Nyheter om Heim


Driv ettersløkking og nedkjøling av gassflasker - dei evakuerte fekk flytte heim i natt

Politiet evakuerte naboar rundt ein brennande låve i Molde kommune på grunn av fare for eksplosjon. Brannmannskap jobba ut over natta med ettersløkking og nedkjøling av gassflasker.
Les mer om:

Fekk tilbod om to rektorjobbar – valde Vang

Ola Erik Heen Moe (37) er tilsett som rektor ved Vang barne-og ungdomsskule. 22 år etter at han flytte ut vender han heim.
Les mer om:

Marie sin heim har vore 14 timar utan straum

Måndag morgon er fleire tusen personar utan straum.
Les mer om:

«Gyda» er over: – Godt å få kome heim att

Tidleg fredag morgon fekk Olga Kjønnø og Petter Norvik beskjeden dei har venta på: Dei fekk flytte heim. Ekstremvêret «Gyda» er ferdig med herjingane sine.
Les mer om:

«Absurd» regel sender danske legar heim frå Noreg

Ny regel krev at danske legar må gjennom norsk turnusteneste. Ikkje fordi vi tviler på kvaliteten i dei danske medisinutdanningane, svarer Helse- og omsorgsministeren.
Les mer om:

Eit 300 meter breitt ras hindrar ordførar i å komme heim

Skjerdal ligg rasfarleg til. Det veit innbyggarane. Torsdag kom raset. – Det blir ei ny natt i huset til svigermor, seier Aurlandsordføraren.
Les mer om:

Slo kjæresten på veg heim fra fest(pluss)

Romsdaling innrømmet at han slo til kjæresten på bakgrunn av sjalusi. Etterpå truet han henne til å holde kontakten.
Les mer om:

Europaveien i Heim stengt til over helga – asfalten flerret av

E39 ved Vinjeøra i Trøndelag kommer til å være stengt til neste uke etter at veidekket regelrett ble revet av natt til torsdag.
Les mer om:

Får trolig ikke flytte heim igjen før på fredag(pluss)

- Opplegget her på Kavlimoen er bra, men vi er flere som er kritiske til at vi fikk varslinga fra kommunen først etter at beskjeden om mulig evakuering hadde ligget ute på nettavisene en god stund.
Les mer om:

Ekstremværet Gyda: Stengte veier og flere evakueringer

Ekstremværet Gyda har fortsatt å skape problemer natt til torsdag. E39 er stengt to steder i Heim kommune, og tre steder i Møre og Romsdal er beboere evakuert.
Les mer om:

Ekstremværet Gyda: Stengte veier og flere evakueringer(pluss)

Ekstremværet Gyda har fortsatt å skape problemer natt til torsdag. E39 er stengt to steder i Heim kommune, og to steder i Møre og Romsdal er beboere evakuert.
Les mer om:

Ekstremværet Gyda: Stengte veier og flere evakueringer

Ekstremværet Gyda har fortsatt å skape problemer natt til torsdag. E39 er stengt to steder i Heim kommune, og to steder i Møre og Romsdal er beboere evakuert.
Les mer om:

E39 stengt flere steder i Heim kommune

E39 er natt til tirsdag stengt ved Vasslivatnet i Heim kommune i Trøndelag på grunn av ras. Oversvømmelse stenger også veien mellom Vinjeøra og Stormyra.
Les mer om:

Gyda herjer i store deler av landet

Ekstremværet Gyda er her med vanvittige regnmengder. 16 boliger er evakuert i Ålesund, mens 44 personer i Molde er evakuert grunnet flomvarsel. E39 i Heim kommune er stengt flere steder.
Les mer om:

Karlsson knallhardt straffa etter regelbrot – no reiser ho heim

Svenske Frida Karlsson spolerte sjansane sine for samanlagtsiger etter ein ulovleg manøver på sprinten i Tour de ski, og no meiner Petter Northug at reglane bør endrast.

Sju spektakulære reiser heim dit ingen skulle tru at nokon kunne bu

20 år med «Der ingen skulle tru at nokon kunne bu» har bydd på mange uvanlege måtar å kome seg heim. Her er nokre av dei mest spektakulære.
Les mer om:

Seilte 2000 km fra Svalbard «og heim til mor»(pluss)

I småbåthavna i Eidsvåg ligger seilskuta Arctica 2. Den er vant til isbjørner, hvalrosser og arktiske omgivelser. Skipper, eier og eventyrer Heinrich Eggenfellner seilte nylig helt fra Longyearbyen og heim til mor Kjellrun (75) i Eidsvåg.
Les mer om:

Michiel er redd for å sitte livet ut på asylmottak

73 år gamle Michiel har budd på mottak i 12 år, og er bekymra for framtida. Frykta er å bli her resten av livet. Regjeringa meiner nemleg me ikkje må legge opp til at fleire asylsøkjarar med avslag nektar å reise heim.
Les mer om:

I forrige uke ble de ansatte permittert. Nå er alle kalt tilbake: – Nå er det bare smil og glede

I forrige uke permitterte Heim gastropub alle ansatte. I går kom kontrabeskjeden fra administrerende direktør Maria Willumsen. Kjeden kaller tilbake 132 ansatte på jobb.

Kaller tilbake alle permitteringsvarsler: Heim-ansatte kan fortsette i jobben

Flere av de store kjedene i Fredrikstad signaliserer at de holder sine ansatte i jobb – blant annet gastropuben Heim.
Les mer om:

Kaoset som snudde VM-finalen: – Heilt avgjerande

Noreg sleit i første omgang mot Frankrike, men etter ein vanvitig snuoperasjon henta dei gullet heim. Det med hjelp av forvirring i sekretariatet.
Les mer om:

Måtte velje mellom nissen og sambuaren. – No er nissefar på tvangssal

Då sambuaren til Marius Lerøy kom heim hadde han slått til på eit «kupp», ein sju og ein halv meter høg oppblåsbar nisse.
Les mer om:

Julehuset, frå Texas til Bjørdalen(pluss)

Daniel Dietler Kloiber bur i Bjørdalen i Ørsta, men tok med seg ein juletradisjon frå Texas heim. No er det svært godt opplyst rundt huset til familien.
Les mer om: