Nyheter om Jensen


«Kniklas» imponerte stort. Treneren svarer om hvorfor juvelen har vært spart.

Niklas Jensen Wassberg fikk elleve kamper uten spilletid. Da sjansen kom, grep han den, mener eksperten og treneren.
Les mer om:

Trond-Viggos «voksne kropp» selger aller mest i Norge

Trond-Viggo Torgersens (69) bok om den voksne kroppen selger mest bøker for fjerde uke på rad – og danker ut både Linn Ullmann, Abid Raja og Siv Jensen på den norske boklisten.

Trond-Viggos «voksne kropp» selger aller mest i Norge

Trond-Viggo Torgersens (69) bok om den voksne kroppen selger mest bøker for fjerde uke på rad – og danker ut både Linn Ullmann, Abid Raja og Siv Jensen på den norske boklisten.

Minnes sin gode kamerat på lørdag: - Vi håper at så mange som mulig tar turen for å vise respekt og minnes hvor fantatisk Kim Stian var

Kim Stian Jensen var en svært godt kjent person i bybildet på Fauske. Nå arrangeres det et minnesamvær i Fauske sentrum, etter hans bortgang sist søndag.
Les mer om:

Se hvem som var på Hést sin boklansering på Teglhuset, torsdag kveld.

Lyden av strikkepinner uteble, derimot var det mye smil, latter og varme da Märtha Louise, Monica Sundt Utne og Anne-Kari Bøhaugen lanserte sin strikkebok på Teglhuset i Gamlebyen. De hadde også med seg sin strikkedesigner Lise Christin Jensen. De fire damene klarte fint å holde både samtalen i gang og få frem latter fra publikum i salen. Det var en liten stund der bokbaderen fra Pitch forlag usikker på om han trengte være på scenen, da damene snakket varmt og engasjert om sin bok og prosjekt.

Fersket fremmed i hagen: – Ikke bare hagemøblene som var satt frem, klart til henting!

– Jeg hørte at noen holdt på utenfor huset. Da jeg kom ut ser jeg at hagemøblene våre, bord og stoler, er satt ned mot Engebråtveien, forteller Eileen Jensen.
Les mer om:

Synspunkt: - Jeg kommer aldri til å glemme det hjertelige smilet hans. Fauske har blitt et fattigere sted nå

Hvis du som meg har bodd på Fauske i løpet av de siste 20 årene, så vet du hvem Kim Stian Jensen er.
Les mer om:

Nora Mørk reiser ut i den store verden igjen

Den danske klubben Esbjerg er godt befolket av norske spillere allerede, klubben er også en av Europas beste. Nora Mørk vant mesterligaen, serien og NM med Vipers sist sesong og som hun sier til danske TV 2 nå trenger hun større utfordringer. «Jeg har et behov for å spille i en annen liga.

Begynte julepyntingen i september: – Vi trenger ekstra kos i år

Hjemme hos Jenny Jensen har det allerede luktet pepperkaker. Hun mener nok en jul under korona-skyggen gjør at vi trenger ekstra kos.
Les mer om:

Vålerenga rotet bort seieren mot Tromsø

(Vålerenga – Tromsø 1–1) Fredrik Oldrup Jensen (28) sendte Vålerenga i ledelsen, og Amor Layouni (29) misbrukte en kjempesjanse. To minutter senere kom utligningen på Intility Arena.
Les mer om:

Linn nyter fastlege-bonanzaen i Saltdal

Midtveis i 2016 vurderte hun å søke lykken som lege et annet sted. I dag kunne ikke Linn Kristoffersen Jensen hatt det bedre. Hun er én av sju fastleger. Kabalen har gått opp.

Krevde politisk budskap fjernet – skolen beklager

Rektor på Nydalen videregående skole, Linn-Siri Jensen, beklager hendelsen etter et møte med Unge Venstre, skriver VG.
Les mer om:

Tarjei (29) blir tidenes yngste fylkesordfører: - En stor ære(pluss)

Tarjei Jensen Bech (Ap) tar over vervet som fylkesordfører for Troms og Finnmark i en alder av 29 år.

Han er ny fylkesordfører i Troms og Finnmark(pluss)

Tarjei Jensen Bech (Ap) tar formelt over som fylkesordfører etter Ivar B. Prestbakmo (Sp).
Les mer om:

Gir sponsorplass til Qatar-budskap

Det danske herrelandslaget i fotball skal fram mot VM neste år ha Qatar-kritiske budskap på treningstøyet, opplyser det danske fotballforbundet (DBU) onsdag. Plassen er ledig fordi to av landslagets draktsponsorer, Arbejdernes Landsbank og Danske Spil, har sagt fra seg sin plass. – DBU har lenge vært sterkt kritisk overfor VM i Qatar, men nå intensiverer vi vår innsats og kritiske dialog ytterligere, sier forbundets administrerende direktør Jakob Jensen.

Edelgran fra hage i Falchåsen skal glede hele byen frem mot jul

Torsdag tennes julegrana på Stortorvet. Det høyreiste treet kommer fra Tor Willy Jensen hage i Falchåsen.
Les mer om:

Danmark vil markere mot VM i Qatar

Danmarks fotballforbund (DBU) gjør nye tiltak for å markere kampen for å forbedre menneskerettighetene og arbeidsforholdene til migrantarbeidere i Qatar. DBU er blant annet blitt enig med draktsponsorene om å bruke landslagets treningstøy til kritiske meldinger og markeringer.

Terje må bort fra Jarlsø, men vet hvor han vil flytte: – Det er også mange andre som har foreslått det

Terje Jensen, daglig leder i Jarlsø Marina, ønsker å flytte virksomheten til Vallø.
Les mer om:

Siv Jensen om Carl I. Hagen: Brønnpisser og historieforfalsker

Bokanmeldelse: Siv Jensens bok om seg selv, er en pussig sammenblanding av mye rart. For det er lett å like Sivs beskrivelse av familien og hennes utvetydige kjærlighet til sine nærmeste. Det er uansett ikke så interessant. Men hennes analyse av de mange årene hun har vært på topp i norsk politikk er, for å si det mildt, dårlig.

– Hindrer oss i å bli de gamle folkene som bare sitter i sofaen og snakker om været

– Den dagen man slutter å interessere seg for noe, og lære seg nye ting, da blir man veldig fort gammel – vi vil ikke være de folkene som fort blir gamle, sier Lars Jensen.
Les mer om:

Her innser Trine Skjelstad Jensen at Grand rykker opp

Her innser Trine Skjelstad Jensen at Grand rykker opp
Les mer om:

VIF og Jensen skiller lag

Hovedtrener Jack Majgaard Jensen og Vålerenga er enige om å avslutte samarbeidet etter to år. Det kommer kort tid etter at Majgaard ledet laget til cupgull. Det er Vålerenga som opplyser om at de skiller lag med treneren på sitt nettsted. – Fra en fotballtreners perspektiv har det vært to helt vanvittige sesonger her i klubben, som jeg ikke ville vært foruten, men jeg har også behov for å være tett på min familie, sier han. Klubbdirektør Harriet Ruud trekker frem en større strategiprosess som en av årsakene til at partene skiller lag. – Vi legger nå føringene for de neste tre årene.
Les mer om:

Se løpet: Her tar Mathilie (16) fra Tromsø gull i NM

Finalen da Mathilie Jensen Flatli fra Tromsø Svømmeklubb tok NM-gull på 200 meter rygg.
Les mer om:

Lei av spekulasjonene: – Jeg hadde vært stolt av det og ropt det ut

GOD MORGEN NORGE (TV 2): Siv Jensen går hardt ut i sin nye bok «Siv - med egne ord». Blant annet tar hun et kraftig oppgjør med spekulasjonene som har svirret rundt hennes privatliv.
Les mer om:

Karin (49) måtte amputere begge beina etter legetabbe: – Neste år skal jeg gå ned hele gågata

Trebarnsmoren Karin Jensen (49) var en hårsbredd fra døden da hun i februar gjennomgikk en rutineoperasjon på Sykehuset Østfold, som resulterte i at hun mistet begge beina. Nå fast bestemt på at hun skal ut av rullestolen og gå igjen.
Les mer om: