Nyheter om Jones


JBL Fest byr på storheter

Alle som verdsetter gode lydsystemer vet at amerikanske JBL er et fortrolig navn når det kommer til auditive opplevelser av høy kvalitet. Foretaket er muligens mest kjent for sine høretelefoner og bluetooth-høyttalere, men de tilbyr i tillegg til disse produktene lydopplevelser i priskategorier for enhver smak. JBL retter seg mot det profesjonelle markedet innen prestisjefylte eventer og har blant annet stått for lyd på verdenskjente idrettsarrangementer som Super Bowl, fotball-VM og amerikanske Grammy Awards. Prestisjefylt musikkarrangement Prestisjefylt er også mellomnavnet i forbindelse med

Trumps USA: Et lite stykke Afrika

Det skal ikke være enkelt å få tak i den pensjonerte baseballstjernen Cleon Jones. Vi kjører inn i Africatown og kommer til en annen verden, der vi drikker Coca Cola og blir angrepet av en hakkespett.
Les mer om:

10 grunner Manchester United bør bytte ut Jose Mourinho

Nede på 8.plass, trolig enda lenger ned når denne Premier League runden er over, er ikke en plassering som sørger for jobbsikkerhet for en Manchester United manager. – Trykket mot Jose Mourinho skrus opp enda et par hakk etter dagens 3 – 1 nederlag mot West Ham.  Les: Statistikken som viser hvorfor Manchester United måtte bite i gresset Vi har listet opp 10.store problemer som Jose Mourinho har og som vil sørge for at han byttes ut, trolig med Zinedine Zidane. Ti poeng på de syv første kampene er en historisk dårlig start.

Mourinho bekreftet Pogba-vraking – avviser konflikt

(Manchester United-Derby 2–2, 7–8 etter straffer) José Mourinho (55) bekreftet vrakingen av Paul Pogba som visekaptein, og hadde tydeligvis svært liten tro på at midtstopper Phil Jones (26) skulle score på straffe mot Derby.
Les mer om:

Mourinho: – Visste vi ville få trøbbel med Jones

(Manchester United – Derby 2-2, 7-8 på straffer) Manchester United har vært gjennom en blytung firedagersperiode. Tirsdag kveld ble bunnen denne høsten foreløpig nådd for José Mourinho (55) og hans menn.

På biblioteket rasler det i lego når barna driver byutvikling

Jones Kadim (3) sitter oppå en diger haug med lego og bygger en tunnel for toget. Høstens byggeeventyr er i gang igjen på biblioteket i Tønsberg.
Les mer om:

Vi må tilbake til fakta og dialog i Bølingshavn

Thomas Ramm og John L. Jones ønsker å roe ned debatten om sitt forslag til reguleringsplan for Bølingshavn: –Selve kjernen i vårt forslag er å legge til rette for hele bredden av brukere i havna.
Les mer om:

Ny rekord for Dow Jones

Dow Jones-indeksen på Wall Street noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.
Les mer om:

Nye børsrekorder i New York

Amerikanske investorer børstet bort bekymringene om handelskonflikter og politisk uro og sendte Dow Jones og S&P 500-indeksene til nye rekordnivåer.
Les mer om:

Beboere og brukere i Bølingshavn støtter ikke Borg Havn

«Beboere og brukere» i Bølingshavn svarer «fastboende». – Vi ønsker oss den havna som alltid har vært der – men med forbedret infrastruktur. Å skrive at Jones og Ramm vil privatisere Bølingshavn, er en grov krenkelse.
Les mer om:

Borg Havn må få utvikle offentlig område i Bølingshavn

Fastboende svarer på innlegget «Bølingshavn planlegges for alle»: – Thomas Ramm og John L. Jones har aldri innkalt fastboende og naboer. De kan ikke si at de har laget en plan som tar vare på de fastboendes interesser.
Les mer om:

Mister lørdagens kamp mot Watford

Det blir etter alle solemerker tøft for Manchester United når de på lørdag møter ekstremt formsterke Watford. – Så langt i år har mannskapet til Javi Gracia ikke gitt bort et eneste poeng. Sukssesen til Watford manageren har ført til spekulasjoner om at han er den som vil overta hvis Jose Mourinho får sparken. – En seier på lørdag kan føre til ny jobb.

Bølingshavn planlegges for alle

Thomas Ramm og John L. Jones tilbakeviser Borg Havns innvendinger til sitt utviklingsprosjekt for Bølingshavn på Kirkøy: – Kommunen har blitt hørt og vi har tatt hensyn til alle som vil bruke havna.
Les mer om:

Alex Jones permanent utestengt fra Twitter

Twitter har besluttet permanent å utestenge ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones, som allerede er ekskludert fra Facebook og YouTube.

Alex Jones permanent utestengt fra Twitter

Twitter har besluttet permanent å utestenge ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones, som allerede er ekskludert fra Facebook og YouTube.

Twitter utestenger Alex Jones og Infowars på permanent basis

Twitter utestenger ytre-høyre konspiratorikeren Alex Jones og nettstedet Infowars på permanent basis.
Les mer om:

Satt fengslet i 17 år for dobbeltgjengerens forbrytelse

Etter 17 år i fengsel fant Richard A. Jones dobbeltgjengeren sin. Nå saksøker han staten.
Les mer om:

Viktor Hovland (20) med tidenes norske golfsensasjon

Nå har vi Tiger Woods. Phil Mickelson. Jack Nicklaus. Arnold Palmer. Bobby Jones. Og Viktor Hovland!

U23-trener: «De har virkelig gitt Klopp noe å tenke på»

Liverpool har en kanonsterk tropp, ingen tvil om det. Nå har tre U23-spillere meldt seg på i kampen om spilletid. I fraværet av VM-spillerne Jones, Philllips og Camacho, ble en gjeng unge Liverpool-spillere hentet opp for å bidra i førsesongen. Ifølge U23-trener Neil Crithley, har dette gitt Jürgen Klopp noe å tenke på. Curtis Jones, Nathaniel Phillips and Rafael Camacho fikk alle ros fra Klopp for sitt bidrag i oppkjøringen med førstelaget. Jones og de andre leverte som menn i USA. (foto: jones, twitter) -De har gitt Klopp noe å tenke på i en positiv retning.

Alex Jones fratas muligheten til å tvitre i én uke

Ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones utestenges fra Twitter i én uke etter at han oppfordret sine tilhengere til å gripe til våpen i kampen mot mediene.
Les mer om:

Alex Jones fratas muligheten til å tvitre i én uke

Ytre høyre-konspiratoriker Alex Jones utestenges fra Twitter i én uke etter at han oppfordret sine tilhengere til å gripe til våpen i kampen mot mediene.
Les mer om:

Kastet ut fra YouTube etter hatprat, men her ønskes programverten velkommen

Han er kastet ut av YouTube, Apple og Facebook. Men nå er det en ny videoplattform som ønsker programverten Alex Jones velkommen.
Les mer om:

Det bøller på seg

Apple, Facebook, Spotify og Youtube har kuttet hodet av det største trollet. Sensuren av Alex Jones viser hvor vanskelig teknogigantene har gjort det for seg selv – og for oss.

Apple sletter hat-podcast

Facebook, Spotify og YouTube slår følge med Apple når medieinnhold fra den kontroversielle konspirasjonsteoretikeren Alex Jones fjerne fra plattformene.

Tilhengerne hans truet foreldrene til drepte barn. Nå kastes han ut av YouTube og Facebook

«Et motangrep mot global oppvåkning», sier Alex Jones selv.
Les mer om: