Nyheter om Hansen


Superstjernene overrasket Per Arne på bursdagen

SKIEN/NOTODDEN: Per Arne Hansen (60) ønsket egentlig så lite oppstyr som mulig. Men da noen av Englands største stjerner sendte hilsen, ble det litt baluba likevel.
Les mer om:

Gjennom ti år har de hjulpet nesten 160 småbarnsfamilier

– De neste 10 årene skal vi fortsatt støtte og avlaste småbarnsfamilier som bor i bydelen, og satse på et jevnt tilsig av frivillige, sier Matilde Aas Hansen, koordinator ved Home-Start i Frelsesarmeen.

Vant verdenscupen etter ett renn

Tara Geraghty-Moats har vunnet verdenscupen sammenlagt i kombinert for kvinner denne sesongen. Det har hun gjort ved å vinne det eneste verdenscuprennet som har blitt gjennomført i år. Rennet ble avholdt i østerrikske Ramsau 18. desember. FIS har bestemt seg for å avlyse resten av kombinertsesongen for kvinnene på grunn av usikkerheten rundt koronaviruset. Hun fikk glasskula som bevis på bragden under VM i Oberstdorf. Gyda Westvold Hansen havnet på andreplass i verdenscupen, mens Anju Nakamura fra Japan tok tredjeplassen.
Les mer om:

Samler kriseledelsen: – Vi stenger ned i så stor grad som mulig

Den sørafrikanske, muterte virusvarianten har mest sannsynlig kommet til Sørfold kommune. Ordfører Gisle Hansen er forberedt på flere positive prøvesvar utover dagen.
Les mer om:

Flere positive koronatester i Sørfold: - Vi forventer flere tilfeller, dette er ikke over

Ordfører Gisle Hansen i Sørfold bekrefter at det er kommet ytterlige tre positive testsvar etter utbruddet i Straumen barnehage.
Les mer om:

Sønnen ble vitne til et frieri i skisporet: – Det var flygende lykt, tårer og sjampis - nå jakter Lisbeth på flere spesielle Marka-historier

– Vi er på jakt etter historier som har satt sport, forteller historiesamler Lisbeth Sjøholt Hansen.
Les mer om:

Fullstendig kaos da direktoratets båt dundret forbi i 17 knop - på tide med en fartsbegrensning mener kjentmann

Båtselskapet Sørlandets Maritime tok i 2018 initiativ til en fartsbegrensning i Hagefjorden. De vant ikke gehør hos politikerne. Nå mener daglig leder i båtselskapet, Frode Hansen, at det er på tide å se på saken på ny.
Les mer om:

Her sitter Therese Johaug med en verdensmester på fanget

OBERSTDORF (VG) Gyda Westvold Hansen (18) har lært mye av søskenbarnet Therese Johaug (32). Men det er én ting Gyda ikke får sin 14 år eldre kusine til å gjøre.

Trippelt norsk da Westvold Hansen vant historisk VM-gull

Gyda Westvold Hansen kom til mål i ensom majestet og vant historiens første VM-renn i kombinert for kvinner. Mari og Marte Leinan Lund tok sølv og bronse.
Les mer om:

Trippelt norsk etter drama

Gyda Westvold Hansen blir historisk som første norske verdensmester i kombinert! – Det er stort. Dette er en dag vi kommer til å huske for alltid. Dette er det første i historien, sier sportssjef Ivar Stuan. Søstrene Leinan Lund fulgte gullvinneren som katt og mus gjennom alle de fem kilometerne, og spørsmålet var hvem som tok sølvet. Uheldigvis falt Marte Leinan Lund på vei inn på stadion, men hentet seg tappert inn og sikret tredjeplassen. Mille Moen Flatla endte på 15. plass.
Les mer om:

Historiske Gyda (18) ble verdensmester – trippelt norsk i Oberstdorf

OBERSTDORF/OSLO (VG) Gyda Westvold Hansen (18) vant VM-historiens første kombinertrenn for kvinner.
Les mer om:

Historisk

Gyda Westvold Hansen tok historiens første VM-gull i kombinert og sikret trippel norsk.
Les mer om:

Her blir Gyda (18) historisk – tok tidenes første VM-gull i kombinert for kvinner

OBERSTDORF/OSLO (NRK): For aller første gang stod kombinert for kvinner på et VM-program. Og best i den historiske konkurransen var Gyda Westvold Hansen.
Les mer om:

Her blir Gyda (18) historisk – tok tidenes første VM-gull i kombinert for kvinner

OBERSTDORF/OSLO (NRK): For aller første gang stod kombinert for kvinner på et VM-program. Og best i den historiske konkurransen var Gyda Westvold Hansen.
Les mer om:

Her blir Gyda (18) historisk – tok tidenes første VM-gull i kombinert for kvinner

OBERSTDORF/OSLO (NRK): For aller første gang stod kombinert for kvinner på et VM-program. Og best i den historiske konkurransen var Gyda Westvold Hansen.
Les mer om:

Trippelt norsk i kombinert

Gyda Westvold Hansen (18) ble tidenes første kvinnelige verdensmester i kombinert. Hun vant foran søstrene Mari og Marte Leinan Lund.
Les mer om:

Den lange veien til Svalbard

Annhild Hansen(53) har drømt om Svalbard hele livet. Etter en uke har hun funnet seg til rette både i byen og som Navs nye rådgiver.
Les mer om:

Godt utgangspunkt i historisk renn

Det var en historisk begivenhet i Oberstdorf som åpnet en fullspekket VM-dag lørdag. Og de norske kvinnene leverte varene i hoppbakken. Status før langrennet senere i dag er at Mari Leinan Lund går ut tre sekunder foran Gyda Westvold Hansen i den historiske konkurransen. Westvold Hansen er bare tre sekunder bak teten, men føler nok at hun har mer inne enn det hun fikk vist i hoppbakken i dag. – Jeg henger med, men teknisk så gjør jeg ikke det jeg skal.

Norsk dominans i historisk hopprenn

Mari Leinan Lund hoppet lengst, og leder kombinertøvelsen i VM før langrennet. Gyda Westvold Hansen og Marte Leinan Lund er også fullt med i gullkampen.
Les mer om:

Trekker støtte til Tiedemann Hansen

Norges Cykleforbund ønsker ikke lenger å støtte Harald Tiedemann Hansens kandidatur til et verv i Det internasjonale sykkelforbundet (UCI). – I og med at vi har pågående prosesser rundt Harald, så har styret valgt ikke å støtte hans UCI-kandidatur videre. I stedet jobber vi for at Kjersti Størset skal nomineres til å bli en av 45 «voting delegates» på UCI-kongressen, sier sykkelpresident Jan Oddvar Sørnes til VG. Tiedemann Hansen er i dag styremedlem i UCI, men det kreves støtte fra det nasjonale forbundet for å inneha verv i det internasjonale forbundet.
Les mer om:

Forbundet trekker støtten til Tiedemann Hansen

Norges Cykleforbund ønsker ikke lenger å støtte Harald Tiedemann Hansens kandidatur til et verv i Det internasjonale sykkelforbundet (UCI).
Les mer om:

Cykleforbundet vil ikke ha Tiedemann Hansen i internasjonalt toppverv

Norges Cykleforbund (NCF) vil ikke støtte Harald Tiedemann Hansens kandidatur til å fortsette som styremedlem i Det internasjonale sykkelforbundet (UCI). Det falt ikke i god jord hos den tidligere sykkelpresidenten, som trakk seg fra vervene i norsk sykkelsport.
Les mer om:

Sykkelforbundet vil strippe VM-sjefen for verv

Harald Tiedemann Hansen (64) styrte sykkel-VM i Bergen mot økonomisk katastrofe. Nå vil ikke lenger Norges cykleforbund støtte kandidaturet hans i Det internasjonale sykkelforbundet (UCI).
Les mer om:

Alle vinterens overganger i Eliteserien

Vinteren i Norge er vesentlig mer aktiv en de store ligaene ute i Europa. – Hovedgrunnen til det er som de fleste vet at våre serier starter og slutter innenfor et år, mens Premier League, La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1 har oppstart om høsten med konklusjon før sommeren.