Nyheter om Hansen


Uavklart skadesituasjon

Det er fortsatt usikkert om Caroline Graham Hansen spiller lørdagens åttedelsfinale i VM mot Australia. Torsdag opplyste landslagslege Said Tutunchian at 24-åringen har respondert veldig bra på behandlingen. – Utviklingen er veldig positiv, sier Tutunchian. Videre sier landslagslegen at det vurderes fortløpende om Graham Hansen spiller lørdagens kamp. Graham Hansen fikk påvist en liten leddbåndsskade etter å ha blitt taklet i kampen mot Sør-Korea mandag.

Direkte 21.00: Storelva spiller for tilværelsen - se hjemmekampen mot Nordkjosbotn her

Jimmy Hansen og Storelva Fotball nekter å gi opp 4.-divisjonsplassen uten å ha prøvd alt. Se Storelva-Nordkjosbotn direkte her.
Les mer om:

Fembarnsmoren Hege (40) stod fram som lesbisk: – Jeg kjenner på følelser jeg aldri har kjent på før

I 16 år holdt fembarnsmoren Hege Hansen legningen sin skjult.
Les mer om:

Skjemmes over byens skutervrak - vil ha klare regler

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Du har sannsynligvis lagt merke til det. Longyearbyen er skuternes by. Med omtrent like mange snøskutere som innbyggere er det kanskje ikke rart det setter sitt preg på stedet. Men at de skal stå overalt, mange i mer eller mindre vraket tilstand - år etter år - er noe flere etater har fått nok av.- Man blir frustrert, for dette har aldri blitt fulgt skikkelig opp med regelverk.

Nostalgi på stille auksjon

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Skola skal rives, og det var i den forbindelse det ble bestemt at det skulle holdes stille auksjon.

Hansen etter Stjernens signeringer: – Vi får en utfordrer-rolle denne sesongen

Trenerteamet er på plass og troppen er så å si spikret. Stjernen-trener René Hansen mener laget får en utfordrer-rolle kommende sesong.
Les mer om:

Ny sjømerking i hele leden - nå blir det lys i Ytre Møkkalasset fyr

150 sjømerker skal fjernes og 200 nye skal settes opp mellom Kristiansand og Risør. - Vi regner med mange reaksjoner og innspill når planen legges ut på høring til høsten, sier prosjektleder Steinar Hansen i Kystverket. Han vil dessuten gjenopplive Ytre Møkkalasset fyr.

Gode Graham Hansen-nyheter

Caroline Graham Hansen er på plass på Norges trening i Nice onsdag kveld. Hun fikk en leddbåndskade mot Sør-Korea, men deltar på oppvarmingen og leker seg med ball. – Hevelsen har gått veldig ned, og det er deilig. Jeg føler at jeg klarer å gå bra i dag, sa hun i møtet med pressen tidligere onsdag.
Les mer om:

Dette står i det hemmelige dokumentet kommunen ikke vil at du skal se

- Jeg er svært skuffet over at en eller flere folkevalgte har valgt å bryte loven, sier ordfører Kristina Hansen.
Les mer om:

Graham Hansen har sett bildene. Norges stjerne innser at hun var veldig heldig.

Sofaekspertene hjemme var sikre på at både det ene og det andre røk i ankelen. Nå er hun optimist med tanke på lørdagens åttendedelsfinale.
Les mer om:

Graham Hansen har sett bildene. Norges stjerne innser at hun var veldig heldig

Sofaekspertene hjemme var sikre på at både det ene og det andre røk i ankelen. Nå er hun optimist med tanke på lørdagens åttendedelsfinale.
Les mer om:

Rekker trolig skjebnekampen

Ankelskadde Caroline Graham Hansen tror hun rekker VM-åttedelsfinalen mot Australia.
Les mer om:

Graham Hansen med gladmelding: – Det går riktig vei

Og nå håper Barcelona-spilleren å være spilleklar til åttendedelsfinalen mot Australia lørdag.
Les mer om:

Anmelder mener Tiedemann Hansen-advokat er inhabil

Sykkel-regionen, som har anmeldt Harald Tiedemann Hansen (62) for brudd på idrettens regler, reagerer på hvem som har tatt på seg oppgaven med å forsvare den tidligere VM-sjefen.
Les mer om:

Byrådslederen til Kringsjå Raymond Johansen dro på klubbesøk - og ble der lenge

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)KRINGSJÅ: Denne gangen var det byrådsleder Raymond Johansen (Ap) selv, som tok turen til SFK Lyn og Kringsjå - for å se på anlegget og møte Lyn-folket. Sist, og for noen uker siden, var det partikollega og idrettsbyråd Rina Mariann Hansen (Ap) som var på befaring, kunstgresset ved hovedbanen er under rehabilitering.

Anmeldt VM-sjef mener han ikke kan fratas syv internasjonale verv

Harald Tiedemann Hansen (62) mener domsutvalget i Norges idrettsforbund ikke har rett til å frata ham en rekke verv i Det internasjonale sykkelforbundet (UCI).
Les mer om:

Dette sier landslagslegen om Graham Hansens skade

Om fem dager spiller Norge åttedelsfinale i VM - med eller uten Caroline Graham Hansen.
Les mer om:

Dette sier landslagslegen om skaden til Graham Hansen

Om fem dager spiller Norge åttendedelsfinale i VM - med eller uten Caroline Graham Hansen.
Les mer om:

Dette sier landslagslegen om skaden til Graham Hansen

Om fem dager spiller Norge åttedelsfinale i VM - med eller uten Caroline Graham Hansen.
Les mer om:

Påvist leddbåndskade: Usikker til åttedelsfinalen

Caroline Graham Hansen har fått påvist en leddbåndsskade, men kan likevel bli klar til lørdagens åttedelsfinale i fotball-VM.
Les mer om:

Kan rekke åttedelsfinalen

Caroline Graham Hansen har pådratt seg en liten leddbåndsskade, opplyste det norske landslagets lege Said Tutunchian da han møtte pressen tirsdag. Graham Hansen ble taklet i mandagens 2-1-seier mot Sør-Korea. – Vanligvis er det veldig god prognose for dette. Vi skal gi henne aktiv rehabilitering og fysikalsk behandling fram mot kampen. Målet er at hun skal bli klar til kamp på lørdag. Hun ser veldig postivt på dette, sier Tutunchian.
Les mer om:

– Usikkert om hun blir klar til lørdag

Caroline Graham Hansen har fått påvist en liten leddbåndsskade.
Les mer om:

Landslagssjefen forbereder seg på åttedelsfinale uten Graham Hansen

REIMS (VG) Landslagssjef Martin Sjögren sier han drar til Nice for å legge en plan A med Caroline Graham Hansen, og en plan B uten «Caro».
Les mer om:

Frederik Hansen sjekker ut for siste gang: Har sopt inn penger på Alstor

Han har all grunn til å smile, Frederik Hansen. For 21 år siden kjøpte han og to andre investorer Hotel Alstor for 37 millioner kroner. Nå står trioen igjen med en gevinst på godt over 100 millioner kroner.
Les mer om:

– Sjukehus skal behandle pasientar, ikkje tene pengar

Caroline Graham Hansen bidro sterkt til at Norge tok seg videre i VM. Så måtte hun forlate banen i tårer etter det som så ut som en kraftig vridning i ankelen.
Les mer om: