Nyheter om Halden


Tor Thodesen klar for ny klubb: – Livet har lært meg at vi ikke snakker om opprykk i januar!

Tor Thodesen (54) fra Nøtterøy trente Sandefjord opp til eliteserien i 2005. Fredag kveld skrev han under kontrakten som gjør ham til hovedtrener i Kvik Halden i minst to år. Men opprykksmuligheter – det vil han ikke snakke om.

Her blokkerer politiet svenskegrensa: - Svært inngripende

HALDEN (VG) I dag stengte politiet flere grenseoverganger for å hindre ulovlige grensepasseringer og importsmitte: - Helt bak mål, mener lokal pendler.
Les mer om:

Haldenser brøt karanteneplikten - må møte i retten

En mann i 30-årene fra Halden må møte i retten etter brudd på karanteneplikten.
Les mer om:

Tidligere FFK-trener aktuell for Kvik Halden

Aleksander Olsen (36) bekrefter at han har vært i samtaler med Kvik Halden om den ledige jobben etter Kent Bergersen.
Les mer om:

Svein (54) ble spurt om å gi bort en sigarett – endte i grov vold

Politiet siktet fem ungdommer i alderen 17 – 18 år etter den grove uprovoserte voldshendelsen ved gangbrua til Os i Halden i oktober i fjor. En av ungdommene er renvasket.
Les mer om:

Forsvaret sender 60 personer for å hjelpe til med testing ved Svinesund

Mandag ble det innført obligatorisk testing på grensen, og Halden kommune har fått bistand fra Forsvaret for å håndtere situasjonen.
Les mer om:

Forsvaret sender 60 soldater til Svinesund

Mandag klokken 17 innføres det obligatorisk testing på alle norske grenseoverganger. Halden kommune regner med at de trenger 240 ansatte for å drifte teststasjonen på Svinesund.
Les mer om:

Forsvaret sender 60 personer til Svinesund: – Teststasjonen skal ha 240 ansatte, det tar litt tid å få på plass

Mandag ettermiddag innføres det obligatorisk testing på grensen. Halden kommune har bedt Forsvaret om hjelp for å kunne gjennomføre testingen.
Les mer om:

Strand Larsen scoret igjen

Jørgen Strand Larsen har funnet målrytmen for Groningen. Spissen berget poeng i 2-2-kampen mot Twente i nederlandsk æresdivisjon søndag. Groningen lå under 0-2 allerede etter halvspilt første omgang, men etter pause slo vertene tilbake. Strand Larsen fikk gleden av å bli utligningsmann etter 66 minutter. 20-åringen fra Halden kriget seg fram på et innlegg fra Gabriel Gudmundsson og styrte inn 2-2 med høyrefoten. Det var Strand Larsens fjerde seriemål på de fem siste kampene. (NTB)
Les mer om:

Tør ikke evakuere passasjerer etter at tog rev med seg strømledninger – skaper stor trøbbel for togtrafikken

Et regiontog på vei til Halden har revet med seg strømledninger på strekket mellom Oslo S og Bekkelaget. Det skaper store utfordringer for togtrafikken og passasjerene torsdag kveld.
Les mer om:

To 15-åringer ble truet med juling av mann som trodde de gikk i skisporet

To 15-åringer fikk tirsdag en skremmende og ubehagelig opplevelse etter å ha gått tur i Høyås-marka i Halden.
Les mer om:

Gikk over gamle Svinesundsbrua for å handle

En voksen kvinne fra Halden fikk en advarsel av Tollvesenet etter å ha gått over den gamle Svinesundsbroa tidligere i dag.
Les mer om:

Mina (25) om å være transkvinne i garderobe: – Det hadde vært veldig ubehagelig for meg og alle andre om jeg skiftet i herregarderoben

Mina Alette Høvik (25) fra Halden spiller en viktig karakter i kortfilmen «Hva er en kvinne». Der blir flere ubehagelige, men nødvendige, spørsmål stilt, og haldenseren kjenner seg igjen i flere av argumentene.
Les mer om:

Oppsiktsvekkende oppdagelse – har trolig funnet 1300 år gammel høvding

Arkeologene i Halden har slått fast at vikingskipet er et roskip, ulikt tidligere skipsfunn. Det kan igjen bety at Jellestad-skipet er det eldste som er funnet noensinne.
Les mer om:

John Arne Riise åpner for trenerjobb ved svenskegrensen: – De har telefonnummeret mitt

For fire uker siden signerte John Arne Riise (40) ny trenerkontrakt med Flint. Nå åpner for at han kan være en mulig arvtaker etter Kent Bergersen i Kvik Halden.

Viking - Halden: Følg kampen direkte her

Viking jakter på fornyet kontrakt på øverste nivå, og er klare for å krige mot Haldens beste menn på parketten.
Les mer om:

Kvinne alvorlig skadet i hundeangrep i Halden

En kvinne fra Halden ble torsdag kveld skadet i et hundeangrep.
Les mer om:

Viktig duo forlenger med Kvik: – Nå vil vi ta neste steg!

Deni Hasanagic og Filip Johansen Westgaard blir også neste sesong å se i rød/hvit drakt på Rødsjordet. Fredag ettermiddag har duoen, begge med fortid i FFK, skrevet under nye kontrakter med Kvik Halden.

Brede Hangeland og Kent Bergersen blir en del av Solbakkens team

Det opplyser Norges Fotballforbund (NFF) i en pressemelding. – Dette er et godt sammensatt støtteapparat med ulike spisskompetanser. Teamet er en blanding av kontinuitet og fornyelse, og har ulike styrker. Jeg er opptatt av å sette sammen egenskaper som skal bidra til å levere på treningsbanen, utenfor banen og mellom samlinger, sier Ståle Solbakken. Les: Real Madrid er så til de grader tilbake! I tillegg vil Andrew Findlay gå inn i rollen som analytiker med hovedansvaret for alle analyseoppgaver knyttet A-landslaget.

Drammen-spiller hevder han ble kalt «jævla apekatt» av motspiller

Drammen Håndball har lagt inn en protest i etterkant av eliteseriekampen mot Halden, etter at Drammen-spiller Sindre Aho hevder han ble kalt «apekatt» av en motspiller.
Les mer om:

Solbakken får Hangeland på laget

NFF melder i en pressemelding at Ståle Solbakken får med seg Kent Bergersen, Brede Hangeland og Andrew Findlay i støtteapparatet sitt på landslaget. Hangeland, som i dag er fotballekspert for TV 2, går inn i en nyopprettet rolle som spilleransvarlig. Han får et oppfølgingsansvar for enkeltspillerne på A-landslaget både på og utenfor banen. TV 2 melder at Hangeland skal jobbe for kanalen ut året. – Det er et veldig ærefullt oppdrag, som jeg er ekstremt motivert for.

Her råder det katastrofestemning: – For hver dag som går blir situasjonen bare verre og verre

Julelysene stråler om kapp i Halden, der handelsstanden jubler over stadig nye salgsrekorder. I Strömstad noen kilometer unna råder katastrofestemning.
Les mer om:

Her råder det katastrofestemning: – For hver dag som går blir situasjonen bare verre og verre

Julelysene stråler om kapp i Halden, der handelsstanden jubler over stadig nye salgsrekorder. I Strömstad noen kilometer unna råder katastrofestemning.
Les mer om:

Raste etter timeout: – Man sparker ikke noen som ligger nede

(Halden Topphåndball-Fjellhammer 31-20) Absolutt ingenting stemte for Fjellhammer i den meget viktige bortekampen mot Halden Topphåndball søndag kveld. Etter kampen var trener Kristian Bliznac skuffet og sint.
Les mer om:

Hans er de hjemløse kattenes beste venn: - Keiser Albert måtte amputere ørene og halen

Når vinteren kommer sliter løskattene enormt. Hans Halden gjør det han kan for å hjelpe flest mulig.
Les mer om: