Nyheter om Jones


Trump-allierte granskes etter kongressopptøyene

Roger Stone og Alex Jones er blant kjente høyreradikale som USAs justisdepartement gransker for medvirkning til opptøyene i Washington i januar.
Les mer om:

Spillerbørs: – Unggutten beviser at han er moden for viktige kamper

Curtis Jones er en av spillerne som trekkes frem av TV 2s fotballekspert etter seieren over RB Leipzig.
Les mer om:

Rollebytte! Sancho og Haaland

Den tyske storklubben Borussia Dortmund sliter og hvis de ikke er forsiktige kan de raskt ende opp som Schalke 04. Dortmund er i praksis ute av gullkampen og nå også ute av topp fire. – Før årets sesong så ting meget lyst ut. De hadde klart å holde på Erling Braut Haaland og gitt Manchester United en ripe i lakken ved å være «urimelige» i prisingen av Jadon Sancho. I følge oversikten sist sommer var Jadon Sancho den mest verdifulle unge spiller i verden mens Erling Braut Haaland var Nr 2.

Mangler fingre og tær

Francesca Jones (20) tar tennisverden med storm.
Les mer om:

Tennis-sensasjonen ble født med syv tær og åtte fingre

Britiske Francesca Jones (20) har kvalifisert seg for første runde av Grand Slam-turneringen Australian Open med et helt spesielt utgangspunkt.

Født med åtte fingre og sju tær - nå forbløffer hun tennis-verdenen

Francesca Jones (20) har gjort legenes spådommer til skamme. Briten håper at hennes historie kan inspirere andre til å nå toppen.
Les mer om:

Helt sikker Tottenham blir stappfull av dansker

Christian Eriksen som nå er fullstendig ute i kulden hos manageren som aldri tilgir, Antonio Conte drar garantert fra Inter Milan nå i vinter, vel ikke helt garantert for klubben har mislykkes i alle sine forsøk på å selge eller bytte bort dansken som rasket til seg prisen som Tottenhams beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. For et år siden navigerte Inter Milan seg til et røverkjøp, de fikk hentet Christian Eriksen for bare 27 millioner euro samtidig som konservative Transfermarkt estimerte hans markedsverdi til 90 millioner euro.

Sørloth på vei videre! Skjønner ikke hva Nagelsmann vil

Den geniforklarte RB Leipzig manageren Julian Nagelsmann har ikke fått landslagsspiss og Tyrkias toppscorer sist sesong Alexander Sørloth til å virke. – Det merkelige var at Sørloth kom til den tyske storklubben med en ekstrem suksess bak seg og ble fra første sekund henvist til benken. «Han må skjønne hvordan vi spiller og tilpasse seg en ny tilværelse». Hver kan han kommer innpå er det med innbytterpuls, borte er Alexlander Sørloth sin ekstreme energi og målteft. – Det vi har sett så langt er en skygge av det vi har sett så langt.

Mourinho og Tottenham har funnet en ny dansk makker til Kane

Vi har ikke helt kommet oss over at stjernen Christian Eriksens falmet på rekordtid i Tottenham. Siden 2013 var superdansken en naturlig del av Tottenham, og rasket til seg prisen som klubbens beste spiller i 2013/14 -og 2016/17-sesongen. Eriksen forsvant, inn kom en annen danske, Pierre-Emile Højbjerg, som på rekordtid har blitt en av favorittene til José Mourinho. Nå venter det mer dansk. For hos Sampdoria har har en dansk 20-åring begynt for alvor å etalbere seg i Serie A.

Mener Brandon Williams, Phil Jones og Jesse Lingard skal være lette å plukke

Newcastle manager Steve Bruce har gjort det klinkende klart at det må ferskt blod inn i klubben og nå begynner vi å få et bilde over hva han tenker seg. – Han vet inderlig godt klubben som har Premier Leagues mest upopulære eier ikke har arabiske penger å shoppe for og går for leieavtaler med spillere som trenger mer spilletid. Lyskasteren er tydeligvis sendt i retning av Old Trafford, 90min skriver at Steve Bruce mener det skal være rimelig lett å plukke ut tre Manchester United spillere på utlån resten av sesongen.

Klopp forklarer hvorfor Adrian ble forbigått av en 22-åring

Liverpool har hatt sine keeper-historier. Så entret Alisson Anfield og de største trofeene fant veien til Liverpool. Uten tvil en av verdens aller beste mellom stengene, men hva når brasilianeren må ta seg en time out? Forrige sesong da dette skjedde, satt Liverpool-supporterne med klump i magen når Adrian hadde noen av sine mer ukonsentrerte inngripener.

Liverpool videre i mesterligaen

Unggutten Curtis Jones ble matchvinner da Liverpool vant 1-0 over Ajax og tok seg videre til sluttspillet i mesterligaen. Jones kan takke Ajax-keeper Andre Onana for scoringen. For bortelagets keeper bommet grovt på et innlegg som gjorde at Jones enkelt kunne sette ballen i et åpent mål. Liverpool topper dermed sin gruppe med 12 poeng, og er sikret gruppeseier før gruppespillets siste kamp.
Les mer om:

Videre etter superbrøler

19 år gamle Curtis Jones sørget for 1-0 til Liverpool. Allerede gruppevinner i Champions League før siste kamp.

Liverpool sikret gruppeseieren

Curtis Jones (19) scoret kampens eneste mål da Liverpool slo Ajax i Champions League. Med 1-1 for Atalanta mot Midtjylland sikret Liverpool gruppeseieren med én kamp igjen.

Jake Paul vs. Nate Robinson ble en kort kamp hvor Snoop Dogg stjal showet

Jake Paul alias Vine-stjernen som ble YouTube-stjerne. Og nå bokser. Hvis man betalte for å se nattens showkamp mellom Mike Tyson og Roy Jones Jr., fikk man også med Jake Paul på kjøpet. I sommer annonserte 23-åringen fra Ohio at han skulle slåss mot Nate Robinson. Basketballstjernen har tidligere har spilt for New York Knicks, Chicago Bulls, Golden State Warriors og Los Angeles Clippers. I 2018 signerte han med Homenetmen Beirut B.C.

«The Baddest Man On The Planet» er tilbake denne helgen

14 år etter at han la boksehanskene på hylla er Mike Tyson tilbake. Kampen mot Roy Jones Jr. sendes natt til søndag 29. november på Viaplay. Få hadde for et par år siden trodd de ville få se bokselegenden Mike Tyson tilbake i ringen igjen, etter at han i 2006 gikk det som var hans da siste kamp. Natt til søndag 29. november skjer det som vil være et av bokseårets absolutte høydepunkt, når Tyson møter en annen av de største, nemlig Roy Jones Jr.

Bærekraft-honnør til BMW

BMW er kåret til verdens mest bærekraftige bilprodusent av Dow Jones. Nå skal det satses enda hardere på elektrisk mobilitet.
Les mer om:

Historisk dag på Wall Street

For første gang i historien er aksjeindeksen Dow Jones over 30.000 poeng.
Les mer om:

Lukas Gage fra Euphoria ble baksnakket på Zoom-audition

Tips fra Lukas Gage: Vær veldig forsiktig med hva du sier i et Zoom-møte. Vi har aldri sett så mange digitale tabber som i 2020.

Liverpool vil bruke 600 millioner på en La Liga-stjerne som har en hund som heter «Anfield»

Det er litt vanskelig å skjønne Liverpool sin fasinasjon for den angripende midtbanespilleren Marcos Llorente. De er godt dekket i den posisjonen med spillere som Takumi Minamino, Xherdan Shaqiri og til og med Curtis Jones. – Kan være det faktum han sendte Liverpool ut av forrige sesongs Champions League med to mål i ekstraomgang på Anfield. Llorente var inn og ut av Atlético Madrid forrige sesong, denne sesongen derimot har han blitt en meget viktig del manager Diego Simeone sine planer. Han har spilt i alle syv av deres kamper denne sesongen.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

Brøt sammen i studio

Nyhetskommentator for CNN, Van Jones, brøt sammen da Joe Biden ble utropt som vinner av presidentvalget.
Les mer om:

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Tilbake til Vinnies gamle «lekegrind»

AFC Wimbledon spiller tirsdag sin første kamp på Plough Lane på 29 år. Det er riktignok ikke nøyaktig samme sted som Vinnie Jones i sin tid herjet med Paul Gascoigne – men et helt nybygd Plough Lane.
Les mer om:

Tilbake til Vinnies gamle «lekegrind»

AFC Wimbledon spiller tirsdag sin første kamp på Plough Lane på 29 år. Det er riktignok ikke nøyaktig samme sted som Vinnie Jones i sin tid herjet med Paul Gascoigne – men et helt nybygd Plough Lane.
Les mer om: