Nyheter om Hilde


Hilde får fritak - Eirik rykker opp

Mens Hilde Abelsen tar en pause fra Sørfold-politikken, rykker Eirik Stendal inn på fast plass i kommunestyret.
Les mer om:

Da Hilde mistet kjæresten hjalp kundene henne gjennom sorgen

Hilde Nina Rodahl har stått bak disken i egen skobutikk i 30 år. Da hun mistet kjæresten for fire år siden hjalp jobben henne gjennom sorgen.
Les mer om:

Redaktørens åremål til ende: Hilde blir kommunetopp

Redaktør og daglig leder i Svalbardposten, Hilde K. Røsvik, blir etter nyttår stabsleder for næring og kultur i Giske kommune i Møre og Romsdal.

Hilde og kollegaene fant 80 døde sauer i fjøset(pluss)

Seksjonsleder i Mattilsynet, Hilde Haug, gikk sammen med kolleger til aksjon mot fjøs etter bekymringsmelding. Det som møtte dem gjorde sterkt inntrykk.
Les mer om:

Mattilsynet: - Det ga sterkt inntrykk(pluss)

Seksjonsleder i Mattilsynet, Hilde Haug, hadde aldri forestilt seg det store omfanget av tragedie hun skulle få se når hun gikk inn fjøsdøra i Målselv.

Hilde og kollegaene gikk til aksjon etter bekymringsmelding - fant 80 døde sauer i fjøset: – Det gjorde et sterkt inntryk

– Det gjorde et sterkt inntrykk, sier Hilde Haug som er seksjonsleder i Mattilsynet.
Les mer om:

Kokebokforfattar, forleggjar og påtroppande avisa Valdres-redaktør møter lokalmatprodusentar i Vang

Aktuell kokebokforfattar Mia Frogner, forleggjar Lennart Krohn-Hansen, Nationen-journalist og påtroppande lokalavis-redaktør Hilde Lysengen Havro og fleire lokalmatprodusentar kjem til Vang Folkebibliotek for å snakke om mat.
Les mer om:

– Jeg kjenner på samme usikkerheten som i mars

Kreftsykepleier Hilde Wallum Kleven var på jobb da Norge gikk i lockdown for et halvt år siden. Nå frykter hun at smittebølgen vi opplevde i mars vil komme tilbake, bare enda sterkere.
Les mer om:

Over 4000 har samme sykdom som Heidi (57): - Jeg er redd for å havne i kjelleren på ny

SKIEN: Det er sannsynligvis over 4000 personer under 65 år som har demens i Norge. Hilde Saga Berberg (57) er en av dem: - Jeg har det fint nå, men når korona-krisen er over frykter jeg å havne tilbake i kjelleren på Klyvetunet. Et flott tilbud ville være dagaktivitetstilbud på en gård.
Les mer om:

Hilde ville ha 10 millioner for vannet som forsvant

Nå har Olje- og energidepartementet fastsatt erstatningen. Det ble betydelig mindre enn kravet.
Les mer om:

Ultima og Ballade presenterer: Den moderne musikkritikeren

PANELDEBATT: Hvordan står det til med den moderne musikkritikeren og kritikken av samtidsmusikk? Ballade og Ultima inviterer til livedebatt på Sentralen tirsdag, med Synne Skouen, Eystein Sandvik, Anne Hilde Neset og Jørgen Karlstrøm. Innlegget Ultima og Ballade presenterer: Den moderne musikkritikeren dukket først opp på ballade.no.
Les mer om:

Et nytt kapittel på et nytt sted venter for Anne Hilde (58) og Trond (58): – Vi er blitt huskjøpere for første gang i livet

Etter 11 år i prestegarden i Aurdal, lukker Anne Hilde og Trond Øigarden dørene for siste gang 1. oktober. Da tar de med seg flyttelasset til Sørlandet.
Les mer om:

Christian (38) og Hilde (47) starter bruktbutikk på Munkerud: – Vi har et ønske om å kunne leve av det

Lørdag åpner samboerparet Christian Berger og Heidi Gudmundsrud bruktbutikken "Åse’s kunst og brukt" i Munkerudtunet.
Les mer om:

Hilde fortviler etter kutt: - Nå blir jeg deltidsuteligger. Det blir en del tårer

Fergependleren fra Kjerringøy fortviler i et Facebook-innlegg.
Les mer om:

Topp 11 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-bonanza. Med god grunn. I dag bugner det av slipp, og vi har lyttet til kliss ny norsk musikk i hele natt og samlet to håndfuller. Nyt utvalget nedenfor og vennligst ha en nydelig helg. SKAAR «Turn of the Tide» Stord-jenta Hilde Skaar har allerede gjort seg til et kjent norsk artistnavn via blant annet «Higher Ground» fra den norske filmen Battle. Ikke minst slipper hun stadig vekk sterke singler – og trollbinder live – senest med to rå opptredener på by:Larm.

Lokal helsetopp solgte huset og søker jobb i Trondheim(pluss)

Helse- og omsorgssjef i Indre Fosen kommune, Hilde Anhanger Karlsen, har søkt stillingen som helse- og velferdsdirektør i Trondheim kommune.

Hilde har vært syk siden januar: - Jeg har savnet absolutt alt

I januar i år fikk Hilde Hansen Smeland (42) fra Gjøvdal beskjeden om at hun hadde fått brystkreft. Nå er hun erklært kreftfri, og hun er svært takknemlig for å være tilbake i jobb.
Les mer om:

Hilde Lysengen Havro: – Eg gler meg til å ta fatt på jobben

– Etter mange år utanfor bygda, gler eg meg til å flytte heim til Valdres. Du kan ta valdrisen ut av Valdres, men aldri Valdres ut av ein valdris, seier påtroppande redaktør Hilde Lysengen Havro.
Les mer om:

Hilde Lysengen Havro (45) flytter hjem og blir ny ansvarlig redaktør og daglig leder i avisa Valdres

Styret i Valdres Media AS har i dag ansatt Hilde Lysengen Havro (45) som ny ansvarlig redaktør og daglig leder. Hun kommer fra jobben som debattleder i Nationen.
Les mer om:

Rockefeller-sjefen: – Folk er virkelig sultefôret på livemusikk

– Etter å ha holdt stengt i flere måneder har det vært utrolig deilig å se liv på scenen og i salen igjen, om enn ikke i samme skala som før.

Da arbeidsplassen til Hilde Husby Gule ble lagt ned, jublet lokalsamfunnet

To ganger har Hilde Husby Gule mistet jobben som følge av automatisering.
Les mer om:

Da arbeidsplassen til Hilde Husby Gule ble lagt ned, jublet lokalsamfunnet

To ganger har Hilde Husby Gule mistet jobben som følge av automatisering.
Les mer om:

Åse Hilde og Kathrine har satset 700.000 kroner på ny salong: -Da lyset ble slått på tenkte jeg: Åh, ja!

Fredag kom huseier Kjell Lunde med blomster og nabo Omar Pawe med pizza til Åse Hilde Braaten og Kathrine Sterk-Hansen. Mandag åpner de salongen i lokalet som har gjennomgått en ekstrem forvandling.
Les mer om:

Endelig er dagen her

Thomas gruer seg mindre enn han gjorde i utgangspunktet. Mari og mamma Hilde har fått mer tid til å glede seg og er klare for fest i leid lokale, mens Leah inviterer de nærmeste til hageselskap heime. Ventetida har vært ulik for de tre, som på søndag endelig skal konfirmeres.
Les mer om:

Solgte storselskap – satser på kaffe i Nordreisa(pluss)

Hilde Jeridi og ektemannen Sammy solgte i 2017 seg ut av kosmetikkgiganten Makeup Mekka med titalls millioner i fortjeneste og investerer nå tungt i Nordreisa.
Les mer om: