Nyheter om Jones


Klopp forklarer hvorfor Adrian ble forbigått av en 22-åring

Liverpool har hatt sine keeper-historier. Så entret Alisson Anfield og de største trofeene fant veien til Liverpool. Uten tvil en av verdens aller beste mellom stengene, men hva når brasilianeren må ta seg en time out? Forrige sesong da dette skjedde, satt Liverpool-supporterne med klump i magen når Adrian hadde noen av sine mer ukonsentrerte inngripener.

Liverpool videre i mesterligaen

Unggutten Curtis Jones ble matchvinner da Liverpool vant 1-0 over Ajax og tok seg videre til sluttspillet i mesterligaen. Jones kan takke Ajax-keeper Andre Onana for scoringen. For bortelagets keeper bommet grovt på et innlegg som gjorde at Jones enkelt kunne sette ballen i et åpent mål. Liverpool topper dermed sin gruppe med 12 poeng, og er sikret gruppeseier før gruppespillets siste kamp.
Les mer om:

Videre etter superbrøler

19 år gamle Curtis Jones sørget for 1-0 til Liverpool. Allerede gruppevinner i Champions League før siste kamp.

Liverpool sikret gruppeseieren

Curtis Jones (19) scoret kampens eneste mål da Liverpool slo Ajax i Champions League. Med 1-1 for Atalanta mot Midtjylland sikret Liverpool gruppeseieren med én kamp igjen.

Jake Paul vs. Nate Robinson ble en kort kamp hvor Snoop Dogg stjal showet

Jake Paul alias Vine-stjernen som ble YouTube-stjerne. Og nå bokser. Hvis man betalte for å se nattens showkamp mellom Mike Tyson og Roy Jones Jr., fikk man også med Jake Paul på kjøpet. I sommer annonserte 23-åringen fra Ohio at han skulle slåss mot Nate Robinson. Basketballstjernen har tidligere har spilt for New York Knicks, Chicago Bulls, Golden State Warriors og Los Angeles Clippers. I 2018 signerte han med Homenetmen Beirut B.C.

«The Baddest Man On The Planet» er tilbake denne helgen

14 år etter at han la boksehanskene på hylla er Mike Tyson tilbake. Kampen mot Roy Jones Jr. sendes natt til søndag 29. november på Viaplay. Få hadde for et par år siden trodd de ville få se bokselegenden Mike Tyson tilbake i ringen igjen, etter at han i 2006 gikk det som var hans da siste kamp. Natt til søndag 29. november skjer det som vil være et av bokseårets absolutte høydepunkt, når Tyson møter en annen av de største, nemlig Roy Jones Jr.

Bærekraft-honnør til BMW

BMW er kåret til verdens mest bærekraftige bilprodusent av Dow Jones. Nå skal det satses enda hardere på elektrisk mobilitet.
Les mer om:

Historisk dag på Wall Street

For første gang i historien er aksjeindeksen Dow Jones over 30.000 poeng.
Les mer om:

Lukas Gage fra Euphoria ble baksnakket på Zoom-audition

Tips fra Lukas Gage: Vær veldig forsiktig med hva du sier i et Zoom-møte. Vi har aldri sett så mange digitale tabber som i 2020.

Liverpool vil bruke 600 millioner på en La Liga-stjerne som har en hund som heter «Anfield»

Det er litt vanskelig å skjønne Liverpool sin fasinasjon for den angripende midtbanespilleren Marcos Llorente. De er godt dekket i den posisjonen med spillere som Takumi Minamino, Xherdan Shaqiri og til og med Curtis Jones. – Kan være det faktum han sendte Liverpool ut av forrige sesongs Champions League med to mål i ekstraomgang på Anfield. Llorente var inn og ut av Atlético Madrid forrige sesong, denne sesongen derimot har han blitt en meget viktig del manager Diego Simeone sine planer. Han har spilt i alle syv av deres kamper denne sesongen.

Donald Trump tapte: Reaksjoner på seieren til Joe Biden og Kamala Harris

Donald Trump gjorde en solid innsats, men tapte til slutt. Til glede for Joe Biden og Kamala Harris – og de drøye 75 millionene som stemte på dem. Som er et historisk høyt antall for USA.   View this post on Instagram   Donald Trump har tapt, ifølge Associated Press og de fleste andre internasjonale medier Drew Angerer/Getty A post shared by 730.no (@730no) on Nov 7, 2020 at 8:41am PST Kamala lager også historie på egenhånd. Den 56 år gamle senatoren blir ikke bare USAs første kvinnelige visepresident. Hun blir også USAs første svarte visepresident og første

Brøt sammen i studio

Nyhetskommentator for CNN, Van Jones, brøt sammen da Joe Biden ble utropt som vinner av presidentvalget.
Les mer om:

The Warriors: 51 fakta om kultklassikeren

The Warriors kom først som roman i 1965. Fulgt av en litt stiv, til tider snodig, men spennende og ikke minst stilig film i 1979. I alle fall en av de mest underholdende gjengfilmene noensinne laget. Kanskje den eneste av dem som fortsatt har innflytelse på populærkulturen. 730.no nerder seg til med 51 fakta om The Warriors. 1. Handlingen finner sted i løpet av en 4. juli-natt. Lederen for New Yorks største gjeng, Gramercy Riffs, blir skutt og drept av The Rogues, som skylder på The Warriors. Det blir heksejakt på sistnevnte.

Tilbake til Vinnies gamle «lekegrind»

AFC Wimbledon spiller tirsdag sin første kamp på Plough Lane på 29 år. Det er riktignok ikke nøyaktig samme sted som Vinnie Jones i sin tid herjet med Paul Gascoigne – men et helt nybygd Plough Lane.
Les mer om:

Tilbake til Vinnies gamle «lekegrind»

AFC Wimbledon spiller tirsdag sin første kamp på Plough Lane på 29 år. Det er riktignok ikke nøyaktig samme sted som Vinnie Jones i sin tid herjet med Paul Gascoigne – men et helt nybygd Plough Lane.
Les mer om:

Barnevakt føler seg lurt av «Borat»

Jeanise Jones (62) trodde hun skulle medvirke i en dokumentar om en ung jente som ble gift bort til en eldre mann. Nå har Borat-fans samlet inn over 100.000 dollar til den arbeidsløse kvinnen.
Les mer om:

Norge klar for fotball-EM

Norge slet igjen med å bryte ned defensive Wales, men Frida Maanum tok ansvar og scoret kampens eneste scoring da kvinnelandslaget sikret plass i EM-sluttspillet i 2022.Wales prøvde knapt å angripe den første timen, men tettet igjen og slapp ikke Norge til mange sjanser. I det 61. minutt vant Maanum ballen fra spissen Kayleigh Green, som var på vei ut av eget forsvar. Hun førte den i høyt tempo og klemte til fra 20 meter. Ballen føk inn i hjørnet.

Holder løfte til sin familie, Khabib Nurmagomedov legger opp

Det var hans første kamp siden farens død i sommer – men også hans siste.UFC-mester Khabib Nurmagomedov kunngjorde etter seieren mot Justin Gaethje at han trekker seg. Etter fars død lovte jeg moren min at dette ville bli min siste kamp, ​​sa han i et emosjonelt seiersintervju i buret. Les: Lewandowski med enda et hattrick Det ingen visste var at stjernen kjempet med brukket fot. På en pressekonferanse etter kampen avslørte UFC-sjefen Dana White at Nurmagomedov brøt to tær og et ben i foten for bare tre uker siden, noe han til og med holdt hemmelig for White. Vi burde være glad

Jones og Romero vraket fra Solskjærs PL-tropp

Manchester United offentliggjorde tirsdag sin endelige 25-mannstropp for inneværende Premier League-sesong. Der er ikke Phil Jones eller Sergio Romero med.
Les mer om:

Jones og Romero vraket fra Solskjærs PL-tropp

Manchester United offentliggjorde tirsdag sin endelige 25-mannstropp for inneværende Premier League-sesong. Der er ikke Phil Jones eller Sergio Romero med.
Les mer om:

«Crowdsurfet» gjennom folkemengden

Georgia-politikeren Vernon Jones vekket oppsikt under Trumps folkemøte i Macon i Georgia natt til lørdag.
Les mer om:

Demokrat «crowdsurfet» uten munnbind under Trump-møte

Vernon Jones, som sitter i Representantenes hus for Demokratene, «crowdsurfet» under et folkemøte for president Donald Trump i Macon i Georgia fredag kveld.

Demokrat «crowdsurfet» uten munnbind under Trump-møte

Den demokratiske politikeren Vernon Jones «crowdsurfet» under et folkemøte for president Donald Trump i Macon i Georgia fredag kveld.

Demokrat «crowdsurfet» uten munnbind under Trump-møte

Vernon Jones, som sitter i Representantenes hus for Demokratene, «crowdsurfet» under et folkemøte for president Donald Trump i Macon i Georgia fredag kveld.

Coming 2 America slippes rett på streaming via Amazon Prime Video

Coming 2 America – oppfølgeren til Coming to America – er en av årets mest antesiperte komedier. Filmen skulle ha kinopremiere denne julen, men korona fortsetter å være katastrofalt for kinobransjen. I kveld ble det klart at Paramount selger komedien til Amazon Prime Video grunnet COVID-19. Ifølge Variety slipper streameren Coming 2 America 18.