforbund har satt opp andre runde i NM for menn. Bryne har fått bortekamp mot divisjonskollega Egersunds IK. Lagene spilte uavgjort i serieåpningen for noen uker siden.- Det blir en tett, jevn og spennende kamp. Det er alltid kjekt med lokaloppgjør, sier Brynes medtrener, Even Sel.På forhånd var han og alle andre i Bryne FK veldig usikker på hvem Bryne kom til å møte.

2. runde fotball-NM menn

Kamper med eliteserielag: 21/5: Elverum – Stabæk. *** 22/5: Arendal – Odd, Brattvåg – Kristiansund, Eidsvold Turn – Vålerenga, Junkeren/Strømmen – Bodø/Glimt, Kvik Halden – Lillestrøm, Melbo – Tromsø, Nardo – Ranheim, Pors – Mjøndalen, Sotra – Haugesund, Tiller – Rosenborg, Ullern – Strømsgodset, Fredrikstad – Sarpsborg 08 20.00. 23/5: Hinna – Viking, Sunndal – Molde, Åsane – Brann. *** Øvrige kamper 22/5: Asker – KFUM Oslo, Egersund - Bryne, Florø – Aalesund, Fløya – Alta, Follo/Bærum* – Notodden, Fram - Raufoss, Fyllingsdalen – Nest Sotra, Grorud – HamKam, Harstad – Tromsdalen, Hødd – Sognda

EIK møter Bryne i cupen

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Dette var som forventet og helt greit. Vi vil jo komme lengst mulig i cupen, og da er det bedre å møte Bryne enn Sandnes Ulf som var det andre nærliggende alternativet, sier EIKs fotballs daglige leder Kenneth Andersen.Nærmere tusen så kampen i serieåpningen da EIK og Bryne spilte uavgjort. Andersen regner med mye folk også når de to lagene møtes for å avgjøre hvem som skal avansere til 3.

I helgen ble «Nordsjøen» årets russebuss to ganger, og nå venter feiring med foreldrene

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Årets russebuss inkluderer så mye, og det er den gjeveste og kjekkeste prisen du kan få gjennom hele russetiden.

På seks år har Grethe (33) gått fra resepsjonist til direktør - uten noe utdanning

Uten utdannelse og som alenemamma begynte Grethe Christina Hansen i 2013 som deltidsresepsjonist ved Thon hotell Halden for å få endene til å møtes. 1. mai i år tiltrådte hun som hotelldirektør ved samme hotell.