Nyheter om Haraldsen


Nordmenn kjøper internasjonalt storlag: – Vil bli verdensledende

Den kjente norske YouTuberen og gründeren Joachim «Noobwork» Haraldsen (28) blir sjef for en av verdens fremste e-sport-organisasjoner.
Les mer om:

Topp 16 norske sanger som kom i dag

Norsk musikk-fredag! Nå er det kun en drøy måned til julen er ferdig Det er vel derfor norske artister begynner med julesangene sine rett etter halloween. 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 54 nye doser med norsk musikk og valgte ut disse låtene. Blant annet et par vakre julesvisker. Emma Steinbakken «Stay With Me» Det er som seg hør og bør klart for sesong 2 av Per-Olav Sørensen-serien Hjem til Jul alias Home for Christmas 2 med Ida Elise Broch (søsteren til Nicolai) og Gabrielle Leithaug alias Gabby.

Maria (43) ble frastjålet smykker verdt mer enn 630.000 kroner: – Det er så kynisk at jeg blir kvalm!

En sommerkveld i 2019 kom Maria Haraldsen hjem til huset sitt ramponert av innbruddstyver. Borte vekk var smykker verdt mer enn 600.000 kroner.
Les mer om:

Topp 14 norske låter som kom i dag

Norsk musikk lyser opp. Vel, ikke all norsk musikk. Men 730.no satt oppe i natt og hørte gjennom 55 nye slipp. Her serverer vi en duggfrisk dose med norske artister innen flere sjangere. Victoria Nadine «Be Okay» Okayyyyyy, Victoria! Du kunne synge bra allerede som 16-åring på Idol som Victoria Karlskås Andersen. Men gud bedre, dette ble ekstra smellvakkert Folk som nettopp har dumpet sin ego kjæreste bør bli okay med denne på rotasjon i hele helgen.

Les dagens VG her!

I den nye boken «Kongen forteller» snakker kong Harald åpent om hvordan han til slutt sikret ekteskapet mellom ham og Sonja Haraldsen. Det var bare ett annet alternativ for kronprinsen - som kunne endt med at monarkiet ble avviklet.

- Farten i 110-sona var ikke satt ned da jeg kjørte på elgen

Tobarnsmor Ann- Cecilie Vestby Haraldsen rakk akkurat å vurdere om hun skulle fortsette i 110 km/t for å prøve å unngå elgen som kom mot bilen eller om hun skulle bremse ned og risikere å få elgen inn mot førersetet hvor hun satt.
Les mer om:

Jon Henrik (33) har gjort levebrød av lidenskapen: – Du blir ikke steinrik, men jeg er sinnssykt takknemlig

Helt siden han var liten har Jon Henrik Haraldsen fra Engelsviken vært opptatt av klokker. Nå lever han godt av å være ur-mann på heltid.
Les mer om:

Topp 9 norske låter som kom i dag

Norsk musikk har holdt koken i sommer. Til tross for at flere artister så ut til å ta seg fri. Men nå er det vel slutt på ferien for de fleste, jamfør økningen av ny norsk musikk. Vi plukket ut disse låtene som kom i natt. El Papi med TIX «Igjen og igjen» «Penger, jeg liker penger / men alt jeg trenger er alkolhol og venner.» Hits på hits, igjen og igjen. Andreas og Ashti alias TIX og El Papi teamer opp og lirer av seg folkelig feel-good-lyrikk over allsangmusikk produsert av papsen. Sertifisert øreorm.

Henning dro i land ørret på 1,7 kilo - sønnen Aleksander ville ikke være dårligere, og dro inn en på 2,1 kilo rett etterpå

Henning Trondsen og Aleksander Haraldsen er trofaste fiskegjester hos Rogn Camping ved Begna elv, og i helga smilte fiskelykken.
Les mer om:

Nå har Kenneth (51) og Fredrik (53) 450 båtplasser på Hvaler – og med utvidelse her kan det bli enda flere

Nesekilen er den tredje båthavna på Hvaler som Kenneth Haraldsen og Fredrik Dahle Olsen har investert i. Men her blir det en annen profil enn på Sand og Dypedal hvor de har havner fra før.

Bygger seg opp med båthavner, butikker og verksted: – Har satset over 100 millioner

Kenneth Haraldsen (51) og Fredrik Dahle Olsen (53) disponerer nå 450 båtplasser for utleie på Hvaler.
Les mer om:

Krister (35) fra Trosvik får daglig henvendelser fra folk som vil kjøpe skoene og draktene hans

I 28 år har Krister Haraldsen hatt en interesse og lidenskap for fotballdrakter og fotballsko. – En dyr hobby ja, smiler 35-åringen.
Les mer om:

Sokneprest Bjørn-David (66) fra Nittedal døde av korona

Bjørn-David Haraldsen (66) fra Nittedal døde fredag på Ahus etter å ha blitt smittet av koronaviruset. Han var sokneprest i Skedsmo kirke. – Det er veldig trist, sier prost Torstein Lalim i Nedre Romerike prosti.

Topp 11 sitater fra årets Camp Kulinaris

Hva skjer med norsk reality? Vi har allerede skrevet varmt om de som har ansvaret for casting i både 71° nord og Farmen, og nå er det jaggu på tide å nevne Camp Kulinaris også. Når du putter (blant annet) en svensk Hollywoodfrue, norske komikere, en svensk predikant, Erlend Elias (en tittel i seg selv) og tidligere Paradise Hotel – og Ex On The Beach-deltakere inn på et kjøkken er det jo dømt til å bli god underholdning. Og med det har vi samlet de aller beste sitatene fra Aurora Gude årets Camp Kulinaris! 1. – Nå har vi et valg her.

– Vi måtte flytte til Valdres for å redde dottera vår

Ann-Merete Haraldsen Lund, Begna, fødd 1968
Les mer om:

Derfor forlot hun «Camp Kulinaris»

Reality-eventyret ble kort for Pia Haraldsen. Nå forklarer hun hvorfor.

Det startet som en spøk: – Det blir en opplevelse for livet

De har til sammen 14 (!) BMW-er. Nå skal Per Henrik Magnussen (30) og Alexander Haraldsen (29) og en av bilene delta i Rally Monte Carlo Historique.
Les mer om:

Legger seg flat etter blemme

TV-profil Rune Haraldsen har reklamert ulovlig på Facebook.
Les mer om:

Fortnite–Emil (17) delte ut pris på Idrettgallaen

Emil Bergquist Pedersen delte, sammen med Youtuber Joachim Haraldsen, ut pris på årets Idrettsgalla.

– Det var nesten så de ikke fikk liv i meg, det var egentlig bare flaks at jeg overlevde

SKIEN: Danielle Brogden (26) og Eline Vegheim Haraldsen (21) har slitt med rus, selvskading og spiseforstyrrelser. – Jeg var såpass avhengig at jeg smuglet med meg dop til utlandet, sier Danielle.
Les mer om:

Samler historier fra Kråkerøys første lokalhistoriker mellom to permer

Roger Kjellvik og Egil Haraldsen har samlet sammen over 20 artikler og 90 historiske bilder fra lokalhistoriker Alfred Jensens samling. Nå har det blitt bok som tar for seg livet i Fredrikstad og Kråkerøy på 1920- og 1930-tallet.

Da Eline var 18 år og alenemor fikk hun uvurderlig hjelp: Nå kan dette tilbudet forsvinne

PORSGRUNN: Sammen med lille Anea har Eline Vegheim Haraldsen vært fast bruker av Hjerterommet åpen barnehage. Nå foreslår kommunen å kutte den årlige støtten på 425 000 kroner, noe som truer tilbudets eksistens.
Les mer om:

Ler og lager puter med «Jekkent» og «Vemses e de dåses»

Ann-Cecilie Vestby Haraldsen (43) setter samme uttrykk som hun forbinder med hjemplassen sin og fester dem på sofaputer.
Les mer om:

Stjal showet i dåpen. Avviser reprise

Pia Haraldsen (38) ble rikskjendis over natta etter Ingrid Alexandras dåp. Lørdag blir hun ikke å se i Slottskapellet.
Les mer om: