Nyheter om Jensen


Traktor har veltet i Nordfjorden i Sørfold

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)- Vi vet foreløpig ikke noe mer enn at traktoren har veltet og at føreren klager over smerter i ryggen. Men han kom seg ut av traktoren for egen maskin, sier oppdragsleder June Strand Jensen i Nordland politidistrikt.Politiet var akkurat kommet fram da Saltenposten snakket med politiet 14.50. Meldingen om ulykken kom via AMK, og politiet vet derfor ikke hvem som meldte fra om ulykken.

Siv Jensen: – Jeg har kjørt forbi og tenkt «hva er det de holder på med her?»

Den åpner om et drøyt halvår. Finansminister Siv Jensen utelukker ikke at hun kan bli å finne i skihallen Snø.

Siv Jensen: – Jeg har kjørt forbi og tenkt «hva er det de holder på med her?»

Den åpner om et drøyt halvår. Finansminister Siv Jensen utelukker ikke at hun kan bli å finne i skihallen Snø.

Frp-Siv vil ha krisemøte i regjeringen om bompenger

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen innkaller de andre partilederne i regjeringen til møte for å diskutere bompenge-krisen. Hun sier stat og kommunene må bla opp med mer penger for å skjerme bilistene.

Jensen innkaller til krisemøte om bompenger

Frp ber om bompenge-krisemøte i regjeringen og strammer inn på kommunenes mulighet til å endre satsene. Begge deler får kritikk både internt og av opposisjonen.
Les mer om:

Trond Granlund på Årvoll gård: Rundet av showet

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Publikumsfavoritten Trond Granlund var atter en gang på Årvoll gård, og som vanlig strømmet det til med publikummere. 68-åringen er en lojal venn av gården og har spilt der ved en rekke anledninger. Mandag formiddag, den siste runden med det populære 60+-konseptet før sommerferien, hadde Granlund med seg både sønnen Tommy Granlund, Trine Sennerud Melby og Jan Olav Holthe.

VG: Jensen innkaller til krisemøte om bompenger

Frp-leder Siv Jensen sier at staten og kommunene må bla opp mer penger for å skjerme bilistene fra bompenger. Nå innkaller hun de andre partilederne til møte.
Les mer om:

Frp-Siv vil ha krisemøte i regjeringen om bompenger

Finansminister og Frp-leder Siv Jensen innkaller de andre partilederne i regjeringen til møte for å diskutere bompenge-krisen. Hun sier stat og kommunene må bla opp med mer penger for å skjerme bilistene.

Alle er ute med skader, sjekk når de kan være tilbake

SKIEN: Fredrik Nordkvelle, Fredrik Semb og Fredrik Oldrup Jensen er alle ute mot Arendal. Men trioen skal være tilbake når eliteserien starter opp igjen.

Fra Malmö til Langmyrgrenda: Publikumsrekord, fartsrekord og kjendisrace

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)LANGMYRGRENDA: Med rekordantall publikummere lå alt til rette for en fantastisk reprise av 17. mai på Nordberg, som det har blitt. Etter å ha holdt seg på hjulene gjennom Mors skrekk og nedover Pål Andres-sletta ble det også ny fartsrekord i årets utgave av Norges største olabilløp, som i fjor.I Formel 1-løypa på Nordberg ble det også et spennende oppgjør mellom motorsykkelverdensmesteren og eleven hans på landslaget.

Siv Jensen forstår ikke ordets makt

Med sin uttalelse om å «knuse de jævla sosialistene» legitimerer landets finansminister en hardere og mer uforsonlig tone overfor politiske motstandere, mener Hans Chr. Zeiner Thorbjørnsen.

RBK-kapteinen vil ikke kommentere framtida til sjefen

RBK-trio syns synd på Eirik Horneland, men kaptein Mike Jensen vil ikke snakke om trenerens framtid.
Les mer om:

RBK-kapteinen vil ikke kommentere framtida til sjefen

RBK-trio syns synd på Eirik Horneland, men kaptein Mike Jensen vil ikke snakke om trenerens framtid.
Les mer om:

Slutter i jobben(pluss)

Fredag 31. mai er siste arbeidsdag for Stig-Jarl Jensen som sjef for varehuset Coop Obs.
Les mer om:

Satser på ett mandat

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Frp har det «yngste» lokallaget på Svalbard, og stiller til valg med åtte personer på lista.

Hvem løper raskest opp her, skiløpere eller O-løpere?

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)GREFSENKOLLEN: Det ligger an til mange tøffe dueller når deltagerne i Grefsenkollen Opp starter på de 4 500 meterne med 270 høydemeter søndag 19. mai kl. 11.10. Naboer mot naboer, foreldre mot sønner og døtre, og framme i teten finnes noen av de sprekeste motbakkeløperne i landet i en tøff kamp mot hverandre og mot den lange bakken opp fra Muselunden til Grefsenkollen.

Forlenger avtalene med seniorsentrene, men ingen vet hva som skjer etter 2020

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)NORDRE AKER: Bydelsdirektør Øyvind Henriksen har bestemt å forlenge avtalene med bydelens tre ideelt drevne seniorsentre ut 2020.

Frp-Sivs forsvarstale: – «Garanterer» skattehopp med de rødgrønne

Finansminister Siv Jensen avviser at hun trekker stigen opp etter seg og rapper milliarder fra oljefondet landets unge burde få i fremtiden. I stedet peker hun på de rødgrønne og gir en meget spesiell garanti.

Jensen gidder ikke engang late som det er et problem

Frp's sniknullvisjon for bilavgifter må snart møte motstand, og stoppes.
Les mer om:

I kveld kårer Kapital Norges 100 mektigste kvinner

Storstil prisutdeling i kveld: Blir det Erna Solberg og Siv Jensen som troner øverst i år igjen?

Mange endringer på Klepp-laget i kveld

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Trener Olli Harder har valgt å gjøre en god del endringer i startelleveren i kveldens cupkamp i Haugesund. Nye fra start er Madeleine Hille Mellemstrand, Julie Austdal, Marthine Østenstad, Anette Snørteland Jensen og Hanne Kogstad.

Utvalg vil skrote lave momssatser – Jensen sier nei

Et utvalg vil erstatte matmoms og andre fritak fra merverdiavgift med én felles sats. Men finansminister Siv Jensen (Frp) avviser å fjerne alle de lave satsene.

Foreslår lik moms for alt

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Finansdepartementet oppnevnte utvalget den 18. januar 2019. Ekspertutvalget fikk i mandat å vurdere hvordan merverdiavgiften kan utformes enklere og med færre satser. Videre ble utvalget bedt å vurdere om det er hensyn som kan begrunne reduserte satser og nullsatser i merverdiavgiften, for eksempel hensyn til miljø, fordeling eller folkehelse.Finansministeren mottok rapporten på vegne av regjeringen.

– Jeg har aldri drevet bar

– Jeg har aldri drevet bar. Jeg har prøvd meg bak disken én gang, sier Arnstein Jensen som skal drive Byscenen Bar.
Les mer om:

Elbil-smell for Siv Jensen

Det høye salget av elbiler gjør at staten vil ta inn tre milliarder kroner mindre i bilavgifter enn det man la til grunn i fjor høst.