Nyheter om Jones


Nå kommer ENDELIG Tom Jones til byen: – Dette blir veldig moro

Siste helg i juli går den etterlengtede konserten av stabelen på Brygga i Tønsberg.
Les mer om:

Ronaldo ikke med mot Aston Villa

Cristiano Ronaldo blir ikke klar til Manchester Uniteds kamp lørdag. Portugiseren har slitt med en hofteskade og er ikke i troppen som møter Aston Villa. Ronaldo var heller ikke med da Manchester United spilte i FA-cupen mot samme lag tidligere denne uken. United-trener Ralf Ragnick hadde likevel tro på at storscoreren skulle bli klar til helgens kamp. Han ble spurt på fredagens pressekonferanse om muligheten for spill for Ronaldo, Harry Maguire, Jadon Sancho og Phil Jones. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.

Tror Ronaldo spiller mot Villa

Manchester United-manager Ralf Rangnick har god tro på at Cristiano Ronaldo er tilbake på banen i Premier League-møtet med Aston Villa lørdag. Portugiseren sto tidligere denne uken over FA-cupmøtet med samme klubb som følge av en hofteskade. Foran fredagens pressekonferanse var det knyttet spenning til om måltyven ville bli meldt klar for kamp. Det ble han langt på vei. Manager Rangnick tror både Ronaldo, Jadon Sancho, Harry Maguire og Phil Jones er aktuelle for spill. – Jeg tror de vil være tilgjengelige. De trente for første gang i går – eller Cristiano i går, Harry dagen før.

God sisterunde for Hovland på Hawaii

Den norske golfstjernen Viktor Hovland klarte seks birdier under den fjerde og siste runden i årets første PGA-turnering på Hawaii. Det holdt til 30. plass. Hovland åpnet runden søndag med par på to hull, før det ble birdier på de tre neste. Også på hull 14, 15 og 17 noterte nordmannen seg birdier. De øvrige hullene gikk han på par, og Hovland endte dermed seks slag under par på den avsluttende dagen. Vinnersjansene var imidlertid for lengst borte for nordmannen, som totalt endte 14 slag under par.

Krise i Manchester United: Cristiano-kritikk, lite overbevisende Rangnick og 11 spillere som vil dra!

Ole Gunnar Solskjær har dratt fra Old Trafford, men Manchester United har ennå ikke funnet en løsning på den pågående krisen i klubben, den nye midlertidige manageren Ralf Rangnick sliter med å forene garderoben. Den tidligere RB Leipzig-treneren opplevde sitt første nederlag siden han tok ledelsen over de røde djevlene i deres hjemmeduell mot Wolverhampton Wanderers, som tok en 1-0-seier. Ifølge Daily Mirror er det opptil 11 spillere som ønsker til å forlate klubben på grunn av deres manglende viktighet i laget under Rangnick.

Sky News: Sluttet som sportsdirektør i desember – er nå med på kjøp av Premier League klubb

Rasmus Ankersen har vekket britiske mediers interesse den siste tiden. Dansken sluttet i desember som styreleder for FC Midtjylland og sportsdirektør hos Brentford for å starte investeringsfirma. Ikke lenge etter hevder Sky News at dansken er med på overtagelsen av The Saints. Southampton ligger for tiden på 14. plass på tabellen med 21 poeng på 19 kamper, ifølge Sky News er Ankersen med i et kjøp sammen med den serbiske forretningsmannen Dragan Solak. Les: Phil Jones tilbake etter 2 år!

Joan Laporta: Verden bør gjøre seg klar, Barcelona er tilbake

Barcelona-presidenten insisterer på at klubben igjen kan konkurrere med verdens beste til tross for pågående økonomiske problemer. Joan Laporta er svært optimistisk om at klubben kan gjenoppbygge et lag som er i stand til å konkurrere med Europas beste lag, og at signeringen av Ferran Torres bare er begynnelsen. Les: Phil Jones tilbake etter 2 år!

Phil Jones tilbake etter 2 år! Luke Shaw: «Var fenomenal»

Etter gårsdagens 0 – 1 tap mot Wolverhampton på Old Trafford var den en særdeles sutrende manager Ralf Rangnick som snakket med pressen. Som vi husker fra tiden da Ole Gunnar Solskjær var manager forsvarte han, til manges irritasjon sine spilleren uansett prestasjon på banen. – Dette til skarp kontrast til gårsdagens uttalelser hvor spillerne kastes under bussen. «Vi spilte ikke bra i det hele tatt individuelt eller kollektivt. I første omgang hadde vi store problemer med å holde dem fra sjanser.

Streng United-dom etter Wolves-tap – Jones bestemann

Manchester United-stjernene får hard medfart etter 0-1-tapet for Wolverhampton mandag. Phil Jones ble kåret til lagets beste av Manchester Evening News.
Les mer om:

Jones spiller første United-kamp på 707 dager

Det er brått blitt stopperkrise i Manchester United. Phil Jones får dermed sjansen i Premier League for første gang siden januar 2020.

NBA-legende død

Boston Celtics-legenden Sam Jones gikk bort nyttårsaften. Han ble 88 år gammel.
Les mer om:

Fire Liverpool-spillere klare igjen etter corona

Virgil van Dijk, Fabinho, Curtis Jones og Thiago Alcântara er alle tilbake etter å ha vært i isolasjon, opplyste Liverpool-manager Jürgen Klopp mandag.
Les mer om:

Fire Liverpool-spillere klare igjen etter korona

Virgil van Dijk, Fabinho, Curtis Jones og Thiago Alcântara er alle tilbake etter å ha vært i isolasjon, opplyste Liverpool-manager Jürgen Klopp mandag. – Thiago var den siste. Han kom tilbake og trente for første gang med laget i går, sa Klopp på pressekonferansen før tirsdagens kamp mot Leicester. Han opplyste at status når det kommer til korona, er at en ikke navngitt ung spiller og to fra støtteapparatet er utilgjengelige. – Det er veldig vanskelig. Hver morgen når man kommer inn, er det litt som et lotteri. Man håper alt er fint, og så kommer det en sak.
Les mer om:

Tottenham har startet langspurten

Det var Tottenhams første kamp på to uker. Rødt kort til Andy Robertson, fire scoringer og en haug med annet krydder. Vi kjenner vi har savnet Spurs og Antonio Conte i sirkusmanesjen på balløya. Det var kamper som dette Tottenham tidligere tapte. Med Conte hojende langs sidelinjen tok Spurs et sterkt og viktig poeng midt i et salig viruskaos med spillere fraværende.

Fire nye Premier League-kamper utsatt

Lørdagens PL-kamper West Ham – Norwich, Watford – Crystal Palace og Southampton – Brentford er utsatt på grunn av koronasmitte. West Ham opplyser på sin Twitter-konto at kampen utsettes etter at Premier League har godkjent Norwich søknad om å spille kampen på et senere tidspunkt. I tillegg blir ikke søndagens kamp mellom Everton og Leicester spilt, skriver BBC .

Tidligere verdensmester død

Eksmannen til Marion Jones og tidligere verdensmester CJ Hunter (52) er død.
Les mer om:

Åpnet ny butikk, fikk ikke plass på senteret

Dico Jones Diallo (36) fra Fredrikstad har satset på ny butikk i Sarpsborg sentrum.

Roger Stone og Alex Jones må vitne etter kongresstormingen

Komiteen som gransker stormingen av Kongressen, stevner ytterligere fem personer, blant dem konspirasjonsteoretiker Alex Jones og Trump-venn Roger Stone.
Les mer om:

Må vitne etter kongresstormingen

Komiteen som gransker stormingen av Kongressen, stevner ytterligere fem personer, blant dem konspirasjonsteoretiker Alex Jones og Trump-venn Roger Stone.
Les mer om:

Filmanmeldelse «CODA»: Særdeles koselig

Emilia Jones. Husk navnet.
Les mer om:

Filmanmeldelse «CODA»: Særdeles koselig

Emilia Jones. Husk navnet.
Les mer om:

Julius Jones benådet bare timer før den planlagte henrettelsen

Julius Jones (41) skulle etter planen henrettes 18. november for et drap han hevder han ikke har begått. Bare timer før henrettelsen ble han benådet.
Les mer om:

Benådet timer før henrettelse

Guvernøren i Oklahoma sparte livet til drapsdømte Julius Jones
Les mer om:

Henrettelse av dødsdømt fange stanset i Oklahoma

Guvernøren i Oklahoma omgjorde torsdag straffen for dødsdømte Julius Jones bare timer før henrettelsen skulle ha funnet sted.
Les mer om:

Konspirasjonsteoretiker dømt for ærekrenkelser om Sandy Hook-massakren

Alex Jones, grunnlegger av nettstedet InfoWars, er funnet skyldig i ærekrenkelser etter å ha spredt konspirasjonsteorier om at Sandy Hook-massakren var løgn.
Les mer om: