Nyheter om Hanssen


Se Nordnytt 19:45 med Hege Iren Hanssen

Se Nordnytt 19:45
Les mer om:

Kirsti mistet håret etter koronavaksine – da håret kom tilbake skjedde det utenkelige

Etter sin første dose med koronavaksine i vår mistet Kirsti Hanssen fra Svolvær håret. Håret kom tilbake, tjukkere enn aldri før. Så skjedde det som slo føttene under henne.
Les mer om:

Karen (11) er lei av at navnet hennes brukes som et skjellsord

Karen Hanssen Brattland (11) er lei av å bli sammenlignet med en godt voksen og privilegert kvinne.
Les mer om:

Ryddet vekk snøen på Finnsnesvatnet(pluss)

Samboerparet Stig-Roar Hanssen og Lena Rasmussen tok på onsdag med seg firehjulingen med brøyeskjær ned fra Kirkeveien og ryddet såpass snø bort fra Finnsnesvatnet at både barn og voksne nå kan bruke den.
Les mer om:

Anne Mona (29) gikk bort til luftegården – så gikk hunden til angrep

– Jeg hadde jo forventet at hun skulle være trygg der, sier Anne Mona Bergersen om hunden Juli, som i høst ble angrepet av en annen hund på en lokal kennel, og døde kort tid senere. Kennel-eier Torhild Hanssen Tunge forteller at angrepet kom som lyn fra klar himmel.
Les mer om:

2.000 fikk ikke vaksine-SMS fra kommunen

I uke 49 sendte Helseboka på vegne av Bodø kommune ut SMS-er til bodøværinger i aldersgruppa 45–64 år. Hensikten var å få folk i gruppa til å vaksinere seg med oppfriskningsdosen. Svein Hanssen er en av flere som ikke fikk en slik henvendelse.
Les mer om:

– Blir skadelidende som uskyldig tredjepart(pluss)

Britt Lisa Lie Hanssen har kjøpt og overtatt ny leilighet i Seljestad hage på Finnsnes. Men hun får ennå ikke lov å bo der.
Les mer om:

Har fått 80 tips om ID-tyveri: – Kan spisse etterforskningen

Fravær av svar blir også gode svar, mener politiadvokat Gjermund Hanssen en uke etter at han gikk ut med ny informasjon i Lørenskog-saken.
Les mer om:

Politiet etter over 80 Lørenskog-tips: – Fravær av svar blir også gode svar

Identiteten politiet mener har blitt misbrukt i Lørenskog-saken har blitt funnet andre steder. Nå kan etterforskningen spisses ytterligere, sier politiinspektør Gjermund Hanssen.
Les mer om:

Se Nordnytt med Hege Iren Hanssen

Se Nordnytt 19:45
Les mer om:

Slapp av, dusj og ha på varme: – Du får ikke tidobbel strømregning

At det er timer i døgnet strømmen er svindyr, går Stig Asle Hanssen med på, men administrerende direktør i Ishavskraft sier at strømregningen i november blir som en normal vinter.

FHI vant Innsiktsprisen

Gratulerer til FHI som tok prisen hjem for Norges første beredskapsregister Beredt C19, som på en rask måte samler data og gir oversikt og kunnskap om pandemien og hvordan befolkningen blir påvirket. Vinnerne av Innsiktsprisen FHI med prosjektleder Anja Schou Lindman foran med diplomet. Foto Geir Kihle Hanssen De to andre finalistene, Elhub og Storebrand, fikk samme antall stemmer og dermed delt 2. plass. – Vi er svært stolte over å ha vunnet Innsiktsprisen 2021 for arbeidet med Beredt C19.

Nå venter syv på sykehjemsplass i Harstad(pluss)

Syv eldre venter på å få langtidsplass i sykehjem. En av dem har ventet siden 3. september, opplyste konstituert enhetsleder Siw Hanssen ved Koordinerende enhet.
Les mer om:

Mener det har vært for dårlig politisk håndverk: – Vi er ikke gode på prosess i Senja kommune(pluss)

Senja Ap kommer ikke til å støtte rådmannens innstilling i forslaget til ny sykehjemsstruktur. Gruppeleder Marit Stubberud Hanssen mener saken føyer seg inn i en lang rekke med dårlig politisk håndverk.
Les mer om:

Milliardæren betalte 19 millioner for feriestedet - nå vil han bruke enda mer penger på det

For et par år siden kjøpte milliardær Erik Bakkejord og Elin Hanssen strandeiendommen med adresse Langvikveien 94 på Tjøme. Nå vil de legge litt mer penger i hytta.

Kjøkkensjefen ved Finnøy Havstuer fikk topp-plassering i NM(pluss)

Nå er Lars Helge Hanssen, kjøkkensjefen ved Finnøy Havstuer ytterst på Romsdalskysten, kåret til landets beste hjemmebrygger.
Les mer om:

Får være med på ekspansjon til utlandet(pluss)

Daniel Hanssen i Mobit Harstad startet med å betjene Torvet Tannklinikk i Harstad. Han er nå blitt nasjonal rådgiver for landets største tannlegekjede - som har ambisjoner i utlandet.
Les mer om:

Glimt-fans i Roma

Den irske puben Shamrock fyllt med gulkledde mennesker. Video: Jan-Eirik Hanssen
Les mer om:

Agnete (25) er fra og med i dag ny fylkesråd for samferdsel(pluss)

Agnete Masternes Hanssen (Ap) fra Porsanger tar over Kristina Hansen (Ap) i fylkesrådet.

Her er Troms og Finnmarks nye fylkesråder(pluss)

Ronald Wærnes (49) fra Båtsfjord og Agnete Masternes Hanssen (25) fra Porsanger blir nye fylkesråder i Troms og Finnmark.