Nyheter om Hansen


Chris (42) er ute av Masterchef: – Det var noe drit, rett og slett

Onsdag kveld var Masterchef-reisen over for Chris André Hansen fra Fredrikstad. Han måtte gi fra seg forkleet og forlate konkurransen.
Les mer om:

Mads Hansen om egen bokutgivelse: – Jeg diskuterte det med TV 2 i forkant

Den nye «Farmen»-programlederen (36) får ikke lov til å utnytte sin nye rolle kommersielt, men ga likevel ut en bok noen uker før premieren. – Veldig tilfeldig, selv om det kan virke litt kalkulert, sier han.
Les mer om:

Graham Hansen blir undersøkt

Caroline Graham Hansen fekk seg ein smell i ankelen under gårsdagens landskampen mot Wales. Etter halvspelt andreomgang blei ho stempla i ankelen, som førte til at ho fekk ein vriding i ankelen. Ifølge NFF har ho framleis smerter når ho går på foten. Barcelona-spelaren reiser til Spania i dag, og vil bli undersøkt nærmare av klubben.
Les mer om:

Norge-børsen: Graham Hansen Norges beste, da Norge tok et langt steg mot Fotball-EM

ULLEVAAL (Sporten) (Norge – Wales (0-1) De norsk fotballandslaget for kvinner var endelig tilbake. Hvor Norge ikke var på sitt beste i oppgjøret mot Wales på Ullevaal Stadion. Målsjanser: 3-3. Pause: 1-0, Tilskuere: 0 på Ullevaal Stadion. Mål: 0–1 (29) Guro Reitan ( Caroline Graham Hnasen) Gult kort: Kristine Minde (71), Ingrid Moe Wold (64), Kayleigh Green (81), Angharad James (75). Dommer: Gitte Holm, Danmark,– 3 poeng.Norge dominerte store deler av kampen, men var fryktelig slurvete og ga bort mange muligheter til Wales.

Roar følte seg lurt av pumpeprisen på Circle K. Nå endrer selskapet rutinene

I forrige uke trodde Roar Hansen at han fylte diesel til prisen som stod på masten, men kvitteringen viste noe annet.
Les mer om:

En svak forestilling av Norge

Ullevaal (Sporten) ( Norge – Wales 1-0) Norges fotballjenter var ikke på sitt beste, men tok en kneppen seier i kampen mot Wales. Og vil være klar med seier i neste kamp.Norge spilte på nasjonalarenaen uten tilskuere. Det tok litt tid for de norske fotballjentene , begynte å spille fotball. Det virket som om at dem var preget av at de ble spilt for ett tomt Ullevaal Stadion i EM-kvalifiseringskampen mot Waliserne. Det var to lag som helt klart hadde gjort hjemmeleksene godt i forkant av oppgjøret. Norge kom seg etterhvert og tok ledelsen i oppgjøret.

Det minnet veldig om Nederland 2017

Caroline Graham Hansen (25) er per dato den eneste norske spilleren med godt internasjonalt nivå. Det bør skremme landslagstrener Martin Sjögren.
Les mer om:

Norge heldt unna og slo Wales

Der har dommaren blåse kampen av, og Norge har slått Wales 1-0. Men det var ein heldig siger. Wales tok meir og meir over utover i 2. omgang, og kunne og burde ha teke med seg poeng. Målet var også av det heldige slaget. Keeper burde lett ha tatt Guro Reitens langskot. Caroline Graham Hansen måtte ut med skade midt i andre omgang.
Les mer om:

Dommeren snøt Graham Hansen for drømmemål: – Jeg trodde det var en aprilspøk

Caroline Graham Hansen fikk scoringen annullert. Så måtte hun hjelpes av banen med skade.
Les mer om:

Fortvilet Graham Hansen måtte hjelpes av banen i Ullevaal-comebacket

Norge vant og er så godt som klare for EM. Ellers var det lite å glede seg over da Wales ble slått.
Les mer om:

Dommeren snøt Graham Hansen for drømmemål: – Jeg trodde det var en aprilspøk

Caroline Graham Hansen fikk scoringen annullert. Så måtte hun hjelpes av banen med skade.
Les mer om:

Fortvilet Graham Hansen måtte hjelpes av banen i Ullevaal-comebacket

Norge vant og er så godt som klare for EM. Ellers var det lite å glede seg over da Wales ble slått.
Les mer om:

Masterchef-Chris (42): – Jeg har fått høre at jeg mistet manndommen da jeg gråt på TV

To uker inn i konkurransen er fortsatt ikke Chris André Hansen fra Fredrikstad vant med å se seg selv på TV, men han digger å se på Masterchef.
Les mer om:

«Farmen»-deltager blir sammenlignet med «Lothepus»: – Tror ikke TV 2 vet hva de har stelt i stand

HØNEFOSS (VG) Raymond Røskeland omtales av programleder Mads Hansen som «en voksende legende». Selv mener han at TV-seerne vil få se noe de aldri før har sett på TV.
Les mer om:

Sjøgren sender sine beste kvinner ut på Ullevaal-gresset til EM-kval mot Wales

Endelig er det tid for det norske damelandslaget sin tur til å spille fotballlandskamp. Kvinnefotballen på internasjonalt nivå er endelig tilbake igjen. Alt av kvinnefotball ble stoppet da covid-19 gjorde sitt inntog, men nå er vi omsider i gang igjen. Sist Norges kvinnelandslag var samlet var under Algarve Cup i Portugal i begynnelsen av mars. Da røyk de ut mot Tyskland i semifinalen. Wales spilte sist kamp 06. mars. Da vant de 2-0 i en vennskapskamp mot Estland.Lagene er halvveis i gruppespilletDe fleste lagene i gruppen er halvveis spilt, og Norge topper gruppen med fire poeng.

Mads Hansen (36) om tiden i Fredrikstad: – Her leverte jeg dårlig, men jeg har kun meg selv å skylde på

Den aktuelle Farmen-programlederen Mads Hansen (36) synes det var en befrielse å gi seg med fotballen for to og et halvt år siden. Men han klandrer kun seg selv for at det ikke ble suksess for hans vedkommende i FFK.
Les mer om:

Klar for kamp, ønsker å ta steget til EM-sluttspillet

Ullevaal (Sporten) Landslagskapteinen Maren Mjelde og resten av landslaget er klar for for alvoret i morgendagens EM-kvalifiseringskamp mot Wales, vil de norske fotballjentene som godt som være klar for Europamesterskapet i fotball 2022. – Det er et tent, gjeng som synes det er alt for lenge siden sist, vi spilte en landskamp, og veldig moro at vi får spille på Ullevaal, sier Maren Mejelde til pressen. Morgendagens kamp går dessverre for de norske publikumet for tomme tribuner, men ambisjonen ligger i kortene. Samtlige er enig om at forspranget skal økes til gruppetoeren i gruppen.

Både Follestad og Hansen hadde det vondt som idrettsutøvere: - Slitsomt

I podkasten «Hvordan har du det, mann?» forteller VGTV-profilene Erik Follestad (31) og Mads Hansen (36) om frykten for å ikke levere på idrettsbanen.
Les mer om:

Mads Hansen og naboer i betent boligstrid: – Er det sånn demokratiet fungerer?

Mads Hansen og Eirik Auglænd Holst reagerer kraftig på den politiske prosessen som har beredet grunnen for 45 nye boliger kloss inntil deres hjem på Ekeberg. - Det strider mot rettferdighetssansen, sier beboerne.
Les mer om:

- Folk skjønner ikke hvor stort dette er

Martin Ødegaard (21) får skryt av landslagassistent Per Joar Hansen etter sin debut fra start for Real Madrid, men kritiseres av den store avisa Marca.

RBK med snuoperasjon i kampen mot FK Haugeusnd

LERKENDAL (Sporten) (Rosenborg – FK Haugesund 2-1) Hjemmelaget havnet tidlig under i kampen, men snudde og vant i hjemmedebuten til Åge Hareide. Gjestene fra Haugalandet tok en tidlig ledelse etter scoring av Kristoffer Velde. I andre omgang snudde Rosenborg kampen etter scoring av henholdsvis Dino Islamovic like etter pausen. I det 80 minuttet kom avgjørelsen ved Vegard Hedenstad.

Inviterer til dialog om rutekutt(pluss)

Fylkesråd for samferdsel Kristina Hansen (Ap) inviterer ordførerne til dialog om budsjettkuttene i kollektivtrafikken i fylket. Hun vil svare på spørsmål og lytte til bekymringer. Senja-ordfører Tom Rune Eliseussen synes tidsfristen er kort for å gi innspill til kutt som han karakteriserer som ganske dramatisk.
Les mer om:

«Farmen»-programleder Mads Hansen: – Folk vil si det er hyklersk og dobbeltmoralsk

Den tidligere fotballspilleren har blitt «moralens vokter» på Instagram, men vil holde seg langt unna deltagerne i «Farmen». – Det ville vært illojalt, mener han.
Les mer om:

Graham Hansen langer ut mot Uefa: – Pisser på idretten vår

ULLEVÅL (NRK): En av verdens beste fotballspillere, Caroline Graham Hansen, er mektig lei av forskjellsbehandlingen til Det europeiske fotballforbundet (Uefa).

Mads Hansen: – Får håpe jeg ikke kaster meg på et synkende skip

På få år har Mads Hansen gått fra å være fotballspiller i OBOS-ligaen, til å bli popstjerne, forfatter og «Farmen»-programleder. Til ABC Nyheter forteller han om en spesiell taco-ingrediens, og hans største nedtur i livet. 
Les mer om: