Nyheter om Hansen


Graham Hansen nådde ikke opp i BBC-kåring

Barcelona-spiller Caroline Graham Hansen var nominert til prisen årets kvinnelige spiller i verden av BBC. Vivianne Miedema (25) gikk til topps i kåringen.
Les mer om:

Nådde ikke opp i BBC-kåring

Barcelona-spiller Caroline Graham Hansen var nominert til prisen årets kvinnelige spiller i verden av BBC. Vivianne Miedema (25) gikk til topps i kåringen. Graham Hansen var blant fem nominerte av den britiske allmennkringkasteren BBC. Den nederlandske Arsenal-stjernen Vivianne Miedema ble stemt fram av fansen. Sam Kerr (Chelsea/Australia) og Alexia Putellas (Barcelona/Spania) kom på plassene bak. Ashley Lawrence (Canada/Paris Saint-Germain) var den siste som var nominert av et panel med eksperter.

Stusser over manglende smitteoppdatering på skolene: – Hvorfor holder kommunen tyst?

Manglende informasjon omkring smitte på skoler får Cecilie Hansen til å stille spørsmål. Kommunen mener på sin side at det ikke er formålstjenlig.
Les mer om:

Rikke ble oppdaget av svensk stjerneklubb som 14-åring - nå spiller hun i verdens beste serie

Rikke Ingebrigtsli Hansen er bare 21 år gammel, men allerede en av Norges beste innebandyspillere. For to år siden dro hun til Sverige for å spille for verdens neste beste klubb, i verdens aller beste serie.
Les mer om:

Bodø/Glimt tjener fett på Europa-suksess

Det er flott for oss å se et norsk lag som gjør det bra ute i Europa og skikkelig bra for Bodø/Glimt som tjener mye mer enn forventet. Finansavisen skriver at Bodø/Glimt har spilt seg til 70 millioner kroner i Conference League, samtidig som klubbens egne budsjetter regnet med 5 millioner i inntjening. De gulkledde leder gruppa foran den siste kampen mot Zorja Lugansk. Vinner de den, venter det åttedelsfinale og flere millioner inn på konto.

Ap-topper vil ikke svare på om Hansen burde fått pendlerbolig

Verken Aps partileder, partisekretær eller parlamentariske leder vil svare på om hvilke krav det skal stilles for at stortingspolitikere skal få pendlerbolig.
Les mer om:

Svarte på ekspertenes oppfordring – storspilte i norsk målfest

TIRANA/OSLO (NRK): Med Caroline Graham Hansen ute av den norske landslagstroppen mente NRKs eksperter at Guro Reiten måtte ta mer ansvar offensivt. Mot Albania svarte hun på tiltale med en verdensklasseopptreden i den norske målfesten.
Les mer om:

Ukultur, tillit og læren om to blekkhus

Nå har Stortingets nyvalgte president, Eva Kristin Hansen, Ap, valgt å trekke seg. Hun kan ha misforstått, sier hun, Stortingets regelverk for pendlerboliger for stortingsrepresentanter som bor lengre vekk fra Stortinget enn 4 mil.

Aftenposten: Hansen tiet i 2017 om huset i Ski

Tidligere stortingspresident Eva Kristin Hansen (Ap) fortalte ikke om huset i Ski, da hun i 2017 ble spurt om hun pendlet til annen adresse enn boligen på hjemstedet.

«Perry» pakker kofferten og reiser hjem til jul

Stemningen er ikke akkurat på topp hos Östersund om dagen, Allsvenskan klubben er klare for Superettan etter en begredelig sesong. – Nedturen startet lenge før Per Joar Hansen overtok som hovedtrener så sent som i september. Östersund har valgt å ikke forlenge etter sesongen. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside. «Dialogen med klubben har vært bra, men vi er enig om at det beste er å gå hver vår vei.

Om noen få dager slutter Inger Lise Hansen: – Jeg angrer ingenting

Det var et voldsomt leven da Inger Lise Hansen forlot rikspolitikken for ti år siden. Nå takker hun for seg i Horten kommune i fullstendig fred og fordragelighet.

Slutt for «Perry» i Östersund

Per Joar Hansen får ikke fortsette som hovedtrener i svenske Östersund etter sesongen. Det bekrefter klubben på sin egen hjemmeside. – Dialogen med klubben har vært bra, men vi er enig om at det beste er å gå hver vår vei. Det har vært en bra tid og vi har jobbet steinhardt for å sikre kontrakten, sier Hansen. «Perry» har ikke fått det til å stemme etter han tok over klubben i september. Östersund har allerede rykket ned og det ble bare med én seier med nordmannen som trener. Trønderen kommer til å lede laget ut sesongen. Kontrakten hans går ut ved årsskifte.
Les mer om:

Ønsker seg flere unge medlemmer: – Vi vil ikke være en kjerring- og gubbeklubb

– Jeg ønsker å starte opp en avdeling med bare yngre mennesker. Det er jo de som kommer til å ta over hele klubben en dag, sier leder i Fredrikstad fotoklubb, Svein Hansen (64).
Les mer om:

Stortingsdirektøren ut mot Hansens forklaring

Stortingsdirektøren har svart på de 18 spørsmålene fra Frp-leder Sylvi Listhaug om pendlerboligsaken. I svaret slår hun blant annet tilbake mot den avgåtte stortingspresidenten Eva Kristin Hansen (Ap).

Vil ha halv pris på parkering av elbil: – Vi bør ligge litt i forkant

Ståle Lien Hansen (Frp) mener Ullensaker kommune bør halvere prisen på elbilparkering. Ordfører Eyvind Jørgensen Schumacher (Ap) holder døra på gløtt for forslaget, men ønsker ikke å forskuttere et vedtak.

Hansen: – Jeg ble i realiteten avsatt som stortingspresident

Eva Kristin Hansen (Ap) sier hun følte seg tvunget til å gå av som stortingspresident og sier hun i realiteten ble avsatt.

Hansen: – Jeg ble i realiteten avsatt som stortingspresident

Eva Kristin Hansen (Ap) sier hun følte seg tvunget til å gå av som stortingspresident og sier hun i realiteten ble avsatt.

Elden: Stortingspresidenten er ikke mistenkt i pendlerboligsak

Valget av ny stortingspresident bør utsettes, mener advokat John Christian Elden. Bakgrunnen er at politiet bekrefter at Eva Kristin Hansen ikke er mistenkt.

– Bør utsette valg

Valget av ny stortingspresident bør utsettes, mener advokat John Christian Elden. Bakgrunnen er at politiet bekrefter at Eva Kristin Hansen ikke er mistenkt.

Elden: Stortingspresidenten er ikke mistenkt i pendlerboligsak

Valget av ny stortingspresident bør utsettes, mener advokat John Christian Elden. Bakgrunnen er at politiet bekrefter at Eva Kristin Hansen ikke er mistenkt.

Sverre Myrli (Ap) konfrontert med tidligere forhold: – Har ingenting å skjule

Kandidatene til å overta for Eva Kristin Hansen granskes nøye. Ap-politiker Sverre Myrli forteller at han er spurt om et forhold han hadde på 90–tallet.

Skilt skapte forvirring: – Veldig lett å mistolke

Her er det lov å parkere, men ikke hele dagen. Den smellen gikk Arnt-Erik Hansen (57) på.
Les mer om:

Stortingspresidenten har nå formelt trukket seg

Eva Kristin Hansen (Ap) har formelt meddelt sin avgang som stortingspresident.