Nyheter om Jones


Ingen zombie-film har hatt flere stjerner enn denne?

Altså stjerner som i berømte personer. Anmeldelsene blir kanskje ikke stjerne/terningkast-fest, men The Dead Don’t Die bør bli festlig. En slags ny vri på Shaun of the Dead? Utenom levende døde får vi se blant andre Bill Murray, Adam Driver, Tilda Swinton, Chloë Sevigny, Steve Buscemi, Danny Glover, RZA, Caleb Landry Jones, Rosie Perez, Iggy Pop, Austin Butler, Luka Sabbat, Tom Waits og Selena Gomez. Ikke Kill Bill, kill zombies!

Forklarer historien bak tittelen til den nye storsatsingen fra HBO og BBC

I alternative oppslagsverk omtales hun som «den første moderne lesbiske». Nå gjenoppstår britiske Anne Lister (1791–1840) på TV-skjermen. Serien, som får premiere 23. april og er en samproduksjon mellom HBO og BBC, bærer tittelen «Gentleman Jack». – Det var et kallenavn, forteller manusforfatter og medregissør Sally Wainwright til NTB i London. – Det fantes ikke noe språk om homofile kvinner på den tida. Ordet «lesbisk» forekom ikke. Det nærmeste var slang à la «Jack» og «Tom» – samt snobbete eufemismer som å «tilbringe vinteren i Roma».
Les mer om:

Messi herjet vilt: – Han nærmest pensjonerer Phil Jones

Scoringer, tunneler og utrolige dribleserier. Lionel Messi var i sin egen klasse mot Solskjærs menn.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Norah Jones - «Begin Again». Fremad i alle retninger

Norah Jones senker skuldrene og løsner snippen - med stort hell.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Norah Jones - «Begin Again». Fremad i alle retninger

Norah Jones senker skuldrene og løsner snippen - med stort hell.
Les mer om:

Plateanmeldelse: Norah Jones - «Begin Again». Fremad i alle retninger

Norah Jones senker skuldrene og løsner snippen - med stort hell.
Les mer om:

Hva har skjedd, Norah Jones?

Går nye veier på sitt sjuende soloalbum.
Les mer om:

Traileren til The Lion King er GÅSEHUD!

Løvenes Konge anno 2019 ser ut til å legge seg nært originalen. Og godt er det! Ingen har tid til kreative remakes av en klassiker. Neida, noen ganger funker det, men det skal godt gjøres å forbedre juvelen The Lion King fra 1994. Som seg hør og bør vant animasjonsfilmen flere Oscar-statuetter – dog for originalmusikken (Hans Zimmer) og beste låt (Elton Johns «Can You Feel The Love Tonight»). Zimmer står igjen for soundtracket, og det er klin umulig å ikke få klump i halsen når orkesteret kicker inn for fullt. Ved første øyekast kan Jon Favreau-regisserte The Lion King se ut som ekte klipp fra

- Det var mye vi ikke visste fordi det var vanskelig å komme inn i familien

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BARNEVERNSSAK: - Det eneste barnevernet jobbet ut i fra var det de selv så og erfarte. I tillegg til informasjon fra foreldre og informasjon i møter med samarbeidspartnere som besøkshjem, barnehage, skole og SFO. Det var vanskelig for folk å komme inn hjemme hos denne familien. En av grunnene til at det gikk langt i denne saken, var fordi dette var en lukket familie.

- Hvorfor skjønte ikke barnevernet at jeg ikke hadde det bra hjemme

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BARNEVERNSSAK: - Jeg husker volden hjemme. Jeg husker spesielt godt å bli sparket ned trappen og slengt inn i veggen, sier Jone Skartveit på spørsmål om hva han husker fra sin egen barndom.Barnevernet var involvert i familien til Jone fra foreldrene hans fikk sitt første barn. Hans eldste søster ble tatt da hun var to måneder gammel.

Krever erstatning for at barnevernet ikke grep inn tidligere

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)BARNEVERNSSAK: Advokat Rolf Larsen, som nå jobber med Jones sak, sier til Solabladet at kommunen tydelig har gjort en feil i Jone sin sak.- Det fremstår som klart at kommunen har forsømt seg i måten de har håndtert barnevernssaken til Jone og hans søsken. Det meste av grunnlaget for erstatningskrav er på plass her. Kommunen har gjort en dårlig jobb med å følge opp bekymringene, dokumentere og å avverge omsorgssvikt.

SP vil ta over Jæren

(NB: Dette kan være en forkortet versjon av teksten uten tilleggsinnhold som faktabokser, bilder, videoer og mer. Vennligst besøk nettsiden for å lese komplett innhold.)Leder for Senterpartiet, Trygve Slagsvold Vedum, var på mandag på rundtur i Rogaland. Midt på dagen gikk turen til Salte og besøk til leder i Orre Bondelag Geir Jone Pollestad, der de fikk diskutert blant annet jordbruksoppgjøret som starter i april og varer til 16. mai. Det var Stortingsrepresentant for Senterpartiet, Geir Pollestad fra Nærbø, som tok med Slagsvold Vedum på besøk til sin navnebror Geir Jone Pollestad.

Amerikansk seriemorder inntar Larvik i ny serie – se rå trailer

Norges dyreste krimdrama leverer? Veien har vært lang, men Wisting overlevde til slutt både budsjettsprekk (av type titall millioner kroner), lurveleven om lønn og streik. Sven Nordin – kjent fra nasjonalskatten Mot i brøstet og mer nylig Børning – spiller politimannen William Wisting i serien som er basert på bestselgende bøker av Jørn Lier Horst. Handlingen er satt til Larvik, og utspiller seg etter at en amerikansk seriemorder av ukjent grunn* tar turen til Vestfold.

Selena Gomez og en haug med stjerner stiller i zombie-komedie

2019s feteste zombie-film? The Dead Don’t Die kan fort bli en av årets artigste kinoopplevelser. Jim Jarmusch er mest kjent for kritikerfavoritter som Broken Flowers, Only Lovers Left Alive, Paterson og Stranger Than Paradise.

Traileren til Jim Jarmuschs stjernespekkede zombiefilm er ute

Da rollelisten til Jim Jarmuschs film «The Dead Don’t Die» ble offentliggjort, ble den beskrevet som «ren og skjær galskap». Blant navnene som er å finne på plakaten er blant andre Bill Murray, Adam Driver, Caleb Landry Jones, Steve Buscemi, Chlöe Sevigny og artistene Selena Gomez,Tom Waits, Iggy Pop og RZA fra norgesaktuelle Wu-Tang Clan. LES OGSÅ: Dette er månedens strømmenyheter. Forventningene er mildt sagt høye til Jarmuschs første helaftens spillefilm siden 2016s «Patterson», og det er mange som har ventet i spenning på å få se noen smakebiter fra den. Nå har den første offisielle traile

Tom Waits, Iggy Pop og Bill Murray tilføyes besetningen til stjernespekket zombiefilm

Kritikerfavoritten Jim Jarmusch har siden i fjor sommer jobbet med filmen «The Dead Don’t Die». Dette blir filmskaperens første helaftens spillefilm siden 2016s «Patterson», med Adam Driver i hovedrollen. Onsdag kveld norsk tid kunne Focus Features annonsere at filmen vil få sin første visning for et større publikum under filmfestivalen i Cannes i mai, før lansering over hele verden 14.

HBO planlegger ny fantasyserie

En fantasyserie om det krigsherjede Asunda, som blant annet er inspirert av JRR Tolkiens Midgard, kan være på gang. Her skal det også være referanser til både gresk mytologi og til Westeros, der «Game of Thrones» utspiller seg, melder TT. LES OGSÅ: Apple lanserer strømmetjeneste. Forfatteren er Sebastian A. Jones, som har publisert fortellinger på sitt eget forlag, Stranger Comics, ved hjelp av såkalt grasrotfinansiering, skriver Deadline. Serien, som foreløpig er på planleggingsstadiet, skal følge en foreldreløs jente som ble født under voldsomme omstendigheter i en liten ørkenby.
Les mer om:

Liverpool henter inn Sunderland under 14 trio

Ifølge The Sun, skal tre av Sunderlands beste akademispillere prospekter testes ut hos Liverpool. «Black Cats» under 14 målvakt Luke Hewitson, angrepsspiller Harrison Jones og ving Jamie McConnel er allerede hatt flere opphold på Anfield, men er det seriøst, de skal de nærmeste ukene vise seg frem for manager Jurgen Klopp og ungdoms trenerne for å overbevise om at de er gode nok til en overgang. Exclusive: Liverpool are taking three of #safc‘s best academy prospects on trial.

Ikke tapt på et år

Det skal et lite jordskjelv til for at ikke Luton Town rykker opp til Championship. – For hver kamp som den tradisjonsrike klubben spiller uten å tape fylles tribunene litt mer. – Klubben med kallenavnet «The Hatters» ble stiftet i 1885 og har vært igjennom det meste som en klubb kan være med på.

– Vi må kunne fiske i et hav uten å fiske plast(pluss)

– Klima krever handling. Dette er den største krisen menneskeheten står overfor, sa Julia Jones, som i likhet med elever over hele landet streiket for miljø og klima fredag.
Les mer om:

Cardi B saksøker to bloggere

Nok er nok for Cardi B. Rapperen har relativt tykk hud når det kommer til hva folk sier og skriver om henne, men nå går hun rettens vei for å stanse YouTube-vloggerne Starmarie Ebony Jones og Latasha K. Ifølge et søksmål fra Belcalis Almánzar (alias Cardi), har Tasha postet 23 videoer på bloggen sin unWinewithTashaK, hvor hun snakker nedlatende om stjernen og sprer rykter. Influenceren hevder blant annet at datteren Kulture ble født med intellektuell uførhet som følge av at Cardi tok dop mens hun var gravid. Tasha K svarte søksmålet live via YouTube.

Utestengt og sparket for rasisme – legger opp

Sophie Jones (27) legger opp etter rasismesaken.
Les mer om:

Tittelen på den nye true crime-serien beskrives som «veldig dum og helt riktig»

Serien, hvis tittel «Very Scary People» beskrives av nettstedet Vulture som «veldig dum og helt riktig», skal omhandle nettopp det den lover; veldig skumle mennesker. Inkludert Charles Manson, John Wayne Gacy, Jim Jones, Aileen Wuornos og Zodiac-morderen. – Jeg tror ikke publikum kan rasjonalisere hvorfor noen kan gjøre de tingene disse menneskene gjør. Vi prøver ikke å glorifisere hva disse menneskene gjorde.
Les mer om:

Stefan Johansen scoret sitt første mål så fikk manageren sparken

Av en eller annen grunn som vi ikke helt skjønner fant et Fulham, som er på vei ned fra Premier League ut at Stefan Johansen ikke var god nok for laget og de lånte han ut til West Bromwich.

Venter til i kampdagen med å avgjøre om Edinson Cavani spiller

Paris Saint-Germain tok to viktige bortemål mot Manchester United i den første 8-delsfinalen i Champions League og imorgen er det returkamp på Parc des Princes. Først kampdagen avgjøres det om Edinson Cavani kan spille for Paris Saint-Germain i mesterligakampen mot Manchester United.