Nyheter om Jones


Tidligere Lillestrøm-trener nær avtale med engelsk klubb

Uwe Rösler skapte litt liv og røre både som spiller og senere som trener på Åråsen.

– Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse

Thomas Jones aka JNS har flere sider. Noe som kommer frem via måten han jobber på – blant egne utgivelser finner Hamar-gutten fortsatt tid til å produsere for andre. Multitalentet har produsert for rappere som Lars Vaular og R&B-sangere som Unge Ferrari, og selv kombinerer han gjerne sjangerne. I fjor slapp JNS det mjuke albumet Rød, og i denne helgen er godgutten tilbake i god hip-hop-form via Blå.  – Jeg er kanskje mest kjent for mange som R&B-produsent/artist, men utgangspunktet mitt har alltid vært hip-hop.

Sparker naturlig nok manageren etter elendig start på sesongen

Helt nederst på tabellen i Championship finner du Stoke, etter 14.kamper har de bare åtte poeng. – Nå har klubben bestemt seg manager Nathan Jones har fått sparken i et forsøk på å slippe å rykke ned og forsvinne inn i solnedgangen. Klubben bekrefter på sine nettsider at Jones forlater managerjobben med umiddelbar virkning.
Les mer om:

Liverpool videre etter spinnvill målfest

Ellevill målfest da Liverpool og Arsenal scoret ti mål i løpet av 90 minutter. Unggutten Curtis Jones avgjorde på straffesparkkonkurranse.
Les mer om:

♫ Sigrid synger i storsatsing fra Amazon

Fra droner til luftballong. Kjekt med Netflix og HBO, men de er ikke de eneste streamingtjenestene som produserer filmer og serier med store navn. Amazon Prime har snart premiere på The Aeronauts.  Den britiske eventyrfilmen er løst basert på virkelige hendelser fra 1862.  Felicity Jones (Rogue One: A Star Wars Story), Eddie Redmayne (Fantastic Beasts), Himesh Patel (Yesterday) og Tom Courtenay (The Dresser) har hovedrollene. Førstnevnte to spilte også ekteparet Jane og Stephen Hawking i James Marshs The Theory of Everything. Felicity og Eddie portretterer to våghalser som setter livet på spil

United-kjempen Jaap Stam skremte ikke motstanderne fra sidelinjen

Vi har fortsatt mareritt om Jaap Stam fra tiden på Old Trafford. Hadde vi skrevet manus til filmen om Premier League, hadde nederlenderen spilt skurken. Stam var sikkert en helt grei fyr, men hadde en skremmende fremtoning som få andre fotballspillere. Vel, med unntak av Vinnie Jones. Les: Rooney pisker opp til kaos før han stikker fra MLS Men som manager for Feyenoord holdt ikke dette. Selv om Stam hadde ledet Reading til suksess i sin første sesong som manager, ble overgangen til nederlandsk toppfotball for stor. Den (tidligere) storklubben Feyenoord ligger nede på 12.
Les mer om:

Den nye traileren The Mandalorian bør gjøre Star Wars-fansen fornøyd

– Jobben som dusørjeger er komplisert… Sitatet fra The Mandalorian oppsummerer trailer nummer 2 ganske greit. TV-seriens nye Boba Fett-inspirerte helt, som befinner seg mellom Return of the Jedi og The Force Awakens, har en hissig trigger-finger og en frynsete moral. Men det går verst utover skurkene. I motsetning til blockbuster-filmene er serien trolig mer nedstrippet, men ikke på en billig måte. Hver episode skal ifølge Disney-sjefen Bob Iger koste 10-15 millioner dollar (ca.

Netflix slipper løs sin første originalanimasjon – om julenissen

– For en norsk skuespiller å gi stemme til Klaus, er å la julenissen komme hjem. Alle vet jo at han egentlig er norsk. Etter dette gleder jeg meg ydmykt til jul, sier Oftebro om rollen. Også Thomas Gullestad og Marie Blokhus blir å høre for det norske publikummet fra 15. november. I den engelske originalversjonen er det J.K.
Les mer om:

Støtter bunadsproduksjon, blikkenslagerverksted, kafè og dyrlege

Det regionale næringsfondet har bevilget Jones Gilje et tilskudd på. 160.000 kroner til etablering av en bunadstilvirkningsbedrift i Gjøvdal i Åmli.
Les mer om:

Skadetrøbbel for Solskjær

Ole Gunnar Solskjær får hektiske dager med å stable et slagkraftig lag på beina til Manchester Uniteds hjemmemøte mot serieleder Liverpool søndag. Skadelisten er lang. Elleve spillere er enten definitivt ute eller usikre foran stormøtet søndag. Paul Pogba, Anthony Martial, Aaron Wan Bissaka, Luke Shaw, Victor Lindelöf, Jesse Lingard, Phil Jones og Eric Bailly er enten ute eller usikre. Alle manglet i troppen mot Newcastle forrige runde, viser opptellingen Manchester Evening News har gjort. Diogo Dalot startet i Newcastle, men haltet av banen i annen omgang.

Liverpool planlegger å selge ung midtbanespiller i januar

Liverpool vil lytte til tilbud på den unge midtbanespilleren Herbie Kane i overgangsvinduet i januar.

Dokumentaren om Lil Peep blir tung kost – se traileren her

1. november, 1996 – 15. november, 2017 Gustav Elijah Åhr ble bare 21 år gammel, men fikk på rekordtid en stor, dedikert fanbase som artisten Lil Peep. Dokumentaren om hans korte liv vil trolig bli sterk kost for mange. Everybody’s Everything er regissert av Sebastian Jones og Ramez Silyan og co-produsert av veteranen Terrence Malick og Lil Peeps mor Liza Womack. Filmen fikk 100 % positive anmeldelser etter SXSW-visningen tidligere i år ifølge Rotten Tomatoes. I november er det klart for offisiell kinopremiere.
Les mer om:

The Game er trist på vegne av 6ix9ine – se video

Selv før han begynte med sitt tystemaraton i rettsalen, hadde 6ix9ine beef med en haug av rappere. Blant annet med The Game, som kalte 69 for «fake-ass blood». Det betyr ikke at Compton-stjernen ikke har sympati for situasjonen til 23-åringen, som ble involvert med notoriske Nine Trey Gangsta Bloods alias NTG etter å ha møtt dem under innspillingen av sin video til «GUMMO». – Jeg er trist på vegne av den gutten, sier The Game i TMZ-snutten nedenfor. – Det er trist at mange unge blir dratt inn i dette uten at de vet hva de gjør og at de hevder at de er noe de ikke er. Ikke uventet blir det dog

Dette klippet skapte Solskjær-spekulasjoner

Phil Jones ser ut til å si «Sacked in the morning» på et videoklipp, men United mener han sa noe annet.
Les mer om:

«Dora og den gyldne byen»: Humørfylt eventyr

Filmanmeldelse: «Dora og den gyldne byen» er eventyrfilmen for alle som synes at Indiana Jones blir litt for voksen.
Les mer om:

Brødrene Nick og Aaron Carter anklager hverandre for overgrep og drapstrusler

Har du et godt forhold til familien din? Det er ikke alle som er like heldig. Nå er det trist nok full krig mellom Aaron Carter og storebror Nick Carter. Hvem? Aaron Carter (31) var barnestjerne og sertifisert drømmegutt på slutten av 90-tallet – tenk på ham som en Justin Bieber før Justin Bieber. Du har kanskje hørt denne udødelige pop-klassikeren? Storebror Nick (39) er et av medlemmene i minst like udødelige Backstreet Boys.  Det kan virke som at Nick har klart seg noe bedre i livet enn Aaron. Lillebror ga ut sitt syvende album i fjor, men har de siste årene fått mer oppmerksomhet for priv

- Oppbevarte likene i ukevis

Savnede Casei Jones (32) og hennes fire barn ble i helga funnet døde. Nå er ektemannen tiltalt for drap.
Les mer om:

Topp 14 norske sanger som kom ut i dag

Norske artister har jaggu laget mye musikk i sommer. Nå er de klare til å vise den frem. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske singelslipp – innen flere sjangere. Isah «Rose» Kaleb Isaac Ghebreiesus har definitivt forstått hvordan man kan lage ekte R&B på norsk. Uten at det blir svett – kun fett Den lekre låten, produsert av Pluto, kommer sammen med del 2 av debut-EP-en sukkerspinn & hodepine.   Philip Emilio «Venezia synker» Denne unge veteranen håndterer også norsk R&B. Endelig er albumet Iris ute. Grattis, Emilio!

Daniel Johnston er død

Det skrev Johnston på selvportrettet som familiens hans la ut i sosiale medier, for å meddele om hans bortgang, 58 år gammel, av hjerteinfarkt. Familien skildrer ham som «en sanger, låtskriver, artist og venn med alle» i innlegget. – Selv om han slet med psykiske problemer størstedelen av sitt voksne liv, triumferte Daniel over sykdommen gjennom sin store produksjon av kunst og sanger.

Stephen Kings filmer rangert fra dårligst til best

Stephen King debuterte med sin første roman i 1974 og har i etterkant – absurd nok – klart å holde seg som en av klodens mest populære forfattere. Filmatiseringene av bøkene hans nyter også kontinuerlig oppsving. Bare se på den globale kioskvelteren It. Og mer skal det bli. Den kliss nye romanen The Institute, som 71-åringen slapp på tirsdag, har allerede blitt kjøpt opp av Hollywood. Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.) (I dag ble det annonsert at David E.

Åpner for å fortsette en av tidenes mest populære serier

Det er trolig ikke siste gang vi møter Lord & Lady Grantham og de andre beboerne på det store godset. Seriens og filmens opphavsmann Julian Fellowes lukker nemlig ikke døra helt for en fortsettelse.

10 usynlige Manchester United spillere som ble geniale etterpå

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i sommer rydde opp i laget og få superstjerner som ikke har virket til å virke.

«Askeladden - I Soria Moria Slott»: Norsk Indiana Jones

Askeladden er tilbake i et nytt actionfylt eventyr, og det er hakket bedre enn det forrige.
Les mer om:

Brad Pitt drar til Mars – se spektakulær trailer

2019 bør bli et innbringende år for Brad Pitt. Den karismatiske eksen til Angelina Jolie og Jennifer Aniston fyller 56 i år, men holder fortsatt koken som Hollywood-hunk. Sist sett som fryktløs stuntmann i Once Upon a Time in Hollywood, som hadde norgespremiere denne helgen. Snart er Brad også klar som astronaut. James Gray-regisserte Ad Astra har ikke fått like mye medieomtale som Tarantinos niende, men Once Upon a Time in Hollywood-oppsvingen bør hjelpe litt på billettsalget. I den kommende science fiction-thrilleren får Brad Pitt aka Roy McBride flere nøtter å bryne seg på. Jorden står oven

Dave Grohl hinter om en gjenforening av supergruppen Them Crooked Vultures

I et intervju med den britiske avisen The Guardian hinter Dave Grohl om en mulig gjenforening av Them Crooked Vultures. Gruppen bestod i tillegg til Grohl av Led Zeppelin-bassisten John Paul Jones og Queens of the Stone Age-frontmannen Josh Homme. Bandet har ikke stått på scenen sammen siden 2010. LES OGSÅ: Volbeat til Norge. – Teknisk er vi fortsatt et band. Vi øver en gang i tiåret og vi er jo på vei mot et nytt tiår, eller hva?