Nyheter om Jones


Brødrene Nick og Aaron Carter anklager hverandre for overgrep og drapstrusler

Har du et godt forhold til familien din? Det er ikke alle som er like heldig. Nå er det trist nok full krig mellom Aaron Carter og storebror Nick Carter. Hvem? Aaron Carter (31) var barnestjerne og sertifisert drømmegutt på slutten av 90-tallet – tenk på ham som en Justin Bieber før Justin Bieber. Du har kanskje hørt denne udødelige pop-klassikeren? Storebror Nick (39) er et av medlemmene i minst like udødelige Backstreet Boys.  Det kan virke som at Nick har klart seg noe bedre i livet enn Aaron. Lillebror ga ut sitt syvende album i fjor, men har de siste årene fått mer oppmerksomhet for priv

- Oppbevarte likene i ukevis

Savnede Casei Jones (32) og hennes fire barn ble i helga funnet døde. Nå er ektemannen tiltalt for drap.
Les mer om:

Topp 14 norske sanger som kom ut i dag

Norske artister har jaggu laget mye musikk i sommer. Nå er de klare til å vise den frem. I denne spalten velger vi ut noen av dagens norske singelslipp – innen flere sjangere. Isah «Rose» Kaleb Isaac Ghebreiesus har definitivt forstått hvordan man kan lage ekte R&B på norsk. Uten at det blir svett – kun fett Den lekre låten, produsert av Pluto, kommer sammen med del 2 av debut-EP-en sukkerspinn & hodepine.   Philip Emilio «Venezia synker» Denne unge veteranen håndterer også norsk R&B. Endelig er albumet Iris ute. Grattis, Emilio!

Daniel Johnston er død

Det skrev Johnston på selvportrettet som familiens hans la ut i sosiale medier, for å meddele om hans bortgang, 58 år gammel, av hjerteinfarkt. Familien skildrer ham som «en sanger, låtskriver, artist og venn med alle» i innlegget. – Selv om han slet med psykiske problemer størstedelen av sitt voksne liv, triumferte Daniel over sykdommen gjennom sin store produksjon av kunst og sanger.

Stephen Kings filmer rangert fra dårligst til best

Stephen King debuterte med sin første roman i 1974 og har i etterkant – absurd nok – klart å holde seg som en av klodens mest populære forfattere. Filmatiseringene av bøkene hans nyter også kontinuerlig oppsving. Bare se på den globale kioskvelteren It. Og mer skal det bli. Den kliss nye romanen The Institute, som 71-åringen slapp på tirsdag, har allerede blitt kjøpt opp av Hollywood. Stephen King og Bill Skarsgård (Warner Bros.) (I dag ble det annonsert at David E.

Åpner for å fortsette en av tidenes mest populære serier

Det er trolig ikke siste gang vi møter Lord & Lady Grantham og de andre beboerne på det store godset. Seriens og filmens opphavsmann Julian Fellowes lukker nemlig ikke døra helt for en fortsettelse.

10 usynlige Manchester United spillere som ble geniale etterpå

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har i sommer rydde opp i laget og få superstjerner som ikke har virket til å virke.

«Askeladden - I Soria Moria Slott»: Norsk Indiana Jones

Askeladden er tilbake i et nytt actionfylt eventyr, og det er hakket bedre enn det forrige.
Les mer om:

Brad Pitt drar til Mars – se spektakulær trailer

2019 bør bli et innbringende år for Brad Pitt. Den karismatiske eksen til Angelina Jolie og Jennifer Aniston fyller 56 i år, men holder fortsatt koken som Hollywood-hunk. Sist sett som fryktløs stuntmann i Once Upon a Time in Hollywood, som hadde norgespremiere denne helgen. Snart er Brad også klar som astronaut. James Gray-regisserte Ad Astra har ikke fått like mye medieomtale som Tarantinos niende, men Once Upon a Time in Hollywood-oppsvingen bør hjelpe litt på billettsalget. I den kommende science fiction-thrilleren får Brad Pitt aka Roy McBride flere nøtter å bryne seg på. Jorden står oven

Dave Grohl hinter om en gjenforening av supergruppen Them Crooked Vultures

I et intervju med den britiske avisen The Guardian hinter Dave Grohl om en mulig gjenforening av Them Crooked Vultures. Gruppen bestod i tillegg til Grohl av Led Zeppelin-bassisten John Paul Jones og Queens of the Stone Age-frontmannen Josh Homme. Bandet har ikke stått på scenen sammen siden 2010. LES OGSÅ: Volbeat til Norge. – Teknisk er vi fortsatt et band. Vi øver en gang i tiåret og vi er jo på vei mot et nytt tiår, eller hva?

Solskjærs melding til skuffede spillere

Rojo, Smalling, Jones og Darmian ble vraket fra United-troppen. Men det er fortsatt håp for noen av dem.
Les mer om:

Volbeat kommer tilbake til Norge denne høsten

Det melder arrangørselskapene Live Nation og Trondheim Stage i en pressemelding mandag morgen. Konserten vil gå av stabelen 25. november i Trondheim Spektrum.
Les mer om:

– Utrolig flott å oppleve Sildajazz

– Vi kommer fra Bergen, men Haugesund er utrolig flott å oppleve under Sildajazzen, sier Keith Jones.
Les mer om:

Sky Sports: Manchester United og Everton er enige

United har tidligere signalisert at Marcos Rojo er tilgjengelig for salg. Nå jobbes det hardt hos Everton for å få på plass en deal med United og argentineren. Ifølge Sky Sports har de to klubbene allerede blitt enige om en pris på forsvarsspilleren.

Årets største tap på Wall Street

Amerikanske børser stuper etter opptrappingen av president Donald Trumps handelskrig med Kina. Dow Jones, Nasdaq og S&P 500 krympet rundt 3 prosent mandag.

Kraftig børsfall mens handelskonflikten trappes opp

Amerikanske børser stuper etter opptrappingen av president Donald Trumps handelskrig med Kina. Dow Jones, Nasdaq og S&P 500 krympet rundt 3 prosent mandag.
Les mer om:

Bekreftet: Romelu Lukaku ikke med i troppen

På tirsdag skal Manchester United få leke med Kristiansund på Ullevaal.

«Takeaway»-bokser fikk nytt liv i sci-fi-kultfilm

Ti år er gått siden Jones, også kjent som David Bowies sønn, leverte sin lerretdebut «Moon» til strålende kritikker. I den forbindelse, og muligens inspirert av «Apollo 11»-jubileet, har The Guardian frittet ham ut om spillefilmdebutens tilblivelse. LES OGSÅ: Affleck og Damon gjenforenes på skjermen. Dermed viser det seg at regissøren og hovedrolleinnehaver Rockwell, som spilte fortapt astronaut, gikk til uortodokse rekvisittskritt for å sikre sci-fi-realismen.
Les mer om:

Opptur-artist avlyser rett før: – Vi kastet oss rundt for å finne en erstatter

Jax Jones avlyser Opptur helt på tampen. Dette stopper ikke festivalarrangørene fra å jage de beste navnene når en erstatter skal hentes.
Les mer om:

Leicester får det de ønsker for Harry Maguire

The Foxes gjorde det klart at de ikke ville akseptere noe mindre enn 80 millioner pund for deres meget ettertraktede forsvarsspiller.  – Etter to bud fra Manchester United har de kommet Leicester i møte og skal ha økt budet på Harry Maquire til det de forlanger.  Med det har Manchester United, hvis det stemmer det vi kan lese i dag akkurat kjøpt tidenes dyreste forsvarsspiller.

Første titt på CATS som spillefilm med Taylor Swift, Jennifer Hudson, Jason Derulo, Idris Elba

Hollywood er i ferd med å bli allergisk mot originale konsepter. Men denne resirkuleringen av CATS kan bli artig? Eller en kalkun? Det er snart 40 år siden premieren på Andrew Lloyd Webber-musikalen; basert på T. S. Eliot-boken Old Possum’s Book of Practical Cats fra 1939. Nå har CATS blitt til spillefilm med Taylor Swift, James Corden, Jennifer Hudson, Ian McKellen, Idris Elba, Jason Derulo, Judi Dench og Rebel Wilson. Dronning Sarabi hvem?

United med seier mot Leeds

Manchester United lekte seg til sin andre strake seier da de slo Leeds United 4-0 i en treningskamp i australske Perth onsdag. Spisstalentet Mason Greenwood åpnet målshowet, før Marcus Rashford, Phil Jones og Anthony Martial scoret hvert sitt mål.

The Warriors fyller 40 år – her er faktafest om kultklassikeren

I 1965 kom romanen The Warriors, som ble en stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no markerer gigantens 40-årsjubileum med å tørke støv av fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Pettersen bekrefter comeback

Planen var å legge karrieren på hylla da hun ble mamma, men nå bekrefter Suzann Pettersen at hun gjør comeback i lagturneringen Dow Jones Invitational. Det blir hennes første konkurranse siden hun ble mor. "Tutta" skal spille med Catriona Matthew.
Les mer om: